עונת המלפפונים -הפועל 23/24

פורום אוהדי הפועל תל אביב
פישונט
קיבל.ה  1024 לייקים

אילוז' יאו שפורסם שאנו מעוניינים בו, האריך חוזה בהפועל ירושלים
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

אני גדול המפרגנים.
אבל אני קצת מאוכזב מהמצב כרגע.
לדעתי, אין פה מהלך מתוכנן או קבוצת שחקנים אחרת שמעוניינים בה.
אני חושב שקורים כרגע שני דברים שמגבילים אותנו בשוק:

1. סיפור התביעה : השבוע מחקו את התביעה ואולי יגישו אותה שוב. זה אומר שאין וודאות סביב התקציב.
עכשיו זה המצב הכי גרוע, כי גם אם היו מגישים תביעה אפשר היה להעריך כמה ייכנס ולהתחיל לעבוד לפי תקציב. חוסר הוודאות התקציבית בעקבות התביעה משפיע על קבלת ההחלטות בנושא רכש. אין לי ספק בזה.
2. מאמן : יש עיכוב בהחתמת מאמן או כי לא החליטו או בגלל הסיבה הראשונה שציינתי מעלה. מניח שיש רצון הוא שהמאמן ייראה מי הרכש שלו. בטח שמדובר במאמן זר.
L.S
קיבל.ה  1031 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 17 מאי 2023, 10:52 אני גדול המפרגנים.

1. סיפור התביעה : השבוע מחקו את התביעה ואולי יגישו אותה שוב. זה אומר שאין וודאות סביב התקציב.
עכשיו זה המצב הכי גרוע, כי גם אם היו מגישים תביעה אפשר היה להעריך כמה ייכנס ולהתחיל לעבוד לפי תקציב. חוסר הוודאות התקציבית בעקבות התביעה משפיע על קבלת ההחלטות בנושא רכש. אין לי ספק בזה.
2. מאמן : יש עיכוב בהחתמת מאמן או כי לא החליטו או בגלל הסיבה הראשונה שציינתי מעלה. מניח שיש רצון הוא שהמאמן ייראה מי הרכש שלו. בטח שמדובר במאמן זר.
עם כל הלחץ שלנו האוהדים, צריך לקחת בחשבון שיש מצב שהחבורה הזו עובדת בשקט ומאחורי הקלעים.
שכל השמות האלו שהעלו באתרי הספורט הם כתבות סוכן. ושיש להם בנק מטרות (שחקנים) שהם כבר עובדים ומתנהלים מולם.
הם נכנסים באופן רשמי רק ב1.6 ואנחנו צריכים לקחת נשימה ולהרגע רגע.

ההחתמה הראשונה שלהם + מאמן יעידו לאן אנחנו הולכים לדעתי.
צריך לחכות עוד קצת בסבלנות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
modag
קיבל.ה  372 לייקים

אסור אסור אסור לחכות כשזה נוגע לשחקנים חופשיים, כי אנחנו לא היחידים ויש לפחות 3 4 קבוצות שדולקות אחרי השוק של השחקנים חופשיים ויחטפו אותם לפנינו. מי יודע אם בדש, אביב אברהם, כיאל וכו’ ישארו עד שהמינצברגים ייכנסו ב 1.6?
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  345 לייקים

בסדר חברים זה לא נורא נחתים את גיא מלמד בעונת 25/26 כשנעפיל לפלייאוף העליון בפעם הראשונה בעידן המינצברגים הודות לתהליך
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
L.S
קיבל.ה  1031 לייקים

modag כתב: 17 מאי 2023, 11:03 אסור אסור אסור לחכות כשזה נוגע לשחקנים חופשיים, כי אנחנו לא היחידים ויש לפחות 3 4 קבוצות שדולקות אחרי השוק של השחקנים חופשיים ויחטפו אותם לפנינו. מי יודע אם בדש, אביב אברהם, כיאל וכו’ ישארו עד שהמינצברגים ייכנסו ב 1.6?
כמו שאמרתי, לדעתי כן עובדים אנחנו פשוט לא שומעים יותר מדיי על זה בתקשורת.
אם יש רצון להחתים את חלק מהשחקנים האלה אני מאמין שכבר מדברים איתם / הם סגורים מולנו ועדיין לא משחררים הודעה.

