סגל לעונה הבאה
-
- קיבל.ה 533 לייקים
קטע שמאז ההחתמה של מוטלי, לא מפרסמים סכומים של אף אחד מהזרים שהגיעו.
מעניין על כמה יסגר התקציב בסוף
מעניין על כמה יסגר התקציב בסוף
-
- קיבל.ה 802 לייקים
לדעתי שניהם עפים.ואן גוך כתב:
לדעתי אחד מבין אנגולה ומנפורד ישאר- בתקווה שזה יהיה מנפורד כמובן.
ובמידה ובאמת זה קורה, צריך עוד גבוה אחד מחליף ואנחנו סגורים. (במידה ואין שחרורים פרט לאחד מבין אנגולה/מנפורד)
יביאו עוד סווינגמן לעיבוי וחיזוק עמדות 2-3 כשאיש יכול לשחק גם ב-4.
כמובן הזר ה-7 יהיה סנטר.
בר יישאר. הנאס ילך.
- מילפורד
- קיבל.ה 2370 לייקים
יונתן רבינוביץ ממשיך.
יש כרגע 11 שחקנים בסגל.
מקום לעוד ישראלי אחד לליגה ושני זרים לאירופה ולגיבוי בליגה.
טימור, הנאס, מנפורד ואנגולה ארבעתם עדיין שחקנים של הפועל בתאוריה (ואני חושב שגם אייל הראל).
יש כרגע 11 שחקנים בסגל.
מקום לעוד ישראלי אחד לליגה ושני זרים לאירופה ולגיבוי בליגה.
טימור, הנאס, מנפורד ואנגולה ארבעתם עדיין שחקנים של הפועל בתאוריה (ואני חושב שגם אייל הראל).
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
זה שלא יוצאת הודעה על בר זה מדאיג מאוד.
וגם קצת מזלזל בו. הכל בינתיים באוויר.
- מילפורד
- קיבל.ה 2370 לייקים
תחושה שאפשר כבר להניח שאף אחד מרביעיית החוזים לשנה הבאה לא יהיה פה.
-
- קיבל.ה 802 לייקים
לבר יש חוזה.ranjef כתב:זה שלא יוצאת הודעה על בר זה מדאיג מאוד.
בר הקפטן.
ברירת המחדל היא שהוא ממשיך.
אם יוחלט לחתוך אותו - אז תצא הודעה.
לא רואה סיבה שזה יקרה.
להבדיל ממנפורד ואנגולה שזה מתבקש .
Sent from my iPhone using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 2370 לייקים
לא הבנתי את ההבדל בין בר למנפורד.
לגבי אנגולה הבנו כבר שלא רוצים אותו (כולם חוץ מהמאמן אולי).
בנושא אחר, ברק חקלאי כותב היום:
שזה חוזר לנושא בר טימור והסבירות שהוא נשאר.
לגבי אנגולה הבנו כבר שלא רוצים אותו (כולם חוץ מהמאמן אולי).
בנושא אחר, ברק חקלאי כותב היום:
זה מעניין , כי ראינו עוד שמות של רכזים עולים בימים האחרונים.ברק חקלאי כתב:אנתוני קאוון, סגן מלך הסלים בליגת האלופות (17.8 נקודות) במדי פרומיתאס בעונה החולפת, שהפועל ת"א בדקה לגביו בשבועות האחרונים, חתם בסופו של דבר ביריבתה בשלב הבתים ביורוקאפ בעונה הקרובה, וולבס הליטאית
שזה חוזר לנושא בר טימור והסבירות שהוא נשאר.
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
גם לתומר יש חוזה ובכל זאת יצאה הודעת הרגעה מזמן. לבר לא וזה מדאיגCharlie כתב:לבר יש חוזה.ranjef כתב:זה שלא יוצאת הודעה על בר זה מדאיג מאוד.
בר הקפטן.
ברירת המחדל היא שהוא ממשיך.
אם יוחלט לחתוך אותו - אז תצא הודעה.
לא רואה סיבה שזה יקרה.
להבדיל ממנפורד ואנגולה שזה מתבקש .
Sent from my iPhone using Tapatalk
רמי (שצריך למצוא עצמו במקום אחר מקסימום בסוף השנה הזאת ) ,
אמר שיש שחקנים כמו מנפורד שיש להם חוזה לשנה הבאה והם מבקשים עוד כסף ושזה לא שייך .
אז כנראה ככה לגבי טימור .
מה זלזול ? כל יום צריך להתראיין לקשורות להגיד ששחקן תלך חוזה נשאר ?
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
אז מה זה אומר?IsraelM כתב:רמי (שצריך למצוא עצמו במקום אחר מקסימום בסוף השנה הזאת ) ,
אמר שיש שחקנים כמו מנפורד שיש להם חוזה לשנה הבאה והם מבקשים עוד כסף ושזה לא שייך .
שהוא נשאר? שהוא עוזב?
לא ראוי להודיע את זה על הקפטן שלך חודשיים אחרי סוף עונה?
מתייחסים אליו כמו אל שחקן שעלה מהנוער. אפילו על יונתן רבינוביץ יצאה הודעה
הייתה לו עונה בינונית פלוס לא מגיע לו עוד שקל .ranjef כתב: ↑11 יולי 2024, 16:52אז מה זה אומר?IsraelM כתב:רמי (שצריך למצוא עצמו במקום אחר מקסימום בסוף השנה הזאת ) ,
שהוא נשאר? שהוא עוזב?
הוא הפסיד בבשיקטאש ובגביע ובמבחן התוצאה נכשל , הוא היה חלק ״חשוב״ מהקבוצה הביזוינית של לפני הפיטורים של פרנקו .
מה גם שרובכם אמרתם לפני חודשיים שהוא מכדרדר עצמו למוות
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
אני לא אמרתי את זה. הוא נשחט פה בפורום פי 100 ממה שהגיע לו. יש תחביב כזה. למנפורד במצטבר היתה עונה פחות טובה מלבר, ועל אנגולה בכלל אין טעם לדבר. לא באו אליהם בטענות אפילו חצי ממה שבר קיבל.
כשמנפורד היה מושעה ואנגולה היה פצוע, בר החזיק את הקו האחורי בערך לבד. מה שלמשל פלטין (שהוא שחקן מעולה) לא יכול לעשות.
כשמנפורד היה מושעה ואנגולה היה פצוע, בר החזיק את הקו האחורי בערך לבד. מה שלמשל פלטין (שהוא שחקן מעולה) לא יכול לעשות.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
כל מילהranjef כתב:אני לא אמרתי את זה. הוא נשחט פה בפורום פי 100 ממה שהגיע לו. יש תחביב כזה. למנפורד במצטבר היתה עונה פחות טובה מלבר, ועל אנגולה בכלל אין טעם לדבר. לא באו אליהם בטענות אפילו חצי ממה שבר קיבל.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 2370 לייקים
אני יכול להבין את הבעייתיות שרואים אצלינו מזה ששחקנים שקיבלו קיץ שעבר שידרוג מצפים שוב לקבל שידרוג.
בתכלס , כרגע יש לנו מקום בסגל לשחקן קצה ספסל בליגה, כלומר , נשמע שמישהו כבר נערך לעזיבה של בר וזה עיניין של זמן והתנאים הנכונים כדי שיודיעו על העזיבה שלו.
בתכלס , כרגע יש לנו מקום בסגל לשחקן קצה ספסל בליגה, כלומר , נשמע שמישהו כבר נערך לעזיבה של בר וזה עיניין של זמן והתנאים הנכונים כדי שיודיעו על העזיבה שלו.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
יש לו חוזה והסטטוס לא השתנה מלפני חודשיים. צריך להודיע כשקורה משהו- עוזב, חוזה חדש וכן. לא כשלא קורה כלוםranjef כתב: ↑11 יולי 2024, 16:52אז מה זה אומר?IsraelM כתב:רמי (שצריך למצוא עצמו במקום אחר מקסימום בסוף השנה הזאת ) ,
שהוא נשאר? שהוא עוזב?
אין שום ביבה לפרסם הודעה כרגע
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
בכתבה שחשפה את השכר של איש בערוץ הספורט רשום שמוטלי מרוויח 1.5 מליון לשנה , פשוט מטורף זה סכומים שמכבי מפחדים לשלם , אז זה לא לשתי עונות אלא לעונה אחת
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
הוא מרוויח 750 ועופר גם אישר את זה. משום מה יש בערוץ הספורט סתירה פנימית. אותו כתב כל הזמן כותב 1.5 מיליון, פופי כותבת 750. והיות שעופר אישר שזה 750- פופי צודקת
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2370 לייקים
אם בערוץ הספורט כתבו את זה, ועופר אמר שהוא לא מרוויח יותר ממיליון בעונה הראשונה, אז ברור שתאמין לערוץ הספורט.
נשמע כמו הbbc מפרסמים גרסאות של דובר חמאס לגבי תיאור אירועים ברצועה.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
ראיתי גם בone באיזו כתבה שהיה רשום 3 מליון לשנתיים אם עופר אישר שזה 750 אז אין פה דיון באמת
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
אם ככה הם גם טועים בשכר של איש , לא נראה לי הגיוני שאיש ומוטלי מרוויחים את אותו השכר (750 לעונה לפי ערוץ הספורט )
-
- קיבל.ה 196 לייקים
אם איש מקבל 750 זה שערוריה.. אם אני לא טועה בצרפת הוא קיבל סביב ה 300-350 מה הוא עשה מאז שמגיע לו כזה סכום חוץ מלחמם ספסל בנביאי? בסכום הזה היה אפשר לדעתי להביא שחקן טופ יורוקאפ מוכח
נערך לאחרונה על ידי lior777 ב 11 יולי 2024, 20:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
בעונה הראשונה שכר הבסיס הוא 750 לפי מה שהבנתי מהשיחות של עופר עם התקשורת.
עם נוסיף לזה זכיה ביורוקאפ, אליפות בארץ וגביע אז המענקים מסוגלים לעלות לו את השכר לאזור 1.5
בעונה השניה אם נשחק ביורוליג הוא ישאר אחרת כנראה יעזוב, בכל מקרה הוא יקבל אז 1.5 ללא קשר לכלום.
-
- קיבל.ה 114 לייקים
הרוויח 400 בשטרסבורג.
מאז נתן 3 עונות בNBA, בשתיים מהן שיחק לא מעט יחסית לשחקן משלים ואפילו קיבל דקות יפות בפלייאוף.
כשאתה מתכוון לשחקן טופ יורוקאפ מוכח אתה לעניות דעתי מתכוון לשחקן עם ממוצעי נקודות של 15 וצפונה, הפועל כרגע עם 3-4 שחקנים (פוסטר בנטיל ומוטלי כשגם רגלנד יכול להפוך למגה סקורר כשהקבוצה צריכה את זה) שהם סקוררים בהגדרה, ועוד 3 שחקנים שביום נתון שווים יותר מ20 נקודות גם בליגה וגם ביורוקאפ (נועם,בר ותומר), במצב העניינים הזה, ומתוך הנחה שיצורף עוד סווינגמן עם אוריינטציה יותר התקפית, אין צור במגה סקורר.
במה כן יש צורך? בסטופר הגנתי ברמות הגבוהות ביותר שניתן להביא, באנרג'ייזר שמשפיע על הקבוצה מהספסל ובפורוורד אתלטי וחזק עם יד יציבה מהשלוש, איש הוא ההגדרה המושלמת לפרמטרים האלו.
הדבר היחיד שאני בספק לגביו הוא היכולת שלו לשמור על גארדים, ההגנה של דדאס דורשת לעתים מפורוורד לשמור על גארד והיכול הזו בהקשר של איש היא חידה מבחינתי, כך או אחרת מדובר בחיזוק מרשים בקאליבר שונה לחלוטין ממה שהתרגלנו אליו לפני הקיץ הזה.
-
- קיבל.ה 196 לייקים
אני מסכים איתך שאנחנו צריכים שחקן עם אורנטציה הגנתית בעמדה 3 וכן הוא לא חייב להיות איזה סקורר על.. הכוונה שלי לטופ זה שחקן מוכח עם קבלות בזירה האירופית שבשכר כזה אתה יודע מה תקבל ממנו. כמו שהפועל ים הביאו בזמנו את קינזי אם אני לא טועה אפילו בפחות כסף. לדעתי גם הוא לא מתאים לעמדה כי הוא יותר 3-4 כזה קצת כבד ויתקשה לשמור על גארדים, או מספרי 3 זריזים.. בכל אופן נחכה ונראה.TaCMaN11 כתב: ↑11 יולי 2024, 21:20הרוויח 400 בשטרסבורג.
מאז נתן 3 עונות בNBA, בשתיים מהן שיחק לא מעט יחסית לשחקן משלים ואפילו קיבל דקות יפות בפלייאוף.
כשאתה מתכוון לשחקן טופ יורוקאפ מוכח אתה לעניות דעתי מתכוון לשחקן עם ממוצעי נקודות של 15 וצפונה, הפועל כרגע עם 3-4 שחקנים (פוסטר בנטיל ומוטלי כשגם רגלנד יכול להפוך למגה סקורר כשהקבוצה צריכה את זה) שהם סקוררים בהגדרה, ועוד 3 שחקנים שביום נתון שווים יותר מ20 נקודות גם בליגה וגם ביורוקאפ (נועם,בר ותומר), במצב העניינים הזה, ומתוך הנחה שיצורף עוד סווינגמן עם אוריינטציה יותר התקפית, אין צור במגה סקורר.
במה כן יש צורך? בסטופר הגנתי ברמות הגבוהות ביותר שניתן להביא, באנרג'ייזר שמשפיע על הקבוצה מהספסל ובפורוורד אתלטי וחזק עם יד יציבה מהשלוש, איש הוא ההגדרה המושלמת לפרמטרים האלו.
הדבר היחיד שאני בספק לגביו הוא היכולת שלו לשמור על גארדים, ההגנה של דדאס דורשת לעתים מפורוורד לשמור על גארד והיכול הזו בהקשר של איש היא חידה מבחינתי, כך או אחרת מדובר בחיזוק מרשים בקאליבר שונה לחלוטין ממה שהתרגלנו אליו לפני הקיץ הזה.
הנתונים ההגנתיים של איש מרשימים מאוד הן מבחינת סטטיסטיקות יבשות והן מבחינת סטטיסטיקות עומק, שטרסבורג בעונה שלו עשתה פיינל פור בBCL כשהוא מקבל מספר משמעותי של דקות (מניח שבהפועל לא יקבל 25-30 דקות למשחק), מסכים שצריך לראות איך זה יתחבר במיוחד שהוא לא שיחק באירופה תקופה ארוכה, אבל שוב, קשה לי מאוד עם הקביעה שמדובר ברכש לא מרשים, כי מדובר ברכש מרשים ביותר.lior777 כתב: ↑11 יולי 2024, 21:59אני מסכים איתך שאנחנו צריכים שחקן עם אורנטציה הגנתית בעמדה 3 וכן הוא לא חייב להיות איזה סקורר על.. הכוונה שלי לטופ זה שחקן מוכח עם קבלות בזירה האירופית שבשכר כזה אתה יודע מה תקבל ממנו. כמו שהפועל ים הביאו בזמנו את קינזי אם אני לא טועה אפילו בפחות כסף. לדעתי גם הוא לא מתאים לעמדה כי הוא יותר 3-4 כזה קצת כבד ויתקשה לשמור על גארדים, או מספרי 3 זריזים.. בכל אופן נחכה ונראה.TaCMaN11 כתב: ↑11 יולי 2024, 21:20הרוויח 400 בשטרסבורג.
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
אני מסכים.
יש לי ספקות לגבי מידת ההתאמה, אבל אי אפשר לטעון שהוא שחקן לא ברמה.
יש לי ספקות לגבי מידת ההתאמה, אבל אי אפשר לטעון שהוא שחקן לא ברמה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
נושא היד היציבה לשלוש עוד טעון הוכחה.
וגם היכולת לשמור על גארדים.
אם זה יתברר כנכון אז זכינו.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
וגם היכולת לשמור על גארדים.
אם זה יתברר כנכון אז זכינו.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
שאלה מהותית היא האם איש יהיה 3 ברירת המחדל שלנו,או שיביאו סווינגמאן ברמה גבוהה במידה ומנפורד ואנגולה לא נשארים, ואז יוחלט מי מהם ישחק בהתאם לקבוצה שמולנו.
-
- קיבל.ה 802 לייקים
כתבתי פה שלהערכתי אנגולה ומנפורד לא ימשיכו ויביאו במקומם 2 זרים אחרים: סווינגמן וסנטרגביזון כתב:שאלה מהותית היא האם איש יהיה 3 ברירת המחדל שלנו,או שיביאו סווינגמאן ברמה גבוהה במידה ומנפורד ואנגולה לא נשארים, ואז יוחלט מי מהם ישחק בהתאם לקבוצה שמולנו.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
סנטר יבוא בטוח, אין ברירה ( לא רוצה לחשוב לרגע שלא יבוא).Charlie כתב:כתבתי פה שלהערכתי אנגולה ומנפורד לא ימשיכו ויביאו במקומם 2 זרים אחרים: סווינגמן וסנטרגביזון כתב:שאלה מהותית היא האם איש יהיה 3 ברירת המחדל שלנו,או שיביאו סווינגמאן ברמה גבוהה במידה ומנפורד ואנגולה לא נשארים, ואז יוחלט מי מהם ישחק בהתאם לקבוצה שמולנו.
ויתרנו על זלי ונכון לעכשיו אם מוטלי לא משחק אין לנו סנטר. בטח לא נגד ירושלים מכבי יורוקאפ.
-
- קיבל.ה 802 לייקים
זלי ויתר עלינו.גביזון כתב:סנטר יבוא בטוח, אין ברירה ( לא רוצה לחשוב לרגע שלא יבוא).Charlie כתב:כתבתי פה שלהערכתי אנגולה ומנפורד לא ימשיכו ויביאו במקומם 2 זרים אחרים: סווינגמן וסנטרגביזון כתב:שאלה מהותית היא האם איש יהיה 3 ברירת המחדל שלנו,או שיביאו סווינגמאן ברמה גבוהה במידה ומנפורד ואנגולה לא נשארים, ואז יוחלט מי מהם ישחק בהתאם לקבוצה שמולנו.
ויתרנו על זלי ונכון לעכשיו אם מוטלי לא משחק אין לנו סנטר. בטח לא נגד ירושלים מכבי יורוקאפ.
בשנה הראשונה שלו היה סנטר פותח,
בשנתיים האחרונות סנטר שני,
כנראה שאמרו לו שהוא יהיה סנטר שלישי והוא העדיף לעבור לחולון ולשחק יותר.
אני מניח שקייל אמור היה להישאר כסנטר מחליף אולם לא הסכים לקצץ בשכרו ולכן שוחרר ויגיע סנטר אחר שיתאים מקצועית ובעיקר כלכלית.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
כן לדבריו נאמר לו שיביאו יותר גבוהים זרים והוא החליט בצדק לעזוב.Charlie כתב:זלי ויתר עלינו.גביזון כתב:סנטר יבוא בטוח, אין ברירה ( לא רוצה לחשוב לרגע שלא יבוא).Charlie כתב: כתבתי פה שלהערכתי אנגולה ומנפורד לא ימשיכו ויביאו במקומם 2 זרים אחרים: סווינגמן וסנטר
בשנה הראשונה שלו היה סנטר פותח,
בשנתיים האחרונות סנטר שני,
כנראה שאמרו לו שהוא יהיה סנטר שלישי והוא העדיף לעבור לחולון ולשחק יותר.
אני מניח שקייל אמור היה להישאר כסנטר מחליף אולם לא הסכים לקצץ בשכרו ולכן שוחרר ויגיע סנטר אחר שיתאים מקצועית ובעיקר כלכלית.
אם יבוא סנטר אימתני בריבאונד והגנה, ואקס ישאר (הלוואי מכל כך הרבה סיבות!), יש לנו סגל בנזונה.
ואז יהיה חסר רק מאמן.
שאלה נוספת היא מי יסכים לשבת בחוץ?
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
אני מתקשה להאמין שיביאו עוד 3 מלבד ווינרייט.
- מילפורד
- קיבל.ה 2370 לייקים
יש לנו גם את בלייזר ומניח שנראה גם את פוסטר משחק 3.
נשמע שמחפשים עוד שחקן שדוקא יהיה 1-2.
אם מנפורד נשאר, הוא גם יכול לתת דקות ב3.
נשמע שמחפשים עוד שחקן שדוקא יהיה 1-2.
אם מנפורד נשאר, הוא גם יכול לתת דקות ב3.
-
- קיבל.ה 189 לייקים
מבחינת דקות בכל עמדה, כרגע להבנתי המצב הוא כזה (אשמח לתיקן):
1- רגלנד, יעקב, פוסטר, טימור, פלטין(?)
2- פוסטר, טימור, פלטין
3- ויינרייט, בלייזר
4- בנטיל, תומר, בלייזר, רויינה
5- מוטלי, רויינה
איך בעצם לא צריך עוד שחקן ב3? מה אני מפספס? אם החלוקה שלי בערך נכונה, חסר 3 ו5, לא?
2- פוסטר, טימור, פלטין
3- ויינרייט, בלייזר
5- מוטלי, רויינה
איך בעצם לא צריך עוד שחקן ב3? מה אני מפספס? אם החלוקה שלי בערך נכונה, חסר 3 ו5, לא?
-
- קיבל.ה 196 לייקים
חייבים להביא עוד סנטר. חלילה מוטלי נפצע זה יהיה מביך לשחק עם רוינה..
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
-
- קיבל.ה 297 לייקים
אולי:רק הפועל בלב כתב: ↑12 יולי 2024, 15:45 מבחינת דקות בכל עמדה, כרגע להבנתי המצב הוא כזה (אשמח לתיקן):
2- פוסטר, טימור, פלטין
3- ויינרייט, בלייזר
5- מוטלי, רויינה
פלטין ב3.
בנטיל ב5 במקרים מסוימים.