הגארד אקסבייר מנפורד

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
הוקיץ'
קיבל.ה  6036 לייקים

עונה שניה ברצף שחוזרים על אותה טעות.
avivx2
קיבל.ה  194 לייקים

טעות טעות ושוב טעות... למה לא להשאיר את השחקן הכי טוב שלנו?
רק הפועל
קיבל.ה  2563 לייקים

באמת שיש פה דברים שלא מובנים לי , גם הורד עובר למכבי וגם עכשיו כנראה מנפורד לא ממשיך , אם לא היו חתימות של כמה שחקנים ברמה גבוהה מאוד (בייחוד מוטלי ) אז באמת שהדברים האלו היו הרבה יותר צורמים , מדובר פה בטעויות מאוד חריגות , מוותרים פה על שחקנים בקלות מדיי
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  768 לייקים

מבאס מאוד מאוד.
OMG עווופררר
ranjef
קיבל.ה  1501 לייקים

קבוצה חדשה מאפס בקיצור.
באסה
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2460 לייקים

אם הוא אכן עוזב, זה נראה שמישהו החליט ללכת על פירוק מוחלט ובניה מחדש.
לא ברור לי למה, סה״כ היה לנו בבסיס טוב בשנתיים האחרונות להסתמך עליו.
SexyRedBand
קיבל.ה  47 לייקים

מבאס ועצוב, אבל צריך לסמוך על ההנהלה פה בעיניי.

נראה שקיבלו החלטה מקצועית
oleg neduda
קיבל.ה  1976 לייקים

מילפורד כתב: 03 יולי 2024, 12:23 אם הוא אכן עוזב, זה נראה שמישהו החליט ללכת על פירוק מוחלט ובניה מחדש.
לא ברור לי למה, סה״כ היה לנו בבסיס טוב בשנתיים האחרונות להסתמך עליו.
חוץ מהשחרור של אקס, כל השחרורים עד כה היו מדוייקים (גם השחרור של אלכסנדר, שלא ניתן היה להשאיר אותו כמחליף של מוטלי, ולמעשה הוחלף במוטלי). אז החבל שלך לדעתי רלוונטי רק לאקס
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2460 לייקים

ואלכסנדר והולנד ובר או דסטי (או שניהם?)
oleg neduda
קיבל.ה  1976 לייקים

מילפורד כתב: 03 יולי 2024, 12:47 ואלכסנדר והולנד ובר או דסטי (או שניהם?)
את אלכסנדר החליף מוטלי. די ברור שב-500 אלף דולר לעונה (השכר אותו הוא אמור להרוויח אם היו מממשים את האופציה, לפי הפרסומים) אי אפשר להשאיר אותו כסנטר מחליף (מבחינה כלכלית). אתה מעדיף את אלכסנדר על מוטלי?

כרגע לפחות, דאסטי פה ועל בר בכלל אין שום דיבור על עזיבה (למעט אותם פרסומים מלפני כמה חודשים על התעניינות של קבוצות גרמניות)
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

oleg neduda כתב: 03 יולי 2024, 12:52
את אלכסנדר החליף מוטלי. די ברור שב-500 אלף דולר לעונה (השכר אותו הוא אמור להרוויח אם היו מממשים את האופציה, לפי הפרסומים) אי אפשר להשאיר אותו כסנטר מחליף (מבחינה כלכלית). אתה מעדיף את אלכסנדר על מוטלי?

כרגע לפחות, דאסטי פה ועל בר בכלל אין שום דיבור על עזיבה (למעט אותם פרסומים מלפני כמה חודשים על התעניינות של קבוצות גרמניות)
כולם כאן מקרקרים סביב דאסטי , לא ראיתי שאותו חצי ממה שעשיתם אותו
oleg neduda
קיבל.ה  1976 לייקים

IsraelM כתב: 03 יולי 2024, 13:00
oleg neduda כתב: 03 יולי 2024, 12:52

כולם כאן מקרקרים סביב דאסטי , לא ראיתי שאותו חצי ממה שעשיתם אותו
לא כתבתי בשום מקום שאני מקרקר סביבו. אני אישית חושב שאין לו מקום בהנחה שיגיעו לפה שני זרים שיכולים לשחק בעמדה 3 (אחד במקום אנגולה בתקווה), בטח כשברוב המשחקים בליגה פלטין יכול לתת דקות בעמדה שלוש בלי בעיה, ויש גם את בלייזר.
Vinb
קיבל.ה  87 לייקים

