כן. ימי חסד. אין לנו ברירה.
לא זכור לי שעמדו בתור לרכוש את הקבוצה מיטב הטייקונים.
זה מה שיש, או להיתקע בחרא האמריקאי עם הגרורות הניסנוביות.
כן. ימי חסד. אין לנו ברירה.
השנתיים האחרונות, הביאו גם אותי להבנה שאין ניסים ונפלאות עם הנוער (בהנחה שהוא מוכשר, וזה עוד טעון הוכחה...). האחרונה שניסתה לבנות מסיבית על הנוער היתה מכבי פת, והם ירדו ליגה . הם הבינו שחייבים תלכיד חזק בוגר ולשבץ סביבם מספר שחקני נוער.בז'רנו כתב: ↑12 אוגוסט 2024, 12:54 הדרך היחידה שהשקעה בנוער תבוא יחד עם הצלחה מקצועית היא שאם יש לנו 3- 4 צעירים בהרכב הראשון שאנחנו רוצים להריץ ולפתח אותם, השחקנים האחרים בהרכב צריכים להיות שחקנים מובילים בכדורגל הישראלי וזרים ברמה גבוהה.לדוגמא שחקני נבחרת.
אם חושבים על הרכב של צעירים יחד עם כל מיני רז מאירים,אייבינדרים וכו- זה לא יחזיק מעמד
עונה שעברה היו לנו 4 שחקנים שעברו את ה200 אלף ואחד מהם 300 אלף
אם תקציב השכר על בסיס הכנסה טבעית בגדול יכול לעמוד על 15 מיליון תוסיף עוד 10 ולא 15 לשם השמרנות אתה עומד על 25 מיליון תקציב שכר. בקלות אפשר לעמוד על 8-9 שחקני 250 אלף יורו שחלקם גם זרים במיסוי נמןך יותר. במספרים כאלו אפשר צריכים וחייבים להיות קבוצה תחרותית.
בליגה הישראלית, אם פגעת טוב ונכון בשחקנים זו קבוצה שרצה למקומות 1-3.איל כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 15:33אם תקציב השכר על בסיס הכנסה טבעית בגדול יכול לעמוד על 15 מיליון תוסיף עוד 10 ולא 15 לשם השמרנות אתה עומד על 25 מיליון תקציב שכר. בקלות אפשר לעמוד על 8-9 שחקני 250 אלף יורו שחלקם גם זרים במיסוי נמןך יותר. במספרים כאלו אפשר צריכים וחייבים להיות קבוצה תחרותית.
עבר. ואני גם כמעט בטוח שזובאס נשק ל200 אלף.dino כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 10:02עונה שעברה היו לנו 4 שחקנים שעברו את ה200 אלף ואחד מהם 300 אלף
אוזבולט, אלטמן, ציבוטה ורודריגז
לגבי לאיוס אני לא זוכר, אם עבר את ה200 או נשק לזה
לא בהכרח , גם המינצברגים שמו כסף ( בטח מספיק
הם החל מנובמבר העמידו סגל של ירידת ליגה.
אין הפוך
אז כנראה אני שוב קולע בול כמו שקרה עם האמריקאים מהרגע הראשון.
לדעתי גם אם אתה מביא לחן סול תקציב של 50 מליון הוא לא מביא אותנו לפלייאוף העליון , אוליי יספיק בשביל להישאר בליגה , מדובר בחסר מושג , ברור שכסף עוזר ומאוד אבל צריך גם אנשים מתאימים בסוף בצד המקצועיNARKOTIKA כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 21:54הם החל מנובמבר העמידו סגל של ירידת ליגה.
מאמן בתקציב של נוער, ויתרו על הזר הבכיר.
השאירו אותנו עם נוער מחוזק.
אי אפשר להגיד שקבוצה של פרסי, עזיז קאיונדו ועוד זרים שאני אפילו לא זוכר זה קבוצה שהשקיעו בה כסף.
תן לחן סול הכושל תקציב ל5 זרים נורמאליים ואנחנו בפלייאוף העליון.
שמע חן סול הוריד אותנו ליגה בתקציב של 4-7
אה ברור. כוכב אתההלוטוס הלבן כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 22:08אז כנראה אני שוב קולע בול כמו שקרה עם האמריקאים מהרגע הראשון.
די כבר עם הקשקושים האלה, חן סול לא הוריד אותנו ליגה גם לא המינצברגים גם לא לאמהAdom_Adom כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 22:29שמע חן סול הוריד אותנו ליגה בתקציב של 4-7
חשוב שיהיה סקאוטינג טוב ומנהל מקצועי מבין עניין בקלות אפשר ליפול בבחירת הזרים(יותר קל ליפול מלהצליח)
בסדר בסדר חן סול לא היה האשם הבלעדי, הדיון אבל שכן צריך אנשי מקצוע טובים ומנהל מקצועי טוב ועבודת סקאוטינג טובה, מנהל מקצועי חלש יכול להכשל וכנראה יכשל ברכש גם בתקציב שיאההוא מפעם כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 23:07די כבר עם הקשקושים האלה, חן סול לא הוריד אותנו ליגה גם לא המינצברגים גם לא לאמה
כל אלה עשו עבודה גרועה אבל לא היו קרובים להוריד אותנו ליגה
על ירידת הליגה חתום רק הבונקריסט הקרח שהוציא 16 אחוזי הצלחה !!!!!
אם הוא היה מצליח לנצח משחק אחד מתוך 10 משחקים שהוא אימן היינו בסרט אחר לגמרי
אני מסכים שהם דפקו את הסגל בינואר, אבל סלים הוציא עם הסגל הזה שני נצחונות משלושה משחקיםNARKOTIKA כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 21:54הם החל מנובמבר העמידו סגל של ירידת ליגה.
אי אפשר להגיד שקבוצה של פרסי, עזיז קאיונדו ועוד זרים שאני אפילו לא זוכר זה קבוצה שהשקיעו בה כסף.
הכל לא נכון.מריו פצ'אלקה כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 23:31 אין ספק לגבי זה אבוקסיס אשם מספר 1 בירידה, מינצברג הביא תקציב לפלייאוף עליון והלך באש ובמים עם הנבלה חן סול שבנה קבוצה לפלייאוף תחתון, אבוקסיס הפך אותנו להכי גרועים בליגה וגמר את השחקנים מנטלית. אבל בכללי כולם זבל.
הם עשו טעויות קריטיות אבל זה ממש לא נכון שהסגל לא היה ברמה להשאר בליגה.NARKOTIKA כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 21:54הם החל מנובמבר העמידו סגל של ירידת ליגה.