וולקאם יזן נסאר - האשכול הפוליטי

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
cholo
קיבל.ה  58 לייקים

Hapolo כתב: 15 ספטמבר 2024, 09:38
its-sick כתב: 15 ספטמבר 2024, 09:00 למי שלא מבין את ההבדל בין סתם גזענות לבין נאציזם.
גזענות זה להגיד: "ערבים הם עצלנים, אני לא רוצה כאלה בקבוצה שלי".
נאציזם זה להגיד: "הערבים בוגדים במדינה, הם רוצים שיהרגו אותנו ".

מה מהשניים לדעתכם הולך כאן ב"דיון"?
מה בין המשפט הזה לנאציזם? ספציפית לנאציזם?
אתה מאכיל את הטרולים, חבל על הזמן
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

אולי יש קשר כלשהו שאני לא מצליח לראות, כרגע זה נראה לי כמו לעיסה של המושג נאציזם כדי שיתאים לאג'נדה כלשהי ולדמוניזציה
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

*מזכירים*
ביום שני כולם עם דגלי ישראל ביציעים!

הודעה שרצה בקבוצות ווטאספ של הפועל (אין לי רשתות חוץ מווטאספ אז לא יודע מי מארגן את זה)
OMG עווופררר
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

its-sick כתב: 15 ספטמבר 2024, 09:00 למי שלא מבין את ההבדל בין סתם גזענות לבין נאציזם.
גזענות זה להגיד: "ערבים הם עצלנים, אני לא רוצה כאלה בקבוצה שלי".
נאציזם זה להגיד: "הערבים בוגדים במדינה, הם רוצים שיהרגו אותנו ".

מה מהשניים לדעתכם הולך כאן ב"דיון"?
זה לא נאציזם על מה אתה מדבר. הנאצים הלכו רחוק כדי להשמיד יהודים בכל אירופה, מה הקשר למה שאתה מדבר?
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

אז ב 1933 הם לא היו נאצים כי הם עוד לא הרגו יהודים? הם התחילו להיות נאצים רק ב 1939?
מודדים אידיאולגיה לפי הערכים שלה, לא לפי ההצלחות שלה לממש.
נערך לאחרונה על ידי its-sick ב 15 ספטמבר 2024, 10:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

הגלמוד מלוד כתב: 15 ספטמבר 2024, 06:19 חיילי צה"ל רוצחים ואונסים באופן שיטתי ו90% מהישראלים תומכים בהם ותומכים ברצח ובאונס ה90% האלה הרסו גם את אחד מנקודות המפלט היחידות בישראל ל10% האחרים, הפועל תל אביב.
מוזמנים ללכת להזדיין אם זה מפריע לכם לשמוע ולהתמודד עם ההאשמות
רוצחים ואונסים באופן שיטתי?? יש לך ראיות לשטויות האלו שאתה כותב?
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

הנושא פוצל, ברוכים הבאים לוולטון
מזכיר, תעבור על חוקי הפורום לפני שאתם מגיבים

לכל מי שמתלונן על כך שמתמשים קוראים לחיילי צהל רוצחים ואנסים, אנחנו לא פייסבוק או טוויטר ולא נחסום על כך משתמשים
כן נחסום ונזהיר על דברים אחרים לפי חוקי הפורום אם לא תדעו לדון בצורה נורמלית
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

its-sick כתב: 15 ספטמבר 2024, 10:00 אז ב 1933 הם לא היו נאצים כי הם עוד לא הרגו יהודים? הם התחילו להיות נאצים רק ב 1939?
אבל מה הקשר בין הסכסוך הישראלי פלסטיני וליחס בין היהודים לנאצים דאז? אתה משתמש בהקבלה טרמינולוגית כדי לקשר 2 יחסים שונים בתכלית, היהודים עשו פיגועים בגרמניה? פתחו מלחמות עם גרמניה? הכריזו שהם רוצים לגרש את הגרמנים ולשלוט באדמה ההיא? כאשר אלו הדברים שעומדים מאחורי אמרה כזו של יהודי על ערבים זה אותו דבר כמו לומר את המשפט הזה על יהודים בגרמניה ההיא שמגיע נטו משנאה וגזענות כלפי אוכלוסיה שלא התיימרה בכלל לעמוד נגד המדינה בה הם חיים?
אני בטוח מפספס פה משהו אין מצב שאתה עושה את ההקבלה הזו
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

