מחזור 2: חמישי הקרוב - הפועל פ"ת בבית

פורום אוהדי הפועל תל אביב
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

בניית הסגל היתה קצת ניסנובית, אכן
אבל אני נותן חסד לצפרא שלא היה מעורב, לפחות רשמית, אז זה לא דבק בו, אבל כן האחריות המסויימת היא למסמוס העיסקה והכניסה להפועל במחשבה שיהיה בסדר מבחינת ההכנה והאחריות היא לתקן את הסגל לפי יכולתו.
ונרקומן
קיבל.ה  295 לייקים

dino כתב: 30 אוגוסט 2024, 09:29 בניית הסגל היתה קצת ניסנובית, אכן
אבל אני נותן חסד לצפרא שלא היה מעורב, לפחות רשמית, אז זה לא דבק בו, אבל כן האחריות המסויימת היא למסמוס העיסקה והכניסה להפועל במחשבה שיהיה בסדר מבחינת ההכנה והאחריות היא לתקן את הסגל לפי יכולתו.
עכשיו הפועל שלו. אפילו עשו מסיבת עיתונאים בפלטפורמה מוזרה.
שים כסף ועכשיו שתעוף מפה. לא צריך הרבה כדי להעמיד קבוצה טובה ללאומית, בטח עם הכנסות כמו של הפועל שעוברות את רוב קבוצות ליגת העל
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

NARKOTIKA כתב: 30 אוגוסט 2024, 09:25
dino כתב: 30 אוגוסט 2024, 08:44
NARKOTIKA כתב: 30 אוגוסט 2024, 08:38

על איזה נייר?
מה אתה יודע על הקבוצות האחרות?
מי חוץ מטוריאל הראה פה שהוא ברמת טופ של הליגה?

המגינים שלנו יותר טובים מהמגינים של ראשון לציון ובני יהודה?
הבלמים?
החלוצים?
מה בדיוק על הנייר פה מעל הליגה?
כי הבאנו שחקן מנתניה שכבש 4 גולים?
על הנייר כנראה שכן
יכולה להיות לך דעה אחרת, לדעתי כן, אבל כמו שאמרתי מאות אלפי פעמים וכמעט אשפזו אותי באברבנל, שהסגל של הפועל צריך להיות הרבה יותר טוב מבחינת פערים מהשאר כדי להתמודד עם בעיות לחצים שיחודיים לנו ולא להסתפק ב״מספיק טוב ללאומית״ בעיקר על ידי הסתמכות וזלזול בשאר הקבוצות והמטרות שלהן וזלזול בכל האספקט הפסיכולוגי מנטלי שנמצא בעולם הספורט.
אין לי שום דעה כי אני לא מכיר את השחקנים של הקבוצות האחרות.
הדבר היחיד שאני יכול לשפוט זה כמה השקיעו.
והשקיעו גרושים.
מצאו כל מני שחקנים בחינם וזרים בשקל 90.

אני לא עכבר ליגה לאומית אבל היו צריכים למצוא את הטופ 3-4 שחקנים של שנה שעברה ולהביא אותם, גם אם זה אומר לשלם חצי מיליון שקל פיצוי.
איזה שחקנים? גיל יצחק מיודעינו? אחמד עאבד האימתני שבעונה שלמה כבש שער אחד יותר מארי כהן בחצי עונה?
אלירן עטר?
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

אגב, לא דובר פה, אבל צריך להתרגל למשחקים בלי ואר.
הפנדל שנשרק אתמול לא היה עובר ואר בחיים אבל זה אחלה פעולה של החלוץ שם. רוב השופטים אוכלים את זה קל
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

NARKOTIKA כתב: 30 אוגוסט 2024, 08:38

על איזה נייר?
מה אתה יודע על הקבוצות האחרות?
מי חוץ מטוריאל הראה פה שהוא ברמת טופ של הליגה?

המגינים שלנו יותר טובים מהמגינים של ראשון לציון ובני יהודה?
הבלמים?
החלוצים?
מה בדיוק על הנייר פה מעל הליגה?
כי הבאנו שחקן מנתניה שכבש 4 גולים?
על הנייר כנראה שכן
יכולה להיות לך דעה אחרת, לדעתי כן, אבל כמו שאמרתי מאות אלפי פעמים וכמעט אשפזו אותי באברבנל, שהסגל של הפועל צריך להיות הרבה יותר טוב מבחינת פערים מהשאר כדי להתמודד עם בעיות לחצים שיחודיים לנו ולא להסתפק ב״מספיק טוב ללאומית״ בעיקר על ידי הסתמכות וזלזול בשאר הקבוצות והמטרות שלהן וזלזול בכל האספקט הפסיכולוגי מנטלי שנמצא בעולם הספורט.
והשקיעו גרושים.

