עונת המלפפונים -הפועל 23/24

פורום אוהדי הפועל תל אביב
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

ביינתיים הדר יעקבי מפרסמת שסגל ירשם כזר לבינתיים

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

אם כן, מדובר בהחלטה על גבול ההזויה.
אין לנו אמצע.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

7even כתב:
De Niro כתב: 06 ספטמבר 2023, 13:31 מרוב משאים ומתנים לא יודעים מה לפרסם.
למה ככה תמיד שלילי, חבר?
מהפועל הכי גרועה שאני זוכר בחיי ב 22/23 עשו חתיכת ניקוי רציני בקבוצה והביאו לא מעט שחקנים טובים כולל שינוי יסודי במועדון.
נכו, יש עמדות שאפשר וצריך להשתפר ולא כל המהלכים מרגישים הגיוניים לפעמים. הם טעו ועוד יטעו(מי לא?) אבל אי אפשר כל הזמן לחשוב רק שלילי.
זרוק איזו מילה טובה, מותר ולא עולה כסף.
כי לדעתי בניית הקבוצה כפי שנעשתה הקיץ תוביל אותנו לאותו מקום.מאבקי תחתית.וזה לא כיף להיות במקום הזה.סבלנו מספיק.
אני גם לא אוהב שמביאים 3 שחקנים שבקושי שיחקו בקבוצות בוגרים אם בכלל.
לגבי המשפט שרשמתי למעלה , כואב לי שגורמים לאנשים לאשליות שיגיעו עוד שחקנים בכירים.לא יגיעו.

נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 06 ספטמבר 2023, 14:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

בר קולמוסא כתב: 06 ספטמבר 2023, 13:28 זה נחמד במחשכים בהנחה שאכן יש פעילות מאחורי הקלעים. יכול להיות שאנחנו במחשכים כי אין מגעים עם אף אחד
נכון, לא ידוע אם הם במו״מ עם שחקנים כרגע, לא ניתן לדעת כרגע, אבל בנתיים כן ידוע שהם כן בכוונה להתחזק, כן דאגו להתנתק משני חוזים של פאבלו וקלטינס ולא חיכו לגביהם עוד זמן לעוד אפשרויות
זאת אומרת שיש רמזים לכך שהם מתכוונים להתחזק.
ועד היום, מרבית השחקנים, אם לא כולם, המו״מ לא התנהל על גבי התקשורת בדומה לניסנובים, או ברק אברמובים כאלה ואחרים
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2675 לייקים

De Niro כתב: 06 ספטמבר 2023, 14:01
7even כתב:
De Niro כתב: 06 ספטמבר 2023, 13:31 מרוב משאים ומתנים לא יודעים מה לפרסם.
למה ככה תמיד שלילי, חבר?
מהפועל הכי גרועה שאני זוכר בחיי ב 22/23 עשו חתיכת ניקוי רציני בקבוצה והביאו לא מעט שחקנים טובים כולל שינוי יסודי במועדון.
נכו, יש עמדות שאפשר וצריך להשתפר ולא כל המהלכים מרגישים הגיוניים לפעמים. הם טעו ועוד יטעו(מי לא?) אבל אי אפשר כל הזמן לחשוב רק שלילי.
כי לדעתי בניית הקבוצה כפי שנעשתה הקיץ תוביל אותנו לאותו מקום.מאבקי תחתית.וזה לא כיף להיות במקום הזה.סבלנו מספיק.
לגבי המשפט שרשמתי למעלה , כואב לי שגורמים שלאנשים לאשליות שיגיעו עוד שחקנים בכירים.לא יגיעו.
הסתכלת על המשחק השבוע?
האם ראית את הפועל משחקת ככה בשנתיים האחרונות?,
יחד, רק יחד! :heart:
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

לירון האדום כתב: 06 ספטמבר 2023, 13:54 ביינתיים הדר יעקבי מפרסמת שסגל ירשם כזר לבינתיים

זה היה ידוע, עד שישיגו לו את האישור
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