צריך גם לקחת בחשבון אולי מנפורד מעדיף לעזוב ולהתחיל מחדש
הייתה לו עונה לא פשוטה עם ההרחקה וכו׳
בפודקאסט של הולנד הוא דיבר על כמה היה לו קשה עם הטיסות התכופות.
אמר שהוא ״איש של בית״ והיה קשה לו לחיות מהמזוודות במלונות.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2460 לייקים

מדברים פה על להביא עוד סנטר מחליף.
כמו שדברים נראים הוא לא הולך להיות זול בהרבה מאלכסנדר, אם וכאשר, אז כן , זה חבל שלא השאירו את אלכסנדר.
כרגע יש לנו כבר חמישה ישראלים לרוטציה בליגה, יש מקום בסה״כ לעוד שניים , שזה כולל לפחות אחד שיהיה בעיקר מחמם ספסל ומחלק מגבות.
זה אומר שבמקרה הטוב יש לנו מקום לאחד מבין בר ודאסטי.
אלא אם בסופו של דבר אחד מבין בלייזר/פלטין/רוינה יושאל.

אם מנפורד אכן עוזב , ואם השאיפה שלנו שאנגולה יעזוב.
זה אומר שממה שהיה פה בשנתיים האחרונות ישארו לנו רק תומר וכנראה שבר.
אני חושב שהיה מקום להשאיר איזה 4-5 שחקנים להתבסס עליהם.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4847 לייקים

תבור כתב: 03 יולי 2024, 11:31 סליחה על כפיות הטובה, אבל אם הוא ילך כל ההתלהבות מהקיץ הזה תרד לי
:rofl:
החתימו סנטר מפלצת, רכז מבוגר אבל נהדר שהוא מנהל משחק לא פחות טוב מג'ייקבון, 4 עם ניסיון ביורוליג ובליגות חזקות, פוסטר שהוא לא פחות טוב ממנפורד וכנראה שגם יותר טוב.
ואף מילה על מצבת ישראלים נהדרת שאם סורקין יעזוב את מכבי היא תהיה בפער הטובה בליגה.

מנפורד אחלה שחקן משלים בקבוצות טובות, אבל אולי הוא רוצה להיות שחקן מוביל ובשביל זה הוא לא מספיק טוב להפועל תל אביב.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2816 לייקים

רדפוקס כתב: 03 יולי 2024, 13:19
תבור כתב: 03 יולי 2024, 11:31 סליחה על כפיות הטובה, אבל אם הוא ילך כל ההתלהבות מהקיץ הזה תרד לי
החתימו סנטר מפלצת, רכז מבוגר אבל נהדר שהוא מנהל משחק לא פחות טוב מג'ייקבון, 4 עם ניסיון ביורוליג ובליגות חזקות, פוסטר שהוא לא פחות טוב ממנפורד וכנראה שגם יותר טוב.
ואף מילה על מצבת ישראלים נהדרת שאם סורקין יעזוב את מכבי היא תהיה בפער הטובה בליגה.

מנפורד אחלה שחקן משלים בקבוצות טובות, אבל אולי הוא רוצה להיות שחקן מוביל ובשביל זה הוא לא מספיק טוב להפועל תל אביב.
הוא כנראה לא צפה במה שהולך בכדורגל :)
יחד, רק יחד! :heart:
תבור
קיבל.ה  221 לייקים

אתה לא צריך להזכיר לי את מי הבאנו ולמה כי לא דיברתי על משהו מקצועי, לא טענתי שפתאום שאר ההחתמות לא טובות. דיברתי על התלהבות שהיא תחושה אינדיבידואלית. כל כך רציתי שיישאר ואם זה לא יקרה אני מודה שזאת תהיה מכה מורלית קשה בשבילי. לגיטימי?
די עם ה-נו
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4847 לייקים

תבור כתב: 03 יולי 2024, 14:19

אתה לא צריך להזכיר לי את מי הבאנו ולמה כי לא דיברתי על משהו מקצועי, לא טענתי שפתאום שאר ההחתמות לא טובות. דיברתי על התלהבות שהיא תחושה אינדיבידואלית. כל כך רציתי שיישאר ואם זה לא יקרה אני מודה שזאת תהיה מכה מורלית קשה בשבילי. לגיטימי?
לגיטימי כן, רציונלי לא.
אוהד כורסא
קיבל.ה  532 לייקים

