בורחה לאמה
חילופים הזייה כל משחק מחדש.
אתה רוצה לשנות מומנטום ואז אתה מכניס את נועם בונה ואביב סלם
אתה רוצה לשנות מומנטום ואז אתה מכניס את נועם בונה ואביב סלם
זיכרון ישן אבא אז אמר לי
זאת הפועל תל אביב, נולדנו לסבול
זאת הפועל תל אביב, נולדנו לסבול
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
הוא היה עוזר המאמן כשחטפנו חמישייה בדרבי במשחק הכי גרוע שלנו העונה ועדיין עלה עם פחות או יותר אותו הרכב
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לא מצליח להבין איך שלישיה של
אל ים - בניימין - אלטמן
עמדה יפה מול חיפה ולא נוסתה אז אפילו פעם 1.
למה לא לפתוח פשוט עם ארצ'ל ופאסי בלמים ואזוגי בימין?
פשוט החלטות תמוהות ולא מובנות
אל ים - בניימין - אלטמן
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
כי הוא פאקינג לא אימן בחיים. זה לא כזה קשה. גם אתה בעמדה שלו היית טועה.El dudernio כתב: ↑06 ינואר 2024, 21:34 לא מצליח להבין איך שלישיה של
אל ים - בניימין - אלטמן
-
- קיבל.ה 950 לייקים
אתה מצפה למשהו הגיוני ממישהו שאין לו מושג מה הוא עושהEl dudernio כתב: ↑06 ינואר 2024, 21:34 לא מצליח להבין איך שלישיה של
אל ים - בניימין - אלטמן
יאללה הביתה!!!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
יש מצב שהוא הגיע לנוער של ב״ש מקבוצת הכדור מים ילדים של אתלטיקו מדריד ולא מהכדורגל?
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לא אומר כלום לצערי..האדס כתב: ↑06 ינואר 2024, 21:34כי הוא פאקינג לא אימן בחיים. זה לא כזה קשה. גם אתה בעמדה שלו היית טועה.El dudernio כתב: ↑06 ינואר 2024, 21:34 לא מצליח להבין איך שלישיה של
אל ים - בניימין - אלטמן
נראה לי שזה פשוט יוהרה לא ברורה שיש ללא מעט מאמנים.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
חחחח הוא אמר עכשיו שהמשחק היה מאוזן? איזה איש הזוי, סתום ומנותק.
לפחות המשיך עם Together ו-Work Hard הקאצפרייזים האהובים.
לפחות המשיך עם Together ו-Work Hard הקאצפרייזים האהובים.
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
נראה בן אדם מאוד נחמד, אולי הוא באמת איש מקצוע רציני כמו שאומרים.
שיחזור בעוד 10 שנים אחרי כמה משרות אימון ונחשוב אם זה נתאים.
הגיע הזמן לסיים את הניסוי הזה.
שיחזור בעוד 10 שנים אחרי כמה משרות אימון ונחשוב אם זה נתאים.
הגיע הזמן לסיים את הניסוי הזה.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
הוא מתראיין משוכתב כמו בוולקאמים
לא השתרברב לו בטעות שהוא לא יכול כבר לחכות לפגוש את הקהל?
לא השתרברב לו בטעות שהוא לא יכול כבר לחכות לפגוש את הקהל?
-
- קיבל.ה 516 לייקים
מאמן אותנו 9 משחקים, 9 ראיונות אותו דבר
"We work hard, players did their best, we will analyze and look forward to the next game"
זה כמו בוט של מענה אוטומטי.
אפילו בChatGPT אפשר לעשות generate new answer כל פעם ולקבל תשובות מגוונות יותר
"We work hard, players did their best, we will analyze and look forward to the next game"
זה כמו בוט של מענה אוטומטי.
אפילו בChatGPT אפשר לעשות generate new answer כל פעם ולקבל תשובות מגוונות יותר

-
- קיבל.ה 950 לייקים
איזו יוהרה? הוא פשוט אידיוט חסר מושגEl dudernio כתב: ↑06 ינואר 2024, 21:36לא אומר כלום לצערי..האדס כתב: ↑06 ינואר 2024, 21:34כי הוא פאקינג לא אימן בחיים. זה לא כזה קשה. גם אתה בעמדה שלו היית טועה.El dudernio כתב: ↑06 ינואר 2024, 21:34 לא מצליח להבין איך שלישיה של
אל ים - בניימין - אלטמן
נראה לי שזה פשוט יוהרה לא ברורה שיש ללא מעט מאמנים.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 635 לייקים
ההחלטה לשבץ את אל ים כבלם גרועה בקטע הזוי
-
- קיבל.ה 2303 לייקים
את כל הטעויות האפשריות שאפשר היה לעשות
היום הוא עשה..
הניסוי נכשל, תודה ולהתראות
היום הוא עשה..
הניסוי נכשל, תודה ולהתראות
-
- קיבל.ה 402 לייקים
השתגעתם?
יש פה תהליך של בניית יסודות.
תנו לו זמן.
חן סול מפקח עליו.
יש פה תהליך של בניית יסודות.
תנו לו זמן.
חן סול מפקח עליו.
-
- קיבל.ה 2303 לייקים
אני במקום מינצברג עושה הכל כדי להחזיר את רב"ש לארץ
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
חבל מאוד שהבחור הנחמד הזה עדיין המאמן שלנו
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
הרכש הכי טוב שאפשר לעשות
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לא רלוונטי...
גם בגלל חדר ההלבשה וגם בגלל התםיסה הניהולית של מינצברג
-
- קיבל.ה 2303 לייקים
מה הבעיה בחדר ההלבשה?El dudernio כתב: ↑06 ינואר 2024, 23:50לא רלוונטי...
התפיסה של מינצברג זאת הבעיה.
צריך לשנות את הקונספציה

-
- קיבל.ה 1556 לייקים
מאמן דובר עברית זה בעיה בחדר ההלבשהלירון האדום כתב: ↑06 ינואר 2024, 23:52מה הבעיה בחדר ההלבשה?El dudernio כתב: ↑06 ינואר 2024, 23:50לא רלוונטי...
התפיסה של מינצברג זאת הבעיה.
צריך לשנות את הקונספציה![]()

לא נוכחתי לדעת שהיא שגויה... אני מבין שזה בדיחה כאן בפורום ורוצים הכל מהר ועכשיו אבל הם ציינו מראש שזה לא יקרה. ואני לא בטוח שמצבנו גרוע כמו שהאדס חושב.
- כרובית
- קיבל.ה 1008 לייקים
פתח עם הרכב הזיה והמשיך עם ניהול משחק תת רמה
מזעזע
מזעזע
- 7even
- קיבל.ה 2664 לייקים
יש הרבה חיסורים. הרבה מאד אפילו.
הבעיה היא שהקבוצה לא משחקת כדורגל ראוי לצפיה תחתיו ברוב הזמן.
יוצאי דופן היו המשחקים נגד חיפה וחצי שני מול סכנין.
רק חשוב לזכור, וכבר צויין פה, שכשסכנין כן ניסתה לשחק כדורגל היא היתה טובה בהרבה.
היא פשוט לא ניסתה רוב הזמן והדרמה בסיום קצת השכיחה את זה..
הבעיה היא שהקבוצה לא משחקת כדורגל ראוי לצפיה תחתיו ברוב הזמן.
יוצאי דופן היו המשחקים נגד חיפה וחצי שני מול סכנין.
רק חשוב לזכור, וכבר צויין פה, שכשסכנין כן ניסתה לשחק כדורגל היא היתה טובה בהרבה.
היא פשוט לא ניסתה רוב הזמן והדרמה בסיום קצת השכיחה את זה..
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 237 לייקים
ניהול משחק גרוע היום, בניגוד גמור למול חיפה.
לא סתם אוז'בולט, צ'יבוטה, אלטמן ולאיוס לא פתחו יחדיו אצל ואלקינס. ידוע שהם לא עושים הגנה, בטח שבטח לא פותחים עם ארבעתם מול קבוצה מאוד התקפית כמו נתניה.
