Adom_Adom כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 00:05
מילפורד כתב: ↑10 אוקטובר 2024, 23:59
מסכים לגמרי.
בין זה לבין מה שנאמר עליו פה, יש פער.
ולהודעה לפני, אני לא חושב שרמי פועל שלא מתוך כוונה להביא להצלחת הקבוצה.
יכול להיות שיש פער בין מה שהוא חושב שיבטיח את עתיד והצלחת הקבוצה לבין מה שאתה חושב.
אבל לטעון עליו שזה לא בראש סדר העדיפויות שלו , שוב, אחרי 16 השנים האחרונות, לא מגיע לו שיגידו עליו דבר כזה.
אני מבין מה אתה אומר ועדיין אפשר לחשוד שלא כל הכוונות טוהרות, כאוהד המועדון ב2 הענפים כבר נפגענו לא פעם ולא פעמיים מאוהדי הקבוצה שחשבנו שבאו לעשות טוב.
גם אפשר לחשוד שאם פחות או יותר כל מי שהיה שותף לניהול הקבוצה בשנים האחרונות עזב את המועדון, אז אולי עופר הוא לא בן אדם שקל להתנהל איתו ואולי קורים יותר דברים ממה שאתה יודע. וזה אחרי שרק לפני שנה, כשהעמותה העבירה לו את זכויות הניהול, הוא דיבר באסיפת עמותה על עתיד משותף וארוך שנים של ניהול הקבוצה עם העמותה יד ביד (אנחנו מבינים כבר שזה לא יקרה) יחד עם שותפים לדרך כמו אבי זיינדברג (עזב), שחר גרשון (עזב), נדב טנא (עזב) ורמי כהן (בדרך לעזוב). לא בדיוק מעורר אמון.
אני מאמין שהמניעים של רמי והעמותה (גם אם הם טועים) הם שמירה על טובת הפועל ולא אגו וטובתם אישית, לא ראיתי שום סיבה לחשוב אחרת.
עופר שועט קדימה במהירות מטורפת. אישית, לצד זה שאני מתרגש מהסגל והקבוצה שנבנים השנה, אני גם חושש מזה. כרגע זה נראה שהקהל הרחב יגיד אמן לכל דבר שיגיע מכיוונו מהחשש שאם לא יגידו אמן, הוא יעזוב (חשש שהוא יודע טוב מאוד לשחק עליו עם ההצהרה החודשית שהוא יעזוב אם לא יזרמו איתו).