עונת המלפפונים -הפועל 23/24
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
אילוז' יאו שפורסם שאנו מעוניינים בו, האריך חוזה בהפועל ירושלים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
אני גדול המפרגנים.
אבל אני קצת מאוכזב מהמצב כרגע.
לדעתי, אין פה מהלך מתוכנן או קבוצת שחקנים אחרת שמעוניינים בה.
אני חושב שקורים כרגע שני דברים שמגבילים אותנו בשוק:
1. סיפור התביעה : השבוע מחקו את התביעה ואולי יגישו אותה שוב. זה אומר שאין וודאות סביב התקציב.
עכשיו זה המצב הכי גרוע, כי גם אם היו מגישים תביעה אפשר היה להעריך כמה ייכנס ולהתחיל לעבוד לפי תקציב. חוסר הוודאות התקציבית בעקבות התביעה משפיע על קבלת ההחלטות בנושא רכש. אין לי ספק בזה.
2. מאמן : יש עיכוב בהחתמת מאמן או כי לא החליטו או בגלל הסיבה הראשונה שציינתי מעלה. מניח שיש רצון הוא שהמאמן ייראה מי הרכש שלו. בטח שמדובר במאמן זר.
1. סיפור התביעה : השבוע מחקו את התביעה ואולי יגישו אותה שוב. זה אומר שאין וודאות סביב התקציב.
עכשיו זה המצב הכי גרוע, כי גם אם היו מגישים תביעה אפשר היה להעריך כמה ייכנס ולהתחיל לעבוד לפי תקציב. חוסר הוודאות התקציבית בעקבות התביעה משפיע על קבלת ההחלטות בנושא רכש. אין לי ספק בזה.
2. מאמן : יש עיכוב בהחתמת מאמן או כי לא החליטו או בגלל הסיבה הראשונה שציינתי מעלה. מניח שיש רצון הוא שהמאמן ייראה מי הרכש שלו. בטח שמדובר במאמן זר.
-
- קיבל.ה 1031 לייקים
עם כל הלחץ שלנו האוהדים, צריך לקחת בחשבון שיש מצב שהחבורה הזו עובדת בשקט ומאחורי הקלעים.צ'ימבויקה כתב: ↑17 מאי 2023, 10:52 אני גדול המפרגנים.
שכל השמות האלו שהעלו באתרי הספורט הם כתבות סוכן. ושיש להם בנק מטרות (שחקנים) שהם כבר עובדים ומתנהלים מולם.
הם נכנסים באופן רשמי רק ב1.6 ואנחנו צריכים לקחת נשימה ולהרגע רגע.
ההחתמה הראשונה שלהם + מאמן יעידו לאן אנחנו הולכים לדעתי.
צריך לחכות עוד קצת בסבלנות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 372 לייקים
אסור אסור אסור לחכות כשזה נוגע לשחקנים חופשיים, כי אנחנו לא היחידים ויש לפחות 3 4 קבוצות שדולקות אחרי השוק של השחקנים חופשיים ויחטפו אותם לפנינו. מי יודע אם בדש, אביב אברהם, כיאל וכו’ ישארו עד שהמינצברגים ייכנסו ב 1.6?
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
בסדר חברים זה לא נורא נחתים את גיא מלמד בעונת 25/26 כשנעפיל לפלייאוף העליון בפעם הראשונה בעידן המינצברגים הודות לתהליך
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 1031 לייקים
כמו שאמרתי, לדעתי כן עובדים אנחנו פשוט לא שומעים יותר מדיי על זה בתקשורת.
אם יש רצון להחתים את חלק מהשחקנים האלה אני מאמין שכבר מדברים איתם / הם סגורים מולנו ועדיין לא משחררים הודעה.
