דמוקרטיה בישראל

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

ובטח שדיווחו ובכותרת ראשית, כי זה הזוי.
אני לא מבין איך זה אמור להחליש את הטענה פה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1005 לייקים

מיציתי
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

teknoboy כתב: 11 יולי 2023, 14:53
בני12 כתב: 11 יולי 2023, 14:27
teknoboy כתב: 11 יולי 2023, 14:14

אפשר דוגמה?
פשוט נראה לי שיש פה איזו אי הבנה או אולי פרשנות יתר מצדך
פה לדוגמא:
העיקר שאתם נשארים רגועים, ושכרגיל הסמולנים האלה מגזימים, שלא לומר אשמים בכל
ופה:
אני מבין שזה פחות קריטי לך מאשר להראות ש"הסמולנים טועים"
ה"אתם" הוא בצד השני של אלה שמגזימים (כי הם רואים את המציאות נכוחה) או מאלה שצריך להוכיח שהם טועים.
מי שהתחיל לדבר על מדידות שמאלנות זה אתה.
עניתי לך על הדברים שכתבת, ואתה מביא לי את זה כדוגמה למשהו שאני הכנסתי לדיון?
קצת מוזר, לא?
מאד מוזר בהתחשב שאת הציטוט הראשון אתה כתבת לא בתגובה אלי (אני רק כתבתי לפני זה שאתה מנסה בכח) ולא ל-D&3
זה לגמרי לגמרי שלך
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

teknoboy כתב: 11 יולי 2023, 14:57 ובטח שדיווחו ובכותרת ראשית, כי זה הזוי.
דווחו על זה כי זה קרה לא כי זה הזוי.
בשום דיווח (לפחות בארץ) לא ראיתי תלונות על אלימות מאבטחים או שהם התנהגו לא בסדר.
ההלם אם כבר היה מהמפגינים שניסו לחסום את הכניסה ולא מתגובת המאבטחים

בהתחלה טענת שזה לא קרה בשום פרלמנט
כשזה לא עבד עברת לזה שלא דווחו על זה בכותרת ראשית
כשגם זה לא עבד עברת לדווחו על זה כי זה הזוי
גם זה לא עבד. יש טיעון רביעי ?
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

בני12 כתב: 11 יולי 2023, 22:08
בשום דיווח (לפחות בארץ) לא ראיתי תלונות על אלימות מאבטחים או שהם התנהגו לא בסדר.

נדמה לי שלא כתבתי שזה לא קרה בשום פרלמנט, אלא שזאת לא התמונה שעולה לי בראש כשמדברים על דמוקרטיה פרלמנטרית.
לא זכור לי גם שהתלוננתי (או כתבתי על חוסר דיווח). כתבתי שהמקרה באוסטרליה הוא לא דוגמה למשהו נורמלי (בדיוק כמו המקרה בישראל), ולכן עיתונות בין לאומית טורחת לדווח על זה.
אני חושב שאם תחפש אותי קצת פחות בקטנות ותחכה לי קצת פחות בפינות, אז הרבה מהקשקשת המיותרת הזאת ייחסך לנו.

לגבי למה דיווחו: פחות קריטי לי מה זעזע את הכתבים. לכולם (אולי אפילו לך) ברור שזה מצב לא נורמלי בסוג המשטר שישראל מתיימרת להיות (או יותר נכון התיימרה עד לא מזמן, אתה פשוט לא קיבלת את הממו כמו שאומרים). לי מפריע שגוררים אותם על הרצפה בחוסר כבוד, לכתבת של טמקא הפריע שהמפגינים השתוללו ביציע האורחים, לך מפריע שאנשים שמים לזה לב. כולנו מסכימים שזה לא רצוי, הגיוני או נורמלי (אני מקווה).

