להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל
-
- קיבל.ה 511 לייקים
לבוא מאהבה.
זה כל כך קשה???
זה כל כך קשה???
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
98*אייבר דה-בונלס כתב: ↑21 יולי 2024, 10:30קשור קשור..
יש מילים ספציפיות שמהללות אותם, מבקשים ש'יהרגו את מכבי', שירים חדשים על אהבת פיגועים ו'המון הרוגים' ועוד מיצי זבל
עופר, אם אתה קורא פה - תילחם, תעיף, תשלול. אנחנו כאן, אנחנו איתך ו90 אחוז מהקהל רק מחכה להזדמנות להילחם ולהעיף את האנשים שלקחו את הקבוצה שלי כבת ערובה
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1606 לייקים
-
- קיבל.ה 221 לייקים
זה סדאם סדאם תיקח כבר את מכבי מכאןגביזון כתב: ↑21 יולי 2024, 10:35 אייבר דה-בונלס תרשה לי לצטט מה שכתבת בפורום כדורגל גם פה:
הפולנים למשרפות
סינוואר סינוואר , תיקח כבר את מכבי מכאן
מוחמד דף מוחמד דף
על הלחן של אני אוהב שוקולד "אני אוהב פיגועים, עם המון הרוגים"
החיילים של שימון לא נחים, ולא ינוחו עד שעופר יעוף.
רמי כהן צריך לקבל החלטה אתמול מה הוא רוצה ומה המטרה שלו בקבוצה, לקדם אותה, או לקדם ארגון.
דוחה בכל מקרה
די עם ה-נו
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
השיר כנראה קיבל אדפטציה ל2024תבור כתב: ↑21 יולי 2024, 14:41זה סדאם סדאם תיקח כבר את מכבי מכאןגביזון כתב: ↑21 יולי 2024, 10:35 אייבר דה-בונלס תרשה לי לצטט מה שכתבת בפורום כדורגל גם פה:
הפולנים למשרפות
מוחמד דף מוחמד דף
רמי כהן צריך לקבל החלטה אתמול מה הוא רוצה ומה המטרה שלו בקבוצה, לקדם אותה, או לקדם ארגון.
דוחה בכל מקרה
כמו עם דיסני, תמיד זה הרבה יותר מאוס ומיותר מהמקור
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
מצד אחד עושים גרפיטי לכל אוהד שנרצח/נפל מאוקטובר מצד שני שירי הלל למי שאחראי לזה.. אלה פשוט טרולים חבל שאין לנו קצת עמוד שדרה בקהל ולא משאירים אותם לבד בשער 5/1 לשיר לעצמם עד שיראו שהם לא מעניינים אף אחד
רדיוס לבית"ר!
סדאם הפציץ את ישראל ב1991 ולא גרם להרבה הרוגים, נדמה לי שסאדם וביסקויט היו כאן ב2004 שזה 13 שנים .
סחתיין לילדי כאפות של האולטראס שהשתדרגו וכבר שקרה אסון לעם ישראל עם 1400 הרוגים ביום ועוד מאות לאחר מכן המציאו שירים לסינוואר .
מרגש
סחתיין לילדי כאפות של האולטראס שהשתדרגו וכבר שקרה אסון לעם ישראל עם 1400 הרוגים ביום ועוד מאות לאחר מכן המציאו שירים לסינוואר .
מרגש

-
- קיבל.ה 213 לייקים
אפילו הם לא מספיק מטומטמים להביא את השירים האלה ליציע או להעלות אותם לרשת כשיר אישמי
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 430 לייקים
להקיא עליהם. צחנה אנושיתגביזון כתב: ↑21 יולי 2024, 10:35 אייבר דה-בונלס תרשה לי לצטט מה שכתבת בפורום כדורגל גם פה:
הפולנים למשרפות
מוחמד דף מוחמד דף
-
- קיבל.ה 490 לייקים
עזבו עם ישראל, לא מצפה מהם ככ גבוה. כמה חברים ליציע איבדנו בגלל הרוצחים האלה - ועכשיו נשיר להם?

-
- קיבל.ה 1038 לייקים
אם מחברי השירים המהוללים היו עוצרים ומקשיבים לעצמם הם היו מבינים כמה השירים האלו נוראים אבל הם כל כך שקועים בשנאה התהומית הזאת למכבי שהם לא מודעים לכך שהם כתבו שירי תמיכה ברוצחים של החברים שלנו ליציע.אוהד כורסא כתב: ↑21 יולי 2024, 20:47 עזבו עם ישראל, לא מצפה מהם ככ גבוה. כמה חברים ליציע איבדנו בגלל הרוצחים האלה - ועכשיו נשיר להם?![]()
![]()
![]()
-
- קיבל.ה 948 לייקים
אתה נותן להם יותר מדי קרדיט במשפט הזה. מדובר במטומטמים שמאוהבים בעצמם ובאנטי שלהם. הם יודעים בדיוק מה יוצא להם מהפה ומה ההלשכות. הבעיה ששתקנו יותר מדי זמן על דברים בקטנה, עכשיו זה מתפוצץ לנו בפנים.ארז שדה כתב: ↑21 יולי 2024, 21:11אם מחברי השירים המהוללים היו עוצרים ומקשיבים לעצמם הם היו מבינים כמה השירים האלו נוראים אבל הם כל כך שקועים בשנאה התהומית הזאת למכבי שהם לא מודעים לכך שהם כתבו שירי תמיכה ברוצחים של החברים שלנו ליציע.אוהד כורסא כתב: ↑21 יולי 2024, 20:47 עזבו עם ישראל, לא מצפה מהם ככ גבוה. כמה חברים ליציע איבדנו בגלל הרוצחים האלה - ועכשיו נשיר להם?![]()
![]()
![]()
יאללה הביתה!!!
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
עוד סיבה לעבור למנורה
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
אנרכיסטים נשארים אנרכיסטים.
הקטע אצל אנרכיסטים, בכל תחום בעולם, שמעבר לבלאגן הם לא יטודעים עשות שומדבר. הם חיים מזה.
הקטע אצל אנרכיסטים, בכל תחום בעולם, שמעבר לבלאגן הם לא יטודעים עשות שומדבר. הם חיים מזה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 430 לייקים
הוציאו הודעה שלא יגיעו למשחקים אם נארח ביד אליהו.
איך שאני רואה את זה - win win situation
איך שאני רואה את זה - win win situation
-
- קיבל.ה 113 לייקים
זכותם של האולטראס לא לכבד את התוצאות של ההצבעה שדרושה כדי לעבור לשחק ביד אליהו (בהנחה והיא תעבור ואני לא רואה איך היא לא), אבל שלא יזיינו את השכל על איזה אוהדי הפועל גדולים הם. אוהדים של עצמם שרוצים 100 אחוז מהבעלות עם אפס אחוז מהכיסוי הוצאות
-
לאולטראס יש המון נקודות זכות באיכות העידוד הגבוהה במדינת ישראל, יחד עם זה אין לו בעלות או זכות וטו להחלטות של המועדון.
ספורט הוא אירוע תרבותי ששייך לכלל אוהדי הספורט ולא לקבוצה סגורה כזו או אחרת (הדובר חבר עמותה מ2011 ומנוי 4 שנים לכדורסל), יש הזדמנות לעוד אנשים (אוהדי הפועל) להצטרף לקסם הזה שקורה בשנים האחרונות, לילדים קטנים להתאהב בקבוצה הזו והיא לא צריכה להשאר שייכת ל3500 בלבד שיזכו לראות אותה מעבר למשמעויות הכלכליות. גם אם עוברים לשחק בזמן השיפוץ בלבד (!!!) בבית של היריבים שלנו כי אין מקום אחר.
ספורט הוא אירוע תרבותי ששייך לכלל אוהדי הספורט ולא לקבוצה סגורה כזו או אחרת (הדובר חבר עמותה מ2011 ומנוי 4 שנים לכדורסל), יש הזדמנות לעוד אנשים (אוהדי הפועל) להצטרף לקסם הזה שקורה בשנים האחרונות, לילדים קטנים להתאהב בקבוצה הזו והיא לא צריכה להשאר שייכת ל3500 בלבד שיזכו לראות אותה מעבר למשמעויות הכלכליות. גם אם עוברים לשחק בזמן השיפוץ בלבד (!!!) בבית של היריבים שלנו כי אין מקום אחר.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
חבל, אבל לואקום שיווצר אין לי ספק שייכנס גורם אחר. כנראה שיקום במוקדם או במאוחר ארגון אוהדים חדש שייקח על עצמו את התפקיד שלהם במשחקי הבית, רק בלי לזרוק אבוקות על אוהדים אחרים.
הצעד של האולטראס עלול להתגלות בעתיד כחרב פיפיות שחיסל את הארגון כגורם בכדורסל הישראלי (אבל אוהדי הכדורגל ימשיכו להנות ממנו בבלומפילד).
הצעד של האולטראס עלול להתגלות בעתיד כחרב פיפיות שחיסל את הארגון כגורם בכדורסל הישראלי (אבל אוהדי הכדורגל ימשיכו להנות ממנו בבלומפילד).
האולטראס מוסיפים המון צבע ועידוד ברמה הכי גבוהה שיש אבל, הנזק שהם גורמים לקבוצה באלימות, שירי הנאצה, שירי השואה, הדלקת אבוקות באולם סגור!!!, זריקת אבוקות, אלימות , נזק כלכלי לקבוצה ועוד ועוד
ולכן הנזק גובר על התועלת וכלן אני מאד מקווה שבעזרת ההנהלה והמשטרההיארגון יחזרו להיות מה שאמור לייצג . אירגון אוהבדים שתומך בקובוצה ולא מזיק לה.
ולכן הנזק גובר על התועלת וכלן אני מאד מקווה שבעזרת ההנהלה והמשטרההיארגון יחזרו להיות מה שאמור לייצג . אירגון אוהבדים שתומך בקובוצה ולא מזיק לה.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אם הם כאלה גיבורים אז שגם יוותרו על השריונים שלהם למשחקי חוץ נראה אותם. שלושה משחקים שהם יראו שהקהל לא סופר אותם וכל ה250 ילדי כאפות האלה מגיעים כמו גדולים. אולי זה סוף סוף יחזיר אותם למקומם הטבעי
-
- קיבל.ה 939 לייקים
מצוין, רווח כפול.
גם לקהל הרחב בא לראות משחקים, שיקפצו
גם לקהל הרחב בא לראות משחקים, שיקפצו
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
השריונים לא שלהם.
המועדון נותן את זה.
המועדון יכול גם לאמר: אתם מחרימים ? סבבה
תשיגו כרטיסים למשחקי חוץ בהגרלה כמו כולם
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
אני לא חושב שצריך לכעוס ולהתעצבן ככ.
הרגשות השליליים כלפי יד אליהו מובנים. גם החשש שזה לא יהיה משהו זמני.
מכבד ומבין. גם אם לא מסכים.
אני מקווה ומאמין שיימצא פתרון
הרגשות השליליים כלפי יד אליהו מובנים. גם החשש שזה לא יהיה משהו זמני.
מכבד ומבין. גם אם לא מסכים.
אני מקווה ומאמין שיימצא פתרון
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
זה לא סתם רגשות שליליים, זה חרם מסודר ומאורגן על הקבוצה שאתה כביכול "אוהד" בשמם של איזה עקרונות רומנטיים.
זה גם לא סתם חרם, זה חרם שאם הרצון שלהם יתממש ונארח בדרייב אין, זאת פגיעה בהפועל של מיליוני שקלים, חוסר יכולת לארח ביורוליג אם וכאשר ועוד.
שורה תחתונה - פגיעה ישירה בהפועל, ובעיקר באיש הנדיב שפיזר פה עשרות מיליוני שקלים למרות שהוא מקבל מהם בעיקר קנסות ועונשים.
הפועל וההישגים שלה פשוט לא מעניינים אותם למי שעוד חשב אחרת. יש מלא דוגמאות. חלקם בכדורסל בכלל לא יודעים מה התוצאה תוך כדי המשחק.
זה גם לא סתם חרם, זה חרם שאם הרצון שלהם יתממש ונארח בדרייב אין, זאת פגיעה בהפועל של מיליוני שקלים, חוסר יכולת לארח ביורוליג אם וכאשר ועוד.
