עונשי בית הדין...

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

רק הפועל כתב:עושה רושם שלא מבינים פה את זה עדיין אבל אין דבר כזה נקודות בכדורסל!! (לפחות לא בליגת העל ) , עונה הבאה מתכוונים לשנות את העניין הזה רק בשביל העונש שלו ? הזויי מאוד
הבן שלי באמת שאל אותי ממתי יש נק' בכדורסל. התחלתי להסביר לו שזה 2 נק' לניצחון ונקודה להפסד אבל הוא התעקש שאין דבר כזה יותר. מוזר.
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  203 לייקים

Charlie כתב: 24 יוני 2024, 22:58
רק הפועל כתב:עושה רושם שלא מבינים פה את זה עדיין אבל אין דבר כזה נקודות בכדורסל!! (לפחות לא בליגת העל ) , עונה הבאה מתכוונים לשנות את העניין הזה רק בשביל העונש שלו ? הזויי מאוד
הבן שלי באמת שאל אותי ממתי יש נק' בכדורסל. התחלתי להסביר לו שזה 2 נק' לניצחון ונקודה להפסד אבל הוא התעקש שאין דבר כזה יותר. מוזר.
בשנים האחרונות ובכללי זה מאזן של אחוז ניצחונות שזה דיי שווה ערך.
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  203 לייקים

דרך אגב עניין אותי מה היה הגזר דין במקרה יוסי מלאך, החזיז במלחה שבגללו איבד מאבטח 3 אצבעות!!

העונש על חולון היה 8 משחקי רדיוס (הומתק ל4 בגלל תוכנית לטיפול באלימות הקהל או חרטה כזאת).
הפסד טכני שלא מזכה בנקודה.

או בקיצור במקרה הרבה יותר גרוע ממה שהיה לנו כל ההיסטוריה ביחד, 4 רדיוסים + מינוס נקודה
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

Mr.china כתב: 24 יוני 2024, 23:24 דרך אגב עניין אותי מה היה הגזר דין במקרה יוסי מלאך, החזיז במלחה שבגללו איבד מאבטח 3 אצבעות!!

העונש על חולון היה 8 משחקי רדיוס (הומתק ל4 בגלל תוכנית לטיפול באלימות הקהל או חרטה כזאת).

או בקיצור במקרה הרבה יותר גרוע ממה שהיה לנו כל ההיסטוריה ביחד, 4 רדיוסים + מינוס נקודה
לחולון לא היה על תנאי.
לחולון זה לא היה המקרה האלף אחרי שהם נענשו שוב ושוב ושוב ושוב
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

אז עונה הבאה תופחת לנו נקודה , יופי
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

נהדר :bang:
יאללה הביתה!!!
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

כמו בכדורגל, מכבי משחקת בנקודות של היריבה שלה עוד לפי שמתחילה העונה.
אין ספורט במדינה הזאת.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

במקום להאשים את מכבי עדיף להאשים את הדרעק אצלנו שפעם אחר פעם דופקים אותנו , דיי עם זה
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

עונש מוגזם וחסר פרופורציות. מצד שני, הכתובת הייתה על הקיר, עוד פעם אבוקות ועוד פעם אבוקות ואיזה לינצ' נוראי באמצע, וחטפנו את מה שהיה ברור שנחטוף מתישהו
בא בן אדם כמו עופר ינאי, משקיע סכומי עתק, וזה מה שהוא מקבל מהענף שבו הוא משקיע ומה"אוהדים" של הקבוצה שבה הוא משקיע. יריקה לפרצוף
אוהד כורסא
קיבל.ה  490 לייקים

בני12 כתב: 24 יוני 2024, 23:33
Mr.china כתב: 24 יוני 2024, 23:24 דרך אגב עניין אותי מה היה הגזר דין במקרה יוסי מלאך, החזיז במלחה שבגללו איבד מאבטח 3 אצבעות!!

לחולון לא היה על תנאי.
סלח לי זה סתם מזל. קצת ימינה באחת האבוקות וזה נגמר באסון ואולי בילד נשרף. במיוחד שכידוע שאצל האולטראס אין הבלחות חד פעמיות. מעכשיו זריקת אבוקות תיחשב לביטוי בסיסי של חופש הביטוי.
נערך לאחרונה על ידי אוהד כורסא ב 08 יולי 2024, 13:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

אולטראס הפועל - הפרוקסי של מכבי

Sent from my 22101320G using Tapatalk

avivx2
קיבל.ה  194 לייקים

ותודה לכל השרמוטות ביציע שזרקו אבוקות.. מקווה שאתם מרוצים. כמובן שיש גם עונש על תנאי ושנקבל הפחתה של שלוש נקודות כי אתם פשוט לא מסוגלים לא לזרוק אבוקות בפאקינג אולם כדורסל סגור. אתם מחרבי הקבוצה
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

אפשר להביא את סטף קרי ולברון, וחנות ובעלים מדהים. הכל טוב ויפה.
בסוף למועדון הזה יש סרטן, שלא עצרו אותו כשהיה קטן, ועכשיו הוא משמיד כל חלקה טובה
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

avivx2 כתב: 08 יולי 2024, 13:05 ותודה לכל השרמוטות ביציע שזרקו אבוקות.. מקווה שאתם מרוצים. כמובן שיש גם עונש על תנאי ושנקבל הפחתה של שלוש נקודות כי אתם פשוט לא מסוגלים לא לזרוק אבוקות בפאקינג אולם כדורסל סגור. אתם מחרבי הקבוצה
אם להיות רציניים, צריך להגיד לאפסים שזרקו את האבוקות תודה ענקית.
אם הם לא היו זורקים אותן, יש מצב שלא היה משתנה פה שום דבר והם היו ממשיכים להדליק אבוקות מתי שבזין שלהם, עכשיו זה ייחשב כהפסד טכני (והלוואי שבשנייה שהאבוקות תודלקנה נקבל באמת הפסד טכני) ואז אולי אולי התופעה הזו תיעלם מאולמות כדורסל סגורים.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

מה הפליאה?
מי שעוד לא הפנים והוא בהצתה מאוחרת בטירוף ,אז שיפנים - את אולטראס הפועל לא מעניינת הפועל.
מעניין אותו אך ורק להראות למי יש יותר גדול.

אני בספק אם התוצאה במשחק 3 בכלל הזיזה להם. העיקר שהדלקנו אבוקות ואיזה כיף.
הם כבר מועדכנים שלא ניצחנו?
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 08 יולי 2024, 13:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! :heart:
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

טכנית לארז כתב: 08 יולי 2024, 12:50 כמו בכדורגל, מכבי משחקת בנקודות של היריבה שלה עוד לפי שמתחילה העונה.
אין ספורט במדינה הזאת.
כן, כן, כמובן. חלק מניסיון האילומנטי ושימון מזרחי לסכל אליפות אדומה.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

מה קורה עם העונש של סגירת היציע אם עוברים ליד אליהו ?
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

אדום כתב: 08 יולי 2024, 13:25
טכנית לארז כתב: 08 יולי 2024, 12:50 כמו בכדורגל, מכבי משחקת בנקודות של היריבה שלה עוד לפי שמתחילה העונה.
אין ספורט במדינה הזאת.
כן, כן, כמובן. חלק מניסיון האילומנטי ושימון מזרחי לסכל אליפות אדומה.
צודק חחחחחחחחחח
סמל אישי של משתמש
Frenzy
קיבל.ה  810 לייקים

אוהד כורסא כתב: 08 יולי 2024, 13:05

לחולון לא היה על תנאי.
סלח לי זה סתם מזל. קצת ימינה באחת האבוקות וזה נגמר באסון ואולי בילד נשרף. במיוחד שכידוע שאצל האולטראס אין הבלחות חד פעמיות. מעכשיו זריקת אבוקות תיחשב לביטוי בסיסי של חופש הביטוי.
אפשר די עם הסיפור הזה? למיטב הבנתי (ואשמח להסבר אם אני טועה) הכי הרבה שאפשר לקבל מאבוקה זה או מכה לא נעימה מהפגיעה (בכל זאת נזרקה מלמעלה) או כוויה מקומית. לא "אסון" ולא "ילד נשרף".
כמובן שזה לא הופך את הזריקה לליגיטימית, אבל צריך גם לשים דברים בפרופורציה.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

