בחירות לועד מנהל 2024

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

מדגם הבחירות של פורום שדים

אלעד סקלי
14
13%
אלעד פלג
6
6%
אריה מנדל
11
10%
בר חיון
6
6%
בני בן ברק
18
17%
חיים יצחקי
8
8%
יובל מור
4
4%
לוסי יהושע
3
3%
מיכל ברנקין
10
10%
ערן ארז
1
1%
צופיה כ״ץ
8
8%
רועי פוליטי
1
1%
רמי כהן
13
12%
שאקו עזריה
2
2%

סך הכול הצבעות: 105
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

כי מגיע לזה אשכול משלו.

אציין כמה נקודות, בעיקר שליליות לצערי מקריאת המצעים:
1. יש שלוש מועמדות, אני מאוד בעד ייצוג נשי והלוואי ואחת מהן תיכנס, למרות שהמצע (אחת לא הגישה בכלל) שלהן לא מרשים, לפחות אותי.
2. בערך חצי מהמועמדים, כולל שלושה חברי הנהלה נוכחיים, לא הגישו בכלל מצע, בעיני זה מתפרש כזילזול בנו ציבור הבוחרים ובכל תהליך הבחירות.
3. היחיד שהתייחס לכמה זמן אנחנו עם אותו יושב ראש ועד מנהל זה רמי בעצמו, עדיין, אחרי יותר מ15 שנים, אין מועמד אחד שמצהיר שהוא מכוון להיות היו״ר ורוצה להחליף את רמי.
4. אף אחד לא ממש פותח את קן הצרעות וכותב במפורש שהוא מתכוון להילחם באלימות על מגוון צבעיה בתוך הקהל של הפועל.
5. נושא האולם פחות רלוונטי לי, כי אמורים ללכת להצביע על זה ספציפית, לא הייתי שם את זה כשיקול לגבי מי ייבחר לועד.

שיהיה בהצלחה למועמדים.
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

מילפורד כתב: 21 אוגוסט 2024, 20:28 כי מגיע לזה אשכול משלו.

1. יש שלוש מועמדות, אני מאוד בעד ייצוג נשי והלוואי ואחת מהן תיכנס, למרות שהמצע (אחת לא הגישה בכלל) שלהן לא מרשים, לפחות אותי.
2. בערך חצי מהמועמדים, כולל שלושה חברי הנהלה נוכחיים, לא הגישו בכלל מצע, בעיני זה מתפרש כזילזול בנו ציבור הבוחרים ובכל תהליך הבחירות.
3. היחיד שהתייחס לכמה זמן אנחנו עם אותו יושב ראש ועד מנהל זה רמי בעצמו, עדיין, אחרי יותר מ15 שנים, אין מועמד אחד שמצהיר שהוא מכוון להיות היו״ר ורוצה להחליף את רמי.
4. אף אחד לא ממש פותח את קן הצרעות וכותב במפורש שהוא מתכוון להילחם באלימות על מגוון צבעיה בתוך הקהל של הפועל.
5. נושא האולם פחות רלוונטי לי, כי אמורים ללכת להצביע על זה ספציפית, לא הייתי שם את זה כשיקול לגבי מי ייבחר לועד.

שיהיה בהצלחה למועמדים.
איפה פורסמו המצעים של המועמדים/ות?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

ארז שדה כתב:

שיהיה בהצלחה למועמדים.
באתר

Sent from my 22101320G using Tapatalk

בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

גביזון כתב: 21 אוגוסט 2024, 20:45
ארז שדה כתב:

שיהיה בהצלחה למועמדים.
באתר

גם בפייסבוק
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

שיהיה בהצלחה למועמדים.
1. ארבע מועמדות. שלוש פרסמו מצע. מסכים שמצד אחד רצוי שתהיה אישה בועד המנהל ושמאידך המצעים לא מרשימים
2. לפחות לגבי שניים מהם זה לא ממש מפתיע אותי
3. חבל ביותר
4. עוד יותר חבל
5. אני חושב שזה כן משנה כי אנשים שלא רוצים לעבור יכולים לעכב בכל מיני טיעונים פרוצדורלים את ההצבעה עד שפתאום נגלה שכבר מאוחר מדי וצריכים להודיע לאיגוד מה האולם הביתי
goldwyn
קיבל.ה  4 לייקים

