סגל ל24/25 - עונת המלפפונים
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
רק לציין שהבחור כמעט ולא שיחק גם בטורקיה כן?dino כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 17:51 sport5
חוסה רודריגס עזב את אדנה דמיריסיפור, לפני כחודש, ומאז מחפש את עצמו. השחקן שזכה באליפות עם מכבי חיפה ועזב אשתקד את הפועל ת"א לטורקיה עדיין ללא קבוצה, כשברקע גם לא עולים דיווחים באירופה לגבי מועמדות לקלוט אותו. הספרדי במהלך שהותו בארץ היה מהשחקנים הדומיננטיים על הדשא, וגם מחוצה לו - כשהיה פעיל הסברתי מוביל בראיונות שונים למען ישראל, אך דווקא כשעזב, עורר סערה ברשתות החברתיות כשמחק כל אזכור לפעילות ההסברתית שלו למען המדינה.
לערוץ הספורט נודע שבשבועיים האחרונים, הועברו מסרים מכיוונו של חוסה רודריגס למספר קבוצות על רצונו לשחק בישרלא. רודריגס הוצע לבית"ר ירושלים ולהפועל ב"ש, שבחרו ללכת על שחקנים אחרים ו-ויתרו עליו.
מספר אוהדי בית"ר י-ם אף טוענים שרודריגס שוחח איתם ברשתות החברתיות והביע רצון בפניהם להגיע, אך מצד המועדון אף פעם לא נעשה שום צעד בנושא. רודריגס גם ניסה לבדוק את הסיטואציה במכבי חיפה, שלא חיפשה שחקן בעמדה הזאת ולכן הנושא כלל לא היה על הפרק.
"הקשר שלו לישראל ידוע", אמר גורם שטוען שהוא בקשר עם רודריגס, "הוא אוהב את ישראל. הנושא של הפוסטים היה בגלל שהוא עבר לטורקיה, אבל האהבה שלו למדינה ידועה והוא מאוד ישמח לחזור. כרגע אף קבוצה לא הגישה הצעה".
כרגע, רודריגס בן ה-29 עדיין ללא קבוצה והוא בין השחקנים שניתן לצרף, אך האם אחת הקבוצות ירימו את הכפפה? ימים יגידו.
כישלון מהדהד מהרגע שהגיע לשם ותרם כלום ושומדבר.
או בקיצור - הוא מחפש עוד פראיירית שתשים עליו כמה מאות אלפי דולרים, ויחסל לה את התקציב, רק כדי שיצפה במשחקים מהיציע.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מתקשה להאמין שהוא עד כדי כך ירד ביכולת מאז שהיה אצלנו.7even כתב: ↑23 ספטמבר 2024, 09:27רק לציין שהבחור כמעט ולא שיחק גם בטורקיה כן?dino כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 17:51 sport5
חוסה רודריגס עזב את אדנה דמיריסיפור, לפני כחודש, ומאז מחפש את עצמו. השחקן שזכה באליפות עם מכבי חיפה ועזב אשתקד את הפועל ת"א לטורקיה עדיין ללא קבוצה, כשברקע גם לא עולים דיווחים באירופה לגבי מועמדות לקלוט אותו. הספרדי במהלך שהותו בארץ היה מהשחקנים הדומיננטיים על הדשא, וגם מחוצה לו - כשהיה פעיל הסברתי מוביל בראיונות שונים למען ישראל, אך דווקא כשעזב, עורר סערה ברשתות החברתיות כשמחק כל אזכור לפעילות ההסברתית שלו למען המדינה.
לערוץ הספורט נודע שבשבועיים האחרונים, הועברו מסרים מכיוונו של חוסה רודריגס למספר קבוצות על רצונו לשחק בישרלא. רודריגס הוצע לבית"ר ירושלים ולהפועל ב"ש, שבחרו ללכת על שחקנים אחרים ו-ויתרו עליו.
מספר אוהדי בית"ר י-ם אף טוענים שרודריגס שוחח איתם ברשתות החברתיות והביע רצון בפניהם להגיע, אך מצד המועדון אף פעם לא נעשה שום צעד בנושא. רודריגס גם ניסה לבדוק את הסיטואציה במכבי חיפה, שלא חיפשה שחקן בעמדה הזאת ולכן הנושא כלל לא היה על הפרק.
"הקשר שלו לישראל ידוע", אמר גורם שטוען שהוא בקשר עם רודריגס, "הוא אוהב את ישראל. הנושא של הפוסטים היה בגלל שהוא עבר לטורקיה, אבל האהבה שלו למדינה ידועה והוא מאוד ישמח לחזור. כרגע אף קבוצה לא הגישה הצעה".
כרגע, רודריגס בן ה-29 עדיין ללא קבוצה והוא בין השחקנים שניתן לצרף, אך האם אחת הקבוצות ירימו את הכפפה? ימים יגידו.
כישלון מהדהד מהרגע שהגיע לשם ותרם כלום ושומדבר.
או בקיצור - הוא מחפש עוד פראיירית שתשים עליו כמה מאות אלפי דולרים, ויחסל לה את התקציב, רק כדי שיצפה במשחקים מהיציע.
אצלנו כאמור הוא היה בשתי רמות מעל כל הסגל ובמשחקים ששיחק ושלא שיחק היו הבדלים גדולים.
ללאומית, הוא לא יהיה רק בגדר ״מספיק טוב״ הוא יהיה חתיכת שובר שיוויון. יכול להוסיף המון תבונה למשחק שלנו ויעזור גם בעניין המנטלי של המשקולות על הרגליים.
תוסיף לזה שהוא כנראה חש חוב מסויים אחרי מה שעשה ונקבל גם מוטיבציה.
לא חושב שהוא יעלה הון כמו שהיה אצל מינצברג, ככה שגם לא נפגע במטרה המרכזית שלנו העונה- להיות הקבוצה החסכונית של השנה.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
מביא אותו קל.
אם הדברים שאמר רובינשטיין נכונים ויש נכונות להשקיע מצד ספרא.
אז הנה לך ספרא, אין צורך להמתין לינואר.
אם הדברים שאמר רובינשטיין נכונים ויש נכונות להשקיע מצד ספרא.
אז הנה לך ספרא, אין צורך להמתין לינואר.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
שחקן מת שבא לעקוץ משכורת
מזכיר לי כמה שאני מכיר מההייטק שבאים למקום עבודה במטרה להחזיק כמה שאפשר מבלי לעבוד
מזכיר לי כמה שאני מכיר מההייטק שבאים למקום עבודה במטרה להחזיק כמה שאפשר מבלי לעבוד
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
-
- קיבל.ה 17 לייקים
זאת לא חצי עונה... זה כבר שנתיים.
לפני 2 עונות הופיע סה"כ 9 הופעות בליגה הבלגית
בעונה הקודמת הוא חתם בהפועל (ראייה מספיק גדולה בפני עצמה להיותו שחקן מת) ושיחק 12 משחקים עד ינואר, עבר לטורקיה שם שיחק 7 משחקים עד סוף העונה+ תחילת עונה נוכחית. מאז יושב בבית
מאוד מאוד פציע + הפקיר אותנו לרדת ליגה + יעלה לא מעט. שלא ידרוך פה...
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
הוא שדרג אותנו בכל פרמטר.
כשהוא היה על המגרש וכשלא ההבדל במשחק שלנו היה תהומי.
על הזין שלי כמה הוא מרוויח
כשהוא היה על המגרש וכשלא ההבדל במשחק שלנו היה תהומי.
על הזין שלי כמה הוא מרוויח
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
נפצע בטורקיה?דולימנגה99 כתב: ↑23 ספטמבר 2024, 12:24זאת לא חצי עונה... זה כבר שנתיים.
לפני 2 עונות הופיע סה"כ 9 הופעות בליגה הבלגית
בעונה הקודמת הוא חתם בהפועל (ראייה מספיק גדולה בפני עצמה להיותו שחקן מת) ושיחק 12 משחקים עד ינואר, עבר לטורקיה שם שיחק 7 משחקים עד סוף העונה+ תחילת עונה נוכחית. מאז יושב בבית
מאוד מאוד פציע + הפקיר אותנו לרדת ליגה + יעלה לא מעט. שלא ידרוך פה...
-
- קיבל.ה 17 לייקים
גישת ה"על הזין שלי כמה הוא מרוויח" הובילה אותנו לבור חרא בו אנחנו נמצאים. זה שרוצים שיוציאו כסף זה בסדר, זה שלכאורה לא רוצים להתערב במחירים והעיקר שיגיעו שחקנים טובים - גם, ניחא.
אבל להביא שחקנים רעים במחיר מופקע? באיזה צורך? לא למדנו לקח מציבוטה עונה קודמת? הוא בשיאו שחקן טוב מאוד אפילו, אבל הוא מעבר לשיא. לא ישחק 50 אחוז מהמשחקים, נמצא בלי קבוצה מתחילת העונה ולכן ההכנה שלו מוטלת בספק + לא יהסס לדרוש לעזוב בינואר בשביל 10 אלף דולר יותר בקפריסין.
