אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 695 לייקים
כל הטעויות של חן סול ומינצברג ברורות ונכונות, אבל מה שאבוקסיס (שמינויו לא היה טעות) עשה פה זה פיגוע חסר פרופורציה. לקח קבוצה עם עונה בינונית (אפילו ללמה הייתה סדרת נצחונות) וריסק אותה בצורה שלא תאמן. עשר דקות של כדורגל לא ראינו איתו, קבוצה אבודה שבוע אחרי שבוע. מצד שני באמת בינואר שחררנו את רודריגז וקיבלנו את קופרמן אז אולי באמת הבחירה קשה
-
- קיבל.ה 214 לייקים
חבר יקר זה נכון אבל לא רלוונטיאוגוסטוס היל כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 00:03הם עשו טעויות קריטיות אבל זה ממש לא נכון שהסגל לא היה ברמה להשאר בליגה.NARKOTIKA כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 21:54הם החל מנובמבר העמידו סגל של ירידת ליגה.
מאמן בתקציב של נוער, ויתרו על הזר הבכיר.
השאירו אותנו עם נוער מחוזק.
אי אפשר להגיד שקבוצה של פרסי, עזיז קאיונדו ועוד זרים שאני אפילו לא זוכר זה קבוצה שהשקיעו בה כסף.
תן לחן סול הכושל תקציב ל5 זרים נורמאליים ואנחנו בפלייאוף העליון.
עשו טעות נוראית עם לאמה ואם נהיה הוגנים אבוקסיס זה לא היה מינוי מופרך על הנייר.
מה שכן אני כן חושב שחן זול הוריד אותנו ליגה לא בגלל הטעויות בסגל בגלל שהוא העמיק קבוצה עם שוער ראשון בן 33 ובלי שוער מחלף (ויסלח לי רוי ברנס אבל וואלה הוא לא שוער).
זה יחד עם אבוקסיס שהיה צריך לעוף חודש קודם הוריד אותנו ליגה
לאמה הלמלם הוציא עם הסגל הזה 50%
סלים טועאמה שלא אימן בחיים הוציא עם השוער/בובה הזה 66% מהנקודות
הכושל קרחת הזבל הזה הוציא 5 נקודות בעשרה משחקים 16% !!!! יחס שערים 5-17 ( כן 5 שערים ב 10 משחקים )
אין יותר כושל מזה, אין יותר אחראי מזה לירידה, זה 99% הוא 1% כל שאר הכושלים יחד.
עזוב זה, ההצלחה היחידה שלו הייתה מול חיפה, הבן זונה הזה גם הוריד את הפועל וגם הגיש לצהובים את הצלחת במו ידיו
אני במקומם בונה לזבל פסל באמצע של שער 11
תגידו מה הסיכוי שהתוצאות האלה מיקריות ולא קשורות להימורים בספורט ?
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
לא מתווכח שאבוקסיס נתן פה קדנציה היסטורית שאי אפשר בכלל לדמיין.
אבל לא אני השארתי אותו עד הסוף וחיכיתי לרגע האחרון
ואני טוען שגם עם אבוקסיס אם זובאס לא היה נפצע או היה לך שוער סביר בספסל היינו נשארים ליגה
אבל לא אני השארתי אותו עד הסוף וחיכיתי לרגע האחרון
ואני טוען שגם עם אבוקסיס אם זובאס לא היה נפצע או היה לך שוער סביר בספסל היינו נשארים ליגה
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
הימורים של השחקנים?ההוא מפעם כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 01:23חבר יקר זה נכון אבל לא רלוונטיאוגוסטוס היל כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 00:03הם עשו טעויות קריטיות אבל זה ממש לא נכון שהסגל לא היה ברמה להשאר בליגה.NARKOTIKA כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 21:54
הם החל מנובמבר העמידו סגל של ירידת ליגה.
מאמן בתקציב של נוער, ויתרו על הזר הבכיר.
השאירו אותנו עם נוער מחוזק.
אי אפשר להגיד שקבוצה של פרסי, עזיז קאיונדו ועוד זרים שאני אפילו לא זוכר זה קבוצה שהשקיעו בה כסף.
תן לחן סול הכושל תקציב ל5 זרים נורמאליים ואנחנו בפלייאוף העליון.
מה שכן אני כן חושב שחן זול הוריד אותנו ליגה לא בגלל הטעויות בסגל בגלל שהוא העמיק קבוצה עם שוער ראשון בן 33 ובלי שוער מחלף (ויסלח לי רוי ברנס אבל וואלה הוא לא שוער).
