הפועל תל אביב 23/24
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
תיקו עם נתניה, ניצחון בדרבי ותיקו עם בית"ר ?כולם עובדים על כולם כתב:אלו חמשת המשחקים הראשונים: סכנין (חוץ), נתניה (בית), ב"ש (חוץ), דרבי (בית), ביט"ר (חוץ).
עבור קבוצה שתגיע לתחילת הליגה בלי לשחק קודם לכן כמה משחקים עם ההרכב הקבוע, עם כל כך הרבה שחקנים צעירים חסרי ניסיון,
שחקנים בכירים ומנוסים בעלי רמה בינונית/נמוכה, מאמן חסר ניסיון ולאור מה שראינו עד עכשיו, זה יהיה הישג מפתיע אם הקבוצה תצבור יותר מחמש נקודות (מתוך 15 אפשריות)
לא רע
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 544 לייקים
כמה שזה נראה רע, חשוב לזכור שעוד לא איבדנו נקודה בליגה, וזה ממש לא מופרך לבוא בשביל לנצח את סכנין האימתנית(שהפסידה אתמול 3 לנתניה)
ואז כל הפורום פה יתהפך.
לא חסר דוגמאות לקבוצות שהיו בטוחים לפי גביע הטוטו שהם היורדות הבטוחות ובסוף העונה הם הגביעו לפלייאוף העליון
ואז כל הפורום פה יתהפך.
לא חסר דוגמאות לקבוצות שהיו בטוחים לפי גביע הטוטו שהם היורדות הבטוחות ובסוף העונה הם הגביעו לפלייאוף העליון
- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
אולי בכלל באימונים הקבוצה מפלצתית אז מעלים הרכבי טלאים ומספרים סיפורים איך לזה יש כאבי גב ולהוא יש משהו מסתורי בשרירי הבטן…? במציאות נעלה לפרק אחת אחת את כל הקבוצות אפילו רק בגלל אלמנט ההפתעה (:
אבל ברצינות שנייה, אני איתך. אם יתאפשר הרכב נורמאלי אין סיבה שלא נגיע כדי לנצח בסכנין.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
תחליטו כבר - ק"ש או סכנין? כל אחד אומר משהו אחר.
- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
לא נכון המשחק בסכנין, דוחא אושר לפני יותר משבוע..
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מתקן.המשחק יערך בדוחא.De Niro כתב:המשחק בק"ש
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
נראה לי שאפשר לסכם את הקיץ.
נתחיל בבניית הקבוצה שהייתה... בעייתית. בלשון המעטה.
התחילו מצוין עם ההחתמה של רודריגז, שחקן בקליבר שלא ראינו פה שנים, אבל גם שחקן עם יתרונות וחסרונות ידועים. ספציפית, מדובר בשחקן חכם ואגרסיבי עם טיפול מצוין בכדור, אבל גם כבד ואיטי. היה מתבקש לצוות לידו איזה קשר אתלטי ונייד, אבל במקום זה החליטו לבנות על איינבינדר וקנצפולסקי, שהם בעצמם סופר איטיים ולא משלימים את רודריגז בשום מובן.
נקסט, שתי החוליות החזקות בקבוצה אשתקד היו לאיוס, כנף שמאל, ואוז'בולט, חלוץ שני. האם הביאו כנף ימין וחלוץ 9 כדי להשלים אותם? לא, הביאו את צ'יבוטה, כנף שמאל, ואת אלטמן, חלוץ שני.
מה לגבי מגנים? התחילו עם הארכת חוזה לגורפינקל, החלטה שאני אהבתי, והביאו לו כגיבוי מגן מהלאומית. סבבה. ההיגיון אומר שיביאו מגן גם לצד השני שיסגור את העמדה עם אזוגי, לא? אז זהו, שלא אצל מר סול שהחליט להביא ילד בן 19 מהמילואים של לגאנס כדי שיהיה מגן שמאלי שלישי בסגל. הזיה.
בקיצור, אוסף של החלטות של מישהו שבבירור לא יודע איך לבנות קבוצה.
מה לגבי איכות ההחתמות? פה יש מה שנקרא mixed bag. אין ספק שיש פה יותר כסף העונה וזה התבטא בהחתמות איכותיות כמו צ'יבוטה, אלטמן ורודריגז, יחד עם הארכת חוזה ללאיוס והשאלה עם אופציה של בלוריאן, שבינתיים נראה כמו שיחוק. יחד עם זאת, פאסי בינתיים נראה כמו נפילה ועל קאיונדו עדיף שלא להכביר במילים כי ספק אם הוא ישאר כאן עוד זמן רב.
