הקבוצה האמריקאית

פורום אוהדי הפועל תל אביב
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

קצת סדר באשכול
פה זה על האמריקאים. מאמנים זה אשכול בנפרד.
לגוטמן יש משהו נגד האמריקאים?
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

תא מרבוטא כתב:
הלוטוס הלבן כתב: 27 ינואר 2024, 22:04
עומרי דראגס כתב: 27 ינואר 2024, 20:24 העונה הראשונה שלהם כבר הלכה לפח. עם יותר מעורבות אולי הם היו יכולים להציל באמת כמה מיליונים שהופקדו בידיים של אדם לא ראוי כמו חן סול שאשכרה שרף לנו את העונה כבר בינואר.
תגיד תודה שלא היתה יותר מעורבות. עם המעורבות שלהם הגענו לאן שהגענו. לא מספיק?
בעונה הראשונה של גולדהאר, אימן נמני ואחריו היו גם איווניר וניר לוין. אחרי שלוש שנים הם התחילו להניף צלחות. לוקח זמן לבעלים זר להשתלב
לוקח זמן, נכון, אבל קל יותר להשתלב כשהתקציב שלך בכל שנה הוא הגבוה בליגה ומעל 100 מיליון שקל בעונה.

רק על מנת לסבר את האוזן, התקציב המצטבר של מכבי ת"א בעידן גולדהאר עומד על למעלה מ-1.7 מיליארד(!!) שקל מאז 2010.

בינתיים תקציב מחלקות הנוער והילדים של מכבי גבוה מתקציב השחקנים של הקבוצה הבוגרת שלנו. יחי ההבדל הקטן.

Sent from my iPhone using Tapatalk
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

Charlie כתב: 30 ינואר 2024, 10:27
תא מרבוטא כתב:

בעונה הראשונה של גולדהאר, אימן נמני ואחריו היו גם איווניר וניר לוין. אחרי שלוש שנים הם התחילו להניף צלחות. לוקח זמן לבעלים זר להשתלב
לוקח זמן, נכון, אבל קל יותר להשתלב כשהתקציב שלך בכל שנה הוא הגבוה בליגה ומעל 100 מיליון שקל בעונה.

רק על מנת לסבר את האוזן, התקציב המצטבר של מכבי ת"א בעידן גולדהאר עומד על למעלה מ-1.7 מיליארד(!!) שקל מאז 2010.

בינתיים תקציב מחלקות הנוער והילדים של מכבי גבוה מתקציב השחקנים של הקבוצה הבוגרת שלנו. יחי ההבדל הקטן.

כמה התקציב מחלקת הנוער שלהם?

עריכה
ב2022 דווח על 34 אלף שקל
לצערי זה עדיין נמוך מהתקציב של הפועל
אפשר לנסות לניסנובם(את האמריקאים) בדרכים אחרות
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

Charlie כתב: 30 ינואר 2024, 10:27
תא מרבוטא כתב:

אז אתה בא אליהם בטענות שהם לא עשירים כמוהו? יודע מה, סבבה. גם אלונה לא עשירה כמוהו ולקח לה כמה שנים והיום היינו מתחלפים עם באר שבע.
וגם הנתון על תקציב מחלקת הנוער של מכבי לא גבוה כמו תקציב השחקנים של הבוגרים שלנו. וגם לגולדהאר לא היו חובות לכסות...

בקיצור אם אתה עדיין מעדיף את ניסנובס או רמון או כבירי- עדיף נימוקים אחרים
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

מדהים שאנשים בוגרים ואינטיליגנטיים עוד משלים את עצמם שמהקבוצה האמריקאית יצא משהו.

אחרי קרוב לחצי שנה זה כבר די ברור שקיבלנו ניסנובים באנגלית. לא הרבה מעבר.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4734 לייקים

נועם שחם כתב: 30 ינואר 2024, 17:08 מדהים שאנשים בוגרים ואינטיליגנטיים עוד משלים את עצמם שמהקבוצה האמריקאית יצא משהו.

תשמע עשית פה בחצי שנה סיבוב 180 מרשים.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2675 לייקים

נועם שחם כתב: 30 ינואר 2024, 17:08 מדהים שאנשים בוגרים ואינטיליגנטיים עוד משלים את עצמם שמהקבוצה האמריקאית יצא משהו.

