מייקל ואלקאניס

פורום אוהדי הפועל תל אביב
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  398 לייקים

הפועל כתב: 03 ספטמבר 2023, 15:36 חייבים לאמר גם לזכותו, שהוא נאלץ להתמודד עם הרבה אילוצים קשים שנובעים מכך שמדיניות הרכש שלנו השתנתה, ובמקום לזרוק את המעט כסף שיש על הרבה שחקנים בינוניים, זורקים אותו על מעט שחקנים איכותיים והרבה שחקני נוער.
עד עכשיו אחנו לא יודעים מה גודל התקציב של הפועל תא ומה גובה תקציב השכר של השחקנים.
היו 4 החתמות משמעותיות (גם בגובה שכר):
זובאס (שדורג חוזה)
אלטמן
רודריגז
ציבוטה.
זורקים אותו על מעט שחקנים איכותיים והרבה שחקני נוער.? מה ? המאמן לא שותף בבחירת שחקני רכש או בניפוי שחקנים?
מחתימים או משחררים בלי לקבל את דעתו?
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 03 ספטמבר 2023, 16:14
הפועל כתב: 03 ספטמבר 2023, 15:36 חייבים לאמר גם לזכותו, שהוא נאלץ להתמודד עם הרבה אילוצים קשים שנובעים מכך שמדיניות הרכש שלנו השתנתה, ובמקום לזרוק את המעט כסף שיש על הרבה שחקנים בינוניים, זורקים אותו על מעט שחקנים איכותיים והרבה שחקני נוער.
עד עכשיו אחנו לא יודעים מה גודל התקציב של הפועל תא ומה גובה תקציב השכר של השחקנים.
זובאס (שדורג חוזה)
אלטמן
רודריגז
ציבוטה.
זורקים אותו על מעט שחקנים איכותיים והרבה שחקני נוער.? מה ? המאמן לא שותף בבחירת שחקני רכש או בניפוי שחקנים?
לא הבנתי את הנקודה שלך אבל אם אתה מחשיב את זובאס הייתי גם מחשיב את לאיוס כהוצאה משמעותית
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

כמה ימים הוא נרגע קצת מלזרוק רמזים נגד הבעלים וברח לו
אופסי
chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

Piz כתב: 03 ספטמבר 2023, 13:18 אחרי משחק באמת טוב. רואים בקבוצה שברים שלא קאו פה שנים. ועדיין כלכך הרבה אוהדי הפועל שעדיין חושבים שהוא גונב דעת? נשמע לי קצת הזוי. אני מאמין שלפחות חלק מהם, לא באמת אוהדי הפועל.. ובאים לפה ללבות את האווירה.
מי שעוקב אחרי הפועל ויש לו עיניים מבין שזה יכול מאוד להיות הולך לכיוון של קבוצה טובה ומאומנת כמו שלא הייתה פה שנים, ולנו סוף סוף יש יכולת להרים את הקבוצה , לא ממקום 14ל 11 . למקום שבאמת כיף להיות בו.
בנוסף למה שכתבת, אני חושב שבסגל כל כך מצומצם, קשה לבוא בטענות למאמן, לא מבין מה האובססיה עם החילופים, מי ישמע מה היה לו בספסל, מה גם שמהחלל רואים שהוא החליף בדיוק מי שצריך, שחקנים שנגמר להם החמצן.

מאמין שארצ'ל יחזור, יהיה אפשרי לשים אותו בקישור עם רודריגז, ונראה הרבה יותר טוב.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

בר קולמוסא כתב: 03 ספטמבר 2023, 14:56
נועם שחם כתב: 03 ספטמבר 2023, 13:32 מעניין. דווקא כשולקאניס מפנים את הביקורת ומשנה את המערך פתאום מתחילים להראות כמו קבוצת כדורגל. אז אולי האוהדים כן מבינים משהו.
אז למה לשלם למאמן כסף בכלל? בוא נרים הצבעה כל שבוע איזה מערך ואיזה הרכב להעלות. אפשר גם חילופים בשיטת הסמסים.
א. יש מאמנים שבאמת חבל לשלם להם כסף.

ב. מה הקשר בין מה שכתבתי לבין התשובה שלך?

הנקודה שלי הייתה מאד פשוטה - הביקורת על המערכים וההרכבים של ולקאניס הייתה מוצדקת. ההוכחה לכך היא שברגע שהוא שיחק כמו שרובנו חשבנו שרצצוי, פתאום הקבוצה נראתה יותר טוב. זה לא אומר שאנחנו צריכים לאמן או לקבוע את החילופים, אלא שגם אנחנו כאוהדים רואים ומבינים דבר או שניים בכדורגל, זה הכל.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

L.S כתב: 03 ספטמבר 2023, 14:35
נועם שחם כתב: 03 ספטמבר 2023, 14:31
L.S כתב: 03 ספטמבר 2023, 14:04

אין מצב שאתה חושב שהוא שינה מערך בגלל ביקורת של אוהדים או תקשורת ולא כי אוזבולט היה כשיר ואפשר לו לשחק במערך הזה
היה אפשר לעלות עם צ'יבוטה כחלוץ ועם סניור ולאיוס באגפים.

בכל מקרה היה אפשר לעלות עם הגנה בקו 4 ורודריגס באמצע, או לפחות לתרגל את זה מדי פעם.

אבל לשחק עם קו קדמי מדולדל ועם רודריגס כבלם, זה מלכתחילה לשחק עם מערך נחות ומוגבל.
איך התרשמת מסניור אתמול? עד כדי כך נהנת שאתה שהיית רוצה לראות אותו פותח בשבוע שעבר בסכנין?

הוא משחק עם הקלפים שיש לו.
איך התרשמתי מסניור? היה בסדר גמור, היה פעיל, מעורב במהלכים בהתקפה, הפעולה האחרונה לא הייתה טובה.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 03 ספטמבר 2023, 16:14
זובאס (שדורג חוזה)
אלטמן
רודריגז
ציבוטה.
היו יותר מארבע החתמות משמעותיות.
היה שדרוג שכר גדול מאוד ללאיוס.
פאסי מרוויח סדר גודל של 160-170 אלף אירו לפי הפרסומים אם אני זוכר נכון.
בלוריאן הגיע עם החוזה שלו בב"ש ותהיה בטוח שזה לא חוזה נוער.
על אלטמן גם שילמו דמי מעבר בגובה דומה לחוזה שלו.
בנוסף רק השחרורים של קלטינס, גונזלס, גוטליב וסלליך עלו מליונים.

אבל למה לתאר את כל העובדות כשאפשר לתאר רק חלק מהן?

בסופו של יום בנו סגל שמורכב מעשרה שחקנים בכירים ולא זולים (חלקם יותר וחלקם פחות) על הנייר - זובאס, פאסי, בלוריאן, גורפינקל, אייבינדר, רודריגז, ציבוטה, אלטמן, לאיוס ואוזבולט, כשהיתר הם שחקנים צעירים (שחלקם לגיטימיים לגמרי כמו ישראלוב ואל ים) או סימני שאלה (אזוגי ובונה).

אם יגיעו לפה עוד שני שחקנים בכירים (נניח זסנו + זר שישי בפרופיל טוב) התמהיל הזה יכול לעבוד מצויין.
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

באיזה עולם איינבינדר בגיל 34 נחשב בכיר?
גם פאסי לא נחשב רכש יקר במיוחד ביחס לקבוצות הגדולות
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

אדום כתב: 04 ספטמבר 2023, 15:03 באיזה עולם איינבינדר בגיל 34 נחשב בכיר?
מה זה משנה הטייטל? אייבינדר מרוויח יפה יחסית
וגם פאסי(ביחס לשאר הליגה שתקציבית כמו הפועל או מתחת) וזה נאמר בתגובה למשתמש שניסה לתאר את המצב כ4 שחקנים עם השקעה והשאר חיילים או דמוי חיילים, שכסף לא הושקע.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2660 לייקים

לא חושב שאפשר לקחת ברצינות אנשים שמבקרים תיקואים בגביע הטוטו במשחקים ששיחקנו בהם עם נוער מחוזק ובחצי כוח. אפשר בהחלט לבקר משחקי ליגה, אבל שיהיה טעם בביקורת. אם היא ביקורת לשם הביקורת אפשר להתעלם.
היה ברור שגביע הטוטו זו לא האינדיקציה לאיך שנשחק בהמשך. ואנחנו עדיין חסרים כושר משחק, זה די ברור. אלטמן למשל...צריך לפחות עוד חודש כדי לשחק 90 דקות לטעמי. אני בספק אם בדרבי הוא פותח.
האם לקבוצה חסר עוד עומק? נו ברור, ספרו לנו משהו שלא ידענו. האם נעשו טעויות? ובכן, מי לא עושה? החכמה היא ללמוד מהן. אם לומדים מהן מהר ומפיקים לקחים אז הכל בסדר.

הפועל שינתה כיוון בחשיבה, לא מזמן ניתנו פה 8-10 דוגמאות רק מהקיץ האחרון. בחיאת קחו קצת אויר. נבנה פה משהו. אי אפשר לבקר את התקשורת ולהתנהג ברדידות כמוה.
חלק משינוי התפיסה הוא לתת לצוות המקצועי עוד קצת זמן עם הקבוצה. הפגרה באה בזמן, למרות הניצחון. צריך עוד כושר משחק ועוד שחקני רכש שיעזרו בספסל המאד מאד דליל שלנו.
יחד, רק יחד! :heart:
chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

נועם שחם כתב: 04 ספטמבר 2023, 10:15
נועם שחם כתב: 03 ספטמבר 2023, 14:31

היה אפשר לעלות עם צ'יבוטה כחלוץ ועם סניור ולאיוס באגפים.

בכל מקרה היה אפשר לעלות עם הגנה בקו 4 ורודריגס באמצע, או לפחות לתרגל את זה מדי פעם.

אבל לשחק עם קו קדמי מדולדל ועם רודריגס כבלם, זה מלכתחילה לשחק עם מערך נחות ומוגבל.
איך התרשמת מסניור אתמול? עד כדי כך נהנת שאתה שהיית רוצה לראות אותו פותח בשבוע שעבר בסכנין?

איך התרשמתי מסניור? היה בסדר גמור, היה פעיל, מעורב במהלכים בהתקפה, הפעולה האחרונה לא הייתה טובה.
פעיל... בלאבד כדורים, ולהפסיד בכל עימות פיזי, פעיל?
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

אדום כתב: 04 ספטמבר 2023, 15:03 באיזה עולם איינבינדר בגיל 34 נחשב בכיר?
מה בין התגובה שלך למה שכתבתי, רק אלוהים מודע
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

chimpfive כתב: 04 ספטמבר 2023, 21:27

פעיל במובן של היה מעורב ב3-4 מהלכים בחלק ההתקפי בזמן קצר. באחד הבלם הקדים אותו בעשירית שניה, בשני קיבל החלטה לא טובה, זה חלק מהמשחק.

אני רואה את חצי הכוס המלאה, שהיא מעורבות שלו במהלכים מסוכנים קרוב לרחבה.
לירון האדום
קיבל.ה  2294 לייקים

נועם שחם כתב: 05 ספטמבר 2023, 10:16
chimpfive כתב: 04 ספטמבר 2023, 21:27

פעיל במובן של היה מעורב ב3-4 מהלכים בחלק ההתקפי בזמן קצר. באחד הבלם הקדים אותו בעשירית שניה, בשני קיבל החלטה לא טובה, זה חלק מהמשחק.

אני רואה את חצי הכוס המלאה, שהיא מעורבות שלו במהלכים מסוכנים קרוב לרחבה.
בחיאת נועם, מה יש לסניור עלייך שהוא ככה סוחט אותך?
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

אני מבין שעד שהוא נכנס בחלק הקדמי הייתה הצגה, כל התקפה הסתיימה במסירה לגול וכל חצי הזדמנות נגמרה בבעיטה למסגרת.
הוקיץ'
קיבל.ה  5889 לייקים

אתה "יורד" על הבנת הכדורגל של ולקאניס ואז מספר שסניור היה בסדר גמור.
לא עוזר לקייס שלך.
הוקיץ'
קיבל.ה  5889 לייקים

וברצינות, יש לי הרבה חיבה לסניור, כמו שיש לי כלפי כל מי שעולה מהנוער.
יחד עם זאת, עד היום הוא לא הצליח להראות שהוא שחקן לגיטימי בליגת העל, ואנחנו לא עושים טובה לעצמנו או לו בכך שאנחנו מדמיינים שהוא בסדר כי הוא פעיל, בזמן שהוא חירב שתי התקפות מסוכנות בשלומיאליות.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

היה לו מהלך אחד שהוא פישל בו וזה המהלך שהוא ניסה לקחת את הבלם ב1 על 1 ולא מסר.

במהלך השני זה היה מיאוץ לכדור שהבלם הקדים אותו בעשירית שניה. אלו שני המהלכים המשמעותיים היחידים שהיה מעורב בהם (סה"כ נכנס בסוף המשחק כחילוף אחרון ובמגננה).

אני כן רואה לזכותו את זה שיצא קדימה בנסיבון לתפוס את נתניה עם המכנסיים למטה, ולא התחבא מהכדור. ה1 על 1 היה לא טוב ולא נכון. אבל זה שהוא מעורב ומגיע להזדמנויות זה גם דבר חיובי.

זה לא מהמשחקים שיש לי בהם ביקורת משמעותית כלפיו. לצור הענין לאוז'בולט היו פיקשושים במסירות במשחק הזה.

אני חושב שסניור לא הצדיק את המקום שלו בסגל נכון להיום, אבל דווקא המשחק האחרון הוא לא דוגמא טובה בעיני.
טכנית לארז
קיבל.ה  1946 לייקים

מגזימים לדעתי עם סניור.
יש לו בעיה ששמתי לב אליה וזה שאף פעם לא יוצא משהו טוב כשהוא מעביר לשמאל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
הוקיץ'
קיבל.ה  5889 לייקים

מה זה "יצא קדימה ולא התחבא"? הוא חלוץ, אם הוא לא יוצא קדימה אז למה שיהיה על המגרש בכלל? גם במהלך שבו הבלם הקדים אותו זכורה לי גישה מאוד רכה לכדור שגרמה לכך שלא השיג אותו, אבל אולי אני טועה.
בכל אופן, הבעיה לא שהוא טועה ומפשל מדי פעם, אלא שזה כמעט אך ורק מה שהוא עושה. אוז'בולט פישל במסירה לצ'יבוטה אמנם, אבל הוא מגיע משתי עונות של כיבושים דו ספרתיים וגם חוזר מפציעה שגרמה לו לפספס את כל ההכנה, הוא הרוויח את הקרדיט שלו. אצל סניור קשה לאסוף חמש פעולות טובות מאז שעלה לבוגרים. על משחקים טובים אני בכלל לא מדבר.
יש לו נתונים פיזיים נהדרים, הוא הראה דברים יפים מאוד בנוער ובנבחרות הגילאים השונות, אבל הוא נראה כרגע רחוק מאוד לצערי מלהיות שחקן לגיטימי בליגת העל.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

לא יודע עם רחוק מאד אבל מסכים שנכון לעכשיו לא הצדיק את ההייפ בכלל. רק שהמשחק בשבת הוא בעיני דוגמא פחות טובה.

אני כן לוקח מעורבות במהלכים בחלק הקדמי כדבר חיובי. פעולה שלא מצליחה זה בסדר, יכול לקרות. חשוב שהגיע לתוך המהלך, היה קרוב לכדור או עשה תנועה נכונה, גם אם לא סיים נכון.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4724 לייקים

פעולה שלא מצליחה זה בסדר, אבל שזה קורה ב-90% מהפעולות כולל מהפשוטות ביותר יש פה כבר דפוס.
וב-1 על 1 הזה לא רק שהוא לא עשה תנועה נכונה הוא פשוט דפק מצב וודאי לשער.
חתך פנימה ימינה לתוך שחקן הגנה במקום להמשיך לרוץ ישר עם נטייה שמאלה ולשאול את השוער באיזו פינה הוא רוצה.
רפרנס:
הוקיץ'
קיבל.ה  5889 לייקים

וגם אחרי שהוא כבר חתך ימינה, היה צריך למסור ללאיוס במקום להמשיך ולכדרר.
פשוט אותן בעיות שוב ושוב בפעולות מאוד בסיסיות.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

רדפוקס כתב: 05 ספטמבר 2023, 18:23 פעולה שלא מצליחה זה בסדר, אבל שזה קורה ב-90% מהפעולות כולל מהפשוטות ביותר יש פה כבר דפוס.
וב-1 על 1 הזה לא רק שהוא לא עשה תנועה נכונה הוא פשוט דפק מצב וודאי לשער.
חתך פנימה ימינה לתוך שחקן הגנה במקום להמשיך לרוץ ישר עם נטייה שמאלה ולשאול את השוער באיזו פינה הוא רוצה.
רפרנס:
הוא לא דפק מצב ודאי. קודם כל הוא היה ערני לטעות של הבלם ורץ והגיע לכדור, וגם חתך על הבלם יפה ימינה. וגם הרעיון של שוב לעשות את אותה הטעיה לצד ההפוך היא לא רעיון רע, רק שהוא לא העריך טוב את היכולת של הבלם להגיב מהר. בכל מקרה,זו לא פעולה גרועה. פעולה בינונית.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4724 לייקים

פעולה נוראית, פשוט רוץ קדימה ושים גול.
אם אתה באמת חושב שזאת פעולה בינונית אין לנו מה להמשיך בדיון.

כמו שהוקיץ אמר, אם כבר החליט לא לרוץ קדימה ובמקום לחתוך ימינה אז חייב למסור ללאיוס ולהשאיר אותו מול שוער.
ככה או ככה היו לו שתי אפשרויות טובות מאוד לייצר מצב הבקעה והוא חרבן את שתיהן.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

דיון מיותר. סניור שחקן חלש. כל יום שהוא משחק בהפועל זה פשע עבורו ועבורנו. הוא חייב השאלה לשנתיים.
אמה גולדמן
קיבל.ה  400 לייקים

תמונה

מקורבים אחרים של הקהל מסרו כי
אנטי ביתר לשעבר
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4724 לייקים

אמה גולדמן כתב: 06 ספטמבר 2023, 22:51 תמונה

מקורבים אחרים של הקהל מסרו כי
אין כמו מנה הגונה של גידי ליפקין הכוללת המצאות וכתיבה מחרידה.
טוב שלא רשם שואלקאניס קם עם ראש כרות של סוס במיטתו.
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

בסביבת הקהל🤣🤣🤣
יהלום14אדום
קיבל.ה  950 לייקים

המחולל של גידי
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1326 לייקים

:rofl:
מקורבים לקהל
בר קולמוסא כתב: 06 ספטמבר 2023, 22:56 בסביבת הקהל🤣🤣🤣
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
אל באנדי
קיבל.ה  506 לייקים

איזה כתבה עילגת
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

זה כתב ברמת אתר אדום עולה של בינמן
אין רמה מביכה כזאת
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

אחד האנשים הטיפשים בתקשורת.
צריך לשמוע 4 דקות מפודקאסט שלהם כדי להבין את חומרת המצב שלו.
מצד שני יש פה גם זווית אופטימית - אם הוא הגיע לסוג של מעמד והצלחה אז כל אחד יכול
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

כבר שנים הכתבים של וואלה, וואן וערוץ הספורט (ועוד) עושים את זה, מציתים אש ודרמה מכלום, ככה יוצרים סכסוך בין קהל למועדון, בסופו של דבר זה משפיע על מה שקורה בדשא. על קבוצות אחרות זה תמיד ביקורות חיוביות ודברים טובים. פשוט לא להקשיב להם
לירון האדום
קיבל.ה  2294 לייקים

איזה בדיחה הליפקין הזה

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

L.S
קיבל.ה  1031 לייקים

וינסנט כתב: 06 ספטמבר 2023, 23:32 כבר שנים הכתבים של וואלה, וואן וערוץ הספורט (ועוד) עושים את זה, מציתים אש ודרמה מכלום, ככה יוצרים סכסוך בין קהל למועדון, בסופו של דבר זה משפיע על מה שקורה בדשא. על קבוצות אחרות זה תמיד ביקורות חיוביות ודברים טובים. פשוט לא להקשיב להם
זה עצוב אבל יש אנשים שאוכלים את החרא הזה

וזו באמת אחת השורות הכי עילגות ומביכות שקראתי
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

בפרק האחרון של צבע אדום אירחו את ארז הדובר והוא הסביר שכמדיניות לא מגיבים לאייטמים כאלו כדי לא לתת להם הד.
אני לגמרי מבין את המדיניות, אבל הכתב הזה מתחילת הקיץ לא מסקר אותנו, אלא רק מחפש איך ואיפה הוא יכול להזיק.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

מרוב שיעמום שאין להם שום ידיעות אמיתיות לדווח
בקושי נשארו כתבים עם עניין אמיתי ואמביציה במקצוע
שליחת תגובה