סקר הסכם העברת הבעלות
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
רק נציין שגם אצלינו כבר יותר מעשר שנים שאוהדים/חברי עמותה מפקידים ערבויות בשביל הקבוצה.
מאמין שעכשיו אפשר יהיה להפסיק עם זה סוף סוף.
מאמין שעכשיו אפשר יהיה להפסיק עם זה סוף סוף.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
יהיו כאן דיווחים מהלכי הרוח באסיפה מחר?
-
- קיבל.ה 426 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
כן, אתחיל כבר מעכשיו.
קרן לחטאפה.
קרן לחטאפה.
- הפועל
- קיבל.ה 1708 לייקים
- יצירת קשר:
זה ממילא היה סכומים זניחים. יזמתי את זה לפני עשור בערך, ואז היתה התלהבות סביב זה, זה הגיע לכמה מאות אלפים. לאורך השנים זה גווע יחד עם העמותה, סביר שזה לא יותר מכמה עשרות אלפים היום כבר ממילא.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
הממ , לא יודע לגבי אחרים , אני עד היום ממשיך עם זה , והסכומים ששמתי עלו עם הזמן. לדעתי עדיין מדובר במאות אלפים (אם אני אינדיקציה למשהו)
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים

לא שלי
לא הצלחתי להגיע לצערי
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
לא חושב שהיה משהו משמעותי חדש , לפחות לא בנושאים הטכניים של ההסכם.
באופן אישי, קצת התאכזבתי מהאמירה ״לא תפקידי לחנך את הקהל , הקהל צריך לפתור את העיניינים שלו עם עצמו״.
הוא אפילו ״עודד״ את הדלקת האבוקות במשחק 2, אז אם היתה תקוה לשינוי גישה מול האנשים שמעודדים את עצמם יותר מאשר את הקבוצה, לא יקרה.
באופן אישי, קצת התאכזבתי מהאמירה ״לא תפקידי לחנך את הקהל , הקהל צריך לפתור את העיניינים שלו עם עצמו״.
הוא אפילו ״עודד״ את הדלקת האבוקות במשחק 2, אז אם היתה תקוה לשינוי גישה מול האנשים שמעודדים את עצמם יותר מאשר את הקבוצה, לא יקרה.
-
- קיבל.ה 229 לייקים
3 מיליון כפול הגידול במספר המושבים? מה זה אמור להיות בפועל כי לא נראה לי שיהיה תקציב 300 מיליון אם נגדיל ב100 מושבים
-
- קיבל.ה 156 לייקים
-
- קיבל.ה 156 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
נדרש רוב של 81 אחוזים (סעיף 6) לאישור העסקה או שלא הבנתי נכון?
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
תקציב המינימום + 6 מיליון (בדוגמא שלך)הדגל האדום כתב: ↑07 אוגוסט 2023, 22:52היום הדרייב אין מכיל 3500 מקומות
אם האולם הבא יכיל 7000 התקציב יהיה כפול 2 - 6 מיליון
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
לא הבנת נכון.
מדובר בסעיף זה על פעולות עקרוניות עתידיות של חברת הבת, החלטות מהסוג המצויין שם יצטרכו רוב של מעל 81% מבעלי הזכויות בחברת הבת, כלומר, תידרש הסכמה של כל הבעלים (כולל העמותה) בהחלטות מסוג זה.
לגבי ההצבעה הנוכחית בתוך העמותה, בתשובה לשאלה מה הרוב שיידרש לא ניתנה תשובה ברורה, אבל נאמר שהציפייה היא לרוב ברור ולא פער של אחוזים בודדים.
