לא מכיר אותך, אבל אני מניח שאם היית מקבל תוספת של קרוב למאה אחוז בשכר בשנה מסויימת, לא היית רץ לבקש תוספת בשנה שאחרי, בטח לא אם במהלך השנה עשית עבירת משמעת שפגעה מאוד בחברה שבה אתה עובדredead כתב: ↑08 יולי 2024, 14:02לא צריך לקחת דברים אישית.oleg neduda כתב: ↑08 יולי 2024, 13:43 רמי זורק (בראיון לספורט 5) רמז עבה מאוד לגבי מנפורד - מסתבר שמנפורד הוא זה שבכלל מבקש לפתוח את החוזה איתו ולמעשה דורש עוד כסף. מת על אקס וחושב שהוא חייב להישאר. אבל אם הוא דורש שדרוג בשכר אחרי שנה כזאת, הוא חוצפן (ואני בכלל לא מדבר על זה שרק לפני שנה הוא חתם על חוזה חדש). נגיד בעדינות שהשנה הוא קיבל מעל ומעבר מהמועדון
גם אני בעבודה שלי הייתי הולך לבקש תוספת לשכר אם מי שהיה יושב סביבי היה מקבל
אם הפועל רוצה אותו ידאגו להשאיר אותו גם אם זה באותו השכר
אני דיי בטוח שונציה שהוזכרה לא נותנת לו יותר
הגארד אקסבייר מנפורד
-
- קיבל.ה 1976 לייקים
-
- קיבל.ה 541 לייקים
אם היה מופיע מולי עובד שמקבל כפול 4 ממני אז הייתי אולי הולך לנסות.oleg neduda כתב: ↑08 יולי 2024, 14:55לא מכיר אותך, אבל אני מניח שאם היית מקבל תוספת של קרוב למאה אחוז בשכר בשנה מסויימת, לא היית רץ לבקש תוספת בשנה שאחרי, בטח לא אם במהלך השנה עשית עבירת משמעת שפגעה מאוד בחברה שבה אתה עובדredead כתב: ↑08 יולי 2024, 14:02לא צריך לקחת דברים אישית.oleg neduda כתב: ↑08 יולי 2024, 13:43 רמי זורק (בראיון לספורט 5) רמז עבה מאוד לגבי מנפורד - מסתבר שמנפורד הוא זה שבכלל מבקש לפתוח את החוזה איתו ולמעשה דורש עוד כסף. מת על אקס וחושב שהוא חייב להישאר. אבל אם הוא דורש שדרוג בשכר אחרי שנה כזאת, הוא חוצפן (ואני בכלל לא מדבר על זה שרק לפני שנה הוא חתם על חוזה חדש). נגיד בעדינות שהשנה הוא קיבל מעל ומעבר מהמועדון
גם אני בעבודה שלי הייתי הולך לבקש תוספת לשכר אם מי שהיה יושב סביבי היה מקבל
אם הפועל רוצה אותו ידאגו להשאיר אותו גם אם זה באותו השכר
אני דיי בטוח שונציה שהוזכרה לא נותנת לו יותר
בהינתן שהיו אומרים לי "לא", מניח שהייתי בודק מה האופציות ובסופו של דבר בוחר להישאר עם חיוך
- מילפורד
- קיבל.ה 2457 לייקים
מה הקשר עכשיו להורד ומה שקרה איתו?oleg neduda כתב: ↑08 יולי 2024, 14:53אתה באמת לא מבין מה ההבדל? הורד שהיה עם סעיף שחרור כבר לא פה. מנפורד שבחוזה שלו אין סעיף, עוד פה (וייחתך אם תהיה אלטרנטיבה טובה/מתאימה יותר בעיני מקבלי ההחלטןת)
נראה לך שבחוזה כמו של מנפורד, הורד במכבי?
מנפורד, אנגולה, טימור והנאס, להרבעתם יש ״חוזה״ לשנה הבאה.
כל אחד מהם , מסיבותיו הוא , עוד עשוי לא להיות פה שנה הבאה.