אני לא עכבר ליגה לאומית אבל היו צריכים למצוא את הטופ 3-4 שחקנים של שנה שעברה ולהביא אותם, גם אם זה אומר לשלם חצי מיליון שקל פיצוי.
שנה שעברה הבאת שחקן טופ ליגה לאומית, שגם עשה בך שמות אתמול - רוחנא. ראינו מה הדבר הזה שווה בהפועל. זיקרי, אבו דוסו, כולם כוכבי ליגה לאומית (לאיוס הוא היוצא מן הכלל).
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

התיקו הזה, הוא כמו הפסד ואם לא החטאת בעיטת ה 11 שלהם זה היה הפסד. התרשמות שלי:
א. דגו לא למד לקח ועוד פעם עולה בליקישור הגנתי. גם אחרי שעלינו ליתרון והוא ראה שכל המשחק שלהם הוא על התקפות מעבר, לא שינה מערך ולא הכניס שחקנים למרכז שדה.
ב. ישראלוב חושך. אבל אין לו בלם מחליף על הספסל. כמעט כל מה שעשה היה טעות.
ג. הגולים שלנו מיקריים. לא היה לחץ רציף ולא מצבים (בניגוד למשחק עם ראשון).
ד. אין תמיכה של המגינים. והם גם איטיים ולא מסתדרים עם המהירות של השחקן מולם.
מוטיבציה נמוכה לא יכול להיות שבבלומפילד עם תמיכת האוהדים האורחת תפגין רצוי עילעי ותיגבר עלינו בכל מאבק על הכדור.
טוריאל ורוטמן חייבים להבין שלפעמים עדיף למסור\להגביה ולא עוד כידרור ובעיטה לשער שהסיכויי שתסתיים בגול אפסיים.
פתיחה גרועה, ונראה איך יוצאים מזה ומנצחים ברמת השרון.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

שיחקנו מול 2 קבוצות שאמורות להתמודד בצמרת, מול ראשון נראינו הרבה יותר טוב.
אני חושב שאם הינו מקבלים אותם במחזור 8-9 זה היה נראה אחרת.
הפועל חייבת עכשיו ליצור רצף של ניצחונות מול רמה"ש ורעננה ואחריה יש את נוף הגליל בחוץ שזה קצת יותר קשה.
2 משחקים לא מעידים הרבה, הליגה עוד ארוכה והפערים עוד יגדלו בהמשך.
הבעיה בהפועל זה הלחץ, ניצחון ואני מאמין שהלחץ ישתחרר.
בשני המשחקים הובלנו ראשונים ולא הצלחנו להבקיע את השני ולגמור את המשחק
מריו פצ'אלקה
קיבל.ה  371 לייקים

מכבי משחקת נגד פורטו ואייאקס ואנחנו בנס מוציאים נקודה מול הפועל פת בלאומית, איזה ימים מתסכלים
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  227 לייקים

מי שלא שחושב שחוץ מטוריאל כל השחקנים שלנו ברמה של ליגה לאומית הוא חתיכת עיוור/חסר מושג ברמה קשה.
NARKOTIKA
קיבל.ה  107 לייקים

D&3 כתב: 30 אוגוסט 2024, 09:36

על הנייר כנראה שכן
והשקיעו גרושים.

איזה שחקנים? גיל יצחק מיודעינו? אחמד עאבד האימתני שבעונה שלמה כבש שער אחד יותר מארי כהן בחצי עונה?
אלירן עטר?
אני אמרתי את הטופ של השחקנים. לא מעניין אותי איך קוראים להם. אם אחמד עאבד זה הטופ, אז כן.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 30 אוגוסט 2024, 15:20 מי שלא שחושב שחוץ מטוריאל כל השחקנים שלנו ברמה של ליגה לאומית הוא חתיכת עיוור/חסר מושג ברמה קשה.
היופי זה שאי אפשר יותר לגנוב דעת כי אנחנו בלאומית אז הטייטל הזה יכול להיבחן הלכה למעשה ועד כה חוץ מטוריאל שהוא שחקן ליגת על אף אחד לא הוכיח אחרת, יש מוכיחים שהם אף מתחת לרמה של לאומית
רדיוס לבית"ר!
שליחת תגובה