רוצים להתחזק בכסף גדול ? מצוין, תביאו זר סטייל סורו שהוא גם משדרג אותך וגם יש לו אופק מקצועי עתידי כלשהו... לא חייבים למחזר גופות
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מי אמר לך כמה הוא דורש או בכמה יסגרו איתו?דולימנגה99 כתב: ↑23 ספטמבר 2024, 14:58גישת ה"על הזין שלי כמה הוא מרוויח" הובילה אותנו לבור חרא בו אנחנו נמצאים. זה שרוצים שיוציאו כסף זה בסדר, זה שלכאורה לא רוצים להתערב במחירים והעיקר שיגיעו שחקנים טובים - גם, ניחא.
אבל להביא שחקנים רעים במחיר מופקע? באיזה צורך? לא למדנו לקח מציבוטה עונה קודמת? הוא בשיאו שחקן טוב מאוד אפילו, אבל הוא מעבר לשיא. לא ישחק 50 אחוז מהמשחקים, נמצא בלי קבוצה מתחילת העונה ולכן ההכנה שלו מוטלת בספק + לא יהסס לדרוש לעזוב בינואר בשביל 10 אלף דולר יותר בקפריסין.
רוצים להתחזק בכסף גדול ? מצוין, תביאו זר סטייל סורו שהוא גם משדרג אותך וגם יש לו אופק מקצועי עתידי כלשהו... לא חייבים למחזר גופות
-
- קיבל.ה 270 לייקים
לפי הדר יעקובי נתנו הצעה ליעקב בריהון
ואני שואל זה רציני? שחקן שהייתה יכול להביא ב1 ביולי שלפחות יעשה את כל ההכנה של הקבוצה, רוצים להביא אותו בסוף ספטמבר עד שיכנס לכושר זה נובמבר, בינואר יחליטו שלא מתאים וישחררו
מה גם למה צריך עוד קיצוני?
דגו יודע שאנחנו משחקים רק בליגה הלאומית השנה ולא גם בליגה האדריאטית וליגת האלופות? סגל של 26 שחקנים וזה הולך לעלות.......
ואני שואל זה רציני? שחקן שהייתה יכול להביא ב1 ביולי שלפחות יעשה את כל ההכנה של הקבוצה, רוצים להביא אותו בסוף ספטמבר עד שיכנס לכושר זה נובמבר, בינואר יחליטו שלא מתאים וישחררו
דגו יודע שאנחנו משחקים רק בליגה הלאומית השנה ולא גם בליגה האדריאטית וליגת האלופות? סגל של 26 שחקנים וזה הולך לעלות.......
-
- קיבל.ה 157 לייקים
מה דגו החובבן צריך את בריהון מה? משחק באגף ימין עם רגל שמאל בדיוק כמו טוריאל, כמה כסף הטיפש הזה בזבז לנו בקיץ האחרון על כל השחקנים המיותרים האלה?
במקום כל ההחתמות רוחב האלו שיארזו את כל הישראלים המיותרים שדגו הביא, יעיפו ובשכר שחוסכים ישלמו פיצויים לזרים הכושלים.
אלוהים כמה נזק הוא עושה, הרכש הראשון היה צריך להיות מנהל מקצועי
במקום כל ההחתמות רוחב האלו שיארזו את כל הישראלים המיותרים שדגו הביא, יעיפו ובשכר שחוסכים ישלמו פיצויים לזרים הכושלים.
אלוהים כמה נזק הוא עושה, הרכש הראשון היה צריך להיות מנהל מקצועי
-
- קיבל.ה 17 לייקים
אף אחד.. אין לי מושג. אפחד לא אמר לי שהוא בכלל הוצע להפועל או מוכן להגיע ללאומית. אני רק יודע מה סדרי הגודל שהוא היה מרוויח עד כה...dino כתב: ↑23 ספטמבר 2024, 15:05מי אמר לך כמה הוא דורש או בכמה יסגרו איתו?דולימנגה99 כתב: ↑23 ספטמבר 2024, 14:58גישת ה"על הזין שלי כמה הוא מרוויח" הובילה אותנו לבור חרא בו אנחנו נמצאים. זה שרוצים שיוציאו כסף זה בסדר, זה שלכאורה לא רוצים להתערב במחירים והעיקר שיגיעו שחקנים טובים - גם, ניחא.