צריך להמתין בסבלנות ולתת להם את ימיי החסד שמגיעים להם.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
בר לב אדום
קיבל.ה  370 לייקים

L.S כתב: 17 מאי 2023, 11:01

עם כל הלחץ שלנו האוהדים, צריך לקחת בחשבון שיש מצב שהחבורה הזו עובדת בשקט ומאחורי הקלעים.
שכל השמות האלו שהעלו באתרי הספורט הם כתבות סוכן. ושיש להם בנק מטרות (שחקנים) שהם כבר עובדים ומתנהלים מולם.

אין בעיה ואפילו מבורך לעבוד בשקט ובלי הדלפות, אבל יש כל כך הרבה שחקנים שסיימו חוזה שהם חייבים לכל הפחות לסכם איתם וב1.6 לבצע את החתימות הרישמיות.

מלמד, יאו, כיאל אלו שחקנים שכל כך יכלו לעזור לנו וגם אמורים להיות בתקציבים שלנו ובעמדות שנדרשות בחיזוק, בטח ובטח ששוק הישראלים הוא כל כך דל.

אני מאוד מהלא לחוצים, אבל בנתיים ההתנהלות השקטה הזו קצת גורמת לאי נוחות ומאששת את האמירות של חן סול על המטרה או יותר נכון האי מטרה לסיים בפלייאוף העליון.
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  768 לייקים

גיא מלמד בהפועל חיפה

חבל
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  237 לייקים

גיא מלמד תפס את המקום של פיראס מוגרבי החדש.
חבל שפיספסנו אותו ואת יאו, למרות שיאו תופס מקום של זר הוא מגן מצוין.
נקווה של נפספס את בדש וכיאל.
על קנדיל ודוידזדה אני לא בונה אפילו.
תעיף ליציע
קיבל.ה  172 לייקים

לא מצליח להבין מה היה קורה אם היו מעבירים זכויות
ב 10.05.2023 .
כאילו מה?! לא ניתן להוסיף סעיף שאם הקבוצה מסיימת
בפליאןף העליון , הזכויות יעברו ב 1.06?
מאבדים עכשיו זמן יקר של הכנות ושחקנים בדרג שלנו
חותמים במקומות אחרים.

חלם.
chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

יש מצב שהחבורה הזאת מעולה בשיווק, קצת פחות בקטע הזה של כסף, פחות בקטע של להביא איש מקצוע רציני שהוא לא חן סול. בנתיים זה נראה אותו השיט שאנחנו רגילים אליו.
L.S
קיבל.ה  1031 לייקים

chimpfive כתב: 17 מאי 2023, 13:57

יש מצב שהחבורה הזאת מעולה בשיווק, קצת פחות בקטע הזה של כסף, פחות בקטע של להביא איש מקצוע רציני שהוא לא חן סול. בנתיים זה נראה אותו השיט שאנחנו רגילים אליו.
יכול להיות שאתה צודק, יכול להיות שלא. הבטוח הוא שלאף אחד אין מושג כרגע מי הם, מה הם, ומה הולך להיות העתיד של הקבוצה שלנו.
ממליץ לחכות בסבלנות ולא לחרוץ את גורלם עוד לפני שהוכיחו לנו משהו.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4724 לייקים

גיא מלמד חתם על חוזה בסדר גודל של 180 אלף דולר לעונה בהפועל חיפה.
זה לא המון אבל זה כנראה באזור התקרה שלנו (כרגע היחיד לדעתי שמרוויח יותר מזה זה רק אוז'בולט).
לירון האדום
קיבל.ה  2294 לייקים

תעיף ליציע כתב: 17 מאי 2023, 13:51 לא מצליח להבין מה היה קורה אם היו מעבירים זכויות
ב 10.05.2023 .
חותמים במקומות אחרים.

