רומן סורקין

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Hapoel_manga
קיבל.ה  320 לייקים

עופר ינאי 🤍
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

אני לא חושב שעופר חושב שנצליח להביא אותו, לפי דעתי מנסים לגרום למכבי להוציא כמה שיותר כסף. בכל מקרה שלא יהיה נרוויח
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
כוח עליון
קיבל.ה  171 לייקים

נעשה את זה מסודר כי הרבה זמן לא הגבתי בפורום:
קודם כל ההנחה הסבירה - 90 אחוז שסורקין לא יהיה בהפועל.
פשוט מאוד כי החתמה שלו לא תלויה בנו, צריך שייקרו הרבה דברים - קבוצת NBA שמציעה חוזה מובטח/דו כיווני ומשלמת את הביי אאוט עליו , שאותה קבוצה תחליט למכור/לשחרר אותו ושהוא יסכים לבוא להפועל. המון משתנים שרובם לא תלויים בהפועל.

having said that
הפוטנציאל האמיתי הוא לא בהחתמה של סורקין. הוא במסר שהפועל משדרת כלפי כל השוק בארץ וגם באירופה - סוכנים ושחקנים כאחד. יש פה עוד קבוצה בתל אביב והיא מסוגלת לשלם יותר ממכבי.
אולי את סורקין הנוכחי לא נביא ככה, אבל את הסורקין/בן שרף הבאים או כל כוכב צעיר מוכשר בכדורסל הישראלי כנראה שכן.
וזה לא פחות משמעותי מהחתמה של רומן סורקין בהפועל ואולי יותר
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

זו שנה אחרונה של סורקין במכבי נכון?
שיהיה להם בהצלחה בהצעת מחיר שיתנו לו עונה הבאה, שרמוטות.
כל כוס ויריקה שהם פגעו בעופר הוא רשם ולא רק במחברת.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

לא שותף אפילו המשחק האחרון , לא יקבל חוזה בnba מה שאומר שימשיך במכבי , לעזאזל
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

סומך כתב: 12 יולי 2024, 18:41
מה שקורה סביב סורקין, כך מספרים, גרם לאחרונה לדני פדרמן להרים טלפון לאנשי הפועל ולהעביר להם מסר: “איך אתם פונים לשחקן שלנו תחת חוזה?”
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

מודה שלא אוהב את הסכומים שזורקים לכיוון, אבל מאוד אוהב שזה מרעיד את היסודות במגדלי השטן.
זה מוציא מהם מנעמים ותחושות שאנחנו סבלנו לאורך שנים רבות.
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

מניח שהפועל לא באמת רוצה אותו משתי סיבות:
1. אם היו רוצים אותו באמת, הם לא היו אומרים שהם הציעו לו חוזה, כי זה רק מעלה את המחיר.
2. חוזה של מיליון דולר ולא 1.4 כמו שפורסם יכול לגרום לכזה בלגאן בחדר ההלבשה.

אלא אם עופר הוא מאדר פאקר אמיתי והוא אומר למכבי: אני מציע לו חוזה, תעלו כמה שאתם רוצים אני לוקח לכם אותו אין יור פייס.
וכמובן אנחנו יודעים שמכבי השנה רוצים לצמצם עלויות, אם כבר סורקין נשאר אצלם, שלפחות יוציאו עליו עוד איזה 500-700 אלף דולר, זה לא יגרום לו להיות שחקן טוב פי שניים.
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

סומך כתב:

מה שקורה סביב סורקין, כך מספרים, גרם לאחרונה לדני פדרמן להרים טלפון לאנשי הפועל ולהעביר להם מסר: “איך אתם פונים לשחקן שלנו תחת חוזה?”

גורמים בכדורסל מספרים כי בהפועל העבירו מסר נגדי לפדרמן, “אל תיתממו, אתם פניתם לג'יילן הורד לפני המשחק השלישי בין הקבוצות”.
זה נהדר! שיאכלו תחת החלאות שרגילים לשחק משחקים מלוכלכים על מגרש ריק
חזירים תמיד אתם הייתם
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

הלך המומנטום כתב:מניח שהפועל לא באמת רוצה אותו משתי סיבות:
1. אם היו רוצים אותו באמת, הם לא היו אומרים שהם הציעו לו חוזה, כי זה רק מעלה את המחיר.

אלא אם עופר הוא מאדר פאקר אמיתי והוא אומר למכבי: אני מציע לו חוזה, תעלו כמה שאתם רוצים אני לוקח לכם אותו אין יור פייס.
וכמובן אנחנו יודעים שמכבי השנה רוצים לצמצם עלויות, אם כבר סורקין נשאר אצלם, שלפחות יוציאו עליו עוד איזה 500-700 אלף דולר, זה לא יגרום לו להיות שחקן טוב פי שניים.
עופר הוא אכן מאדר פאקר
אבל אם אתה חושב שהצנון הירושלמי ישב בשקט - אתה טועה. הוא פשוט עובד יותר בשקט. אדלסון חזק מאד כלכלית, יותר מעופר, ומכבי תבין שבקרב המשולש הזה היא הכי פחות חזקה. סורקין הוא רק הסנונית. את עומר מאייר יהיה להם קשה להחזיק מול עופר, אדלסון וקבוצות ביבשת. מכבי בשקיעה. וכשהדון לא יהיה שם, גם המוח הנבזי והמתוחכם ייעלם .
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

Charlie כתב: 13 יולי 2024, 00:38
הלך המומנטום כתב:מניח שהפועל לא באמת רוצה אותו משתי סיבות:

עופר הוא אכן מאדר פאקר
אבל אם אתה חושב שהצנון הירושלמי ישב בשקט - אתה טועה. הוא פשוט עובד יותר בשקט. אדלסון חזק מאד כלכלית, יותר מעופר, ומכבי תבין שבקרב המשולש הזה היא הכי פחות חזקה. סורקין הוא רק הסנונית. את עומר מאייר יהיה להם קשה להחזיק מול עופר, אדלסון וקבוצות ביבשת. מכבי בשקיעה. וכשהדון לא יהיה שם, גם המוח הנבזי והמתוחכם ייעלם .
אני באמת חושב שהדון כרגע הוא אמנם סמל לשחיטות אבל הוא קשיש ועייף וכבר לא דומיננטי כמו בעבר
סמל אישי של משתמש
Daniel
קיבל.ה  139 לייקים

בסוף אדלסון יבקש מאמא להחתים אותו
ואז יקח אותו אליו.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

קשה לי להאמין שההצעה של 1.4 מליון דולר לעונה על סורקין נכונה , בואו כרגע אני לא רואה אף קבוצה באירופה שתשים עליו מליון דולר , שווה 800 אלף בכיף
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1572 לייקים

רק הפועל כתב:קשה לי להאמין שההצעה של 1.4 מליון דולר לעונה על סורקין נכונה , בואו כרגע אני לא רואה אף קבוצה באירופה שתשים עליו מליון דולר , שווה 800 אלף בכיף
שווה את הכסף כמו גדול.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

תבור
קיבל.ה  221 לייקים

Daniel כתב: 13 יולי 2024, 01:41 בסוף אדלסון יבקש מאמא להחתים אותו
ואז יקח אותו אליו.
אני לא יודע אם אתה אומר את זה כהלצה או לא אבל אני לגמרי רואה את זה קורה.
בחוזה הנוכחי של סורקין, גם אנחנו וגם מכבי יכולים לדבר עד מחר אבל בפועל ההכרעה איפה הוא ישחק בעונה הבאה היא לא בידיים שלנו. אדלסון לעומת זאת לא באותו מצב!! למשפחה שלו יש פאקינג קבוצת NBA, הוא גם היחיד שיכול להוציא את רומן סורקין מהחוזה שלו, והוא גם יכול לעשות את זה בכל רגע שיחפוץ, ככה פשוט. להגיד שזה שובר שיוויון במירוץ יהיה understatement, אז אגיד שאם רומן סורקין לא חותם בי-ם מתן אדלסון צריך להיות מאוד טיפש.
די עם ה-נו
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

תבור כתב:
ואז יקח אותו אליו.
בחוזה הנוכחי של סורקין, גם אנחנו וגם מכבי יכולים לדבר עד מחר אבל בפועל ההכרעה איפה הוא ישחק בעונה הבאה היא לא בידיים שלנו. אדלסון לעומת זאת לא באותו מצב!! למשפחה שלו יש פאקינג קבוצת NBA, הוא גם היחיד שיכול להוציא את רומן סורקין מהחוזה שלו, והוא גם יכול לעשות את זה בכל רגע שיחפוץ, ככה פשוט. להגיד שזה שובר שיוויון במירוץ יהיה understatement, אז אגיד שאם רומן סורקין לא חותם בי-ם מתן אדלסון צריך להיות מאוד טיפש.
הוא יכול להוציא אותו.
אבל הוא לא יכול להגיד לו איפה לחתום אחרי שהוא גומר את החוזה הקצר.
משמאל לעץ
קיבל.ה  150 לייקים

Nati כתב: 13 יולי 2024, 03:21
תבור כתב:
ואז יקח אותו אליו.
הוא יכול להוציא אותו.
אל תהיה תמים, הוא לא יוציא אותו אם הוא לא יודע מראש
שהוא בא אליו.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  747 לייקים

תגידו יש לאוהדי המחלה שירי שחקן בסל.??
כשרומן ינחת פה צריך לשיר לו רומן סורקין רומן סורקין יאללה יאללה רומן סורקין (סיבבון סוב סוב סוב)
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

אני חי בשלום גם עם מצב שבו י-ם לוקחת אותו
עופר פועל נכון שהוא מעלה את המחיר שלו
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

פרימו לוי כתב: 04 יוני 2024, 17:20
האדס כתב: 04 יוני 2024, 09:57 יופי עופר.
זין על מכבי ועל שימון.
זין על אוהדים יפי נפש שלא רוצים להצליח ולא רוצים תארים.
מעדיף תמיד אוהדים יפי נפש מאשר מכביסטים כמוך רק באדום
מה זה מכביסטים?
יש 2 דרכים להסתכל על האירוע

דרך ראשונה: ״יש לנו דרך, אנחנו הפועל ורק הפועל זה מרגש ובוא נביא את גל איתן ונשאיר את גיל בני במקום להביא נועם יעקב״
דרך שניה: ״לקחו לנו את הורד, עושים לנו את המוות 30 שנה, מתנכלים לנו בהיכל, מונעים מאיתנו יורוליג- אנחנו הפועל, אף אחד לא ישפיל אותנו״

אני מעדיף את מניפסט מספר 2
זה שיש לך כלים ואתה פועל בצורה אגרסיבית ולא כמו חוג שמנוהל על ידי אוהדים
לא אומר שאיבדת את הזהות שלך

העולם לא שחור או לבן

התארים עבורי הם לא העניין הכי חשוב
זה מתחיל באישיות שלנו כמועדון ולמיצוב שלנו מול מכבי
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

תבור כתב: 13 יולי 2024, 02:43
ואז יקח אותו אליו.
אני חושב שמאדירים פה יותר מדיי את אדלסון נכון שעל פניו יש לו כוח אבל זה באמת לא בא לידי ביטויי , לא חושב שקבוצת nba תתעסק בעניין שולי כזה מבחינתה (גם אם מתן מקושר למי שרכש את דאלאס ) אם באמת היה לו השפעה על מה שדאלאס עושה אז הוא היה יכול לבנות קבוצה הרבה יותר חזקה ממה שיש להם בקלות אבל הם עדיין מסתמכים על ספידי סמית רכז העל
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

משמאל לעץ כתב: 13 יולי 2024, 04:19
Nati כתב: 13 יולי 2024, 03:21
תבור כתב: אני לא יודע אם אתה אומר את זה כהלצה או לא אבל אני לגמרי רואה את זה קורה.
הוא יכול להוציא אותו.
אל תהיה תמים, הוא לא יוציא אותו אם הוא לא יודע מראש
שהוא בא אליו.
וואו אם זה קורה זה אומר שהוציאו שחקן ממכבי לא תחת חוזה אחד אלא תחת שני חוזים. אמנם זה לא אנחנו אבל זה באמת חזון אחרית הימים.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

זין על מכבי ועל שימון.
אם עופר ימקד את הפעולות האלה נגד מכבי זה הכי טוב שיכול להיות.
זה להתנהג בצורה הוגנת עם כולם ובצורה סופר מלוכלכת עם מי שעשו בך את זה במשך 5.5 עשורים.
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