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
כן עוד קשר זה מה שאנחנו צריכים למאגר 17 קשרים הקיים
לא בלם או מגן או לפחות איזה סקורר שיכניס את הכדור המסריח הזה לשער
לא בלם או מגן או לפחות איזה סקורר שיכניס את הכדור המסריח הזה לשער
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אני גם לא מבין למה שנביא את בריהון.
האגפים שלנו נראים ככה:
ימין - טוריאל (באנקר), רוי קורין (עד כה נראה טוב ומתאים), עאבד גם יכול לשחק בימין במידת הצורך.
שמאל - רוטמן (אשפה), עאבד, גניס ואפילו רוי קורין שיחק בעמדה הזאת כבר מספר פעמים.
מה לעאזאל נעשה עם בריהון? מה דגו רוצה מאיתנו?
אם יש מישהו אחראי בהפועל הוא צריך להגיד לדגו שעם כל הכבוד אין צורך בבריהון וצריך להוציא הרבה יותר מהסגל הקיים ולא להחתים כל שחקן עם דופק מתוך היסטריה.
האגפים שלנו נראים ככה:
ימין - טוריאל (באנקר), רוי קורין (עד כה נראה טוב ומתאים), עאבד גם יכול לשחק בימין במידת הצורך.
שמאל - רוטמן (אשפה), עאבד, גניס ואפילו רוי קורין שיחק בעמדה הזאת כבר מספר פעמים.
מה לעאזאל נעשה עם בריהון? מה דגו רוצה מאיתנו?
אם יש מישהו אחראי בהפועל הוא צריך להגיד לדגו שעם כל הכבוד אין צורך בבריהון וצריך להוציא הרבה יותר מהסגל הקיים ולא להחתים כל שחקן עם דופק מתוך היסטריה.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
הליגה האדריאטיתAdom_Adom כתב: ↑25 ספטמבר 2024, 14:50 לפי הדר יעקובי נתנו הצעה ליעקב בריהון

יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1029 לייקים
אין במועדון הזה מבוגר אחראי מאז ה7.10
הצילו
הצילו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
המעמד של זהבי במכבי מתערער ויש לי תחושה שאם הוא מקבל הצעה טובה מפה הוא מגיע ,לא רוצה שזה יקרה
-
- קיבל.ה 270 לייקים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אתה חושב שבאמת הוא נקשר למכבי באופן מיוחד כמו שהוא מציג ? הכל זיבולי שכל הוא שכיר חרב כל ההצגה שלו כאוהד מספר אחד שלהם מביכה אם תגיע הצעה טובה הוא מגיע לפה ובלי קשר לא צריך אותו כבר בגילו הוא לא יכול לתרום לנו יותר מדיי
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
אני בהלם שזרמתם עם זה במשך 3 הודעות 

יחד, רק יחד! 

- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
חחחח, אין סיכוי בחיים שהוא מגיע. האולטראס יבעירו את בלומפילד אם רק יהיה דיבור בכיוון (ודי בצדק)
מצד שני אולי הם לא בנויים 'להלחם בשתי חזיתות במקביל' אז זה יהיה רעיון טוב בשביל להוריד את ההתנגדות ממעבר ליד אליהו
מצד שני אולי הם לא בנויים 'להלחם בשתי חזיתות במקביל' אז זה יהיה רעיון טוב בשביל להוריד את ההתנגדות ממעבר ליד אליהו

פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 387 לייקים
הסיכוי שהוא יגיע כמו הסיכוי שננצח ביתרון של יותר משער, בכל מקרה הוא לא רצוי
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אני: מטריל בציניות על ערן זהבי מצטרף בינואר ורוכש אותנו מספרא בתום העונה כבעלים/שחקן
משתמש רציני לחלוטין בפורום שדים: יש לי תחושה שזהבי אשכרה יגיע להפועל
פורום של לא אפויים.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
לא קשור לנושא אבל מעניין אותי איך בכדורגל לא מפריע להם שאנחנו משחקים בבית (גם) של מכבי
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
מה זה משנה מי היה קודם האצטדיון בפועל בבעלות העירייה בדיוק כמו יד אליהו
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
אמיר ריאן של נוף הגליל הרשים אותי בשני המשחקים נגדם, נראה שחקן טוב ללאומית והוא רק בן 22
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
איזה בדיחה כל האתרי ספורט הקקמייקה האלה, רושמים לך בכותרת "זהבי עשוי לחתום" כבדרך אגב כדי למשוך קליקים. מדובר על אור זהבי, איזה עולב..
