teknoboy כתב: ↑22 נובמבר 2023, 17:41
בני12 כתב: ↑22 נובמבר 2023, 17:06
teknoboy כתב: ↑22 נובמבר 2023, 14:57
1. אז בלינק האקראי הזה לא כתוב. הדיווחים היו על עסקה של שחרור של כשלושים אסירות תמורת כל החטופות והילדים.
2. התכוונתי לכולם תמורת כולם? כי תמורת כלום זה לא בדיוק עסקה
1. אני לא ראיתי שום דיווח על עיסקה כזו שהחמאס הסכים לה מה שהופך את הדיווח ללא רלוונטי
2. אז תחליף את הכלום באסירה אחת. המטרה היתה להראות שזה שמישהו מפריח רעיון לאוויר בלי שהצד הרלוונטי מסכים לו לא הופך את זה להצעה רלוונטית או על השולחן
אז לא ראית, זה אומר שלא היו? היית יכול פשוט
לחפש בגוגל. אתה מוזמן לעבור על הלינקים אחד אחד בעצמך.
אם אתה מתעצל, אני אאמל"ק לך:
יש שם דיווחים מפי מקורות חמאס שאומרים שחמאס יסכים לעסקה של החלפת נשים וילדים ב-36 אסירות שבכלא הישראלי.
יש גם דיווחים מפי מקורות בחמאס שחמאס לא יסכים לעסקה כל עוד ישראל תוקפת את עזה.
מהצד הישראלי יש רק הכחשה של עצם האפשרות להגיע להסכם ו\או של קיום מו"מ.
ואני אגיד לך עוד משהו, גם אם לא הייתה הצעה ולא היה מו"מ, זה לא משנה את העובדה שבסופו של דבר מה שאני ושכמותי רצינו כבר ביום-יומיים הראשונים של המלחמה זה מה שקרה אתמול, וכל מה שישראל השיגה באמצע זה לנקום בעזתים ולזרוע בהם שנאה.
אז טוב שלא התעצלתי וקראתי את 15 הלינקים הראשונים שצירפת
א. כמה לינקים מדברים בכלל על עיסקת בני הערובה בין ארה"ב לאיראן
ב. שני לינקים מדברים על עיסקה להחלפת כל החטופים בכל אסירי החמאס בארץ אז לא רלוונטי לדיוננו
ג. בשום לינק לא מוזכרים ילדים.
ד. לא מוזכר שזאת החלפה של
כל הנשים אלא של נשים. בלינק אחד אפילו נקבו במספר של 12 נשים מבוגרות.
ה. רק בלינק אחד כתוב שחמאס מסכים לזה וגם זה ממקור שלא הסכים להזדהות
מה שאתה ושכמותך רציתם זה גם מה שאני ושכמותי רצינו וכך רוב הישראלים (מינוס מצביעי בן גביר וסמוטריץ).
יש הבדל משמעותי בין מה שחמאס דרש/הסכים לו בהתחלה ומה שנסגר אתמול. ברור שיש הבדל כזה גם בין מה שישראל היתה מוכנה להסכים לו בהתחלה לבין מה שהוסכם אתמול.
לכן קוראים לזה מו"מ.
אין ספק שלהישגים במלחמה בעזה היתה השפעה רבה על כך ולא סתם רק הזמן שחלף