סגל ל24/25 - עונת המלפפונים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
htafan99
קיבל.ה  57 לייקים

דחוף אבל.
נאתכו ליד גוני.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  747 לייקים

עין.זין עליו
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

dino כתב: 22 ספטמבר 2024, 17:51 sport5

חוסה רודריגס עזב את אדנה דמיריסיפור, לפני כחודש, ומאז מחפש את עצמו. השחקן שזכה באליפות עם מכבי חיפה ועזב אשתקד את הפועל ת"א לטורקיה עדיין ללא קבוצה, כשברקע גם לא עולים דיווחים באירופה לגבי מועמדות לקלוט אותו. הספרדי במהלך שהותו בארץ היה מהשחקנים הדומיננטיים על הדשא, וגם מחוצה לו - כשהיה פעיל הסברתי מוביל בראיונות שונים למען ישראל, אך דווקא כשעזב, עורר סערה ברשתות החברתיות כשמחק כל אזכור לפעילות ההסברתית שלו למען המדינה.

לערוץ הספורט נודע שבשבועיים האחרונים, הועברו מסרים מכיוונו של חוסה רודריגס למספר קבוצות על רצונו לשחק בישרלא. רודריגס הוצע לבית"ר ירושלים ולהפועל ב"ש, שבחרו ללכת על שחקנים אחרים ו-ויתרו עליו.

מספר אוהדי בית"ר י-ם אף טוענים שרודריגס שוחח איתם ברשתות החברתיות והביע רצון בפניהם להגיע, אך מצד המועדון אף פעם לא נעשה שום צעד בנושא. רודריגס גם ניסה לבדוק את הסיטואציה במכבי חיפה, שלא חיפשה שחקן בעמדה הזאת ולכן הנושא כלל לא היה על הפרק.

"הקשר שלו לישראל ידוע", אמר גורם שטוען שהוא בקשר עם רודריגס, "הוא אוהב את ישראל. הנושא של הפוסטים היה בגלל שהוא עבר לטורקיה, אבל האהבה שלו למדינה ידועה והוא מאוד ישמח לחזור. כרגע אף קבוצה לא הגישה הצעה".

כרגע, רודריגס בן ה-29 עדיין ללא קבוצה והוא בין השחקנים שניתן לצרף, אך האם אחת הקבוצות ירימו את הכפפה? ימים יגידו.
רק לציין שהבחור כמעט ולא שיחק גם בטורקיה כן?
כישלון מהדהד מהרגע שהגיע לשם ותרם כלום ושומדבר.
או בקיצור - הוא מחפש עוד פראיירית שתשים עליו כמה מאות אלפי דולרים, ויחסל לה את התקציב, רק כדי שיצפה במשחקים מהיציע.
יחד, רק יחד! :heart:
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

7even כתב: 23 ספטמבר 2024, 09:27
dino כתב: 22 ספטמבר 2024, 17:51 sport5

חוסה רודריגס עזב את אדנה דמיריסיפור, לפני כחודש, ומאז מחפש את עצמו. השחקן שזכה באליפות עם מכבי חיפה ועזב אשתקד את הפועל ת"א לטורקיה עדיין ללא קבוצה, כשברקע גם לא עולים דיווחים באירופה לגבי מועמדות לקלוט אותו. הספרדי במהלך שהותו בארץ היה מהשחקנים הדומיננטיים על הדשא, וגם מחוצה לו - כשהיה פעיל הסברתי מוביל בראיונות שונים למען ישראל, אך דווקא כשעזב, עורר סערה ברשתות החברתיות כשמחק כל אזכור לפעילות ההסברתית שלו למען המדינה.

לערוץ הספורט נודע שבשבועיים האחרונים, הועברו מסרים מכיוונו של חוסה רודריגס למספר קבוצות על רצונו לשחק בישרלא. רודריגס הוצע לבית"ר ירושלים ולהפועל ב"ש, שבחרו ללכת על שחקנים אחרים ו-ויתרו עליו.

מספר אוהדי בית"ר י-ם אף טוענים שרודריגס שוחח איתם ברשתות החברתיות והביע רצון בפניהם להגיע, אך מצד המועדון אף פעם לא נעשה שום צעד בנושא. רודריגס גם ניסה לבדוק את הסיטואציה במכבי חיפה, שלא חיפשה שחקן בעמדה הזאת ולכן הנושא כלל לא היה על הפרק.

"הקשר שלו לישראל ידוע", אמר גורם שטוען שהוא בקשר עם רודריגס, "הוא אוהב את ישראל. הנושא של הפוסטים היה בגלל שהוא עבר לטורקיה, אבל האהבה שלו למדינה ידועה והוא מאוד ישמח לחזור. כרגע אף קבוצה לא הגישה הצעה".

כרגע, רודריגס בן ה-29 עדיין ללא קבוצה והוא בין השחקנים שניתן לצרף, אך האם אחת הקבוצות ירימו את הכפפה? ימים יגידו.
רק לציין שהבחור כמעט ולא שיחק גם בטורקיה כן?
כישלון מהדהד מהרגע שהגיע לשם ותרם כלום ושומדבר.
או בקיצור - הוא מחפש עוד פראיירית שתשים עליו כמה מאות אלפי דולרים, ויחסל לה את התקציב, רק כדי שיצפה במשחקים מהיציע.
מתקשה להאמין שהוא עד כדי כך ירד ביכולת מאז שהיה אצלנו.
אצלנו כאמור הוא היה בשתי רמות מעל כל הסגל ובמשחקים ששיחק ושלא שיחק היו הבדלים גדולים.
ללאומית, הוא לא יהיה רק בגדר ״מספיק טוב״ הוא יהיה חתיכת שובר שיוויון. יכול להוסיף המון תבונה למשחק שלנו ויעזור גם בעניין המנטלי של המשקולות על הרגליים.
תוסיף לזה שהוא כנראה חש חוב מסויים אחרי מה שעשה ונקבל גם מוטיבציה.
לא חושב שהוא יעלה הון כמו שהיה אצל מינצברג, ככה שגם לא נפגע במטרה המרכזית שלנו העונה- להיות הקבוצה החסכונית של השנה.
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

מביא אותו קל.
אם הדברים שאמר רובינשטיין נכונים ויש נכונות להשקיע מצד ספרא.
אז הנה לך ספרא, אין צורך להמתין לינואר.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

שחקן מת שבא לעקוץ משכורת
מזכיר לי כמה שאני מכיר מההייטק שבאים למקום עבודה במטרה להחזיק כמה שאפשר מבלי לעבוד
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

Xavi כתב: 23 ספטמבר 2024, 10:44 שחקן מת שבא לעקוץ משכורת
מזכיר לי כמה שאני מכיר מההייטק שבאים למקום עבודה במטרה להחזיק כמה שאפשר מבלי לעבוד
למה לדעתך הוא שחקן מת? כי לא הצליח לו בחצי עונה בטורקיה?
דולימנגה99
קיבל.ה  17 לייקים

dino כתב: 23 ספטמבר 2024, 11:26
זאת לא חצי עונה... זה כבר שנתיים.
לפני 2 עונות הופיע סה"כ 9 הופעות בליגה הבלגית
בעונה הקודמת הוא חתם בהפועל (ראייה מספיק גדולה בפני עצמה להיותו שחקן מת) ושיחק 12 משחקים עד ינואר, עבר לטורקיה שם שיחק 7 משחקים עד סוף העונה+ תחילת עונה נוכחית. מאז יושב בבית
מאוד מאוד פציע + הפקיר אותנו לרדת ליגה + יעלה לא מעט. שלא ידרוך פה...
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

הוא שדרג אותנו בכל פרמטר.
כשהוא היה על המגרש וכשלא ההבדל במשחק שלנו היה תהומי.
על הזין שלי כמה הוא מרוויח
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

דולימנגה99 כתב: 23 ספטמבר 2024, 12:24
dino כתב: 23 ספטמבר 2024, 11:26
זאת לא חצי עונה... זה כבר שנתיים.
לפני 2 עונות הופיע סה"כ 9 הופעות בליגה הבלגית
בעונה הקודמת הוא חתם בהפועל (ראייה מספיק גדולה בפני עצמה להיותו שחקן מת) ושיחק 12 משחקים עד ינואר, עבר לטורקיה שם שיחק 7 משחקים עד סוף העונה+ תחילת עונה נוכחית. מאז יושב בבית
מאוד מאוד פציע + הפקיר אותנו לרדת ליגה + יעלה לא מעט. שלא ידרוך פה...
נפצע בטורקיה?
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

טוב גם ככה יעצרו את הליגה
דולימנגה99
קיבל.ה  17 לייקים

L.S כתב: 23 ספטמבר 2024, 12:27 הוא שדרג אותנו בכל פרמטר.
גישת ה"על הזין שלי כמה הוא מרוויח" הובילה אותנו לבור חרא בו אנחנו נמצאים. זה שרוצים שיוציאו כסף זה בסדר, זה שלכאורה לא רוצים להתערב במחירים והעיקר שיגיעו שחקנים טובים - גם, ניחא.
אבל להביא שחקנים רעים במחיר מופקע? באיזה צורך? לא למדנו לקח מציבוטה עונה קודמת? הוא בשיאו שחקן טוב מאוד אפילו, אבל הוא מעבר לשיא. לא ישחק 50 אחוז מהמשחקים, נמצא בלי קבוצה מתחילת העונה ולכן ההכנה שלו מוטלת בספק + לא יהסס לדרוש לעזוב בינואר בשביל 10 אלף דולר יותר בקפריסין.
רוצים להתחזק בכסף גדול ? מצוין, תביאו זר סטייל סורו שהוא גם משדרג אותך וגם יש לו אופק מקצועי עתידי כלשהו... לא חייבים למחזר גופות
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

דולימנגה99 כתב: 23 ספטמבר 2024, 14:58
גישת ה"על הזין שלי כמה הוא מרוויח" הובילה אותנו לבור חרא בו אנחנו נמצאים. זה שרוצים שיוציאו כסף זה בסדר, זה שלכאורה לא רוצים להתערב במחירים והעיקר שיגיעו שחקנים טובים - גם, ניחא.
אבל להביא שחקנים רעים במחיר מופקע? באיזה צורך? לא למדנו לקח מציבוטה עונה קודמת? הוא בשיאו שחקן טוב מאוד אפילו, אבל הוא מעבר לשיא. לא ישחק 50 אחוז מהמשחקים, נמצא בלי קבוצה מתחילת העונה ולכן ההכנה שלו מוטלת בספק + לא יהסס לדרוש לעזוב בינואר בשביל 10 אלף דולר יותר בקפריסין.
רוצים להתחזק בכסף גדול ? מצוין, תביאו זר סטייל סורו שהוא גם משדרג אותך וגם יש לו אופק מקצועי עתידי כלשהו... לא חייבים למחזר גופות
מי אמר לך כמה הוא דורש או בכמה יסגרו איתו?
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

לפי הדר יעקובי נתנו הצעה ליעקב בריהון
ואני שואל זה רציני? שחקן שהייתה יכול להביא ב1 ביולי שלפחות יעשה את כל ההכנה של הקבוצה, רוצים להביא אותו בסוף ספטמבר עד שיכנס לכושר זה נובמבר, בינואר יחליטו שלא מתאים וישחררו
מה גם למה צריך עוד קיצוני?
דגו יודע שאנחנו משחקים רק בליגה הלאומית השנה ולא גם בליגה האדריאטית וליגת האלופות? סגל של 26 שחקנים וזה הולך לעלות.......
ספרא טבא
קיבל.ה  157 לייקים

מה דגו החובבן צריך את בריהון מה? משחק באגף ימין עם רגל שמאל בדיוק כמו טוריאל, כמה כסף הטיפש הזה בזבז לנו בקיץ האחרון על כל השחקנים המיותרים האלה?
במקום כל ההחתמות רוחב האלו שיארזו את כל הישראלים המיותרים שדגו הביא, יעיפו ובשכר שחוסכים ישלמו פיצויים לזרים הכושלים.
אלוהים כמה נזק הוא עושה, הרכש הראשון היה צריך להיות מנהל מקצועי
דולימנגה99
קיבל.ה  17 לייקים

dino כתב: 23 ספטמבר 2024, 15:05
דולימנגה99 כתב: 23 ספטמבר 2024, 14:58
מי אמר לך כמה הוא דורש או בכמה יסגרו איתו?
אף אחד.. אין לי מושג. אפחד לא אמר לי שהוא בכלל הוצע להפועל או מוכן להגיע ללאומית. אני רק יודע מה סדרי הגודל שהוא היה מרוויח עד כה...
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

כן עוד קשר זה מה שאנחנו צריכים למאגר 17 קשרים הקיים
לא בלם או מגן או לפחות איזה סקורר שיכניס את הכדור המסריח הזה לשער
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

אני גם לא מבין למה שנביא את בריהון.
האגפים שלנו נראים ככה:
ימין - טוריאל (באנקר), רוי קורין (עד כה נראה טוב ומתאים), עאבד גם יכול לשחק בימין במידת הצורך.
שמאל - רוטמן (אשפה), עאבד, גניס ואפילו רוי קורין שיחק בעמדה הזאת כבר מספר פעמים.

מה לעאזאל נעשה עם בריהון? מה דגו רוצה מאיתנו?
אם יש מישהו אחראי בהפועל הוא צריך להגיד לדגו שעם כל הכבוד אין צורך בבריהון וצריך להוציא הרבה יותר מהסגל הקיים ולא להחתים כל שחקן עם דופק מתוך היסטריה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

Adom_Adom כתב: 25 ספטמבר 2024, 14:50 לפי הדר יעקובי נתנו הצעה ליעקב בריהון
ואני שואל זה רציני? שחקן שהייתה יכול להביא ב1 ביולי שלפחות יעשה את כל ההכנה של הקבוצה, רוצים להביא אותו בסוף ספטמבר עד שיכנס לכושר זה נובמבר, בינואר יחליטו שלא מתאים וישחררו
מה גם למה צריך עוד קיצוני?
דגו יודע שאנחנו משחקים רק בליגה הלאומית השנה ולא גם בליגה האדריאטית וליגת האלופות? סגל של 26 שחקנים וזה הולך לעלות.......
הליגה האדריאטית
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

אין במועדון הזה מבוגר אחראי מאז ה7.10
הצילו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

המעמד של זהבי במכבי מתערער ויש לי תחושה שאם הוא מקבל הצעה טובה מפה הוא מגיע ,לא רוצה שזה יקרה
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

רק הפועל כתב: 25 ספטמבר 2024, 17:08 המעמד של זהבי במכבי מתערער ויש לי תחושה שאם הוא מקבל הצעה טובה מפה הוא מגיע ,לא רוצה שזה יקרה
לא יגיע בחיים
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

Adom_Adom כתב: 25 ספטמבר 2024, 17:15
רק הפועל כתב: 25 ספטמבר 2024, 17:08 המעמד של זהבי במכבי מתערער ויש לי תחושה שאם הוא מקבל הצעה טובה מפה הוא מגיע ,לא רוצה שזה יקרה
לא יגיע בחיים
אתה חושב שבאמת הוא נקשר למכבי באופן מיוחד כמו שהוא מציג ? הכל זיבולי שכל הוא שכיר חרב כל ההצגה שלו כאוהד מספר אחד שלהם מביכה אם תגיע הצעה טובה הוא מגיע לפה ובלי קשר לא צריך אותו כבר בגילו הוא לא יכול לתרום לנו יותר מדיי
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

אני בהלם שזרמתם עם זה במשך 3 הודעות :)
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

חחחח, אין סיכוי בחיים שהוא מגיע. האולטראס יבעירו את בלומפילד אם רק יהיה דיבור בכיוון (ודי בצדק)
מצד שני אולי הם לא בנויים 'להלחם בשתי חזיתות במקביל' אז זה יהיה רעיון טוב בשביל להוריד את ההתנגדות ממעבר ליד אליהו :smoke:
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

הסיכוי שהוא יגיע כמו הסיכוי שננצח ביתרון של יותר משער, בכל מקרה הוא לא רצוי
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

אני: מטריל בציניות על ערן זהבי מצטרף בינואר ורוכש אותנו מספרא בתום העונה כבעלים/שחקן
משתמש רציני לחלוטין בפורום שדים: יש לי תחושה שזהבי אשכרה יגיע להפועל

פורום של לא אפויים.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

סומך כתב: 25 ספטמבר 2024, 17:57 חחחח, אין סיכוי בחיים שהוא מגיע. האולטראס יבעירו את בלומפילד אם רק יהיה דיבור בכיוון (ודי בצדק)
מצד שני אולי הם לא בנויים 'להלחם בשתי חזיתות במקביל' אז זה יהיה רעיון טוב בשביל להוריד את ההתנגדות ממעבר ליד אליהו :smoke:
לא קשור לנושא אבל מעניין אותי איך בכדורגל לא מפריע להם שאנחנו משחקים בבית (גם) של מכבי
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

רק הפועל כתב: 25 ספטמבר 2024, 18:14
סומך כתב: 25 ספטמבר 2024, 17:57 חחחח, אין סיכוי בחיים שהוא מגיע. האולטראס יבעירו את בלומפילד אם רק יהיה דיבור בכיוון (ודי בצדק)
לא קשור לנושא אבל מעניין אותי איך בכדורגל לא מפריע להם שאנחנו משחקים בבית (גם) של מכבי
אתה יצור? אצטדיון בלומפילד הוא האצטדיון של הפועל תח אביב.

הם אלו שהצטרפו. מה ההשוואה הדבילית הזו בכלל
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

L.S כתב: 25 ספטמבר 2024, 18:54
רק הפועל כתב: 25 ספטמבר 2024, 18:14
אתה יצור? אצטדיון בלומפילד הוא האצטדיון של הפועל תח אביב.

הם אלו שהצטרפו. מה ההשוואה הדבילית הזו בכלל
מה זה משנה מי היה קודם האצטדיון בפועל בבעלות העירייה בדיוק כמו יד אליהו
סמל אישי של משתמש
Charmander
קיבל.ה  432 לייקים

אמיר ריאן של נוף הגליל הרשים אותי בשני המשחקים נגדם, נראה שחקן טוב ללאומית והוא רק בן 22
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
סמל אישי של משתמש
Tenacious D
קיבל.ה  281 לייקים

איזה בדיחה כל האתרי ספורט הקקמייקה האלה, רושמים לך בכותרת "זהבי עשוי לחתום" כבדרך אגב כדי למשוך קליקים. מדובר על אור זהבי, איזה עולב..
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

Tenacious D כתב: 26 ספטמבר 2024, 07:57 איזה בדיחה כל האתרי ספורט הקקמייקה האלה, רושמים לך בכותרת "זהבי עשוי לחתום" כבדרך אגב כדי למשוך קליקים. מדובר על אור זהבי, איזה עולב..
כל מי שעקב ועוקב מבין שמדובר באור זהבי.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

one

הסגל של דגו עשוי לגדול אף יותר, מאחר וספרא אישר לצוות המקצועי לצרף עוד שחקן אחד לפחות, כאשר אור זהבי שהחל להיבחן ביום שישי שעבר מגלה יכולת טובה ועשוי לחתום עד סוף העונה. כפי שעוד פורסם כאן ב-ONE, גם יעקב בריהון על הכוונת של האדומים, אבל כרגע הוא לא מתגמש בדרישות השכר שלו, דבר שמעכב את חתימתו.
לא שכחתי
קיבל.ה  30 לייקים

מישהו יודע לומר משהו על אור זהבי? ראיתי אותו קצת בבית"ר בתקופת השפל האחרונה שלהם לפני אברמוב אאל"ט, לא זוכרת ממנו יותר מדי. כמובן שזה לא מדד אמיתי
לגבי בריהון- שחקן שהיה בשיאו לפני שתי עונות. לא שיחק הרבה, לא ידוע (לפחות לי..) מה מצבו היום ואנחנו גם לא זקוקים כרגע לעוד קיצוני. מה שאנחנו כן צריכים זה עוד בלם ועוד שחקן חיזוק לאמצע (6 ו10)
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

לא שכחתי כתב: 26 ספטמבר 2024, 09:21 מישהו יודע לומר משהו על אור זהבי? ראיתי אותו קצת בבית"ר בתקופת השפל האחרונה שלהם לפני אברמוב אאל"ט, לא זוכרת ממנו יותר מדי. כמובן שזה לא מדד אמיתי
לגבי בריהון- שחקן שהיה בשיאו לפני שתי עונות. לא שיחק הרבה, לא ידוע (לפחות לי..) מה מצבו היום ואנחנו גם לא זקוקים כרגע לעוד קיצוני. מה שאנחנו כן צריכים זה עוד בלם ועוד שחקן חיזוק לאמצע (6 ו10)
לא עקבתי אחרי אור זהבי אבל כתבו פה שהוא הרבה אחרי השיא ושהוא בא ממשפחה בית"רית שונא הפועל ידוע.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

נשארו רק התפוחים הרקובים
אין בעיה, אפשר להכין מהם רייסק טוב כי העיקר שחסכנו כסף ולא חיפשנו זרים במעל 120 אלף לירות
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  237 לייקים

כל עוד לא מביאים מגן שמאלי/קשר 50-50/שוער שובר שיוויו (בדיוק על פי הסדר שרשמתי דרגת הנחיצות) אין צורך בשום בחתמה מיותרת כזו. הסגל מספיק טוב ועמוק בשביל אור זהבי/בריהון
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

לא מצליח להבין את ההחתמות המוזרות האלו.
בריהון כבר בן 31, שחקן מוביל הוא כבר לא יהיה, אז מה יש להביא אותו?
מעדיף לתת לגניס להשתפשף בהפועל מאשר לבריהון.

גם אור זהבי - כל שנה הוא מחליף קבוצה, בלם חדש, בשביל מה צריך אותו?
יש את אנטוביץ', ישראלוב, מורגן ואפילו ארצ'ל/נאור אם צריך.
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

לירון האדום כתב: 26 ספטמבר 2024, 10:29 לא מצליח להבין את ההחתמות המוזרות האלו.
בריהון כבר בן 31, שחקן מוביל הוא כבר לא יהיה, אז מה יש להביא אותו?
מעדיף לתת לגניס להשתפשף בהפועל מאשר לבריהון.

גם אור זהבי - כל שנה הוא מחליף קבוצה, בלם חדש, בשביל מה צריך אותו?
יש את אנטוביץ', ישראלוב, מורגן ואפילו ארצ'ל/נאור אם צריך.
אין מבוגר אחראי על כל הצד המקצועי.
חייב מישהו סמכותי מעל דגו ויפה שעה אחת קודם
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
שליחת תגובה