שורה תחתונה - פגיעה ישירה בהפועל, ובעיקר באיש הנדיב שפיזר פה עשרות מיליוני שקלים למרות שהוא מקבל מהם בעיקר קנסות ועונשים.
הפועל וההישגים שלה פשוט לא מעניינים אותם למי שעוד חשב אחרת. יש מלא דוגמאות. חלקם בכדורסל בכלל לא יודעים מה התוצאה תוך כדי המשחק.
-
- קיבל.ה 237 לייקים
שונא את האולטראס כמו שימון, שניהם בני זונות שעושים נזקים להפועל ומפיצים דיבתה רעה.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
אם הם היו אומרים שהם מתנגדים למעבר ליד אליהו, ינסו לשכנע את חברי העמותה להצביע נגד אך יקבלו כל החלטה
שתתקבל ע"י חברי העמותה אף אחד לא היה אומר להם כלום.
הנסיון הכוחני שלהם להכריח את כולם ללכת בדרכם ועוד ממי שפוגע ללא הרף בקבוצה הוא שמקפיץ את האנשים
חלום שניפטר כבר מהזבלים האלה.
אז שנה-שנתיים יהיה עידוד פחות טוב ומבולגן.
ביג פאקינג דיל...
עדיין נהיה הקהל הכי מעודד בארץ בכדורסל.
דיי מהר יבוא להם תחליף.
עופר, אל תכנע!
מדובר במאה-מאתיים איש שעושים רעש של אלף ונזק של עשרות אלפים.
על כל אחד מהם שלא יעשה מנוי, יבואו 3 חדשים שכן.
והכי חשוב זה לשלול להם מנויים במידה ונשארים בדרייב אין בשנה הקרובה.
מי שמחליט שאלפי אוהדים כל שבוע ישבו בבית כי לא נעים לו לשחק באולם של היריבה העירונית, לא ראוי לשריון כרטיסים או קדימות במנויים.
ביג פאקינג דיל...
דיי מהר יבוא להם תחליף.
עופר, אל תכנע!
מי שמחליט שאלפי אוהדים כל שבוע ישבו בבית כי לא נעים לו לשחק באולם של היריבה העירונית, לא ראוי לשריון כרטיסים או קדימות במנויים.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
שישנו את השיר לפחות:
הפועל לעולם
איפה שתשחקי אני שם - אם הקבוצה תסכים לשחק איפה שנרצה
* יצריך כנראה שינוי לחן
הפועל לעולם
איפה שתשחקי אני שם - אם הקבוצה תסכים לשחק איפה שנרצה
* יצריך כנראה שינוי לחן
-
- קיבל.ה 194 לייקים
קצת נאיבי לחשוב שיש להם מנויים על שמם.. הם מקבלים הקצאות של כרטיסים כל משחק מההנהלה, וכמובן שזה חייב להיפסק כמה שיותר מהר.Kanta כתב: ↑23 יולי 2024, 10:30 חלום שניפטר כבר מהזבלים האלה.
ביג פאקינג דיל...
דיי מהר יבוא להם תחליף.
עופר, אל תכנע!
-
- קיבל.ה 194 לייקים
בדיוק. אחר כך הם ידברו על סולידריות בין הקהל.. שיקבלו את הכרעת חברי העמותה (ככל ותהיה כזו) - חברי העמותה הם אוהדים מסורים של הקבוצה לא פחות מהם.
נגמר התקופה שהקהל בני ערובה של האולטרס, רוצים להחרים שיחרימו תפאדלו
בסדר יהיה משחק, 2 ,3 בלי אווירה
בסוף מישהו ייקח את היוזמה ויקנה תוף וכמה דגלים להתחיל ארגון חדש בלי הרעל שלהם
בסדר יהיה משחק, 2 ,3 בלי אווירה
בסוף מישהו ייקח את היוזמה ויקנה תוף וכמה דגלים להתחיל ארגון חדש בלי הרעל שלהם
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
יש לי המון ביקורת על האולטראס.
יש בקירבם אנשים שצריכים לטעמי לשבת בכלא ולהרבה זמן.
אבל את הדרך שבה אנשים כאן מתבטאים נגדם ככלל, אני לא אוהב , בלשון המעטה.
יש בקירבם אנשים שצריכים לטעמי לשבת בכלא ולהרבה זמן.
