הפועל תל אביב 23/24
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
וינסנט כתב:אתם עבדתם עליי

מדוייק
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 12 אוגוסט 2023, 22:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
ברור, ואני גם מסכים שאם אנחנו מנצחים את שני המשחקים הראשונים (כמו שהיינו צריכים) אז הדיבור הוא אחר, אבל בסוף התוצאות והצורה שבה אנחנו נראים הם נגזרת ישירה של ההכנה הרעה לעונה.בר קולמוסא כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 22:14מה שמוריד את ההתלהבות לאוהדים זה התוצאות לא זה שצ׳יבוטה לא יצא למחנה האימונים.הוקיץ' כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 22:11 ההכנה לעונה הכי מזעזעת שאני זוכר.
אלטמן ואוז'בולט עוד לא התחילו אותה, רודריגז וישראלוב לא היו חלק ברובה, גם לאיוס פספס חלק, פאסי הגיע בסוף מחנה האימונים, צ'יבוטה אחרי. זוועה.
זה עוד לפני שהזכרנו עוד שחקן-שניים שטרם ברור אם יגיעו בכלל.
התחלה רעה מאוד לעידן המינצברגים. מעבר לבעייתיות המקצועית, זה מכניס לחץ גדול למערכת ומוריד לגמרי את ההתלהבות של האוהדים.
מסכים שלא הייתה הכנה טובה אבל למזלינו לא רצים לאליפות, צריכים רק לעשות עונה סבירה, אפשר להיכנס לקצב קצת באיחור
יש להיכנס לקצב באיחור ויש הכנה אפסית לעונה. אתה מדבר כאילו הפועל היא אשדוד, בפועל אצלנו שני הפסדים בתחילת העונה וכולם נכנסים לפאניקה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
גם אם נניח שההרכב הראשון המלא שלנו ישחק יש בו הרבה בעיות, כולל אי ההתאמה של מצבת השחקנים הכי טובים שאפשר להכניס להרכב במערך שהמאמן מתכוון לשחק בו.
אבל מעבר לזה הספסל שלנו זאת קייטנת כדורגל של ילדים שצריכים השאלה דחופה ללאומית, זה לא יחזיק הסיפור הזה.
אבל מעבר לזה הספסל שלנו זאת קייטנת כדורגל של ילדים שצריכים השאלה דחופה ללאומית, זה לא יחזיק הסיפור הזה.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
זה כאילו נכון, אבל הספסל הקודם שלנו היה מורכב משחקנים כמו רז טוויזר, עידן ורד, דור אלו וניב זריהן ככה שאני מעדיף שחקני בית חצי אפויים (בהנחה שקיימת מגבלת תקציב)
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
לא נעים לי להגיד אבל אני מעדיף את ניב זריהן על ארי כהן/בנימין/גניס ומעדיף את דור אלו על סניור כמגן.בר קולמוסא כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:03זה כאילו נכון, אבל הספסל הקודם שלנו היה מורכב משחקנים כמו רז טוויזר, עידן ורד, דור אלו וניב זריהן ככה שאני מעדיף שחקני בית חצי אפויים (בהנחה שקיימת מגבלת תקציב)
וגם עם המפגרים האלו כמעט ירדנו ליגה כן?
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
1. השחקני בית לא חצי אפויים אלא לא אפויים בכלל. דניאל צדיק יכול ללכת למכור פיצה במרכז מסחרי בשוהם, זה מתאים לו יותרבר קולמוסא כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:03זה כאילו נכון, אבל הספסל הקודם שלנו היה מורכב משחקנים כמו רז טוויזר, עידן ורד, דור אלו וניב זריהן ככה שאני מעדיף שחקני בית חצי אפויים (בהנחה שקיימת מגבלת תקציב)
2. גם עם מגבלת תקציב ייתכן ואפשר היה להרכיב ספסל שכולל לצד הילדים, גם 2-3 שחקנים מנוסים בקנה מידה נורמלי, הנה שמות לדוגמה: יובל אשכנזי, נאור סבג, יעקב בריהון, גיא מלמד, גנטוס, רועי קהת ואביב אברהם
לא הכל זה טוויזר וורד…
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 12 אוגוסט 2023, 23:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
פה נסכים שלא להסכיםרדפוקס כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:06לא נעים לי להגיד אבל אני מעדיף את ניב זריהן על ארי כהן/בנימין/גניס ומעדיף את דור אלו על סניור כמגן.בר קולמוסא כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:03זה כאילו נכון, אבל הספסל הקודם שלנו היה מורכב משחקנים כמו רז טוויזר, עידן ורד, דור אלו וניב זריהן ככה שאני מעדיף שחקני בית חצי אפויים (בהנחה שקיימת מגבלת תקציב)
וגם עם המפגרים האלו כמעט ירדנו ליגה כן?
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
מבחינתי הסגל לא נסגר.
דיבורים עד מחר.
נשפוט סופית כשנסגר החלון.
לא יגיע אף אחד נתחיל לבזות.
לא ראיתי היום את התענוג, אבל ראיתי את ההרכב אז אין פה איזו הפתעה מרעישה.
איך היו נעם בונה וליעד רמות?
לא שאפשר לשפוט בהרכב מוזר כזה אבל בכל זאת. יש שם משהו?
דיבורים עד מחר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
בונה למל״מ, רך, לא נתן מסירה אחת קדימה.אוגוסטוס היל כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:14 מבחינתי הסגל לא נסגר.
דיבורים עד מחר.
רמות לא היה מהגרועים ביותר אבל גם לא היה טוב.
-
- קיבל.ה 515 לייקים
בונה היה רע. למעשה כמעט ולא קיים וגם כשנגע בכדור לא עשה שום דבר משמעותי, הוא נראה גם רך מאוד פיזית ומפסיד בקלות מאבקים. אני לא הבנתי לרגע את ההייפ סביבו אחרי איזה רבע משחק אימון.אוגוסטוס היל כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:14 מבחינתי הסגל לא נסגר.
דיבורים עד מחר.
רמות השתדל אבל לא היה מספיק טוב. בכלל, הוא גם שחקן שלטעמי אי אפשר להכניס לקטגוריה של החלוץ השני או השלישי בסגל. הוא ממש לא ברמה של גאנם, השחרור של גאנם מאוד מוזר.
-
- קיבל.ה 632 לייקים
רמות אמור להיות חלוץ שלישי, בטח לא ראשון, ילד חביב באמת, אולי כן יכול להשתלב העונה.
נועם בונה, תפקד כקשר אחורי, היה סביר לטעמי, שיחק בנגיעה ועמד נכון רואים שהוא מבין כדורגל, אבל כמו שכבר נרשם לפני, הוא אפילו לא ניסה למסור פס אחד קדימה או הצטרפות התקפית כקו שלישי, מה כן - הוא עדיף ללא ספק על אל ים ואייבנדר הגמורים
נועם בונה, תפקד כקשר אחורי, היה סביר לטעמי, שיחק בנגיעה ועמד נכון רואים שהוא מבין כדורגל, אבל כמו שכבר נרשם לפני, הוא אפילו לא ניסה למסור פס אחד קדימה או הצטרפות התקפית כקו שלישי, מה כן - הוא עדיף ללא ספק על אל ים ואייבנדר הגמורים
-
- קיבל.ה 1391 לייקים

Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
תודה!
ז"א האמצע האידאלי כרגע הוא :
חוסה - נעם בונה - אלטמן
ואז למעלה יש לאיוס וצ'יבוטה ואוז'בולט או 2 מהם אם הוא משחק קו 5 בהגנה.
זה אירוע שונה מאוד ממה שהיה היום וזה בלי ספק ייראה אחרת.
מה שכן הספסל עדיין חסר בצורה פסיכית. זה לא הגיוני. כמה פציעות והרחקה וחוזרים לפח אשפה.
זה בלתי מתקבל על הדעת.
ז"א האמצע האידאלי כרגע הוא :
חוסה - נעם בונה - אלטמן
ואז למעלה יש לאיוס וצ'יבוטה ואוז'בולט או 2 מהם אם הוא משחק קו 5 בהגנה.