7even כתב:
De Niro כתב: 06 ספטמבר 2023, 14:01
7even כתב: למה ככה תמיד שלילי, חבר?
לגבי המשפט שרשמתי למעלה , כואב לי שגורמים שלאנשים לאשליות שיגיעו עוד שחקנים בכירים.לא יגיעו.
הסתכלת על המשחק השבוע?
האם ראית את הפועל משחקת ככה בשנתיים האחרונות?,
ראיתי את כל המשחק.שמחתי בסיום.
לדעתי , אנחנו עדיין רכים מאד במשחק ההגנה מהקישור דרך המגנים והבלמים.
יהיה לנו קשה בטווח הארוך במשחק ההגנה ללא חיזוק.
Niro
קיבל.ה  956 לייקים

dino כתב: 06 ספטמבר 2023, 14:12
לירון האדום כתב: 06 ספטמבר 2023, 13:54 ביינתיים הדר יעקבי מפרסמת שסגל ירשם כזר לבינתיים

זה היה ידוע, עד שישיגו לו את האישור
זה אפשרי לרשום אותו כזר ואחר כך כישראלי באותו החלון?
לוותר על עוד מקום לזר אחרי קאיונדו זו בעיה גדולה
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

כזר הוא הרבה פחות נבלע לי, מקווה מאוד שהדברים לא מספיק ברורים להדר ולא קידשנו פה יתר על המידה מטרה לא מאוד חיונית על חשבון להביא זר טוב
אני אמתין קצת
נקווה שהדר טועה בהערכת הזמן ושהפועל בונים עליו כיהודי בחלון הנוכחי
המשתמש חן סול מוזמן להגיב
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4734 לייקים

בסופו של דבר אנחנו מסיימים חלון עם 3 זרים להרכב, 2 לספסל ואחד ליציע.
ציון רכש זר: D- (אם לא ההחתמה של רודריגז זה F קלאסי כי אוז'בולט וזובאס כבר היו פה ולא נחשבים).

היו ציפיות מהאמריקאים שידעו להביא זרים על רמה שיעשו את ההבדל ממה שהיה פה בתקופת הניסנובים, בינתיים חוץ מאחד שעונה לזה הם נכשלו לגמרי במטרה הזאת.
Niro
קיבל.ה  956 לייקים

רדפוקס כתב: 06 ספטמבר 2023, 14:39 בסופו של דבר אנחנו מסיימים חלון עם 3 זרים להרכב, 2 לספסל ואחד ליציע.
ציון רכש זר: D- (אם לא ההחתמה של רודריגז זה F קלאסי כי אוז'בולט וזובאס כבר היו פה ולא נחשבים).

היו ציפיות מהאמריקאים שידעו להביא זרים על רמה שיעשו את ההבדל ממה שהיה פה בתקופת הניסנובים, בינתיים חוץ מאחד שעונה לזה הם נכשלו לגמרי במטרה הזאת.
עזוב ידעו להביא, הם אשכרה הביאו יועץ שעבד בסלטיק וניוקאסל ואלו הזרים שהגיעו. עצוב
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4734 לייקים

Niro כתב: 06 ספטמבר 2023, 14:45
רדפוקס כתב: 06 ספטמבר 2023, 14:39 בסופו של דבר אנחנו מסיימים חלון עם 3 זרים להרכב, 2 לספסל ואחד ליציע.

עזוב ידעו להביא, הם אשכרה הביאו יועץ שעבד בסלטיק וניוקאסל ואלו הזרים שהגיעו. עצוב
מקווה בשבילם שהוא עובד בהתנדבות.
arik89
קיבל.ה  96 לייקים

dino כתב: 06 ספטמבר 2023, 12:48 מעדכוני זסנו ביטר וג׳קי
מפי אופיר סער הבוייקר

בנוגע לזוהר זסנו, בבית"ר ממתינים לאיתות מג'קי בן זקן בניסיון להתקדם כאשר בשלב זה הבעלים של מ.ס. אשדוד לא ישאיל את השחקן עם אופציה עד אשר השחקן יחתום על חוזה חדש. בן זקן מוכן לשמוע רק על רכישת 50% מהכרטיס. נכון לשלב זה בבית"ר מעוניינים בהשאלה עם אופציה, אך עד לסיום החלון ב-20 לספטמבר כל האופציות על הפרק.

