Giovanni Giorgio כתב: ↑15 יולי 2024, 09:48
השאלה שצריכה להישאל היא כמה אנשים כיום היו מגיעים לו היה ניתן למשחקים בנוסף על המנויים הקיימים, אני חושב שבערך חצי מהאוהדים לא מגיעים כי הם לא יכולים להשיג כרטיס
נכון, זה לא למלא את האולם אבל מה עם אותם 3000-2000 איש? לא צריכים לראות את הקבוצה?
אני מבין את הטענה שאם אין אירופה בישראל אז מעבר כזה הוא פחות נכון ואני גם קצת מסכים איתה, כלומר אין ספק שאם הפועל הייתה מארחת בישראל אז זה היה בלתי נמנע, אבל, יש לא מעט אוהדים שרוצים לבוא לראות משחקים ולא באים כי פשוט אי אפשר להשיג כרטיס
בסופו של דבר, עזבו יומרות להיות טופ אירופה, עזבו הגדלת הכנסות ועזבו ניסיון להגיע לעוד אנשים - יש כרגע, לדעתי , בלי שום פעולה נוספת כזאת או אחרת , כ2000 איש שרוצים להגיע למשחקים ופשוט לא יכולים, להתעלם מהם זה לירות לעצמך ברגל
ההורים שלי בלי מנוי והיו העונה בכל המשחקים למעט דרבי , ירושלים, חולון
זה ממש לא בעיה להשיג כרטיסים למשחקי ליגה למי שמעוניין.
בשביל כמה משחקים גדולים בעונה זה מיותר לעבור לאולם כזה גדול כשאין אירופה.
כמה משחקים גדולים בעונה. ציינת פה 3 קבוצות, כלומר מינימום 3 משחקים, ויותר לכיוון 5-6 כשיש פלייאוף. זה מאוד משמעותי מבחינת הכנסות. אמנם ינאי שופך כסף על הקבוצה, אבל לזלזל בצורך שלו לייצר הכנסות זה לא רציני.
בנוסף, השנה בונים קבוצה עם פרופיל הרבה יותר גבוה, וזה כשקבוצת הכדורגל תשחק בלאומית, אני מניח שזה יצור עוד ביקוש ויהיה הרבה יותר קשה להשיג כרטיסים.
Giovanni Giorgio כתב: ↑15 יולי 2024, 09:48
השאלה שצריכה להישאל היא כמה אנשים כיום היו מגיעים לו היה ניתן למשחקים בנוסף על המנויים הקיימים, אני חושב שבערך חצי מהאוהדים לא מגיעים כי הם לא יכולים להשיג כרטיס
נכון, זה לא למלא את האולם אבל מה עם אותם 3000-2000 איש? לא צריכים לראות את הקבוצה?
אני מבין את הטענה שאם אין אירופה בישראל אז מעבר כזה הוא פחות נכון ואני גם קצת מסכים איתה, כלומר אין ספק שאם הפועל הייתה מארחת בישראל אז זה היה בלתי נמנע, אבל, יש לא מעט אוהדים שרוצים לבוא לראות משחקים ולא באים כי פשוט אי אפשר להשיג כרטיס
בסופו של דבר, עזבו יומרות להיות טופ אירופה, עזבו הגדלת הכנסות ועזבו ניסיון להגיע לעוד אנשים - יש כרגע, לדעתי , בלי שום פעולה נוספת כזאת או אחרת , כ2000 איש שרוצים להגיע למשחקים ופשוט לא יכולים, להתעלם מהם זה לירות לעצמך ברגל
ההורים שלי בלי מנוי והיו העונה בכל המשחקים למעט דרבי , ירושלים, חולון
זה ממש לא בעיה להשיג כרטיסים למשחקי ליגה למי שמעוניין.
בשביל כמה משחקים גדולים בעונה זה מיותר לעבור לאולם כזה גדול כשאין אירופה.
כמה משחקים גדולים בעונה. ציינת פה 3 קבוצות, כלומר מינימום 3 משחקים, ויותר לכיוון 5-6 כשיש פלייאוף. זה מאוד משמעותי מבחינת הכנסות. אמנם ינאי שופך כסף על הקבוצה, אבל לזלזל בצורך שלו לייצר הכנסות זה לא רציני.
בנוסף, השנה בונים קבוצה עם פרופיל הרבה יותר גבוה, וזה כשקבוצת הכדורגל תשחק בלאומית, אני מניח שזה יצור עוד ביקוש ויהיה הרבה יותר קשה להשיג כרטיסים.
צודק- יש פה תחושה של מועדון סגור של אנשים שיש להם מנוי או דרך להתקמבן על כרטיס, ומבחינתם שהכל ימשיך באותו האופן, כשבפועל יש ביקוש של אלפים שלא יכולים להגיע למשחקים. מעבר לטמטום הכלכלי, זה הכי לא הפועל שיש, צריך לאפשר לאוהדים להגיע למשחקים, לא רק לאותם אוהדים ששפר עליהם המזל להשיג מנוי. וכן, יש הרבה יותר אוהדים שרוצים לראות את הקבוצה כשהיא מצליחה, ואין בכך שום פסול- ההפך ככה פועלים אוהדי ספורט בכל העולם, זה לא הופך אותם לפחות ראויים.
אני מניח שעופר התקפל זמנית רק לשנה הקרובה ואם וכאשר תיהיה קבוצה טובה וביקוש גדול יגיד את דעתו שאין ברירה אלא לעבור לנוקיה ,
כנראה שהוא מחכה שקהל ללא מנוי ישמיע את טענותיו
עד כה אני לא הייתי בטוח מה דעתי לגבי המעבר, כי לא האמנתי שיהיו יותר מ 4,000-5,000 מנויים ובאסה לאבד את האווירה ולשחק מול יציעים ריקים
אבל עכשיו כנראה שאין מנוס
אבל כל רגע שמחכים עם ההחלטה מאבדים את המומנטום
מאמין שהיום לבד היו עושים 1,000 מנויים וכולם ירוצו לעשות לפני שייגמר
חבל על כל רגע, אחר כך אנשים יתרגלו למצב ופחות יתלהבו לעשות מנויים.
אם 7000 אנשים רכשו מנוי כדי לצפות בכדורגל משמים ביום שישי בצהריים נגד כפר שלם, אותו מספר אוהדים ירכוש מנוי כדי לראות את הקבוצה מס' 1 בארץ והחזקה במפעל היורוקאפ.
Tals2000 כתב: ↑16 יולי 2024, 21:56
עד כה אני לא הייתי בטוח מה דעתי לגבי המעבר, כי לא האמנתי שיהיו יותר מ 4,000-5,000 מנויים ובאסה לאבד את האווירה ולשחק מול יציעים ריקים
אבל עכשיו כנראה שאין מנוס
אבל כל רגע שמחכים עם ההחלטה מאבדים את המומנטום
מאמין שהיום לבד היו עושים 1,000 מנויים וכולם ירוצו לעשות לפני שייגמר
חבל על כל רגע, אחר כך אנשים יתרגלו למצב ופחות יתלהבו לעשות מנויים.
מחכים להחתמה של יוקיץ׳ כסנטר המחליף של מוטלי ואז תתחיל מכירת המנויים.
עופר לא יעלה להצבעה את המעבר לנוקיה מיוזמתו
הוא מחכה שהנושא יעלה על ידי האוהדים
באמת שזאת הדרך לגמול לו על הקיץ הכי מטורף שהיה פה איי פעם (לפחות ב35-36 שנה שאני מנוי) גם בכדורגל וגם בסל
נערך לאחרונה על ידי oleg neduda ב 16 יולי 2024, 23:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
רדנקו כתב:אתם קולטים ככמה כסף היינו יכולים לעשות מתאי צפיה וכיו"ב ביד אליהו אם היינו משחקים את היורוקאפ בארץ?
אני אופטימי.
בנובמבר נהיה אחרי הכל.
אתה כנראה אופטימיסט חסר תקנה אם אתה מאמין שביבי יתן למלחמה הזו להסתיים כשברור לו שברגע שזה יקרה הוא יאלץ ללכת לבחירות.
הלואי שיתגלה שאתה צודק.
בלי להיכנס לפוליטיקה - לא הכל זה ביבי. וגם לביבי יש שיקולים שדווקא תומכים בסיום מלחמה עם תמונת ניצחון ולא בוץ שנתקעים בו ומדממים שנים (ע"ע רצועת הביטחון בדרום לבנון). מה גם שגם בסיום המלחמה אני לא רואה 61 אצבעות תומכות בפיזור הכנסת. לא כל כך מהר. כרגע בקושי יש 56 אצבעות.