הכושל קרחת הזבל הזה הוציא 5 נקודות בעשרה משחקים 16% !!!! יחס שערים 5-17 ( כן 5 שערים ב 10 משחקים )
עזוב זה, ההצלחה היחידה שלו הייתה מול חיפה, הבן זונה הזה גם הוריד את הפועל וגם הגיש לצהובים את הצלחת במו ידיו
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אותם שחקנים הוציאו אצל בורחה למלם 50% הצלחה ואצל סלים 66% , באמצע אצל הקרחת הם עשו 10 משחקים שכל אחד מהם וייצמן יער.בז'רנו כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 08:33הימורים של השחקנים?ההוא מפעם כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 01:23חבר יקר זה נכון אבל לא רלוונטיאוגוסטוס היל כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 00:03
הם עשו טעויות קריטיות אבל זה ממש לא נכון שהסגל לא היה ברמה להשאר בליגה.
לדעתי אם תכניס לתוכנה סטטיסטית את ההסתברות לרצף כזה תקבל אולי 0.01% עם משתנים בלתי תלויים ( נסיתי להריץ מודל פשוט של נצחונות ושערים לאורך השנה אבל אני חלוד מידי )
אז לא, אני לא חושב שזה קשור לשחקנים
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
אין אחד אשם על 200
יש כמה אחראיים ובהחלט אבוקסיס הוא חלק משמעותי מהעוגה, הרבה יותר כושל מבורחה לאמה, עם כל הפזמ שלו והשכר המוגזם שלו.
אפילו מסכים שאם זובאס היה, יש מצב שאנחנו לא יורדים.
יש כמה אחראיים ובהחלט אבוקסיס הוא חלק משמעותי מהעוגה, הרבה יותר כושל מבורחה לאמה, עם כל הפזמ שלו והשכר המוגזם שלו.
אפילו מסכים שאם זובאס היה, יש מצב שאנחנו לא יורדים.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
זה חשוב ללמוד משגיעות העבר כדי לא לחזור עליהן בעתיד. אבל הנבירה בשנה שעברה באשכול על ספרא היא קצת אובססיבית.
הלקח המרכזי - מינוי מנהל מיקצועי, סקאוטינג ומעקבים מקצועיים ובניית סגל נכון בתקציב שמוקצע זאת המהות!
יש לקחת בחשבון שמואיז ספרא הוא בחור צעיר מאד (גיל צעיר זה דבר טוב, אבל אין לו מספיק כשלונות מהם ילמד..) וחשוב מאד שלצידו יפעל מנהל מיקצועי סמכותי ומבין,ומבין שימנע ממנו שטויות כמו בניית קבוצה ללא שוער מחליף.
הם צריכים גם להתמקד בהחתמת שמיר וגוני נאור לחיזוק מרכז מגרש ויצירת בלוק לא עביר כמו שהיינו בעבר!
הלקח המרכזי - מינוי מנהל מיקצועי, סקאוטינג ומעקבים מקצועיים ובניית סגל נכון בתקציב שמוקצע זאת המהות!
יש לקחת בחשבון שמואיז ספרא הוא בחור צעיר מאד (גיל צעיר זה דבר טוב, אבל אין לו מספיק כשלונות מהם ילמד..) וחשוב מאד שלצידו יפעל מנהל מיקצועי סמכותי ומבין,ומבין שימנע ממנו שטויות כמו בניית קבוצה ללא שוער מחליף.
הם צריכים גם להתמקד בהחתמת שמיר וגוני נאור לחיזוק מרכז מגרש ויצירת בלוק לא עביר כמו שהיינו בעבר!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 26 לייקים
יא ראב!!!אדום ותיק כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 11:46 זה חשוב ללמוד משגיעות העבר כדי לא לחזור עליהן בעתיד. אבל הנבירה בשנה שעברה באשכול על ספרא היא קצת אובססיבית.
הוא אמר שהוא לא יהיה מעורב בנעשה במועדון. בטח לא מבחינה מקצועית. הם מחפשים עכשיו את האנשי מקצוע.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אה הוא אמר.
ואתה סבור שילד בן 18 שאבא שלו קנה לו צעצוע, פשוט ישב בצד ויראה מישהו אחר לוקח את כל ההחלטות. כי החלום שלו היה לשבת בצד ולראות מישהו משחק עם הכסף שלו ושל אבא.
ברור, הרי ככה מתנהל כל בעלים עשיר. אפילו גולדאהר, האורים והתומים של הכדורגל הישראלי ב״איזה בעלים אתה רוצה״ הוא זה שחותם לשחקנים על החוזים, מחליט לגבי הישארות או עזיבה של ערן זהבי.
