דמוקרטיה בישראל
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
ובטח שדיווחו ובכותרת ראשית, כי זה הזוי.
אני לא מבין איך זה אמור להחליש את הטענה פה.
אני לא מבין איך זה אמור להחליש את הטענה פה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
מאד מוזר בהתחשב שאת הציטוט הראשון אתה כתבת לא בתגובה אלי (אני רק כתבתי לפני זה שאתה מנסה בכח) ולא ל-D&3teknoboy כתב: ↑11 יולי 2023, 14:53מי שהתחיל לדבר על מדידות שמאלנות זה אתה.
עניתי לך על הדברים שכתבת, ואתה מביא לי את זה כדוגמה למשהו שאני הכנסתי לדיון?
קצת מוזר, לא?
זה לגמרי לגמרי שלך
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
דווחו על זה כי זה קרה לא כי זה הזוי.
בשום דיווח (לפחות בארץ) לא ראיתי תלונות על אלימות מאבטחים או שהם התנהגו לא בסדר.
ההלם אם כבר היה מהמפגינים שניסו לחסום את הכניסה ולא מתגובת המאבטחים
בהתחלה טענת שזה לא קרה בשום פרלמנט
כשזה לא עבד עברת לזה שלא דווחו על זה בכותרת ראשית
כשגם זה לא עבד עברת לדווחו על זה כי זה הזוי
גם זה לא עבד. יש טיעון רביעי ?
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
נדמה לי שלא כתבתי שזה לא קרה בשום פרלמנט, אלא שזאת לא התמונה שעולה לי בראש כשמדברים על דמוקרטיה פרלמנטרית.בני12 כתב: ↑11 יולי 2023, 22:08דווחו על זה כי זה קרה לא כי זה הזוי.
בשום דיווח (לפחות בארץ) לא ראיתי תלונות על אלימות מאבטחים או שהם התנהגו לא בסדר.
לא זכור לי גם שהתלוננתי (או כתבתי על חוסר דיווח). כתבתי שהמקרה באוסטרליה הוא לא דוגמה למשהו נורמלי (בדיוק כמו המקרה בישראל), ולכן עיתונות בין לאומית טורחת לדווח על זה.
אני חושב שאם תחפש אותי קצת פחות בקטנות ותחכה לי קצת פחות בפינות, אז הרבה מהקשקשת המיותרת הזאת ייחסך לנו.
לגבי למה דיווחו: פחות קריטי לי מה זעזע את הכתבים. לכולם (אולי אפילו לך) ברור שזה מצב לא נורמלי בסוג המשטר שישראל מתיימרת להיות (או יותר נכון התיימרה עד לא מזמן, אתה פשוט לא קיבלת את הממו כמו שאומרים). לי מפריע שגוררים אותם על הרצפה בחוסר כבוד, לכתבת של טמקא הפריע שהמפגינים השתוללו ביציע האורחים, לך מפריע שאנשים שמים לזה לב. כולנו מסכימים שזה לא רצוי, הגיוני או נורמלי (אני מקווה).
אגב רשימת טיעונים כושלים (רק מהיום):
כתבת שאני בתחרות שמאלנות, וזאת הזיה פרטית שלך.
כתבת שטענתי שהרחקת המפגינים מהכנסת היא התדרדרות ושאני טועה, אבל לא כתבתי שום דבר כזה.
אותו דבר עשית עם "לא קרה בשום פרלמנט". איש קש 2.0.
בנוסף, לגמרי לא הבנת את ההערה שלי לגבי הדיווח על אוסטרליה, אבל למרות זאת מיהרת לנזוף בי עליה.
גם זה לא עבד.
יש גם ניסיון חמישי לנצח בתחרות החד צדדית שלך נגד השמאל\סמול\טקנובוי?