מה שאני מרוצה ממנו, זה שאצל הפועל הכל במחשכים
ברק אברמוב הוא סוג של ניסנוב ומזמרים שם על כל עניין ודבר עם כמה מקורבים שאומרים ככה וככה. כמו שהיה לנו עם הניסנובס
עכשיו מאיימים לתבוע את תומא, מצפים שיוותר על החוזה
לא מתגעגע.
עוד מעדכן סער באותה הכתבה:
"הקבוצה שלחה לטרזייה תומא התרעה לפני תביעה בשל התנהלותו הקיץ. בבית"ר דורשים מהשחקן להתיר את חוזהו ללא תמורה, אחרת ייתבע על כל התנהלותו וכתוצאה מכך הנזקים שנגרמו לקבוצה בהכנות לאירופה ולליגה. בינתיים במועדון צופים בלא מעט למועמדים לעמדות הכנפיים, ובימים הקרובים יגישו הצעות כספיות לשחקן או שניים בתקוה שיצטרף. במועדון מקצים על 200 אלף יורו לעסקה, והם יהיו חייבים להוריד את תומא מרשימת הזרים כדי לצרף שחקן כנף זר משום שכרגע תומא הוא הזר השישי בסגל".
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  470 לייקים

לא נראה לי הגיוני ששחקן שנרשם כזר ומקבל לאחר סגירת החלון תעודת זהות לא משנה סטטוס באופן מיידי. זה אותו בן אדם, הסטטוס צריך להתעדכן. אם זה לא כך מדובר בביורוקרטיה מהזן ההזוי.
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

נראה לי שכדאי לחכות להוכחות קצת יותר חותכות שהוא הולך להירשם כזר לפני שמצהירים על כישלון.
Jackie treehorn
קיבל.ה  47 לייקים

תתאפקו, עוד שלושה ימים נגמרים 100 ימי החסד
ואז יהיה אפשר להעביר כאן ביקורת מבלי לקבל פרצופים.
שבוע אחרי זה החלון יסגר יגיע דרבי... פציעה של שחקן משמעותי... וכולנו נחזור למצב המחורפן הרגיל.

עד אז תהיו ספורטיבים ותנו גב להנהלה שהצליחה להיות קצת יותר טובה מזאת שהייתה הכי גרועה
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

אין בעיה להעביר ביקורת, אפשר גם לפני 100 וגם אחרי יום הבעלות הראשון
הבעיה שישנם משתמשים שנראה שרק מחכים שיהיה רע כדי לחגוג עם הביקורת
כאלה שלא מגיבים בשום דבר אחר חוץ מזה.
אם יש תיסכולים מהחיים האישיים זאת בהחלט דרך לא רעה להוציא
גם לצאת לריצה/שחייה
אתה מצטייר כבין המשתמשים הללו מיום הגעתך הנה, שזה לא מזמן
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4734 לייקים

Jackie treehorn כתב: 06 ספטמבר 2023, 18:42

שבוע אחרי זה החלון יסגר יגיע דרבי... פציעה של שחקן משמעותי... וכולנו נחזור למצב המחורפן הרגיל.

עד אז תהיו ספורטיבים ותנו גב להנהלה שהצליחה להיות קצת יותר טובה מזאת שהייתה הכי גרועה
מבחינתי שיקחו גם 1,000 ימי חסד, כמו שכבר נאמר ימי החסד לא חוסמים או מבטלים ביקורת.
בחלון העברות הזה הצוות המקצועי שהם מינו נכשל בזרים.
Niro
קיבל.ה  956 לייקים

dino כתב: 06 ספטמבר 2023, 19:02 אין בעיה להעביר ביקורת, אפשר גם לפני 100 וגם אחרי יום הבעלות הראשון
הבעיה שישנם משתמשים שנראה שרק מחכים שיהיה רע כדי לחגוג עם הביקורת
כאלה שלא מגיבים בשום דבר אחר חוץ מזה.
אם יש תיסכולים מהחיים האישיים זאת בהחלט דרך לא רעה להוציא
גם לצאת לריצה/שחייה
אתה מצטייר כבין המשתמשים הללו מיום הגעתך הנה, שזה לא מזמן
אני פה עוד מהתקופה ששמו את אלפקה בפורום סגור של האח הגדול, תן קצת לבקר מה יש
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

חבל שלא חושבים על ספורי, משנה לנו את כל הקישור
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

Jackie treehorn כתב: 06 ספטמבר 2023, 18:42

מה שיפה זה שבתקופת הניסנובים כולם פה רק התחננו להנהלה שהיא לא בסטיונרית, שאשכרה שמה כסף, שלא מסתכסכת עם כל העולם, אבל מסתבר שהכל היה אלף חארטה.
כולם נוכלים, כולם שקרנים, כולם זבל.