בקטנה, יש רק 8,000 דוגמאות למה זה קשקוש מוחלט....אז אח"כ...
יחד, רק יחד! :heart:
קובי
קיבל.ה  219 לייקים

רדפוקס כתב: 30 ינואר 2024, 17:23

השנים עוברות, והמועדון נשאר מתבוסס בבינוניות במקרה הטוב וקורס במקרה הרע (ירידת ליגה)
10 שנים ואין אפילו נצחון אחד בדרבי. אפילו מיקרי בפוקס
אוהדים מתחילים להפנים (למעט דינו ואל דוד :D ) שלא משנה מי יהיו הבעלים, דוברי עברית או אינגלזית צחה, אוהדים של הקבוצה או לא, כל עוד לא מגיע בעלים יחיד כזה שיכול לשים אקסטרא כסף מהכיס דבר לא ישתנה
שכל הדיבורים שלהם זה כמו חול ושאין מה לאכול
איך אפשר למנות אחד כמו חן סול? הבנאדם קובע איזה שחקנים קונים ואיזה מאמן יהיה ויש לו אפס ידע בכדורגל וניהול מועדון וקבוצת כדורגל
הם רוצים להשביח את הקבוצה ואז למכור אותה אלא שהמציאות בכדורגל בישראל מראה בדיוק הפוך
מכבי תל אביב נמכרה לשניידר, מכבי חיפה לשחר, ב"ש לאלונה, ביט"ר לגיידמק, נתניה לסגל כשכולן על הפנים
שלא ישביחו וכל השטויות האלו, פשוט שימכרו אותה
כשאחד הבעלים מושך משכורת של 12,500 יורו כל חודש (אין עוד קבוצה שזה קורה אצלה) אז אני לא בטוח כמה לחוץ לו למכור אותה
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

קובי יש לך בעלים יחיד שאתה מכיר וממליץ?
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

מדהים מבחינתי שאנשים בוגרים ואינטילגנטים משווים בינהם לבין ניסנוב כשהאחרונים השאירו אחרי 6 שנים גרעון של כ 15 מליון ותביעות פתוחות והראשונים סגרו את הכל בחצי שנה.
קובי
קיבל.ה  219 לייקים

dino כתב: 30 ינואר 2024, 18:17 קובי יש לך בעלים יחיד שאתה מכיר וממליץ?
וואו, משפט המחץ II. זה והניסנובים.
כשאין לך מה לענות ולהתייחס ישירות להודעה אתה עונה בניסנובית או הדוגמא מלמעלה
כשאני אהיה הבעלים של הפועל תל אביב השאלה הזו תהיה רלוונטית
כי אז חובת חיפוש בעלים יחיד ומספיק עשיר תהייה עלי

מעבר לכך, כבר קבענו שנפגש בעוד שנה ונראה מי יותר צדק
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

קובי כתב: 30 ינואר 2024, 18:34
dino כתב: 30 ינואר 2024, 18:17 קובי יש לך בעלים יחיד שאתה מכיר וממליץ?
וואו, משפט המחץ II. זה והניסנובים.
כשאין לך מה לענות ולהתייחס ישירות להודעה אתה עונה בניסנובית או הדוגמא מלמעלה
כשאני אהיה הבעלים של הפועל תל אביב השאלה הזו תהיה רלוונטית
כי אז חובת חיפוש בעלים יחיד ומספיק עשיר תהייה עלי

מעבר לכך, כבר קבענו שנפגש בעוד שנה ונראה מי יותר צדק
עניתי כבר לכל התלונות שלך שכתבת פעם או פעמיים
אולי יותר.
גם לגבי הבעלים שציינת שרכשו פה לפני עשור ועשוריים ויותר
ושאין לזה קשר למה שהאמריקאים מנסים לעשות
הם באו כי לא היה אף אחד אחר והם לא מפריעים כיום לבעלים יחיד אם יבוא
מה שהם עושים הרבה יותר מקרב אותנו לבעלות עשירה מאשר מה שהיה קודם. זה הכל.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

רדפוקס כתב: 30 ינואר 2024, 17:23

אתה מתבלבל עם מישהו אחר.

אני בערך מחודש יוני התחלתי להרים גבה ביחס להתנהלות ולאופן קבלת ההחלטות, בניית הסגל וכו'.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

El dudernio כתב: 30 ינואר 2024, 18:22

מדהים מבחינתי שאנשים בוגרים ואינטילגנטים משווים בינהם לבין ניסנוב כשהאחרונים השאירו אחרי 6 שנים גרעון של כ 15 מליון ותביעות פתוחות והראשונים סגרו את הכל בחצי שנה.
א. אני לא יודע מה הם סגרו ומה לא.

ב. בוא נראה מה יקרה כשהם ילכו ואיזו אדמה תשאר אחריהם.

מה שברור הוא שהניהול המקצועי רחוק מלהיות טוב, וקבלת ההחלטות היא תמוהה מאד. לא לילד הזה פיללנו.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1326 לייקים

אני חושב שאפשר להיות מאוד לא מרוצים מהניהול של האמריקאים בלי להשוות אותם לניהול המזעזע וההרסני של הניסנובים.
יש עוד גוונים של בעלים גרועים בעולם.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

7even כתב: 30 ינואר 2024, 17:44

בקטנה, יש רק 8,000 דוגמאות למה זה קשקוש מוחלט....אז אח"כ...
וואלה לי יש גם איזה כמה דוגמאות.

מתחיל בטיפול ההזוי בסוגיית המאמן, ממשיך בעמדת המנהל המקצועי וכביכול הנושא של ניק האמונד שזה בלוף מארץ הבלופים, ממשיך בסאגת הזרים (מישהו רוצה לספר לי איפה הטאלנט שהביאו מלגאנס). ממשיך בזה שאנחנו באמצע העונה מתמודדים עם משבר מקצועי אמיתי ובסוף מקבלים על הדשא את אליאן רוחנא וסתיו טוריאל עם נגיעות של סניור.

אגב, מישהו רוצה לספר לאן הלך מנכ"ל המועדון המרשים שהביאו לנו?

העסק הוא כשלון, וממשיך להיות מנוהל בצורה חובבנית, ואין שום סיבה לטמון את הראש בחול. הדרך לגהינום רצופה כוונות טובות.
נערך לאחרונה על ידי נועם שחם ב 30 ינואר 2024, 18:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

סומך כתב: 30 ינואר 2024, 18:53 אני חושב שאפשר להיות מאוד לא מרוצים מהניהול של האמריקאים בלי להשוות אותם לניהול המזעזע וההרסני של הניסנובים.
לצערי אני רואה קווי דמיון. במיוחד עכשיו עם הנסיון לחסוך כמה גרושים בעמדת המאמן.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1326 לייקים

נועם שחם כתב: 30 ינואר 2024, 18:55
סומך כתב: 30 ינואר 2024, 18:53 אני חושב שאפשר להיות מאוד לא מרוצים מהניהול של האמריקאים בלי להשוות אותם לניהול המזעזע וההרסני של הניסנובים.
לצערי אני רואה קווי דמיון. במיוחד עכשיו עם הנסיון לחסוך כמה גרושים בעמדת המאמן.
ימים יגידו, נראה על איזה חוזה יחתמו, לדעתי מנסים למצוא פלסטר לשרוד את העונה הזאת כדי להביא מאמן זר בשנה הבאה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
avivx2
קיבל.ה  194 לייקים

זה יותר גרוע מהניסנובים. ולמה הכוונה? הניסנובים היו מעורבים בכל יחסית למינצברג. מינצברג למעשה הפקיעו את כל הסמכויות במועדון לחן סול, שהוא מקור הבעיה, כי הוא חושב שהוא צריך להיות אחראי בלעדי על הכל, לרבות מי יהיו השחקנים וסוגיית הרכש.

המאמן הבא שהזבל הזה הולך להביא זה עוד בובה על חוטים שתסכים לא להיות מעורבת ברכש, ולכן במצב זה הסיכוי שמרקו בלבול או כל מאמן ישראלי אחר יסכים לבוא שואף לאפס.

ראו למשל את הדיווח מלפני מספר דקות ב-103fm:

"אופיר סער ('וואלה') שוחח עם רון קופמן ויוני הללי על החיפושים בהפועל תל אביב אחרי מאמן: "הפועל תל אביב מחפשת מייקל ולקאניס חדש. הם רוצים שהוא יהיה מנותק פה מכל התקשורת וכל המסביב".

עוד הדגיש: "לא כל מאמן יסכים למדיניות של הפועל תל אביב. המדיניות שאתה לא מעורב ברכש לא קלה".
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

אם זה נכון שהגישה היא להביא מאמן זר באמצע העונה , כשהקבוצה בדרך למאבקי תחתית , אז זה מראה את רמת ההבנה של המצב המקצועי ואיך ראוי להחלץ ממנו , ובמבחן התוצאה הצפוי הם ייצאו גרועים יותר.
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

תנו עוד עוד
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4734 לייקים

dino כתב: 30 ינואר 2024, 19:38 תנו עוד עוד
זה די מדהים האמת, מצחיק אותי ממש.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

נועם תשמע זה סבבה לבקר אבל זו השוואה מוזרה מאוד.
ניסנובים? מה קשור?
shaolin232
קיבל.ה  635 לייקים

מינצברג רחוקים להיות בעלים מושלמים, אבל להשוות אותם לאחים הכושלים זה הזייה, מצטער
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

סבבה, לא ניסנובים, סתם כושלים וחובבנים.

נתפסתם לטפל ולא לעיקר.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1326 לייקים

מבחינתי זה ממש לא טפל, זה מהותי. יש פה חבורת הייטרים שכל הזמן מטפטפים רעל
כשמשווים לניסנובים הכל נהיה שחור ואין גוונים, ולדעתי יש הבדלים והם מהותיים.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

אין מה להשוות לניסנוב.
אצל ניסנוב בחיים לא היו מביאים 5 שחקנים בחלון, כשרובם על הנייר סבבה לגמרי.

אצל ניסנוב לאיוס ו/או אוז'בולט כבר היו נמכרים בקיץ.

לא צריך להיות פרשני תוצאה כל הזמן, גם כשהתוצאה ממש מבאסת.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

נועם שחם כתב: 30 ינואר 2024, 18:48
El dudernio כתב: 30 ינואר 2024, 18:22

א. אני לא יודע מה הם סגרו ומה לא.

ב. בוא נראה מה יקרה כשהם ילכו ואיזו אדמה תשאר אחריהם.

מה שברור הוא שהניהול המקצועי רחוק מלהיות טוב, וקבלת ההחלטות היא תמוהה מאד. לא לילד הזה פיללנו.
אני לא חושב שמישהו כאן טען לרגע שהם הבעלים האופטימלי, הם רחוקים מזה שנות אור, אם זאת היתה הציפיה שלך אין ספק שנכונה לך אכזבה.

אני מצפה מהם שתוך 3-4 שנים תהיה קבוצה בריאה עם תקציב שחקנים שיכול באמת לקרוא תיגר על הצמרת. ברור שהתקבלו החלטות לא נכונות , אבל בנתיים הכיוון הוא נכון... מה יהיה בעתיד לא אני ולא אתה יודעים.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

הכיוון נכון? הכיוון לגמרי לא נכון לטעמי.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

טכנית לארז כתב: 30 ינואר 2024, 21:02 אין מה להשוות לניסנוב.
אצל ניסנוב בחיים לא היו מביאים 5 שחקנים בחלון, כשרובם על הנייר סבבה לגמרי.

אצל ניסנוב לאיוס ו/או אוז'בולט כבר היו נמכרים בקיץ.

לא צריך להיות פרשני תוצאה כל הזמן, גם כשהתוצאה ממש מבאסת.
אני חשבתי שהם עושים שטויות עוד לפני שהיה משחק אחד. התוצאות רק מוכיחות שהחששות היו מוצדקים.
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

מדברים פה על חן סול ומשווים לניסנוב, אז בוא ניזכר כולם במנהל המקצועי הקודם שהביא לנו שוער להיט לשער והתפטר רק אחרי התבוסה הכי גדולה בתולדות המועדון...
וכמעט ירדנו ליגה
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  404 לייקים

לירון האדום כתב: 30 ינואר 2024, 21:25 מדברים פה על חן סול ומשווים לניסנוב, אז בוא ניזכר כולם במנהל המקצועי הקודם שהביא לנו שוער להיט לשער והתפטר רק אחרי התבוסה הכי גדולה בתולדות המועדון...
וכמעט ירדנו ליגה
אתה בהחלט צודק. טעו בגדול כאשר הביאו את בוקסה להיות מנהל מקצועי אחרי שהצליח בנוער.
חן סול הגיע לתפקיד מנהל מקצועי בלי הרקע של בוקסה וגם נכשל , עד עכשיו. אחרי 8 חודשים של ניסויים בבני אדם, בורחה סיים אבל חן סול ממשיך בשלו.
בעלים שלא מתגורר בארץ ולא מכיר את עולם הכדורגל בכלל ושל הישראלי בפרט, זקוק לסמכות מקצועית בכירה שינהל את העניינים כאן.
אם אכן האמריקאים טובים יותר, שיפיקו לקחים מהכשלונות.
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

לירון האדום כתב: 30 ינואר 2024, 21:25 מדברים פה על חן סול ומשווים לניסנוב, אז בוא ניזכר כולם במנהל המקצועי הקודם שהביא לנו שוער להיט לשער והתפטר רק אחרי התבוסה הכי גדולה בתולדות המועדון...
וכמעט ירדנו ליגה
נכון והוא בא מתחום הכדורגל ועם הרבה יותר ניסיון מחן סול
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 30 ינואר 2024, 21:40
וכמעט ירדנו ליגה
אתה בהחלט צודק. טעו בגדול כאשר הביאו את בוקסה להיות מנהל מקצועי אחרי שהצליח בנוער.
חן סול הגיע לתפקיד מנהל מקצועי בלי הרקע של בוקסה וגם נכשל , עד עכשיו. אחרי 8 חודשים של ניסויים בבני אדם, בורחה סיים אבל חן סול ממשיך בשלו.
בעלים שלא מתגורר בארץ ולא מכיר את עולם הכדורגל בכלל ושל הישראלי בפרט, זקוק לסמכות מקצועית בכירה שינהל את העניינים כאן.
אם אכן האמריקאים טובים יותר, שיפיקו לקחים מהכשלונות.
שנה שעברה אחרי 18 מחזורים:
הפועל במקום 11 עם 17 נקודות, מאזן שערים 22-37
נקודה מעל מקום 17
2 נקודות ממקום אחרון.
4 נקודות ממקום 6

העונה הפועל אחרי 18 מחזורים:
הפועל מקום 9 עם 20 נקודות מאזן שערים 23-28
5 נקודות ממקום 17
6 ממקום אחרון
4 נקודות ממקום 6

סה"כ אנחנו בערך באותו מצב, אם כי הפעם המרחק מהתחתית גדול יותר והיה גם את עניין המלחמה
ועומס המשחקים.

כל זה בזמן שבוקסה כאמור נחשב הרבה יותר מקצועי מסול.

אז או שהאמריקאים השקיעו יותר בתקציב לרכישת שחקנים (חוסה, אלטמן וכו') וסול נכשל
או שהם ניסונבס ואז אין הבדל גם לעומת שנה שעברה.

מה שכן, לפחות לא חטפנו שישיה עד עכשיו.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

נועם שחם כתב: 30 ינואר 2024, 21:17 הכיוון נכון? הכיוון לגמרי לא נכון לטעמי.
מה הכיוון? איז כיוון אתה מזהה שהוא שגוי?
אני מזהה לכיוון של ניהול בריא יותר, רכש חכם ומדויק יותר וניסיון לבנות קבוצה עם די אן איי תחרותי ומקצועי.
אני גם מזהה טעויות קשות אבל אני עושה הבחנה בין לעשות טעויות לבין הרעיון והגישה שהם מנסים להנחיל.
היו כמה טעויות עם שחקנים לא קשורים שהגיעו.
עשו טעות משמעותית עם חן סול בעיקר בגלל שאתה לא שם אצל טירון מפתחות של תפקיד כל כך חשוב בסיטואציה כל כך מורכבת. מניח שיש שם מעורבות משמעותית שם מינצברג ואחרים אבל עדיין זה מינוי לא טוב, למרות שמבחינת הסגל כרגע אנחמו מבחינתי מעל למצופה.
טעות קריטית שניה זה של לאמה שזו טעות שגמרה לנו את העונה ללא ספק.

אבל מה לעשות שטעויות כאלה יכולות לקרות ואם לאמה היה איכשהו מתברר כגו'קר היסטרי היינו היום עם עוד 10-15 מנקודות כולם היו מדברים אחרת.

ואף מילה על המלחמה וכל השיט הזה ושהם סה"כ 7 חודשים פה.

לא חושב שזה חלק מהכיון. אני רואה כיוון חיובי עם טעויות בדרך.
כתבתי בתחילת העונה שבעיני המבחן האמיתי שלהם יהיה העונה הבאה.
כן עכשיו יש להם מבחן עם המאמן שימונה אבל בעיקר בקיץ
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

מה זה כיוון לגמרי לא נכון?

