אדמונד ספרא

פורום אוהדי הפועל תל אביב
L.S
קיבל.ה  1055 לייקים

לירון האדום כתב: 11 אוגוסט 2024, 12:57
L.S כתב: 11 אוגוסט 2024, 12:53
לירון האדום כתב: 11 אוגוסט 2024, 11:46
כן אה, עדיף איזה טביב או כבירי כזה.
או אולי קבוצת שותפים, הם בטוח באים בטוב
מה הקשר?
יכול להיות שאתה יודע על העסקה הזאת או על ספרא יותר מאחרים כאן ולא משתף.

אבל פאקינג ילד בן 18!! מתי לאחרונה דברת עם ילד בן 18 שעשה עליך רושם שהוא מסוגל לנהל ארגון שמזיז עשרות מליונים בשנה?

כולנו בעד ספרא ובעד ההצלחה שלו, אבל מה האטרף הזה לתקוף ישר כל פעם שמעלים ספקות לגבי העסקה הזו.

זה אחו שרמוטה מוזר שילד בן 18 ינהל פה את העניינים.
סוף סוף יש פה בעל בית אחד ויחד.
הגיע הזמן שגם הניהול של הדבר הזה יגרום לנו להרגע ולא להתקפי לב.
אני לא יודע יותר ממך, אבל נקודת המוצא שלך אינה נכונה זה הכל.
אתה חושב שהוא יקבע מי יהיה המאמן ואיזה שחקנים יבואו וכמה לשלם להם ויהיה מעורב בכל דבר.
בפועל זה עובד ככה.
הוא יהיה נציג הבעלים ואין בזה פסול שהבן של הבעלים יהיה הנציג שלו.
בכל מקום כתבו שהם מתכוונים למנות מנהל מקצועי ושדרה ניהולית, איכשהו אתה ואחרים בוחרים לשכוח את זה
וחושבים שהוא יהיה המנהל המקצועי
אני לא חושב שהוא יהיה מנהל מקצועי ולא רשמתי את זה.
אני חושב שאם הוא נציג הבעלים הוא סוג של דמות סמכותית שקובעת את הנעשה במועדון.

אם ימנו פה מנכל ברמה ומנהל מקצועי ברמה אני ארגע.
כרגע - הוא עושה סקיבידי טוילט עם אוהדים היום ב20:00
וזה נשמע לי הזוי ומביך
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
מריו פצ'אלקה
קיבל.ה  371 לייקים

לירון האדום כתב: 11 אוגוסט 2024, 12:39
מריו פצ'אלקה כתב: 11 אוגוסט 2024, 12:08
לירון האדום כתב: 11 אוגוסט 2024, 11:46
כן אה, עדיף איזה טביב או כבירי כזה.
או אולי קבוצת שותפים, הם בטוח באים בטוב
זה או שחור או לבן? לא רוצה טביב אבל ילד בן 18 שמציג את חזון המועדון בספייס עם יצורים בטוויטר מביך אותי
בוא נהיה שניה רצינים.
אדמונד ספרא הוא שושלת של משפחה מיליארדרית עם רזומה ושם טוב.
הוא ניהל מו"מ עיקש במשך כמה חודשים כאשר היו לו את כל הסיבות לפרוש באמצע, למרות זה הוא התעקש
לקבל את הקבוצה נקיה משותפים וגיבנות וחובות והצליח לעשות את זה.
בינתיים במקביל, הפועל החתימה מאמן מבוקש מאד (דגו) וגם כמה שחקנים טובים והצליחה להשאיר לדוג את טוריאל וישראלוב
שקל היה למכור אותם.
עכשיו אתה באמת חושב שאדמונד יגיד לילד שלו, קח את הקבוצה, תעשה מה שבא לך תקסימום תהרוס אותה, תגמור אותה וככה גם תהרוס
את השם הטוב שיש למשפחה שלנו? זה נראה לך הגיוני?
מה שיקרה בפועל, זה שימנו מנהל מקצועי (כמו שיש במכבי לדוג') והקבוצה תעבוד לפי תקציבים מוגדרים עם אנשי מקצוע, בתקווה שהם לא חן סול.
התפקיד של הילד יהיה נציג הבעלים.
הוא לא זה שיבנה את הקבוצה, הוא לא זה שיקבע מי יאמן את הקבוצה והוא לא זה שיתערב ביום יום בדברים, בדיוק כמו שגולדהאר לא מתערב ביום יום.
בנוסף, תהיה בטוח שאדמונד באמצעות יועציו או באמצעותו יפקחו על מואיז.

אבל היי, בואו נהיה פסימים, נרד על הבעלים החדש, נקטול אותו, ככה בטוח נגיע רחוק.
בחייאת, אתה אומר בוא נהיה פסימיים כאילו אין לי מיליון סיבות לזה, הלוואי שיצליח והסטנדרטים שלי להצלחה סופר נמוכים. אבל אם ילד בן 18 יתחיל לנהל פה את העניינים זה מדאיג, לא יודע כמה הוא יהיה מעורב, לא יודע מה הרזומה של ספרא ומה המשפחה שלו וזה לא מעניין, אני יודע שהגורם הראשון מטעם הבעלות החדשה שיוצר קשר עם הקהל ומתיימר להציג את החזון החדש זה הילד הזה, ימים יגידו, כרגע יש להם את זכות החפות
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4776 לייקים

לירון האדום כתב: 11 אוגוסט 2024, 12:55
רדפוקס כתב: 11 אוגוסט 2024, 12:49
Nati כתב: 11 אוגוסט 2024, 12:04 לכול הספקנים
לא תמיד צריך לראות רק את השחור
היום זה יום שבאמת אפשר להתחיל לחגוג.
לא נראה לי שהבנת את הקטע של ספקנות אבל אפילו בתור ריאליסט אני רחוק מלחגוג.
שאני אראה שספרא שמים כסף (הפוך ממה ששמעתי שהולך לקרות העונה) ומביאים אותנו חזרה לצמרת ליגת העל באופן קבוע אני אתחיל לחגוג.
מה יש להם כבר כל כך הרבה להשקיע העונה?
הסגל הנוכחי + שמיר/גוני + חלוץ מחליף ואתה עולה בהליכה.
אין, אני רוצה לראות שהסגל הזה פותח את העונה בלי מכירה של ישראלוב/טוריאל/בנימין ואז אני ארגע לגבי העונה הקרובה מהבחינה הזאת.
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

רדפוקס כתב: 11 אוגוסט 2024, 13:01
לירון האדום כתב: 11 אוגוסט 2024, 12:55
שאני אראה שספרא שמים כסף (הפוך ממה ששמעתי שהולך לקרות העונה) ומביאים אותנו חזרה לצמרת ליגת העל באופן קבוע אני אתחיל לחגוג.
מה יש להם כבר כל כך הרבה להשקיע העונה?
הסגל הנוכחי + שמיר/גוני + חלוץ מחליף ואתה עולה בהליכה.
אין, אני רוצה לראות שהסגל הזה פותח את העונה בלי מכירה של ישראלוב/טוריאל/בנימין ואז אני ארגע לגבי העונה הקרובה מהבחינה הזאת.
בהחלט לגיטימי וגם אני מקווה שלא יהיו הפתעות כי לא צריכות להיות כאלו
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

L.S כתב: 11 אוגוסט 2024, 12:58
L.S כתב: 11 אוגוסט 2024, 12:53

מה הקשר?
יכול להיות שאתה יודע על העסקה הזאת או על ספרא יותר מאחרים כאן ולא משתף.

אבל פאקינג ילד בן 18!! מתי לאחרונה דברת עם ילד בן 18 שעשה עליך רושם שהוא מסוגל לנהל ארגון שמזיז עשרות מליונים בשנה?

כולנו בעד ספרא ובעד ההצלחה שלו, אבל מה האטרף הזה לתקוף ישר כל פעם שמעלים ספקות לגבי העסקה הזו.

זה אחו שרמוטה מוזר שילד בן 18 ינהל פה את העניינים.
סוף סוף יש פה בעל בית אחד ויחד.
הגיע הזמן שגם הניהול של הדבר הזה יגרום לנו להרגע ולא להתקפי לב.
אתה חושב שהוא יקבע מי יהיה המאמן ואיזה שחקנים יבואו וכמה לשלם להם ויהיה מעורב בכל דבר.
בפועל זה עובד ככה.
בכל מקום כתבו שהם מתכוונים למנות מנהל מקצועי ושדרה ניהולית, איכשהו אתה ואחרים בוחרים לשכוח את זה

וזה נשמע לי הזוי ומביך
בוא נראה מה יהיה היום ב 20:00.
שעופר ינאי מצייץ בטוויטר ועושה הפעלות ועונה, זה מדהים.
שנציג הבעלים החדש בכדורגל, מצייץ או עושה סוג של מסיבת עיתונאים בטוויטר, זה מביך.
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

מריו פצ'אלקה כתב: 11 אוגוסט 2024, 12:59
לירון האדום כתב: 11 אוגוסט 2024, 12:39
מריו פצ'אלקה כתב: 11 אוגוסט 2024, 12:08

זה או שחור או לבן? לא רוצה טביב אבל ילד בן 18 שמציג את חזון המועדון בספייס עם יצורים בטוויטר מביך אותי
בוא נהיה שניה רצינים.
הוא ניהל מו"מ עיקש במשך כמה חודשים כאשר היו לו את כל הסיבות לפרוש באמצע, למרות זה הוא התעקש
בינתיים במקביל, הפועל החתימה מאמן מבוקש מאד (דגו) וגם כמה שחקנים טובים והצליחה להשאיר לדוג את טוריאל וישראלוב
שקל היה למכור אותם.
עכשיו אתה באמת חושב שאדמונד יגיד לילד שלו, קח את הקבוצה, תעשה מה שבא לך תקסימום תהרוס אותה, תגמור אותה וככה גם תהרוס
מה שיקרה בפועל, זה שימנו מנהל מקצועי (כמו שיש במכבי לדוג') והקבוצה תעבוד לפי תקציבים מוגדרים עם אנשי מקצוע, בתקווה שהם לא חן סול.
הוא לא זה שיבנה את הקבוצה, הוא לא זה שיקבע מי יאמן את הקבוצה והוא לא זה שיתערב ביום יום בדברים, בדיוק כמו שגולדהאר לא מתערב ביום יום.

בחייאת, אתה אומר בוא נהיה פסימיים כאילו אין לי מיליון סיבות לזה, הלוואי שיצליח והסטנדרטים שלי להצלחה סופר נמוכים. אבל אם ילד בן 18 יתחיל לנהל פה את העניינים זה מדאיג, לא יודע כמה הוא יהיה מעורב, לא יודע מה הרזומה של ספרא ומה המשפחה שלו וזה לא מעניין, אני יודע שהגורם הראשון מטעם הבעלות החדשה שיוצר קשר עם הקהל ומתיימר להציג את החזון החדש זה הילד הזה, ימים יגידו, כרגע יש להם את זכות החפות
אין לי בעיה שיהיו פסימים אנשים, יש לי בעיה שישר קוטלים.
בינתיים נראה שכל הבניה של הקבוצה השנה זה לפי ספרא ולא מינצברג
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

הגיע הזמן להודות לעידן עופר.
עידן הוא האיש שהמליץ לספרא לקנות רק את הפועל

עידן עופר
בזמן האחרון הולך לנו עם אנשים שיש עופר בשם שלהם
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

לירון האדום כתב:
מריו פצ'אלקה כתב: 11 אוגוסט 2024, 12:59
לירון האדום כתב: 11 אוגוסט 2024, 12:39 בוא נהיה שניה רצינים.
שקל היה למכור אותם.

אין לי בעיה שיהיו פסימים אנשים, יש לי בעיה שישר קוטלים.
בינתיים נראה שכל הבניה של הקבוצה השנה זה לפי ספרא ולא מינצברג
למה ללכת רחוק
תעבור על עמודים הראשונים של האשכול הזה.
רוב אלו שקוטלים הם אלו שהטילו ספק ענק ברכישה.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

Nati כתב: 11 אוגוסט 2024, 12:04 לכול הספקנים
לא תמיד צריך לראות רק את השחור
היום זה יום שבאמת אפשר להתחיל לחגוג.
העניין הוא שהעונה זה לא באמת מדד , יביא הרבה כסף או לא בכל מקרה יש לך הרבה יותר מהמתחרות וחייבים לעלות ליגה בקלות , עונה הבאה אמור להיות המבחן האמיתי
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1156 לייקים

אם הם באמת עשו סדר בכל החובות וניקו את כל החרא- זה כבר היה שווה
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

ונראה לי שגם הפזיזות תשפוט אותו לגבי כמות הכסף שלו והוא מתכוון לשפוך פה זה קצת נחפז , בסוף יכול להיות שהוא לא קרוב למיץ אבל מאיפה יודעים את זה בכזו קלות ? תראו את הכדורסל ישר אמרו על ינאי שהוא לא ברמה של הרקנטים אדלסון וכו' (ויכול להיות שזה נכון מבחינת הון עצמי ) אבל תראו הוא שם כסף לא פחות מהם ואפילו יותר , צריך לחכות קצת זמן ולראות מה יהיה בקיצור
הנה הם באים
קיבל.ה  20 לייקים

המצב שלנו מאוד מזכיר לי את הדוקו שראיתי על רקסהאם בדיסני, ממליץ לכולם פה,
קבוצה שהייתה גדולה עם בסיס אוהדים נאמן שסבל במשך שנים מעסקנים\נוכלים.

אותם קנה דדפול ונציג הבעלים זה כותב תסריטים מהוליווד שלא מבין כלום בכדורגל, הגיע צנוע, התאהב במועדון ולמד את העבודה.
התחילו בליגה החמישית עברו שנתיים והם מקום רביעי בליגה שלישית ומכוונים לצפיונשיפ.

כדי להיות נציג הבעלים לא צריך להבין כלום בכדורגל, צריך להבין באנשים ולרצות את הצלחת המועדון.
אף-אחד פה לא יודע מי זה הילד הזה ומה האופי שלו, מפונק שקיבל כל מה שהוא רוצה בחיים ושיחק כל היום פיפא? או ילד חרוץ שעקב ולמד מאבא שלו במשך שנים?

לי נראה שסוף סוף הפועל לא בידי נוכלים, היא נמצאת בידיים של אנשים שרוצים את טובת המועדון וזה יותר ממה שהיה לנו במשך שנים.
מוזר להגיד את זה אבל אני אופטימי.
L.S
קיבל.ה  1055 לייקים

לירון האדום כתב: 11 אוגוסט 2024, 13:04
בפועל זה עובד ככה.

וזה נשמע לי הזוי ומביך
שנציג הבעלים החדש בכדורגל, מצייץ או עושה סוג של מסיבת עיתונאים בטוויטר, זה מביך.
אני לא אוהב את שני המקרים.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1009 לייקים

L.S כתב: 11 אוגוסט 2024, 13:56

וזה נשמע לי הזוי ומביך
האמת שגם אני לא ממש אוהבת את הקטע הזה, אבל לא צריך לחרוץ גורלות בגלל זה
מניחה שבכל התקופה הזו כבר שיגעו אותו אוהדים אז הוא רוצה לעשות איזשהו סדר או משהו כזה
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

בואו נתחיל מלהעביר את כולם בבקרה ונתקדם משם
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

L.S כתב: 11 אוגוסט 2024, 13:56

וזה נשמע לי הזוי ומביך
אני יכול להסכים עם זה, גם אני לא אוהב התנהלות ברשתות החברתיות.
אני רוצה לקוות שהספייס היום יהיה סוג של הצהרה לתקשורת.
מאמין ומקווה שיש אנשים סביבו שמייעצים לו איך הכי נכון להתנהג.
נחכה ל 20:00
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1477 לייקים

Nati כתב: 11 אוגוסט 2024, 13:10 תמונהעידן עופרתמונה
:yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
:yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 11 אוגוסט 2024, 13:33 אם הם באמת עשו סדר בכל החובות וניקו את כל החרא- זה כבר היה שווה
אם
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
הצבי ישראל
קיבל.ה  26 לייקים

הדר מפרסמת כי הוועדה להעברת זכויות של ההתאחדות תתכנס ביום חמישי בשעה 14:00 בזום להעברת הבעלות לאדמונד ספרא.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

הצבי ישראל כתב: 11 אוגוסט 2024, 16:07 הדר מפרסמת כי הוועדה להעברת זכויות של ההתאחדות תתכנס ביום חמישי בשעה 14:00 בזום להעברת הבעלות לאדמונד ספרא.
אז זה עדיין לא רשמי , טוב נו מקווה באמת שזה רק ביורוקרטיה בלי יותר מדיי סיכונים שהעסקה תיפול
L.S
קיבל.ה  1055 לייקים

מה זה אומר לגבי חצי הגמר? במידה ומאשרים אותו הקבוצה גם עוברת בבקרה או אין קשר?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  841 לייקים

רק הפועל כתב: 11 אוגוסט 2024, 16:20
הצבי ישראל כתב: 11 אוגוסט 2024, 16:07 הדר מפרסמת כי הוועדה להעברת זכויות של ההתאחדות תתכנס ביום חמישי בשעה 14:00 בזום להעברת הבעלות לאדמונד ספרא.
אז זה עדיין לא רשמי , טוב נו מקווה באמת שזה רק ביורוקרטיה בלי יותר מדיי סיכונים שהעסקה תיפול
אם הם עושים את זה בזום, זה לא יפול
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1156 לייקים

ההוא מפעם כתב: 11 אוגוסט 2024, 15:39
אוגוסטוס היל כתב: 11 אוגוסט 2024, 13:33 אם הם באמת עשו סדר בכל החובות וניקו את כל החרא- זה כבר היה שווה
אם
אני מניח שעדיין נשארו קצת זנבות.
מקווה שזה בקטנה
oleg neduda
קיבל.ה  1963 לייקים

בספורט 5 כתוב שהוועדה של ההתאחדות תתכנס בחמישי בשעה 14:00. אם זה המצב, אני מניח שלא נעבור בבקרה גם לקראת חצי גמר גביע הטוטו, שמתקיים באותו יום
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 11 אוגוסט 2024, 16:49
אם
מקווה שזה בקטנה
במשך שלושה חודשים מדווחים פה באובסיסיביות על כל שקל וכל טיפת דיו שנוספה או הוחסרה מהחוזה ואין ספור על דרישתו של ספרא להעביר את הקבוצה בלי חובות. (מכאן הסקת המסקנה הכללית לניקיון השולחן ) עם זאת אנחנו יודעים שזה היה סוג של דרישה בתוך המו"מ של ספרא מול מינצברג ממנה משתמע "אם אתם רוצים את הכסף שהשקעתם תחזירו קבוצה בלי חובות"
מכל עשרות כתבות היח"ץ וההאשמות אחד נגד השני. לא היה דיווח אחד אובייקטיבי על סגירת החובות אני אישית מניח שאם חובות כאלה ואחרים היו משולמים ע"י אחד הצדדים הוא היה מנפנף בזה כמו דגל בכל אתר מדיה אפשרי
אולי אני טועה אבל זאת ההתרשמות שלי
לא שאני מוטרד עכשיו שיש כתובת אחת להכל, אבל זה עדיין מעניין

* ועדת הזכויות זה אלה שאשרו את כבירי, את רמון, את חוגג והיו מאשרים גם אליהו אליהו עם היה מגיע אליהם אפילו השייך הפיקטיבי של חוגג יכל לעבור אצלם, הם חותמת גומי בטח במקרה שלנו.
הצבי ישראל
קיבל.ה  26 לייקים

oleg neduda כתב: 11 אוגוסט 2024, 16:57 בספורט 5 כתוב שהוועדה של ההתאחדות תתכנס בחמישי בשעה 14:00. אם זה המצב, אני מניח שלא נעבור בבקרה גם לקראת חצי גמר גביע הטוטו, שמתקיים באותו יום
סביר להניח שפועל בעניין הבקרה התקציבית במקביל עד אישור הוועדה.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  470 לייקים

כבר כתבתי את זה איפשהו בין 200 העמודים בנושא ספרא… יש ילד של בן דוד שלי מפ״ת ויש את מואיז הקטן שגדל במשפחה של כסף ישן. כמו יורש עצר מגיל אפס. גם אם מדובר במלך המפונקים, הוא בסביבה של עסקים מגיל קטן ואמור לדעת דבר או חצי דבר בהתנהגות רשמית ורצינית, נימוסים וכל מה שדרוש מילד של אנשים כבדים כאלה. יש כמובן מצב שמאחורי הקלעים הוא יהיה איזה נירון קיסר, אבל האבא עושה רושם רציני ואני מניח שגם הילד עם כל ילדותיותו, רציני יותר מתשעים אחוז מבני גילו שאינם מולטי מיליונרים. כמובן שעם כל החפירה הזו שלי הכל יתפוצץ לי בפרצוף הערב בטוויטר כשמואיז הקטן ישתמש במילים ״אחי״ ו-״סבבה״ הרבה יותר מידי פעמים ובמקום הלא נכון, אבל ניחא. שורה תחתונה גם אם הכל נכון או הכל לא נכון, אנחנו בבעלות יחידה של איש עסקים עשיר ומוכח, יהודי שרוצה להתהדר בקבוצה הישראלית הכי נכונה פוליטית שיכולה להיות. אני אופטימי.
אל תירא הפועל, אל תירא!
כי מנצ'סטר הלא אתה!
ואם שלום בא, מי לא יירא?!
מי לא יירא?!
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1156 לייקים

ההוא מפעם כתב: 11 אוגוסט 2024, 17:08
אם
מקווה שזה בקטנה
במשך שלושה חודשים מדווחים פה באובסיסיביות על כל שקל וכל טיפת דיו שנוספה או הוחסרה מהחוזה ואין ספור על דרישתו של ספרא להעביר את הקבוצה בלי חובות. (מכאן הסקת המסקנה הכללית לניקיון השולחן ) עם זאת אנחנו יודעים שזה היה סוג של דרישה בתוך המו"מ של ספרא מול מינצברג ממנה משתמע "אם אתם רוצים את הכסף שהשקעתם תחזירו קבוצה בלי חובות"
מכל עשרות כתבות היח"ץ וההאשמות אחד נגד השני. לא היה דיווח אחד אובייקטיבי על סגירת החובות אני אישית מניח שאם חובות כאלה ואחרים היו משולמים ע"י אחד הצדדים הוא היה מנפנף בזה כמו דגל בכל אתר מדיה אפשרי

* ועדת הזכויות זה אלה שאשרו את כבירי, את רמון, את חוגג והיו מאשרים גם אליהו אליהו עם היה מגיע אליהם אפילו השייך הפיקטיבי של חוגג יכל לעבור אצלם, הם חותמת גומי בטח במקרה שלנו.
איך שאני מבין את זה- לא זה היה הדיון. החובות לא שולמו כי יש ויכוח בין מינצברג לבין הניסנובים לבין המועדון מי חייב וכמה

להבנתי מה שניסו לעשות (ואני ממש מקווה שהצליחו) זה לנתק בין הישויות ולבודד את המועדון מהמאבק המשפטי.
ז"א שיש סכומים מסויימים שכל צד הסכים לקחת על עצמו ועל הסכום במחלוקת נקבע מנגנון שסוג של מנתק את הניהול של המועדון מהדיון על החוב.
יש קרן ויש הסכם בין צד ג לצד ד וכולי.
אני לא עו"ד וגם לא באמת יודע מה הוסכם שם אבל לפי ההתעקשות שלהם על פרטי פרטים זה מרגיש שהם הצליחו לפרק את הקומבינה
לפחות את חלקה.
ממש מקווה שאני צודק אבל זה די ספקולטיבי כי התקשורת היא בטח לא מקור מהימן
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 11 אוגוסט 2024, 17:58

מקווה שזה בקטנה

איך שאני מבין את זה- לא זה היה הדיון. החובות לא שולמו כי יש ויכוח בין מינצברג לבין הניסנובים לבין המועדון מי חייב וכמה

להבנתי מה שניסו לעשות (ואני ממש מקווה שהצליחו) זה לנתק בין הישויות ולבודד את המועדון מהמאבק המשפטי.
ז"א שיש סכומים מסויימים שכל צד הסכים לקחת על עצמו ועל הסכום במחלוקת נקבע מנגנון שסוג של מנתק את הניהול של המועדון מהדיון על החוב.
אני לא עו"ד וגם לא באמת יודע מה הוסכם שם אבל לפי ההתעקשות שלהם על פרטי פרטים זה מרגיש שהם הצליחו לפרק את הקומבינה
לפחות את חלקה.
הבנתי משהו דומה, אבל המספרים לא מסתדרים לי תושב ומינצברג גידרו בינהם 4.5 מיליון שיועברו לקבוצה ע"ח חובות עבר.
מצד שני הדיווחים כל הזמן דיברו על חובות גבוהים בהרבה קשה פה לבור את המוץ מהתבן אבל החוסר הוא די ברור
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  712 לייקים

SickleCell כתב: 11 אוגוסט 2024, 17:56 כבר כתבתי את זה איפשהו בין 200 העמודים בנושא ספרא… יש ילד של בן דוד שלי מפ״ת ויש את מואיז הקטן שגדל במשפחה של כסף ישן. כמו יורש עצר מגיל אפס. גם אם מדובר במלך המפונקים, הוא בסביבה של עסקים מגיל קטן ואמור לדעת דבר או חצי דבר בהתנהגות רשמית ורצינית, נימוסים וכל מה שדרוש מילד של אנשים כבדים כאלה. יש כמובן מצב שמאחורי הקלעים הוא יהיה איזה נירון קיסר, אבל האבא עושה רושם רציני ואני מניח שגם הילד עם כל ילדותיותו, רציני יותר מתשעים אחוז מבני גילו שאינם מולטי מיליונרים. כמובן שעם כל החפירה הזו שלי הכל יתפוצץ לי בפרצוף הערב בטוויטר כשמואיז הקטן ישתמש במילים ״אחי״ ו-״סבבה״ הרבה יותר מידי פעמים ובמקום הלא נכון, אבל ניחא. שורה תחתונה גם אם הכל נכון או הכל לא נכון, אנחנו בבעלות יחידה של איש עסקים עשיר ומוכח, יהודי שרוצה להתהדר בקבוצה הישראלית הכי נכונה פוליטית שיכולה להיות. אני אופטימי.
מה שאותי מדאיג זה שהוא לא יהיה נציג בעלים רגיל.
זה לא עובד מקצועי או שכיר.
זה הבן של הבעלים.
שהוא יבוא ויגיד למנהל המקצועי משהו על שחקן מסוים,זה יתקבל אחרת
וגם המנהל המקצועי יקבל את ההערות האלה בצורה שונה( בכל זאת זה הבן של בעל הבית)
עד כמה שזה נשמע מוזר,עדיף שלמואיז יהיה תפקיד מוגדר עם תחום אחריות ברור שעליו הוא יהיה אחראי.
נציג בעלים( ועוד הבן של בעל הבית) שאין לו בדיוק הגדרת תפקיד,הוא למעשה מנכ"ל בפועל.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1156 לייקים

ההוא מפעם כתב: 11 אוגוסט 2024, 18:07
אוגוסטוס היל כתב: 11 אוגוסט 2024, 17:58

לפחות את חלקה.
הבנתי משהו דומה, אבל המספרים לא מסתדרים לי תושב ומינצברג גידרו בינהם 4.5 מיליון שיועברו לקבוצה ע"ח חובות עבר.
מצד שני הדיווחים כל הזמן דיברו על חובות גבוהים בהרבה קשה פה לבור את המוץ מהתבן אבל החוסר הוא די ברור
מספרים שצנציפרים כתבו לא מסתדרים? נו תהיה רציני. אנחנו לא מכירים את המספרים בכלל התקשורת זה בעיקר שפרור של מקורות עם אינטרס.
נמתין
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  951 לייקים

רב הנסתר על הגלוי
אחגוג ואשמח כשנעלה ליגה ולא נהייה נמושות של ליגת העל הפאקינג ישראלית
שלא נחטוף בראש מקבוצה בלי שקל במשחק בית עם 25 אלף צופים על ההישארות
עד אז מבחינתי לא משנה מה יגידו זה לא שווה כלום
long live the zapta
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

יש שידור של ההתכתבות עם מויז?
Adom_Adom
קיבל.ה  274 לייקים

dino כתב: 11 אוגוסט 2024, 20:00 יש שידור של ההתכתבות עם מויז?
יש בטוויטר תכף מתחילים
Niro
קיבל.ה  976 לייקים

אין לי כוח, ילד נחמד בן 18 מדבר על תהליכים ל5 שנים.
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1177 לייקים

טוב הוא חושב שעוד 5 שנים נהפוך להיות דומיננטיים במדינה, הרבה זמן לא צחקתי ככה. מצד שני גם על עופר ינאי צחקתי ואז הוא התחיל להציע כסף לשחקני NBA
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

מואיס (18) דובר קבוצת הרכישה בהצהרת כוונות

Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

nirgo כתב: 11 אוגוסט 2024, 20:14 מואיס (18) דובר קבוצת הרכישה בהצהרת כוונות

שני דברים עיקריים
ראשון אני לא מאמין שהחשבון הזה אמיתי ולא פייק
שני אני לא מאמין שמעל 1000 איש וכתבתי ספורט מקשיבים לילד בן 18
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

לו הייתי רוכש קבוצה לא הייתי נותן לבן שלי (18) לעלות לשידור ולהצהיר על כוונות.
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

אין לי טוייטר, אפשר להעביר את זה לערוץ 1?
שליחת תגובה