אכן מצעים מאוד מאכזבים. מרגיש שאפאחד לא ממש רוצה ללכלכך את הידיים ולהביע דעה בנושאים הקריטיים ביותר עבורנו כקהל.
האמת שציפיתי שדווקא עכשיו עם כל השינויים שהקבוצה שלנו עוברת אנשים יסכימו להביע דעות קצת יותר נחרצות.
באופן אישי אני בוודאות לא אצביע לאף מועמד שלא פרסם מצע זה בעיני המינימום של המינימום ופחות מזה זה זלזול בחברות העמותה שלנו, הייתי שמח גם אם הייתה התייחסות כלשהיא לאלימות שלצערי הולכת וגוברת בשנים האחרונות.
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

מחר נפתחת ההצבעה.
אני רוצה לבקש את קולכם. מבטיח לעשות הכל לטובת הקבוצה, ולטובת ולרווחת האוהדים.
הקול שלכם יכול להכריע!
אני מפנה אתכם כאן למצע שלי, קראו ותחליטו בעצמכם, אני יכול רק להגיד שמי שיצביע עבורי - לא יתחרט.
תודה
בני בן ברק

https://hapoeluta.org/news?NewsId=34709
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

ארבעת המופלאים כתב:מחר נפתחת ההצבעה.
הקול שלכם יכול להכריע!
אני מפנה אתכם כאן למצע שלי, קראו ותחליטו בעצמכם, אני יכול רק להגיד שמי שיצביע עבורי - לא יתחרט.
תודה
בני בן ברק

בזכות תמיכתך במעבר,את הקול שלי יש לך.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

אני חןשב שמעולם לא היו לי בחירות כל כך קשות... לדעתי אני מבציע בלב שלם רק ל 2 מהמועמדים. ואצביע לכאלה שבכל ה 3 מערכות היו דגל אדום מבחינתי והתחלתי את ההצבעה בהם לא.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

El dudernio כתב: 14 ספטמבר 2024, 10:32 אני חןשב שמעולם לא היו לי בחירות כל כך קשות... לדעתי אני מבציע בלב שלם רק ל 2 מהמועמדים. ואצביע לכאלה שבכל ה 3 מערכות היו דגל אדום מבחינתי והתחלתי את ההצבעה בהם לא.
אני חושב שאין חובה להצביע ל-5 מועמדים
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

בני12 כתב: 14 ספטמבר 2024, 10:34
El dudernio כתב: 14 ספטמבר 2024, 10:32 אני חןשב שמעולם לא היו לי בחירות כל כך קשות... לדעתי אני מבציע בלב שלם רק ל 2 מהמועמדים. ואצביע לכאלה שבכל ה 3 מערכות היו דגל אדום מבחינתי והתחלתי את ההצבעה בהם לא.
אני חושב שאין חובה להצביע ל-5 מועמדים
ברור שאין חובה. אבל פוליטיקה ודמוקרטיה זה לא הטוב האופטימלי אלא הרע במיעוטו. הכל עניין של פשרה. ולכן אצביע ל 5 שאני חושב שיעשו הכי טוב לעמותה גם עם 3 מהם הם פחות אידיאלים מבחינתי בתפיסה הכוללת, הם עדין עדיפים על האחרים
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  190 לייקים

יש פילוח פרו/אנטי אולטראס?
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

DavidSheriff9 כתב: 14 ספטמבר 2024, 11:04 יש פילוח פרו/אנטי אולטראס?
לאולטראס יש משקל רב באוירה במגרשים ובקיומה של הפועל במתכונת הנוכחית. יש הרבה דברים שאני לא מסכים עם פועלם ועמדתם אבל חובה לראות איך רותמים אותם להצלחת הקבוצה ללא ריבים מיותרים.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

