עונת המלפפונים -הפועל 23/24
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
ביינתיים הדר יעקבי מפרסמת שסגל ירשם כזר לבינתיים
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אם כן, מדובר בהחלטה על גבול ההזויה.
אין לנו אמצע.
אין לנו אמצע.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כי לדעתי בניית הקבוצה כפי שנעשתה הקיץ תוביל אותנו לאותו מקום.מאבקי תחתית.וזה לא כיף להיות במקום הזה.סבלנו מספיק.7even כתב:למה ככה תמיד שלילי, חבר?
מהפועל הכי גרועה שאני זוכר בחיי ב 22/23 עשו חתיכת ניקוי רציני בקבוצה והביאו לא מעט שחקנים טובים כולל שינוי יסודי במועדון.
נכו, יש עמדות שאפשר וצריך להשתפר ולא כל המהלכים מרגישים הגיוניים לפעמים. הם טעו ועוד יטעו(מי לא?) אבל אי אפשר כל הזמן לחשוב רק שלילי.
זרוק איזו מילה טובה, מותר ולא עולה כסף.
אני גם לא אוהב שמביאים 3 שחקנים שבקושי שיחקו בקבוצות בוגרים אם בכלל.
לגבי המשפט שרשמתי למעלה , כואב לי שגורמים לאנשים לאשליות שיגיעו עוד שחקנים בכירים.לא יגיעו.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 06 ספטמבר 2023, 14:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
נכון, לא ידוע אם הם במו״מ עם שחקנים כרגע, לא ניתן לדעת כרגע, אבל בנתיים כן ידוע שהם כן בכוונה להתחזק, כן דאגו להתנתק משני חוזים של פאבלו וקלטינס ולא חיכו לגביהם עוד זמן לעוד אפשרויותבר קולמוסא כתב: ↑06 ספטמבר 2023, 13:28 זה נחמד במחשכים בהנחה שאכן יש פעילות מאחורי הקלעים. יכול להיות שאנחנו במחשכים כי אין מגעים עם אף אחד
זאת אומרת שיש רמזים לכך שהם מתכוונים להתחזק.
ועד היום, מרבית השחקנים, אם לא כולם, המו״מ לא התנהל על גבי התקשורת בדומה לניסנובים, או ברק אברמובים כאלה ואחרים
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
הסתכלת על המשחק השבוע?De Niro כתב: ↑06 ספטמבר 2023, 14:01כי לדעתי בניית הקבוצה כפי שנעשתה הקיץ תוביל אותנו לאותו מקום.מאבקי תחתית.וזה לא כיף להיות במקום הזה.סבלנו מספיק.7even כתב:למה ככה תמיד שלילי, חבר?
מהפועל הכי גרועה שאני זוכר בחיי ב 22/23 עשו חתיכת ניקוי רציני בקבוצה והביאו לא מעט שחקנים טובים כולל שינוי יסודי במועדון.
נכו, יש עמדות שאפשר וצריך להשתפר ולא כל המהלכים מרגישים הגיוניים לפעמים. הם טעו ועוד יטעו(מי לא?) אבל אי אפשר כל הזמן לחשוב רק שלילי.
לגבי המשפט שרשמתי למעלה , כואב לי שגורמים שלאנשים לאשליות שיגיעו עוד שחקנים בכירים.לא יגיעו.
האם ראית את הפועל משחקת ככה בשנתיים האחרונות?,
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2451 לייקים
זה היה ידוע, עד שישיגו לו את האישורלירון האדום כתב: ↑06 ספטמבר 2023, 13:54 ביינתיים הדר יעקבי מפרסמת שסגל ירשם כזר לבינתיים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
ראיתי את כל המשחק.שמחתי בסיום.7even כתב:הסתכלת על המשחק השבוע?De Niro כתב: ↑06 ספטמבר 2023, 14:01כי לדעתי בניית הקבוצה כפי שנעשתה הקיץ תוביל אותנו לאותו מקום.מאבקי תחתית.וזה לא כיף להיות במקום הזה.סבלנו מספיק.7even כתב: למה ככה תמיד שלילי, חבר?
