אם הוא ישחק טוב, יבקיע ויבשל - הוא נוצרי, איזו שאלה.
אם יזיק על המגרש - מוסלמי קל
היד הארוכה של הגביר מהכרמל הם אומרים, אני לא אשכח איך לפני שנה דחו להם עונש שהם היו אמורים לקבל על דרבי באיזור נובמבר, עד חודש מאי (!!!). בטענה שהדיין "חולה קורונה" ועוד כל מיני תירוצים הזויים.טכנית לארז כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 10:42 את ביטר היה צריך להוריד ליגה על הטיל ששיגרו בדוחא ליציע אוהדי סכנין לפני מספר חודשים. עם זה כמובן לא עשו כלום, אבל כל השטויות של אבוקות או פריצות לדשא - על זה עושים פה את ההצגות של הזעזוע ומענישים בהפחתת נקודות. את כולם חוץ ממועדון אחד כמובן, שלו אפילו אין תנאי על פירוטכניקה.
הם גם פרצו לדשא במחזור הסיום של הליגה במאי באשדוד, מישהו בכלל זוכר את זה? כי לביטר הורידו על פריצה לדשא 4 נקודות. ואני לא באמת קונה את זה שזה שונה כי שם זה היה גביע עם הנשיא וכל זה. מדובר באותו אירוע - פריצה לדשא בסיום המשחק. בדיוק כמו שאין הבדל בבית הדין בין לזרוק אבוקות נגד ק"ש לבין לזרוק אבוקות בדרבי.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 12:04היד הארוכה של הגביר מהכרמל הם אומרים, אני לא אשכח איך לפני שנה דחו להם עונש שהם היו אמורים לקבל על דרבי באיזור נובמבר, עד חודש מאי (!!!). בטענה שהדיין "חולה קורונה" ועוד כל מיני תירוצים הזויים.טכנית לארז כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 10:42 את ביטר היה צריך להוריד ליגה על הטיל ששיגרו בדוחא ליציע אוהדי סכנין לפני מספר חודשים. עם זה כמובן לא עשו כלום, אבל כל השטויות של אבוקות או פריצות לדשא - על זה עושים פה את ההצגות של הזעזוע ומענישים בהפחתת נקודות. את כולם חוץ ממועדון אחד כמובן, שלו אפילו אין תנאי על פירוטכניקה.
מיותר לציין שהפועל עמדה לדין ונענשה כבר שבוע אחרי הדרבי ההוא, ואת הרדיוס שמכבי קיבלה היא ריצתה במשחקים לפרוטוקול אחרי שהאליפות הוכרעה.
הגביר הקנדי וידו הארוכה.
זה קל מאוד - לא זורקים אבוקות לדשא.oleg neduda כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 12:28 ההורדת נקודה של חיפה היא תקדים מסוכן מאוד עבורנו. לא רואה איך עוברים את השנה הזאת בלי הורדת נקודות. לדעתי נחטוף את זה כבר במשחק הבית הבא
נראה שזה בלתי אפשרי לצפות שכל העונה לא תהיה אבוקה אחתרדפוקס כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 13:12זה קל מאוד - לא זורקים אבוקות לדשא.oleg neduda כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 12:28 ההורדת נקודה של חיפה היא תקדים מסוכן מאוד עבורנו. לא רואה איך עוברים את השנה הזאת בלי הורדת נקודות. לדעתי נחטוף את זה כבר במשחק הבית הבא
מה שקשה זה שהאולטראס יצטרכו לשים את האגו בצד, לפעול לטובת המועדון ולהתאפק. דברים שמנוגדים לאופיהם וטבעם.
מהאולטראס אי אפשר לצפות לכלום.dino כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 13:15נראה שזה בלתי אפשרי לצפות שכל העונה לא תהיה אבוקה אחתרדפוקס כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 13:12זה קל מאוד - לא זורקים אבוקות לדשא.oleg neduda כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 12:28 ההורדת נקודה של חיפה היא תקדים מסוכן מאוד עבורנו. לא רואה איך עוברים את השנה הזאת בלי הורדת נקודות. לדעתי נחטוף את זה כבר במשחק הבית הבא
מה שקשה זה שהאולטראס יצטרכו לשים את האגו בצד, לפעול לטובת המועדון ולהתאפק. דברים שמנוגדים לאופיהם וטבעם.
זה מה שטענתי- שהרבה יותר קל יהיה להפעיל נגד הפועל(או סכנין) מאשר לשאר ששם האוהדים צריכים לעשות דברים יותר חריגים ואבוקות זה די בנוהל של רוב הקבוצות
גם אם לא יזרקו לדשא, המשחק בכל מקרה יעצר, והתנאי הוא על עצירת המשחק בגלל אבוקות.רדפוקס כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 13:12זה קל מאוד - לא זורקים אבוקות לדשא.oleg neduda כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 12:28 ההורדת נקודה של חיפה היא תקדים מסוכן מאוד עבורנו. לא רואה איך עוברים את השנה הזאת בלי הורדת נקודות. לדעתי נחטוף את זה כבר במשחק הבית הבא
זה לא נכון.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 13:31גם אם לא יזרקו לדשא, המשחק בכל מקרה יעצר, והתנאי הוא על עצירת המשחק בגלל אבוקות.רדפוקס כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 13:12זה קל מאוד - לא זורקים אבוקות לדשא.oleg neduda כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 12:28 ההורדת נקודה של חיפה היא תקדים מסוכן מאוד עבורנו. לא רואה איך עוברים את השנה הזאת בלי הורדת נקודות. לדעתי נחטוף את זה כבר במשחק הבית הבא
מה פיתרון? אף אחד לא רוצה פיתרון, לא הזורקים, לא המשטרה, לא חברות האבטחה ולא בית הדין.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 13:31גם אם לא יזרקו לדשא, המשחק בכל מקרה יעצר, והתנאי הוא על עצירת המשחק בגלל אבוקות.רדפוקס כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 13:12זה קל מאוד - לא זורקים אבוקות לדשא.oleg neduda כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 12:28 ההורדת נקודה של חיפה היא תקדים מסוכן מאוד עבורנו. לא רואה איך עוברים את השנה הזאת בלי הורדת נקודות. לדעתי נחטוף את זה כבר במשחק הבית הבא
פתרון שיכול לעבוד, להתחיל את ה"מופע" לפני השריקה וככה השופט פשוט ישהה את פתיחת המשחק ולא יעצור אותו, ואז אולי בבית דין יהיה כתב הגנה לעבוד איתו.
זה בית דין של ההתאחדות לכדורגל, חברות האבטחה והמשטרה לא כפופים אליו.טכנית לארז כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 13:42 בית הדין לא באמת רוצה "פיתרון" וברור לכולם שאם היה פה היגיון ולא אינטרסים אז:
1. האחריות והענישה הייתה מוטלת על המשטרה וחברות האבטחה שכושלות
לגמרי. אני חשבתי שהירידה שהוא חווה בשנה האחרונה הייתה משהו זמני, אבל נראה שזה משהו מעבר.אוגוסטוס היל כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 14:21 לפי וואן גוטליב בדרך לעזוב את בית"ר כבר עכשיו.
קצת כואב האמת ברמה האישית. אני לא הצלחתי לשנוא אותו אף פעם.
כנ"ל.הוקיץ' כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 14:33לגמרי. אני חשבתי שהירידה שהוא חווה בשנה האחרונה הייתה משהו זמני, אבל נראה שזה משהו מעבר.אוגוסטוס היל כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 14:21 לפי וואן גוטליב בדרך לעזוב את בית"ר כבר עכשיו.
קצת כואב האמת ברמה האישית. אני לא הצלחתי לשנוא אותו אף פעם.
בינתיים ההחלטה להחליף אותו בבלוריאן נראית כמוצלחת מכל הבחינות, ואני הייתי נגד.
נכון, נקודה אחת ועדיין.
לעצור פרטנית מצריך מהמשטרה, מההתאחדות ומבתי הדין לעבוד קשה.redrony כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 16:40נכון, נקודה אחת ועדיין.
אגב, אני חושב שמה שהיה בשנה שעברה בדרבי היה חמור פי כמה וכמה שאוהדי מכבי חיפה עשו.
בלי קשר, הייתי שמח אם העונשים הקולקטיביים היו עוברים מן העולם והיו מענישים אוהדים פרטנית (מה שגם תכלס היה מונע מהמקרים האלה להשנות) ובלי קשר, עונשי הורדת נקודות צריכים בכלל להעלם גם במסגרת הענשיה הקולקטיבית של קהל ולהנתן רק במקרים ספציפיים שקבועים בתקנון כמו פירוק (או כל עונש על קבוצה שהשיגה יתרון ספורטיבי שלא כדין)
לא יודע איך הוא יהיה, אבל הזרים שהם מביאים תמיד נראים יותר מבטיחים משלנו (מבחינת נתונים יבשים, קבוצות עבר, וכו)
זה לא בדיוק נכון. ספר, פטרסון, קלימאלה ואפילו הלדר לופז זה שחקנים שהקבוצות שציינת היו מתות שיגיעו אליהן.
ודאי שבאר שבע מביאה לרוב פרופילים יותר גבוהים.Carajo כתב: ↑14 ספטמבר 2023, 18:44זה לא בדיוק נכון. ספר, פטרסון, קלימאלה ואפילו הלדר לופז זה שחקנים שהקבוצות שציינת היו מתות שיגיעו אליהן.
יש להם בעיה בשילוב של הזרים בקבוצה אבל זה כבר עניין מקצועי.
שים לב גם שהשחקנים שציינתי (למעט לופז שמתחיל עכשיו את הירידה ביכולת בגלל הגיל) כולם או בפיק של הקריירה או לפניו (23, 28 ו-25 בהתאמה) ככה שהפרופיל שהם מביאים הוא עדיין גבוה יותר משאר הקבוצות.
גם שאפי וסאלמני שהם הביאו עונה שעברה הם שחקנים נהדרים.
שוב, יש להם בעיה בלהכניס את השחקנים לקצב ולשלב אותם כמו שצריך וזו בעיה מקצועית גדולה, אבל מבחינת פרופיל וכסף הם עדיין מתקרבים יותר לחיפה ומכבי מאשר לשאר.