יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
219
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 279
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

הוקיץ' כתב:
הפועל כתב: 09 אוקטובר 2024, 21:24 אולי. אני מחזיק מעצמי בנאדם לא נאיבי וחשדן מטבעי. למעשה הייתי פה בין הבודדים שלא התייחס למכירה לעופר כמתנה משמיים.
אני מדבר עם אנשים שאין להם שום אינטרס חוץ מטובת הפועל. והם חד משמעית אומרים שעופר מתנהל בצורה הזויה, ולא סתם כל האנשים האלו מתפטרים ועוזבים
קודם כל, אני מסכים. בדרך כלל אין עשן בלי אש ואם הרבה אנשי הפועל עוזבים זה כנראה מעיד דברים לא טובים על ההתנהלות.
יחד עם זאת, אני גם יודע שאנשים הרבה פעמים לא אוהבים שמזיזים להם את הגבינה. הייתי מצפה שבוועד המנהל יגידו לי איזה סעיפים ספציפיים בהסכם עם עופר הופרו. כל הרמיזות והלכלוכים בתקשורת הם לא לעניין.
בדיוק!
אם יש דברים בעייתיים עם ההתנהלות של עופר תציגו לנו את זה, אולי הוא באמת לא לעניין בכמה דברים? איך נדע?
בטח לא להתראיין לערוץ שבבעלות מכבי ולשפוך שם רעל. למה צריך לשמוע את זה ממקורבים, חיים רמון הספיק לנו.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

Asafasraf כתב: 09 אוקטובר 2024, 23:39
הפועל כתב:
Asafasraf כתב: 09 אוקטובר 2024, 22:27
נראה לי שעופר ינאי הצליח בדבר או שניים בחיים שלו, וקצת יותר מאלה שציינת.
הוא בעל המאה, הוא בעל הדעה ובדיעבד, חבל שנתן לעמותה ולועד המנהל במה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
אה סליחה. שכחתי לרגע באמת שאם בנאדם הוא מיליארדר אז הוא בטוח יותר חכם מכולם ומבין בהכל יותר מכולם, כולל בניהול מועדון וקהילות ספורט.
טיפש שכמוני.
אם זו התשובה שלך באמת, אז יש מצב שאתה טיפש (לא באמת תמונה).
מחזיק מעופר ינאי בניהול קצת יותר מאשר חברי האולטראס ונציגיהפ בעמותה.
אתה כנראה שכחת שהפועל גררה גירעון בגודל חתי מהתקציב שלה במשך כמה עונות, עד שעופר כיסה אותו, אז כנראה שגם העמותה והועד המנהל לא התנהלו הכי טוב.

הוא לא שכח.
הוא בעצמו היה בועד המנהל והתפטר
מקורב לצלחת
קיבל.ה  14 לייקים

הפועל כתב:גם נדב ושחר ומתן קפלן וצחי שדה ואבי זיידנברג? כולם כולם רוצים לשחק בהדר יוסף מול 400 איש?
אולי עדיף שעופר יתחיל להקשיב לאנשים שמבינים משהו מהחיים שלהם ולא ללייקים ואנשים רנדומליים מהרחוב

אני לא חושב שהאשמה על צד אחד בסיפור הזה. גם לעופר ינאי וגם לוועד המנהל יש אחריות על גורל המועדון והקהילה, מי יותר ומי פחות. כרגע זה נראה כאילו כל צד מתבצר בעמדתו ויורה על השני לשטחים פתוחים ולא במטרה להרוג. אולי, סיבה לאופטימיות.

אני רוצה להאמין שעופר מבין שבלי קהילה מאוחדת אין להפועל כוח, ושהאולטראס ונציגיהם בוועד המנהל יבינו שצריך "לבלוע את הגלולה המרה", לעבור זמנית ליד אליהו כדי לחזור לדרייב אין מוגדל ומשופץ.

לגבי העוזבים, כל אחד וסיבותיו, אבל זה כבר לא מקרי שאנשים לא רוצים להיות חלק מהדבר הזה וצריך להבין למה
נערך לאחרונה על ידי מקורב לצלחת ב 09 אוקטובר 2024, 23:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

למה זה טוב כתב: 09 אוקטובר 2024, 23:20
ranjef כתב: 09 אוקטובר 2024, 23:13
ואן גוך כתב:לא יודע מה יותר - מעצבן או מכעיס כל הסיטואציה הזאת.
נולדנו לסבול, גדלנו כבינוניים וכנראה שנזדקן כמפגרים.
ממש ככה. אם גם בן אדם כמו עופר ינאי יברח - אין תקנה או עתיד למועדון הזה והוא בעיקר יבייש את עברו. לא היה ולא יהיה בעלים כמו עופר, גם בכדורגל. ושם כבר רואים את ההרס המפואר שנעשה ב-15 שנה האחרונות.
הפועל היתה מקום המדינה קבוצת פאר, הכי טובה בארץ או השנייה הכי טובה. עופר רוצה לשבור את כל השיאים, ומי שמרביץ לו עם שוט בגב זה אוהדי הפועל עצמם.
יאללה שחרר אותנו, אנשים רוצים להבטיח שבניית האולם תקרה בלי קשר לעופר.
הוא עשה מספיק צעדים בעייתים כדי שהחשדנות כלפיו תהיה לגיטימית. מנסים להבטיח את שיפוץ הדרייב אין בעיקר שכשהוא יעזוב (פוליטיקה וזה) יהיו אנשים אחרים שיירצו מועדון אטרקטיבי עם בסיס קהל ואולם חדש.
בסוף נגלה שאתה היצור שסוגד לאלי טביב בכל מקום ולא מבין למה רצו לגרש אותו.
איך בניית האולם תקרה בלי קשר לעופר אם הוא זה ששם את הכסף לבניה?
האולטראס ישימו 150 מליון ש"ח במקומו?
הוא זה שמנסה להפוך את הקבוצה לאטרקטיבית ולהגדיל את בסיס האוהדים והעמותה שמה לו מקלות בגלגלים
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

Asafasraf כתב: 09 אוקטובר 2024, 23:39
הפועל כתב:

אה סליחה. שכחתי לרגע באמת שאם בנאדם הוא מיליארדר אז הוא בטוח יותר חכם מכולם ומבין בהכל יותר מכולם, כולל בניהול מועדון וקהילות ספורט.
טיפש שכמוני.
אם זו התשובה שלך באמת, אז יש מצב שאתה טיפש (לא באמת תמונה).
מחזיק מעופר ינאי בניהול קצת יותר מאשר חברי האולטראס ונציגיהפ בעמותה.
אתה כנראה שכחת שהפועל גררה גירעון בגודל חתי מהתקציב שלה במשך כמה עונות, עד שעופר כיסה אותו, אז כנראה שגם העמותה והועד המנהל לא התנהלו הכי טוב.

אני לא שכחתי כלום. זוכר ומודע לכל החסרונות של מה שהיה לפני עופר, יותר טוב מ99% מהקהל כנראה. אבל אני פשוט לא רואה מישהו שעשה כסף באיזה תחום ומניח אוטומטית שזה אומר שהוא יודע הכל בכל תחום שהוא נכנס אליו.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1335 לייקים

פשוט מצב מחורבן.
אני יכול להבין את גישת ה'מה אם ינאי פשוט בהתקף מאני ועוד כמה זמן תגיע הדפרסיה ואנחנו נישאר עם השברים'. אני לא משפטן או כלכלן, שיכול לומר איזה בטוחות יבטיחו שלא ניתקע בלי אולם ומצד שני שלא יכבידו על ינאי שלא לצורך.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

פרימו לוי כתב: 09 אוקטובר 2024, 23:46 לי חבל שכל הדבר הזה מתפוצץ עכשיו על העניין השולי והילדותי הזה של יד אליהו, אם העמותה מנצחת לתפיסתי הם דפקו לנו את העתיד, אם עופר מנצח נגיע עוד שנה שנתיים למצב שהוא משריין אותנו ביורוליג ולא נשמע על זה מילה, חוץ מכמה אנשי אולטראס אבל למי יהיה כוח להקשיב להם כבר.
דבר ראשון אתה צודק. הבעיה הוא כבר עכשיו אומר שלשלם הוא הולך... וזה למשל באמת מפריע לי.

אני יכול להבין אותו, הרי הענף בנוי עקום ואם אתה לא ביורוליג אתה נותן מראש ייתרון ליריב ( למשל מכבי). אישית קיוויתי שהוא ינסה להקים ליגה חלופית ביחד על פיבא וההתאחדויות אפילו עם קבוצות אמריקאיות בקונסטלציה מסויימת כדי להגדיל את השוק ולאפשר תחרות... לצערי נראה ששזאת האופציה השניה שלו והוא קודם הולך אול אין על היורוליג....

קצת בא לי שזה יכשל כי לעופר לא אומרים לא
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

קודם כל להכניס עניינים לפרופורציה , הבעייתיות בהתנהלות של עופר היא בגישה שהוא לא משתף אף אחד בקבלת ההחלטות.
בהרבה מקרים זה עיניין שלו כבעל השליטה העיקרית אבל יש נושאים (שגם הפריעו לרבים פה) שאנשים עם ניסיון מעירים לו, והוא מתעלם , והתוצאות לאו דוקא חיוביות.
למשל, מחירי המנויים הגבוהים שהוא חטף עליהם ביקורת קשה גם מגורמים שהכאיבו לו (ספונסרים עזבו על זה) בסוף וגרמו להוריד מחירים בהתנהלות שהיתה כולה מביכה.
למשל, ההסכמה לקיים משחק נגד רמת גן בשבוע שעבר בלי קהל (מה שבמקרה הזה הצליחו למנוע בסופו של דבר).
למשל, התנגשות משחק עם הכדורגל שלא מעניין אותו להזיז את זה.

אלו הן סוגיות שקשורות ישירות לקהל וניהולו , בדומה למעבר ליד אליהו.
ואלו הן הסוגיות שבעמותה היו מצפים שלכל הפחות קולם יישמע לפני קבלת ההחלטה.

אז נכון להיום, אין לאף אחד דוגמא לאיזה פעולה נוראית שעופר עשה.
מצד שני, בעלי התפקידים לא רוצים להיות בובות חסרות סמכות ו/או תרומה אז הם עוזבים.

בשורה התחתונה, אף אחד כרגע לא רוצה שעופר יעזוב (חוץ מכמה הזויים באולטראס) , אבל גם מפחדים שאם יימשך ה one man show הזה, ההתנהלות של הקבוצה תוביל אותה לסיחרור.
לדוגמא, החלפת שחקנים בלי סוף, בניגוד לעמדות הצוות המקצועי שלא יאפשר לקבוצה להתייצב.

ובתוך כל זה, מה שהכי מטריד כרגע זה שיש קצר תקשורתי שהולך ומתרחב וגורם לשני הצדדים לתקשר דרך התקשורת ויוצר עוד יותר נזק גם למערכת יחסית הפנימית וגם למה שאנחנו חווים כקהל שמייצר מחנאות.

בינתיים, יזהר שי הוזכר ע״י שני הצדדים כגורם שמנסה לגשר על הפערים (בעיקר התקשורתיים) ואני כולי תקוה שבקרוב מאוד תמצא הנוסחא שתשים את הסיפור הזה מאחורינו, כשיש לנו קבוצה חזקה. ביד אליהו עם אלפי אוהדים בזמן שבונים לנו דרייב אין מוגדל ועם עמותה שיש לה יכולת להמשיך לדאוג לאינטרסים של האוהדים כמו למשל למנוע התנגשויות עם הכדורגל (רחמנא ליצלן איזה דרישה מוגזמת לאפשר למחזיק 19% בעלות על הקבוצה לדרוש).
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

בני12 כתב: 09 אוקטובר 2024, 23:50
למה זה טוב כתב: 09 אוקטובר 2024, 23:20
ranjef כתב: 09 אוקטובר 2024, 23:13 ממש ככה. אם גם בן אדם כמו עופר ינאי יברח - אין תקנה או עתיד למועדון הזה והוא בעיקר יבייש את עברו. לא היה ולא יהיה בעלים כמו עופר, גם בכדורגל. ושם כבר רואים את ההרס המפואר שנעשה ב-15 שנה האחרונות.
הפועל היתה מקום המדינה קבוצת פאר, הכי טובה בארץ או השנייה הכי טובה. עופר רוצה לשבור את כל השיאים, ומי שמרביץ לו עם שוט בגב זה אוהדי הפועל עצמם.
יאללה שחרר אותנו, אנשים רוצים להבטיח שבניית האולם תקרה בלי קשר לעופר.
הוא עשה מספיק צעדים בעייתים כדי שהחשדנות כלפיו תהיה לגיטימית. מנסים להבטיח את שיפוץ הדרייב אין בעיקר שכשהוא יעזוב (פוליטיקה וזה) יהיו אנשים אחרים שיירצו מועדון אטרקטיבי עם בסיס קהל ואולם חדש.
הוא זה שמנסה להפוך את הקבוצה לאטרקטיבית ולהגדיל את בסיס האוהדים והעמותה שמה לו מקלות בגלגלים
צא שניה מאולטראס לא אולטראס ועופר או לא עופר.
הכוונה היא ששיפוץ האולם יהיה בשלב יחסית מובטח בתהליך ולא שעכשיו נעבור בלי ההבטחה הזאת ואז עופר יכול ברגע להגיד זהו עברנו לאולם גדול ואין צורך.
האופציה שתעלה להצבעה היא (בהסכמת עופר אגב) "האם תסכים לעבור ליד אליהו כאשר תהיה הבטחת תשלום לאדריכל?". בדיוק כמו שרשום גם במה שעופר הוציא דרך המועדון.
ההצבעה תקרה לפני.
זה הכל, לא מבין מה אתה ממשיך להתנגח. רוצים שאם כבר עוברים, אז לפחות שזה קורה כשיש שלב מתקדם ולא שלב שעדיין נוח לסגת ממנו
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

Asafasraf כתב: 09 אוקטובר 2024, 22:30
7even כתב:אני מנסה רגע להבין את מי שמתנגד למעבר הזמני ומוכן גם שלא יגדילו את הדרייב אין רק כי הוא ביתי(וכי יש לו מנוי ולאחרים אין), ועל זה מוכן לשבור את כל הקבוצה.