או במילים אחרות, אין לחוזה הזה כמעט שום משמעות, לכל הפחות, עד שנשמע משהו רשמי בנוגע למי מהם.
-
- קיבל.ה 2563 לייקים
לחוזה אין משמעות אם הקבוצה לא רוצה שתהיה לו משמעות , אם רוצים אז השחקנים האלו חייבים להמשיך
-
- קיבל.ה 1976 לייקים
אני אנסה שוב להסביר את ההבדל בין חוזה עם סעיף שחרור (כמו של הורד - זה בדיוק הקשר) לבין חוזה בלי סעיף שחרור. פעם אחרונה ברשותך.מילפורד כתב: ↑08 יולי 2024, 15:19מה הקשר עכשיו להורד ומה שקרה איתו?oleg neduda כתב: ↑08 יולי 2024, 14:53אתה באמת לא מבין מה ההבדל? הורד שהיה עם סעיף שחרור כבר לא פה. מנפורד שבחוזה שלו אין סעיף, עוד פה (וייחתך אם תהיה אלטרנטיבה טובה/מתאימה יותר בעיני מקבלי ההחלטןת)
נראה לך שבחוזה כמו של מנפורד, הורד במכבי?
מנפורד, אנגולה, טימור והנאס, להרבעתם יש ״חוזה״ לשנה הבאה.
כל אחד מהם , מסיבותיו הוא , עוד עשוי לא להיות פה שנה הבאה.
או במילים אחרות, אין לחוזה הזה כמעט שום משמעות, לכל הפחות, עד שנשמע משהו רשמי בנוגע למי מהם.
שחקן עם חוזה בעל סעיף שחרור יכול להשתחרר באופן חד צדדי מהקבוצה אם יש מי שיפעיל את הסעיף. הקבוצה לא יכולה למנוע ממנו לעזוב בשום מצב. מה הקשר להורד? להורד היה חוזה עם סעיף שחרור (על זה הדיון לא?).
שחקן בלי סעיף שחרור לא יכול להשתחרר באופן חד צדדי מהקבוצה בשום סיטואציה, אלא אם הקבוצה רוצה/מסכימה לשחרר אותו.
אני לא מצליח להבין למה אתה כל כך מתקשה להבין את זה, בעיקר על רקע העובדה שאנחנו בשנה שבה הנושא הזה בולט מאוד - הפועל רצתה מאוד את ג'יילן הורד, הסכימה לשלם לו יותר מההצעות האלטרנטיביות שלו (לפי הפרסומים). אבל היה לו סעיף שחרור ולכן לא היה להפועל סיי.
לאקס אין סעיף שחרור והוא יהיה בהפועל אם הפועל תרצה שהוא יהיה בה, גם אם הוא יקבל מחר הצעה ממכבי תל אביב בדומה לג'יילן.
מנפורד, אנגולה, טמור והאנס שאותם הזכרתם - הם כולם שחקנים ללא סעיף שחרור. ולכן, בניגוד לג'יילן הורד, מי שיחליט אם הם יישארו או לא זה המועדון ולא הם עצמם.
אני באמת מיואש מהשיח איתך, זה כמו לנהל אותו עם קיר.
- מילפורד
- קיבל.ה 2457 לייקים
אתה כמעט צודק , יש ניואנס קטן שאתה מתעלם ממנו ומשם כנראה נובע הפער.
חוזה הוא דו צדדי, כמו ששחקן לא יכול להתנער ממנו גם הקבוצה לא יכולה להתנער ממנו.
כדי לבטל את החוזה שאין בו סעיף יציאה צריכה להיות הסכמה של שני הצדדים.
אגב, אם כבר, שחקן שרוצה העלאה ולא מקבל אותה, יכול לעשות שביתות איטלקיות ונזק יותר מתועלת , גם אם זה יעלה לו בלשבת ביציע עונה, הוא את החוזה שלו יקבל.
לרוב, קבוצה תעדיף לא להתעסק עם הסיטואציה הזאת.
שורה תחתונה , יהיה פה מי שרוצה ומסכים לתנאים שלו ולא יהיה פה מי שלא מרוצה ממה שמציעים לו.
אם יש לו חוזה אם אין לו חוזה, פחות רלוונטי , עם כל הצער שבדבר.
אגב, אם כבר, שחקן שרוצה העלאה ולא מקבל אותה, יכול לעשות שביתות איטלקיות ונזק יותר מתועלת , גם אם זה יעלה לו בלשבת ביציע עונה, הוא את החוזה שלו יקבל.
שורה תחתונה , יהיה פה מי שרוצה ומסכים לתנאים שלו ולא יהיה פה מי שלא מרוצה ממה שמציעים לו.
- Shacham
- קיבל.ה 865 לייקים
בפועל בכדורסל (בשונה מכדורגל) אני לא זוכר הרבה מקרים של שחקן שלא רוצה להישאר ונשאר בעל כורחו, וגם להפך - קבוצה שלא רוצה שחקן והוא נשאר עונה שלמה.
הכי קרוב שעולה לי זה ג'יימס יאנג שנשאר איזה שלושה חודשים אצלנו בלי לשחק עד שמצא קבוצה ועזב.
הכי קרוב שעולה לי זה ג'יימס יאנג שנשאר איזה שלושה חודשים אצלנו בלי לשחק עד שמצא קבוצה ועזב.
אחרי מה שלמדנו על ממפורד , אם תפתח מלחמה של חודשיים בצפון אין שום הגיון להשאיר אותו כי הוא יהיה הצל של עצמו בדיוק כמו השנהמילפורד כתב: ↑08 יולי 2024, 16:02 אתה כמעט צודק , יש ניואנס קטן שאתה מתעלם ממנו ומשם כנראה נובע הפער.
- מילפורד
- קיבל.ה 2457 לייקים
ולסיכום העיניין, הרי רמי בעצם אומר שהפועל רוצים את מנפורד.
אז אם ה״אין סעיף יציאה״ הזה היה מסכם את הנושא, כבר היו מודיעים שהוא נשאר וזהו, אבל נשמע שמשהו עדיין פתוח בנושא…
אז אם ה״אין סעיף יציאה״ הזה היה מסכם את הנושא, כבר היו מודיעים שהוא נשאר וזהו, אבל נשמע שמשהו עדיין פתוח בנושא…
-
- קיבל.ה 541 לייקים
-
- קיבל.ה 186 לייקים
משעשע לשמוע שהוא מבקש העלאה.
נתן עונה חלשה ומאוד אכזב בהתנהלות שלו.
לא הופיע למשחק גורלי באירופה (באשמתו).
עשה טעות שיכלה לגמור לו את הקריירה - המועדון עמד לצדו, השקיע בהגנה משפטית, הפנה המון תשומת לב לטובת העניין והציל אותו.
נתן אמנם סדרה טובה מול מכבי, אבל עוד פעם בדקות האחרונות לא פגע.
לי אישית לא ברור בכלל איזה מנפורד נקבל בעונה הבאה אם הוא ישאר, את המנפורד של סדרת הגמר או את המנפורד שראינו רוב העונה. גם בהשארה שלו יש הימור.
שיגיד תודה למועדון על האמון שממשיכים לתת בו ויבוא מפוקס לעונה הבאה במקום לנסות לחלוב את עופר.
נתן עונה חלשה ומאוד אכזב בהתנהלות שלו.
לא הופיע למשחק גורלי באירופה (באשמתו).
עשה טעות שיכלה לגמור לו את הקריירה - המועדון עמד לצדו, השקיע בהגנה משפטית, הפנה המון תשומת לב לטובת העניין והציל אותו.
נתן אמנם סדרה טובה מול מכבי, אבל עוד פעם בדקות האחרונות לא פגע.
לי אישית לא ברור בכלל איזה מנפורד נקבל בעונה הבאה אם הוא ישאר, את המנפורד של סדרת הגמר או את המנפורד שראינו רוב העונה. גם בהשארה שלו יש הימור.
