בורחה לאמה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
לירון האדום
קיבל.ה  2303 לייקים

ונרקומן כתב: 07 ינואר 2024, 15:28 אני מהאלה שטוענים שהוא צריך לקבל צ׳אנס הוגן, ויותר מזה חושב שאין שום אופציה ראויה אחרת לעמדה שלו בשוק הישראלי הרקוב הזה (חוץ מבכר שאין סיכוי).
אבל - ההרכב של אתמול והתמיכה הבלתי נגמרת באייבינדר היא הזויה ולא פחות.
הפועל זה לא מקום להשתפשף עליו ולא מקום לניסויים.
יש הרבה הבדל בין מאמן עם ניסיון בליגה (סילבס לדוג') לבין מאמן שזאת שנת בוגרים ראשונה שלו בליגה מקצוענית.
יש גם הבדל בין עוזר מאמן וותיק עם ידע וניסיון (ואלקינס) לעומת מאמן שאימן עד כה רק בליגה ג'.
לאמה יכול להיות אחלה אחרי כמה שנים שיהיה עוזר מאמן ויכיר את המערכת, כרגע זה מוקדם מידי.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

די נו, אין לו מושג
נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל ב 08 ינואר 2024, 12:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2664 לייקים

לא ברור הניסוי עם לאמה.
הבוסריות שלו וחוסר ההבנה שלו של אופן המשחק בכדורגל הישראלי בולט במיוחד.
הוא חוטף נוקאאוט אחרי נוקאאוט ממאמנים שלא ידועים כגאונים במיוחד. אם הוא ימשיך לקרבות תחתית המצב לא מזהיר.

כשחושבים על זה, אולי זה לא מפתיע שהמשחק הכי טוב של הפועל מאז חזרת הליגה היה נגד מאמן בוסרי כמו דגו שעשה שם כמה טעויות.
אפילו סכנין, כשרצו לשחק קצת כדורגל, עשו לנו בית ספר.
יחד, רק יחד! :heart:
דוגיס
קיבל.ה  428 לייקים

אני חושב שאנשים פה עדינים איתו, רואים שהשחקנים לא סופרים אותו בעיקר זה מתבטא בכמות הצהובים שהם מקבלים אין באמת שיטה אנחנו מקבלים גולים בכמויות ניהול משחק גרוע. גם לא יכול להיות מצב שאתה בפיגור במשחק וההרכב שסיים אותו מסיים את המשחק זה פשוט בושה או שתשמור שחקן בספסל שיכול לעשות שינוי או שפשוט אל תחליף אותם, תביא לציבוטה סטירה במחצית תגיד לו אם אתה מקבל אדום אתה מקבל קנס של 50 אלף ואז תתפוס אותו בצד תגיד לו אתה מביא לי את השיוון תחזיר על ההחמצה במקום זה הוא מוציא את השחקן הכי מסוכן ומכניס את העפיפון של סניור.נועם בונה אני מחפש מהיום שחתם פה פעולה אחת טובה לא מוצא למה הוא נכנס לשחק. בגדול אני לא רואה את הבסיס של הבנת המשחק במאמן הזה גם צרפתי מאמן צעיר תראו את ההבדל לא היה לי צורם לעשות ניסוי כזה עם מאמן צעיר. לדעתי האישית כל יום שהמאמן הזה פה וחן סול פה זה פשע הייתי מחליף אותם בכיף בכל אחד מאהודים פה שחיים את הקבוצה ויודעים מה היכולות של כל שחקן
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

המועדון לא סופר את הקהל. פשוט ככה. שם דחליל בעמדת המאמן ורץ עם זה בכל הכוח. רק כדי להוכיח שהפרויקט עובד נכון.
מבחינתי האשמים הם המינצברגים שבשנה הראשונה שלהם כאן דפקו בלון ניסוי עצום בעמדת הג׳נרל מנג׳ר והמאמנים.
לירון האדום
קיבל.ה  2303 לייקים