אבל את הדרך שבה אנשים כאן מתבטאים נגדם ככלל, אני לא אוהב , בלשון המעטה.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
יהיה בטח מה זה כיף במנורה במשחקים נגד נס ציונה עם אולם חצי ריק ובלי אווירה.
אבל איזה מלך מי שצועק כמה הוא שונא את האולטראס.
מעניין כמה זה יחזיק לאורך זמן.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 430 לייקים
-
- קיבל.ה 430 לייקים
מתי תבינו שאנשים באים לראות כ-ד-ו-ר-ס-ל אנשים לא באים לראות את האולטראס! ומי שכן אז תיסלח לי הוא לא אוהד הפועל אלא אוהד אולטראס. מספיק עם הסגידה לעבריינים האלה. הפועל (רגל וסל) הייתה הרבה לפניהם ותהיה הרבה אחריהם. חבורת של נרקיסיסטים חדלי אישים שהתאהבו בפוזיציית האנטי.טכנית לארז כתב: ↑23 יולי 2024, 11:36 יהיה בטח מה זה כיף במנורה במשחקים נגד נס ציונה עם אולם חצי ריק ובלי אווירה.
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
זה לא יהיה ככה לאורך זמן, זה יחזיק ככה לנצח.טכנית לארז כתב:יהיה בטח מה זה כיף במנורה במשחקים נגד נס ציונה עם אולם חצי ריק ובלי אווירה.
גם ממש כיף להתחיל את העונה במינוס נקודה, לשמוע את שירי סינוואר מוחמד דף שמחכים לנו להמשך.
אגב, אני חזור על מה שאמרתי כבר אלף פעם. האולטראס לא יחרים את משחקי הבית לאורך זמן.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
כמה מאוהדי הפועל באים למשחקים נגד אילת ונס ציונה רק ורק ורק כדי לראות כדורסל? מעניין.פומפה כתב: ↑23 יולי 2024, 11:39מתי תבינו שאנשים באים לראות כ-ד-ו-ר-ס-ל אנשים לא באים לראות את האולטראס! ומי שכן אז תיסלח לי הוא לא אוהד הפועל אלא אוהד אולטראס. מספיק עם הסגידה לעבריינים האלה. הפועל (רגל וסל) הייתה הרבה לפניהם ותהיה הרבה אחריהם. חבורת של נרקיסיסטים חדלי אישים שהתאהבו בפוזיציית האנטי.טכנית לארז כתב: ↑23 יולי 2024, 11:36 יהיה בטח מה זה כיף במנורה במשחקים נגד נס ציונה עם אולם חצי ריק ובלי אווירה.
שום סגידה לעבריינים, אבל צריך לקחת בחשבון שבלעדיהם אין אווירה.
נראה כמה זמן יחזיק פורמט של משחקים נגד אילת ועפולה באווירת כלום בהיכל מנורה. מעניין כמה אוהדי הפועל זה ימשוך לבוא קבוע.
-
- קיבל.ה 430 לייקים
בוא רגע תיקח שנייה ותחשוב על זה מחוץ לפוזיציה.טכנית לארז כתב: ↑23 יולי 2024, 11:41כמה מאוהדי הפועל באים למשחקים נגד אילת ונס ציונה רק ורק ורק כדי לראות כדורסל? מעניין.פומפה כתב: ↑23 יולי 2024, 11:39מתי תבינו שאנשים באים לראות כ-ד-ו-ר-ס-ל אנשים לא באים לראות את האולטראס! ומי שכן אז תיסלח לי הוא לא אוהד הפועל אלא אוהד אולטראס. מספיק עם הסגידה לעבריינים האלה. הפועל (רגל וסל) הייתה הרבה לפניהם ותהיה הרבה אחריהם. חבורת של נרקיסיסטים חדלי אישים שהתאהבו בפוזיציית האנטי.טכנית לארז כתב: ↑23 יולי 2024, 11:36 יהיה בטח מה זה כיף במנורה במשחקים נגד נס ציונה עם אולם חצי ריק ובלי אווירה.
נראה כמה זמן יחזיק פורמט של משחקים נגד אילת ועפולה באווירת כלום בהיכל מנורה. מעניין כמה אוהדי הפועל זה ימשוך לבוא קבוע.
כדורסל זה משהו שהוא יותר נישתי בשונה מכדורגל. האנשים שבאים לראות כדורסל ברובם הגדול והמכריע באים נטו לכדורסל. זה שיש עידוד ותפאורה זה בטוח מוסיף, אבל תהיה בטוח שמי שבא לא בא בגלל האולטראס. מי שכן זה לרוב ילדים בגילאי העשרה שמתלהבים מהבלאגן ורוצים להרגיש שייכות ושהם מגניבים. בכדורסל זה פחות רלוונטי כי מראש מי שמגיע בדרייב אין זה מנויים שחתך הגילאים שלהם זה משהו כמו 25+. פחות הילדים המתלהבים. אז כן, לשאלתך הרוב המוחלט שמגיע למשחקים מול אילת ונס ציונה בא לראות כדורסל. יותר מזה, בדרך כלל מי שבא דווקא למשחקים הגדולים זה ילדוני אולטראס ואנשים שיותר חשובה להם האווירה.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
אז סבבה, בוא נראה.
זה נכון בשאר הליגה, בכדורסל האולטראס חלק נרחב מהקהל יחד עם עוד אנשים שבאים לאווירה, וכמות מסוימת שאוהבים כדורסל ויבואו בכל מצב..פומפה כתב: ↑23 יולי 2024, 11:51בוא רגע תיקח שנייה ותחשוב על זה מחוץ לפוזיציה.טכנית לארז כתב: ↑23 יולי 2024, 11:41כמה מאוהדי הפועל באים למשחקים נגד אילת ונס ציונה רק ורק ורק כדי לראות כדורסל? מעניין.פומפה כתב: ↑23 יולי 2024, 11:39
מתי תבינו שאנשים באים לראות כ-ד-ו-ר-ס-ל אנשים לא באים לראות את האולטראס! ומי שכן אז תיסלח לי הוא לא אוהד הפועל אלא אוהד אולטראס. מספיק עם הסגידה לעבריינים האלה. הפועל (רגל וסל) הייתה הרבה לפניהם ותהיה הרבה אחריהם. חבורת של נרקיסיסטים חדלי אישים שהתאהבו בפוזיציית האנטי.
כדורסל זה משהו שהוא יותר נישתי בשונה מכדורגל. האנשים שבאים לראות כדורסל ברובם הגדול והמכריע באים נטו לכדורסל. זה שיש עידוד ותפאורה זה בטוח מוסיף, אבל תהיה בטוח שמי שבא לא בא בגלל האולטראס. מי שכן זה לרוב ילדים בגילאי העשרה שמתלהבים מהבלאגן ורוצים להרגיש שייכות ושהם מגניבים. בכדורסל זה פחות רלוונטי כי מראש מי שמגיע בדרייב אין זה מנויים שחתך הגילאים שלהם זה משהו כמו 25+. פחות הילדים המתלהבים. אז כן, לשאלתך הרוב המוחלט שמגיע למשחקים מול אילת ונס ציונה בא לראות כדורסל. יותר מזה, בדרך כלל מי שבא דווקא למשחקים הגדולים זה ילדוני אולטראס ואנשים שיותר חשובה להם האווירה.
כרגע הגידול של הקהל בסל נובע בעיקר ממאוכזבי הפועל רגל (אם מתישהו יהיה 2 קבוצות תחרותיות הבאז מהכדורסל ירד) שמחפשים משהו להתלות בו או להעביר את הזמן ושיביע להם גם קצת נחת
ועוד גדילה כלשהי של אוהדים רדומים..
בסופו של דבר- בלי ארגון אוהדים, ואווירת בית קברות בהיכל, לא יהיה במשחקי בית רגילים יותר מ4500
תאמת, גם עם הארגון לא יהיה במשחקי בית רגילים יותר
מ6000.
8000 יבואו רק לדרבים, הפועל ירושלים.. אולי הפועל חולון, ומשחקים מכריעים.
אני לא אומר שהארגון הזה חייב להיות אולטראס אבל אם לא יתמקם ארגון כלשהו וייצב את מקומו, הנטישה של הקהל הקבוע תגיע.