אנחנו סולד אאוט מנויים כלומר האולם צריך להכיל במינימום 3,500 כיסאות.
חולון, הארנה, חדרה ויד אליהו קרובים מדי. באר שבע מכיל רק 3,000.
נשארנו רק עם רוממה ו-5,000 המושבים שלו בעצם, לא ?

מתי תהיה ההגרלה? יש תאריך?
פספסתי את הערעור? היה כבר?7even כתב:עם הקיץ הדי דינמי, קצת שכחנו שהפועל נענשה בשני משחקי רדיוס בפועל ושני משחקי הבית הראשונים יערכו ברדיוס של 75 ק"מ מהדרייב אין והמשחק השלישי בלי יציע 1.
השאלה אם יסגרו את יציע 3 אחרי שהאוהדים יזרקו חפצים על שחקני חולון
עוד לא היהCharlie כתב:פספסתי את הערעור? היה כבר?7even כתב:עם הקיץ הדי דינמי, קצת שכחנו שהפועל נענשה בשני משחקי רדיוס בפועל ושני משחקי הבית הראשונים יערכו ברדיוס של 75 ק"מ מהדרייב אין והמשחק השלישי בלי יציע 1.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אז אולי יפחיתו בעונשNati כתב:עוד לא היהCharlie כתב:פספסתי את הערעור? היה כבר?7even כתב:עם הקיץ הדי דינמי, קצת שכחנו שהפועל נענשה בשני משחקי רדיוס בפועל ושני משחקי הבית הראשונים יערכו ברדיוס של 75 ק"מ מהדרייב אין והמשחק השלישי בלי יציע 1.
לא בפורום השדיםCharlie כתב:אז אולי יפחיתו בעונשNati כתב:עוד לא היהCharlie כתב: פספסתי את הערעור? היה כבר?
לא אחי. סגור לגמרי.
אף אחד לא קובע מתי המשחק יהיה מלבד ערוץ הספורט.Segev כתב:בשיווק נכון, כרטיסים לתושבי הצפון ב30 שקל, הסעות מרוכזות מהדרייב אין, כמו שנאמר כאן - מאמץ על לשישי צהריים או שבת - אנחנו ממלאים את רוממה לפחות במשחק הראשון שאולי גם יהיה מחזור ראשון. אין לי ספק בזה.
ואם אחד המשחקים יהיה חולון או ירושלים אז בכלל יהיה מלא
אני מנייאק אם זה לא צעד שלו כדי שלא תיהיה לנו ברירה לא לפתוח לקהל חוץ לדרבי
ככה זה נראה, עד מתי נמשיך לסבול ממנו 53 שנה זה לא מספיק?Mr.china כתב: ↑18 אוגוסט 2023, 13:39אני מנייאק אם זה לא צעד שלו כדי שלא תיהיה לנו ברירה לא לפתוח לקהל חוץ לדרבי
הרי הוא ניסה לדחוף את זה בכל משחק פלייאוף שנה שעברה
אז אתה מעדיף בכלל לא להיות באולם?
הא? איך בדיוק אני לא אהיה באולם? מי שיסבול מזה אלה מנויי יציע 1.תבור כתב: ↑18 אוגוסט 2023, 15:01אז אתה מעדיף בכלל לא להיות באולם?
מה תעשה עם זה שיש לך יותר מנויים מכיסאות בעקבות העונש? עדיף להיות חכם ולא צודק, גם אתה וגם הפועל.
הערעור טפשי בעיניי וככה חשבתי מהתחלה.
והנה שוב "אוהבי הפועל" פוגעים אך ורק בהפועל גם עונה קדימהיורם כתב:אין רדיוסים, רק סגירת יציע 1 בשני משחקי הבית הראשונים ובדרבי.
Sent from my SM-F936B using Tapatalk
כשיש יותר מנויים ממקומות יש בעיה, והיא של יושבי כל היציעים ולא רק של יושבי יציע 1 גם אם הם בעינייך אשמים יותר, הם בעלי אותה זכות להכנס למשחק כמנויים, לכן המקום שלך לאו דווקא צריך להיות מובטח יותר משלי כיושב יציע 1 שכמוך גם לא עשה כלום.הוקיץ' כתב: ↑18 אוגוסט 2023, 15:11הא? איך בדיוק אני לא אהיה באולם? מי שיסבול מזה אלה מנויי יציע 1.
רמי אמר מראש, ובצדק, שהעונש הזה מעניש בעיקר את הקהל הרחב שלא עשה כלום, ולא את הכמה עשרות שכן עשו. אז עכשיו הוא מעניש פחות אנשים.
האם העונש הזה גם מטומטם ולא צודק? ברור, אבל פחות מהעונש המקורי.