נגיד שחצי מהקהל בדרייב אין רווקים. זה אומר שיש כ-1700 רווקים. יום אחד לרווקים האלה, לרובם המוחלט כנראה, יהיו ילדים.
נגיד שלא מגדילים ולא עוברים והקבוצה ממשיכה להצליח באופן יחסי. זה בעצם אומר שלילדים שלהם לעולם לא יהיה מנוי (כי אין) והם גם לעולם לא יגיעו למשחק חוץ (כי זה כרטיסים שמורים לאולטראס).
ככה אתם רוצים את הפועל שלכם? מרחוק? ככה מגדילים בסיס אוהדים?

אני חוש שהדרייב אין האולם הכי טוב בארץ. אני בטוח שהמעבר הזמני הזה יעיף את הפועל למעלה בצורה פסיכית. לא חושב. בטוח.
בהצלחה המקצועית, בסיקור, וכן כן...אפילו בחשבונות שידפקו לה השופטים במשחקים גדולים.
אם הדרייב אין הוא האולם הכי טוב בארץ, אז חולדאי גבר גבר?
דווקא המשפט הזה שכתבת מראה בדיוק איך התקדמנו בענק, כי כשהרסו את אוסישקין (שבינינו היה חרא אולם), אנשים היו בטוחים שזה הסוף של הפועל תל אביב.

כל מיש היה לו חלק בתכנון בהחלט יודע איל לבנות אולם ביתי, אבל אולי קצת פחות בצורה שתגדיל אותו.

תוידע מי גבר גבר אני כן יודע שלחשוב שזה לגיטימי לחלוטין לחשוב שהדרייב אין אולם ביתי ובסנוף לחשוב שמעבר זמני יכול להועיל.
זה לא 0 או 1 הרי
יחד, רק יחד! :heart:
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

למה זה טוב כתב:
למה זה טוב כתב: 09 אוקטובר 2024, 23:20 יאללה שחרר אותנו, אנשים רוצים להבטיח שבניית האולם תקרה בלי קשר לעופר.
הכוונה היא ששיפוץ האולם יהיה בשלב יחסית מובטח בתהליך ולא שעכשיו נעבור בלי ההבטחה הזאת ואז עופר יכול ברגע להגיד זהו עברנו לאולם גדול ואין צורך.
האופציה שתעלה להצבעה היא (בהסכמת עופר אגב) "האם תסכים לעבור ליד אליהו כאשר תהיה הבטחת תשלום לאדריכל?". בדיוק כמו שרשום גם במה שעופר הוציא דרך המועדון.
ההצבעה תקרה לפני.
זה הכל, לא מבין מה אתה ממשיך להתנגח. רוצים שאם כבר עוברים, אז לפחות שזה קורה כשיש שלב מתקדם ולא שלב שעדיין נוח לסגת ממנו
אם לא ישופץ, מקסימום נחזור. מה הבעיה?
ומי קבע שיש קשר בין המעבר לשיפוץ? יש אוהדים שרוצים לראות משחקים ולא יכולים. זאת לא סיבה מספיק טובה או שעופר צריך לעשות את הדבר הנכון ולבטל את הזכות המופקרת לחדש מנוי?
שיפתח את מכירת המנויים לכל המרבה במחיר. נראה כמה מתנגדים יהיו אז.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  846 לייקים

ממש לא קראתי את כל ה45 עמודים האחרונים, אבל הדמוניזציה שהרוב כאן עושה למנהלי העמותה (שהוא המשך לדמוניזציה כלפי כל מי שמביע איזשהי התנגדות או חשש ממעבר ליד אליהו) היא ממש עצובה.

יש לי ביקורת על כל הצדדים בסיפור הזה בלי יוצא מן הכלל, אבל אני מבין לגמרי את החששות של העמותה.
עופר עשה ועושה דברים מדהימים למען המועדון אבל ההתנהלות שלו מורכבת משליפות מהשרוול אחת אחרי השניה. בהקשר של שיפוץ הדרייב אין - זה התחיל עם תיאור הזוי שהדרייב אין יישאר אולם ביתי בזמן שיד אליהו אולם לאירופה. אחרי ביקורת מהקהל הוא זרק לנו כצפרדע שהדרייב אין ישופץ ל7000 ונבנה במקביל אולם ברמת השרון שישמש רק לאירופה. אחרי עוד ביקורות בטוויטר על הרעיון המוזר שיהיה לקבוצה 2 אולמות הגענו למצב של שיפוץ הדרייב אין ל10000 מקומות. מלא שליפות מהשרוול משבוע לשבוע סביב פרויקט של מאות מיליוני שקלים, איך אפשר שלא לחשוש מזה אפילו קצת?