לגבי המשפט שרשמתי למעלה , כואב לי שגורמים שלאנשים לאשליות שיגיעו עוד שחקנים בכירים.לא יגיעו.
האם ראית את הפועל משחקת ככה בשנתיים האחרונות?,
לדעתי , אנחנו עדיין רכים מאד במשחק ההגנה מהקישור דרך המגנים והבלמים.
יהיה לנו קשה בטווח הארוך במשחק ההגנה ללא חיזוק.
-
- קיבל.ה 956 לייקים
זה אפשרי לרשום אותו כזר ואחר כך כישראלי באותו החלון?dino כתב: ↑06 ספטמבר 2023, 14:12זה היה ידוע, עד שישיגו לו את האישורלירון האדום כתב: ↑06 ספטמבר 2023, 13:54 ביינתיים הדר יעקבי מפרסמת שסגל ירשם כזר לבינתיים
לוותר על עוד מקום לזר אחרי קאיונדו זו בעיה גדולה
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
כזר הוא הרבה פחות נבלע לי, מקווה מאוד שהדברים לא מספיק ברורים להדר ולא קידשנו פה יתר על המידה מטרה לא מאוד חיונית על חשבון להביא זר טוב
אני אמתין קצת
נקווה שהדר טועה בהערכת הזמן ושהפועל בונים עליו כיהודי בחלון הנוכחי
המשתמש חן סול מוזמן להגיב
אני אמתין קצת
נקווה שהדר טועה בהערכת הזמן ושהפועל בונים עליו כיהודי בחלון הנוכחי
המשתמש חן סול מוזמן להגיב
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
בסופו של דבר אנחנו מסיימים חלון עם 3 זרים להרכב, 2 לספסל ואחד ליציע.
ציון רכש זר: D- (אם לא ההחתמה של רודריגז זה F קלאסי כי אוז'בולט וזובאס כבר היו פה ולא נחשבים).
היו ציפיות מהאמריקאים שידעו להביא זרים על רמה שיעשו את ההבדל ממה שהיה פה בתקופת הניסנובים, בינתיים חוץ מאחד שעונה לזה הם נכשלו לגמרי במטרה הזאת.
ציון רכש זר: D- (אם לא ההחתמה של רודריגז זה F קלאסי כי אוז'בולט וזובאס כבר היו פה ולא נחשבים).
היו ציפיות מהאמריקאים שידעו להביא זרים על רמה שיעשו את ההבדל ממה שהיה פה בתקופת הניסנובים, בינתיים חוץ מאחד שעונה לזה הם נכשלו לגמרי במטרה הזאת.
-
- קיבל.ה 956 לייקים
עזוב ידעו להביא, הם אשכרה הביאו יועץ שעבד בסלטיק וניוקאסל ואלו הזרים שהגיעו. עצוברדפוקס כתב: ↑06 ספטמבר 2023, 14:39 בסופו של דבר אנחנו מסיימים חלון עם 3 זרים להרכב, 2 לספסל ואחד ליציע.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
מקווה בשבילם שהוא עובד בהתנדבות.Niro כתב: ↑06 ספטמבר 2023, 14:45עזוב ידעו להביא, הם אשכרה הביאו יועץ שעבד בסלטיק וניוקאסל ואלו הזרים שהגיעו. עצוברדפוקס כתב: ↑06 ספטמבר 2023, 14:39 בסופו של דבר אנחנו מסיימים חלון עם 3 זרים להרכב, 2 לספסל ואחד ליציע.
עוד מעדכן סער באותה הכתבה:dino כתב: ↑06 ספטמבר 2023, 12:48 מעדכוני זסנו ביטר וג׳קי
מפי אופיר סער הבוייקר
בנוגע לזוהר זסנו, בבית"ר ממתינים לאיתות מג'קי בן זקן בניסיון להתקדם כאשר בשלב זה הבעלים של מ.ס. אשדוד לא ישאיל את השחקן עם אופציה עד אשר השחקן יחתום על חוזה חדש. בן זקן מוכן לשמוע רק על רכישת 50% מהכרטיס. נכון לשלב זה בבית"ר מעוניינים בהשאלה עם אופציה, אך עד לסיום החלון ב-20 לספטמבר כל האופציות על הפרק.
