יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
217
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 277
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1320 לייקים

red_boy כתב: 15 יולי 2024, 10:24
Giovanni Giorgio כתב: 15 יולי 2024, 09:48 השאלה שצריכה להישאל היא כמה אנשים כיום היו מגיעים לו היה ניתן למשחקים בנוסף על המנויים הקיימים, אני חושב שבערך חצי מהאוהדים לא מגיעים כי הם לא יכולים להשיג כרטיס
נכון, זה לא למלא את האולם אבל מה עם אותם 3000-2000 איש? לא צריכים לראות את הקבוצה?

אני מבין את הטענה שאם אין אירופה בישראל אז מעבר כזה הוא פחות נכון ואני גם קצת מסכים איתה, כלומר אין ספק שאם הפועל הייתה מארחת בישראל אז זה היה בלתי נמנע, אבל, יש לא מעט אוהדים שרוצים לבוא לראות משחקים ולא באים כי פשוט אי אפשר להשיג כרטיס

בסופו של דבר, עזבו יומרות להיות טופ אירופה, עזבו הגדלת הכנסות ועזבו ניסיון להגיע לעוד אנשים - יש כרגע, לדעתי , בלי שום פעולה נוספת כזאת או אחרת , כ2000 איש שרוצים להגיע למשחקים ופשוט לא יכולים, להתעלם מהם זה לירות לעצמך ברגל
ההורים שלי בלי מנוי והיו העונה בכל המשחקים למעט דרבי , ירושלים, חולון
זה ממש לא בעיה להשיג כרטיסים למשחקי ליגה למי שמעוניין.
בשביל כמה משחקים גדולים בעונה זה מיותר לעבור לאולם כזה גדול כשאין אירופה.
כמה משחקים גדולים בעונה. ציינת פה 3 קבוצות, כלומר מינימום 3 משחקים, ויותר לכיוון 5-6 כשיש פלייאוף. זה מאוד משמעותי מבחינת הכנסות. אמנם ינאי שופך כסף על הקבוצה, אבל לזלזל בצורך שלו לייצר הכנסות זה לא רציני.
בנוסף, השנה בונים קבוצה עם פרופיל הרבה יותר גבוה, וזה כשקבוצת הכדורגל תשחק בלאומית, אני מניח שזה יצור עוד ביקוש ויהיה הרבה יותר קשה להשיג כרטיסים.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
avivx2
קיבל.ה  194 לייקים

סומך כתב: 15 יולי 2024, 10:59
red_boy כתב: 15 יולי 2024, 10:24
Giovanni Giorgio כתב: 15 יולי 2024, 09:48 השאלה שצריכה להישאל היא כמה אנשים כיום היו מגיעים לו היה ניתן למשחקים בנוסף על המנויים הקיימים, אני חושב שבערך חצי מהאוהדים לא מגיעים כי הם לא יכולים להשיג כרטיס
נכון, זה לא למלא את האולם אבל מה עם אותם 3000-2000 איש? לא צריכים לראות את הקבוצה?

אני מבין את הטענה שאם אין אירופה בישראל אז מעבר כזה הוא פחות נכון ואני גם קצת מסכים איתה, כלומר אין ספק שאם הפועל הייתה מארחת בישראל אז זה היה בלתי נמנע, אבל, יש לא מעט אוהדים שרוצים לבוא לראות משחקים ולא באים כי פשוט אי אפשר להשיג כרטיס