על שחר ואלונה אין אפילו מה להרחיב - מתערבים דה פקטו בהחלטות המקצועיות עד רמת ה-11 כשצריך.
בעייני מה שחשוב בספרא, מואיז, אבא סבתא - מי שלא שם את הכסף - רק שישימו כסף.
אין שום מדד, לא מנהל מקצועי, לא מחלקות נוער לא כל הקשקושים שמשפיע על הצלחה בכדורגל הישראלי כמו כסף.
תשקיע הרבה כסף בזמן קצר - תתחרה. תשקיע הרבה כסף בטווח ארוך - תתקע יתד. תשקיע קצת כסף - תתבזה.
ולא, לא איכפת לי אם מואיז ספרא ישים 100 מיליון וישחק מנג׳ר. זה עדיין יותר סיכוי לאליפות מאשר 10 מיליון עם ״מנהל מקצועי״.
ואתה סבור שילד בן 18 שאבא שלו קנה לו צעצוע, פשוט ישב בצד ויראה מישהו אחר לוקח את כל ההחלטות. כי החלום שלו היה לשבת בצד ולראות מישהו משחק עם הכסף שלו ושל אבא.
ברור, הרי ככה מתנהל כל בעלים עשיר. אפילו גולדאהר, האורים והתומים של הכדורגל הישראלי ב״איזה בעלים אתה רוצה״ הוא זה שחותם לשחקנים על החוזים, מחליט לגבי הישארות או עזיבה של ערן זהבי.
על שחר ואלונה אין אפילו מה להרחיב - מתערבים דה פקטו בהחלטות המקצועיות עד רמת ה-11 כשצריך.
בעייני מה שחשוב בספרא, מואיז, אבא סבתא - מי שלא שם את הכסף - רק שישימו כסף.
אין שום מדד, לא מנהל מקצועי, לא מחלקות נוער לא כל הקשקושים שמשפיע על הצלחה בכדורגל הישראלי כמו כסף.
תשקיע הרבה כסף בזמן קצר - תתחרה. תשקיע הרבה כסף בטווח ארוך - תתקע יתד. תשקיע קצת כסף - תתבזה.
ולא, לא איכפת לי אם מואיז ספרא ישים 100 מיליון וישחק מנג׳ר. זה עדיין יותר סיכוי לאליפות מאשר 10 מיליון עם ״מנהל מקצועי״.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
"מנהל מקצועי"
"מחלקת סקאוטינג"
"השקעה בנוער"
"סבלנות לטווח הארוך"
"בניית יסודות חזקים"
כל המונחים האלה מעייפים וכל פעם שאני שומע אחד מהם בא לי לדפוק את הראש בקיר.
יש משתנה אחד ויחיד שמשפיע והוא הכסף. תשפוך כסף יהיו הישגים לא תשפוך כסף לא יהיו הישגים.
כן יש דיוקים והתאמות לפה ולשם ולכן לפעמים חיפה תיקח ולפעמים מכבי ולפעמים גם באר שבע (בשנים שאלונה באמת שפכה).
אבל זה לא יזוז משם. כסף כסף כסף ועל הזין כל "השדרה הניהולית".
אחרי כמה שנים של שפיכת כסף אתה יכול להגיע למצב שאתה לא צריך לשפוך מהכיס הרבה כסף כי ההכנסות הטבעיות יהיו מספיק גדולות
"מחלקת סקאוטינג"
"השקעה בנוער"
"סבלנות לטווח הארוך"
"בניית יסודות חזקים"
יש משתנה אחד ויחיד שמשפיע והוא הכסף. תשפוך כסף יהיו הישגים לא תשפוך כסף לא יהיו הישגים.
כן יש דיוקים והתאמות לפה ולשם ולכן לפעמים חיפה תיקח ולפעמים מכבי ולפעמים גם באר שבע (בשנים שאלונה באמת שפכה).
אחרי כמה שנים של שפיכת כסף אתה יכול להגיע למצב שאתה לא צריך לשפוך מהכיס הרבה כסף כי ההכנסות הטבעיות יהיו מספיק גדולות
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
מה זה הקשקושים האלה?
כסף זה חשוב מאוד ובלי זה אין לנו שום להיות תחרותיים, אבל צריך גוף ניהולי ומקצועי שיודע איך להשתמש בו גם לטווח קצר וגם לטווח ארוך.