נשמע אותך אומר את זה כשהילד שלך יושב מתחת לאבוקות האלה.
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

בינתיים ככל הידוע לי יותר אוהדים נפגעו פיזית ע"י שחקנים של מכבי ת"א מאשר בגלל אבוקות.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

זריקת אבוקות זאת בריונות לשמה וסופר מסוכן, אנשים צריכים לשבת בכלא על דבר כזה.
לא מבין איך אפשר בכלל לחשוב אחרת.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

זריקה זה מסוכן, הדלקה זה משהו אחר.
סטטיסטית,, אם זה כזה כזה כזה מסוכן, הייתי מצפה לכמה וכמה מקרים של פגיעה פיזית עם כל הפעמים שהודלקו אבוקות.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

אם האבוקות היו נשארות ביציע ולא נזרקות, ואם הן לא היו גורמות לעיקובים של חצי שעה בלו״ז המשחק תוך כדי ששחקנים (כולל שלנו) יוצאים להקיא מהעשן.
מבטיח לך שאף אחד לא היה מוריד נקודות על הדלקה של אבוקות לא מזיקות ביציע.
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

אני מקווה שהורדת הנקודה תישאר על מנת שלא נשכח מה החמורים הללו מעוללים לקבוצה , כי רדיוסים עוברים חלק אצל חלקנו משום מה .
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

ומה זה אומר בפועל נקודה בכדורסל ? שנצטרך לנצח משחק בשביל להיות על 0 אחוז כביכול ? פשוט עונה שעברה לא היו נקודות ממה שאני זוכר (לפחות מבחינת הטבלה )
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

רק הפועל כתב: 08 יולי 2024, 14:55 ומה זה אומר בפועל נקודה בכדורסל ? שנצטרך לנצח משחק בשביל להיות על 0 אחוז כביכול ? פשוט עונה שעברה לא היו נקודות ממה שאני זוכר (לפחות מבחינת הטבלה )
במיקרו:
אם תנצח תהיה על 1.
אם פסיד תהיה על 0.

במאקרו: אם תנצח את אותו מס' משחקים כמו מכבי/ירושלים עד סוף העונה, גם אם ברמת הפרש הסלים במשחקים בינינו יהיה לך יתרון, הם יהיו לפניך.
אתה צריך שגם מכבי תפסיד משחק יותר ממך(לא קרה המון המון זמן) וגם שהפרש הסלים יהיה לטובתך. ובקיצור - לנצח בנוקיה ובארנה :).
קשוח. וכפי שראינו בשנתיים האחרונות, הפועל פשוט לא מנצחת ביד אליהו כשהביתיות של מכבי. אולי זה ישתנה
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

ראינו את זה גם בכדורגל, רדיוסים, משחקים בלי קהל, הורדת נקודות וקנסות לא מזיזים להם בכלל.
אני מקווה שהפסד טכני כן יזיז להם קצת.
השינוי יגיע או מגורמי אכיפת החוק ובתי המשפט או מההנהלה. משאר האוהדים אני לא רואה איך זה קורה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

לא יודע אם זה עדיין רשמית השיטה, אבל בעבר בכדורסל נתנו שתי נקודות על ניצחון ונקודה אחת על הפסד (בניגוד לכדורגל בגלל שבכדורסל אין תיקו).
בתכלס, זה שקול ללתת נקודה אחת על ניצחון ואפס על הפסד שבעצמו שקול להסתכל על מאזן נצחונות וזהו.
אם יש עונש הפחתת נקודה , זה כנראה מרמז שעדיין יש קונספט של נקודות כמו פעם, פשוט אף אחד לא מסתכל עליו כי בלי הפחתת הנקודות , אין לו ממש משמעות.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

7even כתב: 08 יולי 2024, 15:05
רק הפועל כתב: 08 יולי 2024, 14:55 ומה זה אומר בפועל נקודה בכדורסל ? שנצטרך לנצח משחק בשביל להיות על 0 אחוז כביכול ? פשוט עונה שעברה לא היו נקודות ממה שאני זוכר (לפחות מבחינת הטבלה )
במיקרו:
אם תנצח תהיה על 1.
אם פסיד תהיה על 0.

במאקרו: אם תנצח את אותו מס' משחקים כמו מכבי/ירושלים עד סוף העונה, גם אם ברמת הפרש הסלים במשחקים בינינו יהיה לך יתרון, הם יהיו לפניך.
אתה צריך שגם מכבי תפסיד משחק יותר ממך(לא קרה המון המון זמן) וגם שהפרש הסלים יהיה לטובתך. ובקיצור - לנצח בנוקיה ובארנה :).
קשוח. וכפי שראינו בשנתיים האחרונות, הפועל פשוט לא מנצחת ביד אליהו כשהביתיות של מכבי. אולי זה ישתנה
אני חושב שבשביל לנצח אותם שם צריכה להיות לנו פשוט קבוצה טובה מהם מבחינת סגל שחקנים וכו , אין ברירה אחרת , מקווה מאוד שזה יקרה בעונה הקרובה ומאמין שזה אפשרי
סמל אישי של משתמש
Frenzy
קיבל.ה  810 לייקים

מילפורד כתב: 08 יולי 2024, 14:00 נשמע אותך אומר את זה כשהילד שלך יושב מתחת לאבוקות האלה.
מה במה שכתבתי לא נכון? אני חושב שהסיכוי שאבוקות שנזרקות יובילו לפציעה חמורה זהה או גבוה בצורה זניחה לעומת הנזק שיגרם מכוס מלאה מים שנזרקת או מצית שנזרק. לא מדובר פה בזיקוק בכינון ישיר כמו שאוהדי בית"ר ירו על אוהדי סכנין (ואף אחד כמובן לא עשה עם זה כלום)
למה לא בעצם
קיבל.ה  58 לייקים

בעונת 21-22 כשבדרבי הדליקו אבוקות ואז זרקו כוסות מים, הייתי על סף ללכת הביתה, המשחק כבר לא עניין אותי.
עברו הרבה מים בירקון מאז, והאירועים הקצינו. מבושה לבושה לעוד אחת. ויש לנו את הפאקינג בעלים הכי טוב שיכולנו לבקש אבל החולרות האלה לא אכפת להם מכלום, ונדמה שהם לא יפסיקו עד שלא ישאר כלום מהקבוצה הזאת.

חברים ליציע יכולים להאשים את כל העולם ואחותו, אבל הרשעים הכי גדולים נמצאים בקירבנו וזה נורא עצוב. יש לנו קהל כל כך איכותי, מגוון, נאמן ומעודד הכי טוב בארץ. מקווה שיבואו איזה כמה גברים באולטראס וגידו אנחנו לא מוכנים לזה יותר. לא נשמע סביר.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

Frenzy כתב: 08 יולי 2024, 15:43
מילפורד כתב: 08 יולי 2024, 14:00 נשמע אותך אומר את זה כשהילד שלך יושב מתחת לאבוקות האלה.
מה במה שכתבתי לא נכון? אני חושב שהסיכוי שאבוקות שנזרקות יובילו לפציעה חמורה זהה או גבוה בצורה זניחה לעומת הנזק שיגרם מכוס מלאה מים שנזרקת או מצית שנזרק. לא מדובר פה בזיקוק בכינון ישיר כמו שאוהדי בית"ר ירו על אוהדי סכנין (ואף אחד כמובן לא עשה עם זה כלום)
לא ענית על השאלה הבסיסית שלי.
נראה אותך גיבור גדול כשמצד אחד נופלת על ילד שלך כוס מים מפלסטיק ומצד שני אבוקה בוערת.
אני יודע איזה מבין השניים ילחיץ אותי יותר, ובפער.
ושלא ישתמע חס וחלילה מדברי שאני בעד השלכת חפצים אם הם לא בוערים , רק אומר שאם זה עוד בוער זה הרבה יותר מסוכן.
אוהד כורסא
קיבל.ה  490 לייקים

Frenzy כתב: 08 יולי 2024, 13:53

לחולון לא היה על תנאי.
אפשר די עם הסיפור הזה? למיטב הבנתי (ואשמח להסבר אם אני טועה) הכי הרבה שאפשר לקבל מאבוקה זה או מכה לא נעימה מהפגיעה (בכל זאת נזרקה מלמעלה) או כוויה מקומית. לא "אסון" ולא "ילד נשרף".
למיטב הבנתי, אש יכולה להדליק דברים אחרים. מספיק שהאש נתפסת לילד/ה על החולצה (או יותר גרוע לילד/ה עם שיער ארוך - בשיער) וזה נגמר באסון.
Zvim
קיבל.ה  115 לייקים

המשטרה היא גוף אלים,
המנהלת והאיגוד חארות,
כל העולם שונא את הפועל,
עדיין התודה והברכה שאנחנו מתחילים את העונה הבאה עם הפסד שמורה לגאונים שהחליטו שהם חייבים להראות למי יש יותר גדול.
אז במידה ונגיע שוב לסדרה בה לא תהיה לנו ביתיות, כאשר ההבדל יהיה משחק אחד, תזכרו למי להודות.
לא שכחתי גם את יושבי יציע 1 שבמשך חצי עונה כולל שני דרבים לא ישבו בו.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Vinb
קיבל.ה  87 לייקים

רק עונשים אישיים ייפתרו את הבעיה
אני מקווה שאני טועה, אבל לא בטוח שהפסד טכני מרתיע את מדליקי האבוקות
סמל אישי של משתמש
Frenzy
קיבל.ה  810 לייקים

אוהד כורסא כתב: 08 יולי 2024, 16:20
Frenzy כתב: 08 יולי 2024, 13:53
למיטב הבנתי, אש יכולה להדליק דברים אחרים. מספיק שהאש נתפסת לילד/ה על החולצה (או יותר גרוע לילד/ה עם שיער ארוך - בשיער) וזה נגמר באסון.
ניסית פעם לשרוף חולצה? זה לא כל כך קל בלי אש מאוד גדולה או חומר בערה כמו בנזין. סביר שזה יעשה חור בחולצה וכוויה לילד. מאוד לא נעים ומצדיק את הדרישה לא לעשות את המעשה המטומטם של לזרוק אבוקןת, אבל עדיין כדאי לשים דברים בפרופורציות.
סמל אישי של משתמש
Frenzy
קיבל.ה  810 לייקים

מילפורד כתב: 08 יולי 2024, 16:07
Frenzy כתב: 08 יולי 2024, 15:43
לא ענית על השאלה הבסיסית שלי.
נראה אותך גיבור גדול כשמצד אחד נופלת על ילד שלך כוס מים מפלסטיק ומצד שני אבוקה בוערת.
אני יודע איזה מבין השניים ילחיץ אותי יותר, ובפער.
ושלא ישתמע חס וחלילה מדברי שאני בעד השלכת חפצים אם הם לא בוערים , רק אומר שאם זה עוד בוער זה הרבה יותר מסוכן.
אין לי בעיה להגיד את זה כשהילדה שלי תשב מתחת לאבוקות האלה, כי מה שאמרתי זה שזה לא מסוכן ברמה שעושים מזה, אבל עדיין מסוכן.
אני חושב שהפחד שלך לא מבוסס. לא שונה מלפחד מעטלף שיתפס לך בשיער - זה שהמונים אומרים שזה עלול לקרות וזה נשמע נורא ומסוכן, לא אומר שזה יקרה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

שעופר יתבע אישית אוהד שזרק אבוקה למטה על נזקים כלכליים, ירוקן את כושיליסבתא שלו מכסף, שיתחנן לפת לחם, ושחברי האולטראס יראו את זה ויבינו שהם יהיו הבאים בתור עם עוד טמטום ילדותי שהם יעשו.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

לא הבנתי את הדיון לגבי מסוכנות האבוקות בעד/נגד
לא היה לנו כבר אדהם שביטה?!
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
שליחת תגובה