אני אישית חושב שאפשר לוותר על ההמשך, ובפרט להימנע מדקדוקים על קוצו של יוד במטרה לצבור נקודות בקרב דמיוני כלשהו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
כל מה שכתבת לא נכון אבל כמו שכתב D&3 - מיציתיteknoboy כתב: ↑11 יולי 2023, 22:19נדמה לי שלא כתבתי שזה לא קרה בשום פרלמנט, אלא שזאת לא התמונה שעולה לי בראש כשמדברים על דמוקרטיה פרלמנטרית.בני12 כתב: ↑11 יולי 2023, 22:08דווחו על זה כי זה קרה לא כי זה הזוי.
לא זכור לי גם שהתלוננתי (או כתבתי על חוסר דיווח). כתבתי שהמקרה באוסטרליה הוא לא דוגמה למשהו נורמלי (בדיוק כמו המקרה בישראל), ולכן עיתונות בין לאומית טורחת לדווח על זה.
אני חושב שאם תחפש אותי קצת פחות בקטנות ותחכה לי קצת פחות בפינות, אז הרבה מהקשקשת המיותרת הזאת ייחסך לנו.
לגבי למה דיווחו: פחות קריטי לי מה זעזע את הכתבים. לכולם (אולי אפילו לך) ברור שזה מצב לא נורמלי בסוג המשטר שישראל מתיימרת להיות (או יותר נכון התיימרה עד לא מזמן, אתה פשוט לא קיבלת את הממו כמו שאומרים). לי מפריע שגוררים אותם על הרצפה בחוסר כבוד, לכתבת של טמקא הפריע שהמפגינים השתוללו ביציע האורחים, לך מפריע שאנשים שמים לזה לב. כולנו מסכימים שזה לא רצוי, הגיוני או נורמלי (אני מקווה).
אגב רשימת טיעונים כושלים (רק מהיום):
כתבת שאני בתחרות שמאלנות, וזאת הזיה פרטית שלך.
כתבת שטענתי שהרחקת המפגינים מהכנסת היא התדרדרות ושאני טועה, אבל לא כתבתי שום דבר כזה.
אותו דבר עשית עם "לא קרה בשום פרלמנט". איש קש 2.0.
בנוסף, לגמרי לא הבנת את ההערה שלי לגבי הדיווח על אוסטרליה, אבל למרות זאת מיהרת לנזוף בי עליה.
גם זה לא עבד.
יש גם ניסיון חמישי לנצח בתחרות החד צדדית שלך נגד השמאל\סמול\טקנובוי?
אני אישית חושב שאפשר לוותר על ההמשך, ובפרט להימנע מדקדוקים על קוצו של יוד במטרה לצבור נקודות בקרב דמיוני כלשהו.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1042 לייקים
יכול להיות שהמסרים של הגוש נגד הכיבוש מתחילים להגיע גם למרכז של יש עתיד

- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
איזה מנותק. כבר יש בשטחים אפרטהייד.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
הבנאדם היה כל החיים שוטר, אתה לא יכול לצפות שיבין מהר
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1042 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
שלא יצא בטעות שיש שוטר שלא מרוצה מהמשטר הנוכחי
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
רפורמת קרעי היא תעתיק של רפורמת לוין: הממשלה רוצה לשלוט סופית בתקשורת
שר התקשורת קרעי הציג את עיקרי תוכניתו לחוק השידורים החדש. במוקד, כצפוי, ערוצי הטלוויזיה המסחריים, כשהחוק נוטל מידיהם את מרבית הנכסים ומרכז את הפיקוח והכוח בידי משרד התקשורת והממשלה. וגם, צעד אחר צעד - כך ירוויח ערוץ 14 מהחקיקה. פרשנות
https://b.walla.co.il/item/3594814
שר התקשורת קרעי הציג את עיקרי תוכניתו לחוק השידורים החדש. במוקד, כצפוי, ערוצי הטלוויזיה המסחריים, כשהחוק נוטל מידיהם את מרבית הנכסים ומרכז את הפיקוח והכוח בידי משרד התקשורת והממשלה. וגם, צעד אחר צעד - כך ירוויח ערוץ 14 מהחקיקה. פרשנות
https://b.walla.co.il/item/3594814
- רדפוקס
- קיבל.ה 4733 לייקים
איך קרעי הזה שכל פעם שאני שומע אותו מדבר אני מובך מכמה הוא נבער, דביל ויצור הוא דוקטור?