צריך להמתין בסבלנות ולתת להם את ימיי החסד שמגיעים להם.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
אין בעיה ואפילו מבורך לעבוד בשקט ובלי הדלפות, אבל יש כל כך הרבה שחקנים שסיימו חוזה שהם חייבים לכל הפחות לסכם איתם וב1.6 לבצע את החתימות הרישמיות.L.S כתב: ↑17 מאי 2023, 11:01עם כל הלחץ שלנו האוהדים, צריך לקחת בחשבון שיש מצב שהחבורה הזו עובדת בשקט ומאחורי הקלעים.צ'ימבויקה כתב: ↑17 מאי 2023, 10:52 אני גדול המפרגנים.
שכל השמות האלו שהעלו באתרי הספורט הם כתבות סוכן. ושיש להם בנק מטרות (שחקנים) שהם כבר עובדים ומתנהלים מולם.
מלמד, יאו, כיאל אלו שחקנים שכל כך יכלו לעזור לנו וגם אמורים להיות בתקציבים שלנו ובעמדות שנדרשות בחיזוק, בטח ובטח ששוק הישראלים הוא כל כך דל.
אני מאוד מהלא לחוצים, אבל בנתיים ההתנהלות השקטה הזו קצת גורמת לאי נוחות ומאששת את האמירות של חן סול על המטרה או יותר נכון האי מטרה לסיים בפלייאוף העליון.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
גיא מלמד בהפועל חיפה
חבל
חבל
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 237 לייקים
גיא מלמד תפס את המקום של פיראס מוגרבי החדש.
חבל שפיספסנו אותו ואת יאו, למרות שיאו תופס מקום של זר הוא מגן מצוין.
נקווה של נפספס את בדש וכיאל.
על קנדיל ודוידזדה אני לא בונה אפילו.
חבל שפיספסנו אותו ואת יאו, למרות שיאו תופס מקום של זר הוא מגן מצוין.
נקווה של נפספס את בדש וכיאל.
על קנדיל ודוידזדה אני לא בונה אפילו.
-
- קיבל.ה 172 לייקים
לא מצליח להבין מה היה קורה אם היו מעבירים זכויות
ב 10.05.2023 .
כאילו מה?! לא ניתן להוסיף סעיף שאם הקבוצה מסיימת
בפליאןף העליון , הזכויות יעברו ב 1.06?
מאבדים עכשיו זמן יקר של הכנות ושחקנים בדרג שלנו
חותמים במקומות אחרים.
חלם.
ב 10.05.2023 .
חותמים במקומות אחרים.
חלם.
-
- קיבל.ה 472 לייקים
יש מצב שהחבורה הזאת מעולה בשיווק, קצת פחות בקטע הזה של כסף, פחות בקטע של להביא איש מקצוע רציני שהוא לא חן סול. בנתיים זה נראה אותו השיט שאנחנו רגילים אליו.L.S כתב: ↑17 מאי 2023, 11:01עם כל הלחץ שלנו האוהדים, צריך לקחת בחשבון שיש מצב שהחבורה הזו עובדת בשקט ומאחורי הקלעים.צ'ימבויקה כתב: ↑17 מאי 2023, 10:52 אני גדול המפרגנים.
-
- קיבל.ה 1031 לייקים
יכול להיות שאתה צודק, יכול להיות שלא. הבטוח הוא שלאף אחד אין מושג כרגע מי הם, מה הם, ומה הולך להיות העתיד של הקבוצה שלנו.chimpfive כתב: ↑17 מאי 2023, 13:57יש מצב שהחבורה הזאת מעולה בשיווק, קצת פחות בקטע הזה של כסף, פחות בקטע של להביא איש מקצוע רציני שהוא לא חן סול. בנתיים זה נראה אותו השיט שאנחנו רגילים אליו.L.S כתב: ↑17 מאי 2023, 11:01עם כל הלחץ שלנו האוהדים, צריך לקחת בחשבון שיש מצב שהחבורה הזו עובדת בשקט ומאחורי הקלעים.צ'ימבויקה כתב: ↑17 מאי 2023, 10:52 אני גדול המפרגנים.
