סגל לעונה הבאה

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
redead
קיבל.ה  533 לייקים

קטע שמאז ההחתמה של מוטלי, לא מפרסמים סכומים של אף אחד מהזרים שהגיעו.
מעניין על כמה יסגר התקציב בסוף
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

ואן גוך כתב:
ranjef כתב: 10 יולי 2024, 11:00 ווינרייט (בניגוד לאנגולה) לא יכול לשחק 2, ואם פוסטר נח/פצוע/חולה - מי אמור להיות שם?
מאוד מקווה שיהיה פה מישהו נוסף שיכול להיות 2-3. למשל מנפורד.

לדעתי אחד מבין אנגולה ומנפורד ישאר- בתקווה שזה יהיה מנפורד כמובן.

ובמידה ובאמת זה קורה, צריך עוד גבוה אחד מחליף ואנחנו סגורים. (במידה ואין שחרורים פרט לאחד מבין אנגולה/מנפורד)
לדעתי שניהם עפים.

יביאו עוד סווינגמן לעיבוי וחיזוק עמדות 2-3 כשאיש יכול לשחק גם ב-4.
כמובן הזר ה-7 יהיה סנטר.
בר יישאר. הנאס ילך.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

יונתן רבינוביץ ממשיך.
יש כרגע 11 שחקנים בסגל.
מקום לעוד ישראלי אחד לליגה ושני זרים לאירופה ולגיבוי בליגה.
טימור, הנאס, מנפורד ואנגולה ארבעתם עדיין שחקנים של הפועל בתאוריה (ואני חושב שגם אייל הראל).
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

זה שלא יוצאת הודעה על בר זה מדאיג מאוד.
וגם קצת מזלזל בו. הכל בינתיים באוויר.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

תחושה שאפשר כבר להניח שאף אחד מרביעיית החוזים לשנה הבאה לא יהיה פה.
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

ranjef כתב:זה שלא יוצאת הודעה על בר זה מדאיג מאוד.
לבר יש חוזה.
בר הקפטן.
ברירת המחדל היא שהוא ממשיך.
אם יוחלט לחתוך אותו - אז תצא הודעה.
לא רואה סיבה שזה יקרה.
להבדיל ממנפורד ואנגולה שזה מתבקש .

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

לא הבנתי את ההבדל בין בר למנפורד.
לגבי אנגולה הבנו כבר שלא רוצים אותו (כולם חוץ מהמאמן אולי).

בנושא אחר, ברק חקלאי כותב היום:
ברק חקלאי כתב:אנתוני קאוון, סגן מלך הסלים בליגת האלופות (17.8 נקודות) במדי פרומיתאס בעונה החולפת, שהפועל ת"א בדקה לגביו בשבועות האחרונים, חתם בסופו של דבר ביריבתה בשלב הבתים ביורוקאפ בעונה הקרובה, וולבס הליטאית
זה מעניין , כי ראינו עוד שמות של רכזים עולים בימים האחרונים.
שזה חוזר לנושא בר טימור והסבירות שהוא נשאר.
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

Charlie כתב:
ranjef כתב:זה שלא יוצאת הודעה על בר זה מדאיג מאוד.
לבר יש חוזה.
בר הקפטן.
ברירת המחדל היא שהוא ממשיך.
אם יוחלט לחתוך אותו - אז תצא הודעה.
לא רואה סיבה שזה יקרה.
להבדיל ממנפורד ואנגולה שזה מתבקש .