Hapolo כתב: 15 ספטמבר 2024, 10:29
its-sick כתב: 15 ספטמבר 2024, 10:00 אז ב 1933 הם לא היו נאצים כי הם עוד לא הרגו יהודים? הם התחילו להיות נאצים רק ב 1939?
אבל מה הקשר בין הסכסוך הישראלי פלסטיני וליחס בין היהודים לנאצים דאז? אתה משתמש בהקבלה טרמינולוגית כדי לקשר 2 יחסים שונים בתכלית, היהודים עשו פיגועים בגרמניה? פתחו מלחמות עם גרמניה? הכריזו שהם רוצים לגרש את הגרמנים ולשלוט באדמה ההיא? כאשר אלו הדברים שעומדים מאחורי אמרה כזו של יהודי על ערבים זה אותו דבר כמו לומר את המשפט הזה על יהודים בגרמניה ההיא שמגיע נטו משנאה וגזענות כלפי אוכלוסיה שלא התיימרה בכלל לעמוד נגד המדינה בה הם חיים?
אתה לא מפספס כלום, מדובר בטרול במקרה הטוב, אל תבזבז עליו את הזמן.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

אני כנראה ממש לא מעודכן.
מה ערביי ישראל עשו מכל הדברים האלה? לא בודדים פה ושם, אלא משהו שכולל נתח משמעותי מהאוכלוסייה שלהם?
פיגועים? מלחמה? גירוש?
אנא למד אותי.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

its-sick כתב: 15 ספטמבר 2024, 10:50 אני כנראה ממש לא מעודכן.
מה ערביי ישראל עשו מכל הדברים האלה? לא בודדים פה ושם, אלא משהו שכולל נתח משמעותי מהאוכלוסייה שלהם?
פיגועים? מלחמה? גירוש?
אנא למד אותי.
לא יודע מה נחשב נתח משמעותי מבחינתך אבל אני חושב שהוא די משמעותי לכל הפחות ביכולת שלו לגרום נזק וראינו את זה באוקטובר האחרון עד היום והפחד הוא שגודל הנתח בפועל הוא משמעותי גם במונחים שאתה כנראה מתכוון אליהם ויכול להוות סכנה ממשית למדינה (ביחד עם איומים נוספים מסביב) ולכלול את המונחים שאמרת, ואני חושב שבן אדם "נורמלי" מכל מדינה שתיקח יכול להרגיש מאויים בנסיבות כאלה וחלק לא קטן יוציאו משפט כמו זה שאנחנו מדברים עליו , קיימת איזו שהיא סיבה הגיונית להוציא משפט כזה גם אם זה צריך לעבור מניפולציות של הכללה וכו' , מהצד השני אצל הנאצים אין שום סיבה "הגיונית" לומר דבר כזה, ברור לשנינו מה הערכים שעומדים מאחורי זה והם שונים בתכלית לדעתי
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

אין לי מושג על מה אתה מדבר.
זה שעזה תילחם בנו זה הדבר ההגיוני, לא השארנו להם הרבה ברירה בענין (לא שזה מצדיק את מעשי הזוועה שנעשו).
מה הקשר לערביי ישראל? אולי אתה רוצה לא להשאיר גם להם ברירה? אתה באמת רוצה לתת לערביי ישראל סיבות להילחם על חירותם?
הם אזרחים עם זכויות. אם תיקח מהם את הזכויות הללו בלי שום סיבה אמיתית רק כי אתה פחדן שלא שולט בגזענות שלו אתה רק תרחיב את מעגל האלימות לתוך ישראל.
לא מבין מה האינטרס שלך. באמת.
لا إله
MaorShemesh
קיבל.ה  35 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 15 ספטמבר 2024, 09:35
MaorShemesh כתב: 15 ספטמבר 2024, 08:55
אוגוסטוס היל כתב: 13 ספטמבר 2024, 00:18

מי עודד מה עודד?
אתה מדבר כאילו הוא צעק מוות ושכל היהודים יישרפו.
תרגיעו
הוא לא צועק כי הוא לא יכול.. כי אז ישחק בג'בל אל מוכבר וירוויח פחות. הוא פשוט עוקב באינסטגרם, ובטלגרם. מגיע לאימונים ולמשחקים כאילו כלום אבל בלב בעד שיכבשו אותנו.. לי אישית זה מפריע. בטח שהוא שחקן תחתית לאומית בואכה ליגה א'..
אני לא רוצה לראות אותו עם המדים של הפועל.
את ג'אבר עטאא היית רוצה בהפועל שעמד דקת דומיה לנפגעים העזתים עם נבחרת פלסטין? יש לך ספק שהנאסר בדיוק כמוהו פשוט בסיטואציה אחרת?
אההה כמו כל הערבים שרוצים להרוג את כולנו. יש שחקן ערבי שעובר את המבחן שלכם?
ומי שעצוב מהרג של (ועוד מעיז להגיד את זה) ילדים בעזה אז הוא בעד חמאס ושונא יהודים, ברור. זה בייסיק.