קוראים לזה ניהול
כסף זה חשוב מאוד ובלי זה אין לנו שום להיות תחרותיים, אבל צריך גוף ניהולי ומקצועי שיודע איך להשתמש בו גם לטווח קצר וגם לטווח ארוך.
קוראים לזה ניהול
-
- קיבל.ה 405 לייקים
אולי שיתחילו עם מינוי של מנכ"ל ומנהל מקצועי? היה לספרא מעל 3 חודשים לבחון מועמדים. עוד לא מצאו?Segev כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 16:42 "מנהל מקצועי"
"מחלקת סקאוטינג"
"השקעה בנוער"
"סבלנות לטווח הארוך"
"בניית יסודות חזקים"
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
זאת בין ההודעות הכי לא נכונות (לדעתי) שראיתי בחיים שלי פה בפורוםSegev כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 16:42 "מנהל מקצועי"
"מחלקת סקאוטינג"
"השקעה בנוער"
"סבלנות לטווח הארוך"
"בניית יסודות חזקים"
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
מסכים.אוגוסטוס היל כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 16:47 מה זה הקשקושים האלה?
קוראים לזה ניהול
לצורך העניין, הבעיה שלנו בעונה שעברה בכלל לא הייתה כלכלית. היה מספיק כסף בקבוצה כדי להתחרות על מקומות 3-4 בלי שום הברקות מיוחדות. אממה, כאשר 400 אלף דולר הולך על אלטמן, עוד 200-250 אלף על צ'יבוטה ואוז'בולט ועוד 180 על פאסי, אז פתאום נראה שאין כסף. תוסיף לזה מנהל מקצועי שמעביר סיבוב שלם עם בורחה למה כמאמן ומאפשר לשחקן הכי טוב בקבוצה בפער לעזוב ביום האחרון של חלון ההעברות, אז זה גם נגמר בירידת ליגה.
כסף לרכש זה הדבר הכי חשוב ובלי זה אין לך סיכוי לעשות כלום, אבל ללא ניהול מקצועי נורמלי השונות תהיה עצומה ואתה תקום ותיפול על מזל בעיקר.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
אוקיי, אז אתה כן מסכים שזה לא קשקושים.הוקיץ' כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 17:16מסכים.אוגוסטוס היל כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 16:47 מה זה הקשקושים האלה?
קוראים לזה ניהול
כסף לרכש זה הדבר הכי חשוב ובלי זה אין לך סיכוי לעשות כלום, אבל ללא ניהול מקצועי נורמלי השונות תהיה עצומה ואתה תקום ותיפול על מזל בעיקר.
זה הדבר הכי חשוב. נקודה.
תיאורטית, אם יש לנו את כל הקלפים- צריך קודם לוודא שיש את זה לפני שמעניין אותנו איזה מנהל מקצועי הוא יביא לנו.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
לגבי השונות - היא קיימת אבל לא היא לא "אדירה".
חן סול במכבי חיפה ובמכבי ת"א מסיים במקומות 1-3.
מי שלא מבין את זה, הוא מקשקש
חן סול במכבי חיפה ובמכבי ת"א מסיים במקומות 1-3.
מי שלא מבין את זה, הוא מקשקש
למה אדמונד מתייעץ עם נוכלים (גאונים, אבל נוכלים)?
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
-
- קיבל.ה 275 לייקים
אני באמת מנסה להבין את התלונות, מה אתם רוצים שהוא יגיד? מה רציתם שיהיה? מה זה למה מדברים על שדרה ניהולית וטווח ארוך? כי ככה בעל בית צריך לדבר
כן שדרה ניהולית, מנהל מקצועי, השקעה לטווח ארוך, השקעה בנוער, השקעה בקבוצה, הישארות להרבה זמן
כל מה שהיינו רוצים לשמוע הוא אמר,
אבל לא יש כאלה שכבר הפכו אותו למינצברג.
כן שדרה ניהולית, מנהל מקצועי, השקעה לטווח ארוך, השקעה בנוער, השקעה בקבוצה, הישארות להרבה זמן
כל מה שהיינו רוצים לשמוע הוא אמר,
אבל לא יש כאלה שכבר הפכו אותו למינצברג.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
-
- קיבל.ה 753 לייקים
SEGEVSegev כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 16:42 "מנהל מקצועי"
"מחלקת סקאוטינג"
"השקעה בנוער"
"סבלנות לטווח הארוך"
"בניית יסודות חזקים"
מתפלא עליך.
אתה נשמע כמי שקצת מתמצא בעולם העיסקי.
אין מנהל\בעלים\יזם\משקיע מוביל תותח שאין לו מטה של יועצים.