כל זה לא קשור לביקורת מקצועית שהיא לגיטימית וגם לי יש כזו.
arik89
קיבל.ה  96 לייקים

וינסנט כתב: 06 ספטמבר 2023, 22:31 חבל שלא חושבים על ספורי, משנה לנו את כל הקישור
איפה היית מציב אותו?
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

arik89 כתב: 07 ספטמבר 2023, 01:08
וינסנט כתב: 06 ספטמבר 2023, 22:31 חבל שלא חושבים על ספורי, משנה לנו את כל הקישור
איפה היית מציב אותו?
קשר התקפי (מתחת לחלוץ), ספורי מומחה בלשלוח כדורים לשטח, זה יתאים לציבוטה ולאיוס שטסים קדימה. הבעיה שבונים על אלטמן בעמדה הזו אבל הוא לא עושה משחק, הוא שחקן של מספרים, צריך להיות קרוב לשער, קיצוני/חלוץ אפילו.
רודריגז ואל ים מאחורי ספורי, ואז יש ספסל של ברנס, סלם, ארצל, פאסי, בנימין, בונה/ארי כהן, אייבינדר, אלטמן, סגל.
michaelm
קיבל.ה  52 לייקים

יש כתבה בספורט 5 על הרכב של מתאזרחים ויהודים בתפוצות...
קודם כל יש שם כמה יהודים מעניינים באירופה וגם נזכרתי בכתבה שניק בלקמן ההוא ממכבי עדיין קיים. אומנם לא ברור מה הכושר שלו, אבל בתור חלוץ יהודי הוא יכול להיות אחלה של הפתעה להשלמת הסגל.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

וינסנט כתב: 07 ספטמבר 2023, 01:21
איפה היית מציב אותו?
קשר התקפי (מתחת לחלוץ), ספורי מומחה בלשלוח כדורים לשטח, זה יתאים לציבוטה ולאיוס שטסים קדימה. הבעיה שבונים על אלטמן בעמדה הזו אבל הוא לא עושה משחק, הוא שחקן של מספרים, צריך להיות קרוב לשער, קיצוני/חלוץ אפילו.
רודריגז ואל ים מאחורי ספורי, ואז יש ספסל של ברנס, סלם, ארצל, פאסי, בנימין, בונה/ארי כהן, אייבינדר, אלטמן, סגל.
אני מסכים שספורי שחקן מושלם להפועל מבחינה מקצועית, לעמדה הזו בדיוק
אבל אם נגיד נעלה ככה, תהיה בעיה בהגנה בגלל שהמגנים שלנו לא מספיק איכותיים ובגלל שאל ים אייבינדר או כל שחקן אחר שיהיה שם לא מספיק טוב
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  35 לייקים

למה אין אשכול מגן ימני פוטנציאלי?
arik89
קיבל.ה  96 לייקים

איפה היית מציב אותו?
זו העמדה הטובה ביותר עבורו. ואני מסכים שאלטמן לא מייצר מצבים (לכן אני חושב שחייבים להתנפל על תומא, מה שיאפשר לשחק 4231 כך שחוסה יהיה זה שייצר מצבים לצידו). אבל אין לך את הפריוולגיה להוריד את אחד מאוז'בולט/אלטמן/צ'יבוטה/לאיוס לספסל, כשהמגן הימני היחיד שלך הוא אזוגי ואין לך שחקן בעמדה 8
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 07 ספטמבר 2023, 09:18

איפה היית מציב אותו?
אני מסכים שספורי שחקן מושלם להפועל מבחינה מקצועית, לעמדה הזו בדיוק
אבל אם נגיד נעלה ככה, תהיה בעיה בהגנה בגלל שהמגנים שלנו לא מספיק איכותיים ובגלל שאל ים אייבינדר או כל שחקן אחר שיהיה שם לא מספיק טוב
בעיה בהגנה כבר יש לנו בלי קשר לספורי. ולקאניס ישנה את המערך הרבה העונה, ב 4-3-3 תיווצר בעיה בהגנה בגלל המגנים, בגלל זה 5-3-2 זה המערך שהוא בונה עליו. לדעתי הוא צריך לעלות ככה לדרבי, בש, חיפה, ביתר כדי שנעמוד מולם הגנתית אבל מול שאר הקבוצות חייב מערך 4-3-3 התקפי עם קישור גרזן, אל ים רודריגז וספורי זה קישור מפחיד. כועסים על אל ים בגלל טעויות שהוא עושה אבל מי ששם לב הן קורות רק ליד אייבינדר שלא ״רע״ מספיק, אל ים עושה את כל העבודה השחורה ומאבד אוויר דקה 60. עם שחקן טוב לידו הוא יראה אחרת
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2675 לייקים

אל ים היה נראה טוב במחצית הראשונה מול נתניה בגלל שלראשונהמזה שנתיים שיחק לידו שחקן שיכול לסחוב את הקישור.
בגלל זה אני טוען כבר כמעט שנתיים שמגנים ברמה גבוהה יהפכו את העבודה של הקישור שלנו להרבה יותר קלה.
תראו מה קרה כשהאגפים אשכרה עבדו טוב. ברגע שהפסקנו עם משחק האגפים מול נתניה, המשחק דעך.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  470 לייקים

הלוואי ספורי אבל נראה לי שהוא מחפש חוזה שמן יותר ממה שאנחנו יכולים להציע.
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

SickleCell כתב: 07 ספטמבר 2023, 13:15 הלוואי ספורי אבל נראה לי שהוא מחפש חוזה שמן יותר ממה שאנחנו יכולים להציע.
נכון
טורקיה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2675 לייקים

לא יגיע. נקסט...
לא בסכומים שלנו כרגע.
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

14 יום לסיום החלון

לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

dino כתב: 07 ספטמבר 2023, 13:23
SickleCell כתב: 07 ספטמבר 2023, 13:15 הלוואי ספורי אבל נראה לי שהוא מחפש חוזה שמן יותר ממה שאנחנו יכולים להציע.
נכון
טורקיה
בטורקיה הוא ילמד להפסיד בכבוד בשש בש?
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

לירון האדום כתב: 07 ספטמבר 2023, 15:15
dino כתב: 07 ספטמבר 2023, 13:23
נכון
טורקיה
בטורקיה הוא ילמד להפסיד בכבוד בשש בש?
כש400 אלף יורו מונח על הכף, יכולות הלמידה משתפרות
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  708 לייקים

אם האמריקאים רוצים להחזיר את הפועל לצמרת,לאו דווקא מועמדת לאליפות,אבל אחת שנכנסת קבוע לפלייאוף העליון,צריך שחקנים שהם טובים יותר מהסטנדרט שיש בשאר הליגה למעט חיפה ומכבי.
כרגע יש 2 אופציות שמתאימות לפרופיל הזה- ספורי וגלזר.
על אחד מהם צריך לשים את הכסף,ובשאריות להביא איזה מגן ימין ,אפילו מחליף.
לא בכל עונה יש שחקנים כאלו,ברמה הזו ובגיל הזה על המדף.
שווה וצריך לגייס כסף עבור אחד מהם
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

עם כל הצער שבדבר גלזר הוא הזדמנות טובה והייתי שמח להביא אותו. אלא אם ביבראס בכל זאת על הפרק, עוד לא אבדה תקוותינו
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  748 לייקים

מה יש לכם תגידו? מה דן גלזר ? השחקן הזה לא יודע לבעוט כדור לשער.. סבבה אז הוא נתן עונה וחצי בקריירה של גרזן אמיתי, חוץ מזה זבל של שחקן בלי קשר לזה שהוא מהמחלה.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  708 לייקים

רווי כתב: 07 ספטמבר 2023, 16:32 מה יש לכם תגידו? מה דן גלזר ? השחקן הזה לא יודע לבעוט כדור לשער.. סבבה אז הוא נתן עונה וחצי בקריירה של גרזן אמיתי, חוץ מזה זבל של שחקן בלי קשר לזה שהוא מהמחלה.
אם היית אוהד חיפה או באר שבע- יש לך את הלוקסוס להגיד את זה.
בוא תגיד לי איזה קשר דפנסיבי ברמה שלו אתה יכול להביא?
אתה מבין שקישור דפנסיבי של גלזר ורודריגס זה משהו שלא היה בהפועל כבר הרבה מאוד שנים?
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  35 לייקים

באיזה עולם הוא יבוא אלינו?
גם ביקום מקביל זה לא יהיה
חייב לקחת את החומר שרוב הפורום לוקח
שליחת תגובה