אגב רשימת טיעונים כושלים (רק מהיום):
כתבת שאני בתחרות שמאלנות, וזאת הזיה פרטית שלך.
כתבת שטענתי שהרחקת המפגינים מהכנסת היא התדרדרות ושאני טועה, אבל לא כתבתי שום דבר כזה.
אותו דבר עשית עם "לא קרה בשום פרלמנט". איש קש 2.0.
בנוסף, לגמרי לא הבנת את ההערה שלי לגבי הדיווח על אוסטרליה, אבל למרות זאת מיהרת לנזוף בי עליה.
גם זה לא עבד.
יש גם ניסיון חמישי לנצח בתחרות החד צדדית שלך נגד השמאל\סמול\טקנובוי?
אני אישית חושב שאפשר לוותר על ההמשך, ובפרט להימנע מדקדוקים על קוצו של יוד במטרה לצבור נקודות בקרב דמיוני כלשהו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

teknoboy כתב: 11 יולי 2023, 22:19
בני12 כתב: 11 יולי 2023, 22:08

נדמה לי שלא כתבתי שזה לא קרה בשום פרלמנט, אלא שזאת לא התמונה שעולה לי בראש כשמדברים על דמוקרטיה פרלמנטרית.
לא זכור לי גם שהתלוננתי (או כתבתי על חוסר דיווח). כתבתי שהמקרה באוסטרליה הוא לא דוגמה למשהו נורמלי (בדיוק כמו המקרה בישראל), ולכן עיתונות בין לאומית טורחת לדווח על זה.
אני חושב שאם תחפש אותי קצת פחות בקטנות ותחכה לי קצת פחות בפינות, אז הרבה מהקשקשת המיותרת הזאת ייחסך לנו.

לגבי למה דיווחו: פחות קריטי לי מה זעזע את הכתבים. לכולם (אולי אפילו לך) ברור שזה מצב לא נורמלי בסוג המשטר שישראל מתיימרת להיות (או יותר נכון התיימרה עד לא מזמן, אתה פשוט לא קיבלת את הממו כמו שאומרים). לי מפריע שגוררים אותם על הרצפה בחוסר כבוד, לכתבת של טמקא הפריע שהמפגינים השתוללו ביציע האורחים, לך מפריע שאנשים שמים לזה לב. כולנו מסכימים שזה לא רצוי, הגיוני או נורמלי (אני מקווה).

אגב רשימת טיעונים כושלים (רק מהיום):
כתבת שאני בתחרות שמאלנות, וזאת הזיה פרטית שלך.
כתבת שטענתי שהרחקת המפגינים מהכנסת היא התדרדרות ושאני טועה, אבל לא כתבתי שום דבר כזה.
אותו דבר עשית עם "לא קרה בשום פרלמנט". איש קש 2.0.
בנוסף, לגמרי לא הבנת את ההערה שלי לגבי הדיווח על אוסטרליה, אבל למרות זאת מיהרת לנזוף בי עליה.
גם זה לא עבד.
יש גם ניסיון חמישי לנצח בתחרות החד צדדית שלך נגד השמאל\סמול\טקנובוי?
אני אישית חושב שאפשר לוותר על ההמשך, ובפרט להימנע מדקדוקים על קוצו של יוד במטרה לצבור נקודות בקרב דמיוני כלשהו.
כל מה שכתבת לא נכון אבל כמו שכתב D&3 - מיציתי
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

תמונה
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
ארז שדה
קיבל.ה  1042 לייקים

יכול להיות שהמסרים של הגוש נגד הכיבוש מתחילים להגיע גם למרכז של יש עתידתמונה
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

איזה מנותק. כבר יש בשטחים אפרטהייד.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

הבנאדם היה כל החיים שוטר, אתה לא יכול לצפות שיבין מהר
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
ארז שדה
קיבל.ה  1042 לייקים

its-sick כתב: 13 יולי 2023, 18:50 איזה מנותק. כבר יש בשטחים אפרטהייד.
נכון אבל לפחות לאט לאט מחלחלת ההבנה שמטרת ההפיכה המשטרית היא לא רק לאפשר לממשלה שחיתות ללא הגבלה אלא גם העמקת האפרטהייד הקיים ואולי הוא גם יבין שהנורמות המקובלות בשטחים יגיעו גם לקו הירוק כפי שאנו מתחילים לראות היום.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

שלא יצא בטעות שיש שוטר שלא מרוצה מהמשטר הנוכחי

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

רפורמת קרעי היא תעתיק של רפורמת לוין: הממשלה רוצה לשלוט סופית בתקשורת

שר התקשורת קרעי הציג את עיקרי תוכניתו לחוק השידורים החדש. במוקד, כצפוי, ערוצי הטלוויזיה המסחריים, כשהחוק נוטל מידיהם את מרבית הנכסים ומרכז את הפיקוח והכוח בידי משרד התקשורת והממשלה. וגם, צעד אחר צעד - כך ירוויח ערוץ 14 מהחקיקה. פרשנות

https://b.walla.co.il/item/3594814
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4733 לייקים

איך קרעי הזה שכל פעם שאני שומע אותו מדבר אני מובך מכמה הוא נבער, דביל ויצור הוא דוקטור?
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

רדפוקס כתב: 17 יולי 2023, 18:49 איך קרעי הזה שכל פעם שאני שומע אותו מדבר אני מובך מכמה הוא נבער, דביל ויצור הוא דוקטור?
אין מצב שהוא דוקטור
בטח קנה תואר בלטביה.
נמצא בטופ טמבלים שם בלי ספק.

ה״רפורמה״ בתקשורת זה רק דוגמה למה ישראל חייבת בית משפט חזק ועצמאי וזה מראה כמה אסור לתת לאנשים הנוראיים האלו לקבל ״יד חופשית״ לעשותמה שבא להם
בדיוק לאנשים כמו קרעי.
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

בסוף נתפצל לא תהיה ברירה
נקח את הפועל והם את ביטר

על רוב של כמה אלפים בבחירות הם מציגים את זה כרוב העם וחושבים שאפשר לגנוב פה מדינה
ארז שדה
קיבל.ה  1042 לייקים

רדפוקס כתב: 17 יולי 2023, 18:49 איך קרעי הזה שכל פעם שאני שומע אותו מדבר אני מובך מכמה הוא נבער, דביל ויצור הוא דוקטור?
באמת? דוקטור למה?
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

ארז שדה כתב: 17 יולי 2023, 23:02
באמת? דוקטור למה?
הנדסת תעשייה וניהול
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 17 יולי 2023, 23:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

De Niro כתב: 17 יולי 2023, 23:39
ארז שדה כתב:
באמת? דוקטור למה?
הנדסת תעשייה וניהול
אני לא אציין פה את הסטיגמות המוכרות, אבל כולנו בטח חושבים את אותו הדבר. מעשיה וטיול.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
ארז שדה
קיבל.ה  1042 לייקים

הפאשיזם מגיע גם לאקדמיה: ועדת השרים אישרה אתמול את הצעת החוק לפיה סטודנט שמניף את הדגל הפלסטיני ו/או מביע תמיכה במאבק הפלסטיני לחופש יוכרז כתומך טרור יושעה מהלימודים ולא יוכל לקבל תואר אקדמי, גם אם הוא ילמד בחו"ל ויקבל תואר אקדמי שם התואר לא יוכר בישראל. אכן מדינה דמוקרטית במיטבה
סמל אישי של משתמש
ילד בן 6
קיבל.ה  15 לייקים

אם אנשי מילואים וחיילים בסדיר ימשיכו לשרת כמו דפקטים אפשר חןפשי תוך פחות משנה מהיום לשנות את שם האשכול לדיקטטורה בישראל.
נערך לאחרונה על ידי ילד בן 6 ב 18 יולי 2023, 11:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
חבר של ארי שמאי מפארק וולפסון בחולון
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

מלחמת אזרחים מאוד קרובה
הכל יהיה על הראש של ביבי

מרוצים ימניסטים? הכל לטובת המהפכה המשפטית הזאת שבכלל לא ידעתם מה סעיפיה לפני הבחירות
ארז שדה
קיבל.ה  1042 לייקים

dino כתב: 18 יולי 2023, 10:46 מלחמת אזרחים מאוד קרובה
הכל יהיה על הראש של ביבי

מרוצים ימניסטים? הכל לטובת המהפכה המשפטית הזאת שבכלל לא ידעתם מה סעיפיה לפני הבחירות
הם מרוצים מאוד מבחינתם המצב סביר בהחלט .
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

ארז שדה כתב: 18 יולי 2023, 12:34
הכל יהיה על הראש של ביבי

במצב של מלחמת אזרחים לא תהיה להם מדינה
ארז שדה
קיבל.ה  1042 לייקים

dino כתב: 18 יולי 2023, 12:43
הכל יהיה על הראש של ביבי

למה אתה מתכוון שאתה אומר מלחמת אזרחים ,מאבק בין כוחות חמושים של 2 הצדדים? צה"ל מתפרק ל2 צבאות שנלחמים אחד בשני? איך זה יקרה בדיוק?
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

ארז שדה כתב: 18 יולי 2023, 12:52
למה אתה מתכוון שאתה אומר מלחמת אזרחים ,מאבק בין כוחות חמושים של 2 הצדדים? צה"ל מתפרק ל2 צבאות שנלחמים אחד בשני? איך זה יקרה בדיוק?
לפני צהל, אירועים בודדים שהופכים למיליציות חמושות
התפרקות בארגונים הגדולים
ארז שדה
קיבל.ה  1042 לייקים

dino כתב: 18 יולי 2023, 12:53
ארז שדה כתב: 18 יולי 2023, 12:52

לפני צהל, אירועים בודדים שהופכים למיליציות חמושות
התפרקות בארגונים הגדולים
אני לא שולל לגמרי את האפשרות אבל עדיין קשה לי להאמין שזה יכול לקרות.
סמל אישי של משתמש
ילד בן 6
קיבל.ה  15 לייקים

חבל שבן גוריון מנע מבגין את הברחת הנשק למליצית הטרור שלו והוריד את האלטלנה, היינו יכולים להתחלק לשני עמים עם שני צבאות שונים כבר לפני 75 שנים ואןלי לא היה שום צורך במלחמת אזרחים.
אמה גולדמן
קיבל.ה  400 לייקים

מה בעיניכם מבדיל בין שני העמים המדומיינים האלה? שניהם ציונאצים, גזענים, פשיסטים. המחנה של ה"שמאל"-מרכז הציונאצי הוא ממשיך דרכם של מבצעי הנכבה, ובעצמו מבצע את הנכבה המתמשכת.
בתכלס אתם מתכוונים לאשכנזים ולא אשכנזים פשוט?
אנטי ביתר לשעבר
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

כמו שאני רואה את זה, בהקשר של ריסוק מערכת המשפט ההבדל הוא שה"שמאל" מתבאס שלא יהיה לו יותר את בג"ץ שיטייח ויסתיר את פשעי המלחמה שלו, והימין שונא את בג"ץ כי הם מפריעים לו לזיין ת'ערבים ולנקום בסמולנים\אשכנאצים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
ילד בן 6
קיבל.ה  15 לייקים

בוודאי.
זה ידוע שהפולשים לסבסטיה וההנהגה שיצאה משם הם לא אשכנזים.
גם בגין, בנציון נתניהו, אנשי יהדות התורה שדוחפים למדינת הלכה מבין החרדים וכו' וכו' הם כולם לא אשכנזים.
ofri
קיבל.ה  151 לייקים

אמה גולדמן כתב: 18 יולי 2023, 14:24 מה בעיניכם מבדיל בין שני העמים המדומיינים האלה? שניהם ציונאצים, גזענים, פשיסטים. המחנה של ה"שמאל"-מרכז הציונאצי הוא ממשיך דרכם של מבצעי הנכבה, ובעצמו מבצע את הנכבה המתמשכת.
רגע אם אני שמאל מרכז זה אומר שאני נאצי?
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

ילד בן 6 כתב: 18 יולי 2023, 14:32 בוודאי.
גם בגין, בנציון נתניהו, אנשי יהדות התורה שדוחפים למדינת הלכה מבין החרדים וכו' וכו' הם כולם לא אשכנזים.
אתה רוצה להיפרד רק מהמתנחלים?
חשבתי שאתה גם לא הכי מחבב את "הביביסטים כרותי האונה", או איך שאתה לא קורא להם.
מה עם החרדים? בצד שלך או מעבר לחומה?
מה עם הערבים שלא מצביעים למרצ?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

ofri כתב: 18 יולי 2023, 14:43
אמה גולדמן כתב: 18 יולי 2023, 14:24 מה בעיניכם מבדיל בין שני העמים המדומיינים האלה? שניהם ציונאצים, גזענים, פשיסטים. המחנה של ה"שמאל"-מרכז הציונאצי הוא ממשיך דרכם של מבצעי הנכבה, ובעצמו מבצע את הנכבה המתמשכת.
רגע אם אני שמאל מרכז זה אומר שאני נאצי?
זה לא כזה קריטי איזו תגית אתה שם על עצמך.
הרבה יותר משנה העמדות שלך בפועל, הדברים שאתה (באמצעות נציגיך ובאמצעות מנגנוני המדינה השונים) עושה, דברים מהמציאות לא מעולמות המילים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1005 לייקים

רק אל תבכו פעם הבאה שמישהו קורא ליוזרים פה אנטישמים
D&3
קיבל.ה  1005 לייקים

teknoboy כתב: 18 יולי 2023, 14:31 כמו שאני רואה את זה, בהקשר של ריסוק מערכת המשפט ההבדל הוא שה"שמאל" מתבאס שלא יהיה לו יותר את בג"ץ שיטייח ויסתיר את פשעי המלחמה שלו, והימין שונא את בג"ץ כי הם מפריעים לו לזיין ת'ערבים ולנקום בסמולנים\אשכנאצים
אני יודע שאתה אוהב ללקק ללאומנים הפלסטינים פה בפורום, אבל אני מבטיח לך שאפשר לעשות את זה עם טייק פחות מטומטם
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

D&3 כתב: 18 יולי 2023, 14:52
teknoboy כתב: 18 יולי 2023, 14:31 כמו שאני רואה את זה, בהקשר של ריסוק מערכת המשפט ההבדל הוא שה"שמאל" מתבאס שלא יהיה לו יותר את בג"ץ שיטייח ויסתיר את פשעי המלחמה שלו, והימין שונא את בג"ץ כי הם מפריעים לו לזיין ת'ערבים ולנקום בסמולנים\אשכנאצים
אני יודע שאתה אוהב ללקק ללאומנים הפלסטינים פה בפורום, אבל אני מבטיח לך שאפשר לעשות את זה עם טייק פחות מטומטם
זה באמת מטומטם, אבל שום דבר פה לא שלי - הכול ציטוטים מהפרסומים של הארגונים הרלוונטיים.
נראה לך שהמצאתי כרגע את הטיעון "רק בגץ מגן על החיילים שלנו מפני האג" או אולי את "בגץ הסמולני מסרס את צה"ל"?
חפש בגוגל אתר בשם "טוויטר". ייקח לך בדיוק שבע דקות למצוא את הדברים, לרוב בפורמט יפה שיצא מגרפיקאי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
ילד בן 6
קיבל.ה  15 לייקים

teknoboy כתב: 18 יולי 2023, 14:46
עקרונית המדינה הזאת אם תעבור השמדה זה ממש לא ישנה לי, אפשר להשאר ככה ואפשר להפרד.

חרדים שלא מעוניינים בכפייה? למה שתהיה לי בעיה איתם?
זה שהעברתי ביקורת על חלקים נרחבים אצלהם ועל הצביעות שלהם עם אי הגיוס בזמן שהם מצביעים למפלגות שמשתפות פעולה עם סמוטריץ, בן גביר ונתניהו וחלקם בעצמם מצביעים להם אבל מצפים שאחרים יתגייסו?
מזה הסקת שהגיוס עצמו לצהל באמת מעניין לי את הביצה? למרות שלא מזמן פתחתי אשכול שמדבר על צבא מקצועי ושאין לי בעיה עם אי גיוס חרדים?

למה שתהיה לי בעיה לחיות עם ערבים שלא מצביעים למרצ? זה שיש לי ביקורת על נבחרי הציבור שלהם בזה שהם משת"פים של ביבי ואז בוכים על הממשלה הנוכחית + הרצח בחברה הערבית מעיד במשהו על זה שאני רוצה שהערבים יצביעו מרצ?

אני לא מצפה מהערבים להצביע למפלגה ציונית כמו שאני לא מעביר ביקורת על אי הגיוס שלהם לצהל או המנעות משירות לאומי מאותה סיבה, בניגוד לביקורת על החרדים

תחת מסך העשן של הביביסטים כרותי האונה המתנחבלים והמפלגות החרדיות משיגים את המטרות שלהם, למרות שהביביסטים עצמם ולולא הדווקא המפגר שלהם הם ברובם המכריע אנשי מרכז לכל דבר - בכל תחום.

אני גם לא סובל מצביעי טראמפ מאותה סיבה, גם הם מזרחים כמו שאתה מנסה לרמוז?
נערך לאחרונה על ידי ילד בן 6 ב 18 יולי 2023, 15:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
D&3
קיבל.ה  1005 לייקים

זה שמערכת משפט עצמאית מגנה על פעילות חיילים זה עובדה, מה בין לזה לבין לטעון שזה ההבדל בין המחנות בהקשר להפיכה?
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

ילד בן 6 כתב: 18 יולי 2023, 14:59
teknoboy כתב: 18 יולי 2023, 14:46
עקרונית המדינה הזאת אם תעבור השמדה זה ממש לא ישנה לי, אפשר להשאר ככה ואפשר להפרד.

חרדים שלא מעוניינים בכפייה? למה שתהיה לי בעיה איתם?
זה שהעברתי ביקורת על חלקים נרחבים אצלהם ועל הצביעות שלהם עם אי הגיוס בזמן שהם מצביעים למפלגות שמשתפות פעולה עם סמוטריץ, בן גביר ונתניהו וחלקם בעצמם מצביעים להם אבל מצפים שאחרים יתגייסו?
מזה הסקת שהגיוס עצמו לצהל באמת מעניין לי את הביצה? למרות שלא מזמן פתחתי אשכול שמדבר על צבא מקצועי ושאין לי בעיה עם אי גיוס חרדים?

למה שתהיה לי בעיה לחיות עם ערבים שלא מצביעים למרצ? זה שיש לי ביקורת על נבחרי הציבור שלהם בזה שהם משת"פים של ביבי ואז בוכים על הצחשךב הנוכחית + הרצח בחברה הערבית מעיד במשהו על זה שאני רוצה שהערבים יצביעו מרצ?

אני לא מצפה מהערבים להצביע למפלגה ציונית כמו שאני לא מעביר ביקורת על אי הגיוס שלהם לצהל או המנעות משירות לאומי מאותה סיבה, בניגוד לביקורת על החרדים

תחת מסך העשן של הביביסטים כרותי האונה המתנחבלים והמפלגות החרדיות משיגים את המטרות שלהם, למרות שהביביסטים עצמם ולולא הדווקא המפגר שלהם הם ברובם המכריע אנשי מרכז לכל דבר - בכל תחום.

אני גם לא סובל מצביעי טראמפ מאותה סיבה, גם הם מזרחים כמו שאתה מנסה לרמוז?
בתור התחלה, לא רמזתי על אף אחד שהוא מזרחי.

אז בעצם אתה רוצה להיפרד רק מהמתנחלים?
אני בעד.
אפשר כמובן גם פשוט להפסיק לממן להם את חיי הפינוק ומדינת הרווחה הפרטית שלהם, והם יחזרו לבד לחיות במקום טיפה פחות לא-שפוי, לדעתי. לא חייב לקרוע קרע בעם וכל זה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
שליחת תגובה