El dudernio כתב:
DavidSheriff9 כתב: 14 ספטמבר 2024, 11:04 יש פילוח פרו/אנטי אולטראס?
לאולטראס יש משקל רב באוירה במגרשים ובקיומה של הפועל במתכונת הנוכחית. יש הרבה דברים שאני לא מסכים עם פועלם ועמדתם אבל חובה לראות איך רותמים אותם להצלחת הקבוצה ללא ריבים מיותרים.
אני גם חושב שצריך לעבוד ביחד.
אבל מה דרישותיהם של מכובדי הארגון פרט ללא לשחק ביד אליהו?
עופר, זה שדורשים ממנו אישורים, טרם ביקש לראות אישור כלכלי איך הם מחזירים את הנקודה הסופר יקרה שהורידו לנו, לפאקינג כולנו, וסגירת חלק גדול מהקהל וההכנסות.
אני גם רוצה שיהיהו חלק מהשנה, מה הם רוצים? מה הם מבקשים? הם עסוקים בלהרים שלטים נגד המעבר ליד אליהו, אוקי, אחלה, מה מעבר? איך רותמים?
אגיד בפעם המיליון, תן להם שריון כרטיסי בית וחוץ, והם יגיעו לעודד בכל מקום.
זה הסיפור פה.
אם הם יחרימו יהיה שקט כמה משחקים. תוך זמן קצר עור יקנה תופים לכמה שירצו, ואם זה ימשיך עם הזמן יקום ארגון חדש.
המפסיד הגדול בכל הסיפור פה והיחידים שיש להם מה להפסיד זה הם.
הם עוד לא מבינים איפה הם עומדים.

סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

זה לא העניין של אולטראס לא אולטראס, לדעתי אחד המהלכים הכי חשובים זה להוציא את מי שפוגע בהפועל מהקהל.
לא אכפת לי באיזה שער הוא יושב, אם משתייך לארגון או לא, אין סרט שאנחנו ממשיכים עם ההתנהגות הזאת!
קנסות, רדיוסים ועכשיו גם הורדת נקודה בפועל.
אלו דברים שהורסים את המועדון מבפנים ועלולים לגרום לנזק מקצועי.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

ההצבעה החלה.
כל עוד אין הצבעה ישירות על נושא האולם, אפשר להשתמש בבחירות האלה כדי לוודא שהועד המנהל מורכב מגורמים מתונים ואחראיים.

בהצלחה למתמודדים, לועד שייבחר ולכולנו.
סמל אישי של משתמש
Raizi
קיבל.ה  59 לייקים

חוץ משלושה מועמדים אין מצע בחירות לאף אחד?
או שאני מפספס משהו
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

Nati כתב:
הקול שלכם יכול להכריע!
תודה
בני בן ברק

בני בן ברק תומך במעבר ליד אליהו עד להשלמת השיפוץ בדרייב אין?
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

מנסה להכנס ללינק מהמחשב ומקבל הודעה שהעמוד לא קיים. יופי.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

רדנקו כתב: 15 ספטמבר 2024, 11:34 מנסה להכנס ללינק מהמחשב ומקבל הודעה שהעמוד לא קיים. יופי.
יש להם טעות בלינק במייל (בסמס הוא נכון).
https://hta.votes.co.il
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

Raizi כתב: 15 ספטמבר 2024, 11:07 חוץ משלושה מועמדים אין מצע בחירות לאף אחד?
או שאני מפספס משהו
יש לכולם
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

Charlie כתב: 15 ספטמבר 2024, 11:33
Nati כתב:
הקול שלכם יכול להכריע!
תודה
בני בן ברק

אכן
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

מי עוד ידוע כתומך במעבר ובהמשך שיתוף הפעולה עם עופר ינאי?
נערך לאחרונה על ידי Charlie ב 15 ספטמבר 2024, 12:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

ארבעת המופלאים כתב:
Charlie כתב: 15 ספטמבר 2024, 11:33
Nati כתב: בזכות תמיכתך במעבר,את הקול שלי יש לך.
אכן
אז גם את הקול שלי
סמל אישי של משתמש
Gili
קיבל.ה  437 לייקים

גם את שלי. בהצלחה.
Hapoel_manga
קיבל.ה  320 לייקים

יש ברשימה הזאת 2 שאני יודע בוודאות שיעשו לטובת האולטראס לפני שיעשו לטובת המועדון
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

תמונה
https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-2 ... 72658.html

אני כל כך שונא פוליטיקה באשר היא.
יאללה הביתה!!!
Adom500
קיבל.ה  144 לייקים

מה שבטוח, אני יודע *לא להצביע* לרועי פוליטי:

כתב בטוויטר את זה על עופר:
״צריך להיות אפס גדול במיוחד בשביל ללכת לאתר ההדלפות ולפגוע בצורה כל כך צינית בשמו הטוב של חיים. וזה לא משנה כמה כסף יש לאותו אפס מושתן.״
״מכל הדרכים השונות להתערב בבחירות לעמותה הוא הלך על הדרך הכי טיפשית וסימן את האדם שהוא הכי הפועל.
‏כמה נמוך. כמה שפל. כמה חוסר תחכום.״

מביך ורואים שהוא מת לריב עם עופר וליצור קרע בקבוצה.
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

Adom500 כתב: 15 ספטמבר 2024, 13:28 מה שבטוח, אני יודע *לא להצביע* לרועי פוליטי:

״צריך להיות אפס גדול במיוחד בשביל ללכת לאתר ההדלפות ולפגוע בצורה כל כך צינית בשמו הטוב של חיים. וזה לא משנה כמה כסף יש לאותו אפס מושתן.״
״מכל הדרכים השונות להתערב בבחירות לעמותה הוא הלך על הדרך הכי טיפשית וסימן את האדם שהוא הכי הפועל.

לגמרי
יאללה הביתה!!!
Money
קיבל.ה  878 לייקים

להצביע-
בני בן ברק
אריה מנדל
אלעד סקלי
מיכל ברנקין
לא להצביע בשום מצב-
בר חיון
רועי פוליטי
שאקו
לוסי
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

אגב זה לא רק הוא ולא רק בטוויטר. מדהים לקרוא מה כותבים על עופר, לאיזה רמות נמוכות יורדים אנשים.
רק מחזק אצלי את התחושה שהזמן שלו אצלנו קצוב מאוד.
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

כמה קווים מנחים אצלי:
- מי שלא הגיש מצע, נפסל אוטומטית. אם לא חשוב למישהו שהציבור יבין מה החזון שלו, אז אותו אדם לא צריך להיות חשוב לציבור.
- מי שמדבר על תמיכה אוטומטית בעופר או התנגדות אוטומטית לעופר (ואני לא מתכוון אומר זאת מפורשות, אלא מי שאפשר להבין מדבריו את זה), כנראה פחות מתאים. צריך אנשים שמטרתם היא להתקדם ולמצוא פתרונות להכל, אבל שידעו גם להצביע על טעויות כשהן קורות (ויקרו, זה טבעי).
- אותו דבר על תמיכה/התנגדות לאולטראס. כן, יש בעיות וצריך להתייחס אליהן, אבל אני לא רוצה מישהו שמטרתו להלחם באולטראס, בול כמו שאני לא רוצה מישהו שמטרתו ללכת עם האולטראס בכל דבר. וכן, שני הסעיפים הללו כנראה פוסלים אנשים שאני מאוד מעריך אישית.
- חשוב שיהיו נשים בהנהלה. מעבר לכותרת של ״חשוב״, צריך להצביע לנשים על מנת שזה יקרה.
- לגבי נושא האולם, פחות חשוב לי מי בעד מעבר ומי נגד, אלא יותר מי בעד התנהלות בנושא שאני חושב שנכונה. העמותה טועה בגדול בעיני שלא מכנסת *דיון* כמה שיותר מוקדם על זה. אפילו לפני הצבעה.
- רמי כהן עושה עבודה לא רעה בכלל בתור יו״ר (יחד עם לא מעט ביקורות עליו), אבל הוא המון שנים בתפקיד ואני מאמין בדם חדש. מפריע לי שאין כרגע אף אחד שרואה את עצמו כמחליף, ולכן אצביע לוועד המנהל אנשים שאני חושב שיוכלו בבחירות הבאות להיות אולי מחליף שלב.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

red in blood כתב: 15 ספטמבר 2024, 14:05 כמה קווים מנחים אצלי:
- מי שלא הגיש מצע, נפסל אוטומטית. אם לא חשוב למישהו שהציבור יבין מה החזון שלו, אז אותו אדם לא צריך להיות חשוב לציבור.
- מי שמדבר על תמיכה אוטומטית בעופר או התנגדות אוטומטית לעופר (ואני לא מתכוון אומר זאת מפורשות, אלא מי שאפשר להבין מדבריו את זה), כנראה פחות מתאים. צריך אנשים שמטרתם היא להתקדם ולמצוא פתרונות להכל, אבל שידעו גם להצביע על טעויות כשהן קורות (ויקרו, זה טבעי).
- אותו דבר על תמיכה/התנגדות לאולטראס. כן, יש בעיות וצריך להתייחס אליהן, אבל אני לא רוצה מישהו שמטרתו להלחם באולטראס, בול כמו שאני לא רוצה מישהו שמטרתו ללכת עם האולטראס בכל דבר. וכן, שני הסעיפים הללו כנראה פוסלים אנשים שאני מאוד מעריך אישית.
- חשוב שיהיו נשים בהנהלה. מעבר לכותרת של ״חשוב״, צריך להצביע לנשים על מנת שזה יקרה.
- לגבי נושא האולם, פחות חשוב לי מי בעד מעבר ומי נגד, אלא יותר מי בעד התנהלות בנושא שאני חושב שנכונה. העמותה טועה בגדול בעיני שלא מכנסת *דיון* כמה שיותר מוקדם על זה. אפילו לפני הצבעה.
- רמי כהן עושה עבודה לא רעה בכלל בתור יו״ר (יחד עם לא מעט ביקורות עליו), אבל הוא המון שנים בתפקיד ואני מאמין בדם חדש. מפריע לי שאין כרגע אף אחד שרואה את עצמו כמחליף, ולכן אצביע לוועד המנהל אנשים שאני חושב שיוכלו בבחירות הבאות להיות אולי מחליף שלב.
באתר של הקבוצה מופיעים מצעים של כל המתמודדים, כך שזה לא מהווה שיקול בהצבעה.
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

Adom500 כתב:מה שבטוח, אני יודע *לא להצביע* לרועי פוליטי:

שקלתי להצביע לו, אבל לכנות את עופר ינאי "אפס מושתן"? לאוהדי מכבי יש יותר הערכה לעופר. הוא לא חבר ועד?! ביזיון.

טוב שהחלטתי לא למהר להצביע אלא לשמוע פה ובמקומות אחרים כל מיני דברים על המועמדים. כך למדתי, לחיוב - על בן ברק , וכעת לשלילה - על רועי פוליטי.

יש לאנשים פה עוד דוגמאות?

(אגב, העובדה שעו"ד יצחקי ייצג לפרנסתו חלאות אדם אינה רלוונטית לבחירות לעמותה. בבחירות האלו יש לדעות של שאקו או פוליטי על עופר ויד אליהו משקל גדול יותר מאשר זהות הלקוחות במשרדו של מועמד פלוני)
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

למה בעצם החלטנו שהוא מדבר על עופר ינאי?
והאם נראה למישהו לגיטימי שביום הבחירות לעמותה, יוצאת כתבת השחרה כנגד חבר בוועד המנהל בשמונה השנים האחרונות? או שנדבר רק על מה שנוח לנו?
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