ממליץ לחכות בסבלנות ולא לחרוץ את גורלם עוד לפני שהוכיחו לנו משהו.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים
גיא מלמד חתם על חוזה בסדר גודל של 180 אלף דולר לעונה בהפועל חיפה.
זה לא המון אבל זה כנראה באזור התקרה שלנו (כרגע היחיד לדעתי שמרוויח יותר מזה זה רק אוז'בולט).
זה לא המון אבל זה כנראה באזור התקרה שלנו (כרגע היחיד לדעתי שמרוויח יותר מזה זה רק אוז'בולט).
-
- קיבל.ה 2294 לייקים
נו באמת, מישהו באמת חושב שהם לא תכננו את העונה הבאה?תעיף ליציע כתב: ↑17 מאי 2023, 13:51 לא מצליח להבין מה היה קורה אם היו מעבירים זכויות
ב 10.05.2023 .
חותמים במקומות אחרים.
חלם.
שאין רשימת שחקנים? שאין פניות לשחקנים?
נראה לכם באמת שרק ב 1.6 הם יתחילו לשבת על העונה הבאה?
גיא מלמד טוען שהפועל גיששה לגביו, אבל לא הגישה הצעה רשמית.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
-
- קיבל.ה 194 לייקים
קודם שיציגו את המאמן.. זה הכי קריטילירון האדום כתב: ↑17 מאי 2023, 15:33נו באמת, מישהו באמת חושב שהם לא תכננו את העונה הבאה?תעיף ליציע כתב: ↑17 מאי 2023, 13:51 לא מצליח להבין מה היה קורה אם היו מעבירים זכויות
ב 10.05.2023 .
חותמים במקומות אחרים.
חלם.
-
- קיבל.ה 2294 לייקים
גם זה יגיע.avivx2 כתב: ↑17 מאי 2023, 16:06קודם שיציגו את המאמן.. זה הכי קריטילירון האדום כתב: ↑17 מאי 2023, 15:33נו באמת, מישהו באמת חושב שהם לא תכננו את העונה הבאה?תעיף ליציע כתב: ↑17 מאי 2023, 13:51 לא מצליח להבין מה היה קורה אם היו מעבירים זכויות
ב 10.05.2023 .
חותמים במקומות אחרים.
חלם.
בינתיים יש כמה קבוצות בליגה ללא מאמן ובמכבי מדברים על החלפה של קראנקה.
שוואיה שוואיה
-
- קיבל.ה 1031 לייקים
- Carajo
- קיבל.ה 329 לייקים
אני לא מבין מה הרעש על ״הפספוס״ של מלמד? הרי ברור לכולנו שהוא לא היה מגיע כדי להיות חלוץ שני או שחקן רוטציה ולנו יש אוז׳בולט לשנה הבאה.
חלוץ זו לא עמדה קריטית לשיפור כרגע ובהנחה ומתכננים לשחק עם חלוץ אחד מה שיש לנו (אוז׳בולט וגאנם) זה מספיק (אולי עוד חלוץ נוסף בלבל פחות או יותר של גאנם לרוטציה).
חלוץ זו לא עמדה קריטית לשיפור כרגע ובהנחה ומתכננים לשחק עם חלוץ אחד מה שיש לנו (אוז׳בולט וגאנם) זה מספיק (אולי עוד חלוץ נוסף בלבל פחות או יותר של גאנם לרוטציה).
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
לא יודע, לחתום 10 דקות אחרי סוף העונה במועדון בלי הרבה יומרות זה קצת מוזר.
כנראה קיבל סכום שהוא יודע שלא יקבל בשום מקום
כנראה קיבל סכום שהוא יודע שלא יקבל בשום מקום
-
- קיבל.ה 511 לייקים
החוזים הקיימים עם השחקנים מסתיימים ב31.5, לכן כל העסק יוצג ויתבצע רשמית יום אחרי זה.תעיף ליציע כתב: ↑17 מאי 2023, 13:51 לא מצליח להבין מה היה קורה אם היו מעבירים זכויות
ב 10.05.2023 .