מה שאני מרוצה ממנו, זה שאצל הפועל הכל במחשכים
ברק אברמוב הוא סוג של ניסנוב ומזמרים שם על כל עניין ודבר עם כמה מקורבים שאומרים ככה וככה. כמו שהיה לנו עם הניסנובס
עכשיו מאיימים לתבוע את תומא, מצפים שיוותר על החוזה
לא מתגעגע.
"הקבוצה שלחה לטרזייה תומא התרעה לפני תביעה בשל התנהלותו הקיץ. בבית"ר דורשים מהשחקן להתיר את חוזהו ללא תמורה, אחרת ייתבע על כל התנהלותו וכתוצאה מכך הנזקים שנגרמו לקבוצה בהכנות לאירופה ולליגה. בינתיים במועדון צופים בלא מעט למועמדים לעמדות הכנפיים, ובימים הקרובים יגישו הצעות כספיות לשחקן או שניים בתקוה שיצטרף. במועדון מקצים על 200 אלף יורו לעסקה, והם יהיו חייבים להוריד את תומא מרשימת הזרים כדי לצרף שחקן כנף זר משום שכרגע תומא הוא הזר השישי בסגל".
- SickleCell
- קיבל.ה 470 לייקים
לא נראה לי הגיוני ששחקן שנרשם כזר ומקבל לאחר סגירת החלון תעודת זהות לא משנה סטטוס באופן מיידי. זה אותו בן אדם, הסטטוס צריך להתעדכן. אם זה לא כך מדובר בביורוקרטיה מהזן ההזוי.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
נראה לי שכדאי לחכות להוכחות קצת יותר חותכות שהוא הולך להירשם כזר לפני שמצהירים על כישלון.
-
- קיבל.ה 47 לייקים
תתאפקו, עוד שלושה ימים נגמרים 100 ימי החסדNiro כתב: ↑06 ספטמבר 2023, 14:45עזוב ידעו להביא, הם אשכרה הביאו יועץ שעבד בסלטיק וניוקאסל ואלו הזרים שהגיעו. עצוברדפוקס כתב: ↑06 ספטמבר 2023, 14:39 בסופו של דבר אנחנו מסיימים חלון עם 3 זרים להרכב, 2 לספסל ואחד ליציע.
ואז יהיה אפשר להעביר כאן ביקורת מבלי לקבל פרצופים.
שבוע אחרי זה החלון יסגר יגיע דרבי... פציעה של שחקן משמעותי... וכולנו נחזור למצב המחורפן הרגיל.
עד אז תהיו ספורטיבים ותנו גב להנהלה שהצליחה להיות קצת יותר טובה מזאת שהייתה הכי גרועה
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
אין בעיה להעביר ביקורת, אפשר גם לפני 100 וגם אחרי יום הבעלות הראשון
הבעיה שישנם משתמשים שנראה שרק מחכים שיהיה רע כדי לחגוג עם הביקורת
כאלה שלא מגיבים בשום דבר אחר חוץ מזה.
אם יש תיסכולים מהחיים האישיים זאת בהחלט דרך לא רעה להוציא
גם לצאת לריצה/שחייה
אתה מצטייר כבין המשתמשים הללו מיום הגעתך הנה, שזה לא מזמן
גם לצאת לריצה/שחייה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
מבחינתי שיקחו גם 1,000 ימי חסד, כמו שכבר נאמר ימי החסד לא חוסמים או מבטלים ביקורת.Jackie treehorn כתב: ↑06 ספטמבר 2023, 18:42תתאפקו, עוד שלושה ימים נגמרים 100 ימי החסדNiro כתב: ↑06 ספטמבר 2023, 14:45עזוב ידעו להביא, הם אשכרה הביאו יועץ שעבד בסלטיק וניוקאסל ואלו הזרים שהגיעו. עצוברדפוקס כתב: ↑06 ספטמבר 2023, 14:39 בסופו של דבר אנחנו מסיימים חלון עם 3 זרים להרכב, 2 לספסל ואחד ליציע.
שבוע אחרי זה החלון יסגר יגיע דרבי... פציעה של שחקן משמעותי... וכולנו נחזור למצב המחורפן הרגיל.
עד אז תהיו ספורטיבים ותנו גב להנהלה שהצליחה להיות קצת יותר טובה מזאת שהייתה הכי גרועה
בחלון העברות הזה הצוות המקצועי שהם מינו נכשל בזרים.
-
- קיבל.ה 956 לייקים
אני פה עוד מהתקופה ששמו את אלפקה בפורום סגור של האח הגדול, תן קצת לבקר מה ישdino כתב: ↑06 ספטמבר 2023, 19:02 אין בעיה להעביר ביקורת, אפשר גם לפני 100 וגם אחרי יום הבעלות הראשון
גם לצאת לריצה/שחייה
-
- קיבל.ה 387 לייקים
חבל שלא חושבים על ספורי, משנה לנו את כל הקישור
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
מה שיפה זה שבתקופת הניסנובים כולם פה רק התחננו להנהלה שהיא לא בסטיונרית, שאשכרה שמה כסף, שלא מסתכסכת עם כל העולם, אבל מסתבר שהכל היה אלף חארטה.Jackie treehorn כתב: ↑06 ספטמבר 2023, 18:42תתאפקו, עוד שלושה ימים נגמרים 100 ימי החסדNiro כתב: ↑06 ספטמבר 2023, 14:45עזוב ידעו להביא, הם אשכרה הביאו יועץ שעבד בסלטיק וניוקאסל ואלו הזרים שהגיעו. עצוברדפוקס כתב: ↑06 ספטמבר 2023, 14:39 בסופו של דבר אנחנו מסיימים חלון עם 3 זרים להרכב, 2 לספסל ואחד ליציע.
כולם נוכלים, כולם שקרנים, כולם זבל.
כל זה לא קשור לביקורת מקצועית שהיא לגיטימית וגם לי יש כזו.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
קשר התקפי (מתחת לחלוץ), ספורי מומחה בלשלוח כדורים לשטח, זה יתאים לציבוטה ולאיוס שטסים קדימה. הבעיה שבונים על אלטמן בעמדה הזו אבל הוא לא עושה משחק, הוא שחקן של מספרים, צריך להיות קרוב לשער, קיצוני/חלוץ אפילו.
רודריגז ואל ים מאחורי ספורי, ואז יש ספסל של ברנס, סלם, ארצל, פאסי, בנימין, בונה/ארי כהן, אייבינדר, אלטמן, סגל.
יש כתבה בספורט 5 על הרכב של מתאזרחים ויהודים בתפוצות...
קודם כל יש שם כמה יהודים מעניינים באירופה וגם נזכרתי בכתבה שניק בלקמן ההוא ממכבי עדיין קיים. אומנם לא ברור מה הכושר שלו, אבל בתור חלוץ יהודי הוא יכול להיות אחלה של הפתעה להשלמת הסגל.
קודם כל יש שם כמה יהודים מעניינים באירופה וגם נזכרתי בכתבה שניק בלקמן ההוא ממכבי עדיין קיים. אומנם לא ברור מה הכושר שלו, אבל בתור חלוץ יהודי הוא יכול להיות אחלה של הפתעה להשלמת הסגל.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
אני מסכים שספורי שחקן מושלם להפועל מבחינה מקצועית, לעמדה הזו בדיוקוינסנט כתב: ↑07 ספטמבר 2023, 01:21קשר התקפי (מתחת לחלוץ), ספורי מומחה בלשלוח כדורים לשטח, זה יתאים לציבוטה ולאיוס שטסים קדימה. הבעיה שבונים על אלטמן בעמדה הזו אבל הוא לא עושה משחק, הוא שחקן של מספרים, צריך להיות קרוב לשער, קיצוני/חלוץ אפילו.
רודריגז ואל ים מאחורי ספורי, ואז יש ספסל של ברנס, סלם, ארצל, פאסי, בנימין, בונה/ארי כהן, אייבינדר, אלטמן, סגל.
אבל אם נגיד נעלה ככה, תהיה בעיה בהגנה בגלל שהמגנים שלנו לא מספיק איכותיים ובגלל שאל ים אייבינדר או כל שחקן אחר שיהיה שם לא מספיק טוב
זו העמדה הטובה ביותר עבורו. ואני מסכים שאלטמן לא מייצר מצבים (לכן אני חושב שחייבים להתנפל על תומא, מה שיאפשר לשחק 4231 כך שחוסה יהיה זה שייצר מצבים לצידו). אבל אין לך את הפריוולגיה להוריד את אחד מאוז'בולט/אלטמן/צ'יבוטה/לאיוס לספסל, כשהמגן הימני היחיד שלך הוא אזוגי ואין לך שחקן בעמדה 8וינסנט כתב: ↑07 ספטמבר 2023, 01:21קשר התקפי (מתחת לחלוץ), ספורי מומחה בלשלוח כדורים לשטח, זה יתאים לציבוטה ולאיוס שטסים קדימה. הבעיה שבונים על אלטמן בעמדה הזו אבל הוא לא עושה משחק, הוא שחקן של מספרים, צריך להיות קרוב לשער, קיצוני/חלוץ אפילו.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
בעיה בהגנה כבר יש לנו בלי קשר לספורי. ולקאניס ישנה את המערך הרבה העונה, ב 4-3-3 תיווצר בעיה בהגנה בגלל המגנים, בגלל זה 5-3-2 זה המערך שהוא בונה עליו. לדעתי הוא צריך לעלות ככה לדרבי, בש, חיפה, ביתר כדי שנעמוד מולם הגנתית אבל מול שאר הקבוצות חייב מערך 4-3-3 התקפי עם קישור גרזן, אל ים רודריגז וספורי זה קישור מפחיד. כועסים על אל ים בגלל טעויות שהוא עושה אבל מי ששם לב הן קורות רק ליד אייבינדר שלא ״רע״ מספיק, אל ים עושה את כל העבודה השחורה ומאבד אוויר דקה 60. עם שחקן טוב לידו הוא יראה אחרתצ'ימבויקה כתב: ↑07 ספטמבר 2023, 09:18אני מסכים שספורי שחקן מושלם להפועל מבחינה מקצועית, לעמדה הזו בדיוקוינסנט כתב: ↑07 ספטמבר 2023, 01:21קשר התקפי (מתחת לחלוץ), ספורי מומחה בלשלוח כדורים לשטח, זה יתאים לציבוטה ולאיוס שטסים קדימה. הבעיה שבונים על אלטמן בעמדה הזו אבל הוא לא עושה משחק, הוא שחקן של מספרים, צריך להיות קרוב לשער, קיצוני/חלוץ אפילו.
אבל אם נגיד נעלה ככה, תהיה בעיה בהגנה בגלל שהמגנים שלנו לא מספיק איכותיים ובגלל שאל ים אייבינדר או כל שחקן אחר שיהיה שם לא מספיק טוב
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
אל ים היה נראה טוב במחצית הראשונה מול נתניה בגלל שלראשונהמזה שנתיים שיחק לידו שחקן שיכול לסחוב את הקישור.
בגלל זה אני טוען כבר כמעט שנתיים שמגנים ברמה גבוהה יהפכו את העבודה של הקישור שלנו להרבה יותר קלה.
תראו מה קרה כשהאגפים אשכרה עבדו טוב. ברגע שהפסקנו עם משחק האגפים מול נתניה, המשחק דעך.
בגלל זה אני טוען כבר כמעט שנתיים שמגנים ברמה גבוהה יהפכו את העבודה של הקישור שלנו להרבה יותר קלה.
תראו מה קרה כשהאגפים אשכרה עבדו טוב. ברגע שהפסקנו עם משחק האגפים מול נתניה, המשחק דעך.
יחד, רק יחד! 

- SickleCell
- קיבל.ה 470 לייקים
הלוואי ספורי אבל נראה לי שהוא מחפש חוזה שמן יותר ממה שאנחנו יכולים להציע.
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
נכוןSickleCell כתב: ↑07 ספטמבר 2023, 13:15 הלוואי ספורי אבל נראה לי שהוא מחפש חוזה שמן יותר ממה שאנחנו יכולים להציע.
טורקיה
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
לא יגיע. נקסט...
לא בסכומים שלנו כרגע.
לא בסכומים שלנו כרגע.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2312 לייקים
בטורקיה הוא ילמד להפסיד בכבוד בשש בש?dino כתב: ↑07 ספטמבר 2023, 13:23נכוןSickleCell כתב: ↑07 ספטמבר 2023, 13:15 הלוואי ספורי אבל נראה לי שהוא מחפש חוזה שמן יותר ממה שאנחנו יכולים להציע.
טורקיה
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
כש400 אלף יורו מונח על הכף, יכולות הלמידה משתפרותלירון האדום כתב: ↑07 ספטמבר 2023, 15:15בטורקיה הוא ילמד להפסיד בכבוד בשש בש?dino כתב: ↑07 ספטמבר 2023, 13:23נכוןSickleCell כתב: ↑07 ספטמבר 2023, 13:15 הלוואי ספורי אבל נראה לי שהוא מחפש חוזה שמן יותר ממה שאנחנו יכולים להציע.
טורקיה
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
אם האמריקאים רוצים להחזיר את הפועל לצמרת,לאו דווקא מועמדת לאליפות,אבל אחת שנכנסת קבוע לפלייאוף העליון,צריך שחקנים שהם טובים יותר מהסטנדרט שיש בשאר הליגה למעט חיפה ומכבי.
כרגע יש 2 אופציות שמתאימות לפרופיל הזה- ספורי וגלזר.
על אחד מהם צריך לשים את הכסף,ובשאריות להביא איזה מגן ימין ,אפילו מחליף.
לא בכל עונה יש שחקנים כאלו,ברמה הזו ובגיל הזה על המדף.
שווה וצריך לגייס כסף עבור אחד מהם
כרגע יש 2 אופציות שמתאימות לפרופיל הזה- ספורי וגלזר.
על אחד מהם צריך לשים את הכסף,ובשאריות להביא איזה מגן ימין ,אפילו מחליף.
לא בכל עונה יש שחקנים כאלו,ברמה הזו ובגיל הזה על המדף.
שווה וצריך לגייס כסף עבור אחד מהם
-
- קיבל.ה 693 לייקים
עם כל הצער שבדבר גלזר הוא הזדמנות טובה והייתי שמח להביא אותו. אלא אם ביבראס בכל זאת על הפרק, עוד לא אבדה תקוותינו
- רווי
- קיבל.ה 748 לייקים
מה יש לכם תגידו? מה דן גלזר ? השחקן הזה לא יודע לבעוט כדור לשער.. סבבה אז הוא נתן עונה וחצי בקריירה של גרזן אמיתי, חוץ מזה זבל של שחקן בלי קשר לזה שהוא מהמחלה.
OMG עווופררר
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
אם היית אוהד חיפה או באר שבע- יש לך את הלוקסוס להגיד את זה.
בוא תגיד לי איזה קשר דפנסיבי ברמה שלו אתה יכול להביא?
אתה מבין שקישור דפנסיבי של גלזר ורודריגס זה משהו שלא היה בהפועל כבר הרבה מאוד שנים?
באיזה עולם הוא יבוא אלינו?
גם ביקום מקביל זה לא יהיה
חייב לקחת את החומר שרוב הפורום לוקח
גם ביקום מקביל זה לא יהיה
חייב לקחת את החומר שרוב הפורום לוקח