זה אירוע שונה מאוד ממה שהיה היום וזה בלי ספק ייראה אחרת.
מה שכן הספסל עדיין חסר בצורה פסיכית. זה לא הגיוני. כמה פציעות והרחקה וחוזרים לפח אשפה.
זה בלתי מתקבל על הדעת.
-
- קיבל.ה 632 לייקים
איזה פראיירים (מלבדנו האוהדים), הכוונה לשחקנים הצעירים כגון אל ים, סניור, אלקוקין, גניס - העונה הם יכלו באמת לפרוץ, איזה הזדמנות בגיל כזה צעיר הם יקבלו חשיפה תקשורתית, אימונים חזקים ואיכותיים, קהל דוחף, איזה קבוצה ככה סבלנית עם שחקני בית...
היחידי שלקח את ההזדמנות נכון לעכשיו זה טל ארצל, כנראה הם לא לרמה.
היחידי שלקח את ההזדמנות נכון לעכשיו זה טל ארצל, כנראה הם לא לרמה.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
הם לא מספיק טובים. זה עושה להם עוול ולשים אותם ככה להוביל קבוצה. זה יכול גם לגמור קריירה לשחקנים
-
- קיבל.ה 632 לייקים
אתה צודק, הם לא לרמה וחייבים להיות מושאלים, הבעיה שאין לך הרכב פותח ובטח לא ספסל שאתה יכול לשחרר את כל מי שרשמתי לקבוצות לצבור ניסיוןאוגוסטוס היל כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:36 הם לא מספיק טובים. זה עושה להם עוול ולשים אותם ככה להוביל קבוצה. זה יכול גם לגמור קריירה לשחקנים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
איזה עוול?אוגוסטוס היל כתב:הם לא מספיק טובים. זה עושה להם עוול ולשים אותם ככה להוביל קבוצה. זה יכול גם לגמור קריירה לשחקנים
להוביל קבוצה? נותנים להם לשחק בלי לחץ, בגביע השוקו והם לא מצליחים לעצור כדור ומפסידים כל תאקל.
היחיד שהוכיח את עצמו זה היה ארצ'ל
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
רחמים על הצעירים הכישרוניים שעדיין תקועים בקבוצה הזאת.
רק לא רך.
-
- קיבל.ה 102 לייקים
אני חושב שטוב שמצהירים בתקשורת שלא יהיה חיזוק.
שחקן שקם בבוקר וקורא שמחפשים חיזוק בעמדה שלו - נפגע מזה קשה ברמה המנטלית וזה מפריע לקבוצה. החבר'ה האלה צריכים שקט וגיבוי מהמערכת. חיזוק תמיד אפשר להביא גם בלי להצהיר שמחפשים.
יש נעדרים שיחזרו ויש חלון עד סוף ספטמבר. לא ניקח אליפות ולא נרד ליגה. תהליך ריפוי הטראומה עוד בקושי התחיל, יהיה בסדר.
שחקן שקם בבוקר וקורא שמחפשים חיזוק בעמדה שלו - נפגע מזה קשה ברמה המנטלית וזה מפריע לקבוצה. החבר'ה האלה צריכים שקט וגיבוי מהמערכת. חיזוק תמיד אפשר להביא גם בלי להצהיר שמחפשים.
יש נעדרים שיחזרו ויש חלון עד סוף ספטמבר. לא ניקח אליפות ולא נרד ליגה. תהליך ריפוי הטראומה עוד בקושי התחיל, יהיה בסדר.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
בונה היה לא משהו, אבל בעיני יש שם כדורגל. הייתי רוצה לראות אותו מעז יותר, הוא שיחק מאוד על בטוח.אוגוסטוס היל כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:14 מבחינתי הסגל לא נסגר.
דיבורים עד מחר.