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
כל מי שעקב ועוקב מבין שמדובר באור זהבי.Tenacious D כתב: ↑26 ספטמבר 2024, 07:57 איזה בדיחה כל האתרי ספורט הקקמייקה האלה, רושמים לך בכותרת "זהבי עשוי לחתום" כבדרך אגב כדי למשוך קליקים. מדובר על אור זהבי, איזה עולב..
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
one
הסגל של דגו עשוי לגדול אף יותר, מאחר וספרא אישר לצוות המקצועי לצרף עוד שחקן אחד לפחות, כאשר אור זהבי שהחל להיבחן ביום שישי שעבר מגלה יכולת טובה ועשוי לחתום עד סוף העונה. כפי שעוד פורסם כאן ב-ONE, גם יעקב בריהון על הכוונת של האדומים, אבל כרגע הוא לא מתגמש בדרישות השכר שלו, דבר שמעכב את חתימתו.
הסגל של דגו עשוי לגדול אף יותר, מאחר וספרא אישר לצוות המקצועי לצרף עוד שחקן אחד לפחות, כאשר אור זהבי שהחל להיבחן ביום שישי שעבר מגלה יכולת טובה ועשוי לחתום עד סוף העונה. כפי שעוד פורסם כאן ב-ONE, גם יעקב בריהון על הכוונת של האדומים, אבל כרגע הוא לא מתגמש בדרישות השכר שלו, דבר שמעכב את חתימתו.
מישהו יודע לומר משהו על אור זהבי? ראיתי אותו קצת בבית"ר בתקופת השפל האחרונה שלהם לפני אברמוב אאל"ט, לא זוכרת ממנו יותר מדי. כמובן שזה לא מדד אמיתי
לגבי בריהון- שחקן שהיה בשיאו לפני שתי עונות. לא שיחק הרבה, לא ידוע (לפחות לי..) מה מצבו היום ואנחנו גם לא זקוקים כרגע לעוד קיצוני. מה שאנחנו כן צריכים זה עוד בלם ועוד שחקן חיזוק לאמצע (6 ו10)
לגבי בריהון- שחקן שהיה בשיאו לפני שתי עונות. לא שיחק הרבה, לא ידוע (לפחות לי..) מה מצבו היום ואנחנו גם לא זקוקים כרגע לעוד קיצוני. מה שאנחנו כן צריכים זה עוד בלם ועוד שחקן חיזוק לאמצע (6 ו10)
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
לא עקבתי אחרי אור זהבי אבל כתבו פה שהוא הרבה אחרי השיא ושהוא בא ממשפחה בית"רית שונא הפועל ידוע.לא שכחתי כתב: ↑26 ספטמבר 2024, 09:21 מישהו יודע לומר משהו על אור זהבי? ראיתי אותו קצת בבית"ר בתקופת השפל האחרונה שלהם לפני אברמוב אאל"ט, לא זוכרת ממנו יותר מדי. כמובן שזה לא מדד אמיתי
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
נשארו רק התפוחים הרקובים
אין בעיה, אפשר להכין מהם רייסק טוב כי העיקר שחסכנו כסף ולא חיפשנו זרים במעל 120 אלף לירות
אין בעיה, אפשר להכין מהם רייסק טוב כי העיקר שחסכנו כסף ולא חיפשנו זרים במעל 120 אלף לירות
-
- קיבל.ה 237 לייקים
כל עוד לא מביאים מגן שמאלי/קשר 50-50/שוער שובר שיוויו (בדיוק על פי הסדר שרשמתי דרגת הנחיצות) אין צורך בשום בחתמה מיותרת כזו. הסגל מספיק טוב ועמוק בשביל אור זהבי/בריהון
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
לא מצליח להבין את ההחתמות המוזרות האלו.
בריהון כבר בן 31, שחקן מוביל הוא כבר לא יהיה, אז מה יש להביא אותו?
מעדיף לתת לגניס להשתפשף בהפועל מאשר לבריהון.
גם אור זהבי - כל שנה הוא מחליף קבוצה, בלם חדש, בשביל מה צריך אותו?
יש את אנטוביץ', ישראלוב, מורגן ואפילו ארצ'ל/נאור אם צריך.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
אין מבוגר אחראי על כל הצד המקצועי.לירון האדום כתב: ↑26 ספטמבר 2024, 10:29 לא מצליח להבין את ההחתמות המוזרות האלו.
חייב מישהו סמכותי מעל דגו ויפה שעה אחת קודם
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.