לא עושים הכל לבד. (אולי רק בשלב שאתה כותב את הקוד הראשוני בסטארטפ... ).
החוכמה היא לבחור נכון את ה"יועצים" לאזן המלצות ולא להיתפס לקיבעון.
ציינת ואמרת נכון, כמה כסף יהיה לך לתיקונים.
מינצברג נפל על קיבעון ועל זה שלא הקשיב לאף אחד שנתן דעה נגדית לחן סול.
כל זה עדיין לא מבטיח הצלחה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 405 לייקים
מעולה. יש לנו יועץ מקצועי זר.
עכשיו חסר לפרסם שיעבדו עם חברת סקאוטינג מספרד.
והדובדבן יהיה מנהל מקצועי מקומי שהיה אחראי רישומים בקבוצת הילדים של הפועל ת"א.
לקום אתמול בבוקר.
לקום אתמול בבוקר.
-
- קיבל.ה 26 לייקים
היוזר הכי טרחןהלוטוס הלבן כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 18:51 מעולה. יש לנו יועץ מקצועי זר.
לקום אתמול בבוקר.
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
בוואן מפרסמים שאופיר חיים מועמד למנהל מקצועי, אז לא יודעת מי בקטע הזה אבל כדאי שיפסיקו עם השטויןת המטומטמות האלה
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
תפסיק עם הפראנויה על הימורים.ההוא מפעם כתב:אותם שחקנים הוציאו אצל בורחה למלם 50% הצלחה ואצל סלים 66% , באמצע אצל הקרחת הם עשו 10 משחקים שכל אחד מהם וייצמן יער.בז'רנו כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 08:33הימורים של השחקנים?ההוא מפעם כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 01:23
חבר יקר זה נכון אבל לא רלוונטי
לדעתי אם תכניס לתוכנה סטטיסטית את ההסתברות לרצף כזה תקבל אולי 0.01% עם משתנים בלתי תלויים ( נסיתי להריץ מודל פשוט של נצחונות ושערים לאורך השנה אבל אני חלוד מידי )
כל המערכות קרסו אצלנו תוך כדי המשבר. נקודה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 14 אוגוסט 2024, 19:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
בשנתיים הראשונות שלו במכבי גולדהאר סיים במקום השלישי, קילומטרים מהשתיים הראשונות. בעונה השלישית הוא סיים מקום שישי. בכל שלושת העונות הוא היה עם התקציב הכי גבוה בליגה.
בין 2014 ל-2019 מכבי חיפה לא סיימה אפילו פעם אחת השלישייה הראשונה, זאת על אף שבכל העונות האלו היה לה את התקציב השני הכי גבוה בליגה והתחרות הייתה עלובה ממש.
בקיצור, כן, השונות היא אדירה. פשוט הפערים התקציביים של חיפה ומכבי משאר הליגה הם כל כך גדולים שגם כשהן עושות עונה מזעזעת ממש זה מקסימום מתבטא במקום שישי. אנחנו העונה היינו עם תקציב שהוא באזור 4-5 בליגה והצלחנו לרדת. שונות די גדולה הייתי אומר.
אבל אם אתה רוצה להגיד שאני מקשקש אתה מוזמן.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
שנה ספציפית לא מעניינת,
וגם קבוצה ספציפית לא מעניינת.
אם היה לי כח וזמן, הייתי מביא את כל הטבלאות של הליגות הראשונות באירופה לצד תקציב השכר.
אין ולא יהיה פרמטר שמתקרב לזה, והמנהל המקצועי יכול להיות הבדל בין אליפות למקום 3,
אבל אני רוצה לדעת שלהפועל יש את הפרמטר החשוב בצורה כמעט בלעדית כדי להגיע לצמרת.
אחר כך מנהל מקצועי.
וגם קבוצה ספציפית לא מעניינת.
אם היה לי כח וזמן, הייתי מביא את כל הטבלאות של הליגות הראשונות באירופה לצד תקציב השכר.
אין ולא יהיה פרמטר שמתקרב לזה, והמנהל המקצועי יכול להיות הבדל בין אליפות למקום 3,
אבל אני רוצה לדעת שלהפועל יש את הפרמטר החשוב בצורה כמעט בלעדית כדי להגיע לצמרת.
אחר כך מנהל מקצועי.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
בנתיים השמות הרבה יותר מרשימיםהלוטוס הלבן כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 18:51 מעולה. יש לנו יועץ מקצועי זר.
לקום אתמול בבוקר.