והחששות שלי הן בתור סתם מישהו מהקהל הרחב (כמו 99% מהמגיבים כאן ובשאר הפלטפורמות), שלעומת כל האנשים שעזבו את הנהלת המועדון בחודש האחרון יודע אולי 1% על איך עופר מנהל את המועדון ביום יום. אז ממש לא הייתי ממהר לזלזל בדעה שלהם. אפשר לחלוק על ההתנהלות אבל להקטין את המניעים שלהם ל"רצון לשמור על מוקדי הכוח" זה ממש מגעיל וכפוי טובה בעיניי.

ולגבי ההצבעה - מבחינתי אם מצביעים על מעבר ליד אליהו ברגע שמתחיל שיפוץ הדרייב אין או לכל הפחות מגיעים לאיזשהי אבן דרך משמעותית בנושא, אצביע בעד.
לעבור סתם ככה תוך כדי כאוס ועל סמך הבטחות באוויר (לא שעופר לא קיים המון מההבטחות שלו, ועדיין), בעונה שאפילו אין אירופה - אצביע נגד או אמנע.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

ברנדון מלכה כתב: 10 אוקטובר 2024, 10:06
למה זה טוב כתב:
ההצבעה תקרה לפני.
ומי קבע שיש קשר בין המעבר לשיפוץ? יש אוהדים שרוצים לראות משחקים ולא יכולים. זאת לא סיבה מספיק טובה או שעופר צריך לעשות את הדבר הנכון ולבטל את הזכות המופקרת לחדש מנוי?

אה עכשיו נוריד קדימות למנויים קיימים? מה נסגר בן אדם?
אולי גם נייבא קהל מסין כדי שיהיה אותם מלא.

בטח שהמעבר קשור, למה שלא נתעל את המעבר הזה ליד אליהו כדי להבטיח את ההגדלה של הדרייב אין? אתה לא מעוניין באולם של הפועל? כל מה שמעניין זה שיהיה יותר אוהדים ולא משנה איפה?
יש מספיק דוגמאות לאצטדיונים בעולם שמלאים עד אפס מקום. אף אחד לא חושב על לעשות מהלך של מהרגע להרגע להגדלה בגלל שיש ביקוש. להתנהל בצורה קפריזית זה לא הפתרון
נועם שחם
קיבל.ה  867 לייקים

וואלק אני אפילו לא יודע כבר על מה מתווכחים
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

זה גם יפה שהם קובעים לאנשים מה הסיבה שלהם להתנגד למנורה.
זה בגלל שיש לו מנוי לדרייב אין, ההוא רוצה לשמור על הקומבינות שלו. חלק גם סתם שונאי הפועל מתחזים ועוד ועוד.
אולי הם גם יודעים לקרוא עתידות.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  712 לייקים

גביזון כתב: 10 אוקטובר 2024, 12:48 .תמונה

Sent from my 22101320G using Tapatalk
סבבה,שיהיה להם בהצלחה.בתוך תוכי אני מקווה שהם יצליחו ועופר יעזוב.
כבר נמאס לי לבזבז זמן וכסף,בכדורגל וכדורסל,על משהו שנשלט ונהרס על ידי הבני כלבים האלה
oleg neduda
קיבל.ה  1963 לייקים

אשכרה שודדים לי את המועדון כמו מאפיונרים
עלק וטו לעמותה. וטו לאולטראס
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

השאלה אם חברי עמותה חדשים יוכלו להצביע (?)
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

אם הם כתבו להצטרף עד יום שני ב-23:00 כנראה שהם יודעים משהו שאנחנו לא יודעים לגבי מועד פרסום תחילת ההצבעה ו/או לגבי המועד שבו יסגרו את פנקס הבוחרים מבחינת היכולת להצביע.
זה לא שהם ממודרים ממה שקורה בעמותה.
oleg neduda
קיבל.ה  1963 לייקים

עידן סרור כתב: 10 אוקטובר 2024, 12:56 השאלה אם חברי עמותה חדשים יוכלו להצביע (?)
די בטוח שכן
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

מישהו קיבל את ההודעה הזאת?
מעניין איך היא הגיעה לone…
מריו פצ'אלקה
קיבל.ה  371 לייקים

"מיליארדר מטורלל"
עופר, עשה לעצמך טובה ותצא מהבור של חרא הזה, לא אכעס עליך
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

העיקר הם כותבים לצרף בני משפחה וחברים , ומתלוננים על אוהדי כורסא שיצביעו…
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

מילפורד כתב: 10 אוקטובר 2024, 13:11 העיקר הם כותבים לצרף בני משפחה וחברים , ומתלוננים על אוהדי כורסא שיצביעו…
אלה אפילו לא אוהדי כורסא. הם קוראים לצרף פיקטיבית אנשים שבכלל לא רוצים להצטרף כדי שהם יצביעו בשמם
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

מי שרוצה שעופר יישאר צריך לעשות את אותו מאמץ לשכנע אנשים להצטרף לעמותה
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

לדעתי האוהדים השקטים צריכים להצטרף לעמותה
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

oleg neduda כתב:אשכרה שודדים לי את המועדון כמו מאפיונרים
עלק וטו לעמותה. וטו לאולטראס
הוא שכתבתי לפני כמה וכמה עמודים- ארגון פשע.

סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  841 לייקים

הודעה הזויה
מקווה מאוד שהיא לא נכונה
לא יודע מאיפה היא הגיע לone אבל לדרוש צילומי מסך, הוצאות כספיות (כולל תמיכה של האולטראס) והוספה של אנשים שלא אוהדי הפועל, ״חייבים להתחייב״, ניהול רשימות

אולי שיבקשו גם מאוהדי מכבי לעשות חברות בעמותה בשביל להצביע נגד
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

למה זה טוב כתב:
ברנדון מלכה כתב: 10 אוקטובר 2024, 10:06
למה זה טוב כתב: צא שניה מאולטראס לא אולטראס ועופר או לא עופר.
ההצבעה תקרה לפני.

בטח שהמעבר קשור, למה שלא נתעל את המעבר הזה ליד אליהו כדי להבטיח את ההגדלה של הדרייב אין? אתה לא מעוניין באולם של הפועל? כל מה שמעניין זה שיהיה יותר אוהדים ולא משנה איפה?
יש מספיק דוגמאות לאצטדיונים בעולם שמלאים עד אפס מקום. אף אחד לא חושב על לעשות מהלך של מהרגע להרגע להגדלה בגלל שיש ביקוש. להתנהל בצורה קפריזית זה לא הפתרון
כן. מגיע לך מנוי כי הגעת לגיל שאפשר לפתוח בו חשבון בנק, לפני מישהו אחר? או שהשתחררת מהצבא לפניו? אולי אתה רוצה כסא קבוע ברכבת כי עשית רב קו לפני?
מי קבע שהמוצר הזה של מושב ביציע הוא זכות לכל החיים? ואם מישהו מוכן לשלם יותר ממך בשבילו, כמו כל דבר אחר בעולם, לא יכול?
אבל זה לא יקרה אז לפחות ברמה התאורטית- מה היתה רמת ההתנגדות למעבר אצל "הגרעין הקשה" אם לא היה להם כסף מובטח בדרייב אין ומצבם היה זהה לשאר?
זה נחמד שמציעים לנו אולם חדש ובדאי שכולם רוצים בזה. זה לא שייך לעניין של הגדלת הכנסות, הצטרפות ליורוליג והגדלת בסיס האוהדים. יש מספיק סיבות למעבר גם בלי הגדלת הדרייב אין.

ליאור א.
קיבל.ה  205 לייקים

אויבים מבית תמיד יותר מסוכנים מאויבים מחוץ
תהיו בטוחים שהרומן עם עופר זה רק עניין של זמן(קצר)..
סמל אישי של משתמש
Raizi
קיבל.ה  60 לייקים

אולטראס הפועל הכריז מלחמה נגד הפועל תל אביב כדורסל
והוא לקח את כל הקהל כבני ערובה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

מילפורד כתב: 10 אוקטובר 2024, 07:33 קודם כל להכניס עניינים לפרופורציה , הבעייתיות בהתנהלות של עופר היא בגישה שהוא לא משתף אף אחד בקבלת ההחלטות.
בהרבה מקרים זה עיניין שלו כבעל השליטה העיקרית אבל יש נושאים (שגם הפריעו לרבים פה) שאנשים עם ניסיון מעירים לו, והוא מתעלם , והתוצאות לאו דוקא חיוביות.
למשל, מחירי המנויים הגבוהים שהוא חטף עליהם ביקורת קשה גם מגורמים שהכאיבו לו (ספונסרים עזבו על זה) בסוף וגרמו להוריד מחירים בהתנהלות שהיתה כולה מביכה.
למשל, ההסכמה לקיים משחק נגד רמת גן בשבוע שעבר בלי קהל (מה שבמקרה הזה הצליחו למנוע בסופו של דבר).
למשל, התנגשות משחק עם הכדורגל שלא מעניין אותו להזיז את זה.

אלו הן סוגיות שקשורות ישירות לקהל וניהולו , בדומה למעבר ליד אליהו.
ואלו הן הסוגיות שבעמותה היו מצפים שלכל הפחות קולם יישמע לפני קבלת ההחלטה.

אז נכון להיום, אין לאף אחד דוגמא לאיזה פעולה נוראית שעופר עשה.
מצד שני, בעלי התפקידים לא רוצים להיות בובות חסרות סמכות ו/או תרומה אז הם עוזבים.

בשורה התחתונה, אף אחד כרגע לא רוצה שעופר יעזוב (חוץ מכמה הזויים באולטראס) , אבל גם מפחדים שאם יימשך ה one man show הזה, ההתנהלות של הקבוצה תוביל אותה לסיחרור.
לדוגמא, החלפת שחקנים בלי סוף, בניגוד לעמדות הצוות המקצועי שלא יאפשר לקבוצה להתייצב.