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
עד שבסוף הגיע החוכמולוג שהפועל ממש לא מעניינת אותו וכל מה שהוא רצה לדעת שתשאר לו הזכות ללכת מכות, לקלל ולזרוק חפציםמילפורד כתב: ↑07 אוגוסט 2023, 22:28 לא חושב שהיה משהו משמעותי חדש , לפחות לא בנושאים הטכניים של ההסכם.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
דווקא אז עופר הזכיר את המילים "נזק לקבוצה" גם אם סייג וחזר על המנטרה של "אני לא מחנך את הקהל" וכו' . לדעתי הוא יבוא בגישה של - אני נותן ומשקיע ואתם רק פוגעים בקבוצה, ואני בכלל לא גדלתי בשער 5 כמוכם. הוא מאמין בזה שבזכות הגישה המכילה והטלת האחריות לקהל שיבחר כיצד הוא רוצה לנהוג, יש מי שמיוזמתו יפסיק וימנע והתופעות הבעייתיות יפחתו גם אם לא ייעלמו לגמרי.בני12 כתב:עד שבסוף הגיע החוכמולוג שהפועל ממש לא מעניינת אותו וכל מה שהוא רצה לדעת שתשאר לו הזכות ללכת מכות, לקלל ולזרוק חפציםמילפורד כתב: ↑07 אוגוסט 2023, 22:28 לא חושב שהיה משהו משמעותי חדש , לפחות לא בנושאים הטכניים של ההסכם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
אם אני שוכר את גני התערוכה לאירוע של החברה שבבעלותי, משלם גם אבטחה, ופתאום באמצע האירוע אדם שרכש כרטיס כניסה מחליט להשליך חפצים לבמה...אני האחראי למקרה רק כי המקום שכור עבור החברה בבעלותי?מילפורד כתב: ↑07 אוגוסט 2023, 22:28 לא חושב שהיה משהו משמעותי חדש , לפחות לא בנושאים הטכניים של ההסכם.
אני הכי נגד זריקת חפצים לפרקט/דשא ומייחל ליום שכל אלו שזורקים אותם ייתפסו ויישלחו למעצר עם קנס כספי של עשרות אלפים(אגב זו השיטה היחידה ושאף אחד לא יחשוב אחרת)...
אבל למה בעלים של קבוצה הוא אחראי לזה? הקבוצה משלמת לאבטחה ובאולם יש עשרות מצלמות בכל פינה ולכל פינה. לדעתי אין בעולם דבר יותר קל טכנולוגית מאשר ללכת למצלמות ולאתר את הזורקים.
הפועל משלמת על האולם? משלמת לאבטחה? אז בבקשה, במקום לטחון בורקסים בועדות שיעשו את הפאקינג עבודה שלהם.
יחד, רק יחד! 

- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
לא כולל העמותה.
העמותה תחזיק ב-19%, ינאי ב-51% וזידנברג ב-30%.
כלומר ינאי וזידנברג יכולים לקבל החלטות נגד עמדת העמותה ברוב של 2-1, אבל העמותה לא יכולה לעשות אותו דבר (גם אם זה העמותה וינאי מול זידנברג, זה עדיין לא מגיע לרף)
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 511 לייקים
אתה טועה. נכתב בפירוש "מעל 81 אחוז". עופר ואבי הם בדיוק 81%, כלומר חייבים את הסכמת העמותה (ואי אפשר לדלל את אחוזי העמותה). רמי גם הסביר את זה.red in blood כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 03:39לא כולל העמותה.
כלומר ינאי וזידנברג יכולים לקבל החלטות נגד עמדת העמותה ברוב של 2-1, אבל העמותה לא יכולה לעשות אותו דבר (גם אם זה העמותה וינאי מול זידנברג, זה עדיין לא מגיע לרף)
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
אז זהו, כששאלו אותו ממש ספציפית, אם יגידו לו במנהלת שאם יתקין מצלמות על הקהל יקלו לו בעונשים, הוא אמר במפורש שלא יעשה את זה.7even כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 02:40אם אני שוכר את גני התערוכה לאירוע של החברה שבבעלותי, משלם גם אבטחה, ופתאום באמצע האירוע אדם שרכש כרטיס כניסה מחליט להשליך חפצים לבמה...אני האחראי למקרה רק כי המקום שכור עבור החברה בבעלותי?מילפורד כתב: ↑07 אוגוסט 2023, 22:28 לא חושב שהיה משהו משמעותי חדש , לפחות לא בנושאים הטכניים של ההסכם.
אני הכי נגד זריקת חפצים לפרקט/דשא ומייחל ליום שכל אלו שזורקים אותם ייתפסו ויישלחו למעצר עם קנס כספי של עשרות אלפים(אגב זו השיטה היחידה ושאף אחד לא יחשוב אחרת)...
אבל למה בעלים של קבוצה הוא אחראי לזה? הקבוצה משלמת לאבטחה ובאולם יש עשרות מצלמות בכל פינה ולכל פינה. לדעתי אין בעולם דבר יותר קל טכנולוגית מאשר ללכת למצלמות ולאתר את הזורקים.
הפועל משלמת על האולם? משלמת לאבטחה? אז בבקשה, במקום לטחון בורקסים בועדות שיעשו את הפאקינג עבודה שלהם.
אמר שחושב שהאבוקות במשחק מספר שתיים פעלו לטובתנו.
הוא לא מתכוון לעשות שום שינוי בגישה המכילה והסלחנית שהיתה לנו עד היום לתופעה הזאת.
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
קודם כל לעופר יש 3 דירקטורים, לאבי אחד ולעמותה אחד.red in blood כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 03:39לא כולל העמותה.
שאלו את רמי במפורש לגבי זה והוא אמר שצריך מעל 81% ולכן החלטות כאלה חייבות להתקבל פה אחד (הניסוח בשקף היה באמת לא ברור, למרות שגם שם נכתב שצריך פה אחד ולכן שאלו את רמי והוא הבהיר את הנקודה)
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
לקבלת החלטות מהותיות נדרש רוב של מעל 81%.
זה מנוסח ככה כי לעמותה יש 19% שלא ניתנים לדילול , כלומר, גם אם הזכויות האחרות עוד יעברו ידיים, החלטות כאלו לא יכולות לעבור בלי העמותה.
וזה בנוסף לנושאים הברורים שבהם יש לעמותה וטו: שם, צבע, סמל ומשחקים ביד אליהו.
זה מנוסח ככה כי לעמותה יש 19% שלא ניתנים לדילול , כלומר, גם אם הזכויות האחרות עוד יעברו ידיים, החלטות כאלו לא יכולות לעבור בלי העמותה.
וזה בנוסף לנושאים הברורים שבהם יש לעמותה וטו: שם, צבע, סמל ומשחקים ביד אליהו.
-
- קיבל.ה 22 לייקים
מה שהיה הכי מדהים בפגישה אתמול זה שרמי למעשה לא ענה על השאלה החשובה מכולן: מה הרוב הדרוש לאישור ההסכם?
הוא מלמל משהו על "רוב ברור ולא רוב של 52%" אבל למעשה לא סיפק תשובה, וכנראה שאין באמת תשובה.
מדהים שכך הדברים עובדים אבל מצד שני, אנחנו במדינת ישראל, וכך דברים עובדים פה.
אז נחכה בסבלנות להחלטה של רמי בנוגע לרוב הדרוש אחרי שתתקבלנה התוצאות. לא יודע אם לצחוק או לבכות, אז אצחק.
הוא מלמל משהו על "רוב ברור ולא רוב של 52%" אבל למעשה לא סיפק תשובה, וכנראה שאין באמת תשובה.
מדהים שכך הדברים עובדים אבל מצד שני, אנחנו במדינת ישראל, וכך דברים עובדים פה.
אז נחכה בסבלנות להחלטה של רמי בנוגע לרוב הדרוש אחרי שתתקבלנה התוצאות. לא יודע אם לצחוק או לבכות, אז אצחק.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
פורמלית מספיק רוב רגיל. רמי גימגם כי טען שלטובת הרגעת כל הרבדים של חברי העמותה, רצוי שיהיה רוב גדול של לפחות 60%.
אין אלוהים.
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
יש מצב שזה כדי לא להיכנס חזיתית ישירות באוהדים(בחלק מהם...).מילפורד כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 07:35אז זהו, כששאלו אותו ממש ספציפית, אם יגידו לו במנהלת שאם יתקין מצלמות על הקהל יקלו לו בעונשים, הוא אמר במפורש שלא יעשה את זה.7even כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 02:40אם אני שוכר את גני התערוכה לאירוע של החברה שבבעלותי, משלם גם אבטחה, ופתאום באמצע האירוע אדם שרכש כרטיס כניסה מחליט להשליך חפצים לבמה...אני האחראי למקרה רק כי המקום שכור עבור החברה בבעלותי?מילפורד כתב: ↑07 אוגוסט 2023, 22:28 לא חושב שהיה משהו משמעותי חדש , לפחות לא בנושאים הטכניים של ההסכם.
אמר שחושב שהאבוקות במשחק מספר שתיים פעלו לטובתנו.
הוא לא מתכוון לעשות שום שינוי בגישה המכילה והסלחנית שהיתה לנו עד היום לתופעה הזאת.
מצד שני שוב שואל - האולם לא של הפועל. למה הפועל צריכים להתקין? אולי זו הסיבה שנתן תשובה שלילית.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 22 לייקים
אז אם נניח ההסכם יאושר ברוב של 52%.....מה יעשה רמי?ארבעת המופלאים כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 11:02 פורמלית מספיק רוב רגיל. רמי גימגם כי טען שלטובת הרגעת כל הרבדים של חברי העמותה, רצוי שיהיה רוב גדול של לפחות 60%.