רמות לדעתי היה לא רע בכלל ולא הבנתי למה הוא הוחלף במחצית. אחד הבודדים שעשה פעולות מעניינות במחצית הראשונה.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
כי המאמן העדיף אולי לבדוק עוד שחקנים.הוקיץ' כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 09:00בונה היה לא משהו, אבל בעיני יש שם כדורגל. הייתי רוצה לראות אותו מעז יותר, הוא שיחק מאוד על בטוח.אוגוסטוס היל כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:14 מבחינתי הסגל לא נסגר.
דיבורים עד מחר.
רמות לדעתי היה לא רע בכלל ולא הבנתי למה הוא הוחלף במחצית. אחד הבודדים שעשה פעולות מעניינות במחצית הראשונה.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
קונה עכשיו את המשפט שהדגשתי.קפבלנקה כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 08:14 אני חושב שטוב שמצהירים בתקשורת שלא יהיה חיזוק.
חושש מאד שזאת תחזית אופטימית והמצב יהיה הרבה יותר גרוע...
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 170 לייקים
אם אני המנהל המקצועי של הקבוצה זה מה שאני עושה היום בבוקר:
1. מחסל את החוזים ומגיע לפיצוי עם גונזאלס וקאיונדו וככה מפנה מקום ל2 זרים
2. מביא 2 זרים: מגן ימני זרתותח וקשר אמצע (הייתי מנסה לחכצ על סורו)
3. משאיל את: בנימין, סניור, צדיק, גניס, ארי כהן
4. דורש לשחק במערך שמתאים לסגל הקבוצה
5. אם כל מה שכתוב פה קורה משחק ככה:
זובאס
גורפי ישראלוב בלוריאן זרתותח
סורו חוסה
לאיוס אלטמן ציבןטה
אוזבולט
זובאס
סורו חוסה
לאיוס אלטמן ציבןטה
אוזבולט
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
ההרכב שלנו למעט פגיעים כמו הבלם הצרפתי, או אם לא יגיע מגן לצד ימין, זה הרכב שבהחלט עושה פלייאוף עליון.
רודריגז ולאיוס אלו שחקנים שיכולים להיות בהרכב של הטופ בארץ בלי בעיה, אלטמן וציבוטה אם הם בכושר גם בטופ.
הבעיה היא הספסל, שזאת לא בעיה קטנה, אבל מספיק שיצליחו להביא עוד 2 שחקנים וגם שם זה מתחיל להסתדר
רודריגז ולאיוס אלו שחקנים שיכולים להיות בהרכב של הטופ בארץ בלי בעיה, אלטמן וציבוטה אם הם בכושר גם בטופ.
הבעיה היא הספסל, שזאת לא בעיה קטנה, אבל מספיק שיצליחו להביא עוד 2 שחקנים וגם שם זה מתחיל להסתדר
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הלוואיבן לוז כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 11:32 אם אני המנהל המקצועי של הקבוצה זה מה שאני עושה היום בבוקר:
זובאס
סורו חוסה
לאיוס אלטמן ציבןטה
אוזבולט
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
זו בדיוק הבעיה יש פה סגל דיי גרוע עם שחקנים נקודתיים שהם טופ , זה באמת לא מספיק היו לנו עונות כאלה גם עם הניסנובים (שחקנים כמו רוסה דוידה וכו)dino כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 11:42 ההרכב שלנו למעט פגיעים כמו הבלם הצרפתי, או אם לא יגיע מגן לצד ימין, זה הרכב שבהחלט עושה פלייאוף עליון.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
איך זה עובד השילוב של 1 ו-2? כי ב1 אתה מוציא כסף על שחקנים וב-2 אתה מוציא המון כסף על שחקנים. יש לך מושג מאיפה הכסף הזה אמור להגיע?בן לוז כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 11:32 אם אני המנהל המקצועי של הקבוצה זה מה שאני עושה היום בבוקר:
זובאס
סורו חוסה
לאיוס אלטמן ציבןטה
אוזבולט
3 - בעד. ואם אפשר השאלה לשנתיים שלא נשמע עליהם תקופה.
4 - אם המאמן לא מחליט על המערך שילך הביתה שלשום ויקח איתו את מי שמכתיב את המערך ההזוי הזה.
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
רק הפועל כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 12:53זו בדיוק הבעיה יש פה סגל דיי גרוע עם שחקנים נקודתיים שהם טופ , זה באמת לא מספיק היו לנו עונות כאלה גם עם הניסנובים (שחקנים כמו רוסה דוידה וכו)dino כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 11:42 ההרכב שלנו למעט פגיעים כמו הבלם הצרפתי, או אם לא יגיע מגן לצד ימין, זה הרכב שבהחלט עושה פלייאוף עליון.
נתתי לך פה לפחות 4 דוידה ורוסה
איזה ניסנובים ואיזה בטיח
-
- קיבל.ה 170 לייקים
מאיפה הכסף אמור להגיע? מהבעלים שלךהאדס כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 12:55איך זה עובד השילוב של 1 ו-2? כי ב1 אתה מוציא כסף על שחקנים וב-2 אתה מוציא המון כסף על שחקנים. יש לך מושג מאיפה הכסף הזה אמור להגיע?בן לוז כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 11:32 אם אני המנהל המקצועי של הקבוצה זה מה שאני עושה היום בבוקר:
זובאס
סורו חוסה
לאיוס אלטמן ציבןטה
אוזבולט
3 - בעד. ואם אפשר השאלה לשנתיים שלא נשמע עליהם תקופה.
4 - אם המאמן לא מחליט על המערך שילך הביתה שלשום ויקח איתו את מי שמכתיב את המערך ההזוי הזה.
כמו שהוא הגיע שקנו את אלטמן
מה שקונים בזול בסוף עולה ביוקר, זה אנחנו כבר יודעים עשור
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אה. מהבעלים. אז למה שלא נחתים גם עוד 2-3 שחקנים על הדרך?
אין פה מיץ׳ גולדאהר. ואת הכסף כבר השקעת, לצערי, באלטמן.
אין פה מיץ׳ גולדאהר. ואת הכסף כבר השקעת, לצערי, באלטמן.
-
- קיבל.ה 79 לייקים
אלו חמשת המשחקים הראשונים: סכנין (חוץ), נתניה (בית), ב"ש (חוץ), דרבי (בית), ביט"ר (חוץ).
עבור קבוצה שתגיע לתחילת הליגה בלי לשחק קודם לכן כמה משחקים עם ההרכב הקבוע, עם כל כך הרבה שחקנים צעירים חסרי ניסיון,
שחקנים בכירים ומנוסים בעלי רמה בינונית/נמוכה, מאמן חסר ניסיון ולאור מה שראינו עד עכשיו, זה יהיה הישג מפתיע אם הקבוצה תצבור יותר מחמש נקודות (מתוך 15 אפשריות)
עבור קבוצה שתגיע לתחילת הליגה בלי לשחק קודם לכן כמה משחקים עם ההרכב הקבוע, עם כל כך הרבה שחקנים צעירים חסרי ניסיון,
שחקנים בכירים ומנוסים בעלי רמה בינונית/נמוכה, מאמן חסר ניסיון ולאור מה שראינו עד עכשיו, זה יהיה הישג מפתיע אם הקבוצה תצבור יותר מחמש נקודות (מתוך 15 אפשריות)
פושעי עוטף עזה לדין
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
איציק כלפי מפרסם על התעניינות בשבירו. נשמע לי הזייה במיוחד שזה בא מכלפי ושרבים עם ג'קי על זסנו על הרבה פחות.
ונאמר אמן.
ונאמר אמן.
- Carajo
- קיבל.ה 328 לייקים
לדעתי ספין כדי להאיץ במכבי להגיש הצעה. ברור לכולם ששבירו רוצה למכבי ומכבי רוצה את שבירו אבל פשוט לא מצליחה להיפטר מיובאנוביץ׳. מנסים לגרום לדוד מקנדה להכניס את היד לכיס.
אבל בשבריר סיכוי שזה אולי נכון זאת טעות.
זסנו וקשר יצירתי זה הדבר הכי קריטי לסגל כרגע
אבל בשבריר סיכוי שזה אולי נכון זאת טעות.
זסנו וקשר יצירתי זה הדבר הכי קריטי לסגל כרגע