הקבוצה האמריקאית

פורום אוהדי הפועל תל אביב
קובי
קיבל.ה  219 לייקים

יש ישראלים שהם שומעים Native English Speakers הם בטוחים שהם מדברים עם ווארן באפט או ביל גייטס
Process and Stick Together
רק המאמן והשחקנים אשמים לא חן סול שבחר בהם ולא האמריקאים שמינו את חן סול
נערך לאחרונה על ידי קובי ב 27 ינואר 2024, 17:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

קובי כתב: 27 ינואר 2024, 17:37 יש ישראלים שהם שומעים Native English Speakers
בדיוק
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
ואן גוך
קיבל.ה  152 לייקים

פס פס איטס קם, פרוגרס, סטופקס
דונט וורי
באנגלית זה נשמע טוב ימעייפים תעיפו את המאמן ואת האנליסט
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

Xavi כתב: 27 ינואר 2024, 17:33
תא מרבוטא כתב: 27 ינואר 2024, 17:30
Xavi כתב: 27 ינואר 2024, 17:17 אני מהשונאים הכי גדולים של הניסנובים אבל אפילו הם בחיים לא היו נותנים לנו להגיע לכזה גועל נפש
כן הא? להפסיד שנה שעברה בגביע לעפולה מהלאומית, ולפני שנתיים בגביע לבני יהודה מהלאומית זה לא כזה גועל נפש? לסיים לפני שנה עם גירעון של 8 מיליון ולהנצל מירידה מחזור לפני אחרון זה לא גועל נפש?
הם לא היו נותנים למאמן מליגה א לעשות 2 תיקו ב8 משחקים ולהגיד זה תהליך
יאללה מחזירים לניסנובס? או שכבר נסגור עם רמון מעכשיו?
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

קובי כתב: 27 ינואר 2024, 17:37 יש ישראלים שהם שומעים Native English Speakers הם בטוחים שהם מדברים עם ווארן באפט או ביל גייטס
Process and Stick Together
רק המאמן והשחקנים אשמים לא חן סול שבחר בהם ולא האמריקאים שמינו את חן סול
דבר איתי מחר
אין לי אנרגיות
Xavi
קיבל.ה  1077 לייקים

תא מרבוטא כתב: 27 ינואר 2024, 17:41
תא מרבוטא כתב: 27 ינואר 2024, 17:30

כן הא? להפסיד שנה שעברה בגביע לעפולה מהלאומית, ולפני שנתיים בגביע לבני יהודה מהלאומית זה לא כזה גועל נפש? לסיים לפני שנה עם גירעון של 8 מיליון ולהנצל מירידה מחזור לפני אחרון זה לא גועל נפש?
מה לזה ולמה שכתבתי?
מה שהם עושים עכשיו זה לגמור לא רק את הקבוצה אלא גם את השם הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  470 לייקים

קובי כתב: 27 ינואר 2024, 17:00
SickleCell כתב: 27 ינואר 2024, 16:03 לי מספיק שהפועל מתנהלת בספורטיביות והגינות.
זוועה
כן ברגע שלחצתי שליחה זה מייד דירדר את השחקנים וגרם להם להיות לא מאומנים וללאמה לעשות את כל החילופים המטופשים שלו…

אני נייטיב אינגליש ספיקר כך שכשאני כותב דברים חיוביים על האמריקאים אני למעשה מחמיא לעצמי.
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

Xavi כתב: 27 ינואר 2024, 17:43

מה לזה ולמה שכתבתי?
אתה זה שהשווה לניסנובס.

לאמה צריך ללכת. גם חן סול. אבל בינתיים רמת הנזק שהניסנובס גרמו לנו היא כזו שהמינצברגים צריכים ממש להשקיע להשתוות לה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3090 לייקים

זיינו אותנו
מזיינים אותנו
ויזיינו אותנו

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  470 לייקים

יש מנהג כאן בפורום שאחרי הפסד אנשים נכנסים לדיונים רציניים וכותבים כל מיני שטויות לא ענייניות בהתלהמות מוגזמת. אפשר לחשוב שמי שכותבים מה שמנוגד לדעתכם הם בעד הקבוצה השנייה שאתם כל כך שמחים לאידם. לא מספיק שאני בדיכאון אחרי המשחק גם צריך לקרוא את הנסיונות האלה להציק סתם. אנשים כאן על הרצפה ואתם באים לבעוט בהם עם חיוך על הפנים. מדכא.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

joshsoos כתב: 27 ינואר 2024, 13:28
SickleCell כתב: 26 ינואר 2024, 08:23
joshsoos כתב: 25 ינואר 2024, 22:56

כן אה, כי להצהיר על WORLD CLASS ולמנות מנהל מקצועי בלי שום נסיון שהרכיב סגל מלא בחורים ושחקנים לא משהו, מינה מאמן שלא אימן וכשהוא עזב החליף אותו בעציץ ואז לשמוע מאוהדים שהוא לא מתאים ולהגיד וואלה! זה מה זה מקצועני. כמובן גם לעשות 'עסקה' מול לגאנס, מנכלים מתחלפים ולתת לקבוצות יריבות מלא כרטיסים ואין לי כח להמשיך. אם ככה נראו האמריקאים שפגשת עלינו לא רוצה לחשוב מה הלך במקום שעבדת בו.