בטח עמוק בלב אתה בכלל חושב שגם אלה שלא עוקבים אחרי עמודים כאלה זה רק כי הם מפורסמים מדי אז מורידים פרופיל, לא?

אז מה, יש וועדת קבלה?
לא
הכל בסדר. מותר לו לעקוב אחרי עמודים ומותר לי להתבאס על זה.
אני גם לא רוצה שקריאף ישחק בהפועל כי בעיני הוא לא מייצג את מה ש*אני* רוצה שהשחקנים של הפועל ייצגו... והוא לא ערבי. והתבאסתי על למקין שהעלה תמונות לאותו האינסטגרם עם דור תורג'מן וגלוך עם שיער בלונדיני כשהוא עדיין היה שחקן הפועל.
לעומת זאת לא אמרתי מילה על גנאים/לאיוס/שלל הערבים שעברו פה ויעברו וזה בסדר.
אבל אם כבר באת להפועל - אל תתמוך באויבים שלי. ואם אתה תומך ועוד בפרהסיה אז אל תתפלא אם יתנכלו לך.
וכן, מעקב באינסטגרם אחרי עמוד שתומך בטרור מבחינתי זה תמיכה בטרור
MaorShemesh
קיבל.ה  35 לייקים

its-sick כתב: 15 ספטמבר 2024, 10:50
אני כנראה ממש לא מעודכן.
פיגועים? מלחמה? גירוש?
אנא למד אותי.
זה בדיוק העניין. הם לא עשו את זה... לפחות לא כקולקטיב - ורוב אזרחי המדינה היהודים קיוו בליבם שהם גם לא תומכים במשפחתם הקרובה שנמצאת לא רחוק וכן עשתה את זה. התחילו איתנו מלחמות, עשו פיגועים, רוצים לגרש.. כאשר ערבי ישראלי תומך בזה בפרהסיה - מבחינתי גם אם הוא לא עשה את זה הוא חלק מזה
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

its-sick כתב: 15 ספטמבר 2024, 11:48 אין לי מושג על מה אתה מדבר.
זה שעזה תילחם בנו זה הדבר ההגיוני, לא השארנו להם הרבה ברירה בענין (לא שזה מצדיק את מעשי הזוועה שנעשו).
מה הקשר לערביי ישראל? אולי אתה רוצה לא להשאיר גם להם ברירה? אתה באמת רוצה לתת לערביי ישראל סיבות להילחם על חירותם?
הם אזרחים עם זכויות. אם תיקח מהם את הזכויות הללו בלי שום סיבה אמיתית רק כי אתה פחדן שלא שולט בגזענות שלו אתה רק תרחיב את מעגל האלימות לתוך ישראל.
לא מבין מה האינטרס שלך. באמת.
אני גם לא מבין על מה אתה מדבר לא דיברתי על האם זה לגיטימי מצד עזה להילחם בישראל ועל זכויות.
ניסיתי להסביר את ההבדלים במהות שעומדת מאחורי אמרה כזו מצד יהודי על ערבים(אחד כזה שחושש ממה שציינתי) לבין המהות של הנאצים שאמרו דבר כזה על יהודים כמו שהשווית, בהתחשב במציאות של היום שבה יהודים מרגישים שהם בסכנה (גם אם יש צדק היסטורי בזה) ועובדה שבאוקטובר נרצחו לא מעט אנשים שהאמינו בשלום וכבוד לערבים, כלומר הסכנה נוגעת גם לכאלה שלא רוצים לתת לערביי ישראל סיבות להילחם, שלילת זכויות וכו', זו סיבה שיכולה להיות מספיקה בשביל מישהו להרגיש מאויים, חוץ מזה שאני אישית מרגיש שנוצרה לפחות אצל חלקם שאיפה שהיא מעבר ללקבל את הזכויות שלהם והיא להשמיד את כל היהודים או לגרש מפה את כולם, וזה נראה היום כמו סכנה ממשית מתמיד ביחד עם הכוחות האחרים באיזור.
זה שיש כאלה שמתייחסים לכולם ככה זו בטח הכללה, נאציזם? לא מחייב
נערך לאחרונה על ידי Hapolo ב 15 ספטמבר 2024, 12:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

לא כקולקטיב.