חלם.
נו באמת, מישהו באמת חושב שהם לא תכננו את העונה הבאה?
שאין רשימת שחקנים? שאין פניות לשחקנים?
נראה לכם באמת שרק ב 1.6 הם יתחילו לשבת על העונה הבאה?
TOMER
קיבל.ה  28 לייקים

גיא מלמד טוען שהפועל גיששה לגביו, אבל לא הגישה הצעה רשמית.
avivx2
קיבל.ה  194 לייקים

TOMER כתב: 17 מאי 2023, 16:04 גיא מלמד טוען שהפועל גיששה לגביו, אבל לא הגישה הצעה רשמית.
חבל הוא אחלה חלוץ ישראלי נותן כל שנה מספרים יפים :bang:
avivx2
קיבל.ה  194 לייקים

לירון האדום כתב: 17 מאי 2023, 15:33
תעיף ליציע כתב: 17 מאי 2023, 13:51 לא מצליח להבין מה היה קורה אם היו מעבירים זכויות
ב 10.05.2023 .
חותמים במקומות אחרים.

חלם.
קודם שיציגו את המאמן.. זה הכי קריטי
לירון האדום
קיבל.ה  2294 לייקים

avivx2 כתב: 17 מאי 2023, 16:06
לירון האדום כתב: 17 מאי 2023, 15:33
ב 10.05.2023 .
חותמים במקומות אחרים.

חלם.
קודם שיציגו את המאמן.. זה הכי קריטי
גם זה יגיע.
בינתיים יש כמה קבוצות בליגה ללא מאמן ובמכבי מדברים על החלפה של קראנקה.
שוואיה שוואיה
L.S
קיבל.ה  1031 לייקים

TOMER כתב: 17 מאי 2023, 16:04 גיא מלמד טוען שהפועל גיששה לגביו, אבל לא הגישה הצעה רשמית.
הוא קיבל חוזה לשנתיים בהפועל חיפה.
הוא בן 30, אם היו מחתימים אותו על חוזה כזה אצלנו כמה רעש היו עושים על זה פה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  329 לייקים

אני לא מבין מה הרעש על ״הפספוס״ של מלמד? הרי ברור לכולנו שהוא לא היה מגיע כדי להיות חלוץ שני או שחקן רוטציה ולנו יש אוז׳בולט לשנה הבאה.
חלוץ זו לא עמדה קריטית לשיפור כרגע ובהנחה ומתכננים לשחק עם חלוץ אחד מה שיש לנו (אוז׳בולט וגאנם) זה מספיק (אולי עוד חלוץ נוסף בלבל פחות או יותר של גאנם לרוטציה).
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

קלאסיק ניסנוב
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

לא יודע, לחתום 10 דקות אחרי סוף העונה במועדון בלי הרבה יומרות זה קצת מוזר.
כנראה קיבל סכום שהוא יודע שלא יקבל בשום מקום
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

ב 10.05.2023 .
חותמים במקומות אחרים.

חלם.
החוזים הקיימים עם השחקנים מסתיימים ב31.5, לכן כל העסק יוצג ויתבצע רשמית יום אחרי זה.
אני בטוח שכבר יש מאמן זר, וגם סיכום עם שחקנים. לדעתי הכל יוצג במסיבת עיתונאים אחרי הכניסה הרשמית של המינסברגים.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
בר לב אדום
קיבל.ה  370 לייקים

ארבעת המופלאים כתב: 18 מאי 2023, 02:24
ב 10.05.2023 .
חותמים במקומות אחרים.

חלם.
החוזים הקיימים עם השחקנים מסתיימים ב31.5, לכן כל העסק יוצג ויתבצע רשמית יום אחרי זה.
אני בטוח שכבר יש מאמן זר, וגם סיכום עם שחקנים. לדעתי הכל יוצג במסיבת עיתונאים אחרי הכניסה הרשמית של המינסברגים.
יכול להיות שיש סיכומים עם שחקנים שיוצגו בתחילת יוני וגם יכול להיות שלא, כרגע הכל מעורפל.

