Daniel כתב: ↑13 יולי 2024, 01:41
בסוף אדלסון יבקש מאמא להחתים אותו
ואז יקח אותו אליו.
הוא באמת יכול לעשות המון דברים עם הכסף שלו (ושל המשפחה) ועם הקשרים
התרשמתי שהוא דווקא מעדיף לעשות דברים בדרך אחרת פחות להתלכלך ויותר סטייל/פאסון. ( וזה חדשות רעות לנו )
למעשה זריקת הבוץ בין מכבי והפועל יכולה לשרת אותו עוד יותר אם בוחר לעשות דברים בסטייל ובלי להתלכלך
נראה לי שאתה נותן לו יותר מדי קרדיט
אני מתרשם שהוא בעיקר ילדון ללא נסיון ניהולי משמעותי, ומאמין שזה יהיה בעוכריו
Daniel כתב: ↑13 יולי 2024, 01:41
בסוף אדלסון יבקש מאמא להחתים אותו
ואז יקח אותו אליו.
הוא באמת יכול לעשות המון דברים עם הכסף שלו (ושל המשפחה) ועם הקשרים
התרשמתי שהוא דווקא מעדיף לעשות דברים בדרך אחרת פחות להתלכלך ויותר סטייל/פאסון. ( וזה חדשות רעות לנו )
למעשה זריקת הבוץ בין מכבי והפועל יכולה לשרת אותו עוד יותר אם בוחר לעשות דברים בסטייל ובלי להתלכלך
נראה לי שאתה נותן לו יותר מדי קרדיט
אני מתרשם שהוא בעיקר ילדון ללא נסיון ניהולי משמעותי, ומאמין שזה יהיה בעוכריו
ואללה נטי? אני באמת לא מכיר את מערכת היחסים במשפחת אדלסון. אבל גודל אומר שהיא מכרה את העסקים בווגס ב 30 מיליארד.
אם זה יושב בפק"מ והם מקבלים 3% בלבד שזה אומר מעל 10 מיליון שקל כל יום. כמה כבר אפשר להתקמצן על הילד
ההוא מפעם כתב: ↑14 יולי 2024, 14:34
ואללה נטי? אני באמת לא מכיר את מערכת היחסים במשפחת אדלסון. אבל גודל אומר שהיא מכרה את העסקים בווגס ב 30 מיליארד.
אם זה יושב בפק"מ והם מקבלים 3% בלבד שזה אומר מעל 10 מיליון שקל כל יום. כמה כבר אפשר להתקמצן על הילד
יותר חשוב לה לממן את סוף העולם, זה עולה הרבה כסף
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
נראה שהסיכוי שסורקין יקבל חוזה של 10 ימים ב NBA קטן מכל אפסילון שנבחר, ולכן הוא כנראה יישאר בצבע השתן גם אם לא ירצה.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
its-sick כתב: ↑14 יולי 2024, 15:00
נראה שהסיכוי שסורקין יקבל חוזה של 10 ימים ב NBA קטן מכל אפסילון שנבחר, ולכן הוא כנראה יישאר בצבע השתן גם אם לא ירצה.
1. זה עדיין יכול לקרות, כמו שכתבתי לפני כמה הודעות, בעזרת אדלסון ודאלאס.
2. "יישאר גם אם לא ירצה" יכולה להתברר כאופציה הכי טובה שיש
נניח אם סורקין קיבל מאיתנו מליון אני כבר לא מדבר על ה 1.4 שפורסם.. הוא צריך להיות ממש דפוק ומפגר כדי להישאר במכבי ב 700 אלף שהם מציעים לו. אז כן יש לו חוזה שם, אבל החוזה הזה לא שווה הרבה אם שחקן לא רוצה להישאר.. כמו שבולדווין קולסון ובראון היו עם חוזים ויצאו מהם. מקווה שינאי ילך עליו חזק ויתן לו באמת סכום שאי אפשר לסרב לו ואם צריך גם בייאאוט לזונות, זאת יכולה להיות החתמת ענק.
כבר די ברור שלא יגיע אלינו העונה. לא אתפלא אם הם פותחים לו את החוזה וזורקים לו 1.1 מיליון כזה לעונה, עם מענק אליפות בארץ ועליה להצלבה ביורוליג.
לא כזה מופרך עבורם. כסף יש להם זה בטוח. לדעתי לשם זה הולך. בחוזה של 750 אלף הוא לא יישאר, גם הם יודעים את זה.
Charlie כתב: ↑14 יולי 2024, 22:37
לבן אדם אין חוזה במכבי עד סוף העונה הקרובה? שיסיים חוזה ובקיץ הבא כשחקן חופשי הוא יוכל למקסם את ההצעות שיגיעו אליו משלושת הגדולות ומאירופה.
בספורט אי אפשר לדעת מה יהיה מחר
מה שאפשר למקסם היום לא בטוח שאפשר למקסם עוד שנה
"הפועל ת"א הציעה לסורקין חוזה לארבע שנים במעל מיליון דולר לעונה. אמנם לאדומים אסור כביכול לפנות ישירות לפורוורד שנמצא תחת חוזה במכבי ת"א, אך הם יודעים היטב איך להגיע לשחקן ומה להעביר לו."
טוב מאוד עופר. לבדוק מה התוספות האהובות עליו על הפיצה.
חוזה ב NBA הוא לא יקבל. גם לא זמני
כדי להגיע להפועל, מכבי צריכה להגיד שהיא מוכנה שהוא יעבור להפועל. כרגע זה המכשול היחיד.
יקרה? אני בספק.
מה שמעצבן זה איך לא הגנו על עצמנו עם הורד, כשעם סורקין זו תהיה סאגה בין אם יעבור או לא כי הם הגנו על עצמם היטב.
לא יעבור להפועל.
יחתום במכבי על חוזה משודרג.
ברור הרי שזה ספין של סורקין והסוכן שלו.
הרי אין הצעה רשמית, כי עליה מכבי יכולה ללכת לבית הדין.
ובכל הכתבות כתוב שבאמת אין הצעה רשמית אלא שהפועל ״יודעים איך להגיע לשחקן ומה להציע לו״
כלומר רק השחקן וסביבתו הם אלה שיכלו לדווח על ״הצעה״ מהפועל.
מספיק עם ההתבכיינות הזאת על הורד.
כשחתם על החוזה שנה שעברה בכלל לא היו בטוחים שזה השחקן שרוצים, גם פה היו כאלה שהעדיפו בכלל להשאיר את טוקוטו.
היה סעיף שהוא לא עובר לקבוצה אחרת בארץ, כנראה שהניסוח היה כזה שהסעיף שיחרור ליורוליג תפס.
לאו דוקא ניואנס שהייתי מצפה שבמעמד החתימה מישהו היה מתעקש עליו,
לצורך העיניין אם ההתעקשות על הנושא הזה היתה מייקרת את החוזה ב50 אלף דולר והפועל היתה יורדת מלהחתים אותו בכלל אז הוא לא היה פה גם שנה שעברה.
לא יודע אם זה מה שקרה או היה קורה, רק שזה לא איזה מחדל או אסון גדול.
לא מסכים אתך, למיטב זיכרוני (החלש ממילא) הייתה תמימות דעים שמדובר בשחקן עם אפסייד גדול מאוד. הספקנים תהו בעיקר לגבי היכולת שלו להתמודד עם מאבקים פיזיים ואז הייתה התלהבות בפתיחת העונה ממאסת השריר שהוא גידל
ההתלהבות היתה אחרי שחזר מחופשת הקיץ.
בזמן שחתם על החוזה היתה שאיפה להחליף אותו, הדיבור היה על מאבק מול מכבי על חסיאל ריברו ורק אחרי שהוא חתם שם החתימו את הורד
הוקיץ' כתב: ↑16 יולי 2024, 12:55
הרוב פה (כולל אני) התאכזבו מההחתמה של הורד בקיץ שעבר. חשבנו שיגיע שחקן בקליבר יותר גבוה.
פרנקו התעקש שהוא הולך לעשות קפיצת מדרגה, וצדק.
לגמרי. מלבד סדרת הגמר, חצי העונה השני שלו היה מאכזב, וכשפרנקו התעקש עליו בסדרת הגמר הוא חטף על זה המון על הראש (גם ממני)
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
מילפורד כתב: ↑16 יולי 2024, 12:38
מספיק עם ההתבכיינות הזאת על הורד.
כשחתם על החוזה שנה שעברה בכלל לא היו בטוחים שזה השחקן שרוצים, גם פה היו כאלה שהעדיפו בכלל להשאיר את טוקוטו.
היה סעיף שהוא לא עובר לקבוצה אחרת בארץ, כנראה שהניסוח היה כזה שהסעיף שיחרור ליורוליג תפס.
לאו דוקא ניואנס שהייתי מצפה שבמעמד החתימה מישהו היה מתעקש עליו,
לצורך העיניין אם ההתעקשות על הנושא הזה היתה מייקרת את החוזה ב50 אלף דולר והפועל היתה יורדת מלהחתים אותו בכלל אז הוא לא היה פה גם שנה שעברה.
לא יודע אם זה מה שקרה או היה קורה, רק שזה לא איזה מחדל או אסון גדול.
עכשיו, אחרי בוורלי, שעופר יחתים את סורקין, יגלם את עלות שבירת החוזה שלו אצל ההם, יעלה כמה שיעלה, ויחתום סופית את שינוי יחסי הכוחות בליגה.
אם זה יקרה (וזה רק עניין של כסף,,, אהמ עופר,,, אהם,,)
ארצה לראות רק עוד דבר אחד בחיים - את הפרצוף של הדון.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
7even כתב: ↑14 יולי 2024, 16:34
כבר די ברור שלא יגיע אלינו העונה. לא אתפלא אם הם פותחים לו את החוזה וזורקים לו 1.1 מיליון כזה לעונה, עם מענק אליפות בארץ ועליה להצלבה ביורוליג.
לא כזה מופרך עבורם. כסף יש להם זה בטוח. לדעתי לשם זה הולך. בחוזה של 750 אלף הוא לא יישאר, גם הם יודעים את זה.
לא חושב שסורקין ישחק אי פעם בהפועל בארץ.
יקום מי שיגיד שזה לא היה צפוי.
ההטרלה לכשעצמה יפה.
אגב, כשאתם קוראים על גורמים, תמיד תמיד תזכרו שמחרטטים אתכם. זה מלפני 6 ימים בלבד:
באסה ממש.. היה יכול להיות נוקאאוט לזונות אם היה מגיע לפה ועוד היינו מקבלים ישראלי ברמה של זר. בסוף בליגה הזרים מתקזזים והישראלים הם אלה שעושים את ההבדל. בלי סורקין ובלאט הם לא לוקחים אליפות עונה שעברה. לדעתי במקום לזרוק שני מליון על בברלי היה צריך לתת לסורקין 1.5 ולסגור את הסיפור..
7even כתב: ↑18 יולי 2024, 11:18
סורקין לא היה מגיע בשום סכום נו. הסכומים שנזרקו היו נטו כדי להטריל בידיעה ברורה שלא יקרה.
עזוב נו.. אי אפשר להחזיק שחקן בכוח למרות שיש חוזה. תן לסורקין 1.5 מליון נראה לך הוא ישאר שם ב 800?? אין שום סרט כזה, הוא לא ילד בן 20 שחולם להיות כוכב יורוליג. היה רץ לשימון ומתחנן לעזוב אותם הסיפור היה נסגר בבייאוט..
נערך לאחרונה על ידי lior777 ב 18 יולי 2024, 11:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
סורקין לא היה מגיע בשום סכום נו. הסכומים שנזרקו היו נטו כדי להטריל בידיעה ברורה שלא יקרה.
עזוב נו.. אי אפשר להחזיק שחקן בכוח למרות שיש חוזה. תן לסורקין 1.5 מליון נראה לך הוא ישראל שם ב 800?? אין שום סרט כזה, היה רץ לשימון ומתחנן לעזוב אותם הסיפור היה נסגר בבייאוט..
לא אשמו בכמה סגר. אני מעריך שלפחות 1.1
הורד לקח פחות כדי לשחק ביורוליג. גם סורקין כנראה.
עזוב נו.. אי אפשר להחזיק שחקן בכוח למרות שיש חוזה. תן לסורקין 1.5 מליון נראה לך הוא ישראל שם ב 800?? אין שום סרט כזה, היה רץ לשימון ומתחנן לעזוב אותם הסיפור היה נסגר בבייאוט..
לא אשמו בכמה סגר. אני מעריך שלפחות 1.1
הורד לקח פחות כדי לשחק ביורוליג. גם סורקין כנראה.
רק מראה מה המילה יורוליג עושה לשחקנים.
סגר ב 750.. כתבו שיעלה השכר מהשנה השניה בכל אופן לא נראה לי זה יהיה יותר מ 800-850