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
אין מצב שהוא דוקטור
בטח קנה תואר בלטביה.
נמצא בטופ טמבלים שם בלי ספק.
ה״רפורמה״ בתקשורת זה רק דוגמה למה ישראל חייבת בית משפט חזק ועצמאי וזה מראה כמה אסור לתת לאנשים הנוראיים האלו לקבל ״יד חופשית״ לעשותמה שבא להם
בדיוק לאנשים כמו קרעי.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
בסוף נתפצל לא תהיה ברירה
נקח את הפועל והם את ביטר
על רוב של כמה אלפים בבחירות הם מציגים את זה כרוב העם וחושבים שאפשר לגנוב פה מדינה
נקח את הפועל והם את ביטר
על רוב של כמה אלפים בבחירות הם מציגים את זה כרוב העם וחושבים שאפשר לגנוב פה מדינה
-
- קיבל.ה 1042 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
אני לא אציין פה את הסטיגמות המוכרות, אבל כולנו בטח חושבים את אותו הדבר. מעשיה וטיול.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 1042 לייקים
הפאשיזם מגיע גם לאקדמיה: ועדת השרים אישרה אתמול את הצעת החוק לפיה סטודנט שמניף את הדגל הפלסטיני ו/או מביע תמיכה במאבק הפלסטיני לחופש יוכרז כתומך טרור יושעה מהלימודים ולא יוכל לקבל תואר אקדמי, גם אם הוא ילמד בחו"ל ויקבל תואר אקדמי שם התואר לא יוכר בישראל. אכן מדינה דמוקרטית במיטבה
אם אנשי מילואים וחיילים בסדיר ימשיכו לשרת כמו דפקטים אפשר חןפשי תוך פחות משנה מהיום לשנות את שם האשכול לדיקטטורה בישראל.
נערך לאחרונה על ידי ילד בן 6 ב 18 יולי 2023, 11:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
חבר של ארי שמאי מפארק וולפסון בחולון
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
מלחמת אזרחים מאוד קרובה
הכל יהיה על הראש של ביבי
מרוצים ימניסטים? הכל לטובת המהפכה המשפטית הזאת שבכלל לא ידעתם מה סעיפיה לפני הבחירות
הכל יהיה על הראש של ביבי
מרוצים ימניסטים? הכל לטובת המהפכה המשפטית הזאת שבכלל לא ידעתם מה סעיפיה לפני הבחירות
-
- קיבל.ה 1042 לייקים
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
-
- קיבל.ה 1042 לייקים
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
-
- קיבל.ה 1042 לייקים
חבל שבן גוריון מנע מבגין את הברחת הנשק למליצית הטרור שלו והוריד את האלטלנה, היינו יכולים להתחלק לשני עמים עם שני צבאות שונים כבר לפני 75 שנים ואןלי לא היה שום צורך במלחמת אזרחים.
-
- קיבל.ה 400 לייקים
מה בעיניכם מבדיל בין שני העמים המדומיינים האלה? שניהם ציונאצים, גזענים, פשיסטים. המחנה של ה"שמאל"-מרכז הציונאצי הוא ממשיך דרכם של מבצעי הנכבה, ובעצמו מבצע את הנכבה המתמשכת.
בתכלס אתם מתכוונים לאשכנזים ולא אשכנזים פשוט?
אנטי ביתר לשעבר
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
כמו שאני רואה את זה, בהקשר של ריסוק מערכת המשפט ההבדל הוא שה"שמאל" מתבאס שלא יהיה לו יותר את בג"ץ שיטייח ויסתיר את פשעי המלחמה שלו, והימין שונא את בג"ץ כי הם מפריעים לו לזיין ת'ערבים ולנקום בסמולנים\אשכנאצים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
בוודאי.