א. אני חושב שיש לנו סגל לא רע ביחס לשנה שעברה כאשר הבעיה המרכזית היא בזרים, מקום שאפשר לשנות בקלות יחסית בניגוד לגזרת הישראלים. בכלל נראה שעובדים מסודר, אלטמן, רודריגס, טוריאל, רוחנא הם שחקנים שסומנו חצי שנה + לפני שבאו.

ב. מביאים שחקנים צעירים אבל לא ילדים שכבר קרעו נעל או 2 בלא מעט כסף למשל מורגן ובלוריאן.

ג. מסיימים יפה עם שחקנים ולא נגררים לתביעות מיותרות.

ד. לא מקבלים את אלימות הקהל ויצאו נגד

אז ברור שיש בעיות מקצועיות, סגל קצר יחסית שהביא לפציעות עומס ולתוצאות לא טובות... אבל לשפוט רק לפי התוצאות נראה לי קצת בעיתי ולא נכון.
shaolin232
קיבל.ה  635 לייקים

תוסיף לזה התנהלות נכונה מול התקשורת - לכתבי חצר אין מושג מה קורה בקבוצה, תחזוקה נכונה בכל מה שקשור למדיה, צוות מקצועי רחב, משכורת מכובדות לשחקנים בכירים, סיבסוד כרטיסים לאוהדים, מרצנדייס סביר, ועוד...
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

הבעיה היא אלו שאינם יודעים להבין שבסביבת עבודה יותר טובה, יש סיכוי יותר טוב להצליח מהסביבת עבודה המחורבנת שהיינו בה. אלו שממעיטים בערך הזה, לא ידעו לאבחן שגם עם הטעויות המקצועיות שנעשו בתחילת דרכם של הבעלים, יש עתיד טוב יותר למועדון.
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

עוד דוגמה למועדון בריא וסביבת עבודה טובה זה מצב אבוקסיס.
נראה שהוא שולח מקורבים ורמזים ומה לא להפועל כדי שיקחו אותו מביטר.
גם אני לא הייתי רוצה לעבוד בביטר, בכל התסבוכות של אברמוב, או לפחות הייתי מעדיף מקום כמו הפועל
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2675 לייקים

El dudernio כתב: 30 ינואר 2024, 22:32
מה זה כיוון לגמרי לא נכון?

א. אני חושב שיש לנו סגל לא רע ביחס לשנה שעברה כאשר הבעיה המרכזית היא בזרים, מקום שאפשר לשנות בקלות יחסית בניגוד לגזרת הישראלים. בכלל נראה שעובדים מסודר, אלטמן, רודריגס, טוריאל, רוחנא הם שחקנים שסומנו חצי שנה + לפני שבאו.

ב. מביאים שחקנים צעירים אבל לא ילדים שכבר קרעו נעל או 2 בלא מעט כסף למשל מורגן ובלוריאן.

ג. מסיימים יפה עם שחקנים ולא נגררים לתביעות מיותרות.

ד. לא מקבלים את אלימות הקהל ויצאו נגד

אז ברור שיש בעיות מקצועיות, סגל קצר יחסית שהביא לפציעות עומס ולתוצאות לא טובות... אבל לשפוט רק לפי התוצאות נראה לי קצת בעיתי ולא נכון.
+ שדרוג חוזה לשחקן שכבר היה רגל מחוץ לקבוצה בקיץ (לאיוס). ידוע איפה זה היה נגמר עם הניסנובס.
+ הבאה של שחקן שפתח אמנם את העונה חלש אבל לא שכחנו כמה היה לחץ להביא אותו (אלטמן).
+ גם בדברים הקטנים, למשל - משחק מול סט פאולי לבקשת האוהדים.
+ אמרו שלום לכמעט כל שחקן חלש מאד בקיץ או בינואר ושלום גם למדליפים הקבועים שכולם יודעים מי הם היו.

יש עוד הרבה דברים אבל די טחנו את הנושא והייטרס גונה הייט אניוואי....

רק לציין, שנכון שמקצועית המצב כרגע בעייתי מאד כי לאמה היתה טעות שכתובה על הקיר...
אבל אם לוקחים את הסגל היום מול הסגל שנה שעברה בלי פציעות כששתיהן עם מאמן נורמלי...הפועל של השנה לוקחת 10 מ-10. זה לא קרוב אפילו.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 31 ינואר 2024, 10:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! :heart:
שליחת תגובה