כמה אתה תומך בהענשת יהודים שתומכים ברצח עם בעזה? (יש המון כאלה, ראה הזמר אנס הקטינות למשל).
מה דעתך על חיילים שאנסו מחבלים עליהם שמרו?
מה דעתך על סמוטריץ שלא מוכן שאשתו תהיה בבית חולים בחדר עם ערביה?

היהודים הרבה יותר גזענים מערביי ישראל, וגם גורמים להם הרבה יותר נזק ממשי. זו מהות הבעיה.
لا إله
MaorShemesh
קיבל.ה  35 לייקים

its-sick כתב: 15 ספטמבר 2024, 12:48 לא כקולקטיב.

כמה אתה תומך בהענשת יהודים שתומכים ברצח עם בעזה? (יש המון כאלה, ראה הזמר אנס הקטינות למשל).
מה דעתך על חיילים שאנסו מחבלים עליהם שמרו?
מה דעתך על סמוטריץ שלא מוכן שאשתו תהיה בבית חולים בחדר עם ערביה?

היהודים הרבה יותר גזענים מערביי ישראל, וגם גורמים להם הרבה יותר נזק ממשי. זו מהות הבעיה.
הדיון הוא לא על האם היהודים הם יותר או פחות גזענים.. הדיון הוא על האם אני אישית כאוהד מעוניין ששחקן שתומך בגלוי (כן, פולו באינסטגרם זה תמיכה בגלוי) בדף שתומך ומקדם טרור - ישחק אצלי בקבוצה. שיהיה יהודי, ערבי, צרקסי, סרבי או דרקון כחול עיניים זה לא משנה. בטח ובטח כשהטרור שהוא מקדם מופנה אליי ואל המשפחה שלי
לשאלותיך (הלא רלוונטיות) -
1. לא בעדם. לא בעד רצח עם. סביר להניח שההגדרה שלי ושלך לרצח עם שונה ושככול הנראה שלי צודקת (מבחינת המילון)
2. צריכים להיזרק לקלבוש וכך יהיה עם כל חייל שסרח. שירתתי בצבא ואני יודע שזה רחוק שנות אור מלהיות הנורמה
3. סמוטריץ איש קיצוני וונוראי שאני לא רוצה שום קשר אליו ושאני לא חושב שיש ספק שהוא גזען. גם אותו לא הייתי רוצה באגף ימין של הפועל אם זה משנה לך. על מנת לדייק ולא שזה יותר מדי משנה - הוא לא רצה שאשתו תטופל בידי מיילדת ערביה. לא קשור לנוכחות בחדר
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

لا إله
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

רווי כתב: 15 ספטמבר 2024, 09:35 ומאוד חשוב לציין לכל החכמולוגים פה שאנחנו הפועל ואנחנו לא גזענים ונקבל כל שחקן שהוא בן אדם מעל הכל! לא משנה עם זה אבו עביד או ספורי או סלים או כל אחד אחר! גם יהודי שהיה מתבטא או היה תומך במשהו שקשור לזוהמה הטרוריסטית הזאת היינו מוקיעים מתוכנו !!
מה לגבי זוהמה טרוריסטית יהודית?
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

בר קולמוסא כתב: 15 ספטמבר 2024, 10:00
הגלמוד מלוד כתב: 15 ספטמבר 2024, 06:19 חיילי צה"ל רוצחים ואונסים באופן שיטתי ו90% מהישראלים תומכים בהם ותומכים ברצח ובאונס ה90% האלה הרסו גם את אחד מנקודות המפלט היחידות בישראל ל10% האחרים, הפועל תל אביב.
רוצחים ואונסים באופן שיטתי?? יש לך ראיות לשטויות האלו שאתה כותב?
זה פסע מלומר ש-7 באוקטובר היה מזימה ישראלית כדי להשמיד עזתים
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

