אז אם נניח ההסכם יאושר ברוב של 52%.....מה יעשה רמי?
בקיצור, שכונה.
לא ברור לי מה הבעייה להציג את ההסכם בצורה פתוחה ושקופה, ולתת לחברי העמותה להכריע בצורה דמוקרטית פשוטה. רוב רגיל, עבר ההסכם. לא רוב רגיל, לא עבר ההסכם, בלי גמגומים ובלי סיפורים.
כי כנראה זה סעיף שנתון לפרשנות משפטית. אני מקווה ומאמין שההסכם יעבור ב90 אחוז ואז לא יהיה צריך להתעסק בפרשנות הזאת
"פרשנות משפטית" נשמע כמו סיפורי סבתא.
אנחנו בעצם הולכים להצביע ולא באמת יודעים על מה ומדוע ואיך קובעים.
"פרשנות משפטית"? אז תסבירו לנו. אנחנו לא ילדים. אה בעצם אנחנו כן!
אז תצביעו "בעד" ותסתמו את הפה.
רמי אמר שעקרונית מספיק רוב רגיל אך שמבחינתו זה לא יספק והוא רוצה רוב גדול יותר.
אתה יודע בדיוק על מה אתה מצביע.
אף אחד לא מכריח אותך להצביע בעד.
א. יש עכשיו מייל יעודי להצבעה , תשלח לשם ותקבל מענה.
ב. לא משנה איך תיגש להצבעה , תצטרך לעבוד תהליך הזדהות עם ת.ז ומספר טלפון במהלכו תקבל קוד לנייד שתצטרך להזין.
מילפורד כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 14:04
א. יש עכשיו מייל יעודי להצבעה , תשלח לשם ותקבל מענה.
ב. לא משנה איך תיגש להצבעה , תצטרך לעבוד תהליך הזדהות עם ת.ז ומספר טלפון במהלכו תקבל קוד לנייד שתצטרך להזין.
נכון, אבל אם אפשר לקבל את הקוד בוואטזאפ במקום בסמס אז אפשר גם למספר בחו"ל
מי אמר שאפשר לקבל את הקוד בווטסאפ? לא הבנתי מה הבעיה לעדכן למספר בחו"ל ולקבל אליו את הקוד.
בכל מקרה , הייתי שולח כבר עכשיו מייל לכתובת היעודית להצבעה כדי לקבל הבהרות ולא לחכות עם זה ליום רביעי.
מילפורד כתב:מי אמר שאפשר לקבל את הקוד בווטסאפ? לא הבנתי מה הבעיה לעדכן למספר בחו"ל ולקבל אליו את הקוד.
בכל מקרה , הייתי שולח כבר עכשיו מייל לכתובת היעודית להצבעה כדי לקבל הבהרות ולא לחכות עם זה ליום רביעי.
כמובן שספורט 5 ושימון יעשו מזה מטעמים.
מקווה מאוד שעופר ינאי לא יקח את הרגליים שלו עכשיו ויברח.
מצד שני, הפועל של אוהדים זה יותר מרגש לנצח.
מצד שלישי, הדרבי הוא מעל הכל.
מצד
השאלה היותר חשובה היא מה אחוז חברי העמותה שמושפעים מהם.
להערכתי לא מגיע ל20%.
הארגון הזה קם כדי לשרת את הפועל תל אביב ואוהדיה , איפשהו לאורך השנים הם פיתחו שיגעון גדלות והיום מאמינים שהפועל והקהל שלה נועדו לשרת אותם כפי שבא לידי ביטוי בהודעה הזאת.
ועל כן צריך להעמיד אותם על מקומם.
עוד הוכחה שהם מאוהבים בעצמם
הם מוזמנים להצביע נגד ולקוות שרבים יצטרפו אליהם.
אגב, יהיו קופצים רבים למנויים שלהם במקרה והם יחליטו להחרים את הקבוצה במידה ודעתם לא תתקבל.
לא יודענאם ההודעה הזו אמיתית או ניסיון הטרלה!
מביך שיש אוהדים שרוציפ להישאר בינוניים ללא תארים מאשר להתקדם כלכלית ולהצליח להביא הישגים וזכיות בתארים!
הודעה מאכזבת מאוד שתיגרום להרבה אנטיגוניזם כלפי הארגון!
כאילו לא הספיקו לנו 10 שנים של שחור בעיניים בכדורגל עכשיו צריך גם שחור בסל ולהביא את הקהל לפילוג שיקריס פה את הכל
יש כל מיני ארגוני אוהדים
אבל האולטראס במתכונתו הנוכחית הוא מהזן המסוכן ביותר
הם כותבים מגילה כי הם הרי נורא אינטליגנטיים, הם אורזים לך יפה וחכם את המטרה האמיתית שלהם, שהיא כאמור לא שונה משל ארגוני אוהדים
תאווי כוח כמו לה פמיליה. גלית דיסטל של ארגוני האוהדים.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 08 אוגוסט 2023, 15:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
האולטרס מעניינים לי את הביצה. ההסכם הזה יעבור על הראש שלהם, ואם לא - מבחינתי המועדון יהפוך באופן רשמי לקיטנת קיץ ולא למועדון תחרותי. את החברות שלי בעמותה אני אבטל באותו רגע, כי אין לי שום כוונה לתרום את הכמה מאות שקלים האלה למועדון שלנצח יהיה בידיים של אלה שבגללם אני צריך לנסוע לרוממה במחזורים הראשונים.
נערך לאחרונה על ידי oleg neduda ב 08 אוגוסט 2023, 15:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
הוקיץ' כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 15:14
אין לתאר כמה נזק הארגון הזה עשה להפועל בשני הענפים לאורך השנים. אין שום קשר בין חבורת הזבל הזו לאהדה להפועל.
שיעופו לי מהמועדון כבר.
אין לתאר כמה נזק הארגון הזה עשה להפועל בשני הענפים לאורך השנים. אין שום קשר בין חבורת הזבל הזו לאהדה להפועל.
שיעופו לי מהמועדון כבר.
אתה מגזים
הוא לא. הם אוהדים את עצמם בלבד והשיגים ספורטיביים והצלחות זה מהם והלאה. לכן ברור שאין להם אינטרס שיבוא בעל בית במקומם
שיעופו לי מהמועדון כבר.
אתה מגזים
הוא לא. הם אוהדים את עצמם בלבד והשיגים ספורטיביים והצלחות זה מהם והלאה. לכן ברור שאין להם אינטרס שיבוא בעל בית במקומם
אין לי אהדה מיוחדת לארגון. אני כבר שנים חסום מהעמוד שלהם בפייסבוק כי העזתי להעביר עליהם ביקורת בפומבי וגם לקבל לא מעט לייקים.
עם זאת, אין עוררין על ההשקעה שלהם לאורך השנים, ההשפעה שלהם על המשחקים, התפאורות, המשיכה של הקהל הצעיר
אני ממש לא רוצה שיעופו מהמועדון וגם לא להגיע לדרייב אין לקונצרט
צריך למצוא את האיזון ואני חושב שההודעה שלהם הייתה מאוד עדינה ביחס לתגובות פה.
שיעופו לי מהמועדון כבר.
אתה מגזים
לא התחלתי אפילו.
את כמות הקנסות שקיבלנו בגלל הטמבלים האלה אפשר לכמת במליוני דולרים. את הנזק התדמיתי קצת יותר קשה לאמוד אבל הוא עצום.
אם ההסכם הזה לא יעבור בגלל הטינופות האלו הם יהיו אחראיים ישירים לאחד הדברים הכי הרסניים שקרו למועדון הזה. בשורה אחת עם חיים רמון, טביב ושאול אייזנברג.
צ'ימבויקה כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 15:14
יש כל מיני ארגוני אוהדים
הם כותבים מגילה כי הם הרי נורא אינטליגנטיים, הם אורזים לך יפה וחכם את המטרה האמיתית שלהם, שהיא כאמור לא שונה משל ארגוני אוהדים
רק דבר אחד הם לא אמרו.
שהם יקבלו כל דבר ויעמדו מאחורי החלטת רוב האוהדיםֿ כי הפועל היא מעל הכל.
איך אותם אידאולוגים, שהזהות והערכים של המועדון ככ חשובים להם? לא מוכנים להכיר בעובדה שיש אוהדים שחושבים אחרת מהם. לא מוכנים להכיר בהחלטת הרוב?
הם דוקא כן אמרו את זה, אמנם בצורה קצת עקומה, במשפט האחרון.
צ'ימבויקה כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 15:14
יש כל מיני ארגוני אוהדים
הם דווקא כן אמרו
". כך או כך, אולטראס הפועל ימשיך להיות שם בכל משחק, כמו שהוא עושה באופן רציף מ-1999. "
אין לי אהדה מיוחדת לארגון. אני כבר שנים חסום מהעמוד שלהם בפייסבוק כי העזתי להעביר עליהם ביקורת בפומבי וגם לקבל לא מעט לייקים.
עם זאת, אין עוררין על ההשקעה שלהם לאורך השנים, ההשפעה שלהם על המשחקים, התפאורות, המשיכה של הקהל הצעיר
אני ממש לא רוצה שיעופו מהמועדון וגם לא להגיע לדרייב אין לקונצרט
צריך למצוא את האיזון ואני חושב שההודעה שלהם הייתה מאוד עדינה ביחס לתגובות פה.
אני אצביע בעד כמובן וכך גם כל החברים הקרובים.
ברור. כי עד 99 אוסישקין היה אולם קונצרטים ורק בזכות האולטראס הוא השתנה
באמת מעניין לדעת מה היה קורה לו היום היו מציעים לנו "לעלות ליגה" על השולחן (נניח כניסה ל"יורוליג") - האם שוב הייתה נערכת הצבעה כמו אז אחרי שהפסדנו בסדרה לבקעה, או שפשוט היו מחליטים שהולכים למפעל הפרטי הבכיר, כמו שהחליטו שנתיים רצוף שהולכים למפעל הפרטי המשני, בלי לשאול אף אחד.
אני מניח שאם מחר ה"יורוליג" פונים להפועל ומציעים לנו כרטיס חינם, לא שואלים אף חבר עמותה שום דבר ושואלים רק איפה חותמים. בדיוק כמו שקורה כבר שנתיים רצוף עם המפעל הפרטי שנקרא "ירוקאפ".
טכנית לארז כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 15:33
באמת מעניין לדעת מה היה קורה לו היום היו מציעים לנו "לעלות ליגה" על השולחן (נניח כניסה ל"יורוליג") - האם שוב הייתה נערכת הצבעה כמו אז אחרי שהפסדנו בסדרה לבקעה, או שפשוט היו מחליטים שהולכים למפעל הפרטי הבכיר, כמו שהחליטו שנתיים רצוף שהולכים למפעל הפרטי המשני, בלי לשאול אף אחד.
אני מניח שאם מחר ה"יורוליג" פונים להפועל ומציעים לנו כרטיס חינם, לא שואלים אף חבר עמותה שום דבר ושואלים רק איפה חותמים. בדיוק כמו שקורה כבר שנתיים רצוף עם המפעל הפרטי שנקרא "ירוקאפ".
אם אני מבין נכון את מה שאתה אומר, העמותה כבר לא רלוונטית שנתיים, אז מה זה משנה בעצם?