יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
219
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 279
Adom_Adom
קיבל.ה  274 לייקים

מילפורד כתב: 10 אוקטובר 2024, 22:34 החלקתם על הראש?
אני מבין שיש ביקורת , אני מבין שאתם לא אוהבים את ההתנהלות עכשיו.
אבל ״האפס הקטן״? על רמי?

אתם לא נורמאלים.
עשה המון טוב למועדון אבל צריך לדעת מתי לשחרר, כמה מקרים בעבר ראינו לא רק בספורט על כאלה שעושים טוב ושהם יותר מדי זמן בתפקיד מסוים הכל נהיה יותר גרוע?
ההתנהגות שלו בלי ספק פוגעת במועדון , שמענו מספיק על אלה שמספרים שהם אוהדי הפועל 50 שנה ובאים רק מאהבה..., לדעתך אין שום אינטרס של אגו? אולי של כסף? קצת מוזר לי ה"תמימות" שלו בראיונות
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

מה קורה עם החתימות זה רלוונטי משפטית?
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

יש ויכוח על הפרשנות של ההסכם.
כעו"ד אני מבין את הפעולה הזו.
היא נועדה למנוע קביעת עובדות בשטח.
העמותה טוענת שאי אפשר לקבל את ההחלטה על המעבר בלי הסכמה של הצדדים מראש ובכתב כפי שנכתב לגבי יתר הנושאים שיש לגביהם זכות ווטו.
ולכן הם אומרים שההחלטה שהתקבלה היא בלתי חוקית ומהווה הפרה של ההסכם ולא היתה יכולה להתקבל בדרך שבה התקבלה.
הפעולה הזו נכונה משפטית והמשמעות שלה היא לא שהנושא לא יובא להצבעה, אלא היא נועדה למנוע ספק בקשר לשאלה האם יש צורך בהסכמה של העמותה.
הבעיה היחידה שיש לי עם המכתב הזה היא שהוא יוצא לתקשורת ובכך מלבה עוד יותר את האש.
וזה המשך ישיר לראיונות ולהתנהגות המבישה והמטומטמת של הנהלת העמותה בענין הזה.
עופר נותן ראיון יפה ורגוע ואפילו מפרגן לרמי למרות הניסיונות של המראיינים לחמם אותו, ורמי בוחר להוציא את המכתב הזה לתקשורת.
הם יכולים לדבר עד מחר על הרצון שלהם להבטיח זכויות של העמותה אבל הם מתנהגים כמו אנשים שיעשו הכל כדי למנוע הגעה להסכמות ומתעקשים לשפוך בנזין למדורה וללבות את האש כמה שיותר.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

א. אני מאמין לרמי שהוא בא מכוונה לפעול למען אוהדי הפועל תל אביב יותר מכל דבר אחר.
ב. גם אם אני לא מסכים עם ההתנהלות עכשיו, אפילו קצת כועס, איבדתם פה פרופורציה בדיבור עליו.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

לא איבדנו שום פרופורציה.
אחרי האסיפה אני מבין את הרציונל שבבסיס הפעולות שנעשו מול עופר גם אם אני לא מסכים עם רובן.
יש לי בעיה גדולה ואפילו ענקית עם כל היציאות שלו לתקשורת בימים האחרונים כי הן גורמות לליבוי האש שזה בדיוק ההיפך ממה שהוא טען שהעמותה מנסה לעשות.

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

אבל באסיפה הוא קיבל ביקורת על זה שהעמותה לא משמיעה את קולה ורק חוטפת את האש.
עכשיו הוא משמיע את הקול , וגם על זה חוטף אש.
אני מאמין שהוא יודע ומבין כבר שלא משנה מה יעשה, הוא יחטוף (כנראה בגלל זה גם אמר שאחרי הסאגה הזאת הוא מתכוון להתפטר).

אגב, זה פורסם בוואן, כמכתב שהוא שלח לחברי הדריקטוריון.
למה אתה מניח שהוא זה שהעביר את זה לוואן?

ועדיין, עם כמה שאני כועס על זה שבפועל הווטו הופעל בלי שהצבענו על זה.
לקרוא לו אפס קטן?
גועל נפש…
Nati
קיבל.ה  1774 לייקים

מילפורד כתב:א. אני מאמין לרמי שהוא בא מכוונה לפעול למען אוהדי הפועל תל אביב יותר מכל דבר אחר.
ב. גם אם אני לא מסכים עם ההתנהלות עכשיו, אפילו קצת כועס, איבדתם פה פרופורציה בדיבור עליו.
לי דווקא נראה שיותר מכוונה של חלק מאוהדי הפועל.
אין לו זכות לקבוע לאוהדים בלי ללכת להצבעה.
יותר מזה,לדעתי אפילו לעמותה עצמה אין זכות לקבוע לכל האוהדים על החלטה כזאת.
הצבעה צריכה להיות לאוהדי הפועל שיקבעו לפי היסטוריית רכישה בלאן.
Frilingo
קיבל.ה  4 לייקים

מילפורד כתב: 10 אוקטובר 2024, 23:11 אבל באסיפה הוא קיבל ביקורת על זה שהעמותה לא משמיעה את קולה ורק חוטפת את האש.
אני מאמין שהוא יודע ומבין כבר שלא משנה מה יעשה, הוא יחטוף (כנראה בגלל זה גם אמר שאחרי הסאגה הזאת הוא מתכוון להתפטר).

לקרוא לו אפס קטן?
גועל נפש…
וואלה לא מבין אותך, אפס קטן זה מאוד מרוכך.
אני ממעט לכתוב אבל מרבה לקרוא פה, אבל הבן אדם גומר את הקבוצה בשביל אינטרסים אישיים. תקראו שוב את החלטת הדירקטוריון, זו בושה שהם מטילים וטו על זה.
ממש מצטער על הרגע שהביאו את עופר ינאי להפועל, נתנו לנו לחלום, רק בשביל לבעוט לנו בפרצוף שנה אחרי.
הבן אדם בראיון לספורט 5 לא הסכים להגיד שהוא יגיע ליד אליהו אם הפועל תעבור לשם... הפועל תשחק באולם אחר והוא לא מסוגל לומר שהוא יבוא לראות אותה. מביך ואני הייתי אומר דברים יותר חריפים מאפס קטן.
אני מרגיש איך בצעדי ענק רמי כהן וחבורתו, זורקים אותי מהקבוצה שאני אוהד כבר 40 שנה...
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

לא שמתם לב, אבל פתאום אנשי האנטי רמי נשמעים כמו אנשי האנטי עופר.

כל השיח התדרדר לתת רמה.
אני מקוה שהסיפור יעלה להצבעה כמה שיותר מהר ונגמור עם זה כבר.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

לא מוצא חורבן מקצועי , תדמיתי וציבורי גדול יותר בתולדות המועדון (סל ורגל) אם בעל השליטה הנוכחי יעזוב.
זה יגרום לייאוש מוחלט בקרב רוב ציבור האוהדים.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 10 אוקטובר 2024, 23:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

רמי כהן ושאר המתנגדים באמת צריכים להבין שיש משהו שהוא הרבה יותר חשוב מהם וזו הצלחת הקבוצה , חבל מאוד שכרגע זה נראה שזה לא בראש סדר העדיפויות שלהם
Nati
קיבל.ה  1774 לייקים

מילפורד כתב:לא שמתם לב, אבל פתאום אנשי האנטי רמי נשמעים כמו אנשי האנטי עופר.

כל השיח התדרדר לתת רמה.
אני מקוה שהסיפור יעלה להצבעה כמה שיותר מהר ונגמור עם זה כבר.
אני בטוח לא אנטי רמי.אפילו הצבעתי בשבילו.
אבל הוא לא יכול להחליט ואין לו את הזכות בשביל כל אוהדי הפועל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

מסכים לגמרי.
בין זה לבין מה שנאמר עליו פה, יש פער.

ולהודעה לפני, אני לא חושב שרמי פועל שלא מתוך כוונה להביא להצלחת הקבוצה.
יכול להיות שיש פער בין מה שהוא חושב שיבטיח את עתיד והצלחת הקבוצה לבין מה שאתה חושב.
אבל לטעון עליו שזה לא בראש סדר העדיפויות שלו , שוב, אחרי 16 השנים האחרונות, לא מגיע לו שיגידו עליו דבר כזה.
Adom_Adom
קיבל.ה  274 לייקים

מילפורד כתב: 10 אוקטובר 2024, 23:59 מסכים לגמרי.

יכול להיות שיש פער בין מה שהוא חושב שיבטיח את עתיד והצלחת הקבוצה לבין מה שאתה חושב.
אבל לטעון עליו שזה לא בראש סדר העדיפויות שלו , שוב, אחרי 16 השנים האחרונות, לא מגיע לו שיגידו עליו דבר כזה.
אני מבין מה אתה אומר ועדיין אפשר לחשוד שלא כל הכוונות טוהרות, כאוהד המועדון ב2 הענפים כבר נפגענו לא פעם ולא פעמיים מאוהדי הקבוצה שחשבנו שבאו לעשות טוב.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

תזכיר לי כמה מאלו שאתה מדבר עליהם בנו את הקבוצה מאפס בליגה ב׳ ועד להיות קבוצה אטרקטיבית בליגת העל שגורמת לאחד כמו עופר ינאי לקנות אותה?
סמל אישי של משתמש
Gili
קיבל.ה  437 לייקים

בסופו של דבר אין הבדל מהותי בין עמותת האדומים לעמותת הפועל אוסישקין, עם כל הצער שבדבר.
מקווה לפחות שכל הסאגה הזאת תוביל לסיום דרכה של העמותה כגוף בעל איזשהו רלוונטיות לקבוצה.
ואן גוך
קיבל.ה  156 לייקים

תאמת שכל הכבוד לעופר שהוא עדיין נחוש למרות מה שעושים לו. לדעתי הוא בשלב תורת המשחקים שהוא כבר הפסיד הרבה בקזינו ופשוט שם עוד כדי לנסות להחזיר את ההשקעה במקום ללכת הביתה מופסד.

גם אני בספקות על המעבר (במיוחד השנה) אבל עדיין אקבל כל החלטה של מי שמוביל את המועדון שלי למקומות שלא חלמנו ולצערי לא נחלום שהוא יילך בקרוב מאוד, והעמותה לא מועילה ולא מסתכלת על כלל האוהדים אלא על כאלה מאוד ספיציים
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

זה כל כך הפוך מדרך החשיבה של עופר.
מוזר שעוד לא הבנת את זה.

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

מילפורד כתב:אבל באסיפה הוא קיבל ביקורת על זה שהעמותה לא משמיעה את קולה ורק חוטפת את האש.

לקרוא לו אפס קטן?
גועל נפש…
אני לא מניח. אני בטוח שזה יצא מהעמותה. לא משנה אם ממנו או ממישהו אחר. כי שום דבר שהעמותה שלחה לא מגיע לתקשורת אם הם לא רצו בכך.

רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

אגב כל מי שנגד המעבר יכול להרגע. אם לא יקרה אז בשנים הקרובות נראה קבוצות מרגשות שרק יכולות להיות קרובות להשיג תואר כמן שראינו בעונות באחרונות כמו שכל כך רציתם , מקווה שלפחות ננצל את העונה ונראה איזה תואר או שניים עם הסגל שיש כרגע
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

רק הפועל כתב:אגב כל מי שנגד המעבר יכול להרגע. אם לא יקרה אז בשנים הקרובות נראה קבוצות מרגשות שרק יכולות להיות קרובות להשיג תואר כמן שראינו בעונות באחרונות כמו שכל כך רציתם , מקווה שלפחות ננצל את העונה ונראה איזה תואר או שניים עם הסגל שיש כרגע
הסגל שיש כרגע עם דגש על המילה "כרגע"
די ברור שניתן לנצל את המצב הביטחוני כדי לשחרר כמה שחקנים בכירים ולהחליפם בזרים זולים משמעותית. זאת כמובן אם העמותה מסכלת את המעבר הזמני למנורה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

זה לא קצת מצחיק שקודם מביאים שחקנים בחוזים מפלצתיים ואז מנסים לעשות את המעבר ולהגיד שאם לא נעבור אז תתפרק הקבוצה?
הרי היה ידוע מראש שזה לא יעבור בקלות. מרגיש שהרמנו תקציב בשמיים על כסף שלא בהכרח קיים ועכשיו האוהדים צריכים לעזור.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

Charlie כתב: 11 אוקטובר 2024, 01:03
רק הפועל כתב:אגב כל מי שנגד המעבר יכול להרגע. אם לא יקרה אז בשנים הקרובות נראה קבוצות מרגשות שרק יכולות להיות קרובות להשיג תואר כמן שראינו בעונות באחרונות כמו שכל כך רציתם , מקווה שלפחות ננצל את העונה ונראה איזה תואר או שניים עם הסגל שיש כרגע
הסגל שיש כרגע עם דגש על המילה "כרגע"
די ברור שניתן לנצל את המצב הביטחוני כדי לשחרר כמה שחקנים בכירים ולהחליפם בזרים זולים משמעותית. זאת כמובן אם העמותה מסכלת את המעבר הזמני למנורה.

לא סביר אלא אם השחקנים ירצו ממש ללכת , הדאגה יותר מה יהיה בעונות הבאות כי מדובר בחוזים חתומים , מבאס כל המצב הזה
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  846 לייקים

Adom_Adom כתב: 11 אוקטובר 2024, 00:05
מילפורד כתב: 10 אוקטובר 2024, 23:59 מסכים לגמרי.

אני מבין מה אתה אומר ועדיין אפשר לחשוד שלא כל הכוונות טוהרות, כאוהד המועדון ב2 הענפים כבר נפגענו לא פעם ולא פעמיים מאוהדי הקבוצה שחשבנו שבאו לעשות טוב.
גם אפשר לחשוד שאם פחות או יותר כל מי שהיה שותף לניהול הקבוצה בשנים האחרונות עזב את המועדון, אז אולי עופר הוא לא בן אדם שקל להתנהל איתו ואולי קורים יותר דברים ממה שאתה יודע. וזה אחרי שרק לפני שנה, כשהעמותה העבירה לו את זכויות הניהול, הוא דיבר באסיפת עמותה על עתיד משותף וארוך שנים של ניהול הקבוצה עם העמותה יד ביד (אנחנו מבינים כבר שזה לא יקרה) יחד עם שותפים לדרך כמו אבי זיינדברג (עזב), שחר גרשון (עזב), נדב טנא (עזב) ורמי כהן (בדרך לעזוב). לא בדיוק מעורר אמון.

אני מאמין שהמניעים של רמי והעמותה (גם אם הם טועים) הם שמירה על טובת הפועל ולא אגו וטובתם אישית, לא ראיתי שום סיבה לחשוב אחרת.

עופר שועט קדימה במהירות מטורפת. אישית, לצד זה שאני מתרגש מהסגל והקבוצה שנבנים השנה, אני גם חושש מזה. כרגע זה נראה שהקהל הרחב יגיד אמן לכל דבר שיגיע מכיוונו מהחשש שאם לא יגידו אמן, הוא יעזוב (חשש שהוא יודע טוב מאוד לשחק עליו עם ההצהרה החודשית שהוא יעזוב אם לא יזרמו איתו).
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

Charlie כתב: 10 אוקטובר 2024, 22:25
הפועל כתב:
גביזון כתב: 10 אוקטובר 2024, 20:08 יש אפס התכנות כלכלית לדרייבאין.
אי אפשר להביא שחקנים כאלה בהכנסות כאלה.

Sent from my 22101320G using Tapatalk
ואם נעבור ליד אליהו אז כן? גם עוד 3000 מנויים זה לא מה שיעשה את זה ההבדל.
ותאי צפיה לא רלבנטים לשנים הקרובות.
1. יותר מ-3000 מנויים
2. תאי הצפיה רלוונטיים
3. הסיפור הוא הרבה מעבר:
או הפועל חדשה עם ניהול חדש, תקציבים גבוהים ושחקנים בכירים שמכוונת ליורוליג ולזכיה באליפות, שמשחקת באולם שלה עם 10,000 צופים (יד אליהו זו תחנה זמנית עד לסיום השיפוץ כמו המושבה ובלומפילד)
או הפועל הישנה, עם ניהול העמותה, תקציבי מינימום שרמי מגרד עם שחקנים בינוניים וזרים בגרוש וחצי שמשחקת באולם קטן וחצי ריק מול 1000 אוהדים ומכוונת להצליח להגיע לפלייאוף העליון.

אלה האפשרויות - כל אחד יחליט מה הוא מעדיף .

איך תאי הצפיה רלבנטיים?
עזוב את זה שהם של מכבי מבחינה משפטית לשנים הקרובות והם לא יסכימו לתת לנו אותם (או ידרשו ים כסף).
עזוב את זה שכל הקשרים שרמי בנה בעמל רב במשך 20 שנה בקהל לא יעמדו לרשותו של עופר (מסיבה ברורה) כשיבוא לחפש מי שיקנה את התאים.
באופן הכי ישיר - תאי הצפיה הם בעיקר לאירופה. אין אירופה פה העונה. מי ישים על זה את הכסף הגדול שעופר מדבר עליו?

בחיאת. עופר מתנהל במאניה בהילוך חמישי כבר. מתעלם מכל מה שקורה מסביבו. הוא החליט שהמעבר הזה קורה, ושהוא יהיה המהלך הכי טוב אי פעם וזהו. לא משנה כמה הכל מתחיל לבעור סביבו.
אולי זה פשוט הלך החשיבה של מי שעשה מיליארד שקל מזה שהלך נגד הדעה של כולם בתחום העסקי שלו. הוא חושב שהוא יודע יותר טוב מכולם ומבחינתו יש לו הוכחות.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

בלי קשר לעבור או לא לעבור ליד אליהו
לא מבין איך אפשר לתמוך בהתנהלות של ינאי
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  759 לייקים

איך אפשר שלא?
OMG עווופררר
תעיף ליציע
קיבל.ה  172 לייקים

אם הולכים נגד ינאי חוזרים לתקציבים של עוד קבוצה בליגה .
מי שיבוא בטענות אח''כ שלא ניקח תואר 70 שנה שיתבייש.
חבורה של לוזרים חסרי חיים.
ועל מה??
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

Red roy כתב:בלי קשר לעבור או לא לעבור ליד אליהו
צודק. צריך ללכת עם אנשי מפא״י החדשים, הידועים בשמם ״העמותה״ , אלה שרוצים הפועל בינונית ו״מרגשת״ והפכו את הדרייב אין לבית מקדש ואת יד אליהו ליאן יונס.
אלה שרוצים לקבוע עם 19% בעלות ושהבעלים הפראייר ישים עשרות מיליונים.
מאוד מקווה שעופר ינאי, עד להצבעה לא ידאג לפתרון של סגירת היציע וכל אלה שגרמו וגורמים לנו נזק ישארו מחוץ לדרייב אין.

רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

זה באמת פאתטי , יש פה את הסגל הכי טוב בארץ בפער אבל היי זב לא מרגש את רמי ושות אז בואו נהרוס הכל ונישאר בינונים לעד כי השנאה למכבי חשובה מהכל ולמי אכפת מהצלחה של הקבוצה , חבורת אפסים מביכים
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  712 לייקים

מילפורד כתב: 11 אוקטובר 2024, 00:14 תזכיר לי כמה מאלו שאתה מדבר עליהם בנו את הקבוצה מאפס בליגה ב׳ ועד להיות קבוצה אטרקטיבית בליגת העל שגורמת לאחד כמו עופר ינאי לקנות אותה?
כל הכבוד לו.באמת,בלי ציניות.
אבל אם בסוף הסיפור יתפוצץ ועופר יעזוב,הוא יהפוך להיות שאול 2.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

זו באמת בעיה שאין איך להתמודד איתה , אין דרך להגדיל את הדרייב אין בלי לשחק ביד אליהו וככה אי אפשר באמת להתקדם מקצועית עם אולם של 3000 מקומות , כל העניין הזה הופך אותנו פשוט לבדיחה אפילו למועדונים חובבנים יש שאיפות להתקדם מקצועית אם אפשר
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

ברור שהיו בעיות בהתנהלות של העמותה אבל אתם באמת חושבים שמישהו בעמותה לא מעוניין בהפועל הישגית? אנשים שהלכו וחיפשו ספונסרים בלי סוף במשך שנים רק כדי שנצליח כל שנה להתקדם עוד קצת?
אנשים שהכניסו את עופר, התרגשו מזה ובירכו בכל מקום שסוף סוף מגיע מי שציפו לו לא רוצים להתקדם?
עופר דיבר על שותפות דרך ועל כך שמעמד העמותה לא ייפגע, מפה לשם הוא רוצה לפרק את העמותה בכל דרך ומחפש דרכים להציג אותה כרעה בסיפור בעוד שהוא עושה מהלכים בעיתיים עד לא חוקיים, האחרון הוא להגיד שעוברים מבלי לחכות להצבעה של העמותה.
לא חושב שיש מישהו שלא התרגש מההחתמות השנה ומהמחשבה איך העונה הזאת יכולה להיגמר אבל זה בדיוק מה שעופר רצה שיקרה. "תראו, ככה אנחנו יכולים להיראות וככה אנחנו נראים, עכשיו תעשו כל מה שאני אומר כדי שזה יישאר, עוד העונה אחרת הם כולם הולכים הביתה באמצע כי אין לי איך להחזיק את זה באמת". בפועל מה שקורה, כמו שאמרו פה, אין לאנשים ברירה אלא להגיד אמן על כל דבר שעופר יגיד אחרת הם מרגישים שהדבר הכי טוב שקרה להם יילקח וסורי אבל זה לא העמותה שגורמת להרגשה הזאת .
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

Asafasraf כתב: 11 אוקטובר 2024, 08:19
Red roy כתב:בלי קשר לעבור או לא לעבור ליד אליהו
צודק. צריך ללכת עם אנשי מפא״י החדשים, הידועים בשמם ״העמותה״ , אלה שרוצים הפועל בינונית ו״מרגשת״ והפכו את הדרייב אין לבית מקדש ואת יד אליהו ליאן יונס.
אלה שרוצים לקבוע עם 19% בעלות ושהבעלים הפראייר ישים עשרות מיליונים.
מאוד מקווה שעופר ינאי, עד להצבעה לא ידאג לפתרון של סגירת היציע וכל אלה שגרמו וגורמים לנו נזק ישארו מחוץ לדרייב אין.

נו באמת
סיסמאות של "מפא"י, מה הקשר למה ששאלתי .
ותדע לך איש קטן וכלום שאתה , עופר ינאי וגם לצורך העניין ספרא, באו להפועל בגלל אותם אנשים שתמיד היו שם ( אלה שכולכם מזלזלים בהם )הם ידעו שיש בסיס שתמיד יבוא ותמיד ילך אחרי הקבוצה ... עלק "האוהדים השקטים"...
אותכם לא לקחו בתור מובן מאליו , כי אתם תלכו ותבואו בהתאם להצלחה .
ינאי קנה כי הוא יודע שיש בסיס שתמיד יהיה ויופיע ביציע .
בטח זה לא אתה ואנשים שמזיינים תשכל שוב .... על האולטראס.
מעניין אם נתראה ביום ראשון באחד מהמגרשים ....
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

רק הפועל כתב: 11 אוקטובר 2024, 08:28 זה באמת פאתטי , יש פה את הסגל הכי טוב בארץ בפער אבל היי זב לא מרגש את רמי ושות אז בואו נהרוס הכל ונישאר בינונים לעד כי השנאה למכבי חשובה מהכל ולמי אכפת מהצלחה של הקבוצה , חבורת אפסים מביכים
סבבה
אני אפס מביך
למה צריך לעבור ליד אליהו השנה ?
באמת תגיד לי , מעבר לזה שהוא רוצה ? יש עוד סיבה ?
אם ינאי היה רוצה לעלות ליגה בצורה לא ספורטיבית , היית מצביע בעד ?
כי אז הצבענו נגד , מאמין שהיום היו מצביעים בעד כי המליונר התורן היה בעד
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

הקשבתי היטב אמש לראיון עם אסי הראל , שאישית אני לא מכיר אותו או את מאור אחיו, אבל מוקיר מאד את פועולם למען הפועל.
הקשבתי היטב גם לראיון עם עופר ינאי שבפועל משקיע והשקיע ועשה רק טוב להפועל עד עכשיו, ומציג חזון שהעזתי לחלום עליו רק בחלומות , וכולנו מייחלים לו - ניפוץ ההגמוניה המכביסטית. עופר הדגיש היטב שיש לעמותה זכות ווטו, הוא לא מתעלם מכך.
אין ספק שמה שמתרחש בחודשיים האחרונים רק גורם נחת ליריבינו (ויש כאלה לא מעט ).
הפתרון הפשוט הוא לערוך הצבעה ,והעיכוב לא תורם. זה מריח כמו משיכת זמן מכוונת (נוסח ביבי).
תעלו את הנושא להצבעה, ונמשיך הלאה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

Red roy כתב: 11 אוקטובר 2024, 10:02
רק הפועל כתב: 11 אוקטובר 2024, 08:28 זה באמת פאתטי , יש פה את הסגל הכי טוב בארץ בפער אבל היי זב לא מרגש את רמי ושות אז בואו נהרוס הכל ונישאר בינונים לעד כי השנאה למכבי חשובה מהכל ולמי אכפת מהצלחה של הקבוצה , חבורת אפסים מביכים
סבבה
אני אפס מביך
אתה מאמין שבעונה הבאה הבעיה הזו לא תהיה? אני מאמין שאם זן אופציה שבאמת תהיה רלוונטית עןפר יסכים לחכות שנה אבל אני בספק שזה יהיה המצב כי לא רואה איך קו המחשבה של העמותה ישתנה בנושא הזה
Ofir136
קיבל.ה  77 לייקים

סבבה
אני אפס מביך
אני כל פעם שומע את הטיעון הזה 'למה לא לחכות לשנה הבאה'. מה בדיוק יקרה שנה הבאה? יחזרו המשחקים באירופה לארץ אז זה יהפוך להיות לגיטימי? לי מרגיש שאולי הם טיעונים הגיוניים אבל המטרה האמיתית שלהם היא לדחות את הקץ ולהעביר את כל הסאגה הזאת שנה אחת קדימה (והיא תחזור).
אני שואל בלי טיפה של ציניות- אתה באמת חושב שאם המהלך ידחה בשנה, האולטראס יתקפלו ויתמכו במעבר ליד אליהו?
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

Ofir136 כתב: 11 אוקטובר 2024, 10:13
סבבה
אני אפס מביך
אני כל פעם שומע את הטיעון הזה 'למה לא לחכות לשנה הבאה'. מה בדיוק יקרה שנה הבאה? יחזרו המשחקים באירופה לארץ אז זה יהפוך להיות לגיטימי? לי מרגיש שאולי הם טיעונים הגיוניים אבל המטרה האמיתית שלהם היא לדחות את הקץ ולהעביר את כל הסאגה הזאת שנה אחת קדימה (והיא תחזור).
אני שואל בלי טיפה של ציניות- אתה באמת חושב שאם המהלך ידחה בשנה, האולטראס יתקפלו ויתמכו במעבר ליד אליהו?
לא כל, ואפילו לא רוב, מי שנגד המעבר כרגע מחזיק בדעה של "לא יקרה". יש המון שמתלבטים כי לא קיבלו הוכחות אמיתיות לכך שיהיה שיפוץ והגדלת הדרייב אין, דבר שהוא הכרחי לעתיד המועדון לדעתי. בנוסף אם היו יודעים להראות תוכניות שיד אליהו באמת ייראה עירוני ושאני לא ארגיש 'אני מתארח באולם של מכבי. אם זה מיתוג,חנות, מוזיאון וכו'. כשכל זה בנתיים מועלה בקושי ורק כדיבורים והבטחות של מישהו שעד כה לא תמיד עמד בהבטחות קשה לי כרגע עם המעבר ואשמח שבמשך השנה הקרובה יראו לי את המהלכים בנושא.
גם האצטדיון בדורטמונד מלא במנויים, אז הם ירוצו לאצטדיון של שאלקה כי יש יותר מקום? זה לא מהלך שעושים ברגע
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

רק הפועל כתב: 11 אוקטובר 2024, 10:09
סבבה
אני אפס מביך
אתה מאמין שבעונה הבאה הבעיה הזו לא תהיה? אני מאמין שאם זן אופציה שבאמת תהיה רלוונטית עןפר יסכים לחכות שנה אבל אני בספק שזה יהיה המצב כי לא רואה איך קו המחשבה של העמותה ישתנה בנושא הזה
אתה ראית חוץ מדיבורים של איש במאניה , שהמעבר ליד אליהו לא הולך להיות קבוע ?
שליחת תגובה