ובסוף, צריך גם להיות קצת הוגנים לגבי הבנייה ולהגיד שהבעלים הקודמים השאירו פה בגדול ערימת זבל מהבילה שהיו (ועדיין) צריכים להתמודד איתה בהנהלה הנוכחית, וזה כנראה בא לידי ביטוי גם בקושי להחתים שחקנים נוספים.
אז זה לגבי הבנייה. מה לגבי מה שהמאמן עשה עם כל הסיפור הזה? האמת היא שמאוד קשה לי להחליט בשלב הזה.
קודם כל, כפי שידוע לכולנו, הייתה פה חתיכת הכנה הזויה שבה רוב השחקנים האיכותיים שלנו לא היו ממש חלק ממנה מסיבות שונות ומשונות. זה כמובן השפיע על היכולת שלנו להתרשם מהקבוצה, אבל גם על היכולת של המאמן לתרגל הרבה דברים מקצועיים מן הסתם.
מה כן אפשר להגיד? לפחות עלי הוא עושה רושם של איש מקצוע יסודי ורציני שמעמיד קבוצה מסודרת ודוחף את השחקנים לעבוד קשה. כשהוא חתם היו כל מיני ציטוטים שלו על כדורגל התקפי בכל מחיר שאותי קצת הדאיגו, אבל האמת היא שהוא קודם כל שם דגש על העמידה של השחקנים והחזרה לעמדות מוצא, שזה מה שחשוב.
יחד עם זאת, ההתעקשות על מערך 5-3-2 שבבירור לא מתאים לחומר השחקנים שלנו די מדאיגה. הרי רוב האיכות אצלנו נמצאת בחלק הקדמי, זה אומר שבכל משחק נתון שניים מהרביעייה ההתקפית שלנו יהיו על הספסל? ומה לגבי רודריגז? למה לקחת את שחקן הקישור הכי איכותי שלנו ולתקוע אותו כבלם? אני יכול להבין את ההצבה הזו נגד קבוצות איכותיות שלוחצות גבוה, אבל כפיתרון קבוע?
בקיצור, יש פה עוד הרבה סימני שאלה.
שיהיה לנו בהצלחה ויאללה הפועל!
נתחיל בבניית הקבוצה שהייתה... בעייתית. בלשון המעטה.
התחילו מצוין עם ההחתמה של רודריגז, שחקן בקליבר שלא ראינו פה שנים, אבל גם שחקן עם יתרונות וחסרונות ידועים. ספציפית, מדובר בשחקן חכם ואגרסיבי עם טיפול מצוין בכדור, אבל גם כבד ואיטי. היה מתבקש לצוות לידו איזה קשר אתלטי ונייד, אבל במקום זה החליטו לבנות על איינבינדר וקנצפולסקי, שהם בעצמם סופר איטיים ולא משלימים את רודריגז בשום מובן.
נקסט, שתי החוליות החזקות בקבוצה אשתקד היו לאיוס, כנף שמאל, ואוז'בולט, חלוץ שני. האם הביאו כנף ימין וחלוץ 9 כדי להשלים אותם? לא, הביאו את צ'יבוטה, כנף שמאל, ואת אלטמן, חלוץ שני.
מה לגבי מגנים? התחילו עם הארכת חוזה לגורפינקל, החלטה שאני אהבתי, והביאו לו כגיבוי מגן מהלאומית. סבבה. ההיגיון אומר שיביאו מגן גם לצד השני שיסגור את העמדה עם אזוגי, לא? אז זהו, שלא אצל מר סול שהחליט להביא ילד בן 19 מהמילואים של לגאנס כדי שיהיה מגן שמאלי שלישי בסגל. הזיה.
בקיצור, אוסף של החלטות של מישהו שבבירור לא יודע איך לבנות קבוצה.
מה לגבי איכות ההחתמות? פה יש מה שנקרא mixed bag. אין ספק שיש פה יותר כסף העונה וזה התבטא בהחתמות איכותיות כמו צ'יבוטה, אלטמן ורודריגז, יחד עם הארכת חוזה ללאיוס והשאלה עם אופציה של בלוריאן, שבינתיים נראה כמו שיחוק. יחד עם זאת, פאסי בינתיים נראה כמו נפילה ועל קאיונדו עדיף שלא להכביר במילים כי ספק אם הוא ישאר כאן עוד זמן רב.
ובסוף, צריך גם להיות קצת הוגנים לגבי הבנייה ולהגיד שהבעלים הקודמים השאירו פה בגדול ערימת זבל מהבילה שהיו (ועדיין) צריכים להתמודד איתה בהנהלה הנוכחית, וזה כנראה בא לידי ביטוי גם בקושי להחתים שחקנים נוספים.
אז זה לגבי הבנייה. מה לגבי מה שהמאמן עשה עם כל הסיפור הזה? האמת היא שמאוד קשה לי להחליט בשלב הזה.
קודם כל, כפי שידוע לכולנו, הייתה פה חתיכת הכנה הזויה שבה רוב השחקנים האיכותיים שלנו לא היו ממש חלק ממנה מסיבות שונות ומשונות. זה כמובן השפיע על היכולת שלנו להתרשם מהקבוצה, אבל גם על היכולת של המאמן לתרגל הרבה דברים מקצועיים מן הסתם.
מה כן אפשר להגיד? לפחות עלי הוא עושה רושם של איש מקצוע יסודי ורציני שמעמיד קבוצה מסודרת ודוחף את השחקנים לעבוד קשה. כשהוא חתם היו כל מיני ציטוטים שלו על כדורגל התקפי בכל מחיר שאותי קצת הדאיגו, אבל האמת היא שהוא קודם כל שם דגש על העמידה של השחקנים והחזרה לעמדות מוצא, שזה מה שחשוב.
יחד עם זאת, ההתעקשות על מערך 5-3-2 שבבירור לא מתאים לחומר השחקנים שלנו די מדאיגה. הרי רוב האיכות אצלנו נמצאת בחלק הקדמי, זה אומר שבכל משחק נתון שניים מהרביעייה ההתקפית שלנו יהיו על הספסל? ומה לגבי רודריגז? למה לקחת את שחקן הקישור הכי איכותי שלנו ולתקוע אותו כבלם? אני יכול להבין את ההצבה הזו נגד קבוצות איכותיות שלוחצות גבוה, אבל כפיתרון קבוע?
בקיצור, יש פה עוד הרבה סימני שאלה.
שיהיה לנו בהצלחה ויאללה הפועל!
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
יש לנו 6 זרים, מהם 2 שלא רואים דשא (אחד בכלל לא בסגל), מקווה מאד שיביאו 2 זרים במקומם.
על קלטינס לעשות איזה טרייד
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
נסכם במאי.
כמו שזה נראה נסכם את קריירת האימון הרבה לפני.
הגענו לא מוכנים בעליל שבוע לפני משחק פתיחת עונה קריטי (בהתחשב בשלושת המשחקים שבאים אחריו).
כמו שזה נראה נסכם את קריירת האימון הרבה לפני.
הגענו לא מוכנים בעליל שבוע לפני משחק פתיחת עונה קריטי (בהתחשב בשלושת המשחקים שבאים אחריו).
- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
לדעתי כשכולם יהיו כשירים הכוונה היא להישאר עם שלושה בהגנה: ישראלוב, בלוריאן, פאסי/ארצ׳ל. לדעתי ארצ׳ל כרגע עדיף בגלל שהוא מוסיף מהירות וסגירה טובה של צד ימין. בלוריאן ופאסי הם הבלם המרכזי. משמאל יהיו גורפינקל ולאיוס ובימין צ׳יבוטה כשלמעשה הבלם הימני הוא מגן ימין וכשמתגוננים רודריגז מגיע כבלם שלישי וצ׳יבוטה נע למרכז. ליד רודריגז באמצע יהיה איינבינדר כשכרגע אל ים ובונה לא יציבים. אציין שרן בנימין בדקות שזז לאמצע היום הראה דווקא יכולת טובה משל שני האחרונים כקשר במרכז (הגנתית הוא סימן שאלה כי כשהוא יורד לרחבה שלנו הוא נוטה לחוסר זהירות). אלטמן ישחק באמצע מאחורי אוז׳בולט. אם יגיע מגן ימין תוקף זה יוריד את צ׳יבוטה או מי מהאחרים לספסל. אוסיף לגבי היום שסניור היה עדיף על אזוגי. לא השאיר חורים והוא מהיר מאזוגי כך שיכל לתקן איבודים. התקפית יכל לסיים עם בישול לבנימין ובכלל הרים כמה כדורים יפים מאוד. בפעמים שבחר לנסות לשער ניכר שהוא לחוץ מידי ומסתבך במקום לשחק פשוט. כשיפסיק לנסות להפתיע ולבעוט בשמאל (כאילו ההגנה בכלל מכירה אותו… ילד הזוי…), הוא יבקיע גם גול או שניים או חמישה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