ובתוך כל זה, מה שהכי מטריד כרגע זה שיש קצר תקשורתי שהולך ומתרחב וגורם לשני הצדדים לתקשר דרך התקשורת ויוצר עוד יותר נזק גם למערכת יחסית הפנימית וגם למה שאנחנו חווים כקהל שמייצר מחנאות.

בינתיים, יזהר שי הוזכר ע״י שני הצדדים כגורם שמנסה לגשר על הפערים (בעיקר התקשורתיים) ואני כולי תקוה שבקרוב מאוד תמצא הנוסחא שתשים את הסיפור הזה מאחורינו, כשיש לנו קבוצה חזקה. ביד אליהו עם אלפי אוהדים בזמן שבונים לנו דרייב אין מוגדל ועם עמותה שיש לה יכולת להמשיך לדאוג לאינטרסים של האוהדים כמו למשל למנוע התנגשויות עם הכדורגל (רחמנא ליצלן איזה דרישה מוגזמת לאפשר למחזיק 19% בעלות על הקבוצה לדרוש).
הנושא האחרון הוא דוגמא מצויינת למשהו שאם מתעקשים "להסדיר" אותו בכתב הוא בלתי אפשרי. מה בדיוק העמותה תדרוש? שלא יסכימו לקיום משחק שמתנגש עם הכדורגל?
מה הכדורסל מתחייבים לעשות? לנסות להזיז? להתחייב להזיז (דבר שלא אפשרי הרי כי זה לא תלוי בנו)? מה בדיוק? איך אתה מסדיר דברים כאלה כדי שאנשי העמותה יהיו מרוצים?
למה הכדורסל צריך לטפל בזה? יש להם התחייבות כתובה מספרא להזיז משחקים? אז למה עופר כן צריך להתחייב להמנע מהתנגשות?
הרי מדובר בדרישה בלתי אפשרית וכזו שלא ניתנת להסדר חד משמעית. זה בדיוק מראה מה הבעיה עם הדרישות של העמותה.
וזה גם מראה למה חייבים לפתור את הדברים בהדברות. בלי אמון זה לא יקרה.
יכול להיות שעופר התנהג ומתנהג בכוחנות, בשליפות ובאופן שמעורר חשש (אני מאמין שזה המצב), אבל אני לא חושב שהראיונות של רמי בתקשורת יעזרו לייצר אמון.
זה מרגיש שהוא בשלב שמבחינתו נשברו הכלים והוא החליט "תמות נפשי עם פלישתים".
הוא לא החזק פה, והוא זה שצריך למצוא את הדרך לעבוד עם עופר.
כרגע הוא פשוט משאיר אדמה חרוכה וחבל.
היחידים שיש להם מה להפסיד פה הם האוהדים שאותם העמותה אמורה לייצג. העובדה שחברי הנהלה או עובדים נפגעו היא חסרת חשיבות ביחס לפגיעה שעלולה להגרם לאוהדים אם עופר יעזוב.
נערך לאחרונה על ידי רדנקו ב 10 אוקטובר 2024, 13:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

ברנדון מלכה כתב: 10 אוקטובר 2024, 13:26
למה זה טוב כתב:
ברנדון מלכה כתב: 10 אוקטובר 2024, 10:06 אם לא ישופץ, מקסימום נחזור. מה הבעיה?

כן. מגיע לך מנוי כי הגעת לגיל שאפשר לפתוח בו חשבון בנק, לפני מישהו אחר? או שהשתחררת מהצבא לפניו? אולי אתה רוצה כסא קבוע ברכבת כי עשית רב קו לפני?
מי קבע שהמוצר הזה של מושב ביציע הוא זכות לכל החיים? ואם מישהו מוכן לשלם יותר ממך בשבילו, כמו כל דבר אחר בעולם, לא יכול?
אבל זה לא יקרה אז לפחות ברמה התאורטית- מה היתה רמת ההתנגדות למעבר אצל "הגרעין הקשה" אם לא היה להם כסף מובטח בדרייב אין ומצבם היה זהה לשאר?
זה נחמד שמציעים לנו אולם חדש ובדאי שכולם רוצים בזה. זה לא שייך לעניין של הגדלת הכנסות, הצטרפות ליורוליג והגדלת בסיס האוהדים. יש מספיק סיבות למעבר גם בלי הגדלת הדרייב אין.

לא אמרתי שאין מספיק סיבות טובות לעבור, אמרתי שאני חושב שלהבטיח את הגדלת האולם *של הפועל* זו מטרה שאני רוצה לקדם ואני חושב שהיא קריטית לעתיד המועדון בדיוק כמו הגדלת הקהל.
בלי קשר, אם אתה חושב שמנוי למועדון ספורט אמור להיות למי שמשלם יותר אז באמת שאין סיבה לייצר איתך איזשהו שיח.
קדימות למנויי עבר לא אומר שהם בהכרח ייקנו במחיר גבוה, זה אומר שיש להם זכות ראשונים, וזה קורה בכל מקום ובכל זמן. לא יודע מאיפה המצאת עכשיו דבר כזה.
לפני שניה דיברו פה על ספורט להמונים ועכשיו זה נהפך לספורט לעשירים.
Money
קיבל.ה  890 לייקים

Raizi כתב: 10 אוקטובר 2024, 13:32 אולטראס הפועל הכריז מלחמה נגד הפועל תל אביב כדורסל
והוא לקח את כל הקהל כבני ערובה
מלחמת חושך. אנחנו צריכים לתת אור ואהבה לשחקנים ולמועדון. אני מציע לכולם להתחיל בסבב אהבה ללכל השחקנים ולעופר דרך הרשתות. האור ינצח
red_boy
קיבל.ה  53 לייקים

זו סתם הודעה שרצה בוואטסאפ והועברה פעמים רבות

אי אפשר באמת לדעת מי עומד מאחוריה
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

למה זה טוב כתב: 10 אוקטובר 2024, 13:38
ברנדון מלכה כתב: 10 אוקטובר 2024, 13:26
למה זה טוב כתב: אה עכשיו נוריד קדימות למנויים קיימים? מה נסגר בן אדם?

לא אמרתי שאין מספיק סיבות טובות לעבור, אמרתי שאני חושב שלהבטיח את הגדלת האולם *של הפועל* זו מטרה שאני רוצה לקדם ואני חושב שהיא קריטית לעתיד המועדון בדיוק כמו הגדלת הקהל.
בלי קשר, אם אתה חושב שמנוי למועדון ספורט אמור להיות למי שמשלם יותר אז באמת שאין סיבה לייצר איתך איזשהו שיח.
קדימות למנויי עבר לא אומר שהם בהכרח ייקנו במחיר גבוה, זה אומר שיש להם זכות ראשונים, וזה קורה בכל מקום ובכל זמן. לא יודע מאיפה המצאת עכשיו דבר כזה.
לפני שניה דיברו פה על ספורט להמונים ועכשיו זה נהפך לספורט לעשירים.
לא חייב להיות "ספורט לעשירים", מחיר המנוי יכול להשאר. זה לא העניין. וגם לא ביטול זכות האבות. הנקודה היא עקרונית- שים את כל האוהדים בסל אחד, שבו לאף אחד אין כסא מובטח באולם של 3000 מקומות ובוא נראה כמה מתנגדים יהיו למעבר.
ודרך אגב, לזכות האבות ולמחירים שאינם "מחירי שוק" יש השפעה על תקציב הקבוצה וההצלחות המקצועיות כתוצאה מכך. גם עבור אלה שרואים בטלויזיה.
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  846 לייקים

בני12 כתב: 10 אוקטובר 2024, 13:14 מי שרוצה שעופר יישאר צריך לעשות את אותו מאמץ לשכנע אנשים להצטרף לעמותה
צריך שזכות הצבעה תהיה רק למי שחבר עמותה x חודשים וזה היה נכון גם לפני ההודעה הזאת של האולטראס/מישהו שמתיימר לדבר בשמם.
ליאור א.
קיבל.ה  205 לייקים

מדהים לקרוא את התגובות של אוהדי היריבות שלנו שנעות בין "מעולה, תמשיכו אולטראס הפועל !! " ותוספת סמיילי מגחך לבין הודעות שהן על גבול הרחמים עבורנו(בחיי)
מה זה כאילו לא מדליק אצל הכלומניקים האלה נורה כלשהי? כאילו זה לא נראה להם הזוי שהם באותו הצד של המטבע יחד עם היריבות שלנו?
מבחינתי אין הסבר אחר לכך, מלבד זה שהם פשוט רוצים שנישאר נישא בה הם הדבר ה"סקסי" היחיד שקיים בו.
אם זה לא היה עניין האולם אז הם היו מוצאים סיבה לשבור את הכלים בגלל רצון מקצועי לפרידה משחקן ש"מייצג" את הקבוצה עבורם וגם אם זה היה תמורת הגעה של סטף קרי..
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

לא שיש לי קשרים עמוקים בארגון הזה, אבל מהמעט שהצלחתי לבדוק הבנתי שהארגון מתנער מהכתבה הזאת.
אם היא נשלחה, זה על ידי אנשים פרטניים בתוך הארגון, אין לי הרבה כבוד לארגון הזה בימינו על ההתנהלות שלו מחוץ לעידוד בזמן משחקים.
אבל גם הודעות מעין זאת הם בדרך כלל מוציאים בצורה יותר מסודרת מה שגרם לי לחשוד.
גם מבדיקה שעשיתי אין שום משמעות למועד הזה של יום שני ב23:00.
שליחת תגובה