יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

רק הפועל כתב:
אלון1 כתב: 13 אוקטובר 2023, 00:19 לא רציתי לפתוח אשכול חדש

מה הסיכוי למלחמת עולם-3?

אם איראן תתקוף זו כנראה תהיה ההתחלה שלה כי אז ארהב תצטרף ופה יהיה שימוש כבר בנשק גרעיני , לא רואה את זה קורה אבל בזמן הקרוב
נשק גרעיני?! לא הגזמת?? לארצות הברית יש באזור מספיק כח אש לתקוף ולהעניש את איראן בלי לזרוק עליה פצצת אטום.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

אלון1 כתב:לא רציתי לפתוח אשכול חדש

מה הסיכוי למלחמת עולם-3?
סיכוי נמוך אבל קיים וגדל ככל שעוד אינטרסים ועוד מדינות נמשכות לאירוע

רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

Charlie כתב: 13 אוקטובר 2023, 00:31
רק הפועל כתב:
אלון1 כתב: 13 אוקטובר 2023, 00:19 לא רציתי לפתוח אשכול חדש

מה הסיכוי למלחמת עולם-3?

אם איראן תתקוף זו כנראה תהיה ההתחלה שלה כי אז ארהב תצטרף ופה יהיה שימוש כבר בנשק גרעיני , לא רואה את זה קורה אבל בזמן הקרוב
נשק גרעיני?! לא הגזמת?? לארצות הברית יש באזור מספיק כח אש לתקוף ולהעניש את איראן בלי לזרוק עליה פצצת אטום.

יש לה ברור אבל בעידן כזה אני באמת מאמין שיהיה שימוש בנשק גרעיני אם תתפתח מלחמת גוג ומגוג , זה קרה אז וסביר להניח שיקרה גם במלחמה הבאה , יש גם את פוטין המשוגע שאי אפשר לדעת מה עובר לו בראש ( במידה ומלחמה כזו תתפתח בתקופה שהוא עדיין חיי )
אלון1
קיבל.ה  129 לייקים

פוטין האמת הכי מטריד אותי
כי עם חיזבאאלה אירן סוריה ואפילו טורקיה ומצרים
אנחנו והאמריקאים נסתדר
הבעיה שהחולה נפש הזה לא יתתעורר
אדום טורקײ
קיבל.ה  9 לייקים

רוסיה מפורקת לגמרי יש להם צבא בדיחה שגם לא מתפקד, הסכנה היחידיה מהם זה באמת אטום אבל יש שם בקרה של קצינים וכו' הרבה לפני שמנהיג כלשהו בכלל יכול להחליט על שימוש בגרעין - בהנחה שפוטין בכלל חי עדיין והוא לא גוויה עם כפילים
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

מה הולך עם הקרדיט הבינלאומי לטיפול יסודי בחמאס?
ממבט חטוף בכותרות של עיתוני העולם נראה שהיתרה אזלה, ושהמהלכים המתוכננים הולכים להעביר את מדינת ישראל לאוברדראפט רציני
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

מה ההבדל בין מי שחושב שכל העזתים הם חמאס למי שחושב שכל הישראלים הם איתמר בן גביר?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

מי חושב שכל העזתים הם חמאס?
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

D&3 כתב: 13 אוקטובר 2023, 13:16 מי חושב שכל העזתים הם חמאס?
טלי גוטליב, למשל, חברת כנסת מהקואליציה, קראה לזרוק פצצת אטום על עזה.
כמה חריגה היא לדעתך בתוך ציבור מצביעי הגועליציה?
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

אבל מה היא קשורה?

ובלי קשר אני די בטוח שטלי גוטליב באמת חולת נפש וצריכה טיפול
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

אני מעלה טענה שעשרות אחוזים מהציבור היהודי בישראל חושבים שכל העזתים הם חמאס. הבאתי חברת כנסת ממפלגת השלטון כדוגמא.
אתה חולק על הטענה?
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

מאוד יכול שאחוזים ניכרים חושבים ככה, אני רק לא מבין את הקשר
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

שאלת שאלה,וזו התשובה לשאלה
لا إله
אדום טורקײ
קיבל.ה  9 לייקים

מצביעי נתניהו הם תתי אדם אבל טלי גוטליב לא קשורה לכלום, היא מחפשת כותרות ופרסום.

תקראו פוסטים של זונת התשומי הזאת שמייצגת אנסים ופדופילים לפני 4-5 שנים, היא בכלל תוקפת את שרה נתניהו החזירה השמנה וכו'.

זה שהיא בונה על בבונים מצביעי ליכוד שיצביעו לה בפריימריז הבאים זה משהו אחר.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

D&3 כתב: 13 אוקטובר 2023, 13:16 מי חושב שכל העזתים הם חמאס?
למשל אנשים שבעד לנתק את המים לרצועה, ומתרצים את זה בטענה שלכל העזתים יש דם על הידיים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  237 לייקים

אדום טורקײ כתב: 13 אוקטובר 2023, 14:07 מצביעי נתניהו הם תתי אדם אבל טלי גוטליב לא קשורה לכלום, היא מחפשת כותרות ופרסום.

תקראו פוסטים של זונת התשומי הזאת שמייצגת אנסים ופדופילים לפני 4-5 שנים, היא בכלל תוקפת את שרה נתניהו החזירה השמנה וכו'.

נראה לי שהיא ויתרה על מצביעי ליכוד אידיוטים בפריימריז, כי היא טינפה להם את הקדוש מכל "המנהיג".
היא נראה לי יותר בונה על שיריון ריאלי מבן גביר.
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

teknoboy כתב: 13 אוקטובר 2023, 12:04 מה הולך עם הקרדיט הבינלאומי לטיפול יסודי בחמאס?
ממבט חטוף בכותרות של עיתוני העולם נראה שהיתרה אזלה, ושהמהלכים המתוכננים הולכים להעביר את מדינת ישראל לאוברדראפט רציני
מה שכותבים ב BBC, שעדיין מסרבים להתייחס לחמאס כארגון טרור( וכרגע זו מחמאה בשבילו ) לא מעניין
אדום טורקײ
קיבל.ה  9 לייקים

הסבתא של הפועל כתב: 13 אוקטובר 2023, 17:23
אדום טורקײ כתב: 13 אוקטובר 2023, 14:07 מצביעי נתניהו הם תתי אדם אבל טלי גוטליב לא קשורה לכלום, היא מחפשת כותרות ופרסום.

נראה לי שהיא ויתרה על מצביעי ליכוד אידיוטים בפריימריז, כי היא טינפה להם את הקדוש מכל "המנהיג".
היא נראה לי יותר בונה על שיריון ריאלי מבן גביר.
גם וגם, היא ידעה מבחינתה שזו בכל מקרה הקדנציה האחרונה לכאורה של ביבי - גם בלי מה שקרה מול חמאס.

אפרופו הפוסטמה
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

D&3 כתב: 13 אוקטובר 2023, 17:25
teknoboy כתב: 13 אוקטובר 2023, 12:04 מה הולך עם הקרדיט הבינלאומי לטיפול יסודי בחמאס?
מה שכותבים ב BBC, שעדיין מסרבים להתייחס לחמאס כארגון טרור( וכרגע זו מחמאה בשבילו ) לא מעניין
תבחר איזו גוף תקשורת שבא לך, ותראה אותם דברים.
גם הפעם, טמינת הראש בחול לא תשנה את המציאות.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
GOD1111
קיבל.ה  12 לייקים

רק צה"ל ישנה את המציאות, בעולם יתחיל לקצקץ אבל כל עוד ארה"ב מאחורינו ראתה ומבינה כי על הזוועות שבוצעו אי אפשר לשתוק, שיצקצקו.......

זאת אחריות מוסרית שלנו כלפי ילדינו ונכדינו להשמיד את החמאס או כל מי מאויבנו שעלול לבצע מעשי טבח כאלו באזרחי המדינה בעתיד.

ולא, לא כל מי שבעד לנתק את אספקת החשמל והמים לעזה הוא נאצי תאב דם, אין שום סיבה שישראל תספק שירותים אלה לאויבינו, כן, יפגעו גם אזרחים חפים מפשע לצערי, אבל זהו חלק מהמחיר שהם משלמים על כך שההנהגה של חיות האדם שלהם החליטה לפתוח במלחמה נגדינו וביצעו מעשים שבני אנוש לא אמורים לעשות למרים באויבהם.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

תמונה
בכל משחקי ה NFL יעמדו דקת דומיה לזכר הקורבנות בישראל.
משחק אחד ייערך בלונדון, והאוהדים מפחדים
لا إله
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

GOD1111 כתב: 13 אוקטובר 2023, 18:22 רק צה"ל ישנה את המציאות, בעולם יתחיל לקצקץ אבל כל עוד ארה"ב מאחורינו ראתה ומבינה כי על הזוועות שבוצעו אי אפשר לשתוק, שיצקצקו.......

זאת אחריות מוסרית שלנו כלפי ילדינו ונכדינו להשמיד את החמאס או כל מי מאויבנו שעלול לבצע מעשי טבח כאלו באזרחי המדינה בעתיד.

ולא, לא כל מי שבעד לנתק את אספקת החשמל והמים לעזה הוא נאצי תאב דם, אין שום סיבה שישראל תספק שירותים אלה לאויבינו, כן, יפגעו גם אזרחים חפים מפשע לצערי, אבל זהו חלק מהמחיר שהם משלמים על כך שההנהגה של חיות האדם שלהם החליטה לפתוח במלחמה נגדינו וביצעו מעשים שבני אנוש לא אמורים לעשות למרים באויבהם.
"ייפגעו גם אזרחים חפים מפשע"? "גם"?
אתה אולי פספסת את זה איכשהו, אבל החמאס יושבים כרגע במנהרות מתחת לעזה, עם מים וחשמל משלהם שהם הכינו מראש כי התגובה הישראלית היא הדבר הכי צפוי בעולם.
בדיוק כמו בהפצצות, מי שייפגעו יהיו כמעט כולם חפים מפשע, כולל החטופים.

אשמח גם להסבר איך התגובה הראויה למעשים שבני אנוש לא אמורים לעשות למרים שבאויביהם היא לעשות לאזרחים חפים מפשע מעשים שבני אנוש לא אמורים לעשות למרים שבאויביהם.
איך לרדת לרמה של החמאס זה משהו שראוי לעשות?
יודע מה, עזוב ראוי. למה זה כדאי? איך זה אמור בדיוק לעזור?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
GOD1111
קיבל.ה  12 לייקים

באיזה שהוא שלב יגמר להם בבונקרים האוכל והחשמל, או שזה יגמר בעצם הרבה לפני זה לתושבים שם שיעמדו בפני שתי ברירות, לפרוץ להם למנהרות בחיפוש אחרי אוכל או לרדת דרומה ולפנות את האיזורים כך שנוכל להפציץ אותם בתוך המנהרות שלהם עם פגיעה מינימלית באזרחים.
אין לי מושג מה הולך להיות, ואני רק מקווה שזה יהיה מהיר עם מספר נפגעים נמוך.

וכן, אני כנראה לא מוסרי ברמה שלך, אבל אם אתה מנסה אפילו רק להשוות בין רצח אזרחים כפותים ולא חמושים, כריתת ראשים, רצח נשים ותינוקות ועוד זוועות שאין לתאר להרג אזרחים מהפצצות צה"ל לאחר שהם התבקשו לפנות את האיזורים הללו, אז כנראה שהבעיה היא אצלך ולא אצלי....
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

GOD1111 כתב: 13 אוקטובר 2023, 18:48 באיזה שהוא שלב יגמר להם בבונקרים האוכל והחשמל, או שזה יגמר בעצם הרבה לפני זה לתושבים שם שיעמדו בפני שתי ברירות, לפרוץ להם למנהרות בחיפוש אחרי אוכל או לרדת דרומה ולפנות את האיזורים כך שנוכל להפציץ אותם בתוך המנהרות שלהם עם פגיעה מינימלית באזרחים.
אין לי מושג מה הולך להיות, ואני רק מקווה שזה יהיה מהיר עם מספר נפגעים נמוך.

וכן, אני כנראה לא מוסרי ברמה שלך, אבל אם אתה מנסה אפילו רק להשוות בין רצח אזרחים כפותים ולא חמושים, כריתת ראשים, רצח נשים ותינוקות ועוד זוועות שאין לתאר להרג אזרחים מהפצצות צה"ל לאחר שהם התבקשו לפנות את האיזורים הללו, אז כנראה שהבעיה היא אצלך ולא אצלי....
כלומר אין לך תשובה לאף שאלה שלי, כולל לא לאלה שעוסקות בהיגיון ובתועלת (עזוב מצפון וכאלה)
ומכיוון שאין לך תשובה, אתה עונה לי על טיעונים שאתה מכניס לי לפה (מסביר לי שיש הבדל, כאילו כתבתי שאין הבדל, וכו' וכו')
שיהיה בהצלחה
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

teknoboy כתב: 13 אוקטובר 2023, 17:36
D&3 כתב: 13 אוקטובר 2023, 17:25
תבחר איזו גוף תקשורת שבא לך, ותראה אותם דברים.
גם הפעם, טמינת הראש בחול לא תשנה את המציאות.
מנהיגי העולם המערבי לא קיבלו את המסר
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

שפוי בסך הכל
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Ron.T
קיבל.ה  338 לייקים

סומך כתב: 13 אוקטובר 2023, 20:51

שפוי בסך הכל
עזה או כל עיר אחרת תחת האזור שלנו? זה כולל את ביירות ודמשק ?
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

לא צריך להקשיב להם בכלל , הערוץ המביך הזה לא שידר בשבת שהתופת הייתה בשיאה כי השבת חשובה יותר , חבל שלא שמעו על המשפט פיקוח נפש דוחה שבת הרי הם אמורים לדעת את זה טוב
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

הם יושבים בשולחן קבלת ההחלטות, אפשר לא להקשיב להם אבל מי שמחליט מקשיב להם
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

its-sick כתב:
Asafasraf כתב: 12 אוקטובר 2023, 04:39@Asafasraf יש כאן משתמש שקרא עמודים על גבי עמודים ללא מעט מאנשי הפורום ״יודונאצים״. תתנצלו.
היודונאצים נשארו יודונאצים. גם אתה.
והממשלה שלכם היא שאשמה במחדל. גם יודונאצים וגם מטומטמים חסרי כל כישורים.
חצי מחברי הקואליציה וחצי מהשרים לא היו בצבא, אבל קוראים לכל השאר בוגדים.
אני בטוח שהם יתנצלו.
אתה זבל שלא ברא השטן ויודנראט על מלא.
״הממשלה שלכם״:
א. אני לא בחרתי בהם.
ב. העובדה שאתה גר כאן, זו גם הממשלה שלך. חתיכת רכיכה מטונף.

Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

תא מרבוטא כתב:
Asafasraf כתב: 11 אוקטובר 2023, 22:07
תא מרבוטא כתב: אם היית אומר במקום לדבר ערבית - לדבר חמאסית, זה היה אחרת לגמרי. לא כל ערבי ,גם ברצועה, תומך בחמאס או ספציפית בטבח הזה. להיות ערבי לא זהה להיות חמאסניק. ע"ע מנסור עבאס, איימן עודה , עיסאווי פריג וכו
לא כל ערבי הוא מחבל.
לדבר בשפה הערבית= להסיר כפפות.
לא עריפת ראשים, לא אונס ולא שריפת גופות (ואלה התיאורים היותר מתונים ממה שהלך שם).
מחכה להתנצלות שלך ושל שאר החברים שניסו לשכנע אותנו שהחמאס לא רותה
בהשמדתנו.
הם אשכרה רצחו כלבים ובאחד המקרים (על פי סיפור של אחד הניצולים), זרקו גוגולת של סנאי/ קיפוד. נאצים זו הגדרה שמקלה איתם.
איתי אנגל בכתבה בזה הרגע מציין שראה בקיבוץ ניר עוז דברים שלא ראה מעולם, או שראה מדאע״ש.

1. אוקיי אז נראה שבגדול אנחנו מסכימים חוץ מזה שההקבלה בין ערבית לאלימות לא מתאימה.
2. אסף אני לא הכללתי אותך עם מי שאמר שערבים הם עם נחות או קרא לרצח עם, אל תכליל אותי עם מי שטוען שחמאס לא רצה להשמיד את ישראל. אפילו בפנייה אליך אני עצמי הבדלתי בין ערבית וחמאסית
חשוב לי להבהיר: לא התכוונתי אליך, חלילה, אלא בראש ובראשונה לאדון מטלי, איש הגיס החמישי שיש כאן, שניסה לשכנע את כולם שהחמאס הוא תנועה לגיטימית שאין לה רצון
בהשמדת יהודים. הוא אפילו סיפר שבאמנה שלהם אין אזכור לכך.
לא יודע מה אתה ראית, אבל הסרטונים שיצאו עושים חסד עם המושגים ״נאצים״ ו״דאע״ש״

Ron.T
קיבל.ה  338 לייקים

הולכים לטפל בהם כמו בפיצרייה בחווארה?
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

אז ישראל דרשה ממיליון ומשהו עזתים לפנות את בתיהם תוך 24 שעות.
הבטיחו להם שיהיה להם ציר בטוח לעשות את זה. הרי פגיעה באזרחים היא משהו שישראל מנסה מאוד להימנע ממנו, נכון?
אז לפי הדיווחים היא הפציצה את הציר הבטוח הזה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Ron.T
קיבל.ה  338 לייקים

teknoboy כתב: 13 אוקטובר 2023, 23:30 אז ישראל דרשה ממיליון ומשהו עזתים לפנות את בתיהם תוך 24 שעות.
הבטיחו להם שיהיה להם ציר בטוח לעשות את זה. הרי פגיעה באזרחים היא משהו שישראל מנסה מאוד להימנע ממנו, נכון?
אז לפי הדיווחים היא הפציצה את הציר הבטוח הזה.
יש דיווחים מכלי תקשורת אחרים שהם לא הערוץ טלוויזיה של החמאס על זה ?
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Ron.T
קיבל.ה  338 לייקים

teknoboy כתב: 13 אוקטובר 2023, 23:37
נראה שלא רק שמוסרית הם לא עולים על חמאס, אלא שהם גם משתפים איתם פעולה.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

אוי ואבוי, מקווה מאוד שזאת טעות בזיהוי או משהו
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

סומך כתב: 14 אוקטובר 2023, 00:34 אוי ואבוי, מקווה מאוד שזאת טעות בזיהוי או משהו
אפשר לקוות.
זה גם לא כזה מופרך, אני מניח שאם היו באמת רוצים אז היו יכולים לפגוע בהרבה יותר.
אבל בוא נגיד שזה לא הכי מעורר אמון שיש בעולם, ולא בדיוק משפר את מאזן הקרדיט הבינלאומי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

ה"שמאל" במערב ובאקדמיה בפרט מזוהם בנאצים
שליחת תגובה