רווי כתב: 15 ספטמבר 2024, 09:35 ומאוד חשוב לציין לכל החכמולוגים פה שאנחנו הפועל ואנחנו לא גזענים ונקבל כל שחקן שהוא בן אדם מעל הכל! לא משנה עם זה אבו עביד או ספורי או סלים או כל אחד אחר! גם יהודי שהיה מתבטא או היה תומך במשהו שקשור לזוהמה הטרוריסטית הזאת היינו מוקיעים מתוכנו !!
אבל למה החלטת שהבחור תומך (הרי התבטא הוא לא התבטא) בחמאס, על בסיס מה שהוא עוקב? נניח שאני עוקב אחרי כל הזוהמה (להבדיל) הימנית בטוויטר, אני בהכרח תומך בה? ונניח שהוא רוצה לראות סיקור של ההריסות וההרג בעזה כי הוא באמת ערבי ויודע שבערוצי הטלויזיה פה לא מראים את זה, אז הוא אוטומטית טרוריסט שתומך בשבעה באוקטובר?
ברור שיש מבין ערביי ישראל כאלו שמזדהים עם חמאס וכאלו שממש לא (מזכיר לך כמה הבהילו פה את כולם לגבי ה״גייס החמישי״ באוקטובר אשתקד ואיך בסוף התברר שרוב מוחלט של ערביי ישראל לכל הפחות ממש לא נענו לאיזו קריאה לגיוס נגד ישראל ובמקרים רבים הזדהו ותמכו בישראל, בטח לפני המערכה בעזה), עוקב בטוויטר לא עובר את הסף, אלא אם כן אתה מחפש אותו
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

אוי לתמימות
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

אוהדי הפועל תל אביב הם לא נקודת מפלט מהפנטזיות האוטו-אנטישמיות שגרות ללא דמי שכירות בראש שלך ואתה יכול ללכת להזדיין אם זה לא מתאים לך.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

רווי כתב: 15 ספטמבר 2024, 09:50 *מזכירים*

הודעה שרצה בקבוצות ווטאספ של הפועל (אין לי רשתות חוץ מווטאספ אז לא יודע מי מארגן את זה)
יש סיבה מיוחדת לכך?
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

dino כתב: 15 ספטמבר 2024, 18:30

יש סיבה מיוחדת לכך?
כן
OMG עווופררר
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

רווי כתב: 15 ספטמבר 2024, 18:32

יש סיבה מיוחדת לכך?
כן
בגלל הלייק באינסטוש?
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

dino כתב: 15 ספטמבר 2024, 18:33
רווי כתב: 15 ספטמבר 2024, 18:32

יש סיבה מיוחדת לכך?
כן
בגלל הלייק באינסטוש?
זה מניח את הדעת
OMG עווופררר
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

מתי הגננת נכנסת מההפסקת סיגריה?
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

שכחו לכתוב שזה לא מייצג את כל אוהדי הפועל, מי זה כולם? שידברו בשם עצמם.
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

בר קולמוסא כתב:
אבל למה החלטת שהבחור תומך (הרי התבטא הוא לא התבטא) בחמאס, על בסיס מה שהוא עוקב? נניח שאני עוקב אחרי כל הזוהמה (להבדיל) הימנית בטוויטר, אני בהכרח תומך בה? ונניח שהוא רוצה לראות סיקור של ההריסות וההרג בעזה כי הוא באמת ערבי ויודע שבערוצי הטלויזיה פה לא מראים את זה, אז הוא אוטומטית טרוריסט שתומך בשבעה באוקטובר?
ברור שיש מבין ערביי ישראל כאלו שמזדהים עם חמאס וכאלו שממש לא (מזכיר לך כמה הבהילו פה את כולם לגבי ה״גייס החמישי״ באוקטובר אשתקד ואיך בסוף התברר שרוב מוחלט של ערביי ישראל לכל הפחות ממש לא נענו לאיזו קריאה לגיוס נגד ישראל ובמקרים רבים הזדהו ותמכו בישראל, בטח לפני המערכה בעזה), עוקב בטוויטר לא עובר את הסף, אלא אם כן אתה מחפש אותו
ערביי ישראל לא הצטרפו לחגיגה בגלל שתי סיבות עיקריות:

1. בין הנרצחים והחטופים היו ערבים ישראלים.
2. אחרי שומר החומות השב״כ דאג ״לטפל״ בלא מעט פורעים. בן גביר עושה היום הרבה יותר פרובוקציות מאשר לפני שומר החומות.

לדעתי, בגלל המצב הרגיש, היה עושה בחוכמה ומבהיר את עצמו.

Sent from my iPhone using Tapatalk
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  426 לייקים

רדפוקס כתב: 15 ספטמבר 2024, 16:15
אוהדי הפועל תל אביב הם לא נקודת מפלט מהפנטזיות האוטו-אנטישמיות שגרות ללא דמי שכירות בראש שלך ואתה יכול ללכת להזדיין אם זה לא מתאים לך.
פנטזיות? הזיתי שחיילי צה"ל רוצחים בני אדם במחנה ריכוז כבר 11 חודשים? הזיתי שאלפי אנשים הפגינו בעד אונס אסירים לפני חודש? הזיתי כשבסקרים רוב של 70% מהיהודים בישראל מתנגדים להעמדה לדין של האנסים?
את כל זה הזיתי, זה לא קורה במציאות, זה הכל בראש שלי?
לתמוך בצה"ל זה לתמוך בטרוריסטים
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

הגלמוד מלוד כתב: 15 ספטמבר 2024, 22:05
רדפוקס כתב: 15 ספטמבר 2024, 16:15
פנטזיות? הזיתי שחיילי צה"ל רוצחים בני אדם במחנה ריכוז כבר 11 חודשים? הזיתי שאלפי אנשים הפגינו בעד אונס אסירים לפני חודש? הזיתי כשבסקרים רוב של 70% מהיהודים בישראל מתנגדים להעמדה לדין של האנסים?
את כל זה הזיתי, זה לא קורה במציאות, זה הכל בראש שלי?
לתמוך בצה"ל זה לתמוך בטרוריסטים
כן, כן, איך אפשר להתנגד להעמדה לדין אם עוד לא הוגשו כתבי אישום?, בגדול כן.
לתמוך בצה״ל זה לא לתמוך בטרוריסטים.
הפסיכיאטר כבר מזמן ויתר…
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

רדפוקס כתב: 15 ספטמבר 2024, 23:19 איך אפשר להתנגד להעמדה לדין אם עוד לא הוגשו כתבי אישום?
מה איך? זה עניין של עמדה, בעד ונגד.
אפשר להיות בעד הגשה של כתבי אישום (שזה העמדה לדין) כלומר לתמוך בה, או להיות נגד כלומר להתנגד לה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

teknoboy כתב: 15 ספטמבר 2024, 23:23
רדפוקס כתב: 15 ספטמבר 2024, 23:19 איך אפשר להתנגד להעמדה לדין אם עוד לא הוגשו כתבי אישום?
אפשר להיות בעד הגשה של כתבי אישום (שזה העמדה לדין) כלומר לתמוך בה, או להיות נגד כלומר להתנגד לה.
אפשר גם קודם לראות אם הם אנסים ואז להחליט אם אתה בעד או נגד.
מה קרה פתאום לחזקת החפות?
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

לא נראה לי שהבנת -
בהנחה ויחליטו בסיום החקירה שיש עילה מספקת להגשת כתב אישום - אז אפשר יהיה לשאול את הציבור בסקר האם הוא מתנגד להעמדה לדין של אנסים לכאורה, זה חסר משמעות לשאול את זה עכשיו שאנשים חושבים שהכל עלילה. חוץ מזה שיביא את הסקר הזה, אני לא נתקלתי בזה.
אתה בעד העמדה לדין של האנסים במידה והפרקליטות תחליט שהיא לא מגישה כתבי אישום?
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 15 ספטמבר 2024, 23:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

בני12 כתב: 15 ספטמבר 2024, 23:36
אפשר גם קודם לראות אם הם אנסים ואז להחליט אם אתה בעד או נגד.
מה קרה פתאום לחזקת החפות?
מחזקת החפות אתה גוזר שלא צריך להעמיד מישהו לדין?
אם כבר, בית המשפט זה בדיוק המקום לברר האם מישהו ביצע את המיוחס לו או לא.
לא נראה לי שהסקר נערך בין מומחי חקירות ומשפט שמכירים את חומר הראיות, כך שאין פה שאלה של דעה עניינית\מקצועית\משפטית\ווטאבר אלא המתנגדים מתנגדים עקרונית לשמירה על הזכויות הכי מינימליות של ערבים ו\או להכלה של החוק על החיילים-היקרים-שלנו.