עזיז זאת הנחתה מלמעלה, מעל חן סול, חוץ מזה מסכים עם הניתוח של הוקיץ'.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אני לא יודע אם אפשר להסיק מזה יותר מדיי אבל נראה לי שבמשחקים נגד הפועל פתח תקווה וחדרה ראיתי עליונות של הקבוצה שבאמת לא חושב שראיתי באף משחק כמעט בעונות האחרונות (כן , הרף עד כדי כך נמוך) מקווה מאוד שזה סימן לבאות ובאמת תהיה פה קבוצה טובה בעונה הקרובה
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
אתה אכן צודק - לא ניתן להסיק מזה יותר מדי
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
חברת עטרה, חברת השיווק לפירות וירקות, תעניק חסות לקבוצת הפועל תל אביב בכדורגל. במסגרת החסות החברה תספק את כל התוצרת החקלאית המשמשת את שחקני הקבוצה ואת הצוות המקצועי. עטרה נבחרה על ידי שף הקבוצה מתוך חשיבות הבחירה בספק מזון בריא ואיכותי לשחקנים. הסכם החסות מתייחס לעונת הכדורגל 23-24.
חברת עטרה, המעסיקה 300 עובדים, נחשבת היום לאחת החברות הפרטיות הגדולות לשיווק פירות וירקות. החברה הוקמה על ידי משפחת חקלאים מהגלבוע והיא מספקת פירות וירקות למגוון לקוחות עסקיים. עטרה גם מפעילה רשת חנויות ואתר אונליין תחת המותג שוקיט.
חברת עטרה, המעסיקה 300 עובדים, נחשבת היום לאחת החברות הפרטיות הגדולות לשיווק פירות וירקות. החברה הוקמה על ידי משפחת חקלאים מהגלבוע והיא מספקת פירות וירקות למגוון לקוחות עסקיים. עטרה גם מפעילה רשת חנויות ואתר אונליין תחת המותג שוקיט.
-
- קיבל.ה 947 לייקים
כל עוד אין לנו לפחות 5 זרים שמחזקים לנו את הקבוצה מבחינתי זה כישלון בגזרת הזרים
בגזרת הישראלים אני מרגיש שאנחנו יחסית בסדר בהנחה והשוק גם ככה דליל ויש לפחות 3 קבוצות שמשלמות יותר מאיתנו בצורה דרמטית
בגזרת הישראלים אני מרגיש שאנחנו יחסית בסדר בהנחה והשוק גם ככה דליל ויש לפחות 3 קבוצות שמשלמות יותר מאיתנו בצורה דרמטית
long live the zapta
-
- קיבל.ה 384 לייקים
הנה מי אמר שאין מלפפונים הקיץdino כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 16:43 חברת עטרה, חברת השיווק לפירות וירקות, תעניק חסות לקבוצת הפועל תל אביב בכדורגל. במסגרת החסות החברה תספק את כל התוצרת החקלאית המשמשת את שחקני הקבוצה ואת הצוות המקצועי. עטרה נבחרה על ידי שף הקבוצה מתוך חשיבות הבחירה בספק מזון בריא ואיכותי לשחקנים. הסכם החסות מתייחס לעונת הכדורגל 23-24.
-
- קיבל.ה 632 לייקים
פאנץ מעולה האמת, רמת שחר חסוןInFlames כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 17:39הנה מי אמר שאין מלפפונים הקיץdino כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 16:43 חברת עטרה, חברת השיווק לפירות וירקות, תעניק חסות לקבוצת הפועל תל אביב בכדורגל. במסגרת החסות החברה תספק את כל התוצרת החקלאית המשמשת את שחקני הקבוצה ואת הצוות המקצועי. עטרה נבחרה על ידי שף הקבוצה מתוך חשיבות הבחירה בספק מזון בריא ואיכותי לשחקנים. הסכם החסות מתייחס לעונת הכדורגל 23-24.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
אני רק שאלה. או 2...
אם משחקים 2-3-5 עם האורים ופאסי באמצע...זה אומר שאלטמן חייב להיות הקשר ההתקפי אחרת אחד מבין צ'יבוטה, לאיוס, רודריגס, אלטמן, אוזבולט יפתחו בספסל.