ההתנהלות שלהם ליצנית בערך כמו המגן הראשי שלהם פה.
אנסה לקצר. דבר נוסף שלמדתי מעבודה איתם ביחס לעבודה עם ישראלים זה שהם טובים מאוד בתכניות ובעמידה בהן אבל אם משהו לא צפוי קורה לוקח להם הרבה יותר זמן ממה שהיה לוקח לישראלים לתקן את המצב. הישראלים מנגד טובים בחשיבה על פתרונות אבל גרועים בתכניות.

1. התכנית הייתה לתת לניק האמונד לנהל את הקבוצה מרחוק ולתת לחן סול ללמוד ממנו. הם מעריכים את יכולות האנליזה של סול ובסה״כ ציפו לקבל ממנו דיווח מהשטח. ברגע שהאמונד עזב הם לא מצאו פיתרון/מחליף בקליבר כזה.

2. תדמיין לרגע שאתה קונה מועדון בסין ולא דובר את השפה, אין לך ברירה אלא למצוא מישהו כמו חן סול בתוך המערכת. חוץ מנושא המאמן התפקוד שלו לא רע. השחקנים שהגיעו ובעיקר השחקנים שעזבו היו צעדים נכונים לרוב. הוא אמור היה להתרכז בללמוד, ויחסית מתמודד יפה עם אחריות שלא ציפה לה.

3. עסקאות מול לגאנס וכדומה זה חלק מניהול הכדורגל בימינו ובסה״כ עשו טובה ומצפים לתמורה עתידית. השחקן לא סיפק את הסחורה וצריכים היו להשאיל אותו הלאה. המשחק מולם יכול וצריך היה להיות מול קבוצה גדולה יותר עם זיקה להסטוריה של הפועל.

4. להתעלם ממהומות אוהדים זה דבר נכון כי כמו כשאתה מגדל ילד, אם תיכנע לבכי וצעקות תמצא את עצמך נותן לו דברים שלא התכוונת ולא טובים לו. אני מאמין שהם מחפשים מאמן זר ולא רוצים להתפשר על זה (כמו שקובי כתב כאן).

5. מנכ״לים מתחלפים קורה בהמון עסקים שבתקופת הרצה. היית מעדיף שיישאר מישהו שלא מסתדרת העבודה איתו? במנכ״לים הם מבינים יותר מאשר בכדורגל ישראלי.

6. לגבי כרטיסים לבית״ר וכו׳ זה כסף וכרגע השנה הזו מבחינה כלכלית זה מצב אין ברירה שאתה מנסה למקסם רווח. לי אישית אין בעיה לוגית עם זה וצריך לשים רגשות בצד.

אני לא טוען שהם מושלמים אבל הם לא באו לעשות עלינו סיבוב והם עושים רושם של אנשים רציניים. ליצנים הם לא.
אם נתעלם מרעשי הרקע של הליצן עם האג'נדה המטורללת שהגיב לך ושוכח כבר כמה שנים את הכדורים שלו:

לקחת את האומה האמריקאית כמקשה אחת זו הכללה טיפהלה גדולה מדי, יש ויש. מה גם שסגנון ניהול לחוד ותוצאות לחוד. אני לא יודע אם התוכנית הייתה לתת לניק האמונד לנהל, זה לא משנה, השורה התחתונה היא שנתנו מושכות בידיים של בחור צעיר ללא נסיון, בשעה שלהם עצמם אין מנגנון בקרה כי הם זרים לענף הן בפן המקצועי והן הניהולי. זה נראה לך צעד סביר לעשות? אין ברירה אלא למנות אותו? למה בדיוק? ההגיון אומר הפוך, בגלל שאין לך מושג תחפש מישהו שיש לו + נסיון. לגבי לגאנס אתה צודק אם מדובר בסגנון הניהול של טביב, ג'קי ואברמוב, או בקיצור ההיפך ממקצוענות. לטעמי חילופי מנכ"לים תכופים מעידים שלבעלים אין שליטה, דרך ומושג בעסק אבל אולי זה רק אני. ואם אין לך בעיה לוגית עם לתת עוד כרטיסים לקבוצה אורחת אז אנחנו חלוקים ברמה גבוהה יותר, של מה בכלל מגדיר אוהד ואהדה, וזו ממש הדרך האמריקאית בנושא- מדובר בביזנס והאוהד הוא לקוח ומה אכפת להנהלה ביתית ש 90% מהקהל יהיה קהל אורח? אבל אני לא אמריקאי וזו לא תרבות הספורט שלי ואני לא לקוח אלא אוהד ובתרבות הספורט שלי זה לא תופס והנהלה/בעלים שעושים מעשים כאלה יכולה מבחינתי ללכת לאלף עזאזלים ולא לחזור משם ( ואפרופו אמריקאים: בסוף העונה הקליפרס עומדים לעבור לאולם חדש ול'היפרד' מהלייקרס, ודווקא אצלם שהם אפילו לא הפועל ירושלים/חיפה בעיר של בית"ר/מכבי אלא הרבה פחות מזה, החליט הבעלים שמאחורי הסל אסור יהיה להזדהות עם קבוצה אחרת- הכי נוגד את התרבות האמריקאית והאינטרס הכלכלי ).
אז מצטער, הם כל דבר חוץ מרציניים כי הם לא מודים שאין להם מושג בניהול ה'עסק' ורק מתעקשים להמשיך ולחפור בורות. הם ועוד איך באו לעשות סיבוב ודווקא עם זה אין בעיה אם אכן המטרה היא לקדם ואז למכור הלאה לבעלים עם יכולת כלכלית גדולה, אבל בעדינות נאמר שלא נראה שהם בכיוון הזה כי כאמור אין להם מושג מהחיים. מאחר ועושה רושם שהם איבדו בתוך זמן קצר את הקרדיט שאוהדים רבים נתנו להם, יידרשו שינויים מסיביים להחזיר את התוכנית המקורית לחיים.
ממש עצוב שאיש שמתפרנס מתחום הרפואה חושב שלשלוח מישהו לקחת כדורים זה קללה.

אבל זה כנראה מעיד עליך ועל היכולת שלך להתמודד עם טענות קצת מעבר לזה פח וההוא עילוי... גם מצחיק שאתה קובע שתהליך שיקום אחרי הזנחה ארוכת שנים נועד לכישלון אחרי חצי שנה... אבל שוב זה בסדר.

אמרתי ברצינות ולא מתוך עקיצה שאתה והאדס רואים את הדברים שונה ממני, זה בסדר, הרי אם היינו מצליחים ונמצאים במקןם של הפועל חיפה לא היית כל כך נחרץ... וזה בעצם חמה הדיון איתך מיותר, לא כי אין טען בדבריך אלא מפני שמבחינתך אין טעם בדברי האחר כי אחריתם ידועה לך מבעוד מועד, ואחרית כל הדברים הוא כישלון.
Xavi
קיבל.ה  1077 לייקים

תא מרבוטא כתב: 27 ינואר 2024, 18:14
Xavi כתב: 27 ינואר 2024, 17:43
מה לזה ולמה שכתבתי?
אתה זה שהשווה לניסנובס.

לאמה צריך ללכת. גם חן סול. אבל בינתיים רמת הנזק שהניסנובס גרמו לנו היא כזו שהמינצברגים צריכים ממש להשקיע להשתוות לה
הכל נכון. זה עדיין לא מונע ממני לקרוא להם ליצנים
עומרי דראגס
קיבל.ה  65 לייקים

העונה הראשונה שלהם כבר הלכה לפח. עם יותר מעורבות אולי הם היו יכולים להציל באמת כמה מיליונים שהופקדו בידיים של אדם לא ראוי כמו חן סול שאשכרה שרף לנו את העונה כבר בינואר.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  404 לייקים

עומרי דראגס כתב: 27 ינואר 2024, 20:24 העונה הראשונה שלהם כבר הלכה לפח. עם יותר מעורבות אולי הם היו יכולים להציל באמת כמה מיליונים שהופקדו בידיים של אדם לא ראוי כמו חן סול שאשכרה שרף לנו את העונה כבר בינואר.
תגיד תודה שלא היתה יותר מעורבות. עם המעורבות שלהם הגענו לאן שהגענו. לא מספיק?
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 27 ינואר 2024, 22:04
עומרי דראגס כתב: 27 ינואר 2024, 20:24 העונה הראשונה שלהם כבר הלכה לפח. עם יותר מעורבות אולי הם היו יכולים להציל באמת כמה מיליונים שהופקדו בידיים של אדם לא ראוי כמו חן סול שאשכרה שרף לנו את העונה כבר בינואר.
בעונה הראשונה של גולדהאר, אימן נמני ואחריו היו גם איווניר וניר לוין. אחרי שלוש שנים הם התחילו להניף צלחות. לוקח זמן לבעלים זר להשתלב
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

תא מרבוטא כתב: 28 ינואר 2024, 05:55
בעונה הראשונה של גולדהאר, אימן נמני ואחריו היו גם איווניר וניר לוין. אחרי שלוש שנים הם התחילו להניף צלחות. לוקח זמן לבעלים זר להשתלב
אין עתיד לכל הקבוצות רכישה והשותפויות האלה שמנהלות את הפועל כבר שנים.
בשביל להצליח ולקחת תארים אנחנו נצטרך דבר אחד ויחיד וזה בעלים אחד עם הרבה הרבה כסף. כל דבר אחר ימשיך את הלופ המאוס שלנו. במקרה הטוב בעונה טובה אחרי שיצליחו לייצב קצת את המערכת נגנוב פלייאוף עליון ואולי איזה חצי או גמר גביע. זאת התקרת זכוכית של ניהול כזה.
כן, אם היינו מביאים אנשי מקצוע ולא מאמן שלא אימן בחיים או מנכ״ל/סקאוט ( או מה שלא יהיה חן סול ) נורמלי אז כנראה שהיינו במקום יותר טוב ויותר גבוה בטבלה. אבל עדיין, מעבר לזה לא היינו מצליחים להגיע שיש שתי קבוצות עם תקציבים פסיכיים וניהול שעולה במאה רמות על שלנו.
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

פומפה כתב: 28 ינואר 2024, 07:26

בשביל להצליח ולקחת תארים אנחנו נצטרך דבר אחד ויחיד וזה בעלים אחד עם הרבה הרבה כסף. כל דבר אחר ימשיך את הלופ המאוס שלנו. במקרה הטוב בעונה טובה אחרי שיצליחו לייצב קצת את המערכת נגנוב פלייאוף עליון ואולי איזה חצי או גמר גביע. זאת התקרת זכוכית של ניהול כזה.
כן, אם היינו מביאים אנשי מקצוע ולא מאמן שלא אימן בחיים או מנכ״ל/סקאוט ( או מה שלא יהיה חן סול ) נורמלי אז כנראה שהיינו במקום יותר טוב ויותר גבוה בטבלה. אבל עדיין, מעבר לזה לא היינו מצליחים להגיע שיש שתי קבוצות עם תקציבים פסיכיים וניהול שעולה במאה רמות על שלנו.
אז בעצם לא מספיק בעלים עם כיס עמוק אלא בעלים עם כיס יותר עמוק מהמכביות? כי זה הופך את היעד שלנו לסופר מורכב. גם בכדורסל , ששם יש בעלים מאד נדיב עד כה, הוא לא בסכומים של המתחרות הישירות שלנו.

ובכל מקרה, גם המינצברגים לא מתכוונים להשאר פה לעד, אלא למכור. מן הסתם כמוצר איכותי. אבל הם פה שעה ורבע וכמו גולדהאר, גם הם עדיין מתנסים. אגב, אם אני זוכר נכון, ולקאניס , המאמן שהם בהתחלה רצו, דווקא קיבל מחמאות פה כשהליגה החלה, למרות הדרבי, והעזיבה שלו לא הייתה בתכניות.
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

הכל שאלה של ציפייה

אם יש אנשים שעוד לא הפנימו שהאמריקאים הם לא כאלו שיובילו לתקציבים של חיפה, מכמבי וגם לא באר שבע(אלא אם נתפוס את אלונה בעונה פיננסית או משהו)
אז סתם חבל על הציפייה.
הם קבוצת רכישה שבאה לנסות להשביח את המועדון ולמכור אותו ברווח מבחינתם. יכול להיות שיש עוד כמה ספיחים ואינטרסים משניים לעניין. בכל מקרה וסליחה ששוב בפעם האלף(ואם צריך עוד אלף, אין לי בעיה, אני לא תלוי בארה״ב כמו ישראל) אני מזכיר שההתייחסות צריכה להיות לטעמי לפי השוואה למקום שבו היינו ולמקום שנרצה להגיע בעתיד. הם שלב ביניים והם הרבה יותר טובים מכל הבלגן שהיה פה בשנים האחרונות ובידה בעדה שנים בהפועל.
והסיכוי להגיע איתם בסופו של דבר לתוצאות יותר טובות, גבוה מהסיכויים בעבר. אם בעיות אצל הניסנובס מצאנו עשרות כאלו, אז טוב שהגענו למצב שהבעיה עם האמריקאים זה נניח המינוי של חן סול ובורחה למה או שהם נתנו לחיפה ולביטר 3000 כרטיס בעונה שבה התנאים במלחמה לא כתמול שלשום ושהקהל של הפועל לא מביא 11-12 אלף אלא 8,500-9,000
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

תא מרבוטא כתב: 28 ינואר 2024, 07:35

אז בעצם לא מספיק בעלים עם כיס עמוק אלא בעלים עם כיס יותר עמוק מהמכביות? כי זה הופך את היעד שלנו לסופר מורכב. גם בכדורסל , ששם יש בעלים מאד נדיב עד כה, הוא לא בסכומים של המתחרות הישירות שלנו.

ובכל מקרה, גם המינצברגים לא מתכוונים להשאר פה לעד, אלא למכור. מן הסתם כמוצר איכותי. אבל הם פה שעה ורבע וכמו גולדהאר, גם הם עדיין מתנסים. אגב, אם אני זוכר נכון, ולקאניס , המאמן שהם בהתחלה רצו, דווקא קיבל מחמאות פה כשהליגה החלה, למרות הדרבי, והעזיבה שלו לא הייתה בתכניות.
בעלים עם כיס עמוק זה בהחלט מספיק, אבל שזה יהיה בעלים אחד ולא 3/5/10 שכל אחד ימשוך לכיוון אחר ואחרי תקופה לא טובה יפרקו את החבילה.

זה שהם לא מתכוונים זה טוב ונחמד אבל אותי בתור אוהד זה לא מעודד ולא ממש מעניין. כל זה מהסיבה הפשוטה שאני לא רואה איך זה מוביל למקום אחר. כמו שאמרתי, נניח והם יצליחו לייצב את המערכת ולבסס אותנו במקומות 4-6 בארץ במשך כמה שנים. נניח ונצליח לנצח דרבי ואת חיפה פעם ב, מה יקרה הלאה? איך שאני רואה את זה, זה לא ישנה הרבה.
מה בסוף ימשוך בעלים עשיר לקנות את הפועל? הצלחות שימשכו דור צעיר וגדול של אוהדים, תדמית חיובית, תוחלת כלכלית כלשהי. כל אלה לא יבואו משנים של דשדוש בפלייאוף עליון. אם זה היה המצב למה נתניה ששנים בפלייאוף העליון לא מביאה בעלים עשיר? כי חוץ מתדמית חיובית אין לה שום דבר אחר.

אז תגיד איך זה שאלונה למשל הגיעה לבאר שבע? מניח שזה שילוב של מזל ואינטרס כלשהו שהיה לה (הדיבור שהיה אז על כניסה שלה לפוליטיקה או משהו בסגנון).
אז כן, זאת הדרך היחידה שאני רואה שתציל ותגאל אותנו. מישהו עשיר שמאיזושהי סיבה שלא מובנת לי יחליט לקנות אותנו. כי כרגע אין שום דבר טוב שיצא לו מזה.

ובגלל זה לצערי אני לא רואה את המצב שלנו משתפר בשנים הקרובות. מקווה מאוד שאני טועה והאמריקאים יצליחו. זה כמובן האינטרס שלי ושל כולנו.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

חייבים מילה רעה לאמריקאים על כל ההתנהלות המקצועית אחרי ה-7.10.
כל מי שמבין טיפה כדורגל (שזה בערך 5 אנשים בפורום הזה ועוד קצת בטוויטר) ראה שגם בניצחונות שלנו נראנו זוועה.
אם היו מקשיבים לשחקנים ורואים מה קורה בחדר ההלבשה, הליצן לאמה לאמה לא היה פה מזמן.
נקודה נוספת זה הקרדיט המוגזם שחן סול מקבל מהם, סוג של בעצימת עיניים.
בשורה התחתונה, אם היה לנו מאמן נורמלי אחרי העזיבה של ואלקניס (שׁגם הוא לא היה הברקה באימון), היינו היום במצב אחר לגמרי וכנראה עם רגל וחצי בפלייאוף העליון.
זה אך ורק על האמריקאים.
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

האדס כתב: 28 ינואר 2024, 08:20 חייבים מילה רעה לאמריקאים על כל ההתנהלות המקצועית אחרי ה-7.10.
כל מי שמבין טיפה כדורגל (שזה בערך 5 אנשים בפורום הזה ועוד קצת בטוויטר) ראה שגם בניצחונות שלנו נראנו זוועה.
אם היו מקשיבים לשחקנים ורואים מה קורה בחדר ההלבשה, הליצן לאמה לאמה לא היה פה מזמן.
בשורה התחתונה, אם היה לנו מאמן נורמלי אחרי העזיבה של ואלקניס (שׁגם הוא לא היה הברקה באימון), היינו היום במצב אחר לגמרי וכנראה עם רגל וחצי בפלייאוף העליון.
זה אך ורק על האמריקאים.
רוב מה שנאמר על המינצברגים בפורום מאז לפחות שולקאניס עזב היה מילים רעות. למה הפתיח שלך נדרש? בכלל, הנחת היסוד שהם נסמכים על חןסול- למה האשמה לא בו?
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

האדס כתב: 28 ינואר 2024, 08:20 חייבים מילה רעה לאמריקאים על כל ההתנהלות המקצועית אחרי ה-7.10.
זה אך ורק על האמריקאים.
יש הרבה מילים רעות להגיד עליהם.. אבל גם הרבה טובות...
כנראה שביחס של טוב מול רע הם הטובים ביותר שהיו פה בעשור האחרון לעת עתה וזה עדין לא מספיק.

לגבי התקציב להבנתי הם יכולים לתת ( בטח משהו של תרומולףת בהארה"ב) כ 10 מליון שקל בשנה +- כדי להישאר מאוזנים מבחינתם. הם חושבים שאם ההשקעה הזאת הם יצליחו להגדיל את התקציב בהדרגתיות לאזור ה 50-60 מליון שקל ו 35-40 מליון שכר שחקנים, זה לא המכביות אבל כבר מתחיל להיות קרוב לב"ש, אם הם יגיעו לזה תוך 4-5 שנים כולל העפלה לאירופה הם מאמינים שיוכלו למכור את המועדון ב רווח כזה שאת תהיה עיסקה כלכלית.
redrony
קיבל.ה  858 לייקים

לירון האדום כתב: 25 ינואר 2024, 16:04
redrony כתב: 25 ינואר 2024, 14:14 מאוד מקווה שזה לא יהיה בלבול
למה לא?
ניסיון בקבוצה גדולה יש לו, דיי הצליח שם.
פחות מחובר לקליקה של העיתונאים, יודע להתנהל מול בעלים זרים.
מה הבעיה בבלבול?
לא אוהב את האישיות שלו, לא את הכדורגל שלו והוא לא זה שיקדם את המועדון למקומות שהוא ראוי לו. צריך מישהו שיביא כדורגל אחר, לא עוד מאמן ישראלי מפוצץ אגו
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

כן. מאמן שלקח את מכבי חיפה מעשור שחור להיות קבוצה שהיא פסע מאליפות. לא טוב לנו כזה. שימו לי אופיר חיים על המשקל.
redrony
קיבל.ה  858 לייקים

האדס כתב: 28 ינואר 2024, 11:55 כן. מאמן שלקח את מכבי חיפה מעשור שחור להיות קבוצה שהיא פסע מאליפות. לא טוב לנו כזה. שימו לי אופיר חיים על המשקל.
אני אמרתי שאני רוצה את אופיר חיים?

מה רע במאמן שלקח את חדרה לפלייאוף העליון בתקציב מינימום? למה לא להביא אותו?

השאלה אם אתה מסתכל על עוד משהו חוץ מ ״פסע מאליפות״? (אגב, רחוק מפסע, כן?)
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

אני מתייחס למה שיש על הפרק.
תן שם של מאמן אחר שהוא לא בלבול ואופיר חיים שאתה חושב שצריך להביא ואפשרי.
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  328 לייקים

ברור שבלבול. הוא עונה בכל פרמטר על אופיר חיים מה אתם עושים צחוק?
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
redrony
קיבל.ה  858 לייקים

האדס כתב: 28 ינואר 2024, 12:02 אני מתייחס למה שיש על הפרק.
ברק בכר.

אם לא, מאמן מחו״ל. הבעיה היא לא מאמן אלא המנהל המקצועי. אם זה מישהו שאי אפשר לסמוך עליו לטווח ארוך אז לא משנה מי יהיה המאמן, זה יישבר אחרי כמה חודשים או עונה.
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  328 לייקים

redrony כתב: 28 ינואר 2024, 12:00
האדס כתב: 28 ינואר 2024, 11:55 כן. מאמן שלקח את מכבי חיפה מעשור שחור להיות קבוצה שהיא פסע מאליפות. לא טוב לנו כזה. שימו לי אופיר חיים על המשקל.

הטענה שלך שקולה לטענה שגוטמן נכשל בכל מקום שהוא היה עד שהגיע להפועל.

האמת היא שבלבול המציא את חיפה של בכר - כמעט כמו שבגין ירש את השלום עם מצרים.
יותר מזה - הבן אדם לקח 5 אליפויות בקריירה כשחקן, ואז עוד 4 רצופות כע. מאמן, עבד צמוד לגרנט, גוטמן, רב"ש ורוני לוי שהם בוודאי עונים להגדרה של מאמני כדורגל.
הוא הציל בזמנו את בני סכנין מירידת ליגה אחרי שלקח אותם מהמקום האחרון ועשה פליאוף מושלם ועונה אחר כך הוביל אותה לפליאוף עליון, ובהמשך אף היה עוזר מאמן נבחרת ישראל (ולקאניס כבר אמרנו?)

איך אתה משווה את זה לאופיר חיים שעבד רק עם ילדים בני 19? מזכיר לך שאין לך את תורג'מן ורוי רביבו על הספסל. רק את אלים וסניור
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  404 לייקים

אותה החלטה בעיתוי שונה זו לא אותה החלטה.
שהיה לבעלים זמן לשקול איך לבנות את המערך המקצועי בחרו בטירון כמנהל מקצועי ועוזר מאמן כמאמן ראשי.
עכשיו אחרי הנסיון הביזרי של בורחה, כל החלטה תהיה תיקון על תיקון על תיקון.
לא מאמין שיביאו מאמן סמכותי דעתן כי זה עלול לכרסם במעמדו של חן סול. חן סול עושה רושם שמחזיק בעמדה מאד חזקה.
יש לקוות שדיוויד מסוגל להפנים שהוא נכנס לתחום שלא מכיר. היה היה בעמדות ניהול בקבוצות NBA והיה אחד המשקיעים בנתח קטן בקבוצה אנלגית (ליגה שלישית). הגיע העת לתת את המפתחות לאיש מקצועי סמכותי שייקח על עצמו ניהול כללי.
לפי הדגם בעידן תאומים : קשטן ז"ל כמנהל כללי של המועדון. הוא ניהל הכל ביד רמה.
אם הבעלים יבין שטעה כאשר הלך עם בעלי מקצוע זותרים עוד יש סיכוי לשקם את המערכת. אחרת נכנס למערבולת של החלטות פזיזות כמו בעידן הניסנובים.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

redrony כתב: 28 ינואר 2024, 12:03
ברק בכר.

אם לא, מאמן מחו״ל. הבעיה היא לא מאמן אלא המנהל המקצועי. אם זה מישהו שאי אפשר לסמוך עליו לטווח ארוך אז לא משנה מי יהיה המאמן, זה יישבר אחרי כמה חודשים או עונה.
ברק בכר זו לא אופציה ראלית.
הוא מאמן עם 6 אליפויות, ואם הוא יאמן בארץ זה יהיה באחת משלושת הגדולות וגם שם עם התניה של תקציב עצום.

מסכים שצריך להתחיל בטיפול עם חן סול, אבל הדיון הוא על החצי עונה הזו שצריך לשרוד אותה.
ולהגיד מאמן זר זה לא בטוחה. ראינו מה זה הביא להפועל.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2675 לייקים

הבחירה המאד הגיונית היא בלבול.
מה שאומר שחן סול ימנה עד סופ"ש את אופיר חיים אחרי שיוציא לבלבול את המיץ. כבר אינו בקריאת מאמנים הם לא חזקים שם
יחד, רק יחד! :heart:
redrony
קיבל.ה  858 לייקים

זיטו כתב: 28 ינואר 2024, 12:08

יותר מזה - הבן אדם לקח 5 אליפויות בקריירה כשחקן, ואז עוד 4 רצופות כע. מאמן, עבד צמוד לגרנט, גוטמן, רב"ש ורוני לוי שהם בוודאי עונים להגדרה של מאמני כדורגל.
הוא הציל בזמנו את בני סכנין מירידת ליגה אחרי שלקח אותם מהמקום האחרון ועשה פליאוף מושלם ועונה אחר כך הוביל אותה לפליאוף עליון, ובהמשך אף היה עוזר מאמן נבחרת ישראל (ולקאניס כבר אמרנו?)

איך אתה משווה את זה לאופיר חיים שעבד רק עם ילדים בני 19? מזכיר לך שאין לך את תורג'מן ורוי רביבו על הספסל. רק את אלים וסניור
אה? מי משווה את זה לאופיר חיים?
זה שהוא לקח אליפויות כשחקן ועוזר מאמן זה אחלה. שאקריא לך את הרזומה של סיני? אותי מעניין דבר אחד, איזה כדורגל הקבוצה של המאמן משחקת ואיך הוא מנהל חדר הלבשה

ובלי קשר, אני לא סובל את גוטמן, גם, לא בכדורגל ולא באופי.
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  328 לייקים

redrony כתב: 28 ינואר 2024, 13:55

זה שהוא לקח אליפויות כשחקן ועוזר מאמן זה אחלה. שאקריא לך את הרזומה של סיני? אותי מעניין דבר אחד, איזה כדורגל הקבוצה של המאמן משחקת ואיך הוא מנהל חדר הלבשה

לא סובל את גוטמן?
אני בטוח שדפקת את הראש בקיר כל עונת הדאבל.

רמת אמינות - זהבי עושה קאמבק להפועל לסגור מעגל
redrony
קיבל.ה  858 לייקים

האדס כתב: 28 ינואר 2024, 12:16
redrony כתב: 28 ינואר 2024, 12:03
ברק בכר.

ברק בכר זו לא אופציה ראלית.
הוא מאמן עם 6 אליפויות, ואם הוא יאמן בארץ זה יהיה באחת משלושת הגדולות וגם שם עם התניה של תקציב עצום.

מסכים שצריך להתחיל בטיפול עם חן סול, אבל הדיון הוא על החצי עונה הזו שצריך לשרוד אותה.
ולהגיד מאמן זר זה לא בטוחה. ראינו מה זה הביא להפועל.
קודם כל, אם מדובר לחצי עונה אז זה באמת שזה פחות חשוב (לא יודע אם יש מאמן שיסכים לזה).
בודאי שמאמן זר זו לא בטוחה, אבל מאמנים ישראלים מוגבלים בחשיבה ובצורת המשחק הם בוודאות לא בטוחה, אולי בטוחה לכשלון.
אני רוצה משהו אחר. מישהו שיבוא בלי אג׳נדה וסוכנים ופחד.
אגב, כמו שכבר כתבתי כאן בעבר, כל עוד להפועל לא יהיה תקציב השגי זה לא באמת מעניין. אי אפשר יהיה לבנות פה שום דבר לטווח ארוך. המטרה כרגע בעיניי זה לבנות תשתית בתקציב הנוכחי שתנסה לגרום לקהל לחזור קצת, להמנע מהסתבכות בתחתית ולהוות בסיס לבעלים עשירים שלא ימחקו את כל מה שיש ויתחילו שוב מאפס (מה שיגרום להמתנה של עוד כמה שנים, גם אם יהיו תקציבים גבוהים מהתחלה)
redrony
קיבל.ה  858 לייקים

זיטו כתב: 28 ינואר 2024, 14:00

לא סובל את גוטמן?

שמע, אני לא רוצה להכנס פה לדיון מקצועי על גוטמן, באמת. כן, אני לא סובל אותו, לא סובל את הכדורגל שלו ולא סובל את האישיות שלו. גנב דעת. היה לו עם הפועל סגל של פעם בדור. וממש לא דפקתי את הראש בקיר בעונת הדאבל אבל היתה את עונת אחרי הדאבל וגם את משחק העונה בחיפה עונה לפני הדאבל ואני כבר לא מדבר על עונת הירידה.
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  328 לייקים

redrony כתב: 28 ינואר 2024, 14:03

לא סובל את גוטמן?

שמע, אני לא רוצה להכנס פה לדיון מקצועי על גוטמן, באמת. כן, אני לא סובל אותו, לא סובל את הכדורגל שלו ולא סובל את האישיות שלו. גנב דעת. היה לו עם הפועל סגל של פעם בדור. וממש לא דפקתי את הראש בקיר בעונת הדאבל אבל היתה את עונת אחרי הדאבל וגם את משחק העונה בחיפה עונה לפני הדאבל ואני כבר לא מדבר על עונת הירידה.
וגם היה שני גביעים, אליפות, פליאוף ליגה אירופאית אחרי שסיים מקום ראשון בבתים ו... מה עוד... אה - בתים בליגת האלופות.
אגב, אזכיר לך שלפני שהיה לו את אותו סגל נדיר - הוא הגיע אחרי שלוזון קבר אותך במקום האחרון, הוביל את הקבוצה למקום 6, ניצח את ביתר של גאדימק והביא 2 דרבים...

צודק, באמת בלתי נסבל
redrony
קיבל.ה  858 לייקים

זיטו כתב: 28 ינואר 2024, 14:06
redrony כתב: 28 ינואר 2024, 14:03

לא סובל את גוטמן?

וגם היה שני גביעים, אליפות, פליאוף ליגה אירופאית אחרי שסיים מקום ראשון בבתים ו... מה עוד... אה - בתים בליגת האלופות.
אגב, אזכיר לך שלפני שהיה לו את אותו סגל נדיר - הוא הגיע אחרי שלוזון קבר אותך במקום האחרון, הוביל את הקבוצה למקום 6, ניצח את ביתר של גאדימק והביא 2 דרבים...

צודק, באמת בלתי נסבל
תאמין לי שאני יודע מה היה. בסדר, אפשר שלא להסכים הכל טוב. הלוואי שיביאו את בלבול ואני אתבדה ואשמח לכתוב כאן שטעיתי. רק אל תבקש ממני לעשות את זה אחרי 4 משחקים וחצי שהוא ינצח, את זה גם לאמה עשה. אני רוצה לראות כדורגל טוב ותוצאות לאורך זמן
L.S
קיבל.ה  1044 לייקים

מה עם גוטמן באמת? פרש? מעדיף לחמצן למאור בוזגלו את השיער בטלויזיה?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  328 לייקים

L.S כתב: 28 ינואר 2024, 14:10 מה עם גוטמן באמת? פרש? מעדיף לחמצן למאור בוזגלו את השיער בטלויזיה?
קיבל אלרגיה מסכנת חיים מדשא או משהו כזה
שליחת תגובה