חותמים במקומות אחרים.
חלם.
אני בטוח שכבר יש מאמן זר, וגם סיכום עם שחקנים. לדעתי הכל יוצג במסיבת עיתונאים אחרי הכניסה הרשמית של המינסברגים.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 370 לייקים
יכול להיות שיש סיכומים עם שחקנים שיוצגו בתחילת יוני וגם יכול להיות שלא, כרגע הכל מעורפל.ארבעת המופלאים כתב: ↑18 מאי 2023, 02:24החוזים הקיימים עם השחקנים מסתיימים ב31.5, לכן כל העסק יוצג ויתבצע רשמית יום אחרי זה.תעיף ליציע כתב: ↑17 מאי 2023, 13:51 לא מצליח להבין מה היה קורה אם היו מעבירים זכויות
ב 10.05.2023 .
חותמים במקומות אחרים.
חלם.
אני בטוח שכבר יש מאמן זר, וגם סיכום עם שחקנים. לדעתי הכל יוצג במסיבת עיתונאים אחרי הכניסה הרשמית של המינסברגים.
בפועל שחקנים פוטנציאלים שיכולים לשדרג אותנו מקצועית ולהתאים כלכלית כבר חותמים במקומות אחרים/מאריכים חוזה בקבוצה שלהן, כגון מלמד ויאו וגם ככל הנראה כיאל.
השוק הישראלי דל מאוד וחבל לאבד שחקנים שיכולים להתאים לנו.
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
כל המהפכה ועדיין לשחק עם חלוץ אחד? מה עשינו בעצם? גאנם שחקן עם כשירות בעייתית וחוץ מאוז'בולט אין לך עוד חלוץ סביר פלוס כרגע.Carajo כתב: ↑17 מאי 2023, 16:45 אני לא מבין מה הרעש על ״הפספוס״ של מלמד? הרי ברור לכולנו שהוא לא היה מגיע כדי להיות חלוץ שני או שחקן רוטציה ולנו יש אוז׳בולט לשנה הבאה.
עם זאת, אני עדיין בטוח שכולם רואים כמוני שמגנים וקשרים התקפיים אלו העמדות הכי קריטיות בהפועל. שתי עמדות סופר קריטיות עבור חלוצים שמצפים מהם לתפוקה.
אנחנו אשכרה עברנו עונה שלמה בלי קשר התקפי אחד לרפואה בסגל. זה מטורף בעיניי גם אם מדובר בהפועל אזור.
על עמדת המגן הימני אני מעדיף לא לדבר ולשכוח שהיתה עמדה כזו בהפועל ת"א 22/23
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1031 לייקים
לא יודע מה יש לכם מהמלמד הזה.בר לב אדום כתב: ↑18 מאי 2023, 08:00יכול להיות שיש סיכומים עם שחקנים שיוצגו בתחילת יוני וגם יכול להיות שלא, כרגע הכל מעורפל.ארבעת המופלאים כתב: ↑18 מאי 2023, 02:24החוזים הקיימים עם השחקנים מסתיימים ב31.5, לכן כל העסק יוצג ויתבצע רשמית יום אחרי זה.תעיף ליציע כתב: ↑17 מאי 2023, 13:51 לא מצליח להבין מה היה קורה אם היו מעבירים זכויות
ב 10.05.2023 .
חותמים במקומות אחרים.
חלם.
בפועל שחקנים פוטנציאלים שיכולים לשדרג אותנו מקצועית ולהתאים כלכלית כבר חותמים במקומות אחרים/מאריכים חוזה בקבוצה שלהן, כגון מלמד ויאו וגם ככל הנראה כיאל.
השוק הישראלי דל מאוד וחבל לאבד שחקנים שיכולים להתאים לנו.