רדפוקס כתב: 03 יולי 2024, 15:22
תבור כתב: 03 יולי 2024, 14:19

לגיטימי כן, רציונלי לא.
להיות אוהד זה לא דבר כל כך רציונלי...
Charlie
קיבל.ה  844 לייקים

Noam כתב:במו״מ מתקדם
עם ונציה
אלה הדיבורים שרצים עכשיו
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1750 לייקים
יצירת קשר:

חבל מאד. גם בגללו ספציפית, וגם בגלל שכל הסגל מתפרק ואין כמעט המשכיות
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1161 לייקים

אם זה קורה זה שחרור פושע יותר מהשחרור של מקריי בקיץ הקודם.
מבחינתי זה חלק מהבאסה שמגיעה עם הכסף. משחררים שחקנים מעולים שהקהל אוהב ומחובר אליהם בשביל מישהו שאולי, אולי קצת יותר טוב. אם זה פוסטר או מנפורד לי ברור חד משמעית שאני מעדיף את מנפורד פי 100, בגלל השילוב של המקצועי עם האישי. מכיר כבר מתוך שינה את תגובת ה"לך תאהד קבוצת מתנס" אבל אני מתבאס על כל אובדן של נשמה נוסף, גם אם מינורי. מבחינתי שחרור של מנפורד זה עוד שלב במדרון שבסופו אנחנו גוון אחר של מכבי. אותי זה מבאס
רק הפועל
קיבל.ה  2563 לייקים

פרימו לוי כתב: 04 יולי 2024, 13:23 אם זה קורה זה שחרור פושע יותר מהשחרור של מקריי בקיץ הקודם.
מבחינתי זה חלק מהבאסה שמגיעה עם הכסף. משחררים שחקנים מעולים שהקהל אוהב ומחובר אליהם בשביל מישהו שאולי, אולי קצת יותר טוב. אם זה פוסטר או מנפורד לי ברור חד משמעית שאני מעדיף את מנפורד פי 100, בגלל השילוב של המקצועי עם האישי. מכיר כבר מתוך שינה את תגובת ה"לך תאהד קבוצת מתנס" אבל אני מתבאס על כל אובדן של נשמה נוסף, גם אם מינורי. מבחינתי שחרור של מנפורד זה עוד שלב במדרון שבסופו אנחנו גוון אחר של מכבי. אותי זה מבאס
מצד שני בלי כסף סביר להניח שקבוצה אחרת הייתה קונה אותו ובכל מקרה לא היה ממשיך פה
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1750 לייקים
יצירת קשר:

לא צריך להיות יותר מדי דרמטיים. אבל הוא באמת אחלה שחקן ולגמרי ברמה שאנחנו מכוונים אליה. גם התחבר לקהל, ונשאר במלחמה וכו. וכשמפרקים את הסגל, עדיף להשאיר כמה שחקנים כבסיס. בטח שחקן ווינר כמוהו.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2460 לייקים

לפני מנפורד ומקריי התבאסנו ששיחררו את ג׳יימס יאנג.
ולפני זה ג׳רל מקניל.
הבאסה מהשיחרור של מקריי קיבלה תוקף בדיעבד , אם אנגולה היה מתברר כהצלחה לא היינו מדברים על מקריי היום.
אם מנפורד ישוחרר , זה מבאס , אבל להגיד מראש שההבאה של פוסטר על חשבונו זה טעות?
זה נדע בדיעבד.
רק הפועל
קיבל.ה  2563 לייקים

מילפורד כתב: 04 יולי 2024, 14:13 לפני מנפורד ומקריי התבאסנו ששיחררו את ג׳יימס יאנג.
ולפני זה ג׳רל מקניל.
הבאסה מהשיחרור של מקריי קיבלה תוקף בדיעבד , אם אנגולה היה מתברר כהצלחה לא היינו מדברים על מקריי היום.
זה נדע בדיעבד.
אני חושב שפוסטר שחקן טוב ממנפורד (הביא לבד אליפות עם קבוצת ליגת אלופות על הראש של קבוצת יורוליג ) ועדיין לדעתי זו טעות לשחרר את מנפורד
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2460 לייקים