Sent from my iPhone using Tapatalk
גם לתומר יש חוזה ובכל זאת יצאה הודעת הרגעה מזמן. לבר לא וזה מדאיג
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

ranjef כתב: 11 יולי 2024, 16:06 זה שלא יוצאת הודעה על בר זה מדאיג מאוד.
רמי (שצריך למצוא עצמו במקום אחר מקסימום בסוף השנה הזאת ) ,
אמר שיש שחקנים כמו מנפורד שיש להם חוזה לשנה הבאה והם מבקשים עוד כסף ושזה לא שייך .
אז כנראה ככה לגבי טימור .
מה זלזול ? כל יום צריך להתראיין לקשורות להגיד ששחקן תלך חוזה נשאר ?
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

IsraelM כתב:
אמר שיש שחקנים כמו מנפורד שיש להם חוזה לשנה הבאה והם מבקשים עוד כסף ושזה לא שייך .
אז מה זה אומר?
שהוא נשאר? שהוא עוזב?
לא ראוי להודיע את זה על הקפטן שלך חודשיים אחרי סוף עונה?
מתייחסים אליו כמו אל שחקן שעלה מהנוער. אפילו על יונתן רבינוביץ יצאה הודעה
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

ranjef כתב: 11 יולי 2024, 16:52
IsraelM כתב:
אז מה זה אומר?
שהוא נשאר? שהוא עוזב?
הייתה לו עונה בינונית פלוס לא מגיע לו עוד שקל .
הוא הפסיד בבשיקטאש ובגביע ובמבחן התוצאה נכשל , הוא היה חלק ״חשוב״ מהקבוצה הביזוינית של לפני הפיטורים של פרנקו .
מה גם שרובכם אמרתם לפני חודשיים שהוא מכדרדר עצמו למוות
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

אני לא אמרתי את זה. הוא נשחט פה בפורום פי 100 ממה שהגיע לו. יש תחביב כזה. למנפורד במצטבר היתה עונה פחות טובה מלבר, ועל אנגולה בכלל אין טעם לדבר. לא באו אליהם בטענות אפילו חצי ממה שבר קיבל.
כשמנפורד היה מושעה ואנגולה היה פצוע, בר החזיק את הקו האחורי בערך לבד. מה שלמשל פלטין (שהוא שחקן מעולה) לא יכול לעשות.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

ranjef כתב:אני לא אמרתי את זה. הוא נשחט פה בפורום פי 100 ממה שהגיע לו. יש תחביב כזה. למנפורד במצטבר היתה עונה פחות טובה מלבר, ועל אנגולה בכלל אין טעם לדבר. לא באו אליהם בטענות אפילו חצי ממה שבר קיבל.
כשמנפורד היה מושעה ואנגולה היה פצוע, בר החזיק את הקו האחורי בערך לבד. מה שלמשל פלטין (שהוא שחקן מעולה) לא יכול לעשות.
כל מילה

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

אני יכול להבין את הבעייתיות שרואים אצלינו מזה ששחקנים שקיבלו קיץ שעבר שידרוג מצפים שוב לקבל שידרוג.
בתכלס , כרגע יש לנו מקום בסגל לשחקן קצה ספסל בליגה, כלומר , נשמע שמישהו כבר נערך לעזיבה של בר וזה עיניין של זמן והתנאים הנכונים כדי שיודיעו על העזיבה שלו.
oleg neduda
קיבל.ה  1963 לייקים

ranjef כתב: 11 יולי 2024, 16:52
IsraelM כתב:
אז מה זה אומר?
שהוא נשאר? שהוא עוזב?
יש לו חוזה והסטטוס לא השתנה מלפני חודשיים. צריך להודיע כשקורה משהו- עוזב, חוזה חדש וכן. לא כשלא קורה כלום
אין שום ביבה לפרסם הודעה כרגע
רק הפועל
קיבל.ה  2432 לייקים

בכתבה שחשפה את השכר של איש בערוץ הספורט רשום שמוטלי מרוויח 1.5 מליון לשנה , פשוט מטורף זה סכומים שמכבי מפחדים לשלם , אז זה לא לשתי עונות אלא לעונה אחת
oleg neduda
קיבל.ה  1963 לייקים

רק הפועל כתב: 11 יולי 2024, 18:43 בכתבה שחשפה את השכר של איש בערוץ הספורט רשום שמוטלי מרוויח 1.5 מליון לשנה , פשוט מטורף זה סכומים שמכבי מפחדים לשלם , אז זה לא לשתי עונות אלא לעונה אחת
הוא מרוויח 750 ועופר גם אישר את זה. משום מה יש בערוץ הספורט סתירה פנימית. אותו כתב כל הזמן כותב 1.5 מיליון, פופי כותבת 750. והיות שעופר אישר שזה 750- פופי צודקת
בני12
קיבל.ה  1619 לייקים

רק הפועל כתב: 11 יולי 2024, 18:43 בכתבה שחשפה את השכר של איש בערוץ הספורט רשום שמוטלי מרוויח 1.5 מליון לשנה , פשוט מטורף זה סכומים שמכבי מפחדים לשלם , אז זה לא לשתי עונות אלא לעונה אחת
כתוב שם גם שמתנהל מו"מ עם בר על פתיחת ושדרוג החוזה שלו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

אם בערוץ הספורט כתבו את זה, ועופר אמר שהוא לא מרוויח יותר ממיליון בעונה הראשונה, אז ברור שתאמין לערוץ הספורט.
נשמע כמו הbbc מפרסמים גרסאות של דובר חמאס לגבי תיאור אירועים ברצועה.
רק הפועל
קיבל.ה  2432 לייקים

ראיתי גם בone באיזו כתבה שהיה רשום 3 מליון לשנתיים אם עופר אישר שזה 750 אז אין פה דיון באמת
רק הפועל
קיבל.ה  2432 לייקים

אם ככה הם גם טועים בשכר של איש , לא נראה לי הגיוני שאיש ומוטלי מרוויחים את אותו השכר (750 לעונה לפי ערוץ הספורט )
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

אם איש מקבל 750 זה שערוריה.. אם אני לא טועה בצרפת הוא קיבל סביב ה 300-350 מה הוא עשה מאז שמגיע לו כזה סכום חוץ מלחמם ספסל בנביאי? בסכום הזה היה אפשר לדעתי להביא שחקן טופ יורוקאפ מוכח
נערך לאחרונה על ידי lior777 ב 11 יולי 2024, 20:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

רק הפועל כתב: 11 יולי 2024, 19:52 ראיתי גם בone באיזו כתבה שהיה רשום 3 מליון לשנתיים אם עופר אישר שזה 750 אז אין פה דיון באמת
בעונה הראשונה שכר הבסיס הוא 750 לפי מה שהבנתי מהשיחות של עופר עם התקשורת.
עם נוסיף לזה זכיה ביורוקאפ, אליפות בארץ וגביע אז המענקים מסוגלים לעלות לו את השכר לאזור 1.5
בעונה השניה אם נשחק ביורוליג הוא ישאר אחרת כנראה יעזוב, בכל מקרה הוא יקבל אז 1.5 ללא קשר לכלום.
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  114 לייקים

רק הפועל כתב: 11 יולי 2024, 19:58 אם ככה הם גם טועים בשכר של איש , לא נראה לי הגיוני שאיש ומוטלי מרוויחים את אותו השכר (750 לעונה לפי ערוץ הספורט )
הם גם פרסמו באותה כתבה שבלייזר על 380 לשנתיים...
TaCMaN11
קיבל.ה  32 לייקים

lior777 כתב: 11 יולי 2024, 20:03 אם איש מקבל 750 זה שערוריה.. אם אני לא טועה בצרפת הוא קיבל סביב ה 300-350 מה הוא עשה מאז שמגיע לו כזה סכום חוץ מלחמם ספסל בנביאי? בסכום הזה היה אפשר לדעתי להביא שחקן טופ יורוקאפ מוכח
הרוויח 400 בשטרסבורג.
מאז נתן 3 עונות בNBA, בשתיים מהן שיחק לא מעט יחסית לשחקן משלים ואפילו קיבל דקות יפות בפלייאוף.
כשאתה מתכוון לשחקן טופ יורוקאפ מוכח אתה לעניות דעתי מתכוון לשחקן עם ממוצעי נקודות של 15 וצפונה, הפועל כרגע עם 3-4 שחקנים (פוסטר בנטיל ומוטלי כשגם רגלנד יכול להפוך למגה סקורר כשהקבוצה צריכה את זה) שהם סקוררים בהגדרה, ועוד 3 שחקנים שביום נתון שווים יותר מ20 נקודות גם בליגה וגם ביורוקאפ (נועם,בר ותומר), במצב העניינים הזה, ומתוך הנחה שיצורף עוד סווינגמן עם אוריינטציה יותר התקפית, אין צור במגה סקורר.
במה כן יש צורך? בסטופר הגנתי ברמות הגבוהות ביותר שניתן להביא, באנרג'ייזר שמשפיע על הקבוצה מהספסל ובפורוורד אתלטי וחזק עם יד יציבה מהשלוש, איש הוא ההגדרה המושלמת לפרמטרים האלו.
הדבר היחיד שאני בספק לגביו הוא היכולת שלו לשמור על גארדים, ההגנה של דדאס דורשת לעתים מפורוורד לשמור על גארד והיכול הזו בהקשר של איש היא חידה מבחינתי, כך או אחרת מדובר בחיזוק מרשים בקאליבר שונה לחלוטין ממה שהתרגלנו אליו לפני הקיץ הזה.
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

TaCMaN11 כתב: 11 יולי 2024, 21:20
lior777 כתב: 11 יולי 2024, 20:03 אם איש מקבל 750 זה שערוריה.. אם אני לא טועה בצרפת הוא קיבל סביב ה 300-350 מה הוא עשה מאז שמגיע לו כזה סכום חוץ מלחמם ספסל בנביאי? בסכום הזה היה אפשר לדעתי להביא שחקן טופ יורוקאפ מוכח
הרוויח 400 בשטרסבורג.
מאז נתן 3 עונות בNBA, בשתיים מהן שיחק לא מעט יחסית לשחקן משלים ואפילו קיבל דקות יפות בפלייאוף.
כשאתה מתכוון לשחקן טופ יורוקאפ מוכח אתה לעניות דעתי מתכוון לשחקן עם ממוצעי נקודות של 15 וצפונה, הפועל כרגע עם 3-4 שחקנים (פוסטר בנטיל ומוטלי כשגם רגלנד יכול להפוך למגה סקורר כשהקבוצה צריכה את זה) שהם סקוררים בהגדרה, ועוד 3 שחקנים שביום נתון שווים יותר מ20 נקודות גם בליגה וגם ביורוקאפ (נועם,בר ותומר), במצב העניינים הזה, ומתוך הנחה שיצורף עוד סווינגמן עם אוריינטציה יותר התקפית, אין צור במגה סקורר.
במה כן יש צורך? בסטופר הגנתי ברמות הגבוהות ביותר שניתן להביא, באנרג'ייזר שמשפיע על הקבוצה מהספסל ובפורוורד אתלטי וחזק עם יד יציבה מהשלוש, איש הוא ההגדרה המושלמת לפרמטרים האלו.
הדבר היחיד שאני בספק לגביו הוא היכולת שלו לשמור על גארדים, ההגנה של דדאס דורשת לעתים מפורוורד לשמור על גארד והיכול הזו בהקשר של איש היא חידה מבחינתי, כך או אחרת מדובר בחיזוק מרשים בקאליבר שונה לחלוטין ממה שהתרגלנו אליו לפני הקיץ הזה.
אני מסכים איתך שאנחנו צריכים שחקן עם אורנטציה הגנתית בעמדה 3 וכן הוא לא חייב להיות איזה סקורר על.. הכוונה שלי לטופ זה שחקן מוכח עם קבלות בזירה האירופית שבשכר כזה אתה יודע מה תקבל ממנו. כמו שהפועל ים הביאו בזמנו את קינזי אם אני לא טועה אפילו בפחות כסף. לדעתי גם הוא לא מתאים לעמדה כי הוא יותר 3-4 כזה קצת כבד ויתקשה לשמור על גארדים, או מספרי 3 זריזים.. בכל אופן נחכה ונראה.
TaCMaN11
קיבל.ה  32 לייקים

lior777 כתב: 11 יולי 2024, 21:59
TaCMaN11 כתב: 11 יולי 2024, 21:20
הרוויח 400 בשטרסבורג.
אני מסכים איתך שאנחנו צריכים שחקן עם אורנטציה הגנתית בעמדה 3 וכן הוא לא חייב להיות איזה סקורר על.. הכוונה שלי לטופ זה שחקן מוכח עם קבלות בזירה האירופית שבשכר כזה אתה יודע מה תקבל ממנו. כמו שהפועל ים הביאו בזמנו את קינזי אם אני לא טועה אפילו בפחות כסף. לדעתי גם הוא לא מתאים לעמדה כי הוא יותר 3-4 כזה קצת כבד ויתקשה לשמור על גארדים, או מספרי 3 זריזים.. בכל אופן נחכה ונראה.
הנתונים ההגנתיים של איש מרשימים מאוד הן מבחינת סטטיסטיקות יבשות והן מבחינת סטטיסטיקות עומק, שטרסבורג בעונה שלו עשתה פיינל פור בBCL כשהוא מקבל מספר משמעותי של דקות (מניח שבהפועל לא יקבל 25-30 דקות למשחק), מסכים שצריך לראות איך זה יתחבר במיוחד שהוא לא שיחק באירופה תקופה ארוכה, אבל שוב, קשה לי מאוד עם הקביעה שמדובר ברכש לא מרשים, כי מדובר ברכש מרשים ביותר.
הוקיץ'
קיבל.ה  5938 לייקים

אני מסכים.
יש לי ספקות לגבי מידת ההתאמה, אבל אי אפשר לטעון שהוא שחקן לא ברמה.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

נושא היד היציבה לשלוש עוד טעון הוכחה.
וגם היכולת לשמור על גארדים.
אם זה יתברר כנכון אז זכינו.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

שאלה מהותית היא האם איש יהיה 3 ברירת המחדל שלנו,או שיביאו סווינגמאן ברמה גבוהה במידה ומנפורד ואנגולה לא נשארים, ואז יוחלט מי מהם ישחק בהתאם לקבוצה שמולנו.

Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

גביזון כתב:שאלה מהותית היא האם איש יהיה 3 ברירת המחדל שלנו,או שיביאו סווינגמאן ברמה גבוהה במידה ומנפורד ואנגולה לא נשארים, ואז יוחלט מי מהם ישחק בהתאם לקבוצה שמולנו.
כתבתי פה שלהערכתי אנגולה ומנפורד לא ימשיכו ויביאו במקומם 2 זרים אחרים: סווינגמן וסנטר
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

Charlie כתב:
גביזון כתב:שאלה מהותית היא האם איש יהיה 3 ברירת המחדל שלנו,או שיביאו סווינגמאן ברמה גבוהה במידה ומנפורד ואנגולה לא נשארים, ואז יוחלט מי מהם ישחק בהתאם לקבוצה שמולנו.
כתבתי פה שלהערכתי אנגולה ומנפורד לא ימשיכו ויביאו במקומם 2 זרים אחרים: סווינגמן וסנטר
סנטר יבוא בטוח, אין ברירה ( לא רוצה לחשוב לרגע שלא יבוא).
ויתרנו על זלי ונכון לעכשיו אם מוטלי לא משחק אין לנו סנטר. בטח לא נגד ירושלים מכבי יורוקאפ.

Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

גביזון כתב:
Charlie כתב:
ויתרנו על זלי ונכון לעכשיו אם מוטלי לא משחק אין לנו סנטר. בטח לא נגד ירושלים מכבי יורוקאפ.
זלי ויתר עלינו.
בשנה הראשונה שלו היה סנטר פותח,
בשנתיים האחרונות סנטר שני,
כנראה שאמרו לו שהוא יהיה סנטר שלישי והוא העדיף לעבור לחולון ולשחק יותר.
אני מניח שקייל אמור היה להישאר כסנטר מחליף אולם לא הסכים לקצץ בשכרו ולכן שוחרר ויגיע סנטר אחר שיתאים מקצועית ובעיקר כלכלית.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

Charlie כתב:
גביזון כתב:
Charlie כתב: כתבתי פה שלהערכתי אנגולה ומנפורד לא ימשיכו ויביאו במקומם 2 זרים אחרים: סווינגמן וסנטר
זלי ויתר עלינו.
בשנה הראשונה שלו היה סנטר פותח,
בשנתיים האחרונות סנטר שני,
כנראה שאמרו לו שהוא יהיה סנטר שלישי והוא העדיף לעבור לחולון ולשחק יותר.
אני מניח שקייל אמור היה להישאר כסנטר מחליף אולם לא הסכים לקצץ בשכרו ולכן שוחרר ויגיע סנטר אחר שיתאים מקצועית ובעיקר כלכלית.
כן לדבריו נאמר לו שיביאו יותר גבוהים זרים והוא החליט בצדק לעזוב.
אם יבוא סנטר אימתני בריבאונד והגנה, ואקס ישאר (הלוואי מכל כך הרבה סיבות!), יש לנו סגל בנזונה.
ואז יהיה חסר רק מאמן.
שאלה נוספת היא מי יסכים לשבת בחוץ?

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

אני מתקשה להאמין שיביאו עוד 3 מלבד ווינרייט.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

יש לנו גם את בלייזר ומניח שנראה גם את פוסטר משחק 3.
נשמע שמחפשים עוד שחקן שדוקא יהיה 1-2.
אם מנפורד נשאר, הוא גם יכול לתת דקות ב3.
רק הפועל בלב
קיבל.ה  189 לייקים

מבחינת דקות בכל עמדה, כרגע להבנתי המצב הוא כזה (אשמח לתיקן):
1- רגלנד, יעקב, פוסטר, טימור, פלטין(?)
2- פוסטר, טימור, פלטין
3- ויינרייט, בלייזר
4- בנטיל, תומר, בלייזר, רויינה
5- מוטלי, רויינה

איך בעצם לא צריך עוד שחקן ב3? מה אני מפספס? אם החלוקה שלי בערך נכונה, חסר 3 ו5, לא?
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

חייבים להביא עוד סנטר. חלילה מוטלי נפצע זה יהיה מביך לשחק עם רוינה..
רק הפועל
קיבל.ה  2432 לייקים

lior777 כתב: 12 יולי 2024, 16:06 חייבים להביא עוד סנטר. חלילה מוטלי נפצע זה יהיה מביך לשחק עם רוינה..
באמת שאם אלכסנדר היה נשאר זה היה פותר לנו את הכאב ראש הזה , לא יודע עד כמה פשוט להביא סנטר כשחקן חילוף שהוא הרבה יותר טוב מאלכסנדר , בטח אחריי שהבאנו את מוטלי
gershon
קיבל.ה  297 לייקים

רק הפועל בלב כתב: 12 יולי 2024, 15:45 מבחינת דקות בכל עמדה, כרגע להבנתי המצב הוא כזה (אשמח לתיקן):
1- רגלנד, יעקב, פוסטר, טימור, פלטין(?)
2- פוסטר, טימור, פלטין
3- ויינרייט, בלייזר
4- בנטיל, תומר, בלייזר, רויינה
5- מוטלי, רויינה

איך בעצם לא צריך עוד שחקן ב3? מה אני מפספס? אם החלוקה שלי בערך נכונה, חסר 3 ו5, לא?
אולי:
פלטין ב3.
בנטיל ב5 במקרים מסוימים.
שליחת תגובה