בסופו של דבר, עזבו יומרות להיות טופ אירופה, עזבו הגדלת הכנסות ועזבו ניסיון להגיע לעוד אנשים - יש כרגע, לדעתי , בלי שום פעולה נוספת כזאת או אחרת , כ2000 איש שרוצים להגיע למשחקים ופשוט לא יכולים, להתעלם מהם זה לירות לעצמך ברגל
ההורים שלי בלי מנוי והיו העונה בכל המשחקים למעט דרבי , ירושלים, חולון
זה ממש לא בעיה להשיג כרטיסים למשחקי ליגה למי שמעוניין.
בשביל כמה משחקים גדולים בעונה זה מיותר לעבור לאולם כזה גדול כשאין אירופה.
כמה משחקים גדולים בעונה. ציינת פה 3 קבוצות, כלומר מינימום 3 משחקים, ויותר לכיוון 5-6 כשיש פלייאוף. זה מאוד משמעותי מבחינת הכנסות. אמנם ינאי שופך כסף על הקבוצה, אבל לזלזל בצורך שלו לייצר הכנסות זה לא רציני.
בנוסף, השנה בונים קבוצה עם פרופיל הרבה יותר גבוה, וזה כשקבוצת הכדורגל תשחק בלאומית, אני מניח שזה יצור עוד ביקוש ויהיה הרבה יותר קשה להשיג כרטיסים.
צודק- יש פה תחושה של מועדון סגור של אנשים שיש להם מנוי או דרך להתקמבן על כרטיס, ומבחינתם שהכל ימשיך באותו האופן, כשבפועל יש ביקוש של אלפים שלא יכולים להגיע למשחקים. מעבר לטמטום הכלכלי, זה הכי לא הפועל שיש, צריך לאפשר לאוהדים להגיע למשחקים, לא רק לאותם אוהדים ששפר עליהם המזל להשיג מנוי. וכן, יש הרבה יותר אוהדים שרוצים לראות את הקבוצה כשהיא מצליחה, ואין בכך שום פסול- ההפך ככה פועלים אוהדי ספורט בכל העולם, זה לא הופך אותם לפחות ראויים.
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

אני מניח שעופר התקפל זמנית רק לשנה הקרובה ואם וכאשר תיהיה קבוצה טובה וביקוש גדול יגיד את דעתו שאין ברירה אלא לעבור לנוקיה ,
כנראה שהוא מחכה שקהל ללא מנוי ישמיע את טענותיו
redead
קיבל.ה  530 לייקים

לא פחות מעניין איך פותרים את סיפור העונש והיציע הסגור
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2651 לייקים

redead כתב: 15 יולי 2024, 13:02 לא פחות מעניין איך פותרים את סיפור העונש והיציע הסגור
נפטרים מהנגע (האולטראס).
בגדול זה או שהם יגרמו לעופר ללכת או שהוא ייכנס בהם חזיתית אחרי שיבין שאין מנוס מכך.
יחד, רק יחד! :heart:
ranjef
קיבל.ה  1455 לייקים

יש ספק?
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

טוב זה פשוט ביזיון יהיה לא לעבור עם הסגל הזה לשם
ranjef
קיבל.ה  1455 לייקים

6-7 אלף מנויים מחר בבוקר קל.
(זאת הכמות שהבאנו לגמר גביע עם ג'וש אואנס בחמישייה)
shaolin232
קיבל.ה  632 לייקים

אחרי בוורלי, כנראה אין מנוס
אנחנו צריכים למלא את יד ושם ולהפוך אותו למבצר
כפי שעשינו עם הדרייב אין
feigenbaum99
קיבל.ה  186 לייקים

חייבים לעבור ליד אליהו עונה הבאה.
בכדורגל בלאומית יש כבר מעל 7000 מנויים.
אנשים ירצו לבוא לראות וצריך לאפשר להם.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1706 לייקים
יצירת קשר:

אם עוברים ליד אליהו לדעתי לראשונה בהיסטוריה הפועל סל עוברת את הרגל במנויים
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Tals2000
קיבל.ה  70 לייקים

עד כה אני לא הייתי בטוח מה דעתי לגבי המעבר, כי לא האמנתי שיהיו יותר מ 4,000-5,000 מנויים ובאסה לאבד את האווירה ולשחק מול יציעים ריקים
אבל עכשיו כנראה שאין מנוס
אבל כל רגע שמחכים עם ההחלטה מאבדים את המומנטום
מאמין שהיום לבד היו עושים 1,000 מנויים וכולם ירוצו לעשות לפני שייגמר
חבל על כל רגע, אחר כך אנשים יתרגלו למצב ופחות יתלהבו לעשות מנויים.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