Red Or Dead כתב:למה בעצם החלטנו שהוא מדבר על עופר ינאי?
והאם נראה למישהו לגיטימי שביום הבחירות לעמותה, יוצאת כתבת השחרה כנגד חבר בוועד המנהל בשמונה השנים האחרונות? או שנדבר רק על מה שנוח לנו?
ברור שביום הבחירות תצא כתבה כזו.
תבדוק את מי זה משרת ולמה כעת.
את מי: מועמדים אחרים שרוצים להחליף אותו
למה כעת: כי עכשיו חברי עמותה הולכים להצביע לו ולמתחריו. מתי יפרסמו את זה - באמצע השנה? זה יעניין מישהו?! ככה זה, כשאתה מתמודד תקח בחשבון שיהיו לך יריבים שלא יבחלו באמצעים כדי לנצח אותך בבחירות: לכנסת, למועצת העיר, לועד העובדים וגם כנראה לעמותת הפועל אוסישקין.
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

Charlie כתב: 15 ספטמבר 2024, 17:19
למה כעת: כי עכשיו חברי עמותה הולכים להצביע לו ולמתחריו. מתי יפרסמו את זה - באמצע השנה? זה יעניין מישהו?! ככה זה, כשאתה מתמודד תקח בחשבון שיהיו לך יריבים שלא יבחלו באמצעים כדי לנצח אותך בבחירות: לכנסת, למועצת העיר, לועד העובדים וגם כנראה לעמותת הפועל אוסישקין.
אני רק שואל שאלות, מעניין אותי מאוד מי הכיר את הסיפור ואיך המכתב המלא התגלגל לידיו
תבור
קיבל.ה  221 לייקים

Red Or Dead כתב: 15 ספטמבר 2024, 16:50 למה בעצם החלטנו שהוא מדבר על עופר ינאי?
החלטנו כי הוא החליט, אם לא היה מדובר בעופר היה מספיק זמן להבהיר את זה, בלי ראש קטן.
כמה קל להנות מהספק , לכנות מישהו אפס מושתן עם הרבה כסף אבל "בלי שמות" מה שנקרא.
גם אם נאמר והוא מתכוון למישהו אחר זה לא הופך את הציוץ לבסדר, הוא ידע טוב מאוד שעופר יהיה פרופיל האשם הראשון שיזרק לכן הניסוח לא תמים מבחינתי גם אם עכשיו הוא יבוא ויגיד בכלל דיברתי על x או y.

אגב, כל זה לא נוגד את דעתי שחיים יצחקי מועמד לגיטימי לחלוטין, מעבר לפועלו במועדון, כל עוד הוא עובד מטעם המדינה בסנגוריה הציבורית זה לא רלוונטי את מי הוא מייצג, אין ספק שהכתבה שיצאה עליו היא במקרה הטוב חובבנית ומקרה הרע גניבת דעת.
די עם ה-נו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

חשוב להצביע, וגם חשוב להצביע לחמישה מועמדים.
ייכנסו בסוף החמישה עם הכי הרבה קולות, אם יש לכם מועמדים שאתם לא רוצים שייכנסו, אתם צריכים להצביע לחמישה אחרים…
נייט רובינסון
קיבל.ה  645 לייקים

Charlie כתב: 15 ספטמבר 2024, 17:19
את מי זה עוד משרת? מי שמפחד ממה שקורה במועדון שלנו ובפרט מעופר ינאי. כבר כמה שבועות מנסה באמצעות כתבות לגרום לסכסוך בהנהלת המועדון.
האינטרס שלו במכתב ובכתבה היה לגרום לסכסוך ובלאגן בין העמותה לעופר. הם ידעו שהכתבה לא תשפיע על תוצאות הבחירות, אבל חיפשו דרך לפגוע בהפועל ולגרום לסכסוך ובעיות בהנהלה. ידעו שזה יצור בלאגן בין העמותה לעופר וגם אצל האוהדים. זה אנשים מבחוץ
שליחת תגובה