נשק גרעיני?! לא הגזמת?? לארצות הברית יש באזור מספיק כח אש לתקוף ולהעניש את איראן בלי לזרוק עליה פצצת אטום.
Sent from my iPhone using Tapatalk
נשק גרעיני?! לא הגזמת?? לארצות הברית יש באזור מספיק כח אש לתקוף ולהעניש את איראן בלי לזרוק עליה פצצת אטום.
סיכוי נמוך אבל קיים וגדל ככל שעוד אינטרסים ועוד מדינות נמשכות לאירועאלון1 כתב:לא רציתי לפתוח אשכול חדש
מה הסיכוי למלחמת עולם-3?
יש לה ברור אבל בעידן כזה אני באמת מאמין שיהיה שימוש בנשק גרעיני אם תתפתח מלחמת גוג ומגוג , זה קרה אז וסביר להניח שיקרה גם במלחמה הבאה , יש גם את פוטין המשוגע שאי אפשר לדעת מה עובר לו בראש ( במידה ומלחמה כזו תתפתח בתקופה שהוא עדיין חיי )
טלי גוטליב, למשל, חברת כנסת מהקואליציה, קראה לזרוק פצצת אטום על עזה.
למשל אנשים שבעד לנתק את המים לרצועה, ומתרצים את זה בטענה שלכל העזתים יש דם על הידיים
אדום טורקײ כתב: ↑13 אוקטובר 2023, 14:07 מצביעי נתניהו הם תתי אדם אבל טלי גוטליב לא קשורה לכלום, היא מחפשת כותרות ופרסום.
תקראו פוסטים של זונת התשומי הזאת שמייצגת אנסים ופדופילים לפני 4-5 שנים, היא בכלל תוקפת את שרה נתניהו החזירה השמנה וכו'.
זה שהיא בונה על בבונים מצביעי ליכוד שיצביעו לה בפריימריז הבאים זה משהו אחר.
גם וגם, היא ידעה מבחינתה שזו בכל מקרה הקדנציה האחרונה לכאורה של ביבי - גם בלי מה שקרה מול חמאס.הסבתא של הפועל כתב: ↑13 אוקטובר 2023, 17:23אדום טורקײ כתב: ↑13 אוקטובר 2023, 14:07 מצביעי נתניהו הם תתי אדם אבל טלי גוטליב לא קשורה לכלום, היא מחפשת כותרות ופרסום.
תקראו פוסטים של זונת התשומי הזאת שמייצגת אנסים ופדופילים לפני 4-5 שנים, היא בכלל תוקפת את שרה נתניהו החזירה השמנה וכו'.
זה שהיא בונה על בבונים מצביעי ליכוד שיצביעו לה בפריימריז הבאים זה משהו אחר.
נראה לי שהיא ויתרה על מצביעי ליכוד אידיוטים בפריימריז, כי היא טינפה להם את הקדוש מכל "המנהיג".
היא נראה לי יותר בונה על שיריון ריאלי מבן גביר.
תבחר איזו גוף תקשורת שבא לך, ותראה אותם דברים.
"ייפגעו גם אזרחים חפים מפשע"? "גם"?GOD1111 כתב: ↑13 אוקטובר 2023, 18:22 רק צה"ל ישנה את המציאות, בעולם יתחיל לקצקץ אבל כל עוד ארה"ב מאחורינו ראתה ומבינה כי על הזוועות שבוצעו אי אפשר לשתוק, שיצקצקו.......
זאת אחריות מוסרית שלנו כלפי ילדינו ונכדינו להשמיד את החמאס או כל מי מאויבנו שעלול לבצע מעשי טבח כאלו באזרחי המדינה בעתיד.
ולא, לא כל מי שבעד לנתק את אספקת החשמל והמים לעזה הוא נאצי תאב דם, אין שום סיבה שישראל תספק שירותים אלה לאויבינו, כן, יפגעו גם אזרחים חפים מפשע לצערי, אבל זהו חלק מהמחיר שהם משלמים על כך שההנהגה של חיות האדם שלהם החליטה לפתוח במלחמה נגדינו וביצעו מעשים שבני אנוש לא אמורים לעשות למרים באויבהם.
כלומר אין לך תשובה לאף שאלה שלי, כולל לא לאלה שעוסקות בהיגיון ובתועלת (עזוב מצפון וכאלה)GOD1111 כתב: ↑13 אוקטובר 2023, 18:48 באיזה שהוא שלב יגמר להם בבונקרים האוכל והחשמל, או שזה יגמר בעצם הרבה לפני זה לתושבים שם שיעמדו בפני שתי ברירות, לפרוץ להם למנהרות בחיפוש אחרי אוכל או לרדת דרומה ולפנות את האיזורים כך שנוכל להפציץ אותם בתוך המנהרות שלהם עם פגיעה מינימלית באזרחים.
אין לי מושג מה הולך להיות, ואני רק מקווה שזה יהיה מהיר עם מספר נפגעים נמוך.
וכן, אני כנראה לא מוסרי ברמה שלך, אבל אם אתה מנסה אפילו רק להשוות בין רצח אזרחים כפותים ולא חמושים, כריתת ראשים, רצח נשים ותינוקות ועוד זוועות שאין לתאר להרג אזרחים מהפצצות צה"ל לאחר שהם התבקשו לפנות את האיזורים הללו, אז כנראה שהבעיה היא אצלך ולא אצלי....
אתה זבל שלא ברא השטן ויודנראט על מלא.its-sick כתב:היודונאצים נשארו יודונאצים. גם אתה.
והממשלה שלכם היא שאשמה במחדל. גם יודונאצים וגם מטומטמים חסרי כל כישורים.
חצי מחברי הקואליציה וחצי מהשרים לא היו בצבא, אבל קוראים לכל השאר בוגדים.
אני בטוח שהם יתנצלו.
חשוב לי להבהיר: לא התכוונתי אליך, חלילה, אלא בראש ובראשונה לאדון מטלי, איש הגיס החמישי שיש כאן, שניסה לשכנע את כולם שהחמאס הוא תנועה לגיטימית שאין לה רצוןתא מרבוטא כתב:1. אוקיי אז נראה שבגדול אנחנו מסכימים חוץ מזה שההקבלה בין ערבית לאלימות לא מתאימה.Asafasraf כתב: ↑11 אוקטובר 2023, 22:07לא כל ערבי הוא מחבל.תא מרבוטא כתב: אם היית אומר במקום לדבר ערבית - לדבר חמאסית, זה היה אחרת לגמרי. לא כל ערבי ,גם ברצועה, תומך בחמאס או ספציפית בטבח הזה. להיות ערבי לא זהה להיות חמאסניק. ע"ע מנסור עבאס, איימן עודה , עיסאווי פריג וכו
לדבר בשפה הערבית= להסיר כפפות.
לא עריפת ראשים, לא אונס ולא שריפת גופות (ואלה התיאורים היותר מתונים ממה שהלך שם).
מחכה להתנצלות שלך ושל שאר החברים שניסו לשכנע אותנו שהחמאס לא רותה
בהשמדתנו.
הם אשכרה רצחו כלבים ובאחד המקרים (על פי סיפור של אחד הניצולים), זרקו גוגולת של סנאי/ קיפוד. נאצים זו הגדרה שמקלה איתם.
איתי אנגל בכתבה בזה הרגע מציין שראה בקיבוץ ניר עוז דברים שלא ראה מעולם, או שראה מדאע״ש.
Sent from my iPhone using Tapatalk
2. אסף אני לא הכללתי אותך עם מי שאמר שערבים הם עם נחות או קרא לרצח עם, אל תכליל אותי עם מי שטוען שחמאס לא רצה להשמיד את ישראל. אפילו בפנייה אליך אני עצמי הבדלתי בין ערבית וחמאסית
יש דיווחים מכלי תקשורת אחרים שהם לא הערוץ טלוויזיה של החמאס על זה ?teknoboy כתב: ↑13 אוקטובר 2023, 23:30 אז ישראל דרשה ממיליון ומשהו עזתים לפנות את בתיהם תוך 24 שעות.
הבטיחו להם שיהיה להם ציר בטוח לעשות את זה. הרי פגיעה באזרחים היא משהו שישראל מנסה מאוד להימנע ממנו, נכון?
אז לפי הדיווחים היא הפציצה את הציר הבטוח הזה.
אפשר לקוות.