אם לא, זה אומר קשר אמצע אחד ולא נראה לי שזה מה שבא לנו ולולקאניס.
ומי בכלל שני הבלמים הבכירים שלנו למקרה של 2-4-4 או 3-3-4? 2 האורים או שבכלל פאסי עם אחד מהם?
אם משחקים 2-3-5 עם האורים ופאסי באמצע...זה אומר שאלטמן חייב להיות הקשר ההתקפי אחרת אחד מבין צ'יבוטה, לאיוס, רודריגס, אלטמן, אוזבולט יפתחו בספסל.
אם לא, זה אומר קשר אמצע אחד ולא נראה לי שזה מה שבא לנו ולולקאניס.
ומי בכלל שני הבלמים הבכירים שלנו למקרה של 2-4-4 או 3-3-4? 2 האורים או שבכלל פאסי עם אחד מהם?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 5886 לייקים
בשלושה בלמים בכל מקרה אחד מבין שחקני ההתקפה שלנו ישב על הספסל (הימור שלי: צ'יבוטה או אוז'בולט), גם אם אלטמן קשר התקפי.
לגבי הבלמים, לא יודע מה יהיה בפתיחת העונה, אבל להערכתי זה יהיה ברור די מהר שישראלוב ובלוריאן הם שני הבלמים הבכירים שלנו.
לגבי הבלמים, לא יודע מה יהיה בפתיחת העונה, אבל להערכתי זה יהיה ברור די מהר שישראלוב ובלוריאן הם שני הבלמים הבכירים שלנו.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
עוד נשבור שיא.
50% מהזרים שלנו בספסל/מחוץ לסגל
50% מהזרים שלנו בספסל/מחוץ לסגל
יחד, רק יחד! 

- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
לגמר גביע בזמנו (ובכללי בכל אותה עונה) עלינו רק עם זר אחד נכון?
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 101 לייקים
את קלטינס פשוט לשחרר. גם בלי טרייד.לירון האדום כתב: ↑19 אוגוסט 2023, 22:08 יש לנו 6 זרים, מהם 2 שלא רואים דשא (אחד בכלל לא בסגל), מקווה מאד שיביאו 2 זרים במקומם.
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
מה זה לשחרר סתם? זה עולה כסף. זה לא מובן מאליו.
מניח שככל שנתקרב לסוף החלון יהיו עסקאות מהסוג הזה.
יכול להמר שקלטינס וטוויזר ימצאו קבוצה.
פאבלו זה בעייתי. הלוואי שיצליחו להשאיל אותו עם השתתפות בשכר ואז זה יפנה מקום.
העניין שאלה דברים של סוף חלון ולא בטוח שנצליח להביא מישהו במקום.
זה די ברור שאחת המשימות של השנה הזאת זה להיפטר מכל החוזים המיותרים שמעמיסים על התקציב עם 0 ערך.
לצערי הביאו את קאיונדו שהוא על גבול השחקן בשכונה, אבל מניח שאין שם כסף גדול
מניח שככל שנתקרב לסוף החלון יהיו עסקאות מהסוג הזה.
יכול להמר שקלטינס וטוויזר ימצאו קבוצה.
פאבלו זה בעייתי. הלוואי שיצליחו להשאיל אותו עם השתתפות בשכר ואז זה יפנה מקום.
העניין שאלה דברים של סוף חלון ולא בטוח שנצליח להביא מישהו במקום.
זה די ברור שאחת המשימות של השנה הזאת זה להיפטר מכל החוזים המיותרים שמעמיסים על התקציב עם 0 ערך.
לצערי הביאו את קאיונדו שהוא על גבול השחקן בשכונה, אבל מניח שאין שם כסף גדול
נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל ב 21 אוגוסט 2023, 11:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 544 לייקים
נכון רק שטקוסההוא שאמרו לו כתב: ↑21 אוגוסט 2023, 11:17 לגמר גביע בזמנו (ובכללי בכל אותה עונה) עלינו רק עם זר אחד נכון?
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מתוך כתבה ברשמי על מחלקות הנוער
חברת "Ekkono" - חברת ייעוץ ספרדית שתמכה באקדמיה של פ.ס.ז' ומועדונים רבים אחרים. אני נמצא בקשר שבועי עם מנהלי החברה, שעוזרים לנו לפתח את המחלקה בהתאם לעקרונות ולDNA- שלנו. אנחנו מאוד שמחים, ואני בטח כאיש הדרכה בהתאחדות לכדורגל, לקבל ידע חדשני ולעבוד עם חברה כזו שיכולה לעזור לנו להיפתח עוד מקצועית ולתת כלים נוספים לשחקני המחלקה".