האיטלקי יותר מרשים מהאנגלי ואת חן סול מועמדים להחליף אנשי מקצוע עם פזם
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
אז גולדהאר שנתיים חרבן תקציב של 120 מליון שקל.
זה בעיקר מדד לכישלון העצום שלו במכבי, יותר מאשר לזה שאח"כ נהיה שם "ניהול" כזה טוב (אפשר לחשוב איזה ניהול מדהים יש שם שהם באים למוק' צ'מפיונס עם זר וחצי ואז כרגיל עפים לקבוצה נורמלית).
חיפה סיימה 2 ב-2019 ולקחה גביע ב-2016.
מי ששופך סכומים עצומים לארוך זמן בסוף מצליח לאורך זמן, ככה זה.
האם אפשר להצליח עם חצי כסף מזה שמפזר הכי הרבה? כן. לאורן זמן? לא.
זה בעיקר מדד לכישלון העצום שלו במכבי, יותר מאשר לזה שאח"כ נהיה שם "ניהול" כזה טוב (אפשר לחשוב איזה ניהול מדהים יש שם שהם באים למוק' צ'מפיונס עם זר וחצי ואז כרגיל עפים לקבוצה נורמלית).
חיפה סיימה 2 ב-2019 ולקחה גביע ב-2016.
מי ששופך סכומים עצומים לארוך זמן בסוף מצליח לאורך זמן, ככה זה.
האם אפשר להצליח עם חצי כסף מזה שמפזר הכי הרבה? כן. לאורן זמן? לא.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 214 לייקים
באותה מערכת סלים טועמה הוציא 6 נקודות מ 3 משחקיםAsafasraf כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 19:16תפסיק עם הפראנויה על הימורים.ההוא מפעם כתב:אותם שחקנים הוציאו אצל בורחה למלם 50% הצלחה ואצל סלים 66% , באמצע אצל הקרחת הם עשו 10 משחקים שכל אחד מהם וייצמן יער.
כל המערכות קרסו אצלנו תוך כדי המשבר, נקודה.
הקרחת הוציא 5 נקודות מ 10 משחקים !!!!! קבוצה שכובשת 5 שערים ב 10 משחקים יש דברים כאלה ? ( וחוטפת 17 )
מילא תגיד חורחא למלמם פעם ראשונה על הקווים נלחץ עשה טעויות ( ד.א. סיים עם מעל 50% הצלחה ).
לקרחת יש ניסיון באימון הוא מכיר את הליגה, מכיר את השחקנים.... להוציא 16% זה הרבה מעבר לכדורגל.
אני לא חושב שיש בליגה תקדים לקבוצה עם 16 אחוז הצלחה שקיבלה פי 3.5 גולים ממה שהיא הבקיעה
-
- קיבל.ה 26 לייקים
להזכירך, כולם היו על סף אורגזמה מהגעתו של הבונקריסט. דיברו על הגניבה מביתר, ועוד היינו מועמדים לפלייאוף העליון. עד שהחרא הזה הגיע וקבר אותנו חזק בתחתית.ההוא מפעם כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 19:48באותה מערכת סלים טועמה הוציא 6 נקודות מ 3 משחקיםAsafasraf כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 19:16תפסיק עם הפראנויה על הימורים.ההוא מפעם כתב:
אותם שחקנים הוציאו אצל בורחה למלם 50% הצלחה ואצל סלים 66% , באמצע אצל הקרחת הם עשו 10 משחקים שכל אחד מהם וייצמן יער.
הקרחת הוציא 5 נקודות מ 10 משחקים !!!!! קבוצה שכובשת 5 שערים ב 10 משחקים יש דברים כאלה ? ( וחוטפת 17 )
מילא תגיד חורחא למלמם פעם ראשונה על הקווים נלחץ עשה טעויות ( ד.א. סיים עם מעל 50% הצלחה ).
לקרחת יש ניסיון באימון הוא מכיר את הליגה, מכיר את השחקנים.... להוציא 16% זה הרבה מעבר לכדורגל.
אני לא חושב שיש בליגה תקדים לקבוצה עם 16 אחוז הצלחה שקיבלה פי 3.5 גולים ממה שהיא הבקיעה
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
מה? באמת? עדיף לנהל נכון 100 מיליון דולר? באמא שלכם?
נראה לכם שיש למישהו פה רצון אחר?
אנחנו פשוט *מקשיבים* למוסיקה שמואיז מנגן לנו מהספייס.
והנה תרגום פשוט לכל מי שלא הבין:
נכון לעכשיו, אין פה כסף גדול. יש מודלים, ומחלקת נוער ותהליך.
כשיכנס כסף גדול, נדבר על תהליך. עד אז, זה גניבת דעת.
האם זו אסטרטגיה כדי לא לעלות מחירים? אולי.
האם זה מדאיג חלק גדול מהקהל ששמע את זה כל כך הרבה פעמים? כן.
-
- קיבל.ה 26 לייקים
עדיין לא נערכה הוועדה להעברת זכויות, איזה כסף אתה מצפה לראות? בנוסף, לבינתיים ללאומית אין צורך בכסף גדול. יש צורך גדול בינואר להתחיל לבנות קבוצה לליגת העל (במידה ונעלה).האדס כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 21:39 מה? באמת? עדיף לנהל נכון 100 מיליון דולר? באמא שלכם?
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני לא מדבר על מה אני רואה. אני מדבר על מה שאני שומע. תנסה לעקוב.
הבחור אמר אין כסף כרגע. בונים תהליך. מחלקות נוער. מתקנים. שיטות.
זה מה שהוא אמר, לא אני. לא המצאתי. לא מסלף. רק דואג.
הבחור אמר אין כסף כרגע. בונים תהליך. מחלקות נוער. מתקנים. שיטות.
זה מה שהוא אמר, לא אני. לא המצאתי. לא מסלף. רק דואג.
-
- קיבל.ה 26 לייקים
לא אמר שאין כסף, אמר שהם לא הבעלים שאנו חולמים, כלומר לא בקליבר של הקנדי או של הקסקט. אבל כן תיהיה השקעה כספית.
מה אתה מצפה שהכסף ילך רק לשכר שחקנים? איפה תשתיות, מעטפת, פיתוח וכו'..
תפסיקו עם הליצנות ולהיות ניזונים ממה שמנסים לפמפם לכם כל הכתבי חצר.
-
- קיבל.ה 472 לייקים
כל בעלים שעבר כאן, והתחיל לבלבל את המוח על "נוער, קהילה" זה נגמר במאבקי הישרדות. כבירי, ניסנובס, והאמריקאים. לפחות בתקופה של מוני, טביב, לא זיינו את המוח על הנוער ופשוט החתימו שחקנים שהביאו הישגים. אפשר להבין שאוהדים אכלו מספיק שיט ב13 שנים האחרונות שמותר להם להיות קצת סקפטים. וזה לא קשור לזה שזה הדבר הכי טוב שיכל לקרות למועדון הזה שבא בעלים יחיד.
-
- קיבל.ה 695 לייקים
אני מוכן להתערב שגם מוני וטביב בלבלו את השכל על נוער. כל אחד אומר נוער נו, זה לא מדד לכלום, לא לטובה ולא לרעה. במקום לעשות פרשנות רש״י למסיבת עיתונאים גנרית של ילד בן 18 אפשר גם לחכות ולראות, כאילו שזה ממש חשוב ברגע זה לזהות אם ספרא הוא נוכל או משיחchimpfive כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 22:48 כל בעלים שעבר כאן, והתחיל לבלבל את המוח על "נוער, קהילה" זה נגמר במאבקי הישרדות. כבירי, ניסנובס, והאמריקאים. לפחות בתקופה של מוני, טביב, לא זיינו את המוח על הנוער ופשוט החתימו שחקנים שהביאו הישגים. אפשר להבין שאוהדים אכלו מספיק שיט ב13 שנים האחרונות שמותר להם להיות קצת סקפטים. וזה לא קשור לזה שזה הדבר הכי טוב שיכל לקרות למועדון הזה שבא בעלים יחיד.
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
יש לך זכרון קצר מאוד.ההוא מפעם כתב:באותה מערכת סלים טועמה הוציא 6 נקודות מ 3 משחקיםAsafasraf כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 19:16תפסיק עם הפראנויה על הימורים.ההוא מפעם כתב: אותם שחקנים הוציאו אצל בורחה למלם 50% הצלחה ואצל סלים 66% , באמצע אצל הקרחת הם עשו 10 משחקים שכל אחד מהם וייצמן יער.
לאמה פוטר אחרי המשחק גביע בטדי שסגר רצף של משחקים שבקושי הגענו לרחבה.
אבוקסיס היה מזעזע, ועדיין, המרחק בין זה לבין הימורים גדול.
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
מכל הדברים שראיתי ושמעתי ממויז וכל שאר הרעש אני חושב שספרא רוצה להשקיע, אבל הוא מחושב ולא רוצה להיכנס להפסדים עצומים מהפועל אם הוא יתחיל לשפוך מלא כספים בשנתיים הראשונות.