אני חוזר ואומר-זאת השנה לנצל את הפיק ויהיה חבל אם לא ינצלו

מעבר לזה - עופר משקיע כל כך הרבה כסף ומגיע לו שנסדר לו הכנסה נוספת
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

אם 7000 אנשים רכשו מנוי כדי לצפות בכדורגל משמים ביום שישי בצהריים נגד כפר שלם, אותו מספר אוהדים ירכוש מנוי כדי לראות את הקבוצה מס' 1 בארץ והחזקה במפעל היורוקאפ.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1320 לייקים

לא רואה מצב שעופר פונה לחברי העמותה ואומר "הבאתי תקציב וסגל היסטוריים, חייבים לעבור לאולם גדול יותר" וזה לא יעבור
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

Tals2000 כתב: 16 יולי 2024, 21:56 עד כה אני לא הייתי בטוח מה דעתי לגבי המעבר, כי לא האמנתי שיהיו יותר מ 4,000-5,000 מנויים ובאסה לאבד את האווירה ולשחק מול יציעים ריקים
אבל עכשיו כנראה שאין מנוס
אבל כל רגע שמחכים עם ההחלטה מאבדים את המומנטום
מאמין שהיום לבד היו עושים 1,000 מנויים וכולם ירוצו לעשות לפני שייגמר
חבל על כל רגע, אחר כך אנשים יתרגלו למצב ופחות יתלהבו לעשות מנויים.
מחכים להחתמה של יוקיץ׳ כסנטר המחליף של מוטלי ואז תתחיל מכירת המנויים.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

סומך כתב:לא רואה מצב שעופר פונה לחברי העמותה ואומר "הבאתי תקציב וסגל היסטוריים, חייבים לעבור לאולם גדול יותר" וזה לא יעבור
הוא אמר שהוא רוצה שזה יבוא מהקהל, זה כבר בא מהקהל. אין שום הגיון עכשיו בדרייב אין.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

עופר לא יעלה להצבעה את המעבר לנוקיה מיוזמתו
הוא מחכה שהנושא יעלה על ידי האוהדים
באמת שזאת הדרך לגמול לו על הקיץ הכי מטורף שהיה פה איי פעם (לפחות ב35-36 שנה שאני מנוי) גם בכדורגל וגם בסל
נערך לאחרונה על ידי oleg neduda ב 16 יולי 2024, 23:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
ranjef
קיבל.ה  1455 לייקים

מנויים פלוס הזמנות לספונסרים, משפחות, חיילים, מפונים - הוא ממלא את ההיכל או קרוב לזה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

אתם קולטים ככמה כסף היינו יכולים לעשות מתאי צפיה וכיו"ב ביד אליהו אם היינו משחקים את היורוקאפ בארץ?
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

רדנקו כתב:אתם קולטים ככמה כסף היינו יכולים לעשות מתאי צפיה וכיו"ב ביד אליהו אם היינו משחקים את היורוקאפ בארץ?
אני אופטימי.
בנובמבר נהיה אחרי הכל.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

Charlie כתב: 16 יולי 2024, 23:33
רדנקו כתב:אתם קולטים ככמה כסף היינו יכולים לעשות מתאי צפיה וכיו"ב ביד אליהו אם היינו משחקים את היורוקאפ בארץ?
אני אופטימי.
בנובמבר נהיה אחרי הכל.
אתה כנראה אופטימיסט חסר תקנה אם אתה מאמין שביבי יתן למלחמה הזו להסתיים כשברור לו שברגע שזה יקרה הוא יאלץ ללכת לבחירות.
הלואי שיתגלה שאתה צודק.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1706 לייקים
יצירת קשר:

להישאר בדרייב אין עם הטירוף שיהיה השנה זה הפרס הראוי למנויים על כל השנים שאכלנו חרא בדרייב אין עם כל מיני לארון דנדי למיניהם :smoke:
Adom500
קיבל.ה  144 לייקים

למה מחכים בעצם? כל החתמה כזאת הייתה מביאה עוד מנויים וגם בינתיים אנשים עושים לרגל במקום לסל.

