הקבוצה האמריקאית
בחייאת חברס מתי הגיעו פה אנשים שאשכרה השקיעו בתשתיות
בונים חדר כושר ותפקידים מקצועיים של אנשים שעובדים ונותנים את הלב שלהם גם המצב לא 100
אנשים שוכחים שטביב חילק ג'ובים לבת שלו ולכל החברס וקיצץ בחלב לעובדים
לזה אתם רוצים לחזור?! לשכונה?!
בונים חדר כושר ותפקידים מקצועיים של אנשים שעובדים ונותנים את הלב שלהם גם המצב לא 100
אנשים שוכחים שטביב חילק ג'ובים לבת שלו ולכל החברס וקיצץ בחלב לעובדים
לזה אתם רוצים לחזור?! לשכונה?!
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
עם האמריקאים יש לי תקווה. זה כבר משמעותית עדיף.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
התשובה של המתנגדים(שאני מתנגד לראיה הבנאלית הזו): מבחן התוצאה(אחרי חצי שנה)
- 7even
- קיבל.ה 2676 לייקים
מי שמתלונן יתלונן תמיד.
במאקרו הם בערך פי מיליון על הניסנובס שלא ראויים בכלל לנהל את מ.ס שג'עייה.
במיקרו הם מפקששים אבל נו, הם בקושי פה חצי שנה.
לא חשבתי שיבנו פה את סיטי תוך שנתיים, אבל גם לא חשבתי שינחת פה אדם כמו חן סול שמאד מזכיר את הניסנובס במה שהוא מפיק עד כה.
הסופשבוע האחרון מראה על שינוי לטובה אולי.
נמאס לנו מפשרות בשחקנים. 2-3 טובים מאד עדיפים על 8 חלשים.
יחד, רק יחד! 

- Red Wolf
- קיבל.ה 814 לייקים
אי אפשר בטוב לפרגן לבעלים וברע להאשים את חן סול
אין לי הרבה מילים טובות להגיד על חן סול, אבל הוא זה שהביא את השחקנים
-
- קיבל.ה 301 לייקים
אני מההתחלה ראיתי את השינוי ואני לגמרי מהתומכים באמריקאים (או במסתפקים באמריקאים, נקרא לזה ככה) , אבל קצת הזוי שהתגובות משתנות לפי החתמה של שחקן או ניצחון של הפועל. תזכרו את התגובות האלה שנפסיד מחר, תעשו טובה, זה הרבה מעבר.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
-
- קיבל.ה 940 לייקים
זה שהחתימו שחקנים זה אחלה. עכשיו צריך לראות שהם שווים משהו.
מישהו קיבל אישור הרשמה וכרטיס לפורום עם מינצברג ברביעי?
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
-
- קיבל.ה 858 לייקים
אני לא בא לתת ציונים לחן סול, לשבח או לא לשבח אבל את איכות העבודה האמיתית שלו או של כל אחד אחד בתפקיד שלו, במיוחד במועדון כמו הפועל הנוכחית שיש בו דיסוננס עצום בין התקציב לרמת הציפיות והלחץ, יהיה אפשר לשפוט אחרי שנתיים שלוש.
אבל בגדול, כל עוד להפועל לא יהיה תקציב תחרותי יהיה קשה מאוד להרים פה משהו. יכולה להיות לך מחלקת הנוער הכי טובה בעולם, אם לא תוכל להשאיר את השחקנים האלה, תיהפך להיות קבוצה שמכניסה כסף אבל לא השגית ופעם בעשור תהיה לך עונה מעל הממוצע.
כל שחקן שתביא לפה ויבלוט ייחטף ע״י הקבוצות העשירות או יעשה את מסלול הפועל-אירופה-מכבי ת״א/חיפה
סך הכל הסגל של הפועל לא סגל רע אבל אם קבוצה לא תרוץ שנתיים עם צוות מקצועי שמאמינים בו וסגל יציב אי אפשר יהיה להצליח פה גם לא במה שנחשב ״הצלחה״ כרגע
אבל בגדול, כל עוד להפועל לא יהיה תקציב תחרותי יהיה קשה מאוד להרים פה משהו. יכולה להיות לך מחלקת הנוער הכי טובה בעולם, אם לא תוכל להשאיר את השחקנים האלה, תיהפך להיות קבוצה שמכניסה כסף אבל לא השגית ופעם בעשור תהיה לך עונה מעל הממוצע.
כל שחקן שתביא לפה ויבלוט ייחטף ע״י הקבוצות העשירות או יעשה את מסלול הפועל-אירופה-מכבי ת״א/חיפה
סך הכל הסגל של הפועל לא סגל רע אבל אם קבוצה לא תרוץ שנתיים עם צוות מקצועי שמאמינים בו וסגל יציב אי אפשר יהיה להצליח פה גם לא במה שנחשב ״הצלחה״ כרגע
- 7even
- קיבל.ה 2676 לייקים
קודם כל צודק.redrony כתב: ↑22 ינואר 2024, 17:01 אני לא בא לתת ציונים לחן סול, לשבח או לא לשבח אבל את איכות העבודה האמיתית שלו או של כל אחד אחד בתפקיד שלו, במיוחד במועדון כמו הפועל הנוכחית שיש בו דיסוננס עצום בין התקציב לרמת הציפיות והלחץ, יהיה אפשר לשפוט אחרי שנתיים שלוש.
ועדיין - הקבוצה פשוט נראית לא מאומנת. לא הגיוני שקבוצות עם חצי תקציב ייראו מאומנות בהרבה מהפועל. לא רק השנה.
לפעמים אתה מורט שערות במשחקים ומסתכל על קבוצה שלא מסוגלת להשלים דאבל פס והכל בה מאד מקרי.
אנחנו אוטוטו 20 מחזורים לתוך העונה והקבוצה הזו עוד לא יודעת להשתחרר ממשחק לחץ בצורה שהיא לא העפת כדור למעלה. באיזה עולם זה הגיוני?
אנחנו לא משחקים פה נגד סיטי או ארסנל. סה"כ אשדוד, פ"ת, חדרה. חלילה בלי לזלזל אבל לא צריך להיות גווארדיולה כדי לשחק משחק כדורגל פשוט.
אפילו נגד מכבי ת"א כשטיפה שיחקנו כדורגל (ממש מעט) נראינו נהדר, אז מה הסיפור?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1397 לייקים
זה, לדעתי, זריית חול בעיניים של הקהל.redrony כתב:אני לא בא לתת ציונים לחן סול, לשבח או לא לשבח אבל את איכות העבודה האמיתית שלו או של כל אחד אחד בתפקיד שלו, במיוחד במועדון כמו הפועל הנוכחית שיש בו דיסוננס עצום בין התקציב לרמת הציפיות והלחץ, יהיה אפשר לשפוט אחרי שנתיים שלוש.
לא ציפיתי לרוץ לאליפות העונה ולהתחרות בחיפה, אבל כן ציפיתי שלקבוצה תהיה דרך.
תזכיר לי משחק אחד שבו אנחנו באמת נראינו כמו קבוצת כדורגל.
הבעלים הקודמים, שהתנהלו בצורה מחרידה ידעו לייצר שחקני נוער שהכניסו להם כסף ואיפשרו להחזיק את הקבוצה (אני נגד זה!!).
מצטער, אבל בעלים שאומר שיצטרכו למכור שחקנים כדי לכסות את הגירעון וממשיכים ברכישות של שחקני ליגה לאומית/ שחקנים עם פוטנציאל מכירה עתידי- זה מאוד דומה לניסנוב׳ס, רק באנגלית.
נכון שמגיעה להם עוד עונה למבחן, אבל בינתיים, לפחות מבחינתי, השינוי הוא לא כמו שציפיתי לו.
כתבתי בעבר- עצם ההגדרה ״קבוצת משקיעים״ מראה בדיוק מה המטרה שלהם בקבוצה (השבחה ומכירה ברווח), בניגוד ל״בעלים״ כמו ברקת/ שחר/ גולדהאר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 573 לייקים
את מי מוכריםAsafasraf כתב: ↑22 ינואר 2024, 18:02זה, לדעתי, זריית חול בעיניים של הקהל.redrony כתב:אני לא בא לתת ציונים לחן סול, לשבח או לא לשבח אבל את איכות העבודה האמיתית שלו או של כל אחד אחד בתפקיד שלו, במיוחד במועדון כמו הפועל הנוכחית שיש בו דיסוננס עצום בין התקציב לרמת הציפיות והלחץ, יהיה אפשר לשפוט אחרי שנתיים שלוש.
הבעלים הקודמים, שהתנהלו בצורה מחרידה ידעו לייצר שחקני נוער שהכניסו להם כסף ואיפשרו להחזיק את הקבוצה (אני נגד זה!!).
מצטער, אבל בעלים שאומר שיצטרכו למכור שחקנים כדי לכסות את הגירעון וממשיכים ברכישות של שחקני ליגה לאומית/ שחקנים עם פוטנציאל מכירה עתידי- זה מאוד דומה לניסנוב׳ס, רק באנגלית.
נכון שמגיעה להם עוד עונה למבחן, אבל בינתיים, לפחות מבחינתי, השינוי הוא לא כמו שציפיתי לו.
כתבתי בעבר- עצם ההגדרה ״קבוצת משקיעים״ מראה בדיוק מה המטרה שלהם בקבוצה (השבחה ומכירה ברווח), בניגוד ל״בעלים״ כמו ברקת/ שחר/ גולדהאר.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
כל עוד יש ברירת מחדל בעמדה הכי חשובה בקבוצה אז כל העסק הזה נראה לא רציני.
-
- קיבל.ה 404 לייקים
הדבר החיובי היחיד של ההפסד הערב : גם דיוויד בעצמו ראה את החרא שהוא בנה.
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
הסתומים האלה לא מבינים שצריך להעיף את המאמן הזה ? הבדיחה הזו כבר לא מצחיקה
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
אין מה להביא שחקנים כל עוד מנדיונדו הזה נשאר
-
- קיבל.ה 374 לייקים
גם אם יביאו 20 שחקנים 3 על כל עמדה בלי מאמן שום דבר לא ידפוק, מה כזה קשה להם להבין את זה???
-
- קיבל.ה 219 לייקים
איזה מועדון עלוב ומעורר רחמים
מאז הנצחון האחרון נגד הפועל פ"ת, עברו 7 משחקים (21 נקודות) בפועל 2 נקודות בלבד
בשבעת המשחקים האחרונים הקבוצות שמתחתינו, הפועל י"ם השיגה 7 נקודות , מכבי פ"ת 4 , הפועל פ"ת 6 , חדרה 5 , אשדוד 2
נראה שבקצב הזה זה לא רק פלייאוף תחתון, אלא סיכוי סביר למאבקי תחתית
אני מקווה שבמפגש עם הבעלים האמריקאים (אם אני לא טועה הוא מושך משכורת חודשית של כ 50,000 ש"ח מהמועדון*) יהיה למישהו האומץ להגיד לו Money Talks Bullshit Walks
שכל הקבוצות בארץ נמכרו לבעלים יחיד כשהן לא במצב טוב. אז שיחסוך מאיתנו את הדיבורים על שדרוג ושאת כל האנרגיות שלו ישקיע למצוא בעלים יחיד ואמיד.
*https://www.one.co.il/Article/441110.html
בשבעת המשחקים האחרונים הקבוצות שמתחתינו, הפועל י"ם השיגה 7 נקודות , מכבי פ"ת 4 , הפועל פ"ת 6 , חדרה 5 , אשדוד 2
אני מקווה שבמפגש עם הבעלים האמריקאים (אם אני לא טועה הוא מושך משכורת חודשית של כ 50,000 ש"ח מהמועדון*) יהיה למישהו האומץ להגיד לו Money Talks Bullshit Walks
שכל הקבוצות בארץ נמכרו לבעלים יחיד כשהן לא במצב טוב. אז שיחסוך מאיתנו את הדיבורים על שדרוג ושאת כל האנרגיות שלו ישקיע למצוא בעלים יחיד ואמיד.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
למה הניסנובים הנהדרים לא מכרו לבעלים יחיד?קובי כתב: ↑22 ינואר 2024, 22:37 איזה מועדון עלוב ומעורר רחמים
-
- קיבל.ה 219 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא צריך שנתיים. אפשר היה להבין כבר בינואר 2023.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 22 ינואר 2024, 22:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
זה מה שאמר מיצנברג לפני כשבועיים.תא מרבוטא כתב:את מי מוכריםAsafasraf כתב: ↑22 ינואר 2024, 18:02זה, לדעתי, זריית חול בעיניים של הקהל.redrony כתב:אני לא בא לתת ציונים לחן סול, לשבח או לא לשבח אבל את איכות העבודה האמיתית שלו או של כל אחד אחד בתפקיד שלו, במיוחד במועדון כמו הפועל הנוכחית שיש בו דיסוננס עצום בין התקציב לרמת הציפיות והלחץ, יהיה אפשר לשפוט אחרי שנתיים שלוש.
ללא קשר, העובדה שנתנו היום לבית״ר 3000 כרטיסים, זה לא פחות משערורייה.
כשזה קרה אצל הניסנוב׳ס, אנשים היו כאן על בריקדות, אבל כשזה מתובל באנגלית, הכל מותר.
מי בכל הפורום כאן חושב שלאמה מתאים? למה דווקא?
-
- קיבל.ה 387 לייקים
שימו לב איך בשושו מכרו לבית״ר עוד 1500 כרטיסים כמה שעות לפני המשחק, בשקט בשקט ברגע האחרון מכרו את הביתיות בלי שנוכל לעשות מזה רעש.
בדרבי היינו 1500 ובקושי שמעו אותנו בגלל הכמות, במקום לעשות לבית״ר אותו דבר נתנו להם פי שניים כרטיסים ושמעו אותם כל המשחק, נטו בגלל הכמות.
המשחק הזה היה לכאן או לכאן, וכנראה שבסוף מה שהכריע אותו הייתה הביתיות שלא הייתה קיימת, ישבתי קרוב לשער 5 ואת ביתר שמעתי יותר. שוב עובדים עלינו בשביל כסף וכמובן שימשיכו לעשות את זה. תודה מינצברג.
בדרבי היינו 1500 ובקושי שמעו אותנו בגלל הכמות, במקום לעשות לבית״ר אותו דבר נתנו להם פי שניים כרטיסים ושמעו אותם כל המשחק, נטו בגלל הכמות.
המשחק הזה היה לכאן או לכאן, וכנראה שבסוף מה שהכריע אותו הייתה הביתיות שלא הייתה קיימת, ישבתי קרוב לשער 5 ואת ביתר שמעתי יותר. שוב עובדים עלינו בשביל כסף וכמובן שימשיכו לעשות את זה. תודה מינצברג.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
שיתעוררו ויבינו שאם הם לא מחליפים את לאמה מחר, הם יאבדו הרבה כסף מאי העפלה לפלייאוף עליון
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
איזה פליאוף עליון? יורדים ליגה בסבירות גבוההלירון האדום כתב: ↑23 ינואר 2024, 00:29 שיתעוררו ויבינו שאם הם לא מחליפים את לאמה מחר, הם יאבדו הרבה כסף מאי העפלה לפלייאוף עליון
הרבה מאוד ברבורים עליהם שכרגע רוב הבעיה נמצאת במקום אחד ברור. אני די בטוח שאם ואלקניס היה נשאר היינו מתחילים לראות פה קבוצה.
מותר לעשות טעויות וזה קורה בטח בתקופה של מלחמה שבורח לך מאמן פתאום, אבל צריך לתפוס את זה בזמן.
התרחיש שאני רואה זה שמפטרים אותו רק שנגיע מתחת לקו האדום.
ונגיע
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
מקווה שהדירקטוריון יאשר להעלות למינצברג את השכר ל 100 אלף.
כזו מעטפת לא נראתה שנים בכדורגל האירופי
כזו מעטפת לא נראתה שנים בכדורגל האירופי
-
- קיבל.ה 798 לייקים
מזכיר את העונה שעברה שדיברו וחישבו כיצד נגיע לפלייאוף העליון כשהיה ברור שאנחנו קרובים יותר לקו האדום.אוגוסטוס היל כתב:איזה פליאוף עליון? יורדים ליגה בסבירות גבוההלירון האדום כתב: ↑23 ינואר 2024, 00:29 שיתעוררו ויבינו שאם הם לא מחליפים את לאמה מחר, הם יאבדו הרבה כסף מאי העפלה לפלייאוף עליון
הרבה מאוד ברבורים עליהם שכרגע רוב הבעיה נמצאת במקום אחד ברור. אני די בטוח שאם ואלקניס היה נשאר היינו מתחילים לראות פה קבוצה.
מותר לעשות טעויות וזה קורה בטח בתקופה של מלחמה שבורח לך מאמן פתאום, אבל צריך לתפוס את זה בזמן.
ונגיע
מהתחלה אמרתי שצריך לכוון למקומות 7-8 ולהבטיח עונה שקטה באמצע הטבלה. לא רוצים פלייאוף עליון, לא מעניין אותנו אירופה, תנו עונה שתיים סולידיות בצמרת הפלייאוף התחתון. ברמת התקציב ועם השחקנים שיש זה בהחלט ריאלי.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
השקיעו 11 מיליון שקל עד כה(אם להסתמך על הדר שמדבררת מקורביהם)
הניסנובים ב6 שנים לא שמו רבע מזה
הניסנובים ב6 שנים לא שמו רבע מזה
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
כל יום שהם משאירים שדרה ניהולית ומקצועית של:
1. ילד שמעולם לא ניהל עסק בתור מנכ״ל
2. סקוואט שמעולם לא ניהל קבוצת כדורגל בתור מנהל מקצועי
3. ומאמן כושר/מתאם פעולות לה ליגה שמעולם לא אימן בתור מאמן
הם כלום בעייני. אנשים טיפשים, חסרי מעוף שעל הזין שלהם הפועל ת״א.
1. ילד שמעולם לא ניהל עסק בתור מנכ״ל
2. סקוואט שמעולם לא ניהל קבוצת כדורגל בתור מנהל מקצועי
3. ומאמן כושר/מתאם פעולות לה ליגה שמעולם לא אימן בתור מאמן
הם כלום בעייני. אנשים טיפשים, חסרי מעוף שעל הזין שלהם הפועל ת״א.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
אני מסכים ב 100%. אני מדגיש ואומר שבתקציבים האלה מועדון כמו הפועל צריך להבין שאין לו שאיפות וזו אולי הזריית חול.Asafasraf כתב: ↑22 ינואר 2024, 18:02זה, לדעתי, זריית חול בעיניים של הקהל.redrony כתב:אני לא בא לתת ציונים לחן סול, לשבח או לא לשבח אבל את איכות העבודה האמיתית שלו או של כל אחד אחד בתפקיד שלו, במיוחד במועדון כמו הפועל הנוכחית שיש בו דיסוננס עצום בין התקציב לרמת הציפיות והלחץ, יהיה אפשר לשפוט אחרי שנתיים שלוש.
לגבי דרך, זה כבר עניין מקצועי שצריך לשפוט אחרי תקופה ולא חצי עונה.
אני חושב שהיו משחקים שנראינו כמו קבוצת כדורגל בטח ביחס לעונות קודמות אבל אני חושב שזה נראה רע מאוד, אין ספק בכלל והתוצאות בכלל לא נותנות שום סיכוי.
אני רק חושב שבהפועל צריכה להיות היררכיה שתקבל החלטות נכונות לטווח ארוך תוך כדי ראייה של דברים שהקהל לא בהכרח רואה ומבין. אם השדרה היא מינצברג->סול->מאמן אני מצפה שסול יידע להעריך את יכולות המאמן ושמי שמעליו יידע להעריך את היכולות שלו. מינצברג כנראה לא יכול לכן אולי צריך שם עוד אדם (אנגלידיס סטייל אולי), לא יודע.
זה בסדר שעוד אין שינוי כמו שציפית לו, אבל אתה מסתכל רק על יכולת ותוצאות של הקבוצה הבוגרת. אין ספק שזה הכי חשוב אבל התהליך מורכב מעוד דברים. זה שדרוג מהניסנובים ואני מקווה שהם אכן ידאגו לאינטרס של הקבוצה ויעבירו אותה הכי מה ר לבעלים שיוכל לשדרג אותה להיות השגית. מזכיר לך רק שגם לאלונה וגולדהאר לקח זמן להשיג תוצאות ולהביא את הקבוצה להשגים
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
אני מוכן להתערב איתך ונותן לך יחס של 1 ל 4.אוגוסטוס היל כתב: ↑23 ינואר 2024, 07:12איזה פליאוף עליון? יורדים ליגה בסבירות גבוההלירון האדום כתב: ↑23 ינואר 2024, 00:29 שיתעוררו ויבינו שאם הם לא מחליפים את לאמה מחר, הם יאבדו הרבה כסף מאי העפלה לפלייאוף עליון
ונגיע
הפועל לא תרד ליגה בעונה כזאת, צריך להיות משהו מאד מאד קיצוני
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
מה זה לא רוצים ולא מעניין אותנו?Charlie כתב: ↑23 ינואר 2024, 09:22מזכיר את העונה שעברה שדיברו וחישבו כיצד נגיע לפלייאוף העליון כשהיה ברור שאנחנו קרובים יותר לקו האדום.אוגוסטוס היל כתב:איזה פליאוף עליון? יורדים ליגה בסבירות גבוההלירון האדום כתב: ↑23 ינואר 2024, 00:29 שיתעוררו ויבינו שאם הם לא מחליפים את לאמה מחר, הם יאבדו הרבה כסף מאי העפלה לפלייאוף עליון
ונגיע
מהתחלה אמרתי שצריך לכוון למקומות 7-8 ולהבטיח עונה שקטה באמצע הטבלה. לא רוצים פלייאוף עליון, לא מעניין אותנו אירופה, תנו עונה שתיים סולידיות בצמרת הפלייאוף התחתון. ברמת התקציב ועם השחקנים שיש זה בהחלט ריאלי.
את האמריקאים זה מאד מעניין ובצדק, אם אתה רוצה למכור את הקבוצה הלאה, אתה צריך להתחיל לבסס את המועדון למעלה בצמרת
ולא למטה בתחתית.
אנחנו קבוצה תחרותית או סתם מועדון חברים?
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
משתף פוסט שמישהו כתב בפייסבוק, שמסביר משהו קטן מההתנהלות שלהם:
״מי שרוצה להבין את השכונה והגועל בקבוצה הזאת לא צריך ללכת עד המאמן והשחקנים. מספיק להגיע לשער 7 תחתון כל שבת ולראות מנויים רבים על המקומות השמורים שלהם עליהם שילמו במייטב כספם. אתמול זה הגיע כבר למכות והכל רק כי ההנהלה המביכה הזאת הורידה את הסדרנים בכניסה לשער 7 תחתון כדי לחסוך עוד שקל תשעים.
שום דבר טוב לא יצמח כאן עם התנהלות כזאת, פשוט בושה ומבוכה גדולה.
משתינים עלינו מכל מקום.
איכס!״
״מי שרוצה להבין את השכונה והגועל בקבוצה הזאת לא צריך ללכת עד המאמן והשחקנים. מספיק להגיע לשער 7 תחתון כל שבת ולראות מנויים רבים על המקומות השמורים שלהם עליהם שילמו במייטב כספם. אתמול זה הגיע כבר למכות והכל רק כי ההנהלה המביכה הזאת הורידה את הסדרנים בכניסה לשער 7 תחתון כדי לחסוך עוד שקל תשעים.
משתינים עלינו מכל מקום.
איכס!״
-
- קיבל.ה 858 לייקים
שמע, להגיד לך שאני לא מסכים? מסכים. לא יודע מה להגיד. אני רק רוצה שיבוא מישהו שישנה ולא more of the same7even כתב: ↑22 ינואר 2024, 17:36קודם כל צודק.redrony כתב: ↑22 ינואר 2024, 17:01 אני לא בא לתת ציונים לחן סול, לשבח או לא לשבח אבל את איכות העבודה האמיתית שלו או של כל אחד אחד בתפקיד שלו, במיוחד במועדון כמו הפועל הנוכחית שיש בו דיסוננס עצום בין התקציב לרמת הציפיות והלחץ, יהיה אפשר לשפוט אחרי שנתיים שלוש.
ועדיין - הקבוצה פשוט נראית לא מאומנת. לא הגיוני שקבוצות עם חצי תקציב ייראו מאומנות בהרבה מהפועל. לא רק השנה.
לפעמים אתה מורט שערות במשחקים ומסתכל על קבוצה שלא מסוגלת להשלים דאבל פס והכל בה מאד מקרי.
אנחנו אוטוטו 20 מחזורים לתוך העונה והקבוצה הזו עוד לא יודעת להשתחרר ממשחק לחץ בצורה שהיא לא העפת כדור למעלה. באיזה עולם זה הגיוני?
אנחנו לא משחקים פה נגד סיטי או ארסנל. סה"כ אשדוד, פ"ת, חדרה. חלילה בלי לזלזל אבל לא צריך להיות גווארדיולה כדי לשחק משחק כדורגל פשוט.
אפילו נגד מכבי ת"א כשטיפה שיחקנו כדורגל (ממש מעט) נראינו נהדר, אז מה הסיפור?
-
- קיבל.ה 219 לייקים
שור ברור
תזכיר להם שהם צריכים לדלל את אחוזי הבעלות של הניסנובים. כנאה שהם "שכחו"
אם הם היו משקיעים עוד כסף מעבר לסכום הראשוני שהם שמו, היית כבר מזמן שומע על זה מהם ועל זה שהם דיללו את האחזקות של הניסנובים
לפני כשבוע היה ראיון עם אחד מהניסנובים. הוא התייחס לענין ההשקעה של האמריקאים והדילול הנלווה לזה. פרט לסכום הראשוני הם לא שמו שקל ואחוזי הבעלות מאז לא השתנו
-
- קיבל.ה 329 לייקים
והתור בכניסה ל7? ו3000+ כרטיסים לביתר?Asafasraf כתב: ↑23 ינואר 2024, 12:00 משתף פוסט שמישהו כתב בפייסבוק, שמסביר משהו קטן מההתנהלות שלהם:
משתינים עלינו מכל מקום.
איכס!״
לא משקיעים כסף ולא מבינים איך לנהל, מעניין איזה חרטא ימכרו לאוהדים מחר בפגישה