אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 303 לייקים
אני חש פה אופטימיות ענקית יחסית לזה שאשכרה הפועל הפכה למתנה שריץ׳ דאדי קונה לבן שלו ליום הולדת ה18.
אם לילד יש סמכות לדבר על החזון זה אומר שהוא משמעותי בסיפור וזה מביך. מביך מאוד
אם לילד יש סמכות לדבר על החזון זה אומר שהוא משמעותי בסיפור וזה מביך. מביך מאוד
-
- קיבל.ה 214 לייקים
הייתי שמח לשמוע את ההגיון שעומד מאחרי ההצהרה שלך, יש לך איזה מידע על זה שגולדהר הולך לעזוב את מכבי ?
יש לך איזה מידע שרומז לספרא יש 20% מהכסף של גולדהר או 10% מהנכונות והרצון של גולדהר להשקיע
אני לא אומר שאתה טועה, אני רק אשמח אם תשתף אותנו במידע האופטימי הזה שאני לא הצלחתי למצוא
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 274 לייקים
בגלל שאופיר סער כתב?
מעניין איך כתבים שאין להם באמת מושג מי הנציגים של ספרא יודעים על התוכניות שלו בקבוצה, בוא נראה את מי ימנה, מי אנשי המקצוע שיהיו בהפועל וגם נחכה לשמוע אותו במסיבת העיתונאים הראשונה.
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
אולי 5 מיליון ש״ח.Carajo כתב:לפי פירסומים באיזורי ה-5/6 מיליון דולר בעונה
שים לב שבכל עונה הוא מצליח לדחוף שחקן לאירופה/ לגדולות בארץ באיזה 1.5-2.5 מיליון יורו וזה מכסה לו (יחד עם הכנסות טבעיות) את רוב התקציב.
שחקנים שמכר בשנים האחרונות:
מלדה, קארצב, איתן אזולאי, רז שלמה ועוד.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 26 לייקים
ראינו מה היה בשנים האחרונות שהפועל הייתה תחת אנשים בוגרים, מאלי טביב דרך רמון, כבירי, ניסנוב.. עד מינצברג.
לא צריך לחפש את השלילי בכל דבר.
עונה ראשונה בלאומית תחת ספרא, זאת אחלה דרך לתת לילד להשתפשף.
-
- קיבל.ה 274 לייקים
באר שבע בתקציב של 60 מיליון שקל שאלונה מביאה מהבית 4 מיליון דולר, להפועל יש רף הכנסות גבוהות מבאר שבע למה שלא נגיע לאזור שלהם בהשקעה של 4 מיליון?dino כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 08:51באר שבע עם תקציבים של 60 מיליון וגם 70 לפעמיםהצבי ישראל כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 08:35בקיצור, עם ניהול נכון והבאת שחקנים מוכחים ולא מהתוכנות של חן סול, אנחנו אמורים להיאבק עם ב"ש על המקום השלישי ואירופה
אתה כנראה(אם לא נחיה בפנטזיות) תהיה באזור ה50 מיליון דרומה, שזה לא רע ביחס למה שהיינו, אבל תצטרך ממש לפגוע טוב בסגל כדי להיות במאבק על אירופה באופן קבוע.
למרות שכרגע הכל ניחושים קשה לי להאמין שיש כתב אחד שבאמת יודע כולל צנציפר כמה ספרא הולך להשקיע
-
- קיבל.ה 110 לייקים
נו, אבל זה כל העניין.
אנחנו לא ב1996. אנחנו צריכים סיבות לאופטימיות, ולא להיות אופטימיים על סמך אפס מעשים.
הדבר היחידי שצריכים להיות שמחים זה שמי שהחזיק את הקבוצה כבר לא איתנו. זה עדיין לא אומר כלום על העתיד עם ספרא.
בינתיים, למרות שאנחנו בסוף חלון העברות וכבר חודש ברור שהעסקה תיסגר, הוא לא השקיע פה כלום.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
מזכיר לכם שבשנים הראשונות שלו, גם גולדהאר לא השקיע פה סכומים שקרובים לאלה שהשקיע בהמשך.
כרגע הכל ספקולציות ואף אחד לא באמת יודע כמה הוא מתכוון להשקיע בלונג ראן. נתחיל מזה שהוא יעבור בוועדה ויעביר את הקבוצה בבקרה, ויוסיף פה שניים שלושה שחקנים חדשים שיהיו שוברי שוויון בלאומית. לכל היתר נחכה בסבלנות
כרגע הכל ספקולציות ואף אחד לא באמת יודע כמה הוא מתכוון להשקיע בלונג ראן. נתחיל מזה שהוא יעבור בוועדה ויעביר את הקבוצה בבקרה, ויוסיף פה שניים שלושה שחקנים חדשים שיהיו שוברי שוויון בלאומית. לכל היתר נחכה בסבלנות
-
- קיבל.ה 1055 לייקים

תגידו אתם רציניים? זה ילד בן 18!הצבי ישראל כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 10:30ראינו מה היה בשנים האחרונות שהפועל הייתה תחת אנשים בוגרים, מאלי טביב דרך רמון, כבירי, ניסנוב.. עד מינצברג.
אני מאוד מקווה שהוא לא יהיה מעורב בניהול הקבוצה כי טוב לא יצא מזה.
מקווה מאוד שיביאו צוות ניהולי ומקצועי ברמה גבוהה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
להפועל יש יותר הכנסות, אבל גם הוצאות ב"ש מקבלת המון עזרה עירוניתAdom_Adom כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 10:32באר שבע בתקציב של 60 מיליון שקל שאלונה מביאה מהבית 4 מיליון דולר, להפועל יש רף הכנסות גבוהות מבאר שבע למה שלא נגיע לאזור שלהם בהשקעה של 4 מיליון?dino כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 08:51באר שבע עם תקציבים של 60 מיליון וגם 70 לפעמיםהצבי ישראל כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 08:35
בקיצור, עם ניהול נכון והבאת שחקנים מוכחים ולא מהתוכנות של חן סול, אנחנו אמורים להיאבק עם ב"ש על המקום השלישי ואירופה
אתה כנראה(אם לא נחיה בפנטזיות) תהיה באזור ה50 מיליון דרומה, שזה לא רע ביחס למה שהיינו, אבל תצטרך ממש לפגוע טוב בסגל כדי להיות במאבק על אירופה באופן קבוע.
למרות שכרגע הכל ניחושים קשה לי להאמין שיש כתב אחד שבאמת יודע כולל צנציפר כמה ספרא הולך להשקיע
אבל אין ספק שבהשקעה קבועה של 4-5 מיליון דולר בשנה אפשר להתחרות על מקומות 3-6 וכרטיס לאירופה באופן קבוע
מידי פעם אפשר יהיה גם לגנוב דרבי ולשים סוף לביזיון הזה שילדים שסיימו בית ספר לא זכו לראות ניצחון
צריך לזכור שזאת כמובן התחזית האופטימית
- Carajo
- קיבל.ה 335 לייקים
5/6 מיליון דולר הכוונה הייתה לאלונה, לא לסגלAsafasraf כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 10:26אולי 5 מיליון ש״ח.Carajo כתב:לפי פירסומים באיזורי ה-5/6 מיליון דולר בעונה
שים לב שבכל עונה הוא מצליח לדחוף שחקן לאירופה/ לגדולות בארץ באיזה 1.5-2.5 מיליון יורו וזה מכסה לו (יחד עם הכנסות טבעיות) את רוב התקציב.
שחקנים שמכר בשנים האחרונות:
מלדה, קארצב, איתן אזולאי, רז שלמה ועוד.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
חסר? רוצה שאפתח את הספר?לירון האדום כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 09:36כי אז על מה תתבכיין?dino כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 08:59 סער
בשלב ראשון, ספרא ירצה למנות בקרוב מנהל ספורטיבי שיכין תוכנית עבודה אחרי שילמד את המועדון. בנוסף, בתוכנית המקורית אמור היה להיות גם נציג לבעלים, אך יתכן שבנו של ספרא, מואיז, שמאוד מעורב בנעשה, יהיה זה שיעשה זאת. בנו בן ה-18 של הבעלים מארח היום "ספייס" בטוויטר עבור האוהדים על מנת להציג את תפיסת העולם שלהם ביחס לקבוצה. מעניין יהיה לראות את המעורבות של מואיז אל מול האנשים שיופקדו על הובלת המועדון בתחום הניהולי והמקצועי
ספייס בטוייטר
למה שלא נארח אותו בפויירום פה?
ילד בן 18 עם אמונה ורצון ויכולת להוציא מאבא כסף הרבה יותר טוב לי מכל העסקנים שישבו פה בשנים האחרונות וניסו להרוויח על חשבוננו!
חברים מויז לא בא לפה להרוויח וזה מה שחשוב
הוא רוצה לשחק! הוא רוצה להצליח וזה מה שאנחנו צריכים
חברים מויז לא בא לפה להרוויח וזה מה שחשוב
הוא רוצה לשחק! הוא רוצה להצליח וזה מה שאנחנו צריכים
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
בדיוק
מספיק שהוא רוצה לנצח. זה כבר פי 10 יותר טוב מכל מי שעבר פה בעשור האחרון
-
- קיבל.ה 238 לייקים
מעל הכל, קוראים לו מואיז.
אין מצב שלא מדובר באיש מרגש אם הוא רק בן 18 ועדיין נשאר עם השם מואיז
אין מצב שלא מדובר באיש מרגש אם הוא רק בן 18 ועדיין נשאר עם השם מואיז
-
- קיבל.ה 517 לייקים
נראה לי שכולנו מוכנים לכינוי
Mo Safra
על בסיס
Mo Salah
ואפשר כבר להלביש כל שיר שאוהדי ליברפול שרים לשני...
Mo Safra
על בסיס
Mo Salah
ואפשר כבר להלביש כל שיר שאוהדי ליברפול שרים לשני...
-
- קיבל.ה 695 לייקים
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
כן אה, עדיף איזה טביב או כבירי כזה.
או אולי קבוצת שותפים, הם בטוח באים בטוב
-
- קיבל.ה 214 לייקים
חבל אתה אדם מאוד רציני, ויש דברים שאפשר לבדוק בשתי דקות ברשת לפני שמפרסמים. גולדהר נכנס למכבי באוגוסט 2009 והוסיף עוד 18 מיליון של אז על הכסף ששניידר שםoleg neduda כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 10:35 מזכיר לכם שבשנים הראשונות שלו, גם גולדהאר לא השקיע פה סכומים שקרובים לאלה שהשקיע בהמשך.
ב 2010 שהוא תכנן והתחיל לבד הוא השקיע 65 מיליון שקל ( והתחרבן עם הקבוצה

אנחנו לא שם וזה בסדר גולדהר וספרא לא אותה ליגה וזה לא יהיה הוגן לצפות מספרא להתחרות איתו בהשקעה
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
איפה הזכרתי את מכבי?ההוא מפעם כתב:הייתי שמח לשמוע את ההגיון שעומד מאחרי ההצהרה שלך, יש לך איזה מידע על זה שגולדהר הולך לעזוב את מכבי ?
