מאמן ל24/25

פורום אוהדי הפועל תל אביב

על מי הייתם הולכים?

מסאיי דגו
72
51%
אורי אוזן
22
16%
אופיר חיים
6
4%
קובי רפואה
24
17%
מאמן זר
10
7%
אחר
6
4%

סך הכול הצבעות: 140
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

ד"א גם הקרדיט על הצעירים, אולי זה עבד כי הוא אימן אותם ולכן האמין בהם. לא בטוח שבמועדון אחר הוא היה שם 3-2 שחקני נוער בהרכב. זאת סיטואציה חריגה שמאמן נוער ממונה לבוגרים בקבוצה עם תקציב גבוה לרכש.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

לירון האדום
קיבל.ה  2344 לייקים

לפי וואן אופיר חיים סירב לאמן בהפועל, מזל...
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4813 לייקים

לירון האדום כתב: 30 מאי 2024, 16:13 לפי וואן אופיר חיים סירב לאמן בהפועל, מזל...
גם קלופ סירב לפי הבנתי.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  718 לייקים

בקיצור,אבוקסיס.
וכבר חשבתי שאין אפשרות לרדת נמוך יותר
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

לדעתי אבוקסיס זה לא כזה גרוע. עם הנסיון שלו אני מאמין שהוא יצליח להשאיר אותנו בליגה הפעם.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  371 לייקים

תמיד חושבים שאי אפשר לרדת נמוך יותר ומתבדים. אז אולי אבוקסיס יצליח להוריד אותנו לליגה א׳.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4813 לייקים

מאיפה הבאתם עוד פעם אבוקסיס? הוא לא יאמן את הפועל.
Asafasraf
קיבל.ה  1434 לייקים

ברנדון מלכה כתב:
Asafasraf כתב:
ברנדון מלכה כתב:לא מאמין שהאנשים שקראו ללאמה מורה לספורט עושים מדגו גווארדיולה.
הבנאדם הפסיד לחיפה אליפות שהיתה על הרצפה. לקח מקום שני בליגה של שתי קבוצות. אני אגיד כאן ועכשיו- אני אופתע אם הוא יעלה אותנו ליגה.
ממש לא פפ, אבל במונחים שלנו מאמן מעולה.
מעניין מה היה קורה אם דור פרץ היה מסיים אץ העונה במחזור השני כמו חזיזה והיו לוקחים למכבי את מילסון וזהבי כמו ששרי וסבע עזבו בחיפה.
עם מה שהיה לו ביד, הוא עשה עונה מעולה+ קידם בחיפה שחקני נוער שאחד מהם הביא לשחר קרוב ל-30 מיליון ₪.

Sent from my iPhone using Tapatalk
אתה מסתכל על מי שעזב ונותן לו קרדיט על צעירים שתפקדו כאילו הוא ילד והניק אותם.
מסכים שהיה לו חוסר מזל עם פציעות בייחוד בתקופה שדוד ופיירו היו בחוץ אבל מתפקידו שיהיה לו חלוץ נוסף מתפקד. מעבר לזה היה לו סגל טוב לא פחות מזה של מכבי ת"א. ההשוואה לעונה הקודמת לא רלונטית. הוא היה חייב לנצח את ריינה, הפועל ומכבי בבית. הסגל שעמד לרשותו היה עדיף- והוא כשל.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
הוא לא ילד אותם, אלא נתן להם את הבמה וחיפה הרוויחו אותם. לא כל מאמן היה נותן במה כזו.
לקחו לו שני שחקנים מרכזיים ובמשך העונה היו לחיפה הרבה יותר פצועים מאשר מכבי תל אביב.
את הסטיק רה האחרונה חיפה קיבלו עם ההפחתת נקודה שלהם והחזרת הנקודה לנבלות בצהוב.
דגו מאמן מספיק טוב לנו.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  764 לייקים

ההוא מפעם כתב: 30 מאי 2024, 14:48
רווי כתב: 30 מאי 2024, 11:41 ברדה זה גם רעיון מעניין.

יש סיכוי שגם אם הוא יקח גביע הוא יעזוב בגלל החוסר הסכמה על התקציב מול אלונה.
במקרה הזה בהחלט אנחנו יכולים להציע חוף מבטחים שקט בלי כל האי וודאות הזאת שאלונה מייצרת סביב התקציב
יציבות כללית ותקציבית זה אכן היתרון הגדול שלנו על כל אלטרנטיבה אחרת
מתכוון אם וכאשר ספרא מגיע
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1484 לייקים

טוב לראות שמינצברגים מתעקשים להמשיך לא ללמוד.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
לירון האדום
קיבל.ה  2344 לייקים

ברדה עוזב את ב"ש
אולי יבוא אלינו?
modag
קיבל.ה  374 לייקים

לא חושב שברדה אחרי שנים של מאבקי אליפות יסכים לרדת ללאומית
אל באנדי
קיבל.ה  508 לייקים

הלוואי ברדה
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  764 לייקים

כרגע מסתמן שמקסימום נוכל להביא את עופר טסלפפה
OMG עווופררר
Adom_Adom
קיבל.ה  284 לייקים

למה שיבוא אלינו מאמן מצמרת ליגת העל ללאומית? בכללי נראה לי יהיה לנו קשה להחתיפ מאמן שלא יודעים מי הבעלים ומה התקציב
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

אף מאמן בכיר לא יגיע כל עוד ההנהלה הנוכחית מנהלת משהו במועדון.
Niro
קיבל.ה  999 לייקים

דגו ילך לב״ש, שהחייזר האמריקאי לא יחשוב בטעות להחזיר את אבוקסיס.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  371 לייקים

למי אכפת מברדה או כל שם אחר. אין לנו הנהלה, אין לנו כסף. אולי נרד לליגה א׳, אולי נישאר בלאומית, אולי נעלה ואז שוב נשרוד/נרד. תעירו אותי כשמגיע איזה תואם ספרא שישפוך כסף על הפועל ונחזור להיות רלוונטים למשהו.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  764 לייקים

תכלס במצב העיניינים באמת לא משנה מי יבוא לאמן, מעניין מי יבוא להיות בעלים.
אבל עם בעלות טובה ונכונה אני חושב שהפועל בלאומית יכולה להביא כל מאמן ישראלי על המדף. דגו, ברדה, מימר כל אחד מהם יבוא. הפועל תל אביב זאת אימפריה.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  718 לייקים

רווי כתב: 31 מאי 2024, 18:09 תכלס במצב העיניינים באמת לא משנה מי יבוא לאמן, מעניין מי יבוא להיות בעלים.
אבל עם בעלות טובה ונכונה אני חושב שהפועל בלאומית יכולה להביא כל מאמן ישראלי על המדף. דגו, ברדה, מימר כל אחד מהם יבוא. הפועל תל אביב זאת אימפריה.
הקהל של הפועל הוא אימפריה.
השחקנים,הנהלה ובעלים הם פחות או יותר אימפריה כמו שבני יהודה אימפריה.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  764 לייקים

בז'רנו כתב: 31 מאי 2024, 18:19
רווי כתב: 31 מאי 2024, 18:09 תכלס במצב העיניינים באמת לא משנה מי יבוא לאמן, מעניין מי יבוא להיות בעלים.
הקהל של הפועל הוא אימפריה.
השחקנים,הנהלה ובעלים הם פחות או יותר אימפריה כמו שבני יהודה אימפריה.
נכון. מה שמשאיר אותנו אימפריה זה הקהל וההיסטוריה. ולכן אם ספרא מגיע נניח ומעמיד תקציב, אז תוכל להביא כל מאמן לדעתי.
OMG עווופררר
Mario
קיבל.ה  348 לייקים

במידה ונושא ספרא יסגר בהקדם הייתי שמח לראות את ברדה יותר מדגו ומימר ואני אסביר.
מימר ברוב הקבוצות שאימן פוטר ולא סיים את העונה, נכון שהעונה הייתה לו עונה טובה וכדורגל יפה וזרים טובים אבל השנה הרמה של הליגה הייתה הכי חלשה שאני זוכר בעשור האחרון.
דגו אומנם קיבל קבוצה שרוב הכוכבים עזבו אבל עדין מכבי חיפה אם תקציב גדול ונתן גם לכמה צעירים קרדיט אבל בעונה כזאת חלשה לא לקח לא אליפות ולא גביע, לפני מכבי חיפה היה מאמן של קבוצות תחתית בלאומית שנלחמו נגד הירידה.
ברדה בניגוד אליהם בשנתיים שהוא מאמן את ב"ש אלונה קיצצה שם את התקציב בחצי, הקבוצה גם מאומנת, נכון שהם לפעמים מציגים כדורגל אפור אבל החומר שחקנים שיש לו בינוני מאוד.
גם מבחינת הלחץ ומועדון גדול ברדה עמד בזה יפה מאוד.
גם שמעתי כמה פעמים שהוא אומר שהוא אוהב את הפועל ת"א אבל זה לא פונקציה האהבה, צריכים להתפלל שהעסקה תסגר מהר ולהתחיל להכין את ההכנות לעונה הבאה.
Niro
קיבל.ה  999 לייקים

Mario כתב: 31 מאי 2024, 20:25 במידה ונושא ספרא יסגר בהקדם הייתי שמח לראות את ברדה יותר מדגו ומימר ואני אסביר.
מימר ברוב הקבוצות שאימן פוטר ולא סיים את העונה, נכון שהעונה הייתה לו עונה טובה וכדורגל יפה וזרים טובים אבל השנה הרמה של הליגה הייתה הכי חלשה שאני זוכר בעשור האחרון.
דגו אומנם קיבל קבוצה שרוב הכוכבים עזבו אבל עדין מכבי חיפה אם תקציב גדול ונתן גם לכמה צעירים קרדיט אבל בעונה כזאת חלשה לא לקח לא אליפות ולא גביע, לפני מכבי חיפה היה מאמן של קבוצות תחתית בלאומית שנלחמו נגד הירידה.
ברדה בניגוד אליהם בשנתיים שהוא מאמן את ב"ש אלונה קיצצה שם את התקציב בחצי, הקבוצה גם מאומנת, נכון שהם לפעמים מציגים כדורגל אפור אבל החומר שחקנים שיש לו בינוני מאוד.
גם שמעתי כמה פעמים שהוא אומר שהוא אוהב את הפועל ת"א אבל זה לא פונקציה האהבה, צריכים להתפלל שהעסקה תסגר מהר ולהתחיל להכין את ההכנות לעונה הבאה.
לא מחזיק ממנו בכלל, אבל שווה להביא רק בגלל השיר שלו.
Mario
קיבל.ה  348 לייקים

Niro כתב: 31 מאי 2024, 21:45
Mario כתב: 31 מאי 2024, 20:25 במידה ונושא ספרא יסגר בהקדם הייתי שמח לראות את ברדה יותר מדגו ומימר ואני אסביר.
בעייני הוא עדיף על כל המאמנים דרג ג שמנסים לקשר אותם אלינו.
אלה אם מתכננים להביא מאמן זר או מאמן ישראלי בכיר (שקשה לי להאמין שיגיע ללאומית)
בחירת מאמן לא מתאים תכניס את המערכת והקבוצה ללחץ וזה עלול להוביל למצב שנשאר בלאומית שנה נוספת.
Nati
קיבל.ה  1800 לייקים

Niro כתב:
גם בגלל הנגיחה לשער 6 במקום לתת לנו 0-4 בדרבי.
ואולי גם בגלל כל ההחמצות שלו נגד כפר סבא שמנעו מאיתנו לעלות למקום ראשון ולהלחיץ את בית״ר כמה מחזורים לסיום העונה.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  764 לייקים

