אתה מאכיל את הטרולים, חבל על הזמן
וולקאם יזן נסאר - האשכול הפוליטי
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
אולי יש קשר כלשהו שאני לא מצליח לראות, כרגע זה נראה לי כמו לעיסה של המושג נאציזם כדי שיתאים לאג'נדה כלשהי ולדמוניזציה
רדיוס לבית"ר!
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
*מזכירים*
ביום שני כולם עם דגלי ישראל ביציעים!
הודעה שרצה בקבוצות ווטאספ של הפועל (אין לי רשתות חוץ מווטאספ אז לא יודע מי מארגן את זה)
ביום שני כולם עם דגלי ישראל ביציעים!
הודעה שרצה בקבוצות ווטאספ של הפועל (אין לי רשתות חוץ מווטאספ אז לא יודע מי מארגן את זה)
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 693 לייקים
זה לא נאציזם על מה אתה מדבר. הנאצים הלכו רחוק כדי להשמיד יהודים בכל אירופה, מה הקשר למה שאתה מדבר?
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
אז ב 1933 הם לא היו נאצים כי הם עוד לא הרגו יהודים? הם התחילו להיות נאצים רק ב 1939?
מודדים אידיאולגיה לפי הערכים שלה, לא לפי ההצלחות שלה לממש.
מודדים אידיאולגיה לפי הערכים שלה, לא לפי ההצלחות שלה לממש.
נערך לאחרונה על ידי its-sick ב 15 ספטמבר 2024, 10:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
-
- קיבל.ה 693 לייקים
רוצחים ואונסים באופן שיטתי?? יש לך ראיות לשטויות האלו שאתה כותב?הגלמוד מלוד כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 06:19 חיילי צה"ל רוצחים ואונסים באופן שיטתי ו90% מהישראלים תומכים בהם ותומכים ברצח ובאונס ה90% האלה הרסו גם את אחד מנקודות המפלט היחידות בישראל ל10% האחרים, הפועל תל אביב.
מוזמנים ללכת להזדיין אם זה מפריע לכם לשמוע ולהתמודד עם ההאשמות
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
הנושא פוצל, ברוכים הבאים לוולטון
מזכיר, תעבור על חוקי הפורום לפני שאתם מגיבים
לכל מי שמתלונן על כך שמתמשים קוראים לחיילי צהל רוצחים ואנסים, אנחנו לא פייסבוק או טוויטר ולא נחסום על כך משתמשים
כן נחסום ונזהיר על דברים אחרים לפי חוקי הפורום אם לא תדעו לדון בצורה נורמלית
מזכיר, תעבור על חוקי הפורום לפני שאתם מגיבים
לכל מי שמתלונן על כך שמתמשים קוראים לחיילי צהל רוצחים ואנסים, אנחנו לא פייסבוק או טוויטר ולא נחסום על כך משתמשים
כן נחסום ונזהיר על דברים אחרים לפי חוקי הפורום אם לא תדעו לדון בצורה נורמלית
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
אבל מה הקשר בין הסכסוך הישראלי פלסטיני וליחס בין היהודים לנאצים דאז? אתה משתמש בהקבלה טרמינולוגית כדי לקשר 2 יחסים שונים בתכלית, היהודים עשו פיגועים בגרמניה? פתחו מלחמות עם גרמניה? הכריזו שהם רוצים לגרש את הגרמנים ולשלוט באדמה ההיא? כאשר אלו הדברים שעומדים מאחורי אמרה כזו של יהודי על ערבים זה אותו דבר כמו לומר את המשפט הזה על יהודים בגרמניה ההיא שמגיע נטו משנאה וגזענות כלפי אוכלוסיה שלא התיימרה בכלל לעמוד נגד המדינה בה הם חיים?
אני בטוח מפספס פה משהו אין מצב שאתה עושה את ההקבלה הזו
רדיוס לבית"ר!
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
אתה לא מפספס כלום, מדובר בטרול במקרה הטוב, אל תבזבז עליו את הזמן.Hapolo כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 10:29אבל מה הקשר בין הסכסוך הישראלי פלסטיני וליחס בין היהודים לנאצים דאז? אתה משתמש בהקבלה טרמינולוגית כדי לקשר 2 יחסים שונים בתכלית, היהודים עשו פיגועים בגרמניה? פתחו מלחמות עם גרמניה? הכריזו שהם רוצים לגרש את הגרמנים ולשלוט באדמה ההיא? כאשר אלו הדברים שעומדים מאחורי אמרה כזו של יהודי על ערבים זה אותו דבר כמו לומר את המשפט הזה על יהודים בגרמניה ההיא שמגיע נטו משנאה וגזענות כלפי אוכלוסיה שלא התיימרה בכלל לעמוד נגד המדינה בה הם חיים?
OMG עווופררר
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
אני כנראה ממש לא מעודכן.Hapolo כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 10:29אבל מה הקשר בין הסכסוך הישראלי פלסטיני וליחס בין היהודים לנאצים דאז? אתה משתמש בהקבלה טרמינולוגית כדי לקשר 2 יחסים שונים בתכלית, היהודים עשו פיגועים בגרמניה? פתחו מלחמות עם גרמניה? הכריזו שהם רוצים לגרש את הגרמנים ולשלוט באדמה ההיא? כאשר אלו הדברים שעומדים מאחורי אמרה כזו של יהודי על ערבים זה אותו דבר כמו לומר את המשפט הזה על יהודים בגרמניה ההיא שמגיע נטו משנאה וגזענות כלפי אוכלוסיה שלא התיימרה בכלל לעמוד נגד המדינה בה הם חיים?
מה ערביי ישראל עשו מכל הדברים האלה? לא בודדים פה ושם, אלא משהו שכולל נתח משמעותי מהאוכלוסייה שלהם?
פיגועים? מלחמה? גירוש?
אנא למד אותי.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
לא יודע מה נחשב נתח משמעותי מבחינתך אבל אני חושב שהוא די משמעותי לכל הפחות ביכולת שלו לגרום נזק וראינו את זה באוקטובר האחרון עד היום והפחד הוא שגודל הנתח בפועל הוא משמעותי גם במונחים שאתה כנראה מתכוון אליהם ויכול להוות סכנה ממשית למדינה (ביחד עם איומים נוספים מסביב) ולכלול את המונחים שאמרת, ואני חושב שבן אדם "נורמלי" מכל מדינה שתיקח יכול להרגיש מאויים בנסיבות כאלה וחלק לא קטן יוציאו משפט כמו זה שאנחנו מדברים עליו , קיימת איזו שהיא סיבה הגיונית להוציא משפט כזה גם אם זה צריך לעבור מניפולציות של הכללה וכו' , מהצד השני אצל הנאצים אין שום סיבה "הגיונית" לומר דבר כזה, ברור לשנינו מה הערכים שעומדים מאחורי זה והם שונים בתכלית לדעתי
רדיוס לבית"ר!
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
אין לי מושג על מה אתה מדבר.
זה שעזה תילחם בנו זה הדבר ההגיוני, לא השארנו להם הרבה ברירה בענין (לא שזה מצדיק את מעשי הזוועה שנעשו).
מה הקשר לערביי ישראל? אולי אתה רוצה לא להשאיר גם להם ברירה? אתה באמת רוצה לתת לערביי ישראל סיבות להילחם על חירותם?
הם אזרחים עם זכויות. אם תיקח מהם את הזכויות הללו בלי שום סיבה אמיתית רק כי אתה פחדן שלא שולט בגזענות שלו אתה רק תרחיב את מעגל האלימות לתוך ישראל.
לא מבין מה האינטרס שלך. באמת.
זה שעזה תילחם בנו זה הדבר ההגיוני, לא השארנו להם הרבה ברירה בענין (לא שזה מצדיק את מעשי הזוועה שנעשו).
מה הקשר לערביי ישראל? אולי אתה רוצה לא להשאיר גם להם ברירה? אתה באמת רוצה לתת לערביי ישראל סיבות להילחם על חירותם?
הם אזרחים עם זכויות. אם תיקח מהם את הזכויות הללו בלי שום סיבה אמיתית רק כי אתה פחדן שלא שולט בגזענות שלו אתה רק תרחיב את מעגל האלימות לתוך ישראל.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 35 לייקים
לאאוגוסטוס היל כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 09:35אההה כמו כל הערבים שרוצים להרוג את כולנו. יש שחקן ערבי שעובר את המבחן שלכם?MaorShemesh כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 08:55הוא לא צועק כי הוא לא יכול.. כי אז ישחק בג'בל אל מוכבר וירוויח פחות. הוא פשוט עוקב באינסטגרם, ובטלגרם. מגיע לאימונים ולמשחקים כאילו כלום אבל בלב בעד שיכבשו אותנו.. לי אישית זה מפריע. בטח שהוא שחקן תחתית לאומית בואכה ליגה א'..אוגוסטוס היל כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 00:18
מי עודד מה עודד?
אתה מדבר כאילו הוא צעק מוות ושכל היהודים יישרפו.
תרגיעו
אני לא רוצה לראות אותו עם המדים של הפועל.
את ג'אבר עטאא היית רוצה בהפועל שעמד דקת דומיה לנפגעים העזתים עם נבחרת פלסטין? יש לך ספק שהנאסר בדיוק כמוהו פשוט בסיטואציה אחרת?
ומי שעצוב מהרג של (ועוד מעיז להגיד את זה) ילדים בעזה אז הוא בעד חמאס ושונא יהודים, ברור. זה בייסיק.
בטח עמוק בלב אתה בכלל חושב שגם אלה שלא עוקבים אחרי עמודים כאלה זה רק כי הם מפורסמים מדי אז מורידים פרופיל, לא?
אז מה, יש וועדת קבלה?
הכל בסדר. מותר לו לעקוב אחרי עמודים ומותר לי להתבאס על זה.
אני גם לא רוצה שקריאף ישחק בהפועל כי בעיני הוא לא מייצג את מה ש*אני* רוצה שהשחקנים של הפועל ייצגו... והוא לא ערבי. והתבאסתי על למקין שהעלה תמונות לאותו האינסטגרם עם דור תורג'מן וגלוך עם שיער בלונדיני כשהוא עדיין היה שחקן הפועל.
לעומת זאת לא אמרתי מילה על גנאים/לאיוס/שלל הערבים שעברו פה ויעברו וזה בסדר.
אבל אם כבר באת להפועל - אל תתמוך באויבים שלי. ואם אתה תומך ועוד בפרהסיה אז אל תתפלא אם יתנכלו לך.
וכן, מעקב באינסטגרם אחרי עמוד שתומך בטרור מבחינתי זה תמיכה בטרור
-
- קיבל.ה 35 לייקים
זה בדיוק העניין. הם לא עשו את זה... לפחות לא כקולקטיב - ורוב אזרחי המדינה היהודים קיוו בליבם שהם גם לא תומכים במשפחתם הקרובה שנמצאת לא רחוק וכן עשתה את זה. התחילו איתנו מלחמות, עשו פיגועים, רוצים לגרש.. כאשר ערבי ישראלי תומך בזה בפרהסיה - מבחינתי גם אם הוא לא עשה את זה הוא חלק מזהits-sick כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 10:50אני כנראה ממש לא מעודכן.Hapolo כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 10:29אבל מה הקשר בין הסכסוך הישראלי פלסטיני וליחס בין היהודים לנאצים דאז? אתה משתמש בהקבלה טרמינולוגית כדי לקשר 2 יחסים שונים בתכלית, היהודים עשו פיגועים בגרמניה? פתחו מלחמות עם גרמניה? הכריזו שהם רוצים לגרש את הגרמנים ולשלוט באדמה ההיא? כאשר אלו הדברים שעומדים מאחורי אמרה כזו של יהודי על ערבים זה אותו דבר כמו לומר את המשפט הזה על יהודים בגרמניה ההיא שמגיע נטו משנאה וגזענות כלפי אוכלוסיה שלא התיימרה בכלל לעמוד נגד המדינה בה הם חיים?
מה ערביי ישראל עשו מכל הדברים האלה? לא בודדים פה ושם, אלא משהו שכולל נתח משמעותי מהאוכלוסייה שלהם?
פיגועים? מלחמה? גירוש?