האדס כתב: 08 ינואר 2024, 10:44 המועדון לא סופר את הקהל. פשוט ככה. שם דחליל בעמדת המאמן ורץ עם זה בכל הכוח. רק כדי להוכיח שהפרויקט עובד נכון.
מבחינתי האשמים הם המינצברגים שבשנה הראשונה שלהם כאן דפקו בלון ניסוי עצום בעמדת הג׳נרל מנג׳ר והמאמנים.
גם למיץ' לקח כמה שנים טובות עד שהבין מי הצוות שצריך להיות מסביב לקבוצה והוא בניגוד לאמריקאים
גם בזבז כמה מיליונים טובים על נמני וחבריו
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

אני ממש אשמח שנפסיק להשוות אותם למיץ׳.
מיץ׳ ביום הראשון שלו במכבי שם 100 מיליון וזה רץ קדימה. זה שעשו עליו סיבוב, זה לא קשור לעובדה שהוא בא להחזיר את מכבי לטופ. וזה היה ברור שעם הכסף שלו זה עניין של זמן.
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

האדס כתב: 08 ינואר 2024, 11:09 אני ממש אשמח שנפסיק להשוות אותם למיץ׳.
מיץ׳ ביום הראשון שלו במכבי שם 100 מיליון וזה רץ קדימה. זה שעשו עליו סיבוב, זה לא קשור לעובדה שהוא בא להחזיר את מכבי לטופ. וזה היה ברור שעם הכסף שלו זה עניין של זמן.
למי כן להשוות? איזי שרצקי גם שם כסף. ולא מעט אבל לא כמו הקנדי. לפעמים היה בטופ כולל אליפות לפעמים ירד ליגה כמו לפני עונה. אלונה כבר הזכרתי 7 שנות בצורת כולל ליגה שניה. יואב כץ קמצן כרוני ובתקופתו הפועל חיפה זכתה בגביע וגם הבליחה לפלייאוף עליון.
מי המדד מבחינתך?
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

דוגיס כתב: 08 ינואר 2024, 10:24 אני חושב שאנשים פה עדינים איתו, רואים שהשחקנים לא סופרים אותו בעיקר זה מתבטא בכמות הצהובים שהם מקבלים אין באמת שיטה אנחנו מקבלים גולים בכמויות ניהול משחק גרוע. גם לא יכול להיות מצב שאתה בפיגור במשחק וההרכב שסיים אותו מסיים את המשחק זה פשוט בושה או שתשמור שחקן בספסל שיכול לעשות שינוי או שפשוט אל תחליף אותם, תביא לציבוטה סטירה במחצית תגיד לו אם אתה מקבל אדום אתה מקבל קנס של 50 אלף ואז תתפוס אותו בצד תגיד לו אתה מביא לי את השיוון תחזיר על ההחמצה במקום זה הוא מוציא את השחקן הכי מסוכן ומכניס את העפיפון של סניור.נועם בונה אני מחפש מהיום שחתם פה פעולה אחת טובה לא מוצא למה הוא נכנס לשחק. בגדול אני לא רואה את הבסיס של הבנת המשחק במאמן הזה גם צרפתי מאמן צעיר תראו את ההבדל לא היה לי צורם לעשות ניסוי כזה עם מאמן צעיר. לדעתי האישית כל יום שהמאמן הזה פה וחן סול פה זה פשע הייתי מחליף אותם בכיף בכל אחד מאהודים פה שחיים את הקבוצה ויודעים מה היכולות של כל שחקן
בישראל היום פורסם שאין כוונה להחליף מאמן וינסו להמנע ממכירת שחקנים
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

אין למי להשוות ואין צורך להשוות.

מבלינת האדס המציאות לא מעניינת. הוא אוהד את הפועל תל אביב הגדולה. וכל מי שמנהל אותה וחא מצליח להביא אותנו לגדולה לא מתאים.

כאן זה מתחיל וכאן זה נגמר.
לא מעניין מה היה לפני ולא מעניין מה עשו אחרים.

כמובן שאני לא מסכים לגישה הזאת אבל זאת גישתו מהרגע הראשון. לכן הוא שופט כל שחקן וכל דבר בהפועל האם זה מתאים בשביל לשים למכבי הנוכחית 4:0 בדרבי. כל מה שלא מתאים לזה לא ברמה הנדרשת להפועל.
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

תא מרבוטא כתב: 08 ינואר 2024, 13:38
למי כן להשוות? איזי שרצקי גם שם כסף. ולא מעט אבל לא כמו הקנדי. לפעמים היה בטופ כולל אליפות לפעמים ירד ליגה כמו לפני עונה. אלונה כבר הזכרתי 7 שנות בצורת כולל ליגה שניה. יואב כץ קמצן כרוני ובתקופתו הפועל חיפה זכתה בגביע וגם הבליחה לפלייאוף עליון.
מי המדד מבחינתך?
כרגע ההשוואה הכי נכונה היא מול הניסנובים
זה מה שהיה לנו וזה מה שיהיה לנו אם האמריקאים ילכו

עוד השוואות אבל די ריקות, אפשר לעשות עם מועדונים באותו סדר גודל של תקציב פלוס 5-6 מיליון לפה ולפה.
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

מי המדד מבחינתך?
יואב כץ שם הרבה כסף יחסית, יותר ממה שה'תכשיטים' האמריקאים המזויפים שמים.

לא צריך להשוות אותם לכלום, זה טבע האדם אבל זה מיותר. צריך לשפוט אותם כלפי ההצהרות שלהם- ובזה הם כושלים, ובדרך הניהול שלהם - ובזה הם כושלים בריבוע. גם אם ילמדו מטעויות, ואני בספק, קשה לראות איך הם מחזירים אותנו להיות קבוצה שמתחרה על אליפות ואפשר רק לקוות שכמו בפלימות' הם יחפשו לצאת מכאן כמה שיותר מהר או שעופר ינאי או מישהו דומה יראה את הפוטנציאל האדיר ויתן להם הצעה
לירון האדום
קיבל.ה  2303 לייקים

joshsoos כתב: 08 ינואר 2024, 15:55
מי המדד מבחינתך?
יואב כץ שם הרבה כסף יחסית, יותר ממה שה'תכשיטים' האמריקאים המזויפים שמים.

לא צריך להשוות אותם לכלום, זה טבע האדם אבל זה מיותר. צריך לשפוט אותם כלפי ההצהרות שלהם- ובזה הם כושלים, ובדרך הניהול שלהם - ובזה הם כושלים בריבוע. גם אם ילמדו מטעויות, ואני בספק, קשה לראות איך הם מחזירים אותנו להיות קבוצה שמתחרה על אליפות ואפשר רק לקוות שכמו בפלימות' הם יחפשו לצאת מכאן כמה שיותר מהר או שעופר ינאי או מישהו דומה יראה את הפוטנציאל האדיר ויתן להם הצעה
אני לא חושב שהם מתכוונים או חושבים שנרוץ לאליפות תחתם, המטרה שלהם מראש היתה לארגן את השורות, להביא למערכת בריאה ולשחקנים טובים, להתחיל להיות פקטור בפלייאוף עליון
ולא בתחתון ואולי לנסות לגרד גביע/מקום באירופה ואז למכור את הקבוצה הלאה לכאלו שיכולים להביא את הפועל מדרגה אחת קדימה.

ייאמר לזכות האמריקאים שנכון לעכשיו הם כן משקיעים בקבוצה, כן יש מערכת בריאה, אין הדלפות, אין תביעות, אין חובות ויש רצון לבוא לקראת הקהל ולא נגד הקהל.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

טוב אפשר רגע לסדר את הנרטיב הזה של ״מערכת בריאה״?
זה לא נקודות זכות לאף אחד שאין תביעות ואין הדלפות. זה לא הסיבה שאתה רוצה בעלים חזקים.
המטרה של קבוצת כדורגל היא להיות תחרותית. לא למנוע הדלפות ותביעות.
זה הברור והמובן מאליו. זה משהו שהוא צריך להיות כמו לסדר את המיטה בבוקר.
תודה רבה באמת שאין הדלפות ותביעות, איזה הישג מקצועי אדיר.
לירון האדום
קיבל.ה  2303 לייקים

האדס כתב: 09 ינואר 2024, 09:01 טוב אפשר רגע לסדר את הנרטיב הזה של ״מערכת בריאה״?
זה לא נקודות זכות לאף אחד שאין תביעות ואין הדלפות. זה לא הסיבה שאתה רוצה בעלים חזקים.
המטרה של קבוצת כדורגל היא להיות תחרותית. לא למנוע הדלפות ותביעות.
זה הברור והמובן מאליו. זה משהו שהוא צריך להיות כמו לסדר את המיטה בבוקר.
תודה רבה באמת שאין הדלפות ותביעות, איזה הישג מקצועי אדיר.
בוא נפשט את זה, אם משווים אותם למה שהיה לנו בשנים האחרונות - אז עד כה הם בסדר גמור.
אם משווים אותם למיץ' ושחר אז הם לא באותה ליגה אבל גם מראש לא אמרו שהם יהיו בקליבר שלהם.
על פניו נראה שיש בעלים חזקים, בינתיים עוד לא היתה מכירה סיטונאית של שחקנים כמו שהורגלנו או כמו שהכותרות היו,

לגבי קבוצה תחרותית והישג מקצועי:
בסיום המחזור ה 15 בעונה שעברה:

הפועל ממוקמת במקום ה 10 עם 15 נק' (נקודה מהקו האדום)
4 ניצחונות, 3 תיקו ו 8 הפסדים
מאזן שערים: 20-29 (מינוס 9)

העונה בסיום המחזור ה15:
הפועל ממוקמת במקום ה 6 עם 20 נק' (9 נק' מהקו האדום)
5 נצחונות 5 תיקו ו 5 הפסדים
מאזן שערים: 21-19 (פלוס 2)

אז בינתיים תחת העונה הראשונה של האמריקאים + מלחמה באמצע שהפסיקה את הליגה
והכניסה את כל המדינה לסחרור, הפועל מקצועית השתפרה יותר.

עובדות, לא תחושות.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

להשתפר מהניסנובים זה לא ״יעד״. זה מובן מאליו שצריך לקרות גם אם אתה תנהל את הפועל מחר.
להיות תחרותיים זה יעד. אנחנו לא קבוצה תחרותית, אף אחד לא סופר אותנו ואנחנו לא סופרים את עצמנו.
לירון האדום
קיבל.ה  2303 לייקים

האדס כתב: 09 ינואר 2024, 10:11 להשתפר מהניסנובים זה לא ״יעד״. זה מובן מאליו שצריך לקרות גם אם אתה תנהל את הפועל מחר.
להיות תחרותיים זה יעד. אנחנו לא קבוצה תחרותית, אף אחד לא סופר אותנו ואנחנו לא סופרים את עצמנו.
מה זה אומר להיות תחרותיים?
לנצח משחקים? לנצח דרבי? את חיפה בסמי עופר?
את בית"ר בטדי?
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

לשאוף למקום 3-4 זו מטרה שאומרת אני תחרותי.
כרגע הפועל הגדירה כמטרות העונה לעשות פלייאוף עליון.
בעייני זה לא תחרותי וזה יעד פחדני.
לירון האדום
קיבל.ה  2303 לייקים

האדס כתב: 09 ינואר 2024, 14:12 לשאוף למקום 3-4 זו מטרה שאומרת אני תחרותי.
כרגע הפועל הגדירה כמטרות העונה לעשות פלייאוף עליון.
בעייני זה לא תחרותי וזה יעד פחדני.
אני יכול להסכים עם זה, בעונה רגילה כמו שנה שעברה, מקום שלישי לא היה בהישג יד.
מקום רביעי לעומת זאת צריך להיות השאיפה כל עונה, בזה אני מסכים.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

אז שחן סול אומר בתחילת העונה שהמטרות הן פלייאוף עליון והמועדון מתנהל כאילו זו המטרה, כנראה שיש בעיה ורצוי לבקר אותה. האם האמריקאים צריכים ״ללכת״? ממש לא. אבל הם חשופים לביקורת של הקהל. עדיף אגב שתהיה ביקורת מאשר חבורה של לקקנים שמפחדים לאבד את המשרה שלהם.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2664 לייקים

מיצית.
מיצינו.

בדיחה לא מצחיקה. נקסט...
יהלום14אדום
קיבל.ה  950 לייקים

7even כתב: 13 ינואר 2024, 21:02 מיצית.
מיצינו.

בדיחה לא מצחיקה. נקסט...
הבדיחה עלינו. הוא ואדון חן סול
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2664 לייקים

יהלום14אדום כתב: 13 ינואר 2024, 21:03
7even כתב: 13 ינואר 2024, 21:02 מיצית.
מיצינו.

בדיחה לא מצחיקה. נקסט...
הבדיחה עלינו. הוא ואדון חן סול
שני מטומטמים
Ofir136
קיבל.ה  77 לייקים

יש להם עוד 4 ימים לקבל את ההחלטה הכי קלה בעולם לפני שנחטוף את התבוסה הכי גדולה בהיסטוריה
רק הפועל
קיבל.ה  2393 לייקים

Ofir136 כתב: 13 ינואר 2024, 21:15 יש להם עוד 4 ימים לקבל את ההחלטה הכי קלה בעולם לפני שנחטוף את התבוסה הכי גדולה בהיסטוריה
מכבי לא כאלה טובים, זה יכול להסתיים ב3 בלבד
modag
קיבל.ה  374 לייקים

אם יש לו כבוד שיבין שזה גדול עליו ויתפטר
Xavi
קיבל.ה  1076 לייקים

פעם על תבוסה כזאת היו עורפים ראשים
היום זה עוד משחק וזה כל ההבדל
shaolin232
קיבל.ה  635 לייקים

הושקע לא מעט בקבוצה הפועל תל אביב ע"י קבוצת רכישה שמתיימרת להבין דבר או שנים בספורט מקצועני, המינוי של העוזר מאמן הכושל הזה (לאמה) להוביל אותנו, אבסורד לחלוטין, הוא ללא ניסיון, ללא כריזמה, ללא תבניות משחק, ללא הבנה של מה שקורה בפועל במגרש, ללא הכנה טקטית נכונה, הוא פשוט פוגע בנו, אגב לא בכוונה - האשם זה חן סול/הבעלים, שלא מינו מאמן רציני לאחר עזיבת ולקאניס
אדום
קיבל.ה  940 לייקים

ביי, להתראות
ranjef
קיבל.ה  1469 לייקים

כרגיל הבדיחה על חשבוננו
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

אפשר לסיים את הניסוי עם הבחור הנחמד.
אין לו מושג
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

רק הפועל כתב: 13 ינואר 2024, 21:17
Ofir136 כתב: 13 ינואר 2024, 21:15 יש להם עוד 4 ימים לקבל את ההחלטה הכי קלה בעולם לפני שנחטוף את התבוסה הכי גדולה בהיסטוריה
מכבי לא כאלה טובים, זה יכול להסתיים ב3 בלבד
מאוד תלוי באיזו דקה דור פרץ יישכב על הרצפה ונקבל את האדום.
gershon
קיבל.ה  294 לייקים

בבקשה לך
Niro
קיבל.ה  953 לייקים

ילד מטומטם בן 32. הוא וחן סול זה כתם ענק על הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

אני לא חושב שהוא בחור נחמד
או שהוא טיפש
או שהוא יהיר שחושב שאנחנו מפגרים
הוא חתיכת עגל
modag
קיבל.ה  374 לייקים

מתי מגיע הראיון עם המשפטים המובנים כמו בפוטבול מנג’ר שהוא מספק? לא יכול לחכות לשמוע את מוצא פיו
בר לב אדום
קיבל.ה  370 לייקים

כאילו אנחנו מגנט של מאמנים כושלים.
פשוט שפני ניסיונות על הגב שלנו.
ואן גוך
קיבל.ה  152 לייקים

פשוט גורמים לנו לאבד את החשק עם היצור הזה על הקוים!
ב-11 שחקנים הגענו לחצי הזדמנות, אז במקום קצת לשנות במחצית שאתה עם -10 שחקנים הוא חוזר לקו 5 בהגנה! ב-10 שחקנים! תכניס את אל ים תעבה את מרכז השדה מטומטם במקום זה מכניס את אזוגי שעדיף את טועמה מגן ימני עליו
לירון האדום
קיבל.ה  2303 לייקים

הביתה!
מחר, היום, אתמול !
לך הביתה
OrCohen
קיבל.ה  271 לייקים

למה הוא עוד כאן
שליחת תגובה