חוץ מזה ברור שלעבור ליד אליהו (יש לי מנוי ליציע 1 בדרייב אין) כדי לאפשר לעוד קהל לבוא.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

הפועל כתב:להישאר בדרייב אין עם הטירוף שיהיה השנה זה הפרס הראוי למנויים על כל השנים שאכלנו חרא בדרייב אין עם כל מיני לארון דנדי למיניהם :smoke:
מבין מאיפה אתה בא.
אבל זאת לא מחשבה קצת אגואיסטית כלפי אוהדים אחרים ועופר?
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

אני לא יכול להגיע למשחקים.
אבל מבטיח שאם עוברים ליד ושם.אני אקנה מנוי.
סמל אישי של משתמש
Raizi
קיבל.ה  59 לייקים

לעבור ליד אליהו ויפה שעה אחת קודם
חבל על כל המומנטומים האלו שאנחנו מפספסים
בני12
קיבל.ה  1605 לייקים

Adom500 כתב: 17 יולי 2024, 00:53 למה מחכים בעצם? כל החתמה כזאת הייתה מביאה עוד מנויים וגם בינתיים אנשים עושים לרגל במקום לסל.

חוץ מזה ברור שלעבור ליד אליהו (יש לי מנוי ליציע 1 בדרייב אין) כדי לאפשר לעוד קהל לבוא.
כדי למכור מנויים צריך להחליט על אולם.
בשביל לעבור ליד אליהו צריך לעשות הצבעה קודם.
לדעתי זה עניין של מינימום שבועיים
ranjef
קיבל.ה  1455 לייקים

הצבעה יכולה לצאת לדרך בעוד יומיים. רק תיתנו כבר.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

אני אופטימי.
בנובמבר נהיה אחרי הכל.
גם לדעתי
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

רדנקו כתב:
אני אופטימי.
בנובמבר נהיה אחרי הכל.
אתה כנראה אופטימיסט חסר תקנה אם אתה מאמין שביבי יתן למלחמה הזו להסתיים כשברור לו שברגע שזה יקרה הוא יאלץ ללכת לבחירות.
הלואי שיתגלה שאתה צודק.
בלי להיכנס לפוליטיקה - לא הכל זה ביבי. וגם לביבי יש שיקולים שדווקא תומכים בסיום מלחמה עם תמונת ניצחון ולא בוץ שנתקעים בו ומדממים שנים (ע"ע רצועת הביטחון בדרום לבנון). מה גם שגם בסיום המלחמה אני לא רואה 61 אצבעות תומכות בפיזור הכנסת. לא כל כך מהר. כרגע בקושי יש 56 אצבעות.
הרי יכולים לטעון שקודם תפורסם חוות הדעת של ועדת החקירה כדי שהציבור יוכל לשפוט לפני שיצביע. יש מספיק תירוצים למרוח את הזמן. לא צריך להקריב חיילים לשם כך.

אז אני אופטימיסט חסר תקנה אבל אני רואה שיש עוד כמה כמוני בפורום.
ריד מיי ליפס - הפועל תארח את מרבית משחקיה ביורוקאפ , בתל אביב.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

צנציפר אומר ב5 באויר שיש עניין של רמי כהן ועופר סביב זה. ורמי מעכב את ההצבעה סביב הנושא, משהו כזה

בני12
קיבל.ה  1605 לייקים

גביזון כתב: 17 יולי 2024, 15:38 צנציפר אומר ב5 באויר שיש עניין של רמי כהן ועופר סביב זה. ורמי מעכב את ההצבעה סביב הנושא, משהו כזה

נראה, שכרגיל, רמי מפחד מהאולטראס
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1706 לייקים
יצירת קשר:

לא רק האולטראס לא אוהבים את הרעיון של יד אליהו. במקרה הזה רמי מתנהג בהתאם לתפקידו ומנסה להימנע ממשהו שבבירור לא בקונצנזוס מוחלט אצל האוהדים.
avivx2
קיבל.ה  194 לייקים

לדעתי האולטראס ינסו בכל הכח למנוע מעבר כזה. מתאים להם בול.