אנא למד אותי.
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
אני גם לא מבין על מה אתה מדבר לא דיברתי על האם זה לגיטימי מצד עזה להילחם בישראל ועל זכויות.its-sick כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 11:48 אין לי מושג על מה אתה מדבר.
ניסיתי להסביר את ההבדלים במהות שעומדת מאחורי אמרה כזו מצד יהודי על ערבים(אחד כזה שחושש ממה שציינתי) לבין המהות של הנאצים שאמרו דבר כזה על יהודים כמו שהשווית, בהתחשב במציאות של היום שבה יהודים מרגישים שהם בסכנה (גם אם יש צדק היסטורי בזה) ועובדה שבאוקטובר נרצחו לא מעט אנשים שהאמינו בשלום וכבוד לערבים, כלומר הסכנה נוגעת גם לכאלה שלא רוצים לתת לערביי ישראל סיבות להילחם, שלילת זכויות וכו', זו סיבה שיכולה להיות מספיקה בשביל מישהו להרגיש מאויים, חוץ מזה שאני אישית מרגיש שנוצרה לפחות אצל חלקם שאיפה שהיא מעבר ללקבל את הזכויות שלהם והיא להשמיד את כל היהודים או לגרש מפה את כולם, וזה נראה היום כמו סכנה ממשית מתמיד ביחד עם הכוחות האחרים באיזור.
זה שיש כאלה שמתייחסים לכולם ככה זו בטח הכללה, נאציזם? לא מחייב
נערך לאחרונה על ידי Hapolo ב 15 ספטמבר 2024, 12:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
רדיוס לבית"ר!
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
לא כקולקטיב.
כמה אתה תומך בהענשת יהודים שתומכים ברצח עם בעזה? (יש המון כאלה, ראה הזמר אנס הקטינות למשל).
מה דעתך על חיילים שאנסו מחבלים עליהם שמרו?
מה דעתך על סמוטריץ שלא מוכן שאשתו תהיה בבית חולים בחדר עם ערביה?
היהודים הרבה יותר גזענים מערביי ישראל, וגם גורמים להם הרבה יותר נזק ממשי. זו מהות הבעיה.
כמה אתה תומך בהענשת יהודים שתומכים ברצח עם בעזה? (יש המון כאלה, ראה הזמר אנס הקטינות למשל).
היהודים הרבה יותר גזענים מערביי ישראל, וגם גורמים להם הרבה יותר נזק ממשי. זו מהות הבעיה.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 35 לייקים
הדיון הוא לא על האם היהודים הם יותר או פחות גזענים.. הדיון הוא על האם אני אישית כאוהד מעוניין ששחקן שתומך בגלוי (כן, פולו באינסטגרם זה תמיכה בגלוי) בדף שתומך ומקדם טרור - ישחק אצלי בקבוצה. שיהיה יהודי, ערבי, צרקסי, סרבי או דרקון כחול עיניים זה לא משנה. בטח ובטח כשהטרור שהוא מקדם מופנה אליי ואל המשפחה שליits-sick כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 12:48 לא כקולקטיב.
לשאלותיך (הלא רלוונטיות) -
1. לא בעדם. לא בעד רצח עם. סביר להניח שההגדרה שלי ושלך לרצח עם שונה ושככול הנראה שלי צודקת (מבחינת המילון)
2. צריכים להיזרק לקלבוש וכך יהיה עם כל חייל שסרח. שירתתי בצבא ואני יודע שזה רחוק שנות אור מלהיות הנורמה
3. סמוטריץ איש קיצוני וונוראי שאני לא רוצה שום קשר אליו ושאני לא חושב שיש ספק שהוא גזען. גם אותו לא הייתי רוצה באגף ימין של הפועל אם זה משנה לך. על מנת לדייק ולא שזה יותר מדי משנה - הוא לא רצה שאשתו תטופל בידי מיילדת ערביה. לא קשור לנוכחות בחדר
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 556 לייקים
מה לגבי זוהמה טרוריסטית יהודית?
-
- קיבל.ה 939 לייקים
זה פסע מלומר ש-7 באוקטובר היה מזימה ישראלית כדי להשמיד עזתיםבר קולמוסא כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 10:00רוצחים ואונסים באופן שיטתי?? יש לך ראיות לשטויות האלו שאתה כותב?הגלמוד מלוד כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 06:19 חיילי צה"ל רוצחים ואונסים באופן שיטתי ו90% מהישראלים תומכים בהם ותומכים ברצח ובאונס ה90% האלה הרסו גם את אחד מנקודות המפלט היחידות בישראל ל10% האחרים, הפועל תל אביב.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
אבל למה החלטת שהבחור תומך (הרי התבטא הוא לא התבטא) בחמאס, על בסיס מה שהוא עוקב? נניח שאני עוקב אחרי כל הזוהמה (להבדיל) הימנית בטוויטר, אני בהכרח תומך בה? ונניח שהוא רוצה לראות סיקור של ההריסות וההרג בעזה כי הוא באמת ערבי ויודע שבערוצי הטלויזיה פה לא מראים את זה, אז הוא אוטומטית טרוריסט שתומך בשבעה באוקטובר?
ברור שיש מבין ערביי ישראל כאלו שמזדהים עם חמאס וכאלו שממש לא (מזכיר לך כמה הבהילו פה את כולם לגבי ה״גייס החמישי״ באוקטובר אשתקד ואיך בסוף התברר שרוב מוחלט של ערביי ישראל לכל הפחות ממש לא נענו לאיזו קריאה לגיוס נגד ישראל ובמקרים רבים הזדהו ותמכו בישראל, בטח לפני המערכה בעזה), עוקב בטוויטר לא עובר את הסף, אלא אם כן אתה מחפש אותו
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אוהדי הפועל תל אביב הם לא נקודת מפלט מהפנטזיות האוטו-אנטישמיות שגרות ללא דמי שכירות בראש שלך ואתה יכול ללכת להזדיין אם זה לא מתאים לך.הגלמוד מלוד כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 06:19 חיילי צה"ל רוצחים ואונסים באופן שיטתי ו90% מהישראלים תומכים בהם ותומכים ברצח ובאונס ה90% האלה הרסו גם את אחד מנקודות המפלט היחידות בישראל ל10% האחרים, הפועל תל אביב.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
שכחו לכתוב שזה לא מייצג את כל אוהדי הפועל, מי זה כולם? שידברו בשם עצמם.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
ערביי ישראל לא הצטרפו לחגיגה בגלל שתי סיבות עיקריות:בר קולמוסא כתב:אבל למה החלטת שהבחור תומך (הרי התבטא הוא לא התבטא) בחמאס, על בסיס מה שהוא עוקב? נניח שאני עוקב אחרי כל הזוהמה (להבדיל) הימנית בטוויטר, אני בהכרח תומך בה? ונניח שהוא רוצה לראות סיקור של ההריסות וההרג בעזה כי הוא באמת ערבי ויודע שבערוצי הטלויזיה פה לא מראים את זה, אז הוא אוטומטית טרוריסט שתומך בשבעה באוקטובר?
ברור שיש מבין ערביי ישראל כאלו שמזדהים עם חמאס וכאלו שממש לא (מזכיר לך כמה הבהילו פה את כולם לגבי ה״גייס החמישי״ באוקטובר אשתקד ואיך בסוף התברר שרוב מוחלט של ערביי ישראל לכל הפחות ממש לא נענו לאיזו קריאה לגיוס נגד ישראל ובמקרים רבים הזדהו ותמכו בישראל, בטח לפני המערכה בעזה), עוקב בטוויטר לא עובר את הסף, אלא אם כן אתה מחפש אותו
1. בין הנרצחים והחטופים היו ערבים ישראלים.
2. אחרי שומר החומות השב״כ דאג ״לטפל״ בלא מעט פורעים. בן גביר עושה היום הרבה יותר פרובוקציות מאשר לפני שומר החומות.
לדעתי, בגלל המצב הרגיש, היה עושה בחוכמה ומבהיר את עצמו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 426 לייקים
פנטזיות? הזיתי שחיילי צה"ל רוצחים בני אדם במחנה ריכוז כבר 11 חודשים? הזיתי שאלפי אנשים הפגינו בעד אונס אסירים לפני חודש? הזיתי כשבסקרים רוב של 70% מהיהודים בישראל מתנגדים להעמדה לדין של האנסים?רדפוקס כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 16:15אוהדי הפועל תל אביב הם לא נקודת מפלט מהפנטזיות האוטו-אנטישמיות שגרות ללא דמי שכירות בראש שלך ואתה יכול ללכת להזדיין אם זה לא מתאים לך.הגלמוד מלוד כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 06:19 חיילי צה"ל רוצחים ואונסים באופן שיטתי ו90% מהישראלים תומכים בהם ותומכים ברצח ובאונס ה90% האלה הרסו גם את אחד מנקודות המפלט היחידות בישראל ל10% האחרים, הפועל תל אביב.
את כל זה הזיתי, זה לא קורה במציאות, זה הכל בראש שלי?
לתמוך בצה"ל זה לתמוך בטרוריסטים
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
כן, כן, איך אפשר להתנגד להעמדה לדין אם עוד לא הוגשו כתבי אישום?, בגדול כן.הגלמוד מלוד כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 22:05פנטזיות? הזיתי שחיילי צה"ל רוצחים בני אדם במחנה ריכוז כבר 11 חודשים? הזיתי שאלפי אנשים הפגינו בעד אונס אסירים לפני חודש? הזיתי כשבסקרים רוב של 70% מהיהודים בישראל מתנגדים להעמדה לדין של האנסים?רדפוקס כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 16:15אוהדי הפועל תל אביב הם לא נקודת מפלט מהפנטזיות האוטו-אנטישמיות שגרות ללא דמי שכירות בראש שלך ואתה יכול ללכת להזדיין אם זה לא מתאים לך.הגלמוד מלוד כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 06:19 חיילי צה"ל רוצחים ואונסים באופן שיטתי ו90% מהישראלים תומכים בהם ותומכים ברצח ובאונס ה90% האלה הרסו גם את אחד מנקודות המפלט היחידות בישראל ל10% האחרים, הפועל תל אביב.
את כל זה הזיתי, זה לא קורה במציאות, זה הכל בראש שלי?
לתמוך בצה"ל זה לתמוך בטרוריסטים
לתמוך בצה״ל זה לא לתמוך בטרוריסטים.
הפסיכיאטר כבר מזמן ויתר…
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
מה איך? זה עניין של עמדה, בעד ונגד.
אפשר להיות בעד הגשה של כתבי אישום (שזה העמדה לדין) כלומר לתמוך בה, או להיות נגד כלומר להתנגד לה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
אפשר גם קודם לראות אם הם אנסים ואז להחליט אם אתה בעד או נגד.
מה קרה פתאום לחזקת החפות?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
לא נראה לי שהבנת -
בהנחה ויחליטו בסיום החקירה שיש עילה מספקת להגשת כתב אישום - אז אפשר יהיה לשאול את הציבור בסקר האם הוא מתנגד להעמדה לדין של אנסים לכאורה, זה חסר משמעות לשאול את זה עכשיו שאנשים חושבים שהכל עלילה. חוץ מזה שיביא את הסקר הזה, אני לא נתקלתי בזה.
אתה בעד העמדה לדין של האנסים במידה והפרקליטות תחליט שהיא לא מגישה כתבי אישום?
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 15 ספטמבר 2024, 23:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
מחזקת החפות אתה גוזר שלא צריך להעמיד מישהו לדין?
אם כבר, בית המשפט זה בדיוק המקום לברר האם מישהו ביצע את המיוחס לו או לא.
לא נראה לי שהסקר נערך בין מומחי חקירות ומשפט שמכירים את חומר הראיות, כך שאין פה שאלה של דעה עניינית\מקצועית\משפטית\ווטאבר אלא המתנגדים מתנגדים עקרונית לשמירה על הזכויות הכי מינימליות של ערבים ו\או להכלה של החוק על החיילים-היקרים-שלנו.
במאמר מוסגר, באמת שהקטע הזה של להתנגד אוטומטית לכל מה שסמולנים כותבים גורם לאנשים לכתוב פה דברים ממש מוזרים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
כמו שבדיוק כתבתי לבני, לא נראה לי שהסקר נערך בין מומחי חקירות ומשפט שמכירים את חומר הראיות, כך שאין פה שאלה של דעה עניינית\מקצועית\משפטית\ווטאבר אלא המתנגדים מתנגדים עקרונית לשמירה על הזכויות הכי מינימליות של ערבים ו\או להכלה של החוק על החיילים-היקרים-שלנו.רדפוקס כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 23:41לא נראה לי שהבנת -
בהנחה ויחליטו בסיום החקירה שיש עילה מספקת להגשת כתב אישום - אז אפשר יהיה לשאול את הציבור בסקר האם הוא מתנגד להעמדה לדין של אנסים לכאורה, זה חסר משמעות לשאול את זה עכשיו שאנשים חושבים שהכל עלילה. יבוא הגלמוד מלוד ויביא את הסקר הזה גם.
אתה בעד העמדה לדין של האנסים במידה והפרקליטות תחליט שהיא לא מגישה כתבי אישום?
במילים אחרות: תקן אותי אם אני טועה, אבל השאלה בסקר לא הייתה "האם אתה סובר מתוקף מומחיותך המשפטית כי הראיות שנאספו, ושאותן אתה מכיר היטב, מהוות בסיס מספק להעמדה לדין?"
בדיוק בגלל זה, מה שהסקר הזה בדק זה את הנכונות העקרונית של המשיבים להעמדה לדין של חיילים שחשודים בפגיעה בזכויות של ערבים\פלסטינים\עצורים.
אם הרעיון היה לבדד מה דעת המשיבים לסקר על הסוגיה המשפטית של סיכויי ההרשעה וכו', מאה אחוז מהם היו צריכים לענות "לא יודע".
העובדה היא שהרוב הגדול מקרב המשיבים מתנגד **עקרונית** להעמדה שלהם לדין, בלי קשר לדעת הפרקליטות הרלוונטית או לממצאי החקירה.
(הכול בהנחה שהגלמוד מתאר נכונה את ממצאי הסקר, אבל אני מניח שאם הוא היה טועה כבר הייתם מתקנים אותו)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
לא הלכתי לחפש את הסקר הזה והוא מוזמן להביא אותו לפה, לאור שאר הדברים שהוא רשם אני דווקא אניח שהוא לא דייק בלשון המעטה גם הפעם.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
סליחה כל מה זה הזזת קורות השער הזו?
זה ש70% נגד העמדת חייל צה״ל שאנס אסיר לדין (כנ״ל לא ראיתי סקר כזה) זה מצער אבל לא מפתיע, ובנושא הזה הדבר החשוב הוא האם אכן יגישו כתב אישום.
אבל הטיעון המקורי הוא שצהל אונס ורוצח באופן שיטתי.
איפה האינוס השיטתי פה?
לפי סקרים יש רוב מוחלט ועצום בעד מעשי הטבח של השביעי באוקטובר (אוקי הכחשה גורפת שלהם ותמיכה במה שהם חושבים שהיה שם), אפשר לקחת את הנתון הזה ולגזור גזירה שווה על הפלסטינאים?
זה ש70% נגד העמדת חייל צה״ל שאנס אסיר לדין (כנ״ל לא ראיתי סקר כזה) זה מצער אבל לא מפתיע, ובנושא הזה הדבר החשוב הוא האם אכן יגישו כתב אישום.
איפה האינוס השיטתי פה?
לפי סקרים יש רוב מוחלט ועצום בעד מעשי הטבח של השביעי באוקטובר (אוקי הכחשה גורפת שלהם ותמיכה במה שהם חושבים שהיה שם), אפשר לקחת את הנתון הזה ולגזור גזירה שווה על הפלסטינאים?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
זה בגלל שאפילו טקנו לא יכל לטעון לזכות הפנטזיות של הליצן מלוד אז הוא החליט לדבר רק על העניין של הסקר (שטרם הוכח שהוא אינו פנטזיה גם כן).בר קולמוסא כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 00:58 סליחה כל מה זה הזזת קורות השער הזו?
איפה האינוס השיטתי פה?