הרי יכולים לטעון שקודם תפורסם חוות הדעת של ועדת החקירה כדי שהציבור יוכל לשפוט לפני שיצביע. יש מספיק תירוצים למרוח את הזמן. לא צריך להקריב חיילים לשם כך.
אז אני אופטימיסט חסר תקנה אבל אני רואה שיש עוד כמה כמוני בפורום.
ריד מיי ליפס - הפועל תארח את מרבית משחקיה ביורוקאפ , בתל אביב.
לדעתי האולטראס ינסו בכל הכח למנוע מעבר כזה. מתאים להם בול.
לכן, צריך לעשות מהלך כזה בצורה חכמה, לדעתי באופן הבא:
א) בדיקת התיכנות ראשונית של מספר מנויים המוכנים לשלם מראש במידה והקבוצה תעבור.
ב) לבדוק באופן סופי שאין חלופה אחרת העומדת נכון להיום על הפרק, קרי- הישארות בדרייב אין או מעבר להיכל.
ג) הבטחה כי מדובר במהלך זמני בלבד עד לבניית אולם חדש.
ד)להביא להצבעה על ידי חברי העמותה, תוך הצהרה של עופר כי כל החלטה של האוהדים תכובד במלואה, ומנגד להבהיר את הנחיצות והחשיבות שיש במעבר- הן מבחינת המותג של הקבוצה, הן מבחינת ההתקדמות של הקבוצה והן מבחינה כלכלית.
הפועל כתב: ↑17 יולי 2024, 15:48
לא רק האולטראס לא אוהבים את הרעיון של יד אליהו. במקרה הזה רמי מתנהג בהתאם לתפקידו ומנסה להימנע ממשהו שבבירור לא בקונצנזוס מוחלט אצל האוהדים.
לא בשביל זה עושים הצבעה ?
לפני ההחתמות האחרונות הערכתי שזה יעבור ברוב של כ-70%.
אחרי ההחתמות האחרונות אני מניח שיהיה כבר באיזור ה-80%.
avivx2 כתב: ↑17 יולי 2024, 15:51
לדעתי האולטראס ינסו בכל הכח למנוע מעבר כזה. מתאים להם בול.
לכן, צריך לעשות מהלך כזה בצורה חכמה, לדעתי באופן הבא:
א) בדיקת התיכנות ראשונית של מספר מנויים המוכנים לשלם מראש במידה והקבוצה תעבור.
ב) לבדוק באופן סופי שאין חלופה אחרת העומדת נכון להיום על הפרק, קרי- הישארות בדרייב אין או מעבר להיכל.
ג) הבטחה כי מדובר במהלך זמני בלבד עד לבניית אולם חדש.
ד)להביא להצבעה על ידי חברי העמותה, תוך הצהרה של עופר כי כל החלטה של האוהדים תכובד במלואה, ומנגד להבהיר את הנחיצות והחשיבות שיש במעבר- הן מבחינת המותג של הקבוצה, הן מבחינת ההתקדמות של הקבוצה והן מבחינה כלכלית.
לגבי סעיף ג' זה הדבר הכי הכרחי אבל אני מאמין שחולדאי לא מעוניין בשני אולמות גדולים בעיר מצד אחד הדרייב אין במיקום מעולה, אולי יעבירו אותנו ליד ושם כדי להקים אולם חדש ולאחר מכן יפנו את יד אליהו שכנראה ישב על נקודת נדלן שווה יותר.
סעיף ד זה מחייב, לפי ההסכם שחתמו עם עופר הוא לא יכול לבצע מהלך כזה ללא רוב בעמותה, מאמין שיהיה
הפועל כתב: ↑17 יולי 2024, 15:48
לא רק האולטראס לא אוהבים את הרעיון של יד אליהו. במקרה הזה רמי מתנהג בהתאם לתפקידו ומנסה להימנע ממשהו שבבירור לא בקונצנזוס מוחלט אצל האוהדים.
מה זה קונצנזוס מוחלט?
גם לכניסה של עופר לא היתה 100% תמיכה.
אין מוחלט
חוץ כמובן מהניצחון המוחלט.