לא סתם אוז'בולט, צ'יבוטה, אלטמן ולאיוס לא פתחו יחדיו אצל ואלקינס. ידוע שהם לא עושים הגנה, בטח שבטח לא פותחים עם ארבעתם מול קבוצה מאוד התקפית כמו נתניה.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
לדעתי מתחיל גם למנהלים להשבר ממנו, אבל מפה ועד להחליפו אולי הדרך עוד ארוכה.
אתמול לדעתי היה השיא מבחינת להרוס משחק מבחינתו. הוא עוד לא הגיע לרמה כזו ברורה עד היום.
אני עד עכשיו לא מבין מאיפה הוא חשב לתת לאל ים להיות בלם לצד פאסי. מאיפה ההמצאה הזו? על בסיס מה היא יושבת?
אתמול לדעתי היה השיא מבחינת להרוס משחק מבחינתו. הוא עוד לא הגיע לרמה כזו ברורה עד היום.
אני עד עכשיו לא מבין מאיפה הוא חשב לתת לאל ים להיות בלם לצד פאסי. מאיפה ההמצאה הזו? על בסיס מה היא יושבת?
- בז'רנו
- קיבל.ה 707 לייקים
אני הייתי בודק כיוון אחר.יש מצב שהמינצברגים וחן סול בעצם אוהדי מכבי סמויים?
הרי אין מצב שמישהו כאן קיבל החלטה מקצועית ורציונלית לבנות ככה את הסגל,למנות את המאמן הזה,אפילו לתת לחן סול לקבוע משהו זה בדוק פארטייה.
עצוב שאני אשכרה מוכן לקבל את העובדה שהם אוהדי מכבי שבאו להרוס,מאשר שאלו אנשים שפויים שמקבלים כאלה החלטות בצורה רציונלית
הרי אין מצב שמישהו כאן קיבל החלטה מקצועית ורציונלית לבנות ככה את הסגל,למנות את המאמן הזה,אפילו לתת לחן סול לקבוע משהו זה בדוק פארטייה.
עצוב שאני אשכרה מוכן לקבל את העובדה שהם אוהדי מכבי שבאו להרוס,מאשר שאלו אנשים שפויים שמקבלים כאלה החלטות בצורה רציונלית
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
מנהל מחלקת הכדורגל, חן סול: ״סתיו קשר מוכשר שיוסיף לנו איכויות רבות בחלק הקדמי, אנחנו שמחים שהוא הצטרף למועדון ומאמינים בו וביכולות שלו. עקבנו אחריו תקופה ארוכה, סתיו מתאים לפרויקט שלנו בהפועל ואנו בטוחים שישתלב במהרה. ניתן לו את כל הביטחון והכלים בשביל להצליח״.
מתאים לפרויקט שלנו בהפועל?
מי אתה בכלל? אנחנו פרויקט שלך?
לך כבר להפועל כפר שלם ותניח לנו לשלום.
מתאים לפרויקט שלנו בהפועל?
מי אתה בכלל? אנחנו פרויקט שלך?
לך כבר להפועל כפר שלם ותניח לנו לשלום.
אסור שיישאר פה עוד דקה
מקווה שהקהל יתחיל להשמיע את הקול בכיוון הזה כי כנראה בלי לחץ מהקהל כלום לא ישתנה פה
מקווה שהקהל יתחיל להשמיע את הקול בכיוון הזה כי כנראה בלי לחץ מהקהל כלום לא ישתנה פה
-
- קיבל.ה 402 לייקים
בורחה לא החליט על דעת עצמו להיות מאמן ראשי אצלנו. מהרגע הראשון יש להודות, הבלעים החדש גיבש תוכנית עבודה שמטרתה לטווח הקצר: למנוע מאבקי תחתית. שלד של רכש טוב (רודריגז, אלטמן, ציובטה) + שחקני נוער מוכשרים תוצרת בית + רכש של שחקנים די אלמוניים. בגדול התוכנית מצליחה. הפועל לעת עתה לא מעורבת במאבקי תחתית. היא לא בנויה (לא בחומר השחקנים או בצוות המקצועי) כיד להיות "למעלה". זה סגל וצוות מקצועי של מקומות 6-8. חלק מהבעיה היא תאום ציפיות שגוי. אין כאן בשורה גדולה בנושא ניהול. אולי יש להם יעד של עונה "בסדר" כדי להכין את המועון למכירה. רצף מינויים של חן סול-ולקיניס-בורחה זה לא מקרי.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
הקהל יכול ללחוץ, אבל אני מקווה מאוד שהפועל בעידן המינצברגס, תפסיק להתנהל לפי לחץ של אוהדים כמו שהיה בעידנים קודמים, שזה נותן ללחץ להכנס לתוך המערכת המקצועית וזה גם משפיע באספקטים של יכולת בסופו של יום.
בנתיים נראה שהמערכת שנבנתה יותר בריאה ממה שהיה ומתנהלים לפי קו מחשבה מסויים בלי לחץ קהל ותקשורת
אני גם חושב שראוי מאמן אחר מבורחה, אבל עדיין משאיר רספקט ונותן לעבוד. אחר יכול לעשות הפוך ממני, רק משתף לגבי
בנתיים נראה שהמערכת שנבנתה יותר בריאה ממה שהיה ומתנהלים לפי קו מחשבה מסויים בלי לחץ קהל ותקשורת
אני גם חושב שראוי מאמן אחר מבורחה, אבל עדיין משאיר רספקט ונותן לעבוד. אחר יכול לעשות הפוך ממני, רק משתף לגבי
-
- קיבל.ה 753 לייקים
מסכים איתך!dino כתב: ↑07 ינואר 2024, 13:45 הקהל יכול ללחוץ, אבל אני מקווה מאוד שהפועל בעידן המינצברגס, תפסיק להתנהל לפי לחץ של אוהדים כמו שהיה בעידנים קודמים, שזה נותן ללחץ להכנס לתוך המערכת המקצועית וזה גם משפיע באספקטים של יכולת בסופו של יום.
לא שמח על ההפסדים והיכולת, שמח שחזרנו להיתנהל לא כמו שבשבת, ולא לפי החליל של הסוכנים למיניהם.
אפשר להתווכח על מינוי כזה או אחר.
הבעיה העיקרית שלנו , שקיימת מתחילת השנה - בניית הסגל! לא רק שחקני חיזוק, גם שחקני עיבוי.
כשעוברים לקצב משחקים כמו שמשחקים מאז חידוש הליגה 2-3 משחקים בשבוע, צריכים סגל הרבה יותר עמוק.
את זה אין לנו. בנוסף, יש פציעות משמעותיות. ויש שחקנים שמראש הגיעו פצועים\לאחר עונת פציעות.
למאמנים יש גם תרומה בחלק מהאי הישגיות (כי בכל זאת יש לנו 20 נקודות!).
1. התעקשות על מערך של 5 בקו אחuרי כשיש בקושי 3 בלמים ואין שחקן אגף ימני.
2. קישור חסר מאד, מסתמך על שחקים איטיים (רודריגז ואיבינדר) שבקושי יודע לבנות מצב לשחקן.
3. ממבחר החלוצים שיש, רק אחד יודע לבנות לעצמו מצב השאר תלויים במשחק קבוצתי.
4. ניסיונות לשחק עם לחץ גבוה, שכל פעם שישמנו אותו חטפנו. זאת הטעות של בורחה אמש!
המעבר לקו של 4 התבקש אחריה חצי עם סכנין, אבל הוא היה מראש מועד לכישלון כשבלוריאן חולה ולא משחק ואין בלם אחר! הטעות הגסה היא שהוא לא לקח בחשבון את היכולות של נתניה, ואת העובדה שההרכב שעלה, מעמיד מיד את התקפת+קישור של נתניה מול קו ההגנה שלנו.
נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק ב 07 ינואר 2024, 14:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 864 לייקים
באיזה מנהלים בדיוק מדובר? יש למועדון הזה מנהלים?dino כתב: ↑07 ינואר 2024, 07:54 לדעתי מתחיל גם למנהלים להשבר ממנו, אבל מפה ועד להחליפו אולי הדרך עוד ארוכה.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
רציתי לרמוז על חן סולנועם שחם כתב: ↑07 ינואר 2024, 14:32באיזה מנהלים בדיוק מדובר? יש למועדון הזה מנהלים?dino כתב: ↑07 ינואר 2024, 07:54 לדעתי מתחיל גם למנהלים להשבר ממנו, אבל מפה ועד להחליפו אולי הדרך עוד ארוכה.
-
- קיבל.ה 295 לייקים
אני מהאלה שטוענים שהוא צריך לקבל צ׳אנס הוגן, ויותר מזה חושב שאין שום אופציה ראויה אחרת לעמדה שלו בשוק הישראלי הרקוב הזה (חוץ מבכר שאין סיכוי).
אבל - ההרכב של אתמול והתמיכה הבלתי נגמרת באייבינדר היא הזויה ולא פחות.
אבל - ההרכב של אתמול והתמיכה הבלתי נגמרת באייבינדר היא הזויה ולא פחות.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
ההחלטה אם הוא ממשיך או לא, צריכה להתקבל ע״י המועדון. עדיף שהקהל יישב ביציע ויעודד. אם המועדון חזק מספיק הוא צריך להמשיך בדרך שהוא מאמין בה בלי קשר לקריאות של הקהל.
אם הדרך הזו היא אמונה במאמן כלשהו, סבבה.
לגבי המאמן הזה ספציפית: כנראה שחסר לו המון נסיון אני חושב שיש לו כדורגל ועקרונות משחק נכונים. ההטמעה והביצוע עוד לא שם, בין אם זה בהצבה של שחקנים על המגרש, בחירת הרכבים וניהול משחק (התאמות תוך כדי)
אם הדרך הזו היא אמונה במאמן כלשהו, סבבה.
לגבי המאמן הזה ספציפית: כנראה שחסר לו המון נסיון אני חושב שיש לו כדורגל ועקרונות משחק נכונים. ההטמעה והביצוע עוד לא שם, בין אם זה בהצבה של שחקנים על המגרש, בחירת הרכבים וניהול משחק (התאמות תוך כדי)
-
- קיבל.ה 219 לייקים
"כדי להכין את המועדון למכירה"
בינתיים האמריקאים מוכיחים את עצמם, הרבה, בדיבורים ומעט במעשים.
באיזה מצב נמכרה הפועל ב"ש לאלונה?
באיזה מצב נמכרה מכבי ת"א לשניידר ואח"כ לגולדהאר?
באיזה מצב נמכרה מכבי חיפה לשחר?
"להכין את המועדון למכירה" עלאק
דיבורים כמו חול
בינתיים האמריקאים מוכיחים את עצמם, הרבה, בדיבורים ומעט במעשים.
באיזה מצב נמכרה הפועל ב"ש לאלונה?
באיזה מצב נמכרה מכבי ת"א לשניידר ואח"כ לגולדהאר?
באיזה מצב נמכרה מכבי חיפה לשחר?
"להכין את המועדון למכירה" עלאק
דיבורים כמו חול
-
- קיבל.ה 374 לייקים
אני לא חושב שהוא מאמן כזה איום ונורא כמו שעושים ממנו, מורה ספורט הוא לא הוא פשוט מאמן טירון מתחיל. הבעיה היא שישר זרקו אותו למים העמוקים של לאמן את הבוגרים לפני שהוא משתפשף בנוער/לומד כמה שנים מאיזה מאמן לצידו (סטייל בכר וגיא צרפתי). הקידום מכורח הנסיבות היה מוקדם לו מאוד גם אם חןסול ראה בו את מאמן העתיד של ישראל…אני כן מסכים שזאת הייתה טעות לקדם אותו בשלב הזה והקבוצה נראת על הפרצוף, אבל זאת לא אשמתו כמו שלא אשמת שחקן צעיר שאתה מעלה לבוגרים והוא לא ישר בשל בעונה הראשונה שלו