לכן, צריך לעשות מהלך כזה בצורה חכמה, לדעתי באופן הבא:
א) בדיקת התיכנות ראשונית של מספר מנויים המוכנים לשלם מראש במידה והקבוצה תעבור.
ב) לבדוק באופן סופי שאין חלופה אחרת העומדת נכון להיום על הפרק, קרי- הישארות בדרייב אין או מעבר להיכל.
ג) הבטחה כי מדובר במהלך זמני בלבד עד לבניית אולם חדש.
ד)להביא להצבעה על ידי חברי העמותה, תוך הצהרה של עופר כי כל החלטה של האוהדים תכובד במלואה, ומנגד להבהיר את הנחיצות והחשיבות שיש במעבר- הן מבחינת המותג של הקבוצה, הן מבחינת ההתקדמות של הקבוצה והן מבחינה כלכלית.
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  345 לייקים

בתור מישהו שממש רוצה לקנות מנוי ולא יכלתי לקנות מנוי 2022-2022. אתמוך בכל מעבר שיתן לי לא להלחם כל משחק על כרטיס
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
בני12
קיבל.ה  1605 לייקים

הפועל כתב: 17 יולי 2024, 15:48 לא רק האולטראס לא אוהבים את הרעיון של יד אליהו. במקרה הזה רמי מתנהג בהתאם לתפקידו ומנסה להימנע ממשהו שבבירור לא בקונצנזוס מוחלט אצל האוהדים.
לא בשביל זה עושים הצבעה ?

לפני ההחתמות האחרונות הערכתי שזה יעבור ברוב של כ-70%.
אחרי ההחתמות האחרונות אני מניח שיהיה כבר באיזור ה-80%.
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  203 לייקים

avivx2 כתב: 17 יולי 2024, 15:51 לדעתי האולטראס ינסו בכל הכח למנוע מעבר כזה. מתאים להם בול.

לכן, צריך לעשות מהלך כזה בצורה חכמה, לדעתי באופן הבא:
א) בדיקת התיכנות ראשונית של מספר מנויים המוכנים לשלם מראש במידה והקבוצה תעבור.
ב) לבדוק באופן סופי שאין חלופה אחרת העומדת נכון להיום על הפרק, קרי- הישארות בדרייב אין או מעבר להיכל.
ג) הבטחה כי מדובר במהלך זמני בלבד עד לבניית אולם חדש.
ד)להביא להצבעה על ידי חברי העמותה, תוך הצהרה של עופר כי כל החלטה של האוהדים תכובד במלואה, ומנגד להבהיר את הנחיצות והחשיבות שיש במעבר- הן מבחינת המותג של הקבוצה, הן מבחינת ההתקדמות של הקבוצה והן מבחינה כלכלית.
לגבי סעיף ג' זה הדבר הכי הכרחי אבל אני מאמין שחולדאי לא מעוניין בשני אולמות גדולים בעיר מצד אחד הדרייב אין במיקום מעולה, אולי יעבירו אותנו ליד ושם כדי להקים אולם חדש ולאחר מכן יפנו את יד אליהו שכנראה ישב על נקודת נדלן שווה יותר.

סעיף ד זה מחייב, לפי ההסכם שחתמו עם עופר הוא לא יכול לבצע מהלך כזה ללא רוב בעמותה, מאמין שיהיה
ranjef
קיבל.ה  1455 לייקים

הפועל כתב: 17 יולי 2024, 15:48 לא רק האולטראס לא אוהבים את הרעיון של יד אליהו. במקרה הזה רמי מתנהג בהתאם לתפקידו ומנסה להימנע ממשהו שבבירור לא בקונצנזוס מוחלט אצל האוהדים.
מה זה קונצנזוס מוחלט?
גם לכניסה של עופר לא היתה 100% תמיכה.
אין מוחלט
חוץ כמובן מהניצחון המוחלט.
שליחת תגובה