ברור, וגם התייחסתי לזה כבר אפילו רק בהקשר של קצת המשכיות.
אבל התיאורים פה על ״פושע״ וכו׳ , קחו אויר, את המסקנות על המהלכים שעושים עכשיו נקבל בעוד קצת פחות משנה
גולובורודקו
קיבל.ה  62 לייקים

רק הפועל כתב: 04 יולי 2024, 14:31
מילפורד כתב: 04 יולי 2024, 14:13 לפני מנפורד ומקריי התבאסנו ששיחררו את ג׳יימס יאנג.
ולפני זה ג׳רל מקניל.
זה נדע בדיעבד.
אני חושב שפוסטר שחקן טוב ממנפורד (הביא לבד אליפות עם קבוצת ליגת אלופות על הראש של קבוצת יורוליג ) ועדיין לדעתי זו טעות לשחרר את מנפורד
נגיד ככה: אחד מול אחד, בלי שום תנאים מקדימים, פוסטר עדיף. אבל במקרה שלנו זה לא עובד ככה. כי אקס פה כבר שנתיים, כולל בזמן מלחמה, התחבר למועדון, האוהדים, נתן לנו המון, ולפעמים עדיפה ציפור אחת ביד משתיים על העץ. אני הייתי שמח אם היה אפשר את שניהם (ואני מת על פוסטר וחושב שהוא הולך להיות מפלצת). כי פוסטר, הוא שחקן שצריך כדור ביד. ואקס פחות, וזה משהו שחסר לנו. בכלל, הסגל שנבנה הוא מדהים, אבל כולם אוהבים שהכדור אצלם, פוסטר, בנטיל, מוטלי... ודווקא רגלנד הוא רכז שאוהב וגם יודע לפנק. מאוד מעניין איזה פרופיל של זר מחפשים לעמדה מספר שלוש, מתבקש אחד שיותר זורם וניזון מאחרים
shaharot
קיבל.ה  564 לייקים

אני חושב שיכול להיות שילוב מפלצתי של פוסטר ומנפורד ביחד(לאו דווקא באותה חמישייה אלא גם אחד שמחליף את השני וככה נשארים בחמישייה עם קלעי ברמות גבוהות מאוד)
מקווה מאוד שמנפורד ישאר
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2816 לייקים

גולובורודקו כתב: 04 יולי 2024, 14:43
ולפני זה ג׳רל מקניל.
זה נדע בדיעבד.
נגיד ככה: אחד מול אחד, בלי שום תנאים מקדימים, פוסטר עדיף. אבל במקרה שלנו זה לא עובד ככה. כי אקס פה כבר שנתיים, כולל בזמן מלחמה, התחבר למועדון, האוהדים, נתן לנו המון, ולפעמים עדיפה ציפור אחת ביד משתיים על העץ. אני הייתי שמח אם היה אפשר את שניהם (ואני מת על פוסטר וחושב שהוא הולך להיות מפלצת). כי פוסטר, הוא שחקן שצריך כדור ביד. ואקס פחות, וזה משהו שחסר לנו. בכלל, הסגל שנבנה הוא מדהים, אבל כולם אוהבים שהכדור אצלם, פוסטר, בנטיל, מוטלי... ודווקא רגלנד הוא רכז שאוהב וגם יודע לפנק. מאוד מעניין איזה פרופיל של זר מחפשים לעמדה מספר שלוש, מתבקש אחד שיותר זורם וניזון מאחרים
אולי אנגולה יישאר, ויתנו לו תפקיד הכנתי בלבד עם הוראה לא לזרוק בהתקפה. אפשרי מבחינתי.
יחד, רק יחד! :heart:
URIKA
קיבל.ה  54 לייקים

כמו עם אלכסנדר, כך גם עם מנפורד, צריך להבין שההחלטה היא לא רק של הפועל וזה לא רק כסף. גם אם הקבוצה מעוניינת שישארו כמחליפים, אלה שני שחקנים שרואים את עצמם כמובילים בכל קבוצה ברמת יורוקאפ ועליהם להחליט אם הם מעוניינים להשתנמך מקצועית גם אם מדובר בשדרוג ברמה הכלכלית והקבוצתית
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

7even כתב: 04 יולי 2024, 15:03
גולובורודקו כתב: 04 יולי 2024, 14:43
אולי אנגולה יישאר, ויתנו לו תפקיד הכנתי בלבד עם הוראה לא לזרוק בהתקפה. אפשרי מבחינתי.
אנגולה צריך מיד לעזוב את שטח מדינת ישראל , כמה צריך באו מאז שהוא הגיע
רק הפועל
קיבל.ה  2563 לייקים

מה איתו ? מאז הפרסום שעל סף סיכום בונציה לא שומעים עליו , הלוואי שישאר
oleg neduda
קיבל.ה  1976 לייקים

רמי זורק (בראיון לספורט 5) רמז עבה מאוד לגבי מנפורד - מסתבר שמנפורד הוא זה שבכלל מבקש לפתוח את החוזה איתו ולמעשה דורש עוד כסף. מת על אקס וחושב שהוא חייב להישאר. אבל אם הוא דורש שדרוג בשכר אחרי שנה כזאת, הוא חוצפן (ואני בכלל לא מדבר על זה שרק לפני שנה הוא חתם על חוזה חדש). נגיד בעדינות שהשנה הוא קיבל מעל ומעבר מהמועדון
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2460 לייקים

עכשיו זה השלב שבו מקבלים את השיעור על ההבדל בין חוזה עם סעיף שיחרור לבלי?
redead
קיבל.ה  541 לייקים

oleg neduda כתב: 08 יולי 2024, 13:43 רמי זורק (בראיון לספורט 5) רמז עבה מאוד לגבי מנפורד - מסתבר שמנפורד הוא זה שבכלל מבקש לפתוח את החוזה איתו ולמעשה דורש עוד כסף. מת על אקס וחושב שהוא חייב להישאר. אבל אם הוא דורש שדרוג בשכר אחרי שנה כזאת, הוא חוצפן (ואני בכלל לא מדבר על זה שרק לפני שנה הוא חתם על חוזה חדש). נגיד בעדינות שהשנה הוא קיבל מעל ומעבר מהמועדון
לא צריך לקחת דברים אישית.
גם אני בעבודה שלי הייתי הולך לבקש תוספת לשכר אם מי שהיה יושב סביבי היה מקבל
אם הפועל רוצה אותו ידאגו להשאיר אותו גם אם זה באותו השכר
אני דיי בטוח שונציה שהוזכרה לא נותנת לו יותר
1923
קיבל.ה  15 לייקים

כמה חוצפן אפשר להיות ולבוא לבקש שידרוג אחרי שהיית כזה חסר אחריות והקבוצה התייצבה ועמדה מאחוריך.
הזוי.
רק הפועל בלב
קיבל.ה  192 לייקים

לאו דווקא חוצפן.. תלוי מאוד איך הוא פנה וכו'.
אם הגישה היא תעלו או שאני לא פה זאת כפיות טובה, אבל אם הוא מוכן לשמוע את הצד השני ופתוח לשיחה זה סך הכול לגיטימי. בטוח שהוא מעריך את המועדון והתמיכה שקיבל בשנה האחרונה.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  904 לייקים

1923 כתב: 08 יולי 2024, 14:16 כמה חוצפן אפשר להיות ולבוא לבקש שידרוג אחרי שהיית כזה חסר אחריות והקבוצה התייצבה ועמדה מאחוריך.
הזוי.
אין בעיה לבקש העלאה
אבל צריך גם לדעת שהתשובה יכולה להיות לא

ובמקרה הזה לדעתי, גם מקצועית וגם מנהלתית, לא מגיעה לא העלאה בכלל, זה ממש לא משנה מה קורה מסביבו
oleg neduda
קיבל.ה  1976 לייקים

מילפורד כתב: 08 יולי 2024, 13:57 עכשיו זה השלב שבו מקבלים את השיעור על ההבדל בין חוזה עם סעיף שיחרור לבלי?
אתה באמת לא מבין מה ההבדל? הורד שהיה עם סעיף שחרור כבר לא פה. מנפורד שבחוזה שלו אין סעיף, עוד פה (וייחתך אם תהיה אלטרנטיבה טובה/מתאימה יותר בעיני מקבלי ההחלטןת)
נראה לך שבחוזה כמו של מנפורד, הורד במכבי?
שליחת תגובה