חלוץ בן 30... כן הייתי שמח מאוד לראות פה את כיאל, אלטמן ובדש.
לדעתי אלו השחקנים שצריך ללכת עליהם חזק ואני מקווה מאוד שהם עושים את זה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
חייבים בעל הבית באמצע. מנהיג. אולי כיאל לא יודע
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הוא בן 35 וקרוב היום שנצטרך לעשות לו אישור בלמים פעמיים בשנה
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
מכבי וב"ש מעוניינים בבדש, גם זה הלך.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
הייתי שמח לראות את המלפפון המצומק קאניוק נוחת אצלנו. למרות העונה האחרונה המזעזעת שלו, יש לו יכולות וגם נראה לי שהוא מתאים לתקציב (אפילו לתקציב הישן, של הניסנוב).
סטויאנוב חזר לב"ש או שיש מצב להשאיל?
סטויאנוב חזר לב"ש או שיש מצב להשאיל?
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 372 לייקים
-
- קיבל.ה 2294 לייקים
דוידזה כנראה לא ימשיך במכבי, להביא
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
בדש זה לא היה ריאליסטי בכל מקרה
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
מי שלא הבין שברגע שאלטמן הוא השחקן המרכזי של הקיץ, שאפשר לשכוח משחקנים כמו בדש, היה קצת נאיבי.
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
מי שחשב שאלטמן הוא השחקן המרכזי של הקיץ על סמך חצי כתבה בוואן בזמן שכל אתרי הספורט בבירור סתם מנחשים, היה קצת... לא יודע מה המילה בשביל זה.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
על איזה בדש מדברים פה (לטובת מי שמתעניין בעיקר בכדורסל בשנים האחרונות)? גיא בדש? הוא לא היה בהפועל והשאילו אותו?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
מה המילה? ראליסט? למוד ניסיון? אדם שרואה סימנים? פסימיסט? בן אדם שלילי?
לא כזה משנה, הכל נכון, הפועל לימדה אותי מספיק שאין מה לצפות מעבר לאלטמן.
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
אם מראש אין מה לצפות מעבר לאלטמן כי זאת הפועל, אז כל האשכול הזה לא רלוונטי, כל העונה הזאת לא רלוונטית, ולמעשה כל עתיד הקבוצה לעולם ועד לא רלוונטי. אפשר לסגור את הבאסטה.
בפועל, יש פה בעלות חדשה, לאף אחד אין מושג מה הולך לקרות, כל אתרי הספורט זורקים ספקולציות לא מבוססות בשביל קליקים, ואתה נתפסת על איזושהי כתבה רנדומלית מלפני חודש כדי להסביר למה אין סיכוי שיהיה פה משהו.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לא נכון. אם אלטמן הוא הכוכב של הקבוצה, אפשר להבין שגיא בדש הוא לא שחקן רלוונטי כשכבר בינואר דובר שחיפה רוצה אותו.
לא צריך להיות נביא כדי לדעת שהפועל לא תהיה שחקן בין שלושת הגדולות. המינצברגים אף פעם לא אמרו שהם באים לשפוך פה כסף.
אני אגב חושב שלא אלטמן ולא מלמד זה השחקנים שהייתי מביא, בהינתן העובדה שיש לנו את אוז׳בולוט שהוא כבר משתכר בכיר בתפקיד 9.
בכל מקרה בוא נחכה ל1.6. עד אז אני שותק. מבטיח.
לא צריך להיות נביא כדי לדעת שהפועל לא תהיה שחקן בין שלושת הגדולות. המינצברגים אף פעם לא אמרו שהם באים לשפוך פה כסף.
אני אגב חושב שלא אלטמן ולא מלמד זה השחקנים שהייתי מביא, בהינתן העובדה שיש לנו את אוז׳בולוט שהוא כבר משתכר בכיר בתפקיד 9.
בכל מקרה בוא נחכה ל1.6. עד אז אני שותק. מבטיח.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים