סגל לעונה הבאה

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
נייט רובינסון
קיבל.ה  645 לייקים

הוקיץ' כתב: 18 אוקטובר 2024, 14:58
TaCMaN11 כתב: 18 אוקטובר 2024, 12:56
גביזון כתב: 18 אוקטובר 2024, 11:47 וגם עכשיו...
פופלינגר, ספורט 5:
עופר ינאי הציע לים מדר חוזה גבוה לשלוש שנים בהפועל.
מדר שיתף פעולה עם מוטלי בפנר.
לא מציין דברים אם אני לא בטוח לגביהם, ים מדר יהיה בסבירות מאוד גבוהה שחקן הפועל עד סוך השבוע הבא, כך גם בלייקני, רגלנד ויעקב ישוחררו, בנטיל ישאר בינתיים.
הולכים למיני מהפכה בסגל אחרי פתיחת עונה שהתחילה טוב, אבל מיני מהפכה שתייצר סגל הרבה יותר מאוזן ואיכותי.
לא יודע אם זה נכון או לא, אבל אני אתייחס מקצועית.
כרגע דדאס לא מצליח לייצר היררכיה איכותית בסגל. רגלנד, פלטין, יעקב, קבוקלו ובנטיל, כולם מתקשים לבוא לידי ביטוי. השילוב של רגלנד וקבוקלו שהיה אמור להיות משהו בלתי עציר, כרגע לא כל כך עובד. כל מיני שילובים של יעקב, בברלי ורגלנד נראה שדורכים אחד על השני. בנוסף, יש לנו בעיה של סקורינג בקו האחורי. פוסטר, שהיה אמור להיות ספק נקודות אמין וקלעי ברמה גבוהה, לא קונסיסטנטי בלשון המעטה.
על פניו, אין ספק שהשינויים שעולים פה עושים שכל. ים מדר הוא אמנם רכז, אבל כזה שיכול בקלות לשחק לצד גארד דומיננטי כמו בברלי, בניגוד ליעקב ורגלנד. הוא קלעי הרבה יותר טוב מיעקב והסייז שלו יותר מתאים להגנת החילופים של דדאס. ענייני הסייז והקליעה תקפים גם לגבי בלייקני שבנוסף יתן לנו עוד אופציה של סקורינג ברמה גבוהה בקו האחורי.

אחרי שציינתי את כל הסיבות למה זה רעיון טוב לעשות את השינויים המוצעים, אני אגיד שאני מתנגד לזה. קבוצת כדורסל זה לא מנג'ר. זה לא הגיוני לקחת קבוצה שרצה טוב בסך הכל, כמה שבועות לתוך העונה, ולעשות לה כאלה שינויים מרחיקי לכת. שחקנים צריכים להרגיש בנוח אחד עם השני ובקבוצה בכלל ואי אפשר לזעזע את המערכת כל יומיים. מילא אם היינו באיזה סחרור מקצועי, אבל דווקא אחרי רצף הניצחונות היפה הזה?
בנוסף, לא סתם ציינתי שזה דדאס שלא מצליח לבנות היררכיה טובה. אני חושב שגם אם חלק מההתאמות בסגל הן לא אידיאליות על הנייר, זה לא משהו שאי אפשר לעבוד איתו. אני מצפה מהמאמן שימצא שיטת משחק שבה השחקנים מצליחים לבוא לידי ביטוי ובחלק מהמקרים זה אפילו לא אמור להיות כזה קשה. כפי שציינתי, רגלנד וקבוקלו זה אמור להיות שילוב משמיים, רק עבודת מאמן וקצת זמן.
אני יכול להבין שאולי נוצרה פה הזדמנות מסוימת עם ים, אבל אני באמת חושב שזה לא הזמן לשינויים האלה. יהיה זמן לתקן בהמשך במקרה הצורך.

מה שכן, אני שמח לשמוע שאין כוונה לשחרר את בנטיל. אין שום היגיון לשחרר אותו. ברגע שבנטיל לא בסגל, אנחנו בעצם חייבים לרשום את מוטלי וקבוקלו לכל משחק ליגה, אחרת הסנטר המחליף שלנו זה רוינה.
בנטיל גם נותן לנו גיבוי לעמדות 4-5, גם שחקן קשוח ואגרסיבי שעובד קשה, וגם נותן אלמנט חשוב של קליעה מבחוץ. שחקן חשוב בסגל.
לגבי הסיבות למה זה לא רעיון טוב.
אז נועם יעקב רוצה לעזוב. בלי קשר לים. רגלנד לא מרוצה מהדקות שלו וגם כן ישמח לעזוב לקבוצה אחרת בה הוא יוכל להוביל. בלי קשר לים.
אתה לא תעשה הרבה שיניים במהלך העונה. אם לא יהיו פציעות, זה השינוי היחיד שתעשה. החתמת שני שחקנים במקום שני שחקנים שנוצרה בעיה איתם ורוצים לעזוב. זהו. זה לא מנג׳ר ולא כלום. בשנים של לפני עופר, ביצענו הרבה יותר שינויים מאשר השני שינויים האלה שנעשה
הוקיץ'
קיבל.ה  5949 לייקים

אני לא יודע מה יעקב ורגלנד רוצים, דיברתי מהזווית שלנו.
אם הם מבקשים לעזוב אפשר לנסות ולהסביר להם שזו קבוצה חדשה וצריך זמן לבנות את הרוטציה. הייתי הולך למהלך הזה רק בלית ברירה.
רק הפועל
קיבל.ה  2448 לייקים

אבל זה מהלך פשוט שגויי להיפרד מרגלנד הוא שחקן מצויין בסוף , אם עכשיו מוטלי יתן כמה משחקים פחות טובים אז גם איתו נסיים ? נו באמת אנחנו רק שיחקנו משחק אחד בליגה עד עכשיו....
רק הפועל
קיבל.ה  2448 לייקים

TaCMaN11 כתב: 18 אוקטובר 2024, 13:29
רק הפועל כתב: 18 אוקטובר 2024, 13:00
TaCMaN11 כתב: 18 אוקטובר 2024, 12:56
לא מציין דברים אם אני לא בטוח לגביהם, ים מדר יהיה בסבירות מאוד גבוהה שחקן הפועל עד סוך השבוע הבא, כך גם בלייקני, רגלנד ויעקב ישוחררו, בנטיל ישאר בינתיים.
הולכים למיני מהפכה בסגל אחרי פתיחת עונה שהתחילה טוב, אבל מיני מהפכה שתייצר סגל הרבה יותר מאוזן ואיכותי.
זה כבר מוגזם לשחרר ככה שחקנים שחתומים על חוזה שבקושי התחילה העונה , לא מגניב בכלל
אין עוררין על כך שהסגל נבנה בצורה לא מאוזנת, יש להפועל כרגע 4 רכזים בפוטנציה, מתוכם שניים לא רכזים טבעיים והשניים האחרים מאכזבים מאוד ברמת הכדורסל שהם מציגים, עדיף לעשות שיפור באמצע אוקטובר ולזהות את הבעיות מוקדם מאשר לבכות עליהן בפברואר-מרץ אחרי הדחה מוקדמת מהיורוקאפ והגביע.
זה כבר יותר חוסר יכולת של דדאס להוציא תוצאה טובה מהסגל מאשר בעיית בנייה אם כבר (למרות שיש שיפור במשחקים האחרונים בלי ספק)
משמאל לעץ
קיבל.ה  150 לייקים

איפה מנהל מקצועי שיגיד שאף אחד לא משוחרר
נייט רובינסון
קיבל.ה  645 לייקים

משמאל לעץ כתב: 18 אוקטובר 2024, 17:14 איפה מנהל מקצועי שיגיד שאף אחד לא משוחרר
אז אתה בעד להחזיק שחקנים בכוח? לא התנגדנו כל השנים האלה למכבי שמחזיקה בכוח ישראלים שהיא לא צריכה ולא נותנת להם לשחק? למה להחזיק בכוח את נועם יעקב במקום לתת לו להתפתח במקום אחר
משמאל לעץ
קיבל.ה  150 לייקים

נייט רובינסון כתב: 18 אוקטובר 2024, 17:15
אז אתה בעד להחזיק שחקנים בכוח? לא התנגדנו כל השנים האלה למכבי שמחזיקה בכוח ישראלים שהיא לא צריכה ולא נותנת להם לשחק? למה להחזיק בכוח את נועם יעקב במקום לתת לו להתפתח במקום אחר
אז בשביל מה אתה מחתים שחקנים על חוזים? כל מי שקצת קשה לו יבקש לעזוב?
העונה עוד ארוכה אם הוא לא מאמין בעצמו שהןא מסוגל
לתרום זה כבר משהו אחר. הזדמנויות יהיו לו מספיק.
נייט רובינסון
קיבל.ה  645 לייקים

משמאל לעץ כתב: 18 אוקטובר 2024, 17:50
נייט רובינסון כתב: 18 אוקטובר 2024, 17:15
אז בשביל מה אתה מחתים שחקנים על חוזים? כל מי שקצת קשה לו יבקש לעזוב?
העונה עוד ארוכה אם הוא לא מאמין בעצמו שהןא מסוגל
לתרום זה כבר משהו אחר. הזדמנויות יהיו לו מספיק.
אבל יכול להיווצר ווין ווין סיטואיישן.
נועם יעקב ורגלנד לא מרוצים מהדקות שלהם ורוצים לעזוב, יש אפשרות להביא את ים מדר שהוא שחקן הרבה יותר טוב מנועם.
גם אנחנו וגם הם מרוויחים מזה. אין סיבה להחזיק אותם בכוח ולא לחזק את הסגל בגלל זה
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  115 לייקים

אני לא מצליח להבין. אין מספיק דקות לשחקנים בקליבר של רגלנד ונעם יעקב, אז רוצים להביא שחקנים בכירים יותר כדי שיהיו בקאפ? או שאולי מתכננים להיפטר מפוסטר בכל זאת ושוב להתחיל בניה מחדש?
נייט רובינסון
קיבל.ה  645 לייקים

סכין_בבטן_האומה כתב: 18 אוקטובר 2024, 17:57 אני לא מצליח להבין. אין מספיק דקות לשחקנים בקליבר של רגלנד ונעם יעקב, אז רוצים להביא שחקנים בכירים יותר כדי שיהיו בקאפ? או שאולי מתכננים להיפטר מפוסטר בכל זאת ושוב להתחיל בניה מחדש?
רגלנד לא יכול לשחק ב 2. ים מדר כן. הוא ישחק את ה 15-20 דקות שקיבלו רגלנד ונועם ביחד. ועוד 5-10 דקות על חשבון בר
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  115 לייקים

נייט רובינסון כתב: 18 אוקטובר 2024, 18:20
סכין_בבטן_האומה כתב: 18 אוקטובר 2024, 17:57 אני לא מצליח להבין. אין מספיק דקות לשחקנים בקליבר של רגלנד ונעם יעקב, אז רוצים להביא שחקנים בכירים יותר כדי שיהיו בקאפ? או שאולי מתכננים להיפטר מפוסטר בכל זאת ושוב להתחיל בניה מחדש?
רגלנד לא יכול לשחק ב 2. ים מדר כן. הוא ישחק את ה 15-20 דקות שקיבלו רגלנד ונועם ביחד. ועוד 5-10 דקות על חשבון בר
אם זה היה רק ים מדר הייתי מבין את ההיגיון (מתישהו בר יפצע וכמה ישראלים כבר יש ברמת יורוקאפ/יורוליג), אבל מדברים פה גם על בלייקני
רק הפועל
קיבל.ה  2448 לייקים

חייב לציין שההתנהלות סביב שחקנים דיי מדאיגה אותי , נגיד מדר יגיע לפה ןלא יהיה טוב כמה משחקים , יחתכו גם אותו ונחפש מחליף ? אי אפשר ככה באמת מקווה שבאמת כל הדיבורים על עזיבת שחקנים זה סתםמ
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

אם זה קורה עכשיו, זאת מבחינתי הטעות הכי גדולה עד כה, והיו טעויות.
הקבוצה רצה ומנצחת, ונועם יעקב לא שותף באיזה משחק באירופה. וואו. שנה שעברה היינו עם 3-4 פציעות בו זמנית. עונה ארוכה. מנהל מקצועי אמור להתחיל לעשות משהו ולרכך את רגלנד ויעקב. וגם מאמן.
זה בדיוק האתגר העונה בהפועל. הפסיכולוג הצמוד, אז אם עוד לא הביאו - קדימה.
אלון1
קיבל.ה  129 לייקים

שחקן צעיר ומבטיח(כרגע כופה על עצמו בדקות שמקבל ומנסה כנראה להוכיח ולא הולך לו) אבל אסור לשחרר
בר דיי ״קשיש״ כבר רנלרד גם לא צעיר
חייב להשאיר אותו אלה עם כן ים יבוא
Idan7244
קיבל.ה  74 לייקים

לא מחזיקים שחקנים בכוח. מי שרוצה ללכת יותר ממוזמן. זה לא גן ילדים והם לא עושים לנו טובה.

מהצד של נועם אפשר להבין את רצונו לעזוב. הוא ציפה/מצפה להיות המוביל, לכל הפחות מספר 2 ברוטציה וזה לא שם כרגע וכנראה שלא יהיה.

אפשר לאחל לו בהצלחה רבה, ממליץ לו לעבוד קשה וקצת לרדת לקרקע עם דיבורי ה NBA. הלוואי ויצליח בהמשך.

רנגלד זה שחקן שצריך את המפתחות של הקבוצה. בסגל שלנו (כל עוד בברלי איתנו) אין שום צאנס שהוא יהיה המוביל ובצדק.

לא מחבב את ים, זוכר לו גם את הדיבורים אחרי העזיבה. אבל כמו שאמרתי בהתחלה זו קבוצה מקצועית ולא מועדון ילדים ואין עוררין על יכולתיו.
אם הוא יבוא במקום שניהם נהיה קבוצה מאוזנת וטובה יותר גם במשחקי הליגה.
ולכן במצב שנוצר אני בעד.
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

כבר אמרתי אני סקפטי לגבי ההתאמה של מדר. אבל אם המאמן,המנהל המקצועי והשחקן רוצים מה חשובה דעתי?
מספר נקודות למהלך
* כמה זרים מותר להחליף בליגה השנה ? כי כבר איבדנו 2 +אחד ממתנדנד והעסק רק התחיל
* עלויות : הפייר פליי השנה דופק בדלת, כבר עברנו מזמן את המגבלות ואנחנו צפויים לעונש. בשנה הבאה העונשים יהיו גדולים בהרבה וישירים ( בשיטה הישנה זה נגרר שנים )
* פוליטיקה: אין ספק שלעובדה שמכבי רצו את ים מדר הייתה השפעה לזה שינאי מחתים אותו. מצד אחד זה תמיד טוב לקחת שחקנים ליריבה שלך, מצד שני לא בטוח שזאת הדרך הכי בריאה לבנות סגל
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2373 לייקים

מותר לדעתי 10.
בליגה רשמנו עד עכשיו רק חמישה , אנגולה, רגלנד ובנטיל לא נספרים עדיין.
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

ההוא מפעם כתב: 19 אוקטובר 2024, 09:38 כבר אמרתי אני סקפטי לגבי ההתאמה של מדר. אבל אם המאמן,המנהל המקצועי והשחקן רוצים מה חשובה דעתי?
מספר נקודות למהלך
* עלויות : הפייר פליי השנה דופק בדלת, כבר עברנו מזמן את המגבלות ואנחנו צפויים לעונש. בשנה הבאה העונשים יהיו גדולים בהרבה וישירים ( בשיטה הישנה זה נגרר שנים )
* פוליטיקה: אין ספק שלעובדה שמכבי רצו את ים מדר הייתה השפעה לזה שינאי מחתים אותו. מצד אחד זה תמיד טוב לקחת שחקנים ליריבה שלך, מצד שני לא בטוח שזאת הדרך הכי בריאה לבנות סגל
אין עניין של להחליף זרים. יש את מספר הזרים שאפשר לרשום לליגה בכל העונה, וזה חזר לדעתי ל-10. נכון לעכשיו רשמנו רק 5 זרים לליגה (בנטיל ורגלנד לא נרשמו עדיין, וזו הסיבה שלא נרשמו להרצליה - לא לבזבז רישום של זר). אם באמת ים חותם ושניהם לא יירשמו, זה משאיר אותנו במצב מצויין מבחינת רישום הזרים עד סוף העונה.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
Nati
קיבל.ה  1785 לייקים

מילפורד כתב:מותר לדעתי 10.
בליגה רשמנו עד עכשיו רק חמישה , אנגולה, רגלנד ובנטיל לא נספרים עדיין.
בעונה שעברה בגלל המלחמה לא הייתה הגבלה על מספר הזרים.יש לי הרגשה שגם השנה אין.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2373 לייקים

בגדול אמור להיות הגבלה ל8 לדעתי, עלה ל10 בקורונה ולא ירד מעולם.
האם אין הגבלה בגלל המלחמה כרגע, אין לי מושג.
רק הפועל
קיבל.ה  2448 לייקים

לא כל כך הבנתי . מותר לרשום למשחק 5 זרים לא ? למה שיהיו עוד הגבלות מעבר לזה אם ככה
רק הפועל
קיבל.ה  2448 לייקים

כלןמר ההגבלה היא בהבאת הזרים הרשומים בקבוצה באופן כללי ? הקבוצה משחקת גם ביורוקאפ
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2373 לייקים

יש (לפחות היתה) הגבלה לכמה זרים סה״כ במהלך השנה מותר לרשום למשחקים.
עוד מנגנון להגן על הקטנות שלא יכולות להחליף שחקנים על ימין ועל שמאל.
רק הפועל
קיבל.ה  2448 לייקים

ונגיד זר כלשהו עוזב מסיבה כזו או אחרת זה יורד מהספירה ? או שעצם ההרשמה שלו כבר נחשבת לכל העונה
ר.ש
קיבל.ה  420 לייקים

זה עדיין קיים. בגלל זה מכבי לא רשמו את אלפא קאבה (שהגיע לחודש וחצי) לליגה.
רואה שחורות המקורי
בני12
קיבל.ה  1624 לייקים

משמונה זרים ירדנו לחמישה /שישה.
השחיקה תגיע מהר מאד
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

ארבעת המופלאים כתב: 19 אוקטובר 2024, 10:33
ההוא מפעם כתב: 19 אוקטובר 2024, 09:38 כבר אמרתי אני סקפטי לגבי ההתאמה של מדר. אבל אם המאמן,המנהל המקצועי והשחקן רוצים מה חשובה דעתי?
מספר נקודות למהלך
אין עניין של להחליף זרים. יש את מספר הזרים שאפשר לרשום לליגה בכל העונה, וזה חזר לדעתי ל-10. נכון לעכשיו רשמנו רק 5 זרים לליגה (בנטיל ורגלנד לא נרשמו עדיין, וזו הסיבה שלא נרשמו להרצליה - לא לבזבז רישום של זר). אם באמת ים חותם ושניהם לא יירשמו, זה משאיר אותנו במצב מצויין מבחינת רישום הזרים עד סוף העונה.
תודה
זה מה שהתכוונתי ב"מותר להחליף" אבל אם רגלנד בנטיל ואנגולה לא נרשמו לליגה אז יש מרחב תמרון ניכר.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3114 לייקים

בני12 כתב:משמונה זרים ירדנו לחמישה /שישה.
השחיקה תגיע מהר מאד
מאד! אלא אם כן יגיע עד הסופש הבא מדר ובלייקני, לדעתי אסור לוותר על בנטיל, פציעה אחת לגבוהים ופתאום יש לחץ.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

ר.ש
קיבל.ה  420 לייקים

אין סיבה להביא אף שחקן. יש לנו מספיק שחקנים טובים בסגל שעוד בקושי ראינו. עם רגלנד ובנטיל בעניינים זו אופרה אחרת.
רואה שחורות המקורי
XM
קיבל.ה  66 לייקים

בקיצור - נעם יעקב, בן בנטיל וכנראה רגלנד יעזבו.
עושה רושם שיש כאן נגיעה של המאמן הגאון שלנו. מתי הוא יעזוב אותנו זו השאלה
רק הפועל
קיבל.ה  2448 לייקים

XM כתב: 19 אוקטובר 2024, 12:04 בקיצור - נעם יעקב, בן בנטיל וכנראה רגלנד יעזבו.
עושה רושם שיש כאן נגיעה של המאמן הגאון שלנו. מתי הוא יעזוב אותנו זו השאלה
יש פרסום חדש בעניין ? מבאס מאוד אם כן
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2373 לייקים

תנשמו עמוק.
אף אחד לא שוחרר עדיין חוץ מאנגולה שמעולם לא היה בתוכניות.
אנחנו עדיין עם שבעה זרים וזה ישאר ככה, מניח שבהמשך גם יגיע שמיני (לא חדש , מהיום הראשון הנחתי שבמהלך העונה יגיע זר שמיני).
אם מישהו ישוחרר כרגע (נשמע לי כמו טעות אבל לא אני קובע), תהיו בטוחים שזה בגלל שחושבים שיש מישהו אחר יותר טוב שאפשר להביא.
אדום ותיק
קיבל.ה  759 לייקים

לא מבין מדוע צריך את ים מדר בסגל שיש היום.
כששיחק אצלנו לפני שיצא לחול, לא זוכר שהיה כזה "תותח".
לא רואה שעשה התקדמות מזהירה בחול. לעניות דעתי גרף ההתקדמות שלו מאד מתון (קצב התקדמות ,גרדיאנט, כמעט אפסי ...) הוא גם לא כזה קלעי שלשות גדול.
במקום מי הוא אמור להגיע?
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
רק הפועל
קיבל.ה  2448 לייקים

רוצה סכום כפול מ600 אלף לעונה , הוא לא שווה את זה פשוט
רק הפועל
קיבל.ה  2448 לייקים

התנהגות פשוט דוחה של מדר , ההצעה הראשונית הייתה 1.2 ואז הוא לא הסכים ובלי קשק איך בדיוק הוא שווה סכום כזה ? שימשיך לראות ספסל בבאיירן אם זו ההתנהגות שלו
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3114 לייקים

מצד אחד אני מסכים איתך, שילך לעשות פעמיים מוצץ. מצד שני זה נטו ענייני משא ומתן.
מקווה מאד שעופר לא ייתן לו את הסכום ההתחלתי שביקש, הוא לא באותה סיטואציה והוא לא שייך בשיט לסכומים האלה, אבל זה לא באמת שלנו.
אני אומר את זה בתור אחד שמאד רצה שיבוא אליהו בתחילת העונה.

אדום ותיק
קיבל.ה  759 לייקים

גביזון כתב: 20 אוקטובר 2024, 11:01 מצד אחד אני מסכים איתך, שילך לעשות פעמיים מוצץ. מצד שני זה נטו ענייני משא ומתן.
מקווה מאד שעופר לא ייתן לו את הסכום ההתחלתי שביקש, הוא לא באותה סיטואציה והוא לא שייך בשיט לסכומים האלה, אבל זה לא באמת שלנו.

למה?
מה הוא יוסיף לנו שאין לנו היום בסגל הקיים, במונחי עלות-תועלת כמובן.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2735 לייקים

כמו כל פרסום אני בספק אם גם זה נכון.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3114 לייקים

אדום ותיק כתב:
גביזון כתב: 20 אוקטובר 2024, 11:01 מצד אחד אני מסכים איתך, שילך לעשות פעמיים מוצץ. מצד שני זה נטו ענייני משא ומתן.

למה?
מה הוא יוסיף לנו שאין לנו היום בסגל הקיים, במונחי עלות-תועלת כמובן.
אמרתי, בתחילת עונה.
אין לי דיעה מוצקה לגביו מה נכון לעכשיו.

סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1717 לייקים
יצירת קשר:

לדעתי להביא את ים ולדחוק לקצה הספסל/החוצה את רגנלד (או מישהו אחר) זאת טעות של מתחילים.
היינו בסרט הזה עם אונוואקו לפני שנתיים, שחקנים זה לא ברגים שמחליפים במכונה כי מצאת בורג יותר טוב. עם אונוואקו זה גרם לתסיסה רצינית בקבוצה. אז זה נגמר טוב סה"כ (אם כי לא קרוב למה שאמור היה להיות), אבל זה סיכון שבקלות יכול להיגמר רע. וכשמדובר בילד זין כמו מדר זה עוד יותר נכון
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
שליחת תגובה