שיגיד תודה למועדון על האמון שממשיכים לתת בו ויבוא מפוקס לעונה הבאה במקום לנסות לחלוב את עופר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4846 לייקים
-
- קיבל.ה 6029 לייקים
בכל הטירוף קצת נשכח, ולא בצדק.
שחקן אדיר, בחור נהדר עם לב ענק.
נתגעגע
שחקן אדיר, בחור נהדר עם לב ענק.
נתגעגע

-
- קיבל.ה 2563 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2457 לייקים
אז בעצם כדי שלא נתבאס על השיחרור שלו עופר דאג להביא שחקן שלא יהיה ספק שהוא עדיף עליו (לפחות על הנייר)?
- גביזון
- קיבל.ה 3158 לייקים
עכשיו כבר ממש אין לו מקום, גם לא בספסל, זהו
בברלי
רנגלנד
פוסטר
פלטין
יעקב
טימור
באסה!
Sent from my 22101320G using Tapatalk
בברלי
רנגלנד
פוסטר
פלטין
יעקב
טימור
באסה!

- מילפורד
- קיבל.ה 2457 לייקים
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1160 לייקים
לא תפסתי שהחתמת בברלי משמעה פרידה מאקס, חשבתי שזה על חשבון רגלנד. מבאס אותי מאוד, אם זה או בברלי או אקס הייתי מעדיף לראות כאן את אקס עוד עונה. מחובר אליו מאוד. מקווה שאולי זה לא נכון ויש לו מקום בסגל שלנו בכל זאת
-
- קיבל.ה 1498 לייקים
יש לו מקום רק אם רגלנד הולך, ולא נראה שזה יקרה
-
- קיבל.ה 1976 לייקים
מת עליו. אבל כרגע אין לו מקןם ואין בו צורך
-
- קיבל.ה 842 לייקים
הסיפור של מנפורד בהפועל הסתיים באותה בדיקת סמים. אז נכון שחיבקו את השחקן ותמכו בו כי זו משפחת הפועל ת"א.
אבל די ברור שעופר לא ימשיך עם שחקן שחירבן לו את העונה בשביל לעשן סמים בכזו חוסר אחריות.
למשחק רבע הגמר באירופה - הוא לא הגיע
למשחק רבע גמר הגביע בארנה - הוא לא הגיע
ואני גם לא זוכר ממנו גדולות ונצורות במשחק השלישי בגמר הפלייאוף.
עופר רוצים באנקרים. שחקנים שבאים במאני טיים ולא בדרבי במהלך העונה או נגד קרית אתא.
בסך הכל אני מחבב את השחקן אבל אין לו מקום בהפועל החדשה של דדאס וינאי.
אבל די ברור שעופר לא ימשיך עם שחקן שחירבן לו את העונה בשביל לעשן סמים בכזו חוסר אחריות.
למשחק רבע הגמר באירופה - הוא לא הגיע
למשחק רבע גמר הגביע בארנה - הוא לא הגיע
ואני גם לא זוכר ממנו גדולות ונצורות במשחק השלישי בגמר הפלייאוף.
עופר רוצים באנקרים. שחקנים שבאים במאני טיים ולא בדרבי במהלך העונה או נגד קרית אתא.
בסך הכל אני מחבב את השחקן אבל אין לו מקום בהפועל החדשה של דדאס וינאי.
-
- קיבל.ה 471 לייקים
-
- קיבל.ה 6029 לייקים
האמת? יפה מצד אנגולה לכתוב את ההבהרה הזאת.
לא מובן מאליו.
לא מובן מאליו.
-
- קיבל.ה 1020 לייקים
-
- קיבל.ה 2563 לייקים
ערוץ הספורט במופע לכלכוך מביך , צפויי
- רדנקו
- קיבל.ה 1648 לייקים
אחרי הנזק האדיר שאקס גרם לנו בעונה שעברה, הוא היה צריך לומר תודה שמשאירים אותו לעונה הנוספת.
במקום זה הוא החליט לדרוש העלאה גדולה בשכר.