לא הייתי בטוח אם זה נסגר ומה חלקם
דובר עליהם בתחילת הדרך של האמריקאים
חברת "Ekkono" - חברת ייעוץ ספרדית שתמכה באקדמיה של פ.ס.ז' ומועדונים רבים אחרים. אני נמצא בקשר שבועי עם מנהלי החברה, שעוזרים לנו לפתח את המחלקה בהתאם לעקרונות ולDNA- שלנו. אנחנו מאוד שמחים, ואני בטח כאיש הדרכה בהתאחדות לכדורגל, לקבל ידע חדשני ולעבוד עם חברה כזו שיכולה לעזור לנו להיפתח עוד מקצועית ולתת כלים נוספים לשחקני המחלקה".
לא הייתי בטוח אם זה נסגר ומה חלקם
דובר עליהם בתחילת הדרך של האמריקאים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
לפי הווינר בהימור על האלופה(עם יתרון)
אנחנו מקום 5 מתחת לנתניה שמתחת לבאר שבע שמתחת למכמבי וחיפה האלופה.
כנראה שסגל הצעירים וצוות מקצועי חסר ניסיון לא עושה עליהם רושם
אנחנו מקום 5 מתחת לנתניה שמתחת לבאר שבע שמתחת למכמבי וחיפה האלופה.
כנראה שסגל הצעירים וצוות מקצועי חסר ניסיון לא עושה עליהם רושם
-
- קיבל.ה 939 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
אולי המיקום במקום 5 קשור לזה שיש לנו שחקנים בכירים ישראלים וזרים עם רזומה טוב בארץ + צעירים מבטיחים ומשתפרים. בנוסף יש מאמן שהוא לא חרטטן שיורה ססמאות (להבדיל מ-80% מהמאמנים הישראלים), אלא מישהו שבבירור בא לעבוד + בעלות חדשה ולא חובבנית בתחום ניהול ספורט. ספק שזה רק השם הפועל ת״א שעבור כל מי שלא התעניין בכדורגל לפני העשור וחצי האחרון מקושר עם חוסר הגינות, נכלוליות והתנהלות מתבזה ומבזה.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
זה לא רק השם כי ביטר לא בפלייאוף העליון ויש לה לא הרבה פחות שם
-
- קיבל.ה 387 לייקים
מה נסגר עם הדרבי? 4-5 סגורים? הגישו ערעור?
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
לוידע,..
שנה שעברה היתה הפועל הכי גרועה שאני זוכר והיא היתה רחוקה מרחק שחרור שוער טיפונת יותר מוקדם, מכניסה די ודאית לפלייאוף העליון בסוף העונה הסדירה.
אם הכלום ושומדבר שנה שעברה לא היה רחוק מפלייאוף עליון אחרי 26 מחוזרים, אני חושב שמה שיש השנה יכול לעשות את זה בהחלט ואפילו יותר מכך.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1154 לייקים
אגב לאור מצב השוערים בארץ, ההחתמה של זובאס מתבררת כהחתמה מעולה
-
- קיבל.ה 632 לייקים
האמת, אני דווקא תחילה דיי התאכזבתי שהחתימו את זובאס לעוד עונה, האמנתי שיש ישראליים בכירים בשוק וחבל לבזבז מכסה של זר עליו...אבל מסתבר שטעיתי לחלוטין.אוגוסטוס היל כתב: ↑23 אוגוסט 2023, 19:17 אגב לאור מצב השוערים בארץ, ההחתמה של זובאס מתבררת כהחתמה מעולה
טננבום אחרי פציעה בגב (מספיק לנו אחד כזה) ורק עכשיו מצא קבוצה וזה רק בגלל שיחרור דניאל פרץ
אופיר מרציאנו מתגלה כשוער חלש מאוד בב"ש, לפחות כרגע לפי ההכנות ומשחקי אירופה.
ולגבי לבזבז מכסה של זר - אחרי החתמות עזיז ואי שיחרורו של גונזלס אני דיי חושש מהזר הבא
אז אכן החלטה נכונה להשאיר את זובאס, הוא שוער טוב לליגה ולרמתנו, נכנס טוב עונה שעברה אחרי ההזייה שהיה לנו עונה שעברה, אתה יודע בדיוק מה תקבל ממנו