בקיצור, שכונה.
לא ברור לי מה הבעייה להציג את ההסכם בצורה פתוחה ושקופה, ולתת לחברי העמותה להכריע בצורה דמוקרטית פשוטה. רוב רגיל, עבר ההסכם. לא רוב רגיל, לא עבר ההסכם, בלי גמגומים ובלי סיפורים.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
כי כנראה זה סעיף שנתון לפרשנות משפטית. אני מקווה ומאמין שההסכם יעבור ב90 אחוז ואז לא יהיה צריך להתעסק בפרשנות הזאתלינטוןטאונס כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 11:19אז אם נניח ההסכם יאושר ברוב של 52%.....מה יעשה רמי?ארבעת המופלאים כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 11:02 פורמלית מספיק רוב רגיל. רמי גימגם כי טען שלטובת הרגעת כל הרבדים של חברי העמותה, רצוי שיהיה רוב גדול של לפחות 60%.
בקיצור, שכונה.
לא ברור לי מה הבעייה להציג את ההסכם בצורה פתוחה ושקופה, ולתת לחברי העמותה להכריע בצורה דמוקרטית פשוטה. רוב רגיל, עבר ההסכם. לא רוב רגיל, לא עבר ההסכם, בלי גמגומים ובלי סיפורים.
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
יעבור ב-90%Segev כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 11:29כי כנראה זה סעיף שנתון לפרשנות משפטית. אני מקווה ומאמין שההסכם יעבור ב90 אחוז ואז לא יהיה צריך להתעסק בפרשנות הזאתלינטוןטאונס כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 11:19אז אם נניח ההסכם יאושר ברוב של 52%.....מה יעשה רמי?ארבעת המופלאים כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 11:02 פורמלית מספיק רוב רגיל. רמי גימגם כי טען שלטובת הרגעת כל הרבדים של חברי העמותה, רצוי שיהיה רוב גדול של לפחות 60%.
בקיצור, שכונה.
-
- קיבל.ה 205 לייקים
אלה שהצביעו "ממש לא", מה הנימוק שלכם?
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
תעבור על האשכול , יש פה תושובות לשאלה הזאת.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
הסיקור בone כל כך מפורט שגורם לחשוב שאו שהכתב שלהם היה באסיפה או שהחומר הועבר להם על ידי העמותה.
ככה או ככה, קצת מוזר לי.
ככה או ככה, קצת מוזר לי.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
עם קבלת הודעת SMS יש ללחוץ על הקישור המוביל לחלון כניסה למערכת.
מחר אחרי השעה עשר אפשר להכנס ללינק(https://hapoeluta.org/https://hta.vote.co.il) גם בלי לקבל את SMS?
כי נדמה לי שבעמותה מופיע המספר הישראלי שלי.לכן אני לא אקבל את הסמס.
מחר אחרי השעה עשר אפשר להכנס ללינק(https://hapoeluta.org/https://hta.vote.co.il) גם בלי לקבל את SMS?
כי נדמה לי שבעמותה מופיע המספר הישראלי שלי.לכן אני לא אקבל את הסמס.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
אז תשלח מייל כבר עכשיו שיעדכנו את המספר הנכון שאליו תקבל SMS , כי חוץ מהSMS הראשוני , בהמשך תהליך הרישום תקבל SMS עם קוד הכניסה להצבעה.
-
- קיבל.ה 22 לייקים
"פרשנות משפטית" נשמע כמו סיפורי סבתא.Segev כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 11:29כי כנראה זה סעיף שנתון לפרשנות משפטית. אני מקווה ומאמין שההסכם יעבור ב90 אחוז ואז לא יהיה צריך להתעסק בפרשנות הזאתלינטוןטאונס כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 11:19אז אם נניח ההסכם יאושר ברוב של 52%.....מה יעשה רמי?ארבעת המופלאים כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 11:02 פורמלית מספיק רוב רגיל. רמי גימגם כי טען שלטובת הרגעת כל הרבדים של חברי העמותה, רצוי שיהיה רוב גדול של לפחות 60%.
בקיצור, שכונה.
אנחנו בעצם הולכים להצביע ולא באמת יודעים על מה ומדוע ואיך קובעים.
"פרשנות משפטית"? אז תסבירו לנו. אנחנו לא ילדים. אה בעצם אנחנו כן!
אז תצביעו "בעד" ותסתמו את הפה.