לגיטימי סה״כ, הוא נכנס פה למשהו מסובך. בסופו של דבר זה לא ספורט רווחי רק אם אולי אתה מגיע לעסק האירופאי.
בכל מקרה, הוא עשיר ולא מפגר. אני לא רואה שום סיבה הגיונית שהוא יהיה כמו שאר האנשים שניהלו את הפועל בתקופה מאז 2011 ועד שנחזור לעצמנו (שאנחנו צריכים לתת לה שם תאמת)
לגיטימי סה״כ, הוא נכנס פה למשהו מסובך. בסופו של דבר זה לא ספורט רווחי רק אם אולי אתה מגיע לעסק האירופאי.
בכל מקרה, הוא עשיר ולא מפגר. אני לא רואה שום סיבה הגיונית שהוא יהיה כמו שאר האנשים שניהלו את הפועל בתקופה מאז 2011 ועד שנחזור לעצמנו (שאנחנו צריכים לתת לה שם תאמת)
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
אם עושים קרב מה יותר מטומטם בין חרדות מתי איראן חיזבאללה ישגרו טילים לארץ לבין חרדות אם ספרא ישקיע כסף לא ישקיע כסף כן נוער לא נוער לא בטוח שהאופציה הראשונה מנצחת.
הילד לא אמר שהם לא ישקיעו כסף רק אמר שהם לא יבזבזו פה עכשיו 100 מיליון שקל ככה סתם ואם לומר באמת לא בטוח שזה מה שיביא הישגים.
אם נעלה ליגה ושנה אחרי ישיקעו 15 מיליון מכיסם בנוסף להכנסות מ10,000+ מנויים והשקעה נכונה בניהול ובשחקנים אפשר להגיע לתקציב של מקומות 1-3 דיי בקלות ולמקום באירופה.
שנה אחרי אם נעלה לשלב בתים של אירופה זה יהפוך ל15 מיליון השקעה מהכיס+14,000 מנויים+ 25-40 מיליון שקל הכנסה אירופה והגענו כבר לתקציבים של הנבלות וחיפה.
בליגה כמו שלנותקציב מ 15 מיליון₪ השקעה מהבית+10,000 מנויים זו אחלה נקודת פתיחה להתפתחות.
ניהול נכון ותוך 3 שנים אתה טופ 3 בתקציב במקרה הרע
במקרה הטוב אתה תקציב מספר 1 בארץ.
גולת הכותרת היא איך משקיעים נכון את הכסף והמשאבים שיש לך..
לגבי הנוער מה לא בסדר בהשקעה בנוער? כל קבוצה גדולה בעולם יש מחלקת נוערת מפוארת ואם כל 4-5 שנים על כל 10-15 שחקנים שאתה משקיע בהם יוצאים 2-4 כוכבים זו לדעתי הצלחה מטורפת למחלקה. אפשר ללמוד מלוזון לא מעט בנושא
הילד לא אמר שהם לא ישקיעו כסף רק אמר שהם לא יבזבזו פה עכשיו 100 מיליון שקל ככה סתם ואם לומר באמת לא בטוח שזה מה שיביא הישגים.
אם נעלה ליגה ושנה אחרי ישיקעו 15 מיליון מכיסם בנוסף להכנסות מ10,000+ מנויים והשקעה נכונה בניהול ובשחקנים אפשר להגיע לתקציב של מקומות 1-3 דיי בקלות ולמקום באירופה.
שנה אחרי אם נעלה לשלב בתים של אירופה זה יהפוך ל15 מיליון השקעה מהכיס+14,000 מנויים+ 25-40 מיליון שקל הכנסה אירופה והגענו כבר לתקציבים של הנבלות וחיפה.
בליגה כמו שלנותקציב מ 15 מיליון₪ השקעה מהבית+10,000 מנויים זו אחלה נקודת פתיחה להתפתחות.
ניהול נכון ותוך 3 שנים אתה טופ 3 בתקציב במקרה הרע
במקרה הטוב אתה תקציב מספר 1 בארץ.
גולת הכותרת היא איך משקיעים נכון את הכסף והמשאבים שיש לך..
לגבי הנוער מה לא בסדר בהשקעה בנוער? כל קבוצה גדולה בעולם יש מחלקת נוערת מפוארת ואם כל 4-5 שנים על כל 10-15 שחקנים שאתה משקיע בהם יוצאים 2-4 כוכבים זו לדעתי הצלחה מטורפת למחלקה. אפשר ללמוד מלוזון לא מעט בנושא