יש לך איזה מידע שרומז לספרא יש 20% מהכסף של גולדהר או 10% מהנכונות והרצון של גולדהר להשקיע
אני לא אומר שאתה טועה, אני רק אשמח אם תשתף אותנו במידע האופטימי הזה שאני לא הצלחתי למצוא
אמרתי שהיום הגלגל שלנו עשה את הסיבוב הראשון.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
לפי ביזפורטל 150 מיליון שקל ב3 שנים הראשונות?
https://www.bizportal.co.il/sport/news/article/827911
https://www.bizportal.co.il/sport/news/article/827911
האמת שכל המספרים נשמעים לי מופרכים. לא חושב שהוא שם מיליארד שקל קבוצת כדורגל זה קצת הזוי מדי.עלי מכבי תל אביב השקיע כ-150 מיליון שקל במכבי ת"א רק בשלוש השנים הראשונות בהן לקח את הקבוצה ב-2009 מאלכס שניידר. בעשור הראשון שלו, כלומר עד שנת 2019, הוא השקיע בסך הכל מעל 600 מיליון שקל, משהו כמו 60 מיליון שקל בעונה בממוצע. בחמש השנים האחרונות ההשקעה, כך על פי ההערכות, אף גדלה במעט. ההערכות מדברות על כך שהוא שם בערך 400 מיליון שקל מכיסו הפרטי, כלומר, קרוב למיליארד שקל (אבל יותר מ-900 מיליון שקל), במכבי תל אביב. חשוב לציין שחלק מהכסף שגולדהאר הוציא הוא השקעה במחלקת הנוער של הצהובים. מכבי תל אביב גם הכניסה כסף מהמפעלים האירופיים והחסויות, כך שלא מדובר בהפסד אלא בהוצאה.
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
ממישהו שמכיר אותו טוב.NARKOTIKA כתב:נו, אבל זה כל העניין.
אנחנו לא ב1996. אנחנו צריכים סיבות לאופטימיות, ולא להיות אופטימיים על סמך אפס מעשים.
הדבר היחידי שצריכים להיות שמחים זה שמי שהחזיק את הקבוצה כבר לא איתנו. זה עדיין לא אומר כלום על העתיד עם ספרא.
בינתיים, למרות שאנחנו בסוף חלון העברות וכבר חודש ברור שהעסקה תיסגר, הוא לא השקיע פה כלום.
ספרא הזה הוא לא אחד שמסתפק בבנוניות.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
סליחה זה כנראה אצלי בראש כי זה בדכ היה עשור אנחנו עשור הם ובשבילי עשור טוב זה עשור שאנחנו מעליהםNati כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 11:53איפה הזכרתי את מכבי?ההוא מפעם כתב:הייתי שמח לשמוע את ההגיון שעומד מאחרי ההצהרה שלך, יש לך איזה מידע על זה שגולדהר הולך לעזוב את מכבי ?
אמרתי שהיום הגלגל שלנו עשה את הסיבוב הראשון.
אני לפעמים שוכח שקבצן שמזמינים אותו לסטייק במסעדה לא מתלונן על רמת השירות, כן בהחלט זה שיפור ענק לאומת שרשרת הכושלים הבלתי נגמרת שרדפה אותנו
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
תן לי מצב של 60% מהכסף של מכבי באופן קבוע, סומך על הפועל שנחזור לזיין אותם.
כרגע לא ידוע לנו כלום.
כרגע לא ידוע לנו כלום.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
לכול הספקנים
לא תמיד צריך לראות רק את השחור
היום זה יום שבאמת אפשר להתחיל לחגוג.
לא תמיד צריך לראות רק את השחור
היום זה יום שבאמת אפשר להתחיל לחגוג.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
תחגוג כשתראה שיש לך בעלים שמפזר פה כסף לאורך זמן.
זו תחרות שייחים, אתה צריך לפזר לאורך זמן. פה זה מוכרע.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 371 לייקים
זה או שחור או לבן? לא רוצה טביב אבל ילד בן 18 שמציג את חזון המועדון בספייס עם יצורים בטוויטר מביך אותילירון האדום כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 11:46כן אה, עדיף איזה טביב או כבירי כזה.
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
כשהעמותה היו במגעים לקנות מטביב,אני אמרתי פה שאסור לנו לעשות את המהלך הזה.כבר אז טענתי שלחפש ולמכור רק לבליונר.טכנית לארז כתב:תחגוג כשתראה שיש לך בעלים שמפזר פה כסף לאורך זמן.
שמח שהיום סוף סוף הגענו למקום שנהינו צריכים להיות בו לפני 12 שנים.
-
- קיבל.ה 303 לייקים
כרגע החשיפה היחידה שלו לתקשורת היא טוויטים של הילד שלו. לא, אני לא פסימי כי אופיר סער כתב.
מרגיש לי שהילד שלו הוא דמות ראשית בסיפור הזה.
ולא משנה כמה תגידו לי שזה לגיטימי שילד בן 18 יקח חלק בקבלת ההחלטות, זה לא לגיטימי. ילדים בגיל 18 ובטח אמריקאים, כל מה שמעניין אותם זה Getting wasted ולשחק ביר פונג בקולג'.
אין לי כרגע שום סיבה לאופטימיות. אף לא שביב של סיבה חיובית. לא מבין איך כולם פה וברשתות בעננים כאילו קנה אותנו גולדהאר.
שספרא יעשה מסיבת עיתונאים נורמלית ויצא כבר לתקשורת, שיספר על אנשי מקצוע וניהול שינהלו את זה וירגיע אותי, כי כרגע הכי קרוב למסיבת עיתונאים זה הלייב הזה של הילד בספייס או מה שזה לא יהיה.
-
- קיבל.ה 405 לייקים
בשלב הראשון והמיידי לא צריך לשפוך כסף "גדול". צריך ניהול נכון. נראה מי יהיה מנכ"ל. מי המנהל המקצועי. להביא שפיות מקצועית.
אבל לפני הכל אישור של הועדה לזכויות ניהול ואישור של הועדה לבקרה תקציבים לעונה הנוכחית.
אבל לפני הכל אישור של הועדה לזכויות ניהול ואישור של הועדה לבקרה תקציבים לעונה הנוכחית.
- Sin Queso
- קיבל.ה 461 לייקים
ההבדל בינו לבן חן סול זה רק הגיל. ואפילו האנגלית של מויז טובה יותר.מריו פצ'אלקה כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 12:08זה או שחור או לבן? לא רוצה טביב אבל ילד בן 18 שמציג את חזון המועדון בספייס עם יצורים בטוויטר מביך אותילירון האדום כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 11:46כן אה, עדיף איזה טביב או כבירי כזה.
-
- קיבל.ה 303 לייקים
תוהה אם אתה ציניהצבי ישראל כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 10:30ראינו מה היה בשנים האחרונות שהפועל הייתה תחת אנשים בוגרים, מאלי טביב דרך רמון, כבירי, ניסנוב.. עד מינצברג.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
בוא נהיה שניה רצינים.מריו פצ'אלקה כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 12:08זה או שחור או לבן? לא רוצה טביב אבל ילד בן 18 שמציג את חזון המועדון בספייס עם יצורים בטוויטר מביך אותילירון האדום כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 11:46כן אה, עדיף איזה טביב או כבירי כזה.
אדמונד ספרא הוא שושלת של משפחה מיליארדרית עם רזומה ושם טוב.
הוא ניהל מו"מ עיקש במשך כמה חודשים כאשר היו לו את כל הסיבות לפרוש באמצע, למרות זה הוא התעקש
לקבל את הקבוצה נקיה משותפים וגיבנות וחובות והצליח לעשות את זה.
בינתיים במקביל, הפועל החתימה מאמן מבוקש מאד (דגו) וגם כמה שחקנים טובים והצליחה להשאיר לדוג את טוריאל וישראלוב
שקל היה למכור אותם.
עכשיו אתה באמת חושב שאדמונד יגיד לילד שלו, קח את הקבוצה, תעשה מה שבא לך תקסימום תהרוס אותה, תגמור אותה וככה גם תהרוס
את השם הטוב שיש למשפחה שלנו? זה נראה לך הגיוני?
מה שיקרה בפועל, זה שימנו מנהל מקצועי (כמו שיש במכבי לדוג') והקבוצה תעבוד לפי תקציבים מוגדרים עם אנשי מקצוע, בתקווה שהם לא חן סול.
התפקיד של הילד יהיה נציג הבעלים.
הוא לא זה שיבנה את הקבוצה, הוא לא זה שיקבע מי יאמן את הקבוצה והוא לא זה שיתערב ביום יום בדברים, בדיוק כמו שגולדהאר לא מתערב ביום יום.
בנוסף, תהיה בטוח שאדמונד באמצעות יועציו או באמצעותו יפקחו על מואיז.
אבל היי, בואו נהיה פסימים, נרד על הבעלים החדש, נקטול אותו, ככה בטוח נגיע רחוק.
-
- קיבל.ה 303 לייקים
אתה אשכרה חושב שחוסר הצלחה של הפועל תפגיע למשפחה הזאת בשם?לירון האדום כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 12:39בוא נהיה שניה רצינים.מריו פצ'אלקה כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 12:08זה או שחור או לבן? לא רוצה טביב אבל ילד בן 18 שמציג את חזון המועדון בספייס עם יצורים בטוויטר מביך אותילירון האדום כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 11:46
כן אה, עדיף איזה טביב או כבירי כזה.
הוא ניהל מו"מ עיקש במשך כמה חודשים כאשר היו לו את כל הסיבות לפרוש באמצע, למרות זה הוא התעקש
בינתיים במקביל, הפועל החתימה מאמן מבוקש מאד (דגו) וגם כמה שחקנים טובים והצליחה להשאיר לדוג את טוריאל וישראלוב
שקל היה למכור אותם.
עכשיו אתה באמת חושב שאדמונד יגיד לילד שלו, קח את הקבוצה, תעשה מה שבא לך תקסימום תהרוס אותה, תגמור אותה וככה גם תהרוס
מה שיקרה בפועל, זה שימנו מנהל מקצועי (כמו שיש במכבי לדוג') והקבוצה תעבוד לפי תקציבים מוגדרים עם אנשי מקצוע, בתקווה שהם לא חן סול.
הוא לא זה שיבנה את הקבוצה, הוא לא זה שיקבע מי יאמן את הקבוצה והוא לא זה שיתערב ביום יום בדברים, בדיוק כמו שגולדהאר לא מתערב ביום יום.
טחח. אתה מפריז בחשיבותה של הפועל חבר.
אממה, כמו שאמרת, אם ימנו מנכ"ל רציני (ולא, עמית פסט זה לא רציני) + מנהל מקצועי רציני - אז לילד לא תהיה המון חשיבות ואז באמת הכל בסדר. שזה יקרה נירגע.
אני פשוט תוהה מאיפה הביטחון שלך שהוא לא יקבע שום דבר, כי נראה שכרגע הוא קובע הכל. הלוואי שאני טועה, הלוואי. אבל נראה שאתה קצת מייפה את המציאות
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
לא נראה לי שהבנת את הקטע של ספקנות אבל אפילו בתור ריאליסט אני רחוק מלחגוג.
שאני אראה שספרא שמים כסף (הפוך ממה ששמעתי שהולך לקרות העונה) ומביאים אותנו חזרה לצמרת ליגת העל באופן קבוע אני אתחיל לחגוג.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
מה הקשר?לירון האדום כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 11:46כן אה, עדיף איזה טביב או כבירי כזה.
יכול להיות שאתה יודע על העסקה הזאת או על ספרא יותר מאחרים כאן ולא משתף.
אבל פאקינג ילד בן 18!! מתי לאחרונה דברת עם ילד בן 18 שעשה עליך רושם שהוא מסוגל לנהל ארגון שמזיז עשרות מליונים בשנה?
כולנו בעד ספרא ובעד ההצלחה שלו, אבל מה האטרף הזה לתקוף ישר כל פעם שמעלים ספקות לגבי העסקה הזו.
זה אחו שרמוטה מוזר שילד בן 18 ינהל פה את העניינים.
סוף סוף יש פה בעל בית אחד ויחד.
הגיע הזמן שגם הניהול של הדבר הזה יגרום לנו להרגע ולא להתקפי לב.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 219 לייקים
כרגע היתרון היחידי הוא שיש בעלים יחיד ולא ערב רב של בעלים שכולנו מספיק מנוסים להבין כמה ריבוי בעלים הוא מתכון לאסון
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
אתה חושב שאם הפועל תקרוס ולא תצליח זה לא יפריע לאדמונד?ונרקומן כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 12:46אתה אשכרה חושב שחוסר הצלחה של הפועל תפגיע למשפחה הזאת בשם?לירון האדום כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 12:39בוא נהיה שניה רצינים.מריו פצ'אלקה כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 12:08
זה או שחור או לבן? לא רוצה טביב אבל ילד בן 18 שמציג את חזון המועדון בספייס עם יצורים בטוויטר מביך אותי
שקל היה למכור אותם.
טחח. אתה מפריז בחשיבותה של הפועל חבר.
אממה, כמו שאמרת, אם ימנו מנכ"ל רציני (ולא, עמית פסט זה לא רציני) + מנהל מקצועי רציני - אז לילד לא תהיה המון חשיבות ואז באמת הכל בסדר. שזה יקרה נירגע.
אני פשוט תוהה מאיפה הביטחון שלך שהוא לא יקבע שום דבר, כי נראה שכרגע הוא קובע הכל. הלוואי שאני טועה, הלוואי. אבל נראה שאתה קצת מייפה את המציאות
אתה חושב שאיש כמוהו אוהב להיכשל בהשקעות שלו?
איפה זה נראה שהוא קובע הכל?
אתה חושב שהוא החליט למנות את דגו ולהביא את רוטמן ולשחרר את אלטמן ולאיוס?
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
מה יש להם כבר כל כך הרבה להשקיע העונה?
הסגל הנוכחי + שמיר/גוני + חלוץ מחליף ואתה עולה בהליכה.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
אני לא יודע יותר ממך, אבל נקודת המוצא שלך אינה נכונה זה הכל.L.S כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 12:53מה הקשר?לירון האדום כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 11:46כן אה, עדיף איזה טביב או כבירי כזה.
יכול להיות שאתה יודע על העסקה הזאת או על ספרא יותר מאחרים כאן ולא משתף.
אבל פאקינג ילד בן 18!! מתי לאחרונה דברת עם ילד בן 18 שעשה עליך רושם שהוא מסוגל לנהל ארגון שמזיז עשרות מליונים בשנה?
כולנו בעד ספרא ובעד ההצלחה שלו, אבל מה האטרף הזה לתקוף ישר כל פעם שמעלים ספקות לגבי העסקה הזו.
זה אחו שרמוטה מוזר שילד בן 18 ינהל פה את העניינים.
סוף סוף יש פה בעל בית אחד ויחד.
הגיע הזמן שגם הניהול של הדבר הזה יגרום לנו להרגע ולא להתקפי לב.
אתה חושב שהוא יקבע מי יהיה המאמן ואיזה שחקנים יבואו וכמה לשלם להם ויהיה מעורב בכל דבר.
בפועל זה עובד ככה.
הוא יהיה נציג הבעלים ואין בזה פסול שהבן של הבעלים יהיה הנציג שלו.
בכל מקום כתבו שהם מתכוונים למנות מנהל מקצועי ושדרה ניהולית, איכשהו אתה ואחרים בוחרים לשכוח את זה
וחושבים שהוא יהיה המנהל המקצועי