הלך המומנטום כתב:
זין על מכבי ועל שימון.
זה להתנהג בצורה הוגנת עם כולם ובצורה סופר מלוכלכת עם מי שעשו בך את זה במשך 5.5 עשורים.
אתה רוצה להרוג לי את הדון לפני שלקחנו צלחת בפנים שלו???
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

Nati כתב: 13 יולי 2024, 12:21
הלך המומנטום כתב:
בעיה קלאסית: האם אנחנו יותר מקרבים את קיצו או יותר מקרבים את התואר שלנו. עד עכשיו אני חושב שאנחנו מקרבים יותר את התואר שלנו מאשר את קיצו
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

ההוא שאמרו לו כתב:
הלך המומנטום כתב: אם עופר ימקד את הפעולות האלה נגד מכבי זה הכי טוב שיכול להיות.
בעיה קלאסית: האם אנחנו יותר מקרבים את קיצו או יותר מקרבים את התואר שלנו. עד עכשיו אני חושב שאנחנו מקרבים יותר את התואר שלנו מאשר את קיצו
כנראה שאתה לא מבין שצלחת שלנו תביא לקיצו.
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

Nati כתב: 13 יולי 2024, 13:22
ההוא שאמרו לו כתב:
כמובן שאני מבין, לפי מה שמשתמע אתה חושש שהמהלכים שלנו יובילו לקיצו טרם התואר המיוחל. אני טוען שזה יותר יקרב את הצלחת שלנו לפני קיצו מאשר קיצו לפני הצלחת
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  519 לייקים

פסטיבל בדיחה. אף שחקן ישראלי לא שווה סכומים כאלו כמו שמציעים לסורקין. ישלמו לו 10 מלש"ח לעונה כדי לשחק באיזה גן-נר מול 1,350 צופים?
לא רוצה להיות מכבי גם בעוד אלף שנה. ולא צריך להתנהל כמותם בשביל נקמות כלשהן. שהפדרבושים ישלמו לאדון סורקין.
ינאי מן הסתם רואה סכומים כאלו בתור השקעה עתידית שתחזיר את עצמה (יורוליג וכו'), אבל אם ינאי יילך בדרך הזו (=דרך של ניהול הקבוצה באופן שהוא לא כלכלי) והקבוצה לא תצליח בעונה הבאה,
ינאי עשוי לסגור את ברז הפלאים שלו ולהסתלק.
שייקח חצי מהסכום הזה ויהפוך את מחלקות הילדים והנוער לאימפריה לעשור קדימה, עדיף.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

זה לא רק נקמה, זה גם קביעת גבולות חדשים.
אם מכבי חושבים שיוכלו להמשיך להתנהג בדורסנות המלוכלכת שלהם הם צריכים להבין שיש מולם מתנגד.
ושיחשבו טוב טוב אם הם רוצים להמשיך ולהכנס למרוץ חימוש איתנו ועם י"ם.
אם בסוף הסבב הזה הם יאמצו גבולות חדשים ויתנהלו בהגינות אז השגנו יעד חשוב בתהליך הריפוי של הליגה בארץ.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

להגיד שמכבי יתנהלו בהגינות זה כמו להגיד שהחמאס יניף מחר יונה עם עלה של זית לשלום.
מולם צריך לתת מכות מתחת לחגורה, וכמה שיותר, וגם אחרי זה נהיה בחוב מולם של עשרות מהלכים לא הוגנים ולא ספורטיבים. ואני שמח שעופר מהר מאוד הבין שברומא צריך להיות רומאי
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

ranjef כתב: 13 יולי 2024, 14:35 להגיד שמכבי יתנהלו בהגינות זה כמו להגיד שהחמאס יניף מחר יונה עם עלה של זית לשלום.
מולם צריך לתת מכות מתחת לחגורה, וכמה שיותר, וגם אחרי זה נהיה בחוב מולם של עשרות מהלכים לא הוגנים ולא ספורטיבים. ואני שמח שעופר מהר מאוד הבין שברומא צריך להיות רומאי
אני מקווה ומאמין שבסוף התהליך הזה הם יחשבו עשר פעמים לפני שהם פונים לשחקנים שלנו כי הם ידעו שאנחנו נעשה להם אותו דבר.
ולטובת האינטרס שלהם הם יאלצו להתנהג בג'נטלמניות.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  747 לייקים

שמעו להתנהל ככה מול מכבי זה לא משהו שחשבתי שיקרה בימי חיי, תמיד ידעתי שהם עמוק מאוד בחרא ובלכלוך בשביל ליפול ועוד מולנו.
וואלכ מה עשית לנו יא עופר :bow:
OMG עווופררר
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

לאור זה שכלפי חתום על הידיעה, סביר להניח שזאת סתם כתבה בשביל לגרוף קליקים, שלא מבוססת על כלום.
SexyRedBand
קיבל.ה  46 לייקים

רווי כתב: 13 יולי 2024, 07:26 תגידו יש לאוהדי המחלה שירי שחקן בסל.??
כשרומן ינחת פה צריך לשיר לו רומן סורקין רומן סורקין יאללה יאללה רומן סורקין (סיבבון סוב סוב סוב)
הלחן כבר תפוס.

ג׳יילן הורד, ג׳יילן הורד פאק יו פאק יו ג׳יילן הורד.. :lol:
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

ranjef כתב: 13 יולי 2024, 14:35 להגיד שמכבי יתנהלו בהגינות זה כמו להגיד שהחמאס יניף מחר יונה עם עלה של זית לשלום.
לגמרי. מכבי זה ביבי. לא יבחלו בשום תרגיל מלוכלך ושום שקר והטעיה לא מתחת לכבודם. אסור להאמין לאף מילה שלהם, ולא להתייחס אליהם בשום הגינות אנושית בסיסית. רק כח ובריונות הם מבינים
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

ינאי ככ רוצה "יורוליג", נכון?
יותר חכם את הכסףשהוא מציע לסורקין או משלם לאנגולה, לתת פשוט כשוחד למפעל הרקוב הזה והנה החלום מתגשם לו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  237 לייקים

ההוא שאמרו לו כתב: 13 יולי 2024, 13:26
Nati כתב: 13 יולי 2024, 13:22
ההוא שאמרו לו כתב:
כמובן שאני מבין, לפי מה שמשתמע אתה חושש שהמהלכים שלנו יובילו לקיצו טרם התואר המיוחל. אני טוען שזה יותר יקרב את הצלחת שלנו לפני קיצו מאשר קיצו לפני הצלחת
אמרנו אז ואומא גם היום, הוא עוד יקבור את כולנו.
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

ואז יקח אותו אליו.
הוא באמת יכול לעשות המון דברים עם הכסף שלו (ושל המשפחה) ועם הקשרים
התרשמתי שהוא דווקא מעדיף לעשות דברים בדרך אחרת פחות להתלכלך ויותר סטייל/פאסון. ( וזה חדשות רעות לנו )
למעשה זריקת הבוץ בין מכבי והפועל יכולה לשרת אותו עוד יותר אם בוחר לעשות דברים בסטייל ובלי להתלכלך
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

טכנית לארז כתב: 13 יולי 2024, 22:36 ינאי ככ רוצה "יורוליג", נכון?
יותר חכם את הכסףשהוא מציע לסורקין או משלם לאנגולה, לתת פשוט כשוחד למפעל הרקוב הזה והנה החלום מתגשם לו.
נראה לך שאם היה אפשר להכנס ליורוליג ב2 מליון יורו או אפילו ב5 מ׳ הוא לא היה עושה את זה ?!
נראה לך שקבוצות שמחכות ליורוליג והן בכירות ביבשת ובטח יותר טובות מה6 האחרונות ביורוליג לא היו עושות את זה ?

תגובה הזויה
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

IsraelM כתב: 14 יולי 2024, 13:03
טכנית לארז כתב: 13 יולי 2024, 22:36 ינאי ככ רוצה "יורוליג", נכון?
נראה לך שאם היה אפשר להכנס ליורוליג ב2 מליון יורו או אפילו ב5 מ׳ הוא לא היה עושה את זה ?!
נראה לך שקבוצות שמחכות ליורוליג והן בכירות ביבשת ובטח יותר טובות מה6 האחרונות ביורוליג לא היו עושות את זה ?

תגובה הזויה
לא כולם מוכנים מוסרית וחוקית לשלם מתחת לשולחן שוחד למנהלים ביורוליג.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
שליחת תגובה