יש גבול לחוצפה, ועם כל האהבה האדירה שלי אליו והרצון שלי לראות אותו נשאר, אני לגמרי יכול להבין את ההחלטה לא לתת לו העלאה של אגורה אחת אפילו ולהסביר לו שהוא מוזמן למצוא קבוצה אחרת.
במקום זה הוא החליט לדרוש העלאה גדולה בשכר.
יש גבול לחוצפה, ועם כל האהבה האדירה שלי אליו והרצון שלי לראות אותו נשאר, אני לגמרי יכול להבין את ההחלטה לא לתת לו העלאה של אגורה אחת אפילו ולהסביר לו שהוא מוזמן למצוא קבוצה אחרת.
-
- קיבל.ה 142 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2457 לייקים
שהפרסומים על איומים הדדיים בין השחקנים לקבוצה לא נכונים
- גביזון
- קיבל.ה 3158 לייקים
לאאאאאאאאאאאadom4 כתב:סיכם בונציה
קודם כל אני מת עליו, הרוצח של מכבי, אימת טלקום, איש מקסים ממש!
חסרים לנו קלעי 3 בקבוצה, ברור לי שפוסטר גמר את הסיפור שלו, אני מבין לגמרי, אבל ממש ממש כואב.
והוא על גונדולה, אקסייבר מנפורד

-
- קיבל.ה 1976 לייקים
מקווה מאוד שבדרך נס נזכה לארח השנה את ונציה בישראל ונוכל לתת לאקס את הכבוד שמגיע לו
כל כך אוהב אותו
כל כך אוהב אותו
- 7even
- קיבל.ה 2808 לייקים
טיילר נתן טיילר לקח?
יחד, רק יחד! 

- מילפורד
- קיבל.ה 2457 לייקים
מה ההתרגשות עכשיו, לא לגמרי הבנתי?
הוא ״סיכם״ שם כבר לפני חודש בערך ועדיין אין שום חתימה בנושא.
נשמע סביר שזה מה שיקרה בסוף , אבל מה השתנה עכשיו שהתעוררנו?
הוא ״סיכם״ שם כבר לפני חודש בערך ועדיין אין שום חתימה בנושא.
נשמע סביר שזה מה שיקרה בסוף , אבל מה השתנה עכשיו שהתעוררנו?
-
- קיבל.ה 842 לייקים
כמו שכתבתי בעבר, הסיפור של מנפורד בהפועל הסתיים באותה פרשת סמים.
השחקן שבחוסר אחריות השאיר את הפועל בלעדיו (ובדיעבד בלי בראון שנפצע ברבע הגמר באירופה ונעדר גם מרבע גמר גביע המדינה) בשני רבעי הגמר הקריטיים של העונה וגם במשחק השלישי בגמר הפלייאוף לא ראינו ממנו גדולות ונצורות.
בסופו של דבר, יש צוות מקצועי והוא בחר שחקן שעל פניו טוב ממנו, גם אם למנפורד יש שיר שחקן יפה .
השחקן שבחוסר אחריות השאיר את הפועל בלעדיו (ובדיעבד בלי בראון שנפצע ברבע הגמר באירופה ונעדר גם מרבע גמר גביע המדינה) בשני רבעי הגמר הקריטיים של העונה וגם במשחק השלישי בגמר הפלייאוף לא ראינו ממנו גדולות ונצורות.
בסופו של דבר, יש צוות מקצועי והוא בחר שחקן שעל פניו טוב ממנו, גם אם למנפורד יש שיר שחקן יפה .
-
- קיבל.ה 2563 לייקים
אם זה יקרה סביר להניח שזה יהיה במתכונת של משחק אחד והחשש שהוא ידיח אותנו בפליאוף זה סיכון שאני לא יודע אם אני רוצה לקחת עם על האהבה אליו כי זה יכול להיות ממש כואבoleg neduda כתב: ↑23 יולי 2024, 00:34 מקווה מאוד שבדרך נס נזכה לארח השנה את ונציה בישראל ונוכל לתת לאקס את הכבוד שמגיע לו
כל כך אוהב אותו