במאמר מוסגר, באמת שהקטע הזה של להתנגד אוטומטית לכל מה שסמולנים כותבים גורם לאנשים לכתוב פה דברים ממש מוזרים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

רדפוקס כתב: 15 ספטמבר 2024, 23:41
לא נראה לי שהבנת -
בהנחה ויחליטו בסיום החקירה שיש עילה מספקת להגשת כתב אישום - אז אפשר יהיה לשאול את הציבור בסקר האם הוא מתנגד להעמדה לדין של אנסים לכאורה, זה חסר משמעות לשאול את זה עכשיו שאנשים חושבים שהכל עלילה. יבוא הגלמוד מלוד ויביא את הסקר הזה גם.
אתה בעד העמדה לדין של האנסים במידה והפרקליטות תחליט שהיא לא מגישה כתבי אישום?
כמו שבדיוק כתבתי לבני, לא נראה לי שהסקר נערך בין מומחי חקירות ומשפט שמכירים את חומר הראיות, כך שאין פה שאלה של דעה עניינית\מקצועית\משפטית\ווטאבר אלא המתנגדים מתנגדים עקרונית לשמירה על הזכויות הכי מינימליות של ערבים ו\או להכלה של החוק על החיילים-היקרים-שלנו.

במילים אחרות: תקן אותי אם אני טועה, אבל השאלה בסקר לא הייתה "האם אתה סובר מתוקף מומחיותך המשפטית כי הראיות שנאספו, ושאותן אתה מכיר היטב, מהוות בסיס מספק להעמדה לדין?"
בדיוק בגלל זה, מה שהסקר הזה בדק זה את הנכונות העקרונית של המשיבים להעמדה לדין של חיילים שחשודים בפגיעה בזכויות של ערבים\פלסטינים\עצורים.
אם הרעיון היה לבדד מה דעת המשיבים לסקר על הסוגיה המשפטית של סיכויי ההרשעה וכו', מאה אחוז מהם היו צריכים לענות "לא יודע".
העובדה היא שהרוב הגדול מקרב המשיבים מתנגד **עקרונית** להעמדה שלהם לדין, בלי קשר לדעת הפרקליטות הרלוונטית או לממצאי החקירה.
(הכול בהנחה שהגלמוד מתאר נכונה את ממצאי הסקר, אבל אני מניח שאם הוא היה טועה כבר הייתם מתקנים אותו)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

לא הלכתי לחפש את הסקר הזה והוא מוזמן להביא אותו לפה, לאור שאר הדברים שהוא רשם אני דווקא אניח שהוא לא דייק בלשון המעטה גם הפעם.
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

סליחה כל מה זה הזזת קורות השער הזו?
זה ש70% נגד העמדת חייל צה״ל שאנס אסיר לדין (כנ״ל לא ראיתי סקר כזה) זה מצער אבל לא מפתיע, ובנושא הזה הדבר החשוב הוא האם אכן יגישו כתב אישום.
אבל הטיעון המקורי הוא שצהל אונס ורוצח באופן שיטתי.
איפה האינוס השיטתי פה?
לפי סקרים יש רוב מוחלט ועצום בעד מעשי הטבח של השביעי באוקטובר (אוקי הכחשה גורפת שלהם ותמיכה במה שהם חושבים שהיה שם), אפשר לקחת את הנתון הזה ולגזור גזירה שווה על הפלסטינאים?
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

בר קולמוסא כתב: 16 ספטמבר 2024, 00:58 סליחה כל מה זה הזזת קורות השער הזו?
זה ש70% נגד העמדת חייל צה״ל שאנס אסיר לדין (כנ״ל לא ראיתי סקר כזה) זה מצער אבל לא מפתיע, ובנושא הזה הדבר החשוב הוא האם אכן יגישו כתב אישום.
אבל הטיעון המקורי הוא שצהל אונס ורוצח באופן שיטתי.
איפה האינוס השיטתי פה?
לפי סקרים יש רוב מוחלט ועצום בעד מעשי הטבח של השביעי באוקטובר (אוקי הכחשה גורפת שלהם ותמיכה במה שהם חושבים שהיה שם), אפשר לקחת את הנתון הזה ולגזור גזירה שווה על הפלסטינאים?
זה בגלל שאפילו טקנו לא יכל לטעון לזכות הפנטזיות של הליצן מלוד אז הוא החליט לדבר רק על העניין של הסקר (שטרם הוכח שהוא אינו פנטזיה גם כן).
שליחת תגובה