Nati כתב: 01 יוני 2024, 09:16
Niro כתב:
ואולי גם בגלל כל ההחמצות שלו נגד כפר סבא שמנעו מאיתנו לעלות למקום ראשון ולהלחיץ את בית״ר כמה מחזורים לסיום העונה.
גם הבקיע אצלנו רביעייה פעם אם אני לא טועה
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1180 לייקים

רווי כתב: 01 יוני 2024, 10:06
Nati כתב: 01 יוני 2024, 09:16
Niro כתב: לא מחזיק ממנו בכלל, אבל שווה להביא רק בגלל השיר שלו.
גם הבקיע אצלנו רביעייה פעם אם אני לא טועה
נגד הכח רמת גן
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
dino
קיבל.ה  2520 לייקים

מסאי בynet

הפכת למאמן לגיטימי בליגה. קח אותי ליעד הבא שלך.

"אני חושב שהייתה לנו עונה טובה מאוד. השנה הזו הייתה כמו שנתיים, הפכתי למאמן טוב יותר. אני אחד שהולך עם הלב, עם האינטואיציה. הפועל ת"א זה מועדון שגדלתי בו, הילד שלי אוהד שלה, אני צריך את הבחירה הכי נכונה, שתהיה לי סביבת עבודה טובה. זה לא קשור לכסף. אני צריך לקבל החלטה כדי לאפשר לעצמי לחזור לאמן מועדון כמו במכבי חיפה. תבין, בקבוצת הנוער של מכבי חיפה היו לי תנאים שאין באף קבוצה בליגה הלאומית
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1177 לייקים

לפי הדר דגו סיכם בהפועל
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  764 לייקים

מסאוש חתם
OMG עווופררר
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  371 לייקים

מי סיכם איתו? מי הולך להחתים אותו על חוזה?
מה הבטיחו לו מבחינת סגל?
וינסנט
קיבל.ה  396 לייקים

דגו רצה לבוא רק אם ספרא יהיה הבעלים, מקווה מאוד שזה מרמז משהו על העניין הזה.
נערך לאחרונה על ידי וינסנט ב 02 יוני 2024, 19:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
oleg neduda
קיבל.ה  1973 לייקים

מינוי מעולה בהתחשב בהיצע. אבל לא מעניין אם אין ספרא
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  764 לייקים

הבחור שלי עדיין דובק ב30 אחוז לעסקה. נקווה שהוא טועה.
OMG עווופררר
dino
קיבל.ה  2520 לייקים

רווי כתב: 02 יוני 2024, 19:05 הבחור שלי עדיין דובק ב30 אחוז לעסקה. נקווה שהוא טועה.
ומה הוא אומר לגבי עיסקת החטופים?
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  764 לייקים

dino כתב: 02 יוני 2024, 19:07
רווי כתב: 02 יוני 2024, 19:05 הבחור שלי עדיין דובק ב30 אחוז לעסקה. נקווה שהוא טועה.
ומה הוא אומר לגבי עיסקת החטופים?
שביבי בנזונה וזה על הראש שלו
OMG עווופררר
Xavi
קיבל.ה  1110 לייקים

זה שמאמנים רוצים לבוא אלינו כשאנחנו ככה בקרשים רק נותן עוד גושפנקא לזה שאנחנו מועדון ענק שמנוהל חובבני
קובי
קיבל.ה  224 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 02 יוני 2024, 18:25 לפי הדר דגו סיכם בהפועל
אם נשארים עם הגרושניקים שהורידו אותנו ליגה זה לא משנה מי יהיה המאמן.
רק הפועל
קיבל.ה  2498 לייקים

החתמה מוצלחת על פניו אבל באמת למי יש כוח לשמוח בכלל
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3119 לייקים

לא להפצע!!!

Sent from my 22101320G using Tapatalk

שליחת תגובה