בניית הסגל היתה קצת ניסנובית, אכן
אבל אני נותן חסד לצפרא שלא היה מעורב, לפחות רשמית, אז זה לא דבק בו, אבל כן האחריות המסויימת היא למסמוס העיסקה והכניסה להפועל במחשבה שיהיה בסדר מבחינת ההכנה והאחריות היא לתקן את הסגל לפי יכולתו.
מחזור 2: חמישי הקרוב - הפועל פ"ת בבית
-
- קיבל.ה 295 לייקים
עכשיו הפועל שלו. אפילו עשו מסיבת עיתונאים בפלטפורמה מוזרה.
שים כסף ועכשיו שתעוף מפה. לא צריך הרבה כדי להעמיד קבוצה טובה ללאומית, בטח עם הכנסות כמו של הפועל שעוברות את רוב קבוצות ליגת העל
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
איזה שחקנים? גיל יצחק מיודעינו? אחמד עאבד האימתני שבעונה שלמה כבש שער אחד יותר מארי כהן בחצי עונה?NARKOTIKA כתב: ↑30 אוגוסט 2024, 09:25אין לי שום דעה כי אני לא מכיר את השחקנים של הקבוצות האחרות.dino כתב: ↑30 אוגוסט 2024, 08:44על הנייר כנראה שכן
יכולה להיות לך דעה אחרת, לדעתי כן, אבל כמו שאמרתי מאות אלפי פעמים וכמעט אשפזו אותי באברבנל, שהסגל של הפועל צריך להיות הרבה יותר טוב מבחינת פערים מהשאר כדי להתמודד עם בעיות לחצים שיחודיים לנו ולא להסתפק ב״מספיק טוב ללאומית״ בעיקר על ידי הסתמכות וזלזול בשאר הקבוצות והמטרות שלהן וזלזול בכל האספקט הפסיכולוגי מנטלי שנמצא בעולם הספורט.
הדבר היחיד שאני יכול לשפוט זה כמה השקיעו.
והשקיעו גרושים.
מצאו כל מני שחקנים בחינם וזרים בשקל 90.
אני לא עכבר ליגה לאומית אבל היו צריכים למצוא את הטופ 3-4 שחקנים של שנה שעברה ולהביא אותם, גם אם זה אומר לשלם חצי מיליון שקל פיצוי.
אלירן עטר?
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
אגב, לא דובר פה, אבל צריך להתרגל למשחקים בלי ואר.
הפנדל שנשרק אתמול לא היה עובר ואר בחיים אבל זה אחלה פעולה של החלוץ שם. רוב השופטים אוכלים את זה קל
הפנדל שנשרק אתמול לא היה עובר ואר בחיים אבל זה אחלה פעולה של החלוץ שם. רוב השופטים אוכלים את זה קל
-
- קיבל.ה 693 לייקים
שנה שעברה הבאת שחקן טופ ליגה לאומית, שגם עשה בך שמות אתמול - רוחנא. ראינו מה הדבר הזה שווה בהפועל. זיקרי, אבו דוסו, כולם כוכבי ליגה לאומית (לאיוס הוא היוצא מן הכלל).NARKOTIKA כתב: ↑30 אוגוסט 2024, 09:25אין לי שום דעה כי אני לא מכיר את השחקנים של הקבוצות האחרות.dino כתב: ↑30 אוגוסט 2024, 08:44על הנייר כנראה שכן
יכולה להיות לך דעה אחרת, לדעתי כן, אבל כמו שאמרתי מאות אלפי פעמים וכמעט אשפזו אותי באברבנל, שהסגל של הפועל צריך להיות הרבה יותר טוב מבחינת פערים מהשאר כדי להתמודד עם בעיות לחצים שיחודיים לנו ולא להסתפק ב״מספיק טוב ללאומית״ בעיקר על ידי הסתמכות וזלזול בשאר הקבוצות והמטרות שלהן וזלזול בכל האספקט הפסיכולוגי מנטלי שנמצא בעולם הספורט.
והשקיעו גרושים.
אני לא עכבר ליגה לאומית אבל היו צריכים למצוא את הטופ 3-4 שחקנים של שנה שעברה ולהביא אותם, גם אם זה אומר לשלם חצי מיליון שקל פיצוי.
-
- קיבל.ה 752 לייקים
התיקו הזה, הוא כמו הפסד ואם לא החטאת בעיטת ה 11 שלהם זה היה הפסד. התרשמות שלי:
א. דגו לא למד לקח ועוד פעם עולה בליקישור הגנתי. גם אחרי שעלינו ליתרון והוא ראה שכל המשחק שלהם הוא על התקפות מעבר, לא שינה מערך ולא הכניס שחקנים למרכז שדה.
ב. ישראלוב חושך. אבל אין לו בלם מחליף על הספסל. כמעט כל מה שעשה היה טעות.
ג. הגולים שלנו מיקריים. לא היה לחץ רציף ולא מצבים (בניגוד למשחק עם ראשון).
ד. אין תמיכה של המגינים. והם גם איטיים ולא מסתדרים עם המהירות של השחקן מולם.
מוטיבציה נמוכה לא יכול להיות שבבלומפילד עם תמיכת האוהדים האורחת תפגין רצוי עילעי ותיגבר עלינו בכל מאבק על הכדור.
טוריאל ורוטמן חייבים להבין שלפעמים עדיף למסור\להגביה ולא עוד כידרור ובעיטה לשער שהסיכויי שתסתיים בגול אפסיים.
פתיחה גרועה, ונראה איך יוצאים מזה ומנצחים ברמת השרון.
א. דגו לא למד לקח ועוד פעם עולה בליקישור הגנתי. גם אחרי שעלינו ליתרון והוא ראה שכל המשחק שלהם הוא על התקפות מעבר, לא שינה מערך ולא הכניס שחקנים למרכז שדה.
ב. ישראלוב חושך. אבל אין לו בלם מחליף על הספסל. כמעט כל מה שעשה היה טעות.
ג. הגולים שלנו מיקריים. לא היה לחץ רציף ולא מצבים (בניגוד למשחק עם ראשון).
ד. אין תמיכה של המגינים. והם גם איטיים ולא מסתדרים עם המהירות של השחקן מולם.
מוטיבציה נמוכה לא יכול להיות שבבלומפילד עם תמיכת האוהדים האורחת תפגין רצוי עילעי ותיגבר עלינו בכל מאבק על הכדור.
טוריאל ורוטמן חייבים להבין שלפעמים עדיף למסור\להגביה ולא עוד כידרור ובעיטה לשער שהסיכויי שתסתיים בגול אפסיים.
פתיחה גרועה, ונראה איך יוצאים מזה ומנצחים ברמת השרון.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
שיחקנו מול 2 קבוצות שאמורות להתמודד בצמרת, מול ראשון נראינו הרבה יותר טוב.
אני חושב שאם הינו מקבלים אותם במחזור 8-9 זה היה נראה אחרת.
הפועל חייבת עכשיו ליצור רצף של ניצחונות מול רמה"ש ורעננה ואחריה יש את נוף הגליל בחוץ שזה קצת יותר קשה.
2 משחקים לא מעידים הרבה, הליגה עוד ארוכה והפערים עוד יגדלו בהמשך.
הבעיה בהפועל זה הלחץ, ניצחון ואני מאמין שהלחץ ישתחרר.
בשני המשחקים הובלנו ראשונים ולא הצלחנו להבקיע את השני ולגמור את המשחק
אני חושב שאם הינו מקבלים אותם במחזור 8-9 זה היה נראה אחרת.
הפועל חייבת עכשיו ליצור רצף של ניצחונות מול רמה"ש ורעננה ואחריה יש את נוף הגליל בחוץ שזה קצת יותר קשה.
2 משחקים לא מעידים הרבה, הליגה עוד ארוכה והפערים עוד יגדלו בהמשך.
הבעיה בהפועל זה הלחץ, ניצחון ואני מאמין שהלחץ ישתחרר.
בשני המשחקים הובלנו ראשונים ולא הצלחנו להבקיע את השני ולגמור את המשחק
-
- קיבל.ה 371 לייקים
מכבי משחקת נגד פורטו ואייאקס ואנחנו בנס מוציאים נקודה מול הפועל פת בלאומית, איזה ימים מתסכלים
-
- קיבל.ה 227 לייקים
מי שלא שחושב שחוץ מטוריאל כל השחקנים שלנו ברמה של ליגה לאומית הוא חתיכת עיוור/חסר מושג ברמה קשה.
-
- קיבל.ה 107 לייקים
אני אמרתי את הטופ של השחקנים. לא מעניין אותי איך קוראים להם. אם אחמד עאבד זה הטופ, אז כן.D&3 כתב: ↑30 אוגוסט 2024, 09:36איזה שחקנים? גיל יצחק מיודעינו? אחמד עאבד האימתני שבעונה שלמה כבש שער אחד יותר מארי כהן בחצי עונה?NARKOTIKA כתב: ↑30 אוגוסט 2024, 09:25אין לי שום דעה כי אני לא מכיר את השחקנים של הקבוצות האחרות.dino כתב: ↑30 אוגוסט 2024, 08:44
על הנייר כנראה שכן
והשקיעו גרושים.
אלירן עטר?
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
היופי זה שאי אפשר יותר לגנוב דעת כי אנחנו בלאומית אז הטייטל הזה יכול להיבחן הלכה למעשה ועד כה חוץ מטוריאל שהוא שחקן ליגת על אף אחד לא הוכיח אחרת, יש מוכיחים שהם אף מתחת לרמה של לאומיתאנחנו בתהליך כתב: ↑30 אוגוסט 2024, 15:20 מי שלא שחושב שחוץ מטוריאל כל השחקנים שלנו ברמה של ליגה לאומית הוא חתיכת עיוור/חסר מושג ברמה קשה.
רדיוס לבית"ר!