בפועל שחקנים פוטנציאלים שיכולים לשדרג אותנו מקצועית ולהתאים כלכלית כבר חותמים במקומות אחרים/מאריכים חוזה בקבוצה שלהן, כגון מלמד ויאו וגם ככל הנראה כיאל.
השוק הישראלי דל מאוד וחבל לאבד שחקנים שיכולים להתאים לנו.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2660 לייקים

Carajo כתב: 17 מאי 2023, 16:45 אני לא מבין מה הרעש על ״הפספוס״ של מלמד? הרי ברור לכולנו שהוא לא היה מגיע כדי להיות חלוץ שני או שחקן רוטציה ולנו יש אוז׳בולט לשנה הבאה.
חלוץ זו לא עמדה קריטית לשיפור כרגע ובהנחה ומתכננים לשחק עם חלוץ אחד מה שיש לנו (אוז׳בולט וגאנם) זה מספיק (אולי עוד חלוץ נוסף בלבל פחות או יותר של גאנם לרוטציה).
כל המהפכה ועדיין לשחק עם חלוץ אחד? מה עשינו בעצם? גאנם שחקן עם כשירות בעייתית וחוץ מאוז'בולט אין לך עוד חלוץ סביר פלוס כרגע.

עם זאת, אני עדיין בטוח שכולם רואים כמוני שמגנים וקשרים התקפיים אלו העמדות הכי קריטיות בהפועל. שתי עמדות סופר קריטיות עבור חלוצים שמצפים מהם לתפוקה.
אנחנו אשכרה עברנו עונה שלמה בלי קשר התקפי אחד לרפואה בסגל. זה מטורף בעיניי גם אם מדובר בהפועל אזור.
על עמדת המגן הימני אני מעדיף לא לדבר ולשכוח שהיתה עמדה כזו בהפועל ת"א 22/23
יחד, רק יחד! :heart:
L.S
קיבל.ה  1031 לייקים

בר לב אדום כתב: 18 מאי 2023, 08:00
ארבעת המופלאים כתב: 18 מאי 2023, 02:24
ב 10.05.2023 .
חותמים במקומות אחרים.

חלם.
יכול להיות שיש סיכומים עם שחקנים שיוצגו בתחילת יוני וגם יכול להיות שלא, כרגע הכל מעורפל.

בפועל שחקנים פוטנציאלים שיכולים לשדרג אותנו מקצועית ולהתאים כלכלית כבר חותמים במקומות אחרים/מאריכים חוזה בקבוצה שלהן, כגון מלמד ויאו וגם ככל הנראה כיאל.
השוק הישראלי דל מאוד וחבל לאבד שחקנים שיכולים להתאים לנו.
לא יודע מה יש לכם מהמלמד הזה.
חלוץ בן 30... כן הייתי שמח מאוד לראות פה את כיאל, אלטמן ובדש.
לדעתי אלו השחקנים שצריך ללכת עליהם חזק ואני מקווה מאוד שהם עושים את זה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

חייבים בעל הבית באמצע. מנהיג. אולי כיאל לא יודע
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 18 מאי 2023, 10:25 חייבים בעל הבית באמצע. מנהיג. אולי כיאל לא יודע
הוא בן 35 וקרוב היום שנצטרך לעשות לו אישור בלמים פעמיים בשנה
הוקיץ'
קיבל.ה  5889 לייקים

מכבי וב"ש מעוניינים בבדש, גם זה הלך.
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  519 לייקים

הייתי שמח לראות את המלפפון המצומק קאניוק נוחת אצלנו. למרות העונה האחרונה המזעזעת שלו, יש לו יכולות וגם נראה לי שהוא מתאים לתקציב (אפילו לתקציב הישן, של הניסנוב).
סטויאנוב חזר לב"ש או שיש מצב להשאיל?
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
modag
קיבל.ה  372 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 18 מאי 2023, 13:23 הייתי שמח לראות את המלפפון המצומק קאניוק נוחת אצלנו. למרות העונה האחרונה המזעזעת שלו, יש לו יכולות וגם נראה לי שהוא מתאים לתקציב (אפילו לתקציב הישן, של הניסנוב).
סטויאנוב חזר לב"ש או שיש מצב להשאיל?
חזר ובונים עליו לרוטציה שם
לירון האדום
קיבל.ה  2294 לייקים

דוידזה כנראה לא ימשיך במכבי, להביא

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  345 לייקים

בדש זה לא היה ריאליסטי בכל מקרה
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

מי שלא הבין שברגע שאלטמן הוא השחקן המרכזי של הקיץ, שאפשר לשכוח משחקנים כמו בדש, היה קצת נאיבי.
הוקיץ'
קיבל.ה  5889 לייקים

מי שחשב שאלטמן הוא השחקן המרכזי של הקיץ על סמך חצי כתבה בוואן בזמן שכל אתרי הספורט בבירור סתם מנחשים, היה קצת... לא יודע מה המילה בשביל זה.
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

על איזה בדש מדברים פה (לטובת מי שמתעניין בעיקר בכדורסל בשנים האחרונות)? גיא בדש? הוא לא היה בהפועל והשאילו אותו?

Sent from my iPhone using Tapatalk
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

הוקיץ' כתב: 18 מאי 2023, 14:50 מי שחשב שאלטמן הוא השחקן המרכזי של הקיץ על סמך חצי כתבה בוואן בזמן שכל אתרי הספורט בבירור סתם מנחשים, היה קצת... לא יודע מה המילה בשביל זה.
מה המילה? ראליסט? למוד ניסיון? אדם שרואה סימנים? פסימיסט? בן אדם שלילי?
לא כזה משנה, הכל נכון, הפועל לימדה אותי מספיק שאין מה לצפות מעבר לאלטמן.
הוקיץ'
קיבל.ה  5889 לייקים

האדס כתב: 18 מאי 2023, 15:27
הוקיץ' כתב: 18 מאי 2023, 14:50 מי שחשב שאלטמן הוא השחקן המרכזי של הקיץ על סמך חצי כתבה בוואן בזמן שכל אתרי הספורט בבירור סתם מנחשים, היה קצת... לא יודע מה המילה בשביל זה.
מה המילה? ראליסט? למוד ניסיון? אדם שרואה סימנים? פסימיסט? בן אדם שלילי?
לא כזה משנה, הכל נכון, הפועל לימדה אותי מספיק שאין מה לצפות מעבר לאלטמן.
אם מראש אין מה לצפות מעבר לאלטמן כי זאת הפועל, אז כל האשכול הזה לא רלוונטי, כל העונה הזאת לא רלוונטית, ולמעשה כל עתיד הקבוצה לעולם ועד לא רלוונטי. אפשר לסגור את הבאסטה.
בפועל, יש פה בעלות חדשה, לאף אחד אין מושג מה הולך לקרות, כל אתרי הספורט זורקים ספקולציות לא מבוססות בשביל קליקים, ואתה נתפסת על איזושהי כתבה רנדומלית מלפני חודש כדי להסביר למה אין סיכוי שיהיה פה משהו.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

לא נכון. אם אלטמן הוא הכוכב של הקבוצה, אפשר להבין שגיא בדש הוא לא שחקן רלוונטי כשכבר בינואר דובר שחיפה רוצה אותו.
לא צריך להיות נביא כדי לדעת שהפועל לא תהיה שחקן בין שלושת הגדולות. המינצברגים אף פעם לא אמרו שהם באים לשפוך פה כסף.
אני אגב חושב שלא אלטמן ולא מלמד זה השחקנים שהייתי מביא, בהינתן העובדה שיש לנו את אוז׳בולוט שהוא כבר משתכר בכיר בתפקיד 9.
בכל מקרה בוא נחכה ל1.6. עד אז אני שותק. מבטיח.
שליחת תגובה