בחירות לועד מנהל 2024
-
- קיבל.ה 752 לייקים
מישהו מוכן להסביר ל"הדיוטות כמוני" מדוע טוענים שעופר קיבל מכה...
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
-
- קיבל.ה 506 לייקים
יפה שאתם מתעסקים פה במי נבחר
בעןנת כדןרסל
שעוד שניה טילים מלבנון נוחתים על הראש וכל הזרים בורחים לפה
תמשיכו
בעןנת כדןרסל
תמשיכו
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
לא הבנת אותי.
הכוונה שלי היתה לומר שהם מתנגדים למעבר כי ברגע שזה יקרה הרלבנטיות שלהם תחדל להתקיים.
מתקן את עצמי - היא לא תחדל להתקיים. הם אלה שרואים את זה ככה. אני חושב שלעמותה יש ויכול להיות המון מקום לעשות דברים חשובים לקהילת האוהדים. אבל הם התאהבו בכוח שלהם בקבוצת הכדורסל והם נלחמים להאחז בכוח הזה בכל מחיר.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 798 לייקים
כמה פעמים שמעתי את המשפט הזהאל באנדי כתב:יפה שאתם מתעסקים פה במי נבחר
בעןנת כדןרסל
תמשיכו
כל עוד בברלי לא עובר לגור במנרה - הכל טוב
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
נמאס לי מהקטנת הרלוונטיות של העמותה. שזה גם משהו שהעמותה עושה כרגע, מקטינה את עצמה לכדי תפקיד טכני בלבד.
העמותה אחראית בראש ובראשונה לרכז ולנהל את קהילת אוהדי הפועל תל אביב. זה תפקיד שאפשר לעשות איתו המון דברים, שהם כרגע בוחרים שלא לעשות.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
אנחנו מסכימים בסופו של דבר.red in blood כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 03:15נמאס לי מהקטנת הרלוונטיות של העמותה. שזה גם משהו שהעמותה עושה כרגע, מקטינה את עצמה לכדי תפקיד טכני בלבד.
העמותה אחראית בראש ובראשונה לרכז ולנהל את קהילת אוהדי הפועל תל אביב. זה תפקיד שאפשר לעשות איתו המון דברים, שהם כרגע בוחרים שלא לעשות.
הכוונה שלי היתה שמבחינת הכדורסל עצמו (התנהלות הקבוצה, שחקנים, מטרות, הישגים) לעמותה אין שום השפעה.
היא צריכה להשקיע בקשר עם הקהל והקהילה וכמו שאמרת כרגע הם בוחרים להתרכז בדברים אחרים.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
לסכם את תוצאות המדגם שלנו , שעם 100 הצבעות (שקול ל20 מצביעים סה"כ) , אז אנחנו ממש לא מייצגים...
-
- קיבל.ה 752 לייקים
לחברי ההנהלה החדשה שנבחרה,
כאוהד הקבוצה מזה עשרות רבות של שנים,
אני מייחל כמו מרביתנו להישגים. לדעתי עופר ינאי זה הסיכוי הטוב ביותר שלנו להגיע להישגים ספורטיביים, ולהגדיל משמעותית את מעגל האוהדים!
אם אתם לא מסוגלים\לא רוצים\לא יכולים לעבוד עם עופר ינאי ולקדם אותנו , אז פשוט תשימו את המפתחות על השולחן. בלי להיסתתר מאחורי כל מיני אמירות נבובות.
הבחירה בכם לא נתנה לכם זכות למהלכים שיגרמו לבעלים לברוח.
גילוי נאות,בעבר היתי חבר עמותה , אך חוסר המעש והתגובה הרפה מול אוהדים שעושים רק נזק גרם לי לקחת צעד לאחור.
כאוהד הקבוצה מזה עשרות רבות של שנים,
אני מייחל כמו מרביתנו להישגים. לדעתי עופר ינאי זה הסיכוי הטוב ביותר שלנו להגיע להישגים ספורטיביים, ולהגדיל משמעותית את מעגל האוהדים!
אם אתם לא מסוגלים\לא רוצים\לא יכולים לעבוד עם עופר ינאי ולקדם אותנו , אז פשוט תשימו את המפתחות על השולחן. בלי להיסתתר מאחורי כל מיני אמירות נבובות.
הבחירה בכם לא נתנה לכם זכות למהלכים שיגרמו לבעלים לברוח.
גילוי נאות,בעבר היתי חבר עמותה , אך חוסר המעש והתגובה הרפה מול אוהדים שעושים רק נזק גרם לי לקחת צעד לאחור.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
גיל ואופי אוכלוסיה מסוימים שגולשים בפורום.
מה שקשה לי להסביר זה את הפער בקורלציה הפעם לעומת הסקר הקודם לגבי ההסכם עם עופר ינאי.
מה שקשה לי להסביר זה את הפער בקורלציה הפעם לעומת הסקר הקודם לגבי ההסכם עם עופר ינאי.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אולי כי אנשים מבינים שזו הצבעה חסרת חשיבות , וגורלו המקצועי של המועדון לעשור הקרוב לפחות ייקבע בהצבעה הבאה.
לכן חשוב לרכוש את הזכות להצביע.
לכן חשוב לרכוש את הזכות להצביע.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
אני רואה שחברי ההנהלה החדשים כבר עסוקים בהתגרויות ולעג לעופר.
שימשיכו ככה. בסוף העמותה באמת תהפוך ללא רלבנטית.
ודרך אגב - לגבי האסיפה - לא צריך את ההנהלה כדי לכנס אסיפה. ברגע שיש 10% מהחברים שדורשים לכנס אסיפה והעמותה לא עושה זאת תוך 21 יום, החברים יכולים לכנס את האסיפה בעצמם. זה מה שקובע התקנון.
ודרך אגב - לגבי האסיפה - לא צריך את ההנהלה כדי לכנס אסיפה. ברגע שיש 10% מהחברים שדורשים לכנס אסיפה והעמותה לא עושה זאת תוך 21 יום, החברים יכולים לכנס את האסיפה בעצמם. זה מה שקובע התקנון.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
מי? שאקו?רדנקו כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 22:45 אני רואה שחברי ההנהלה החדשים כבר עסוקים בהתגרויות ולעג לעופר.
לפי איזה פרסום שהיה בואן חסרות 50 חתימות לכינוס
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
אם תהיה הצבעה הבאה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל