רומן סורקין
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
אני לא חושב שעופר חושב שנצליח להביא אותו, לפי דעתי מנסים לגרום למכבי להוציא כמה שיותר כסף. בכל מקרה שלא יהיה נרוויח
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 171 לייקים
נעשה את זה מסודר כי הרבה זמן לא הגבתי בפורום:
קודם כל ההנחה הסבירה - 90 אחוז שסורקין לא יהיה בהפועל.
פשוט מאוד כי החתמה שלו לא תלויה בנו, צריך שייקרו הרבה דברים - קבוצת NBA שמציעה חוזה מובטח/דו כיווני ומשלמת את הביי אאוט עליו , שאותה קבוצה תחליט למכור/לשחרר אותו ושהוא יסכים לבוא להפועל. המון משתנים שרובם לא תלויים בהפועל.
having said that
הפוטנציאל האמיתי הוא לא בהחתמה של סורקין. הוא במסר שהפועל משדרת כלפי כל השוק בארץ וגם באירופה - סוכנים ושחקנים כאחד. יש פה עוד קבוצה בתל אביב והיא מסוגלת לשלם יותר ממכבי.
אולי את סורקין הנוכחי לא נביא ככה, אבל את הסורקין/בן שרף הבאים או כל כוכב צעיר מוכשר בכדורסל הישראלי כנראה שכן.
וזה לא פחות משמעותי מהחתמה של רומן סורקין בהפועל ואולי יותר
קודם כל ההנחה הסבירה - 90 אחוז שסורקין לא יהיה בהפועל.
פשוט מאוד כי החתמה שלו לא תלויה בנו, צריך שייקרו הרבה דברים - קבוצת NBA שמציעה חוזה מובטח/דו כיווני ומשלמת את הביי אאוט עליו , שאותה קבוצה תחליט למכור/לשחרר אותו ושהוא יסכים לבוא להפועל. המון משתנים שרובם לא תלויים בהפועל.
having said that
הפוטנציאל האמיתי הוא לא בהחתמה של סורקין. הוא במסר שהפועל משדרת כלפי כל השוק בארץ וגם באירופה - סוכנים ושחקנים כאחד. יש פה עוד קבוצה בתל אביב והיא מסוגלת לשלם יותר ממכבי.
אולי את סורקין הנוכחי לא נביא ככה, אבל את הסורקין/בן שרף הבאים או כל כוכב צעיר מוכשר בכדורסל הישראלי כנראה שכן.
וזה לא פחות משמעותי מהחתמה של רומן סורקין בהפועל ואולי יותר
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
- גביזון
- קיבל.ה 3077 לייקים
זו שנה אחרונה של סורקין במכבי נכון?
שיהיה להם בהצלחה בהצעת מחיר שיתנו לו עונה הבאה, שרמוטות.
כל כוס ויריקה שהם פגעו בעופר הוא רשם ולא רק במחברת.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
שיהיה להם בהצלחה בהצעת מחיר שיתנו לו עונה הבאה, שרמוטות.
כל כוס ויריקה שהם פגעו בעופר הוא רשם ולא רק במחברת.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
לא שותף אפילו המשחק האחרון , לא יקבל חוזה בnba מה שאומר שימשיך במכבי , לעזאזל
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 948 לייקים
מודה שלא אוהב את הסכומים שזורקים לכיוון, אבל מאוד אוהב שזה מרעיד את היסודות במגדלי השטן.
זה מוציא מהם מנעמים ותחושות שאנחנו סבלנו לאורך שנים רבות.
זה מוציא מהם מנעמים ותחושות שאנחנו סבלנו לאורך שנים רבות.
יאללה הביתה!!!
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
מניח שהפועל לא באמת רוצה אותו משתי סיבות:
1. אם היו רוצים אותו באמת, הם לא היו אומרים שהם הציעו לו חוזה, כי זה רק מעלה את המחיר.
2. חוזה של מיליון דולר ולא 1.4 כמו שפורסם יכול לגרום לכזה בלגאן בחדר ההלבשה.
אלא אם עופר הוא מאדר פאקר אמיתי והוא אומר למכבי: אני מציע לו חוזה, תעלו כמה שאתם רוצים אני לוקח לכם אותו אין יור פייס.
וכמובן אנחנו יודעים שמכבי השנה רוצים לצמצם עלויות, אם כבר סורקין נשאר אצלם, שלפחות יוציאו עליו עוד איזה 500-700 אלף דולר, זה לא יגרום לו להיות שחקן טוב פי שניים.
1. אם היו רוצים אותו באמת, הם לא היו אומרים שהם הציעו לו חוזה, כי זה רק מעלה את המחיר.
אלא אם עופר הוא מאדר פאקר אמיתי והוא אומר למכבי: אני מציע לו חוזה, תעלו כמה שאתם רוצים אני לוקח לכם אותו אין יור פייס.
וכמובן אנחנו יודעים שמכבי השנה רוצים לצמצם עלויות, אם כבר סורקין נשאר אצלם, שלפחות יוציאו עליו עוד איזה 500-700 אלף דולר, זה לא יגרום לו להיות שחקן טוב פי שניים.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
חזירים תמיד אתם הייתםסומך כתב:
זה נהדר! שיאכלו תחת החלאות שרגילים לשחק משחקים מלוכלכים על מגרש ריקמה שקורה סביב סורקין, כך מספרים, גרם לאחרונה לדני פדרמן להרים טלפון לאנשי הפועל ולהעביר להם מסר: “איך אתם פונים לשחקן שלנו תחת חוזה?”
גורמים בכדורסל מספרים כי בהפועל העבירו מסר נגדי לפדרמן, “אל תיתממו, אתם פניתם לג'יילן הורד לפני המשחק השלישי בין הקבוצות”.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
עופר הוא אכן מאדר פאקרהלך המומנטום כתב:מניח שהפועל לא באמת רוצה אותו משתי סיבות:
אבל אם אתה חושב שהצנון הירושלמי ישב בשקט - אתה טועה. הוא פשוט עובד יותר בשקט. אדלסון חזק מאד כלכלית, יותר מעופר, ומכבי תבין שבקרב המשולש הזה היא הכי פחות חזקה. סורקין הוא רק הסנונית. את עומר מאייר יהיה להם קשה להחזיק מול עופר, אדלסון וקבוצות ביבשת. מכבי בשקיעה. וכשהדון לא יהיה שם, גם המוח הנבזי והמתוחכם ייעלם .
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אני באמת חושב שהדון כרגע הוא אמנם סמל לשחיטות אבל הוא קשיש ועייף וכבר לא דומיננטי כמו בעברCharlie כתב: ↑13 יולי 2024, 00:38עופר הוא אכן מאדר פאקרהלך המומנטום כתב:מניח שהפועל לא באמת רוצה אותו משתי סיבות:
אבל אם אתה חושב שהצנון הירושלמי ישב בשקט - אתה טועה. הוא פשוט עובד יותר בשקט. אדלסון חזק מאד כלכלית, יותר מעופר, ומכבי תבין שבקרב המשולש הזה היא הכי פחות חזקה. סורקין הוא רק הסנונית. את עומר מאייר יהיה להם קשה להחזיק מול עופר, אדלסון וקבוצות ביבשת. מכבי בשקיעה. וכשהדון לא יהיה שם, גם המוח הנבזי והמתוחכם ייעלם .
- Daniel
- קיבל.ה 139 לייקים
בסוף אדלסון יבקש מאמא להחתים אותו
ואז יקח אותו אליו.
ואז יקח אותו אליו.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
קשה לי להאמין שההצעה של 1.4 מליון דולר לעונה על סורקין נכונה , בואו כרגע אני לא רואה אף קבוצה באירופה שתשים עליו מליון דולר , שווה 800 אלף בכיף
- רדנקו
- קיבל.ה 1571 לייקים
שווה את הכסף כמו גדול.רק הפועל כתב:קשה לי להאמין שההצעה של 1.4 מליון דולר לעונה על סורקין נכונה , בואו כרגע אני לא רואה אף קבוצה באירופה שתשים עליו מליון דולר , שווה 800 אלף בכיף
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 221 לייקים
אני לא יודע אם אתה אומר את זה כהלצה או לא אבל אני לגמרי רואה את זה קורה.
בחוזה הנוכחי של סורקין, גם אנחנו וגם מכבי יכולים לדבר עד מחר אבל בפועל ההכרעה איפה הוא ישחק בעונה הבאה היא לא בידיים שלנו. אדלסון לעומת זאת לא באותו מצב!! למשפחה שלו יש פאקינג קבוצת NBA, הוא גם היחיד שיכול להוציא את רומן סורקין מהחוזה שלו, והוא גם יכול לעשות את זה בכל רגע שיחפוץ, ככה פשוט. להגיד שזה שובר שיוויון במירוץ יהיה understatement, אז אגיד שאם רומן סורקין לא חותם בי-ם מתן אדלסון צריך להיות מאוד טיפש.
די עם ה-נו
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
הוא יכול להוציא אותו.תבור כתב:אני לא יודע אם אתה אומר את זה כהלצה או לא אבל אני לגמרי רואה את זה קורה.
בחוזה הנוכחי של סורקין, גם אנחנו וגם מכבי יכולים לדבר עד מחר אבל בפועל ההכרעה איפה הוא ישחק בעונה הבאה היא לא בידיים שלנו. אדלסון לעומת זאת לא באותו מצב!! למשפחה שלו יש פאקינג קבוצת NBA, הוא גם היחיד שיכול להוציא את רומן סורקין מהחוזה שלו, והוא גם יכול לעשות את זה בכל רגע שיחפוץ, ככה פשוט. להגיד שזה שובר שיוויון במירוץ יהיה understatement, אז אגיד שאם רומן סורקין לא חותם בי-ם מתן אדלסון צריך להיות מאוד טיפש.
אבל הוא לא יכול להגיד לו איפה לחתום אחרי שהוא גומר את החוזה הקצר.
-
- קיבל.ה 150 לייקים
אל תהיה תמים, הוא לא יוציא אותו אם הוא לא יודע מראשNati כתב: ↑13 יולי 2024, 03:21הוא יכול להוציא אותו.תבור כתב:אני לא יודע אם אתה אומר את זה כהלצה או לא אבל אני לגמרי רואה את זה קורה.
שהוא בא אליו.
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
תגידו יש לאוהדי המחלה שירי שחקן בסל.??
כשרומן ינחת פה צריך לשיר לו רומן סורקין רומן סורקין יאללה יאללה רומן סורקין (סיבבון סוב סוב סוב)
כשרומן ינחת פה צריך לשיר לו רומן סורקין רומן סורקין יאללה יאללה רומן סורקין (סיבבון סוב סוב סוב)
OMG עווופררר
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
אני חי בשלום גם עם מצב שבו י-ם לוקחת אותו
עופר פועל נכון שהוא מעלה את המחיר שלו
עופר פועל נכון שהוא מעלה את המחיר שלו
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
מה זה מכביסטים?
יש 2 דרכים להסתכל על האירוע
דרך ראשונה: ״יש לנו דרך, אנחנו הפועל ורק הפועל זה מרגש ובוא נביא את גל איתן ונשאיר את גיל בני במקום להביא נועם יעקב״
דרך שניה: ״לקחו לנו את הורד, עושים לנו את המוות 30 שנה, מתנכלים לנו בהיכל, מונעים מאיתנו יורוליג- אנחנו הפועל, אף אחד לא ישפיל אותנו״
אני מעדיף את מניפסט מספר 2
זה שיש לך כלים ואתה פועל בצורה אגרסיבית ולא כמו חוג שמנוהל על ידי אוהדים
לא אומר שאיבדת את הזהות שלך
העולם לא שחור או לבן
התארים עבורי הם לא העניין הכי חשוב
זה מתחיל באישיות שלנו כמועדון ולמיצוב שלנו מול מכבי
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אני חושב שמאדירים פה יותר מדיי את אדלסון נכון שעל פניו יש לו כוח אבל זה באמת לא בא לידי ביטויי , לא חושב שקבוצת nba תתעסק בעניין שולי כזה מבחינתה (גם אם מתן מקושר למי שרכש את דאלאס ) אם באמת היה לו השפעה על מה שדאלאס עושה אז הוא היה יכול לבנות קבוצה הרבה יותר חזקה ממה שיש להם בקלות אבל הם עדיין מסתמכים על ספידי סמית רכז העלתבור כתב: ↑13 יולי 2024, 02:43אני לא יודע אם אתה אומר את זה כהלצה או לא אבל אני לגמרי רואה את זה קורה.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
וואו אם זה קורה זה אומר שהוציאו שחקן ממכבי לא תחת חוזה אחד אלא תחת שני חוזים. אמנם זה לא אנחנו אבל זה באמת חזון אחרית הימים.משמאל לעץ כתב: ↑13 יולי 2024, 04:19אל תהיה תמים, הוא לא יוציא אותו אם הוא לא יודע מראשNati כתב: ↑13 יולי 2024, 03:21הוא יכול להוציא אותו.תבור כתב: אני לא יודע אם אתה אומר את זה כהלצה או לא אבל אני לגמרי רואה את זה קורה.
שהוא בא אליו.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אם עופר ימקד את הפעולות האלה נגד מכבי זה הכי טוב שיכול להיות.
זה להתנהג בצורה הוגנת עם כולם ובצורה סופר מלוכלכת עם מי שעשו בך את זה במשך 5.5 עשורים.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
אתה רוצה להרוג לי את הדון לפני שלקחנו צלחת בפנים שלו???הלך המומנטום כתב:אם עופר ימקד את הפעולות האלה נגד מכבי זה הכי טוב שיכול להיות.
זה להתנהג בצורה הוגנת עם כולם ובצורה סופר מלוכלכת עם מי שעשו בך את זה במשך 5.5 עשורים.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
כנראה שאתה לא מבין שצלחת שלנו תביא לקיצו.ההוא שאמרו לו כתב:בעיה קלאסית: האם אנחנו יותר מקרבים את קיצו או יותר מקרבים את התואר שלנו. עד עכשיו אני חושב שאנחנו מקרבים יותר את התואר שלנו מאשר את קיצו
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
פסטיבל בדיחה. אף שחקן ישראלי לא שווה סכומים כאלו כמו שמציעים לסורקין. ישלמו לו 10 מלש"ח לעונה כדי לשחק באיזה גן-נר מול 1,350 צופים?
לא רוצה להיות מכבי גם בעוד אלף שנה. ולא צריך להתנהל כמותם בשביל נקמות כלשהן. שהפדרבושים ישלמו לאדון סורקין.
ינאי מן הסתם רואה סכומים כאלו בתור השקעה עתידית שתחזיר את עצמה (יורוליג וכו'), אבל אם ינאי יילך בדרך הזו (=דרך של ניהול הקבוצה באופן שהוא לא כלכלי) והקבוצה לא תצליח בעונה הבאה,
ינאי עשוי לסגור את ברז הפלאים שלו ולהסתלק.
שייקח חצי מהסכום הזה ויהפוך את מחלקות הילדים והנוער לאימפריה לעשור קדימה, עדיף.
לא רוצה להיות מכבי גם בעוד אלף שנה. ולא צריך להתנהל כמותם בשביל נקמות כלשהן. שהפדרבושים ישלמו לאדון סורקין.
ינאי מן הסתם רואה סכומים כאלו בתור השקעה עתידית שתחזיר את עצמה (יורוליג וכו'), אבל אם ינאי יילך בדרך הזו (=דרך של ניהול הקבוצה באופן שהוא לא כלכלי) והקבוצה לא תצליח בעונה הבאה,
ינאי עשוי לסגור את ברז הפלאים שלו ולהסתלק.
שייקח חצי מהסכום הזה ויהפוך את מחלקות הילדים והנוער לאימפריה לעשור קדימה, עדיף.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
זה לא רק נקמה, זה גם קביעת גבולות חדשים.
אם מכבי חושבים שיוכלו להמשיך להתנהג בדורסנות המלוכלכת שלהם הם צריכים להבין שיש מולם מתנגד.
ושיחשבו טוב טוב אם הם רוצים להמשיך ולהכנס למרוץ חימוש איתנו ועם י"ם.
אם בסוף הסבב הזה הם יאמצו גבולות חדשים ויתנהלו בהגינות אז השגנו יעד חשוב בתהליך הריפוי של הליגה בארץ.
אם מכבי חושבים שיוכלו להמשיך להתנהג בדורסנות המלוכלכת שלהם הם צריכים להבין שיש מולם מתנגד.
ושיחשבו טוב טוב אם הם רוצים להמשיך ולהכנס למרוץ חימוש איתנו ועם י"ם.
אם בסוף הסבב הזה הם יאמצו גבולות חדשים ויתנהלו בהגינות אז השגנו יעד חשוב בתהליך הריפוי של הליגה בארץ.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
להגיד שמכבי יתנהלו בהגינות זה כמו להגיד שהחמאס יניף מחר יונה עם עלה של זית לשלום.
מולם צריך לתת מכות מתחת לחגורה, וכמה שיותר, וגם אחרי זה נהיה בחוב מולם של עשרות מהלכים לא הוגנים ולא ספורטיבים. ואני שמח שעופר מהר מאוד הבין שברומא צריך להיות רומאי
מולם צריך לתת מכות מתחת לחגורה, וכמה שיותר, וגם אחרי זה נהיה בחוב מולם של עשרות מהלכים לא הוגנים ולא ספורטיבים. ואני שמח שעופר מהר מאוד הבין שברומא צריך להיות רומאי
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
אני מקווה ומאמין שבסוף התהליך הזה הם יחשבו עשר פעמים לפני שהם פונים לשחקנים שלנו כי הם ידעו שאנחנו נעשה להם אותו דבר.
ולטובת האינטרס שלהם הם יאלצו להתנהג בג'נטלמניות.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
שמעו להתנהל ככה מול מכבי זה לא משהו שחשבתי שיקרה בימי חיי, תמיד ידעתי שהם עמוק מאוד בחרא ובלכלוך בשביל ליפול ועוד מולנו.
וואלכ מה עשית לנו יא עופר
וואלכ מה עשית לנו יא עופר

OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
לאור זה שכלפי חתום על הידיעה, סביר להניח שזאת סתם כתבה בשביל לגרוף קליקים, שלא מבוססת על כלום.
-
- קיבל.ה 46 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
לגמרי. מכבי זה ביבי. לא יבחלו בשום תרגיל מלוכלך ושום שקר והטעיה לא מתחת לכבודם. אסור להאמין לאף מילה שלהם, ולא להתייחס אליהם בשום הגינות אנושית בסיסית. רק כח ובריונות הם מבינים
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
ינאי ככ רוצה "יורוליג", נכון?
יותר חכם את הכסףשהוא מציע לסורקין או משלם לאנגולה, לתת פשוט כשוחד למפעל הרקוב הזה והנה החלום מתגשם לו.
יותר חכם את הכסףשהוא מציע לסורקין או משלם לאנגולה, לתת פשוט כשוחד למפעל הרקוב הזה והנה החלום מתגשם לו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 237 לייקים
אמרנו אז ואומא גם היום, הוא עוד יקבור את כולנו.ההוא שאמרו לו כתב: ↑13 יולי 2024, 13:26כמובן שאני מבין, לפי מה שמשתמע אתה חושש שהמהלכים שלנו יובילו לקיצו טרם התואר המיוחל. אני טוען שזה יותר יקרב את הצלחת שלנו לפני קיצו מאשר קיצו לפני הצלחת
-
- קיבל.ה 213 לייקים
הוא באמת יכול לעשות המון דברים עם הכסף שלו (ושל המשפחה) ועם הקשרים
התרשמתי שהוא דווקא מעדיף לעשות דברים בדרך אחרת פחות להתלכלך ויותר סטייל/פאסון. ( וזה חדשות רעות לנו )
למעשה זריקת הבוץ בין מכבי והפועל יכולה לשרת אותו עוד יותר אם בוחר לעשות דברים בסטייל ובלי להתלכלך
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
נראה לך שאם היה אפשר להכנס ליורוליג ב2 מליון יורו או אפילו ב5 מ׳ הוא לא היה עושה את זה ?!טכנית לארז כתב: ↑13 יולי 2024, 22:36 ינאי ככ רוצה "יורוליג", נכון?
נראה לך שקבוצות שמחכות ליורוליג והן בכירות ביבשת ובטח יותר טובות מה6 האחרונות ביורוליג לא היו עושות את זה ?
תגובה הזויה
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
לא כולם מוכנים מוסרית וחוקית לשלם מתחת לשולחן שוחד למנהלים ביורוליג.IsraelM כתב: ↑14 יולי 2024, 13:03נראה לך שאם היה אפשר להכנס ליורוליג ב2 מליון יורו או אפילו ב5 מ׳ הוא לא היה עושה את זה ?!טכנית לארז כתב: ↑13 יולי 2024, 22:36 ינאי ככ רוצה "יורוליג", נכון?
נראה לך שקבוצות שמחכות ליורוליג והן בכירות ביבשת ובטח יותר טובות מה6 האחרונות ביורוליג לא היו עושות את זה ?
תגובה הזויה
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.