זה ידוע שהפולשים לסבסטיה וההנהגה שיצאה משם הם לא אשכנזים.
גם בגין, בנציון נתניהו, אנשי יהדות התורה שדוחפים למדינת הלכה מבין החרדים וכו' וכו' הם כולם לא אשכנזים.
זה ידוע שהפולשים לסבסטיה וההנהגה שיצאה משם הם לא אשכנזים.
גם בגין, בנציון נתניהו, אנשי יהדות התורה שדוחפים למדינת הלכה מבין החרדים וכו' וכו' הם כולם לא אשכנזים.
-
- קיבל.ה 151 לייקים
רגע אם אני שמאל מרכז זה אומר שאני נאצי?אמה גולדמן כתב: ↑18 יולי 2023, 14:24 מה בעיניכם מבדיל בין שני העמים המדומיינים האלה? שניהם ציונאצים, גזענים, פשיסטים. המחנה של ה"שמאל"-מרכז הציונאצי הוא ממשיך דרכם של מבצעי הנכבה, ובעצמו מבצע את הנכבה המתמשכת.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אתה רוצה להיפרד רק מהמתנחלים?
חשבתי שאתה גם לא הכי מחבב את "הביביסטים כרותי האונה", או איך שאתה לא קורא להם.
מה עם החרדים? בצד שלך או מעבר לחומה?
מה עם הערבים שלא מצביעים למרצ?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
זה לא כזה קריטי איזו תגית אתה שם על עצמך.ofri כתב: ↑18 יולי 2023, 14:43רגע אם אני שמאל מרכז זה אומר שאני נאצי?אמה גולדמן כתב: ↑18 יולי 2023, 14:24 מה בעיניכם מבדיל בין שני העמים המדומיינים האלה? שניהם ציונאצים, גזענים, פשיסטים. המחנה של ה"שמאל"-מרכז הציונאצי הוא ממשיך דרכם של מבצעי הנכבה, ובעצמו מבצע את הנכבה המתמשכת.
הרבה יותר משנה העמדות שלך בפועל, הדברים שאתה (באמצעות נציגיך ובאמצעות מנגנוני המדינה השונים) עושה, דברים מהמציאות לא מעולמות המילים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1005 לייקים
רק אל תבכו פעם הבאה שמישהו קורא ליוזרים פה אנטישמים
-
- קיבל.ה 1005 לייקים
אני יודע שאתה אוהב ללקק ללאומנים הפלסטינים פה בפורום, אבל אני מבטיח לך שאפשר לעשות את זה עם טייק פחות מטומטם
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
זה באמת מטומטם, אבל שום דבר פה לא שלי - הכול ציטוטים מהפרסומים של הארגונים הרלוונטיים.
נראה לך שהמצאתי כרגע את הטיעון "רק בגץ מגן על החיילים שלנו מפני האג" או אולי את "בגץ הסמולני מסרס את צה"ל"?
חפש בגוגל אתר בשם "טוויטר". ייקח לך בדיוק שבע דקות למצוא את הדברים, לרוב בפורמט יפה שיצא מגרפיקאי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
עקרונית המדינה הזאת אם תעבור השמדה זה ממש לא ישנה לי, אפשר להשאר ככה ואפשר להפרד.
חרדים שלא מעוניינים בכפייה? למה שתהיה לי בעיה איתם?
זה שהעברתי ביקורת על חלקים נרחבים אצלהם ועל הצביעות שלהם עם אי הגיוס בזמן שהם מצביעים למפלגות שמשתפות פעולה עם סמוטריץ, בן גביר ונתניהו וחלקם בעצמם מצביעים להם אבל מצפים שאחרים יתגייסו?
מזה הסקת שהגיוס עצמו לצהל באמת מעניין לי את הביצה? למרות שלא מזמן פתחתי אשכול שמדבר על צבא מקצועי ושאין לי בעיה עם אי גיוס חרדים?
למה שתהיה לי בעיה לחיות עם ערבים שלא מצביעים למרצ? זה שיש לי ביקורת על נבחרי הציבור שלהם בזה שהם משת"פים של ביבי ואז בוכים על הממשלה הנוכחית + הרצח בחברה הערבית מעיד במשהו על זה שאני רוצה שהערבים יצביעו מרצ?
אני לא מצפה מהערבים להצביע למפלגה ציונית כמו שאני לא מעביר ביקורת על אי הגיוס שלהם לצהל או המנעות משירות לאומי מאותה סיבה, בניגוד לביקורת על החרדים
תחת מסך העשן של הביביסטים כרותי האונה המתנחבלים והמפלגות החרדיות משיגים את המטרות שלהם, למרות שהביביסטים עצמם ולולא הדווקא המפגר שלהם הם ברובם המכריע אנשי מרכז לכל דבר - בכל תחום.
אני גם לא סובל מצביעי טראמפ מאותה סיבה, גם הם מזרחים כמו שאתה מנסה לרמוז?
נערך לאחרונה על ידי ילד בן 6 ב 18 יולי 2023, 15:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1005 לייקים
זה שמערכת משפט עצמאית מגנה על פעילות חיילים זה עובדה, מה בין לזה לבין לטעון שזה ההבדל בין המחנות בהקשר להפיכה?
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
בתור התחלה, לא רמזתי על אף אחד שהוא מזרחי.ילד בן 6 כתב: ↑18 יולי 2023, 14:59עקרונית המדינה הזאת אם תעבור השמדה זה ממש לא ישנה לי, אפשר להשאר ככה ואפשר להפרד.
חרדים שלא מעוניינים בכפייה? למה שתהיה לי בעיה איתם?
זה שהעברתי ביקורת על חלקים נרחבים אצלהם ועל הצביעות שלהם עם אי הגיוס בזמן שהם מצביעים למפלגות שמשתפות פעולה עם סמוטריץ, בן גביר ונתניהו וחלקם בעצמם מצביעים להם אבל מצפים שאחרים יתגייסו?
מזה הסקת שהגיוס עצמו לצהל באמת מעניין לי את הביצה? למרות שלא מזמן פתחתי אשכול שמדבר על צבא מקצועי ושאין לי בעיה עם אי גיוס חרדים?
למה שתהיה לי בעיה לחיות עם ערבים שלא מצביעים למרצ? זה שיש לי ביקורת על נבחרי הציבור שלהם בזה שהם משת"פים של ביבי ואז בוכים על הצחשךב הנוכחית + הרצח בחברה הערבית מעיד במשהו על זה שאני רוצה שהערבים יצביעו מרצ?
אני לא מצפה מהערבים להצביע למפלגה ציונית כמו שאני לא מעביר ביקורת על אי הגיוס שלהם לצהל או המנעות משירות לאומי מאותה סיבה, בניגוד לביקורת על החרדים
תחת מסך העשן של הביביסטים כרותי האונה המתנחבלים והמפלגות החרדיות משיגים את המטרות שלהם, למרות שהביביסטים עצמם ולולא הדווקא המפגר שלהם הם ברובם המכריע אנשי מרכז לכל דבר - בכל תחום.
אני גם לא סובל מצביעי טראמפ מאותה סיבה, גם הם מזרחים כמו שאתה מנסה לרמוז?
אז בעצם אתה רוצה להיפרד רק מהמתנחלים?
אני בעד.
אפשר כמובן גם פשוט להפסיק לממן להם את חיי הפינוק ומדינת הרווחה הפרטית שלהם, והם יחזרו לבד לחיות במקום טיפה פחות לא-שפוי, לדעתי. לא חייב לקרוע קרע בעם וכל זה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא