מייקל ואלקאניס
צריך לתת לו עוד זמן, לטובה ולרעה.
בכל אופן, מוקדם לדעתי לדבר על האוהדים, בוא..
בכל אופן, מוקדם לדעתי לדבר על האוהדים, בוא..
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
לקרוא את התגובה שלו בוואן ולהבין שכנראה מדןבר בגונב דעת ברמה הגבוהה ביותר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
במשחקים הקודמים עם ההרכבים ואיך שעמדנו זה היה נראה כאילו הוא עושה לנו סאבוטאז'.
אתמול זה היה נראה טוב יותר לפרקים ארוכים של המשחק, אבל החילופים היו חילושים.
אתמול זה היה נראה טוב יותר לפרקים ארוכים של המשחק, אבל החילופים היו חילושים.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
אני חושב שהוא מצליח למשוך אש אליו, בשונה מהמימרים, מאמן צריך להיות טיפוס וגם לאכול ראש, זה חלק מהעניין
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
למרות הערב ההזוי שלו מול סכנין, כבר עכשיו ברור שההשוואות למנדיונדו לא מחוברות למציאות. הקבוצה עמדה אתמול טוב מאוד על המגרש ורואים טביעת אצבע של מאמן בלא מעט דברים.
מה שכן - ההתעסקות שלו אתמול בקהל הייתה טיפשית. שיתעסק בעצמו וילמד להתעלם ובטח לא לחנך אוהדים
מה שכן - ההתעסקות שלו אתמול בקהל הייתה טיפשית. שיתעסק בעצמו וילמד להתעלם ובטח לא לחנך אוהדים
-
- קיבל.ה 856 לייקים
מצד אחד הבנאדם מדבר לעניין, נשמע עם הרגליים על הקרקע.
מצד שני, אני מרגיש שתפיסת הכדורגל שלו היא הגנתית. אולי זה רק בהתחלה בשביל לייצב, אולי זה בגלל אילוצים, אבל רודריגז שהוא השחקן הכי איכותי בסגל משחק פעם ראשונה בתפקיד שלו וגם אז מסיטים אותו באמצע המשחק אחורה (ובנס פסלו לנתניה את הגול), גם החילוף של צ׳יבוטה ובעיקר חוסר היכולת של הקבוצה לעשות שני פסים ב 25 דקות האחרונות
מצד שני, אני מרגיש שתפיסת הכדורגל שלו היא הגנתית. אולי זה רק בהתחלה בשביל לייצב, אולי זה בגלל אילוצים, אבל רודריגז שהוא השחקן הכי איכותי בסגל משחק פעם ראשונה בתפקיד שלו וגם אז מסיטים אותו באמצע המשחק אחורה (ובנס פסלו לנתניה את הגול), גם החילוף של צ׳יבוטה ובעיקר חוסר היכולת של הקבוצה לעשות שני פסים ב 25 דקות האחרונות
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
החילוף של צ'יבוטה הגיע כי הוא פשוט עמד על המגרש בעשרים דקות האחרונות והיה נראה גמור. אני גם לא חושב שהוא העלה את בנימין בקטע הגנתי, אלא יותר בקטע שהוא לא סומך על סניור (שאכן עלה בסופו של דבר, כשראה שבנימין לא תורם שם).redrony כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 10:00 מצד אחד הבנאדם מדבר לעניין, נשמע עם הרגליים על הקרקע.
אנחנו קבוצה קצרה באופן כללי, אבל העובדה שאלטמן ואוז'בולט לא יכולים לתת 90 דקות הופכת אותנו לעוד יותר קצרים.
לגבי זה שהלכנו אחורה בחלק האחרון של שתי המחציות, בעיני זה בעיקר כי השלישיה הקדמית הפסיקה לעשות לחץ והקישור שלנו כל כך כבד ולא אתלטי שהדבר היחיד שהם יכולים לעשות במצב כזה זה ללכת אחורה.
רק לדמיין שהיה לנו מישהו כמו בוריס אינו בקישור.
-
- קיבל.ה 1031 לייקים
מאמן ברמה. רק לתת לו לעבוד ויהיה בסדר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
יכול להיות, אבל משחק שצריך להגמר 4:0 (כי בוא, נתניה היו אוויר אתמול) אני רק מסתכל על השעון מחכה שהוא ייגמר. החלפת את ציבוטה בבנימין, יופי, למה לקחת את רוריגז אחורה? אתה מאבד בחזרה של השליטה באמצעהוקיץ' כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 10:08החילוף של צ'יבוטה הגיע כי הוא פשוט עמד על המגרש בעשרים דקות האחרונות והיה נראה גמור. אני גם לא חושב שהוא העלה את בנימין בקטע הגנתי, אלא יותר בקטע שהוא לא סומך על סניור (שאכן עלה בסופו של דבר, כשראה שבנימין לא תורם שם).redrony כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 10:00 מצד אחד הבנאדם מדבר לעניין, נשמע עם הרגליים על הקרקע.
אנחנו קבוצה קצרה באופן כללי, אבל העובדה שאלטמן ואוז'בולט לא יכולים לתת 90 דקות הופכת אותנו לעוד יותר קצרים.
לגבי זה שהלכנו אחורה בחלק האחרון של שתי המחציות, בעיני זה בעיקר כי השלישיה הקדמית הפסיקה לעשות לחץ והקישור שלנו כל כך כבד ולא אתלטי שהדבר היחיד שהם יכולים לעשות במצב כזה זה ללכת אחורה.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
החילוף של צ׳יבוטה הגיע, כי הוא לא עזר לאזוגי בסגירה של קו ימין והצריך גיבוי של הקשרים עליו.הוקיץ' כתב:החילוף של צ'יבוטה הגיע כי הוא פשוט עמד על המגרש בעשרים דקות האחרונות והיה נראה גמור. אני גם לא חושב שהוא העלה את בנימין בקטע הגנתי, אלא יותר בקטע שהוא לא סומך על סניור (שאכן עלה בסופו של דבר, כשראה שבנימין לא תורם שם).redrony כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 10:00 מצד אחד הבנאדם מדבר לעניין, נשמע עם הרגליים על הקרקע.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
בינתיים, הוא עובד עלינו עם ״תהליך״ ו-DNA ועוד מלא חארטות וקלישאות שאם היה אומר אותן דראפיץ׳...L.S כתב:מאמן ברמה. רק לתת לו לעבוד ויהיה בסדר
הוא טוען שבמשחקי הקדם עונה היינו טובים. ראינו את אותן משחקים? חוץ מחצי שעה נגד חדרה (שהיא המועמדת הכי ודאית לירידה), היינו חושך נגד רבע קבוצה של הפועל פתח תקווה ונגד הנוער של בני סכנין.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
גם אני דפקתי את הראש בקיר אחרי המשחק בסכנין והאיבוד נקודות שם הוא אך ורק עליו עם הרכב נוראי וחילופים פשוט הזויים.
אבל כל השוואה בינו לבין מנדיונדו או דראפיץ שהם לכל היותר מורים לספורט, היא בכלל לא במקום.
העמידה על המגרש הייתה טובה גם מול ירושלים, הפועל פתח תקווה ובחצי הראשון מול אשדוד בטוטו. שם הבעיה הייתה המחסור בשחקנים והמערך הלא מתאים.
אם הוא יצליח לגרד כמות סבירה של נקודות משלושת המחזורים הבאים והשחקנים יצברו ביטחון, יש סיכוי טוב שלשם שינוי הוא יסיים את העונה
אבל כל השוואה בינו לבין מנדיונדו או דראפיץ שהם לכל היותר מורים לספורט, היא בכלל לא במקום.
העמידה על המגרש הייתה טובה גם מול ירושלים, הפועל פתח תקווה ובחצי הראשון מול אשדוד בטוטו. שם הבעיה הייתה המחסור בשחקנים והמערך הלא מתאים.
אם הוא יצליח לגרד כמות סבירה של נקודות משלושת המחזורים הבאים והשחקנים יצברו ביטחון, יש סיכוי טוב שלשם שינוי הוא יסיים את העונה
-
- קיבל.ה 398 לייקים
השינוי המשמעותי נגד נתניה : רודריגז בקישור. שינוי עמדה שכולם ראו כנחוץ חוץ מהאמן עד אתמול.
ועוד דבר: שישלח זר פרחים לזובאס שהיה,שוב, מצויין.
ועוד דבר: שישלח זר פרחים לזובאס שהיה,שוב, מצויין.
-
- קיבל.ה 1031 לייקים
אני דווקא רואה את גורפינקל - שחקן שבמשך שנה נתן רק פסים אחורה, הולך ומשתפר במשחק ההתקפה שלוAsafasraf כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 10:25בינתיים, הוא עובד עלינו עם ״תהליך״ ו-DNA ועוד מלא חארטות וקלישאות שאם היה אומר אותן דראפיץ׳...L.S כתב:מאמן ברמה. רק לתת לו לעבוד ויהיה בסדר
הוא טוען שבמשחקי הקדם עונה היינו טובים. ראינו את אותן משחקים? חוץ מחצי שעה נגד חדרה (שהיא המועמדת הכי ודאית לירידה), היינו חושך נגד רבע קבוצה של הפועל פתח תקווה ונגד הנוער של בני סכנין.
אני רואה את קשרי האמצע מעבירים כדור לצד השני של המגרש בנגיעה - שתיים מקסימום
אני רואה קבוצה שעושה לחץ בחלק של הקבוצה היריבה
אני רואה קבוצה שמנסה לשחק כדורגל כמו שלא ראינו פה הרבה זמן
כל אלו ידידי היקר והכועס, הם תהליכים של מאמן שאתה ועוד לא מעט בוחרים שלא לראות, כי כבר בחודש יולי החלטתם שהוא מנדיונדו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
גם אני לא אהבתי את החילופים, אבל בקבוצה שהפער בין ההרכב הפותח לספסל הוא כל כך גדול, צריך גם לשמור על השחקנים.
נתניה התחילו לשחק אגרסיבי ולעשות עברות של תסכול, אם עכשיו ציבוטה נפצע ומשובת לכמה חודשים אין לנו מחליפים.. רביעיית ההתקפה שלנו בריאה זה ההבדל בין פלייאוף עליון למאבקי ירידה. נראה שאחרי הסיפור עם לאויס בשנה האחרונה ,לא לוקחים צאנס ומאד שומרים על השחקנים ועד שלא יגיעו מחליפים סבירים כל חילוף יראה וירגיש כמו הורדת הילוך.
נתניה התחילו לשחק אגרסיבי ולעשות עברות של תסכול, אם עכשיו ציבוטה נפצע ומשובת לכמה חודשים אין לנו מחליפים.. רביעיית ההתקפה שלנו בריאה זה ההבדל בין פלייאוף עליון למאבקי ירידה. נראה שאחרי הסיפור עם לאויס בשנה האחרונה ,לא לוקחים צאנס ומאד שומרים על השחקנים ועד שלא יגיעו מחליפים סבירים כל חילוף יראה וירגיש כמו הורדת הילוך.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
העונה,שיחזיר לנו שני דברים ששייכים לנו
אירופה והגביע
אירופה והגביע
- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
רק להזכיר שוב את מנדיונדו זה עלבון. להזכירך הוא הביא למבחנים את האחיין שלו מהליגה הספרדית השמינית. לבש מכנסיים קצרצרים כדי שלא יצטרך להחליף לבגד ים. בטלן בן בטלן שעוד העז לתבוע אותנו אחרי שהתבזה.oleg neduda כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 09:55 למרות הערב ההזוי שלו מול סכנין, כבר עכשיו ברור שההשוואות למנדיונדו לא מחוברות למציאות. הקבוצה עמדה אתמול טוב מאוד על המגרש ורואים טביעת אצבע של מאמן בלא מעט דברים.
הדיבור של ולקאניס לקהל לגמרי במקום כמו מה שאיינבינדר אמר בתחילת העונה. הם מנסים לבנות כאן משהו פחות ישראלי/חפיפניקי/חסר סבלנות/יודע כל ללא ביסוס וכו׳ - זה שהוא מתווכח רק מדגיש שהוא באמת מאמין בזה.
אם יש קהל שהוכיח שהוא מסוגל לשינוי כזה זה הקהל שלנו.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
איך בדיוק הדיבור במקום? בכל משחק בהיסטוריה של הפועל הקהל מעל המאמן זורק לו הערות ולפעמים גם קללות. נראה לך הגיוני שכל משחק מאמן יגיב לקהל? שיתעסק בלאמן ולא לחנך את הקהל. אפשר לחשוב גם מה עשו לו, אז זרקו לו הערה על החילוף מי ישמע. הקהל אתמול דחף את הקבוצה והיה בסדר גמור, שהמאמן יתעסק לאמן לפני שהוא מבקש מהקהל להתעסק בלעודדSickleCell כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 12:48רק להזכיר שוב את מנדיונדו זה עלבון. להזכירך הוא הביא למבחנים את האחיין שלו מהליגה הספרדית השמינית. לבש מכנסיים קצרצרים כדי שלא יצטרך להחליף לבגד ים. בטלן בן בטלן שעוד העז לתבוע אותנו אחרי שהתבזה.oleg neduda כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 09:55 למרות הערב ההזוי שלו מול סכנין, כבר עכשיו ברור שההשוואות למנדיונדו לא מחוברות למציאות. הקבוצה עמדה אתמול טוב מאוד על המגרש ורואים טביעת אצבע של מאמן בלא מעט דברים.
הדיבור של ולקאניס לקהל לגמרי במקום כמו מה שאיינבינדר אמר בתחילת העונה. הם מנסים לבנות כאן משהו פחות ישראלי/חפיפניקי/חסר סבלנות/יודע כל ללא ביסוס וכו׳ - זה שהוא מתווכח רק מדגיש שהוא באמת מאמין בזה.
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
הכי מצחיק שאנשים שיורדים על ולקאניס שהוציא את צ'יבוטה מתעלמים לחלוטים מהעבודה שהבנאדם ליטרלי הלך על המגרש כמעט כל החצי השני עד שהוחלף.
כלומר אותם אוהדים מהיציע הקרוב לצ'יבוטה ממיקום די גבוה לא שמו לב לעניין,ולקאניס מגובה הדשא בצד השני כן ראה, אבל ולקאניס זה שלא מבין. אוקיי...
עכשיו, יודע הרי שולקאניס התלבט בין ברונו פרננדס, ראשפורד ורן בנימין ושומו שמיים הכניס את רן בנימין. רק לחשוב אם ולקאניס היה מכניס במקום צ'יבוטה את פאסי ועובר ל-3 בלמים כשחוסה עדיין באמצע...וואי וואי איזה עליהום היה פה.
מה שאני ראיתי זה שהפועל מאד נחלשה כשנסנכו שחקנים שבכלל היו פותחים שנה שעברה. אתם מבינים עכשיו מה היה פה שנה שעברה??
כלומר אותם אוהדים מהיציע הקרוב לצ'יבוטה ממיקום די גבוה לא שמו לב לעניין,ולקאניס מגובה הדשא בצד השני כן ראה, אבל ולקאניס זה שלא מבין. אוקיי...
עכשיו, יודע הרי שולקאניס התלבט בין ברונו פרננדס, ראשפורד ורן בנימין ושומו שמיים הכניס את רן בנימין. רק לחשוב אם ולקאניס היה מכניס במקום צ'יבוטה את פאסי ועובר ל-3 בלמים כשחוסה עדיין באמצע...וואי וואי איזה עליהום היה פה.
מה שאני ראיתי זה שהפועל מאד נחלשה כשנסנכו שחקנים שבכלל היו פותחים שנה שעברה. אתם מבינים עכשיו מה היה פה שנה שעברה??
יחד, רק יחד! 

- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
אוקיי, מסכים איתך. הוא משליך אולי על הקהל שלנו את ההצקה של התקשורת. הוא מסביר שיש אילוצים של כושר וחלוקת מאמץ ומציקים לו על ההרכב. הוא לא אמור לשבת עם התיק הרפואי של כל שחקן במסיבת עיתונאים ולהסביר למה ואיך.oleg neduda כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 12:50איך בדיוק הדיבור במקום? בכל משחק בהיסטוריה של הפועל הקהל מעל המאמן זורק לו הערות ולפעמים גם קללות. נראה לך הגיוני שכל משחק מאמן יגיב לקהל? שיתעסק בלאמן ולא לחנך את הקהל. אפשר לחשוב גם מה עשו לו, אז זרקו לו הערה על החילוף מי ישמע. הקהל אתמול דחף את הקבוצה והיה בסדר גמור, שהמאמן יתעסק לאמן לפני שהוא מבקש מהקהל להתעסק בלעודדSickleCell כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 12:48רק להזכיר שוב את מנדיונדו זה עלבון. להזכירך הוא הביא למבחנים את האחיין שלו מהליגה הספרדית השמינית. לבש מכנסיים קצרצרים כדי שלא יצטרך להחליף לבגד ים. בטלן בן בטלן שעוד העז לתבוע אותנו אחרי שהתבזה.oleg neduda כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 09:55 למרות הערב ההזוי שלו מול סכנין, כבר עכשיו ברור שההשוואות למנדיונדו לא מחוברות למציאות. הקבוצה עמדה אתמול טוב מאוד על המגרש ורואים טביעת אצבע של מאמן בלא מעט דברים.
לגבי ויכוחים בזמן משחק. יש לך ספק בכלל שהוא דיבר אליהם בכבוד? (לי זה חשוב שהוא איש אמוציונלי וכן) למה שלא ינסה לשכנע אותם שהוא מבין את הטענה אבל הם לא מבינים את הגורמים לכל פעולה ופעולה שהוא עושה? עדיף מאמן שעומד ושומע את כל מה שאומרים ומתעלם ועונה לא לעניין?
-
- קיבל.ה 472 לייקים
לא נראה לי הבדל מהותי מי נכנס מהספסל הדליל ודל הכשרונות שלנו. אזובלט פשוט עם בכושר מוגבל, אפשר להבין למה החליף אותו.
-
- קיבל.ה 472 לייקים
אני חושב שכל מאמן זר שנחת במדינה, היה לו הכי קשה להתמודד עם התכשיטים מהיציע, ועם העילגים של התקשורת. לא חושב, שמישהו יכול להכין אותם למציאות הישראלית.SickleCell כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 13:00אוקיי, מסכים איתך. הוא משליך אולי על הקהל שלנו את ההצקה של התקשורת. הוא מסביר שיש אילוצים של כושר וחלוקת מאמץ ומציקים לו על ההרכב. הוא לא אמור לשבת עם התיק הרפואי של כל שחקן במסיבת עיתונאים ולהסביר למה ואיך.oleg neduda כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 12:50איך בדיוק הדיבור במקום? בכל משחק בהיסטוריה של הפועל הקהל מעל המאמן זורק לו הערות ולפעמים גם קללות. נראה לך הגיוני שכל משחק מאמן יגיב לקהל? שיתעסק בלאמן ולא לחנך את הקהל. אפשר לחשוב גם מה עשו לו, אז זרקו לו הערה על החילוף מי ישמע. הקהל אתמול דחף את הקבוצה והיה בסדר גמור, שהמאמן יתעסק לאמן לפני שהוא מבקש מהקהל להתעסק בלעודדSickleCell כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 12:48
רק להזכיר שוב את מנדיונדו זה עלבון. להזכירך הוא הביא למבחנים את האחיין שלו מהליגה הספרדית השמינית. לבש מכנסיים קצרצרים כדי שלא יצטרך להחליף לבגד ים. בטלן בן בטלן שעוד העז לתבוע אותנו אחרי שהתבזה.
לגבי ויכוחים בזמן משחק. יש לך ספק בכלל שהוא דיבר אליהם בכבוד? (לי זה חשוב שהוא איש אמוציונלי וכן) למה שלא ינסה לשכנע אותם שהוא מבין את הטענה אבל הם לא מבינים את הגורמים לכל פעולה ופעולה שהוא עושה? עדיף מאמן שעומד ושומע את כל מה שאומרים ומתעלם ועונה לא לעניין?
-
- קיבל.ה 1031 לייקים
נ.ב
מישהו יכול לפנות לדה נירו לבקש ממנו לצאת מהבונקר לבוא לשוחח איתנו גם אחרי נצחונות ולא רק אחרי כשלונות?
מישהו יכול לפנות לדה נירו לבקש ממנו לצאת מהבונקר לבוא לשוחח איתנו גם אחרי נצחונות ולא רק אחרי כשלונות?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אחרי משחק באמת טוב. רואים בקבוצה שברים שלא קאו פה שנים. ועדיין כלכך הרבה אוהדי הפועל שעדיין חושבים שהוא גונב דעת? נשמע לי קצת הזוי. אני מאמין שלפחות חלק מהם, לא באמת אוהדי הפועל.. ובאים לפה ללבות את האווירה.
מי שעוקב אחרי הפועל ויש לו עיניים מבין שזה יכול מאוד להיות הולך לכיוון של קבוצה טובה ומאומנת כמו שלא הייתה פה שנים, ולנו סוף סוף יש יכולת להרים את הקבוצה , לא ממקום 14ל 11 . למקום שבאמת כיף להיות בו.
מי שעוקב אחרי הפועל ויש לו עיניים מבין שזה יכול מאוד להיות הולך לכיוון של קבוצה טובה ומאומנת כמו שלא הייתה פה שנים, ולנו סוף סוף יש יכולת להרים את הקבוצה , לא ממקום 14ל 11 . למקום שבאמת כיף להיות בו.
-
- קיבל.ה 39 לייקים
תודה רבה, כל מילה!!!L.S כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 10:53אני דווקא רואה את גורפינקל - שחקן שבמשך שנה נתן רק פסים אחורה, הולך ומשתפר במשחק ההתקפה שלוAsafasraf כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 10:25בינתיים, הוא עובד עלינו עם ״תהליך״ ו-DNA ועוד מלא חארטות וקלישאות שאם היה אומר אותן דראפיץ׳...L.S כתב:מאמן ברמה. רק לתת לו לעבוד ויהיה בסדר
כל אלו ידידי היקר והכועס, הם תהליכים של מאמן שאתה ועוד לא מעט בוחרים שלא לראות, כי כבר בחודש יולי החלטתם שהוא מנדיונדו
וחשוב גם שלא ניפול לכותרות בשקל של "לחנך" את הקהל, אני בטוח שהוא לא מחפש לחנך אף אחד.
-
- קיבל.ה 864 לייקים
מעניין. דווקא כשולקאניס מפנים את הביקורת ומשנה את המערך פתאום מתחילים להראות כמו קבוצת כדורגל. אז אולי האוהדים כן מבינים משהו.
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
המשחק היה צריך להיגמר 4-0 בלי קשר. נפלנו על החדות של שחקני ההתקפה.redrony כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 10:13יכול להיות, אבל משחק שצריך להגמר 4:0 (כי בוא, נתניה היו אוויר אתמול) אני רק מסתכל על השעון מחכה שהוא ייגמר. החלפת את ציבוטה בבנימין, יופי, למה לקחת את רוריגז אחורה? אתה מאבד בחזרה של השליטה באמצעהוקיץ' כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 10:08החילוף של צ'יבוטה הגיע כי הוא פשוט עמד על המגרש בעשרים דקות האחרונות והיה נראה גמור. אני גם לא חושב שהוא העלה את בנימין בקטע הגנתי, אלא יותר בקטע שהוא לא סומך על סניור (שאכן עלה בסופו של דבר, כשראה שבנימין לא תורם שם).redrony כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 10:00 מצד אחד הבנאדם מדבר לעניין, נשמע עם הרגליים על הקרקע.
ולדעתי איבדנו את השליטה באמצע עוד לפני ההסטה של רודריגז לעמדת הבלם שנעשתה בגלל החדירות של ההגנה באותן דקות. האם זו הייתה החלטה נכונה? לא יודע, אבל אני יכול להבין את הרציונל, בניגוד למה שהיה מול סכנין.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים
רודריגז עבר להיות בלם אחרי הגול שנפסל לנתניה.redrony כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 10:00 מצד אחד הבנאדם מדבר לעניין, נשמע עם הרגליים על הקרקע.
דווקא החלטה שהשתלמה בסופו של דבר.
- Shacham
- קיבל.ה 844 לייקים
-
- קיבל.ה 1031 לייקים
אין מצב שאתה חושב שהוא שינה מערך בגלל ביקורת של אוהדים או תקשורת ולא כי אוזבולט היה כשיר ואפשר לו לשחק במערך הזה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
רמות במקום בנימין והשאר כמו אתמול
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 856 לייקים
השתלמה בדיעבד. בפועל הפועל לא העבירו שני פאסים. היתה מתפרצת או שניים אבל למה לתת לנתניה את הכדור ב 20 דקות האחרונות ולא לנסות להחזיק בורדפוקס כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 13:38רודריגז עבר להיות בלם אחרי הגול שנפסל לנתניה.redrony כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 10:00 מצד אחד הבנאדם מדבר לעניין, נשמע עם הרגליים על הקרקע.
דווקא החלטה שהשתלמה בסופו של דבר.
-
- קיבל.ה 864 לייקים
היה אפשר לעלות עם צ'יבוטה כחלוץ ועם סניור ולאיוס באגפים.
בכל מקרה היה אפשר לעלות עם הגנה בקו 4 ורודריגס באמצע, או לפחות לתרגל את זה מדי פעם.
אבל לשחק עם קו קדמי מדולדל ועם רודריגס כבלם, זה מלכתחילה לשחק עם מערך נחות ומוגבל.
-
- קיבל.ה 1031 לייקים
איך התרשמת מסניור אתמול? עד כדי כך נהנת שאתה שהיית רוצה לראות אותו פותח בשבוע שעבר בסכנין?נועם שחם כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 14:31היה אפשר לעלות עם צ'יבוטה כחלוץ ועם סניור ולאיוס באגפים.
בכל מקרה היה אפשר לעלות עם הגנה בקו 4 ורודריגס באמצע, או לפחות לתרגל את זה מדי פעם.
אבל לשחק עם קו קדמי מדולדל ועם רודריגס כבלם, זה מלכתחילה לשחק עם מערך נחות ומוגבל.
הוא משחק עם הקלפים שיש לו.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
הוא כרגע בודק מה עשו הפועל פ״תL.S כתב:נ.ב
-
- קיבל.ה 693 לייקים
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
אני רואה התעקשות על סניור/ בנימין/ רמות ושות׳, למרות שכולם רואים שהם לא בשלים לליגת העל.L.S כתב:אני דווקא רואה את גורפינקל - שחקן שבמשך שנה נתן רק פסים אחורה, הולך ומשתפר במשחק ההתקפה שלוAsafasraf כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 10:25בינתיים, הוא עובד עלינו עם ״תהליך״ ו-DNA ועוד מלא חארטות וקלישאות שאם היה אומר אותן דראפיץ׳...L.S כתב:מאמן ברמה. רק לתת לו לעבוד ויהיה בסדר
אני רואה התעקשות על מערך של 5 בהגנה, כששני שחקני הקו שלך לא הכי חדים מבחינה התקפית.
אני רואה קבוצות כמו הפועל פתח תקווה, חדרה והנוער של סכנין מחוזק שאנחנו לא מצליחים לנצח (כנ״ל הפועל ירושלים ואשדוד).
אותה קבוצה ש״מנסה לשחק כדורגל״, החזיקה אתמול בפחות מ-40% מהזמן בכדור.
מה שאני כן רואה, זה שדרוג של ההרכב הפותח וזה בגלל כיסים יותר עמוקים ותו לא.
הלוואי ואטעה, אבל כרגע הוא מבחינתי מאמן עמוס בקלישאות וראש בקיר.
אני לא החלטתי שהוא מדיונדו, אבל ההתעקשות שלו על ה-5 בהגנה+ רודריגז כבלם היא לא פחות מחבלה בקבוצה.
-
- קיבל.ה 256 לייקים
אני לא רואה אופציות אחרות על הספסל חוץ מהילדים שציינתAsafasraf כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 15:01אני רואה התעקשות על סניור/ בנימין/ רמות ושות׳, למרות שכולם רואים שהם לא בשלים לליגת העל.L.S כתב:אני דווקא רואה את גורפינקל - שחקן שבמשך שנה נתן רק פסים אחורה, הולך ומשתפר במשחק ההתקפה שלוAsafasraf כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 10:25
בינתיים, הוא עובד עלינו עם ״תהליך״ ו-DNA ועוד מלא חארטות וקלישאות שאם היה אומר אותן דראפיץ׳...
אני רואה התעקשות על מערך של 5 בהגנה, כששני שחקני הקו שלך לא הכי חדים מבחינה התקפית.
אני רואה קבוצות כמו הפועל פתח תקווה, חדרה והנוער של סכנין מחוזק שאנחנו לא מצליחים לנצח (כנ״ל הפועל ירושלים ואשדוד).
אני לא החלטתי שהוא מדיונדו, אבל ההתעקשות שלו על ה-5 בהגנה+ רודריגז כבלם היא לא פחות מחבלה בקבוצה.
שיחקנו אתמול עם ארבעה בהגנה
את הפועל פ״ת וחדרה היינו מנצחים אם לא היו ממציאים להם פנדלים שואר היה מבטל(לכל הפחות את חדרה, כי זה היה המהלך האחרון במשחק)
בכלל, בגביע הטוטו סגרנו משחקים עם שחקני נוער שלא מיועדים לסגל הבוגרת.
החזקה בכדור אינה אינדקציה להאם קבוצה ״מנסה לשחק כדורגל״ או לא
רודריגס שיחק אתמול בקישור למעט ב10 הדקות האחרונות
כל אלו עובדות, בלי לחוות דעה על המאמן.
הייתה לי ביקורת חריפה מאד על ניהול המשחק שלו בדוחא.
אני חושב שהוא רחוק מלהיות עב״מ כמו מנדיונדו. האם הוא מאמן מספיק טוב להפועל? מוקדם מדי לקבוע.
-
- קיבל.ה 1031 לייקים
אתמול שיחקנו 4-2-1-3 ככה שאני מרגיש קצת מיותר לטחון איתך את נושא "ההתעקשות על קו 5 בהגנה"Asafasraf כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 15:01אני רואה התעקשות על סניור/ בנימין/ רמות ושות׳, למרות שכולם רואים שהם לא בשלים לליגת העל.L.S כתב:אני דווקא רואה את גורפינקל - שחקן שבמשך שנה נתן רק פסים אחורה, הולך ומשתפר במשחק ההתקפה שלוAsafasraf כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 10:25
בינתיים, הוא עובד עלינו עם ״תהליך״ ו-DNA ועוד מלא חארטות וקלישאות שאם היה אומר אותן דראפיץ׳...
אבל בכל זאת, הוא אמר כמה פעמים כבר שהוא רצה מהתחלה לשחק בקו 4 אבל לא היו לו מספיק שחקני התקפה כשירים כדי לשחק ככה, וברגע שהם יהיו כשירים נעבור לשחק בצורה שונה. והנה, להלן קו 4 אתמול ברגע שאוזבולט כשיר.
לגבי ההתעקשות על סניור ושות, אילו אופציות כבר יש לך? את מי היית שם במקומם? את צ'ארון שרי שמחכה על הספסל להזדמנות?
נגד הפועל פתח תקווה ובכלל בטוטו שיחקנו בהרכב סופר חסר ובכלל זה לא מדד לכלום זה היה ניסוי כלים לראות מי מתאים ומי לא.
הקבוצה שהחזיקה אתמול 40% בכדור ניצחה את המשחק 2-0, להזכירך. וגם היתה עדיפה במרבית מהזמן על המגרש.
עוד משהו?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
חייבים לאמר גם לזכותו, שהוא נאלץ להתמודד עם הרבה אילוצים קשים שנובעים מכך שמדיניות הרכש שלנו השתנתה, ובמקום לזרוק את המעט כסף שיש על הרבה שחקנים בינוניים, זורקים אותו על מעט שחקנים איכותיים והרבה שחקני נוער.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו